שאלון קורע

sapir1000

New member
שאלון קורע../images/Emo6.gif

*לקוח מפורום פאקצות* חחח סתם ניכנסתי וראיתי את השאלון
(אני לא פאקצה
) חחחחחחחחחחח את חושבת שאת כוסית?: את אוהבת ורוד?: את מדברת ככה? Nה ק!7ה?: איזה מוזיקה את אוהבת?: מכירה את גרין דיי?: איזה צבע.. החדר שלך?: הקלמר שלך?: התיק שלך?: כמעט כל המחשברות שלך?: הטפט שמחשב שלך?: מה את... לובשת בדרך כלל?: אוהבת לעשות בשעות הפנאי?: חושבת על פריקים ?: חושבת עכשיו?: חושבת שחושבים עלייך?: לובשת עכשיו?: איזה כתב את משתמשת?: איזה סיגנון דיבור את מדברת תגידי כן או לא הנה דוגמואות?: יאוו כיאלו אני לא מאמינה! מה הקטעעעע?: יאו..באמת? טוב לא נורא הוא עיצבן אותך אז...?: סמני נכון או לא נכון... את פאקצה?: הרבה ילדים חושבים ככה?: את משוויצה בעצמך?: את חושבת שאת יפה?: את אוהבת ורוד?: את אוהבת שחור?: את חושבת שאת מלכת העולם?: תענו

sapir1000

New member
עונה../images/Emo26.gif

את חושבת שאת כוסית?: לא את אוהבת ורוד?: כן את מדברת ככה? Nה ק!7ה?: לא איזה מוזיקה את אוהבת?: רוק,קצת פופ אממ להקות וכאלה ארה בה דה וכל מיני חח מכירה את גרין דיי?: כןן איזה צבע.. החדר שלך?: ורוד בהיר כזה.. הקלמר שלך?: סגול התיק שלך?: ורוד כמעט כל המחשברות שלך?: כל מחברת צבע שונה
הטפט שמחשב שלך?: אדום כחול (רבלדה
) מה את... לובשת בדרך כלל?: ג'ינס וחולצה אוהבת לעשות בשעות הפנאי?: מחשב וטלויזיה חושבת על פריקים ?: שיהיה להם בכיף חושבת עכשיו?: על השאלות המטומטם הזה חח חושבת שחושבים עלייך?: לא יודעת שיגידו
לובשת עכשיו?: פיג'מה
איזה כתב את משתמשת?: מהה:S איזה סיגנון דיבור את מדברת תגידי כן או לא הנה דוגמואות?: יאוו כיאלו אני לא מאמינה! מה הקטעעעע?: יאו..באמת? טוב לא נורא הוא עיצבן אותך אז...?:
שיהיה חחחחחחחחחח סמני נכון או לא נכון... את פאקצה?: לא הרבה ילדים חושבים ככה?: לא את משוויצה בעצמך?: לא את חושבת שאת יפה?: לא את אוהבת ורוד?: כן את אוהבת שחור?: כן את חושבת שאת מלכת העולם?: לא

עונה לסאפפ../images/Emo168.gif../images/Emo26.gif

את חושבת שאת כוסית?:לא את אוהבת ורוד?:ככה ככה לא משו.. את מדברת ככה? Nה ק!7ה?:לא איזה מוזיקה את אוהבת?:רוק כבד ורוק לא כבד..וטיפה פופ אבל רוק רולזזז מכירה את גרין דיי?:הלהקה האהובה עלי!!!!! איזה צבע.. החדר שלך?:לבן צהבהב כזה..חחח הקלמר שלך?:הקלמר שלי בצורת קוף..חח זה של niki עם מישו מכיר..אז בצבע חום התיק שלך?:תכלת כמעט כל המחשברות שלך?:ורודות חח נו באמת!!? הטפט שבמחשב שלך?הוא של כל רבלדה.. מה את... לובשת בדרך כלל?:ורוד שחור אדום וגינ'ס אוהבת לעשות בשעות הפנאי?:לצאת לכל מיני מקומות(סרטים ארומה שוסטר..)אממ לראות ר-ב-ל-ד-ה!!אררר להיות במחשב(בפורום במסן באייסי)אגב[email protected] תוסיפו אותי למסן אם בא לכם..חח חושבת על פריקים ?:כן חח לפעמיים שאני רואה אותםם חושבת עכשיו?:yesss!!wtf?? חושבת שחושבים עלייך?:yes לובשת עכשיו?:פי'גמהההה חחח איזה כתב את משתמשת?:אריאל מודגש איזה סיגנון דיבור את מדברת תגידי כן או לא הנה דוגמואות?: יאוו כיאלו אני לא מאמינה! מה הקטעעעע?:כן יאו..באמת? טוב לא נורא הוא עיצבן אותך אז...?:לא סמני נכון או לא נכון... את פאקצה?:
הרבה ילדים חושבים ככה?:
את משוויצה בעצמך?:
את חושבת שאת יפה?:
את אוהבת ורוד?:
את אוהבת שחור?:
את חושבת שאת מלכת העולם?:

