שאלון קורע

LimoR L

New member
טובב טובבב

אז סגנון כזה אני כן סבבה? התכוונתי רוק ממש שאני לא אוהבתתת

rotemsror

New member
עונה

*לקוח מפורום פאקצות* חחח סתם ניכנסתי וראיתי את השאלון (אני לא פאקצה) חחחחחחחחחחח את חושבת שאת כוסית?: לא את אוהבת ורוד?: צבע נחמד את מדברת ככה? Nה ק!7ה?: לא איזה מוזיקה את אוהבת?: פופ,רוק קל,לטינית מכירה את גרין דיי?: מכירה לא אוהבת איזה צבע.. החדר שלך?: תכלת הקלמר שלך?: תכלת עם לבן התיק שלך?: ורוד כמעט כל המחשברות שלך?: כל מחברת צבע שונה הטפט שמחשב שלך?: ים מה את... לובשת בדרך כלל?: גינס וגופיה או סריג וגקט אוהבת לעשות בשעות הפנאי?: ללכל לחברות,לקניון,להיות במחשב,לראות אלויזיה ולשמוע מוזיקה חושבת על פריקים ?: לא חושבת עכשיו?: על הסרט הטייס שאבא שלי רואה עכשיו חושבת שחושבים עלייך?: לא יודעת לובשת עכשיו?: טרנינג איזה כתב את משתמשת?: ? איזה סיגנון דיבור את מדברת תגידי כן או לא הנה דוגמואות?: יאוו כיאלו אני לא מאמינה! מה הקטעעעע?: לא יאו..באמת? טוב לא נורא הוא עיצבן אותך אז...?: דומה לזה סמני נכון או לא נכון... את פאקצה?: לא הרבה ילדים חושבים ככה?: לא את משוויצה בעצמך?: לא את חושבת שאת יפה?: לא יודעת נראה לי שכן את אוהבת ורוד?: צבע חמוד את אוהבת שחור?: כן את חושבת שאת מלכת העולם?: לא תענו

LemonLimeLilach

New member
זה אמור לקבוע אם אני פקאצה? ../images/Emo6.gif

את חושבת שאת כוסית?: כן את אוהבת ורוד?: כן את מדברת ככה? Nה ק!7ה?: לא איזה מוזיקה את אוהבת?: פופ רוק קל מכירה את גרין דיי?: כן איזה צבע.. החדר שלך?: חצי לבן חצי סגול הקלמר שלך?: אין לי קלמר התיק שלך?: פסים של כל מיני צבעים כמעט כל המחשברות שלך?: כחול הטפט שמחשב שלך?: הרקע בכחול מאוד מאוד כהה מה את... לובשת בדרך כלל?: מדים אוהבת לעשות בשעות הפנאי?: מחשב טלוויזיה מוזיקה שינה.. חושבת על פריקים ?: אין לי בעיה איתם חושבת עכשיו?: "אני רעבה" חושבת שחושבים עלייך?: אין לי מושג לובשת עכשיו?: טרנינג איזה כתב את משתמשת?: במחשב? Verdana איזה סיגנון דיבור את מדברת תגידי כן או לא הנה דוגמואות?: יאוו כיאלו אני לא מאמינה! מה הקטעעעע?: לא יאו..באמת? טוב לא נורא הוא עיצבן אותך אז...?: לא סמני נכון או לא נכון... את פאקצה?: לא הרבה ילדים חושבים ככה?: לא יודעת את משוויצה בעצמך?: לפעמים את חושבת שאת יפה?: לפעמים את אוהבת ורוד?: כן את אוהבת שחור?: כן את חושבת שאת מלכת העולם?: לפעמים!!

osh360

New member
עונה

את חושבת שאת כוסית?:חושבת שאני יאפה.. את אוהבת ורוד?:לא כ"כ את מדברת ככה? Nה ק!7ה?:לא איזה מוזיקה את אוהבת?:היפ הופ,אנגלית,ספרדית,מעט עיברית. מכירה את גרין דיי?:כן.סתומים. איזה צבע.. החדר שלך?: לבן הקלמר שלך?:ג'ינס, אלו מהזולים. התיק שלך?:תכלת כמעט כל המחשברות שלך?:ציבעוניות.רגילות. הטפט שמחשב שלך?:נוף מרהיב. מה את... לובשת בדרך כלל?:ג'ינס וחולצה אוהבת לעשות בשעות הפנאי?:שופינג,ללכת עם חברות או עם אימא,רבלדה,מחשב,לישון. חושבת על פריקים ?:שיהיה להם בכייף.. חושבת עכשיו?:מה רוצים מהחיים שילייייי?! חושבת שחושבים עלייך?:שאני ילדה חמודה וחברה טובה. לובשת עכשיו?:מיכנס שחור חולצה אוף ואייט{של בית}.. איזה כתב את משתמשת?:עכשיו?הכתב של הפורום..בכללי הכתב של האריאל או יעקוב. איזה סיגנון דיבור את מדברת תגידי כן או לא הנה דוגמואות?: יאוו כיאלו אני לא מאמינה! מה הקטעעעע?:לא יאו..באמת? טוב לא נורא הוא עיצבן אותך אז...?: כן אבל בקושי סמני נכון או לא נכון... את פאקצה?:לא הרבה ילדים חושבים ככה?:לא את משוויצה בעצמך?:ליפעמים.אפשר להגיד שכן. את חושבת שאת יפה?:כן את אוהבת ורוד?:לא את אוהבת שחור?:כן את חושבת שאת מלכת העולם?:לא..יש רק מלך עולם אחד..ה'!

