שאלון קורע

DinaLiza13

New member
עונה../images/Emo13.gif

את חושבת שאת כוסית?:לא את אוהבת ורוד?: כן את מדברת ככה? Nה ק!7ה?: לא איזה מוזיקה את אוהבת?: פופ( רבלדה זה פופ לא, גם שאקירה נכון הכל פופ) מכירה את גרין דיי?: לא איזה צבע.. החדר שלך?: צהוב בננה הקלמר שלך?: כחול ירוק אדום צהוב התיק שלך?: סגול כמעט כל המחשברות שלך?: כתום ואדום הטפט שמחשב שלך?: תמונה של המשפחה שלי... מה את... לובשת בדרך כלל?: מכנס וטישרט אוהבת לעשות בשעות הפנאי?: מחשב חושבת על פריקים ?: בני אדם חושבת עכשיו?: כפרה על אח שלי
חושבת שחושבים עלייך?: כלום... לובשת עכשיו?: חולצת טישרט לבנה מעליב סוודר אפור ופרחים לבנים חצאית ארוה לבנה ומתחת מכנסיים קצרות איזה כתב את משתמשת?: רגיל איזה סיגנון דיבור את מדברת תגידי כן או לא הנה דוגמואות?: כימעט בכל סוף משפט אני אומרת בסטייל( לפחות איזה 20 פעם ביום) יאוו כיאלו אני לא מאמינה! מה הקטעעעע?: מה? יאו..באמת? טוב לא נורא הוא עיצבן אותך אז...?: מה? סמני נכון או לא נכון... את פאקצה?: לא נכון ונכון הרבה ילדים חושבים ככה?: לא נכון את משוויצה בעצמך?: לא נכון את חושבת שאת יפה?: נכון את אוהבת ורוד?: נכון את אוהבת שחור?: נכון את חושבת שאת מלכת העולם?: לא נכון

kendygirl

New member
עונה

את חושבת שאת כוסית?:כן חח את אוהבת ורוד?:כן את מדברת ככה? Nה ק!7ה?:כן איזה מוזיקה את אוהבת?:כל דבר שיפה אבל שחורה ורוק בעיקר מכירה את גרין דיי?:כן איזה צבע.. החדר שלך?: שמנת הקלמר שלך?:כחול התיק שלך?:אדום כמעט כל המחשברות שלך?:כל מחשבה בצבע אחר חחח הטפט שמחשב שלך?:כחול מה את... לובשת בדרך כלל?: גינס או חצאיות גינס קצרות עם חולצה מותאמת אוהבת לעשות בשעות הפנאי?:המון דברים חושבת על פריקים ?:כן כל היום חחחח חושבת עכשיו?:ברורר חושבת שחושבים עלייך?:כן לובשת עכשיו?:גינס וחולצה ורודה עם שחור איזה כתב את משתמשת?:כתב חרטומים איזה סיגנון דיבור את מדברת תגידי כן או לא הנה דוגמואות?: יאוו כיאלו אני לא מאמינה! מה הקטעעעע?:כן יאו..באמת? טוב לא נורא הוא עיצבן אותך אז...?:לא סמני נכון או לא נכון... את פאקצה?:לא הרבה ילדים חושבים ככה?:לא את משוויצה בעצמך?:לא את חושבת שאת יפה?:לפי מה שהמראה מראה לי כל בוקר ולפי המחמאות אז כן את אוהבת ורוד?:כן את אוהבת שחור?:כן את חושבת שאת מלכת העולם?:לא

Ripelll

New member
עונה ../images/Emo68.gif

את חושבת שאת כוסית?: לא... אני שונאת ת'מילה הזאת!!
את אוהבת ורוד?: מאוד!
את מדברת ככה? Nה ק!7ה?: מה זה ככה...? כאילו.. נדמה לי... איזה מוזיקה את אוהבת?: פופ רוק.
מכירה את גרין דיי?: בטח! יש לי ידידים ששומעים אותם.. אני לא. איזה צבע.. החדר שלך?: סגול
הקלמר שלך?: שחור התיק שלך?: תכלת כמעט כל המחשברות שלך?: אמממ... משתדלות להיות ורודות... הטפט שמחשב שלך?: לילך מה את... לובשת בדרך כלל?: חציות (???) אני דתיה יו ניו... אוהבת לעשות בשעות הפנאי?: לשמוע מוסיקה ולרקוד! חושבת על פריקים ?: לא. ממש לא. חושבת עכשיו?: העבודה בסוציו שאני צ'כה לעשות!!! (כן.. ועל מייקל צ'אד מורי) חושבת שחושבים עלייך?: לא יודעת. ת'שאלו אותם. לובשת עכשיו?: סתם חולצה של בית עם מכנסים צמודות. איזה כתב את משתמשת?: דפוס (...) איזה סיגנון דיבור את מדברת תגידי כן או לא הנה דוגמואות?: יאוו כיאלו אני לא מאמינה! מה הקטעעעע?: בערך.. לא מופרז כ"כ.. יאו..באמת? טוב לא נורא הוא עיצבן אותך אז...?: לא בדיוק. סמני נכון או לא נכון... את פאקצה?: אין מצב! הרבה ילדים חושבים ככה?: אף אחד! את משוויצה בעצמך?: לא בדיוק. את חושבת שאת יפה?: לפעמים. את אוהבת ורוד?: לא כבר שאלו את זה..? את אוהבת שחור?: למה לא? את חושבת שאת מלכת העולם?: חחחחחחחח... אני אסתפק שנסיכה. סתאאאאאאאאם...

