שאלון צבעים!

CAM1LA

New member
שאלון צבעים!

אדום: אתה אוהב עגבניות? וגמבה? ותותים? אתה נגעל מדם? מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? יש לך בגדים בצבע אדום בארון? מה הדבר האדום הכי קרוב אלייך? מה לדעתך מסמל הצבע האדום? אוהב את הצבע? צהוב: מה דעתך על לימון? אוהב חרדל? וגבינה צהובה? כשאתה מסתכל על השמש אתה גם מסתנוור? באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? נכון מיץ תפוזים, האריזה שלו ירוקה והבפנוכו צהוב? מה הדבר הצהוב הכי קרוב אלייך? מה לדעתך צהוב מסמל? אוהב את הצבע? ירוק: היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? אתה אלרגי לדשא? אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח ולחשוב על העולם? מתי בפעם האחרונה לבשת ירוק? מה עדיף: עלה או גבעול? תן דוגמא לפרי\ירק שהוא לא בשל הוא ירוק? מה הדבר הירוק הכי קרוב אלייך? מה לדעתך ירוק מסמל? אוהב את הצבע? כחול: מה דעתך על דרדרסים? ועל הסרטים האלה.. מה-שמם..בצבע כחול..? תנסה ותגיד אם נכון: כשמסתכלים לשמיים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים זה עושה סחרחורת? אוהב ללכת לים? אוהב את הבריכה פחות או יותר מהים? כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול זה מפחיד? מה הדבר הכחול הכי קרוב אלייך? מה לדעתך מסמל הצבע הכחול? אוהב את הצבע הזה? ורוד: מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? פקאצות- סטיגמה או אמת? יש לך בגדים ורודים? זה צבע רק לבנות? אם בן הולך עם ורוד אתה תחשוב שהוא הומו? מישהו שאתה מכיר אוהב מאוד ורוד? החיים ורודים? מה הדבר הורוד הכי קרוב אלייך? מה לדעתך צבע זה מסמל? אוהב את הצבע? כתום: אוהב תפוזים? וקלמנטינות? וגזר? היית בעד או נגד ההתנתקות? הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? אורנג' חברה טובה? ומה עם "תפוז אנשים"? מה הדבר הכתום הכי קרוב אלייך? מה לדעתך מסמל צבע זה? אוהב את הצבע? שחור: באמת מרזה? באמת הולך עם כל דבר? פריקים גותים קשוחים ואפלים - סטיגמה או אמת? איך חושך משפיע עליך? האם אתה הולך לישון בחושך מוחלט או עם מידה כלשהי של אור? למה לדעתך לצבע השחור יש את הדימוי ממנו הוא סובל (או נהנה) כיום? שוקולד מריר - מאז ולתמיד? אפרטהייד - נחלת העבר, נחלת ההווה או אפילו כאן בישראל? מה הדבר השחור הכי קרוב אלייך? ראפ,Fאנק, ג’אז או בלוז? מה הצבע מסמל לדעתך? לבן: איך אתה עם מוצרי חלב? האם אתה טיפוס של בגדים רפויים וארוכים? חג השבועות - נהדר או מיותר? עד כמה אתה שומר על היגיינה? האם אתה מגדיר את עצמך מוסרי? מאמין? האם דתות הן רעיון נשגב, אמונה ודרך חיים שעוזרת לאנשים או אופיום להמונים? בולע? צובע? מה הדבר הלבן הכי קרוב אלייך? מה הצבע מסמל לדעתך? אוהב את הצבע?