עונהה

את חושבת שאת כוסית?:לא את אוהבת ורוד?:כן את מדברת ככה? Nה ק!7ה?:לא איזה מוזיקה את אוהבת?:פופ לטיני ועוד כמה.. מכירה את גרין דיי?:לא איזה צבע.. החדר שלך?:צבע שמנת עם נגיעות של אדום משו מהמםם הקלמר שלך?:ורוד סגלגל של פומה.. התיק שלך?:ורוד חעחע... כמעט כל המחשברות שלך?:ורוד הטפט שמחשב שלך?:ורודד כזה יפהה.. מה את... לובשת בדרך כלל?:ג'נס וסווצ'ר של טנקס או האנס... אוהבת לעשות בשעות הפנאי?:ממ... ללכת לחברות לישוןן לראות טלוויזיהה מחשב לשמוע שירים... חושבת על פריקים ?:איכססס חעחע.. חושבת עכשיו?:על תשובות לשאלוןן חחחחחח...... חושבת שחושבים עלייך?:לא'דעתת... לובשת עכשיו?:פיג'מה... איזה כתב את משתמשת?:מזתומרת?? איזה סיגנון דיבור את מדברת תגידי כן או לא הנה דוגמואות?: יאוו כיאלו אני לא מאמינה! מה הקטעעעע?: יאו..באמת? טוב לא נורא הוא עיצבן אותך אז...?:
חעחעע לפעמים גם השני חעחע מודההה.. סמני נכון או לא נכון... את פאקצה?:ממש אבל ממש לאאא הרבה ילדים חושבים ככה?:לאא את משוויצה בעצמך?:לאא את חושבת שאת יפה?:לאא את אוהבת ורוד?:כהה את אוהבת שחור?:כהה את חושבת שאת מלכת העולם?:לאא

soy rebelde

New member
חח ../images/Emo6.gif

אהבתי את התיאור שלך בקשר לצבע של החדר: "צבע שמנת עם נגיעות של אדום"

gal y kike

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif

את חושבת שאת כוסית?: לא חח את אוהבת ורוד?: כןן את מדברת ככה? Nה ק!7ה?: חח ללאא איזה מוזיקה את אוהבת?: הכל חוץ מרוק ודיכאון מכירה את גרין דיי?: מכירה אבל לא אוהבת איזה צבע.. החדר שלך?: הקיר ?! בעע לבן הקלמר שלך?: כתום התיק שלך?: שחור כמעט כל המחשברות שלך?: כל מיני צבעים הטפט שמחשב שלך?: תכלת חח מה את... לובשת בדרך כלל?: ג'ינסים אוהבת לעשות בשעות הפנאי?: לצאת לטייל ועוד בלה בלה חושבת על פריקים ?: לא חושבת.. חושבת עכשיו?: חח כןן חושבת שחושבים עלייך?: קצת לובשת עכשיו?: פיג'מה איזה כתב את משתמשת?: מה?! איזה סיגנון דיבור את מדברת תגידי כן או לא הנה דוגמואות?: יאוו כיאלו אני לא מאמינה! מה הקטעעעע?: יאו..באמת? טוב לא נורא הוא עיצבן אותך אז...?:
סמני נכון או לא נכון... את פאקצה?: לא נכון הרבה ילדים חושבים ככה?: לאא את משוויצה בעצמך?: לאא את חושבת שאת יפה?:לאא את אוהבת ורוד?: כן את אוהבת שחור?:כןן את חושבת שאת מלכת העולם?: חח לא