Pninaskaat

New member
עונה=>

את חושבת שאת כוסית?: שונאת ת'מיהל כוסית את אוהבת ורוד?: כן את מדברת ככה? Nה ק!7ה?: לאאאא איזה מוזיקה את אוהבת?: אממ.. שירים באנגלית? \: מכירה את גרין דיי?: כן איזה צבע.. החדר שלך?: תכלת סגול לבן [התקרה חח] צהוב בהיר וורוד [ממש טיפה] הקלמר שלך?: כחול תכלת וסגול התיק שלך?: תכלת כמעט כל המחשברות שלך?: סגול בהיר, תכלת, כתום הטפט שמחשב שלך?: מה את... לובשת בדרך כלל?: אממ.. בגדי ספורט. אוהבת לעשות בשעות הפנאי?: התעמלות קרקע, לרוץ, לשחות, לראות טלוויזיה, לרקוד, לצייר, לדבר, להיתקע מול המחשב. חושבת על פריקים ?: לא \: חושבת עכשיו?: כן חושבת שחושבים עלייך?: תלוי מי. ואין לי מושג :| לובשת עכשיו?: טרנינג בצבע תכלת וחולצה בצבע תכלת וג'קט כחול.. חח איזה כתב את משתמשת?: איפה? :| איזה סיגנון דיבור את מדברת תגידי כן או לא הנה דוגמואות?: יאוו כיאלו אני לא מאמינה! מה הקטעעעע?: לא! יאו..באמת? טוב לא נורא הוא עיצבן אותך אז...?: קצת. סמני נכון או לא נכון... את פאקצה?: לאא! הרבה ילדים חושבים ככה?: כן. את משוויצה בעצמך?: לא את חושבת שאת יפה?: לא יודעת את אוהבת ורוד?: קצת את אוהבת שחור?: כן את חושבת שאת מלכת העולם?: לא

עונה......................../images/Emo13.gif

את חושבת שאת כוסית?לא : את אוהבת ורוד?:ככה ככה את מדברת ככה? Nה ק!7ה?:לא איזה מוזיקה את אוהבת?:פופ,לטינית,רוק מכירה את גרין דיי?:כן...סתם דפוקים.. איזה צבע.. החדר שלך?:לבן הקלמר שלך?:חום בהיר התיק שלך?:אדום כמעט כל המחשברות שלך?:כל אחת בצבע אחר הטפט שמחשב שלך?:של אחיינית שלי כפרה עליה...
מה את... לובשת בדרך כלל?:ג'ינס וחולצה אוהבת לעשות בשעות הפנאי?:לראות ויוה, לשחק במחשב,לישון חושבת על פריקים ?:לא.. חושבת עכשיו?:על התשובות חושבת שחושבים עלייך?:לא יודעת לובשת עכשיו?:פיג'מה איזה כתב את משתמשת?:הא?? איזה סיגנון דיבור את מדברת תגידי כן או לא הנה דוגמואות?: יאוו כיאלו אני לא מאמינה! מה הקטעעעע?:לא.. יאו..באמת? טוב לא נורא הוא עיצבן אותך אז...?:לפעמים סמני נכון או לא נכון... את פאקצה?:לא הרבה ילדים חושבים ככה?:ממש לא את משוויצה בעצמך?:לא את חושבת שאת יפה?:לא את אוהבת ורוד?:עוד פעם אותה שאלה?? כבר אמרתי שככה ככה.. את אוהבת שחור?:כן את חושבת שאת מלכת העולם?:לא