hilasapir

New member
עונה

אדום: אתה אוהב עגבניות? כן וגמבה? לא ותותים? כן אתה נגעל מדם? לא מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? מזמן יש לך בגדים בצבע אדום בארון? לא (אם יש לא לובשת) מה הדבר האדום הכי קרוב אלייך? דם מה לדעתך מסמל הצבע האדום? שחצנות אוהב את הצבע? לא צהוב: מה דעתך על לימון? טעים אוהב חרדל? כן וגבינה צהובה? כן כשאתה מסתכל על השמש אתה גם מסתנוור? ברור? באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? צהוב נכון מיץ תפוזים, האריזה שלו ירוקה והבפנוכו צהוב? כן מה הדבר הצהוב הכי קרוב אלייך? נזלת מה לדעתך צהוב מסמל? גועל אוהב את הצבע? לא ירוק: היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? לא היה לי קשר לאבוקדו אתה אלרגי לדשא? לא אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח ולחשוב על העולם? נגיד.. מתי בפעם האחרונה לבשת ירוק? לא זוכרת מה אני לובשת... מה עדיף: עלה או גבעול? עלה תן דוגמא לפרי\ירק שהוא לא בשל הוא ירוק? עגבנייה מה הדבר הירוק הכי קרוב אלייך? יש כן לידי דורדוראנט ירוק מה לדעתך ירוק מסמל? אוהב את הצבע? מאוד כחול: מה דעתך על דרדרסים? אנטישמים ועל הסרטים האלה.. מה-שמם..בצבע כחול..? נחמדים תנסה ותגיד אם נכון: כשמסתכלים לשמיים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים זה עושה סחרחורת? לא אוהב ללכת לים? כן אוהב את הבריכה פחות או יותר מהים? זה שני דברים שונים כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול זה מפחיד? לא מה הדבר הכחול הכי קרוב אלייך? ראש (נאמר בציניות) מה לדעתך מסמל הצבע הכחול? חופש אוהב את הצבע הזה? מאוד ורוד: מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? בגד (ואיין לי מושג למה לראש שלי יש אסיטואציות מוזרות) פקאצות- סטיגמה או אמת? אמת יש לך בגדים ורודים? לא זה צבע רק לבנות? לא אם בן הולך עם ורוד אתה תחשוב שהוא הומו? לא מישהו שאתה מכיר אוהב מאוד ורוד? כן החיים ורודים? לא מה הדבר הורוד הכי קרוב אלייך? יש כן לידי כפפת גומי ורודה מה לדעתך צבע זה מסמל? שלווה?! אוהב את הצבע? לא כתום: אוהב תפוזים? כן וקלמנטינות? פחות וגזר? כן היית בעד או נגד ההתנתקות? נגד הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? הלכתי עם צמא של כחול לבן כתום אורנג' חברה טובה? כן ומה עם "תפוז אנשים"? שהוא לא נתקע... מה הדבר הכתום הכי קרוב אלייך? תפוז אנשים מה לדעתך מסמל צבע זה? נוכחות אוהב את הצבע? כן שחור: באמת מרזה? באמת הולך עם כל דבר? כן פריקים גותים קשוחים ואפלים - סטיגמה או אמת? סטיגמה איך חושך משפיע עליך? מרחיב לי את האישונים האם אתה הולך לישון בחושך מוחלט או עם מידה כלשהי של אור? יש אור למה לדעתך לצבע השחור יש את הדימוי ממנו הוא סובל (או נהנה) כיום? כי ככה... שוקולד מריר - מאז ולתמיד? כן אפרטהייד - נחלת העבר, נחלת ההווה או אפילו כאן בישראל? כן מה הדבר השחור הכי קרוב אלייך? טךויזיה (קשוחה ואפלה שכמותה) ראפ,Fאנק, ג’אז או בלוז? ג'אז מה הצבע מסמל לדעתך? זרם לבן: איך אתה עם מוצרי חלב? נהדר האם אתה טיפוס של בגדים רפויים וארוכים? כן חג השבועות - נהדר או מיותר? נהדר עד כמה אתה שומר על היגיינה? מקלחת פעם ביום האם אתה מגדיר את עצמך מוסרי? מאמין? כן האם דתות הן רעיון נשגב, אמונה ודרך חיים שעוזרת לאנשים או אופיום להמונים? לא בולע? אוכל?? כן.... צובע? כן מה הדבר הלבן הכי קרוב אלייך? הגופייה שלי מה הצבע מסמל לדעתך? בהירות אוהב את הצבע? כן הודגש באמצעות מדגישומטיק