בובה151

New member
עונהה

*לקוח מפורום פאקצות* חחח סתם ניכנסתי וראיתי את השאלון (אני לא פאקצה) חחחחחחחחחחח את חושבת שאת כוסית?: אולי את אוהבת ורוד?: קצת את מדברת ככה? Nה ק!7ה?: לא איזה מוזיקה את אוהבת?: ספרדית אנגלית מכירה את גרין דיי?: מי??? איזה צבע.. החדר שלך?: סגול הקלמר שלך?: סגול חחח זה בהתאמה לתיק התיק שלך?: אמממ חחחח כמעט כל המחשברות שלך?: תכלת הטפט שמחשב שלך?: זה תמונה של 2 נשים אחת מייצגת את האפלה אחת את האור והאור יותר ביישנית חחח מה את... לובשת בדרך כלל?: מיני וגופיה או ג'ינס אוהבת לעשות בשעות הפנאי?: מחשב וטלויזיה חושבת על פריקים ?: מה יש לחשוב עליהם?.. חושבת עכשיו?: על ידיד שלי חושבת שחושבים עלייך?: אולי חח א אפשר לדעת לובשת עכשיו?: 10 בגדים! קר לייי איזה כתב את משתמשת?: רגיל איזה סיגנון דיבור את מדברת תגידי כן או לא הנה דוגמואות?: יאוו כיאלו אני לא מאמינה! מה הקטעעעע?: לא יאו..באמת? טוב לא נורא הוא עיצבן אותך אז...?:לא סמני נכון או לא נכון... את פאקצה?: לא נכון הרבה ילדים חושבים ככה?: לא נכון את משוויצה בעצמך?: לא נכון חחחחחחח את חושבת שאת יפה?: קצת את אוהבת ורוד?: ככה ככה את אוהבת שחור?: כן בערך את חושבת שאת מלכת העולם?: לאאא מה נראה לכם?... תענו חחחחחחח מה זה השאלון הדפוק הזה חחחחחחחחחחחחחח

חניניתה

New member
עונההההה

את חושבת שאת כוסית?: לא את אוהבת ורוד?: כן את מדברת ככה? Nה ק!7ה?: לא איזה מוזיקה את אוהבת?: ספרדית, וישראלית מכירה את גרין דיי?: בכירה אבל לא ממש שומעת איזה צבע.. החדר שלך?: לבן הקלמר שלך?: אדום התיק שלך?:כחול כמעט כל המחשברות שלך?: יש לי מבחברות ספירלה וכל אחת בצבע אחר..א בל אני חושבת שהרוב כחול הטפט שמחשב שלך?: פונצ'ו מה את... לובשת בדרך כלל?: ג'ינס וטישרט אוהבת לעשות בשעות הפנאי?: טלויזיה, חברים, מחשב חושבת על פריקים ?: כן אין לי בעיה איתם.. דווקא רוב הפריקים ממש ממש נחמדים (בניגוד לערסים) חושבת עכשיו?: חושבת שחושבים עלייך?: לא יועדת לובשת עכשיו?: ג'ינס וטישרט איזה כתב את משתמשת?: איזה סיגנון דיבור את מדברת תגידי כן או לא הנה דוגמואות?: יאוו כיאלו אני לא מאמינה! מה הקטעעעע?: לא יאו..באמת? טוב לא נורא הוא עיצבן אותך אז...?: בערך כן סמני נכון או לא נכון... את פאקצה?: לא הרבה ילדים חושבים ככה?: לא יודעת את משוויצה בעצמך?: ממש לא את חושבת שאת יפה?: לא את אוהבת ורוד?:כן את אוהבת שחור?:כן אני מתה על השילוב של שחור וורוד את חושבת שאת מלכת העולם?: לא

עונה../images/Emo23.gif ../images/Emo104.gif../images/Emo163.gif

את חושבת שאת כוסית?:לא את אוהבת ורוד?:כן את מדברת ככה? Nה ק!7ה?:לא איזה מוזיקה את אוהבת?: הכול חוץ מדיכאון מכירה את גרין דיי?:כן, ואוהבת איזה צבע.. החדר שלך?: אפרסק הקלמר שלך?: ג'ינס התיק שלך?:כחול כמעט כל המחשברות שלך?: בכל מיני צבעים הטפט שמחשב שלך?: גוונים של כחול מה את... לובשת בדרך כלל?: ג'ינס וחולצת T אוהבת לעשות בשעות הפנאי?: מחשב טלויזיה חושבת על פריקים ?: שיהיה להם בסבבה חושבת עכשיו?: על התשובה לשאלה
חושבת שחושבים עלייך?: לא יודעת לובשת עכשיו?: מכנס כחול ככה וחולצה של גלי בצבע אדום
איזה כתב את משתמשת?: כזה איזה סיגנון דיבור את מדברת תגידי כן או לא הנה דוגמואות?: יאוו כיאלו אני לא מאמינה! מה הקטעעעע?:
יאו..באמת? טוב לא נורא הוא עיצבן אותך אז...?:
סמני נכון או לא נכון... את פאקצה?:
הרבה ילדים חושבים ככה?:
את משוויצה בעצמך?:
את חושבת שאת יפה?: לא יודעת את אוהבת ורוד?:
את אוהבת שחור?:
את חושבת שאת מלכת העולם?: ככה ככה

ת י ת י

New member
נצל"ש

למישהו יש את הסרטון של הנשיקה של מיה ומיגל בחדר של סוניה ויכול להעלות אתזה?

