DinaLiza13
New member
עונה../images/Emo13.gif
את חושבת שאת כוסית?:לא את אוהבת ורוד?: כן את מדברת ככה? Nה ק!7ה?: לא איזה מוזיקה את אוהבת?: פופ( רבלדה זה פופ לא, גם שאקירה נכון הכל פופ) מכירה את גרין דיי?: לא איזה צבע.. החדר שלך?: צהוב בננה הקלמר שלך?: כחול ירוק אדום צהוב התיק שלך?: סגול כמעט כל המחשברות שלך?: כתום ואדום הטפט שמחשב שלך?: תמונה של המשפחה שלי... מה את... לובשת בדרך כלל?: מכנס וטישרט אוהבת לעשות בשעות הפנאי?: מחשב חושבת על פריקים ?: בני אדם חושבת עכשיו?: כפרה על אח שלי
חושבת שחושבים עלייך?: כלום... לובשת עכשיו?: חולצת טישרט לבנה מעליב סוודר אפור ופרחים לבנים חצאית ארוה לבנה ומתחת מכנסיים קצרות איזה כתב את משתמשת?: רגיל איזה סיגנון דיבור את מדברת תגידי כן או לא הנה דוגמואות?: כימעט בכל סוף משפט אני אומרת בסטייל( לפחות איזה 20 פעם ביום) יאוו כיאלו אני לא מאמינה! מה הקטעעעע?: מה? יאו..באמת? טוב לא נורא הוא עיצבן אותך אז...?: מה? סמני נכון או לא נכון... את פאקצה?: לא נכון ונכון הרבה ילדים חושבים ככה?: לא נכון את משוויצה בעצמך?: לא נכון את חושבת שאת יפה?: נכון את אוהבת ורוד?: נכון את אוהבת שחור?: נכון את חושבת שאת מלכת העולם?: לא נכון
את חושבת שאת כוסית?:לא את אוהבת ורוד?: כן את מדברת ככה? Nה ק!7ה?: לא איזה מוזיקה את אוהבת?: פופ( רבלדה זה פופ לא, גם שאקירה נכון הכל פופ) מכירה את גרין דיי?: לא איזה צבע.. החדר שלך?: צהוב בננה הקלמר שלך?: כחול ירוק אדום צהוב התיק שלך?: סגול כמעט כל המחשברות שלך?: כתום ואדום הטפט שמחשב שלך?: תמונה של המשפחה שלי... מה את... לובשת בדרך כלל?: מכנס וטישרט אוהבת לעשות בשעות הפנאי?: מחשב חושבת על פריקים ?: בני אדם חושבת עכשיו?: כפרה על אח שלי