KiPoDoR

New member
../images/Emo71.gif../images/Emo194.gif עונהה *ראשנה*

אדום: אתה אוהב עגבניות? כןן
וגמבה? לא משו
ותותים? הוו,, מאודד
אתה נגעל מדם? לפעמים מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? נדמה לי שלפני כמה ימים יש לך בגדים בצבע אדום בארון? אולי ממש ממש קצת. מה הדבר האדום הכי קרוב אלייך? ספר של גיל חובב ששמו "מטבח משפחתי" XDDD מה לדעתך מסמל הצבע האדום? אני לא בדיוק ידעת
אולי מתחלמות?
אוהב את הצבע? לא מי יודע מה.. צהוב: מה דעתך על לימון? חמוץ כזה
אוהב חרדל? לאאא
וגבינה צהובה? לאP: כשאתה מסתכל על השמש אתה גם מסתנוור? זה לא לכל אחד קורה?
באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? צהוב
נכון מיץ תפוזים, האריזה שלו ירוקה והבפנוכו צהוב? אכן:} מה הדבר הצהוב הכי קרוב אלייך? ספר של בני גורן "אלגברה חלק ב'" אבל לא כולו צהוב
יש גם חלקים ירוקים.. מה לדעתך צהוב מסמל? שנאה, לא יודעת למה. אוהב את הצבע? לא
אלא אם כן זה ירוק בננה שאני אוהבת ירוק: היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? NEVER אתה אלרגי לדשא? חח לחלק מסוגי הדשא כן
אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח ולחשוב על העולם? בטח
מתי בפעם האחרונה לבשת ירוק?אהההה.. אמממ.. לא זוכרת
מה עדיף: עלה או גבעול? גבעול
תן דוגמא לפרי\ירק שהוא לא בשל הוא ירוק? עגבניה מה הדבר הירוק הכי קרוב אלייך? ספר ששמו"אחד משנינו" של ישראל סגל מה לדעתך ירוק מסמל? אין לי שמץXDD אוהב את הצבע? לפעמים
רק אם הוא בהיר, שהוא כהה\זועק אני שאנת אותו
כחול: מה דעתך על דרדרסים? חמודדדים
ועל הסרטים האלה.. מה-שמם..בצבע כחול..? אייייכככ תנסה ותגיד אם נכון: כשמסתכלים לשמיים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים זה עושה סחרחורת? כןXP אוהב ללכת לים?בטח:} אוהב את הבריכה פחות או יותר מהים? קצת פחות
כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול זה מפחיד? לא כל כך, זה נחמד:] מה הדבר הכחול הכי קרוב אלייך? הקלמר שלי מה לדעתך מסמל הצבע הכחול? שלום אוהב את הצבע הזה? כןן
ורוד: מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? פקאצותXDD פקאצות- סטיגמה או אמת? אמת יש לך בגדים ורודים? אולי בודדים זה צבע רק לבנות? לא.. אם בן הולך עם ורוד אתה תחשוב שהוא הומו? תלוי איזה ורוד ואיזה סגנון החולצה וכאלה.. מישהו שאתה מכיר אוהב מאוד ורוד? כן חח החיים ורודים? לא תמיד מה הדבר הורוד הכי קרוב אלייך? אלבום תמונות מילדותי
מה לדעתך צבע זה מסמל? פקאצות
XP אוהב את הצבע? לא, אלא אם כן זה בהיר כתום: אוהב תפוזים? כןןןן
וקלמנטינות? גםםם
וגזר? רק אם הוא מתוק
היית בעד או נגד ההתנתקות? בעד
הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? לא..
אורנג' חברה טובה? בטח
ומה עם "תפוז אנשים"? תפוז אנשים=
מה הדבר הכתום הכי קרוב אלייך? הספר "אל תיקראו לי חרות" מה לדעתך מסמל צבע זה? אממ.. לא יודעת אוהב את הצבע? כן
שחור: באמת מרזה? באמת הולך עם כל דבר? בטחח
פריקים גותים קשוחים ואפלים - סטיגמה או אמת? אמת איך חושך משפיע עליך? רעXP האם אתה הולך לישון בחושך מוחלט או עם מידה כלשהי של אור? חושך מוחלט, אבל עם דלת פתוחה אור בשרותים
למה לדעתך לצבע השחור יש את הדימוי ממנו הוא סובל (או נהנה) כיום? מה? XPP שוקולד מריר - מאז ולתמיד? כן
אפרטהייד - נחלת העבר, נחלת ההווה או אפילו כאן בישראל? לא הבנתי מזה אפרטהייד
מה הדבר השחור הכי קרוב אלייך? הרמקול של המחשב
ראפ,Fאנק, ג’אז או בלוז? פופ
מה הצבע מסמל לדעתך? הרבה דבים, בעיקר רעים. לבן: איך אתה עם מוצרי חלב? מעולה האם אתה טיפוס של בגדים רפויים וארוכים? לא
חג השבועות - נהדר או מיותר? נהדרר עד כמה אתה שומר על היגיינה? שומרת האם אתה מגדיר את עצמך מוסרי? מאמין? אני חושבת שכן
האם דתות הן רעיון נשגב, אמונה ודרך חיים שעוזרת לאנשים או אופיום להמונים? מה?
בולע? מי בולע מה? צובע? מי צובע מה? XDD מה הדבר הלבן הכי קרוב אלייך? דף מה הצבע מסמל לדעתך? רוחניות ואהבה אוהב את הצבע? כן:}