ooOMoRoShOoo

New member
עונה../images/Emo15.gif../images/Emo110.gif

את חושבת שאת כוסית?:נו באמת את אוהבת ורוד?:ככה ככה את מדברת ככה? Nה ק!7ה?:לא איזה מוזיקה את אוהבת?:זה תלוי בשיר מכירה את גרין דיי?:כן רק מכירה איזה צבע.. החדר שלך?:ורוד בהיר
אבל צובעים לי לתפוח
הקלמר שלך?:כחול התיק שלך?:כחול כמעט כל המחשברות שלך?:צבעוני חחח הטפט שמחשב שלך?:כחול מה את... לובשת בדרך כלל?:טרנינג אוהבת לעשות בשעות הפנאי?:מחשב חושבת על פריקים ?:מוזרים חושבת עכשיו?:לא חושבת חושבת שחושבים עלייך?:לא יודעת חחח לובשת עכשיו?:טרנינג שחור איזה כתב את משתמשת?:אה? איזה סיגנון דיבור את מדברת תגידי כן או לא הנה דוגמואות?: יאוו כיאלו אני לא מאמינה! מה הקטעעעע?:לא יאו..באמת? טוב לא נורא הוא עיצבן אותך אז...?:לא סמני נכון או לא נכון... את פאקצה?:לא הרבה ילדים חושבים ככה?:לא יודעת לא ניכנסתי להם למוח מישומה את משוויצה בעצמך?:לא את חושבת שאת יפה?:לא יודעת את אוהבת ורוד?:ככה ככה את אוהבת שחור?:כן אבל אני לא פריקית את חושבת שאת מלכת העולם?:לא

LimoR L

New member
טחחחח עונהה

את חושבת שאת כוסית?:לא יכולה להגיד על עצמי את אוהבת ורוד?:ככה את מדברת ככה? Nה ק!7ה?:לא איזה מוזיקה את אוהבת?:פופ מכירה את גרין דיי?:כן..אבל לא שומעת תשירים שלהם.. איזה צבע.. החדר שלך?: לבן חח הקלמר שלך?:כחול התיק שלך?:סגול כמעט כל המחשברות שלך?:צבעוני הטפט שמחשב שלך?:כחול מה את... לובשת בדרך כלל?:ג'ינס אוהבת לעשות בשעות הפנאי?:הרבה חושבת על פריקים ?:מממ לאדעת חושבת עכשיו?:לא חושבת חושבת שחושבים עלייך?:מאיפה לי לובשת עכשיו?:פיג'מה חחח רק קמתי איזה כתב את משתמשת?:מזתומרת?! איזה סיגנון דיבור את מדברת תגידי כן או לא הנה דוגמואות?: יאוו כיאלו אני לא מאמינה! מה הקטעעעע?:לא יאו..באמת? טוב לא נורא הוא עיצבן אותך אז...?:לא סמני נכון או לא נכון... את פאקצה?:לא הרבה ילדים חושבים ככה?:לאדעת את משוויצה בעצמך?:לא את חושבת שאת יפה?:ממ כה את אוהבת ורוד?:ככה את אוהבת שחור?:ככה את חושבת שאת מלכת העולם?:לא

LimoR L

New member
טחחחח לא התכוונתי סוג כזה!

התכוונתי רוק ממש.. וrbd זה לא רק רוק

מה הקשר? ../images/Emo104.gif../images/Emo163.gif

זה שהם אומרים זה לא אומר שהם להקת רוק יש מלא סיגנונות מוסיקה: יש פופ פופ יותר טהור בלוז ג'אז פאנק היפ-הופ רוק רך מטאל רוק כבד וזה נמשך ונמשך... וRBD הם פופ גיטרות כמו הילארי דאף, ארוואי, קלי קלארקסון, אלי סימפסון, לינדזי לואהן ועוד...

sapir1000

New member
פסדרר בואי נגדיר את זה כרוק קל

בואי נגיד שהם לא היהודים
חחחחחח אבלל מה זה פופ גיטרות זה נישמ מעפן חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

את רואה ../images/Emo104.gif../images/Emo163.gif

את מתווכחת על משהו שאת אפילו לא יודעת, הם פופ גיטרות פשוטו כמשמעו.

למעלה