Miss Death

New member
עונההההההההה

את חושבת שאת כוסית?: אממ לא... את אוהבת ורוד?:קצת את מדברת ככה? Nה ק!7ה?: ממש ממש לא!! איזה מוזיקה את אוהבת?:פאנק, רוק שקט, פופ מכירה את גרין דיי?:ברור איזה צבע.. החדר שלך?: קיר אחד חום והשאר שמנת הקלמר שלך?: גינס בהיר התיק שלך?: ירוק זית כמעט כל המחשברות שלך?: כל מיני צבעים הטפט שמחשב שלך?: אין צבע אחד מה את... לובשת בדרך כלל?: גינס או מיכנס ספורט וחולצת טישרט אוהבת לעשות בשעות הפנאי?: לשחק במחשב, לראות טלוויזיה, להציק לאחותי, ולטייל עם חברות חושבת על פריקים ?: למה לא?? חושבת עכשיו?: מה לענות בשאלה הזאת חושבת שחושבים עלייך?:לא מעניין אותי מה חושבים עלי לובשת עכשיו?: גינס וחולצה... איזה כתב את משתמשת?: אה?
איזה סיגנון דיבור את מדברת תגידי כן או לא הנה דוגמואות?: יאוו כיאלו אני לא מאמינה! מה הקטעעעע?: לא יאו..באמת? טוב לא נורא הוא עיצבן אותך אז...?: וממש לא סמני נכון או לא נכון... את פאקצה?: לא הרבה ילדים חושבים ככה?: לא את משוויצה בעצמך?: לא את חושבת שאת יפה?: לא את אוהבת ורוד?:כן את אוהבת שחור?:כן את חושבת שאת מלכת העולם?: לא

osh360

New member
חחחחחח מה ניסגר?!

כולן חושבות שהן מכוערותתתת כולכן פשוט בובות

s h a r o n 7

New member
עונה.. ../images/Emo152.gif../images/Emo126.gif

את חושבת שאת כוסית?: לא
את אוהבת ורוד?: כן
את מדברת ככה? Nה ק!7ה?: לא חח
איזה מוזיקה את אוהבת?: לטיני וישראלי
מכירה את גרין דיי?: יאפ איזה צבע..
החדר שלך?: לבן
הקלמר שלך?: סגול
התיק שלך?: שחור
כמעט כל המחברות שלך?: כל אחת צבע שונה חחח
הטפט שמחשב שלך?: כחול וירוק חחח מה את...
לובשת בדרך כלל?: ג'ינס וחולצות
אוהבת לעשות בשעות הפנאי?: לצאת
חושבת על פריקים ?: שיהיה להם בכיף חחח
חושבת עכשיו?: שונאת אנגליתתת
חושבת שחושבים עלייך?: תלוי בשרשרת..אמונה תפלה חח
לובשת עכשיו?: מכנס שחור וחולצה ורודה XD
איזה כתב את משתמשת?: אריאל
איזה סיגנון דיבור את מדברת תגידי כן או לא הנה דוגמואות?:
יאוו כיאלו אני לא מאמינה! מה הקטעעעע?: לא
יאו..באמת? טוב לא נורא הוא עיצבן אותך אז...?: כן חחחח סמני נכון או לא נכון...
את פאקצה?: לא
הרבה ילדים חושבים ככה?: לא
את משוויצה בעצמך?: לא
את חושבת שאת יפה?: ככה ככה
את אוהבת ורוד?: כן
את אוהבת שחור?: כן
את חושבת שאת מלכת העולם?: לא

עונהה

את חושבת שאת כוסית? לא כוסית לא מכוערת אבל גם לא הכי יפה! את אוהבת ורוד?כן נחמדד את מדברת ככה? Nה ק!7ה?:לא!! איזה מוזיקה את אוהבת?:אממ...לאדעת מכירה את גרין דיי?:ברורר להקה מ=ד=ה=י=מ=ה!!! איזה צבע.. החדר שלך?:כתום הקלמר שלך?:ג'ינס התיק שלך?:כתום ורוד כמעט כל המחברות שלך?:כחול הטפט שמחשב שלך?:תמונה של דולסה היפהה שילי!!! מה את... לובשת בדרך כלל?:ג'ינס וחולה חחח ובקיץ גופיות וג'ינס (ג'ינס יס מיי לייף) אוהבת לעשות בשעות הפנאי?:לרקודדד מחשב וטלויזיה חושבת על פריקים ?:חוסר טעם חח... חושבת עכשיו?:אממ... על המסיבת חנוכה שיש לי היום בכיתה חח חושבת שחושבים עלייך?:תלוי מי לובשת עכשיו?:ג'ינס מהוניגמן וחולצת בית ספר בצבע תכלת ועל זה ג'קט תכלת של רנואר איזה כתב את משתמשת?:יעקוב!! חחח איזה סיגנון דיבור את מדברת תגידי כן או לא הנה דוגמואות?: יאוו כיאלו אני לא מאמינה! מה הקטעעעע?:לאא יאו..באמת? טוב לא נורא הוא עיצבן אותך אז...?:כןן סמני נכון או לא נכון... את פאקצה?:לא נכון הרבה ילדים חושבים ככה?:נכון (שאני לא פקאצה כןן?!) את משוויצה בעצמך?:לאא את חושבת שאת יפה?:לא הכי יפה בעולם אבל גם לא מכוערת את אוהבת ורוד?:נכון את אוהבת שחור?:נכון את חושבת שאת מלכת העולם?:לאאא נכוןןן

למעלה