../images/Emo9.gif

אדום: אתה אוהב עגבניות? כן וגמבה? לא ותותים? כן אתה נגעל מדם? כן מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? אתמול יש לך בגדים בצבע אדום בארון? כן מה הדבר האדום הכי קרוב אלייך? סדין מה לדעתך מסמל הצבע האדום? אממ אהבה? אוהב את הצבע? אממ הוא בסדר צהוב: מה דעתך על לימון? לא משו.. רק בתור ארטיק אוהב חרדל? לא וגבינה צהובה? כן כשאתה מסתכל על השמש אתה גם מסתנוור? כמו כולם?... באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? זהב, לא? נכון מיץ תפוזים, האריזה שלו ירוקה והבפנוכו צהוב? אממ כן מה הדבר הצהוב הכי קרוב אלייך? מנורה מה לדעתך צהוב מסמל? לאדעת אוהב את הצבע? לא ממש ירוק: היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? איכס אבוקדו אתה אלרגי לדשא? לא אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח ולחשוב על העולם? אממ כה מתי בפעם האחרונה לבשת ירוק? זה קרה מתישהו?? מה עדיף: עלה או גבעול? ?! תן דוגמא לפרי\ירק שהוא לא בשל הוא ירוק? מאיפה לי מה הדבר הירוק הכי קרוב אלייך? וואי אין לי ירוק בחדר חח מה לדעתך ירוק מסמל? נזלתת חח אוהב את הצבע? לא כל כך כחול: מה דעתך על דרדרסים? חמווודיםם ועל הסרטים האלה.. מה-שמם..בצבע כחול..? לא הכי מעניין אותי חח תנסה ותגיד אם נכון: כשמסתכלים לשמיים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים זה עושה סחרחורת? חח כן אוהב ללכת לים? מאוווווודדדד מאוודד!!
המקום הכי יפה בעולםם..!! אוהב את הבריכה פחות או יותר מהים? פחוותתת כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול זה מפחיד? חחחחח כה מה הדבר הכחול הכי קרוב אלייך? המסך של המחשב מה לדעתך מסמל הצבע הכחול? חופש.. שלום.. אוהב את הצבע הזה? יאאפפ ורוד: מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? עתיד ורוד פקאצות- סטיגמה או אמת? סטיגמה יש לך בגדים ורודים? כן זה צבע רק לבנות? לא אם בן הולך עם ורוד אתה תחשוב שהוא הומו? ממש לא מישהו שאתה מכיר אוהב מאוד ורוד? כן החיים ורודים? לפעמים מה הדבר הורוד הכי קרוב אלייך? אממ חולצה בתוך הארון מה לדעתך צבע זה מסמל? לאדעת.. אוהב את הצבע? כן הוא נחמד כתום: אוהב תפוזים? כן וקלמנטינות? כן וגזר? כן היית בעד או נגד ההתנתקות? נגד הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? לא אורנג' חברה טובה? נחמדה ומה עם "תפוז אנשים"? אחלה מה הדבר הכתום הכי קרוב אלייך? ספר מה לדעתך מסמל צבע זה? לאדעת אוהב את הצבע? אממ כה שחור: באמת מרזה? באמת הולך עם כל דבר? לאדעת אם מרזה אבל הולך עם כל דבר פריקים גותים קשוחים ואפלים - סטיגמה או אמת? איכס.. גועל נפש.. איך חושך משפיע עליך? אממ תלוי איפה אני ועם מי חח האם אתה הולך לישון בחושך מוחלט או עם מידה כלשהי של אור? עם קצת אור ולפעמים אור מלא למה לדעתך לצבע השחור יש את הדימוי ממנו הוא סובל (או נהנה) כיום? לאדעת שוקולד מריר - מאז ולתמיד? כן! אפרטהייד - נחלת העבר, נחלת ההווה או אפילו כאן בישראל? מה זה? מה הדבר השחור הכי קרוב אלייך? הבגדים שאני לובשת (איכס איזו פריקית אני נשמעת) ראפ,Fאנק, ג’אז או בלוז? ראאפפ... מה הצבע מסמל לדעתך? לאדעת לבן: איך אתה עם מוצרי חלב? חולה על זה!! האם אתה טיפוס של בגדים רפויים וארוכים? מממששש לללאא חג השבועות - נהדר או מיותר? נהדר בגלל המוצרי חלב מיותר כי משעמם שם עד כמה אתה שומר על היגיינה? כמה שאפשר האם אתה מגדיר את עצמך מוסרי? מאמין? כן האם דתות הן רעיון נשגב, אמונה ודרך חיים שעוזרת לאנשים או אופיום להמונים? לא הבנתי בולע? חחחחחחח לא.. יורקת
צובע? לא מה הדבר הלבן הכי קרוב אלייך? דף מה הצבע מסמל לדעתך? טוהר.. תמימות... אוהב את הצבע? מאודד!!!

dana re3

New member
עונההה

אדום: אתה אוהב עגבניות?לאכול? כן וגמבה?לא ותותים?לא אתה נגעל מדם? לא מתי בפעם האחרונה ירד לך דם?אתמול יש לך בגדים בצבע אדום בארון? כן הרבה מה הדבר האדום הכי קרוב אלייך? עכשיו? אמממ התחתונים שלי? חחחחח מה לדעתך מסמל הצבע האדום? אהבה אוהב את הצבע? כן צהוב: מה דעתך על לימון? איכס אוהב חרדל? לא וגבינה צהובה?לא ממש רק בטוסט כשאתה מסתכל על השמש אתה גם מסתנוור? באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך?צהוב... נכון מיץ תפוזים, האריזה שלו ירוקה והבפנוכו צהוב? מה הדבר הצהוב הכי קרוב אלייך? אמממ השיער שלי? חחח סתם.. אממ שומדבר חח מה לדעתך צהוב מסמל? חום חחח (שמש) אוהב את הצבע? לא ממש ירוק: היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע?לא אתה אלרגי לדשא?קצת אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח ולחשוב על העולם?כן מתי בפעם האחרונה לבשת ירוק?לפני הרבה זמן מה עדיף: עלה או גבעול?עלה תן דוגמא לפרי\ירק שהוא לא בשל הוא ירוק? מה הדבר הירוק הכי קרוב אלייך? שומדבר מה לדעתך ירוק מסמל? אממ צומח אוהב את הצבע? קצת כחול: מה דעתך על דרדרסים?חמודים חחח ועל הסרטים האלה.. מה-שמם..בצבע כחול..? תנסה ותגיד אם נכון: כשמסתכלים לשמיים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים זה עושה סחרחורת? לא אוהב ללכת לים? כן אוהב את הבריכה פחות או יותר מהים? יותר כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול זה מפחיד? לא מה הדבר הכחול הכי קרוב אלייך? אממ המכנס? מה לדעתך מסמל הצבע הכחול? מים אוהב את הצבע הזה?כן ורוד: מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? פאקצה חחח פקאצות- סטיגמה או אמת? אמת יש לך בגדים ורודים? אממ ורוד פוקסיה נחשב? זה צבע רק לבנות? כן אם בן הולך עם ורוד אתה תחשוב שהוא הומו? כן מישהו שאתה מכיר אוהב מאוד ורוד? חברות החיים ורודים? לא מה הדבר הורוד הכי קרוב אלייך? אממ הילקוט שלי מה לדעתך צבע זה מסמל? אמממ משהו מתוק אוהב את הצבע? אממ לא אבל ורוד פוקסיה כן כתום: אוהב תפוזים? כן וקלמנטינות? כן וגזר?לא היית בעד או נגד ההתנתקות? בעד הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? לא אורנג' חברה טובה?לא ומה עם "תפוז אנשים"?כן חח מה הדבר הכתום הכי קרוב אלייך? אין מה לדעתך מסמל צבע זה? אוהב את הצבע? לא שחור: באמת מרזה? באמת הולך עם כל דבר? כן פריקים גותים קשוחים ואפלים - סטיגמה או אמת? איך חושך משפיע עליך? לא משפיע... האם אתה הולך לישון בחושך מוחלט או עם מידה כלשהי של אור? מוחלט למה לדעתך לצבע השחור יש את הדימוי ממנו הוא סובל (או נהנה) כיום? שוקולד מריר - מאז ולתמיד? אפרטהייד - נחלת העבר, נחלת ההווה או אפילו כאן בישראל? מה הדבר השחור הכי קרוב אלייך?החולצה שאני לובשת ראפ,Fאנק, ג’אז או בלוז? ראפ או פאנק מה הצבע מסמל לדעתך? לבן: איך אתה עם מוצרי חלב? בסדר האם אתה טיפוס של בגדים רפויים וארוכים? לא חג השבועות - נהדר או מיותר?נהדר חופש חח עד כמה אתה שומר על היגיינה? שומרת חח האם אתה מגדיר את עצמך מוסרי? מאמין? האם דתות הן רעיון נשגב, אמונה ודרך חיים שעוזרת לאנשים או אופיום להמונים? בולע? צובע? מה הדבר הלבן הכי קרוב אלייך?אמממ דפים? חחחחחחחח מה הצבע מסמל לדעתך? חגים אוהב את הצבע?כן