Hadas 87

New member
עונה

את חושבת שאת כוסית?: לא אוהבת לומר את זה על עצמי אבל כן, קצת.. חח את אוהבת ורוד?: אממ תלוי למה, כעקרון כן את מדברת ככה? Nה ק!7ה?: לא איזה מוזיקה את אוהבת?: הכל חוץ ממזרחית מכירה את גרין דיי?: ברור איזה צבע.. החדר שלך?: כחול הקלמר שלך?: אין לי קלמר התיק שלך?: יש לי הרבה תיקים.. חח כמעט כל המחשברות שלך?: אין לי מחברות הטפט שמחשב שלך?: זה קולאז' אז יש בו מלא צבעים חח מה את... לובשת בדרך כלל?: ג'ינס וחולצה אוהבת לעשות בשעות הפנאי?: טלוויזיה, מוזיקה, מחשב, לישון חושבת על פריקים ?: אחלה אנשים רק קצת מוזרים לפעמים חח חושבת עכשיו?: כלום חח חושבת שחושבים עלייך?: תלוי מי לובשת עכשיו?: מכנס טרנינג וסוודר איזה כתב את משתמשת?: במחשב? וואלה אין לי מושג חח איזה סיגנון דיבור את מדברת תגידי כן או לא הנה דוגמואות?: יאוו כיאלו אני לא מאמינה! מה הקטעעעע?: לפעמים יאו..באמת? טוב לא נורא הוא עיצבן אותך אז...?: כן סמני נכון או לא נכון... את פאקצה?: ממש ממש לא! הרבה ילדים חושבים ככה?: אף אחד לא חושב עליי את זה את משוויצה בעצמך?: בדר"כ לא את חושבת שאת יפה?: אממ לא הייתי מגדירה את עצמי יפה אבל יש מצבים שכן, תלוי מתי. את אוהבת ורוד?: אממ כן תלוי למה את אוהבת שחור?: כן מאוד את חושבת שאת מלכת העולם?: לא

Pollitaaaaaaa

New member
עונה :]

את חושבת שאת כוסית?:יש מצב :] ! את אוהבת ורוד?: דרך ח=י=י=ם :] את מדברת ככה? Nה ק!7ה?: ל-א =] איזה מוזיקה את אוהבת?:
RBD , מוזיקה ספרדית :] וכל הרפארים הישראלים :] , נינט
, הראל מויאל
מכירה את גרין דיי?:כה,לא מתעלייהם :] איזה צבע.. החדר שלך?:ל-ב-ן :] הקלמר שלך?:בז' :] התיק שלך?:ורוד :] חח
כמעט כל המחברות שלך?:כל אחת צבע אחר :] הטפט שמחשב שלך?:אפור , אין לי טפט :] מה את... לובשת בדרך כלל?: הנסים,ג'ינסים :] אוהבת לעשות בשעות הפנאי?:מ-ח-ש-ב , חברים , מסיבות :] חושבת על פריקים ?: ח-מ-ו-ד-י-ם-ם-ם-ם
חושבת עכשיו?: מה חושבת עכשיו [?!] חושבת שחושבים עלייך?:לא יודעתתתתתתתת
לובשת עכשיו?:פיג'מה סגולה עם חתולים בצבע טורקיז וורוד :] איזה כתב את משתמשת?:מזתומרת?! איזה סיגנון דיבור את מדברת תגידי כן או לא הנה דוגמואות?: יאוו כיאלו אני לא מאמינה! מה הקטעעעע?: יאו..באמת? טוב לא נורא הוא עיצבן אותך אז...?: מ-מ-ש ל-א :] אף אחד :] השני יותר נותה לסגנון שלי ! הראשון
מ=מ=ש=ל=א :] סמני נכון או לא נכון... את פאקצה?:כשצריך :] חח ! הרבה ילדים חושבים ככה?:ממש לא :] את משוויצה בעצמך?:לא נכון => בכריסוש שליי
את חושבת שאת יפה?:נכון :] את אוהבת ורוד?:נכון מאד מאד :] את אוהבת שחור?:גם נכון :] את חושבת שאת מלכת העולם?:אה אההההה..זה עוד לאא חחחחחחחח :]

Pollitaaaaaaa

New member
אה אה חח :>

מה את חושבת עכשיו : אני חושבת על החיים שלי
כריסטופר אוקרמן
על זה שהוא יבוא כבר לארץץץץץץץץץץ
חיחיחי

למעלה