sweet shir

New member
עונה..../images/Emo126.gif

אדום: אתה אוהב עגבניות? כן.. מאוד, זה הירק האוהב עלי. וגמבה? רק עם מלח. ותותים? מאוד!!
אתה נגעל מדם? כן..
מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? לפני כמה דקות. יש לך בגדים בצבע אדום בארון? אמ..כן. מה הדבר האדום הכי קרוב אלייך? כפתור על השלט..חיחי מה לדעתך מסמל הצבע האדום? אהבה ועוצמה. אוהב את הצבע? בערך. צהוב: מה דעתך על לימון? הוא חמוץ..
אוהב חרדל? לא..
וגבינה צהובה? כן כשאתה מסתכל על השמש אתה גם מסתנוור? ברור. באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? צהוב. נכון מיץ תפוזים, האריזה שלו ירוקה והבפנוכו צהוב? לא.. הוא כתום. מה הדבר הצהוב הכי קרוב אלייך? היומן של ביצפר שלי.. מה לדעתך צהוב מסמל? אור אוהב את הצבע? לא ממש. ירוק: היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? אהע?! אתה אלרגי לדשא? לא.. אבל מגרד לי שאני עליו. אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח ולחשוב על העולם? לא.. הוא מגרד לי.. מתי בפעם האחרונה לבשת ירוק? כבר הרבה זמן לא לבשתי.. מה עדיף: עלה או גבעול? עלה תן דוגמא לפרי\ירק שהוא לא בשל הוא ירוק? עגבניה מה הדבר הירוק הכי קרוב אלייך? עט ירוק. מה לדעתך ירוק מסמל? לא יודעת אוהב את הצבע? תלוי איזה גוון. כחול: מה דעתך על דרדרסים? שהם יצורים קטנים. ועל הסרטים האלה.. מה-שמם..בצבע כחול..? חחחחחח -אין תגובה-
תנסה ותגיד אם נכון: כשמסתכלים לשמיים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים זה עושה סחרחורת? כן אוהב ללכת לים? לא אוהב את הבריכה פחות או יותר מהים? ממש לא! כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול זה מפחיד? מה השאלה? מה הדבר הכחול הכי קרוב אלייך? השלט של הטלויזיה.. מה לדעתך מסמל הצבע הכחול? [?] אוהב את הצבע הזה? כן ורוד: מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? פקאצה פקאצות- סטיגמה או אמת? אמת יש לך בגדים ורודים? כן זה צבע רק לבנות? כן אם בן הולך עם ורוד אתה תחשוב שהוא הומו? כן..חיחי מישהו שאתה מכיר אוהב מאוד ורוד? כן החיים ורודים? לא מה הדבר הורוד הכי קרוב אלייך? אני לובשת חולצה שהשרוולים שלה וורודים והיא בצבע כחול כהה.. זה נחשב? מה לדעתך צבע זה מסמל? את הטוב שבעולם. אוהב את הצבע? תלוי איזה גוון. כתום: אוהב תפוזים? כן וקלמנטינות? לא..
וגזר? כן היית בעד או נגד ההתנתקות? בעד הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? לא אורנג' חברה טובה? אני לא מכיה.. אני בפלאפון. ומה עם "תפוז אנשים"? כן..חיחי מה הדבר הכתום הכי קרוב אלייך? עפרון. מה לדעתך מסמל צבע זה? [?] אוהב את הצבע? כן.. מאוד. שחור: באמת מרזה? באמת הולך עם כל דבר? לא ולא. פריקים גותים קשוחים ואפלים - סטיגמה או אמת? אמת שחלקה הוא סטיגמה איך חושך משפיע עליך? הוא לא משפיע האם אתה הולך לישון בחושך מוחלט או עם מידה כלשהי של אור? חושך מוחלט למה לדעתך לצבע השחור יש את הדימוי ממנו הוא סובל (או נהנה) כיום? כי הוא קודר כזה. שוקולד מריר - מאז ולתמיד? היה מגעיל..
אפרטהייד - נחלת העבר, נחלת ההווה או אפילו כאן בישראל? האע?! מה הדבר השחור הכי קרוב אלייך? המקלדת. ראפ,Fאנק, ג’אז או בלוז? פאנק. מה הצבע מסמל לדעתך? חושך, הרגשה קודרת. לבן: איך אתה עם מוצרי חלב? אוהבת האם אתה טיפוס של בגדים רפויים וארוכים? לא ממש. חג השבועות - נהדר או מיותר? נהדר! -לא הולכים לביצפר..
עד כמה אתה שומר על היגיינה? מאוד! האם אתה מגדיר את עצמך מוסרי? מאמין? נראה לי.. האם דתות הן רעיון נשגב, אמונה ודרך חיים שעוזרת לאנשים או אופיום להמונים? לא ממש. בולע? האע? צובע? כנ"ל מה הדבר הלבן הכי קרוב אלייך? הטיק טק שבפה שלי. מה הצבע מסמל לדעתך? אור. אוהב את הצבע? כן.

ady18

Well-known member
תשובות

אדום: אתה אוהב עגבניות?כן וגמבה?לא ותותים?כן אתה נגעל מדם? לא מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? אממ.. יש לך בגדים בצבע אדום בארון? כן מה הדבר האדום הכי קרוב אלייך? המשלוח מנות מה לדעתך מסמל הצבע האדום? צבע יפה אוהב את הצבע? כן צהוב: מה דעתך על לימון? חמוץ אוהב חרדל? קצת וגבינה צהובה?כן כשאתה מסתכל על השמש אתה גם מסתנוור? כן באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך?צהוב נכון מיץ תפוזים, האריזה שלו ירוקה והבפנוכו צהוב? חח מה הדבר הצהוב הכי קרוב אלייך? הנעלי בית שלי מה לדעתך צהוב מסמל? חום אוהב את הצבע? קצת ירוק: היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע?לא אתה אלרגי לדשא?לא אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח ולחשוב על העולם?כן מתי בפעם האחרונה לבשת ירוק?אממ לא לובשת מה עדיף: עלה או גבעול?עלה תן דוגמא לפרי\ירק שהוא לא בשל הוא ירוק? אבוקדו מה הדבר הירוק הכי קרוב אלייך? אין מה לדעתך ירוק מסמל? סתם דשא אוהב את הצבע?לא כחול: מה דעתך על דרדרסים?סתם ועל הסרטים האלה.. מה-שמם..בצבע כחול..? חח תנסה ותגיד אם נכון: כשמסתכלים לשמיים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים זה עושה סחרחורת? כן אוהב ללכת לים? כן אוהב את הבריכה פחות או יותר מהים? יותר כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול זה מפחיד? כן מה הדבר הכחול הכי קרוב אלייך? ספר מה לדעתך מסמל הצבע הכחול? שמים רוגע אוהב את הצבע הזה? מאוד ורוד: מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? רוגע אופטימות פקאצות- סטיגמה או אמת? אמת יש לך בגדים ורודים? כן זה צבע רק לבנות? לא אם בן הולך עם ורוד אתה תחשוב שהוא הומו? לא מישהו שאתה מכיר אוהב מאוד ורוד? כן החיים ורודים? כן מה הדבר הורוד הכי קרוב אלייך? מה לדעתך צבע זה מסמל? רוגע ואופטימות אוהב את הצבע? קצת כתום: אוהב תפוזים? כ וקלמנטינות? ןלא וגזר?כן היית בעד או נגד ההתנתקות? נגד הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? כן אורנג' חברה טובה? כן ומה עם "תפוז אנשים"?בסדר מה הדבר הכתום הכי קרוב אלייך? הנעלי בית שלי מה לדעתך מסמל צבע זה? אמממ אוהב את הצבע? שחור: באמת מרזה? באמת הולך עם כל דבר? כן פריקים גותים קשוחים ואפלים - סטיגמה או אמת? איך חושך משפיע עליך? קצת מפחדת האם אתה הולך לישון בחושך מוחלט או עם מידה כלשהי של אור? מידה של אור למה לדעתך לצבע השחור יש את הדימוי ממנו הוא סובל (או נהנה) כיום? שוקולד מריר - מאז ולתמיד? לא אפרטהייד - נחלת העבר, נחלת ההווה או אפילו כאן בישראל? מה הדבר השחור הכי קרוב אלייך?השלט טלוויזה ראפ,Fאנק, ג’אז או בלוז? מה הצבע מסמל לדעתך? מוות דכאון לבן: איך אתה עם מוצרי חלב? בסדר האם אתה טיפוס של בגדים רפויים וארוכים? לא חג השבועות - נהדר או מיותר? לא עד כמה אתה שומר על היגיינה? שומר האם אתה מגדיר את עצמך מוסרי? מאמין? כן האם דתות הן רעיון נשגב, אמונה ודרך חיים שעוזרת לאנשים או אופיום להמונים? בולע? צובע? מה הדבר הלבן הכי קרוב אלייך?דף מה הצבע מסמל לדעתך? טוהרה אוהב את הצבע?כן

אהבתי את הרעיון

אדום: אתה אוהב עגבניות?
פיכס, לא וגמבה?
לא ותותים?
את הריח אתה נגעל מדם?
בד"כ מתי בפעם האחרונה ירד לך דם?
לפני שבועיים ככה יש לך בגדים בצבע אדום בארון?
כע מה הדבר האדום הכי קרוב אלייך?
העכבר והאותיות על המקלדת
מה לדעתך מסמל הצבע האדום?
לב ואהבה אוהב את הצבע?
די צהוב: מה דעתך על לימון?
ריח טוב אוהב חרדל?
לא ממש וגבינה צהובה?
כןןןן
כשאתה מסתכל על השמש אתה גם מסתנוור?
מאוד באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך?
3 ניחושים
נכון מיץ תפוזים, האריזה שלו ירוקה והבפנוכו צהוב?
לא o_O מה הדבר הצהוב הכי קרוב אלייך?
האריזה הישנה של הסימס בחופשה מה לדעתך צהוב מסמל?
תשומת לב? אוהב את הצבע?
כן ירוק: היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע?
כן, הו בגד בי עם תירס משומר
. אתה אלרגי לדשא?
לא אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח ולחשוב על העולם?
אף פעם לא יצא לי מתי בפעם האחרונה לבשת ירוק?
לא זוכרת.. קצת יותר משבוע אני חושבת. מה עדיף: עלה או גבעול?
עלה תן דוגמא לפרי\ירק שהוא לא בשל הוא ירוק?
עגבניה מה הדבר הירוק הכי קרוב אלייך?
הקופסה המוזרה מה לדעתך ירוק מסמל?
גראס
אוהב את הצבע?
מאוד כחול: מה דעתך על דרדרסים?
כוסונים ועל הסרטים האלה.. מה-שמם..בצבע כחול..?
שלא נדע תנסה ותגיד אם נכון: כשמסתכלים לשמיים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים זה עושה סחרחורת?
לא
אוהב ללכת לים?
כןןןןן אוהב את הבריכה פחות או יותר מהים?
יותר
כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול זה מפחיד?
ממש לא מה הדבר הכחול הכי קרוב אלייך?
הז'קט והג'ינס מה לדעתך מסמל הצבע הכחול?
את מור
(היא סוטה
). אוהב את הצבע הזה?
חביב +. ורוד: מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה?
פקאצות
פקאצות- סטיגמה או אמת?
חצי סטיגמה חצי אמת יש לך בגדים ורודים?
קצת זה צבע רק לבנות?
די
אם בן הולך עם ורוד אתה תחשוב שהוא הומו?
תלוי איזה גוון מישהו שאתה מכיר אוהב מאוד ורוד?
לצערי החיים ורודים?
לא מה הדבר הורוד הכי קרוב אלייך?
הגרביים מה לדעתך צבע זה מסמל?
אהבה אוהב את הצבע?
ככה ככה כתום: אוהב תפוזים?
מיץ וקלמנטינות?
לא וגזר?
כן היית בעד או נגד ההתנתקות?
לא היה לי איכפת
הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות?
לא אורנג' חברה טובה?
לא יודעת ומה עם "תפוז אנשים"?
לא לא לא! מה הדבר הכתום הכי קרוב אלייך? הפרסומת לנגב בצד מה לדעתך מסמל צבע זה?
צומי אוהב את הצבע?
כן שחור: באמת מרזה? באמת הולך עם כל דבר?
לא וכן פריקים גותים קשוחים ואפלים - סטיגמה או אמת?
סטיגמה איך חושך משפיע עליך?
יש לי פחד מחושך (ע"ע חתימה) האם אתה הולך לישון בחושך מוחלט או עם מידה כלשהי של אור?
קצת אור למה לדעתך לצבע השחור יש את הדימוי ממנו הוא סובל (או נהנה) כיום?
בגלל שבימי הביניים כולם יכלו לעשות הכל בחושך כי לא ראו כלום? שוקולד מריר - מאז ולתמיד?
כןןן
אפרטהייד - נחלת העבר, נחלת ההווה או אפילו כאן בישראל?
מה זה? מה הדבר השחור הכי קרוב אלייך?
האריזה של הדיסקטים ראפ,Fאנק, ג’אז או בלוז?
ג'אז מה הצבע מסמל לדעתך?
עצב לבן: איך אתה עם מוצרי חלב?
ככה ככה האם אתה טיפוס של בגדים רפויים וארוכים?
לא ממש חג השבועות - נהדר או מיותר?
ככה ככה עד כמה אתה שומר על היגיינה?
מאוד האם אתה מגדיר את עצמך מוסרי? מאמין?
מוסרית, לא מאמינה
האם דתות הן רעיון נשגב, אמונה ודרך חיים שעוזרת לאנשים או אופיום להמונים?
אופיום להמונים
בולע?
אע? צובע?
וואט? מה הדבר הלבן הכי קרוב אלייך?
הרמקולים מה הצבע מסמל לדעתך?
טוהר אוהב את הצבע?
חביב

D o o S h a

New member
נראלי שזה שאלון שאני כתבתי../images/Emo12.gif

את\ה לא כתבת אותו? כי אם לא, אז חוץ מהשחור והלבן שלא זכורים לי, נראלי אני כתבתי את השאלון הזה..

CAM1LA

New member
מצאתי אותו

באיזה בלוג בישרא וממש נדלקתי עליו. סורי.. לא ידעתי שזה שלך

D o o S h a

New member
זה בסדררר!!

ואפילו יותר מבסדר..
יאא שאלון שלי מסתובב בישרא חח =]

D o o S h a

New member
עונהההה

אדום:
אתה אוהב עגבניות? כן!
וגמבה? לא
ותותים? כן
אתה נגעל מדם? לא ממש
מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? ממ.. הרבה זמן
יש לך בגדים בצבע אדום בארון? כן
מה הדבר האדום הכי קרוב אלייך? צלחת
מה לדעתך מסמל הצבע האדום? אהבה
אוהב את הצבע? ככה
צהוב:
מה דעתך על לימון? כלום
אוהב חרדל? לאאא
וגבינה צהובה? כן
כשאתה מסתכל על השמש אתה גם מסתנוור? במקרה
באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? צהוב!
נכון מיץ תפוזים, האריזה שלו ירוקה והבפנוכו צהוב? כן
מה הדבר הצהוב הכי קרוב אלייך? ספר
מה לדעתך צהוב מסמל? שנאה, וחרדל
אוהב את הצבע?
ירוק:
היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? לא
אתה אלרגי לדשא? לא
אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח ולחשוב על העולם? לפעמים חח
מתי בפעם האחרונה לבשת ירוק? לא זוכרת
מה עדיף: עלה או גבעול? עלה
תן דוגמא לפרי\ירק שהוא לא בשל הוא ירוק? עגבנייה
מה הדבר הירוק הכי קרוב אלייך? מחברת
מה לדעתך ירוק מסמל? צמחים
אוהב את הצבע? אין לי בעיה איתו
כחול:
מה דעתך על דרדרסים? חמודיםם!
ועל הסרטים האלה.. מה-שמם..בצבע כחול..? חח
תנסה ותגיד אם נכון: כשמסתכלים לשמיים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים זה עושה סחרחורת? כן
אוהב ללכת לים? כן
אוהב את הבריכה פחות או יותר מהים? יותר
כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול זה מפחיד? חח קצת
מה הדבר הכחול הכי קרוב אלייך? ספר
מה לדעתך מסמל הצבע הכחול? שקט, רוגע...
אוהב את הצבע הזה? כן המשך עוד רגע

No NiCk15

New member
../images/Emo80.gifעונה../images/Emo13.gif

אדום: אתה אוהב עגבניות?כן וגמבה?לא ותותים?כן אתה נגעל מדם?קצת מתי בפעם האחרונה ירד לך דם?לפני כמה ימים יש לך בגדים בצבע אדום בארון?כן מה הדבר האדום הכי קרוב אלייך?נר מה לדעתך מסמל הצבע האדום?אהבה אוהב את הצבע?כן צהוב: מה דעתך על לימון? חמוץ מדי אוהב חרדל? בעע לא וגבינה צהובה?כן כשאתה מסתכל על השמש אתה גם מסתנוור? כן באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך?צהוב
נכון מיץ תפוזים, האריזה שלו ירוקה והבפנוכו צהוב?כניראה מה הדבר הצהוב הכי קרוב אלייך? האור של המנורה
מה לדעתך צהוב מסמל? ממ.. לאיודעת.. שימחה? אוהב את הצבע? לא ממש ירוק: היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע?לא אתה אלרגי לדשא?לא אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח ולחשוב על העולם?לא ממש.. זה מגרד
מתי בפעם האחרונה לבשת ירוק?לפני כמה שבועות נראהלי מה עדיף: עלה או גבעול?עלה תן דוגמא לפרי\ירק שהוא לא בשל הוא ירוק?תפוז מה הדבר הירוק הכי קרוב אלייך? נר מה לדעתך ירוק מסמל? קינאה אוהב את הצבע?לא ממש כחול: מה דעתך על דרדרסים?חמודים ועל הסרטים האלה.. מה-שמם..בצבע כחול..?בע
תנסה ותגיד אם נכון: כשמסתכלים לשמיים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים זה עושה סחרחורת? קצת אוהב ללכת לים? כן אוהב את הבריכה פחות או יותר מהים?יותר כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול זה מפחיד?לא מה הדבר הכחול הכי קרוב אלייך? שקית מה לדעתך מסמל הצבע הכחול? שלווה אוהב את הצבע הזה? מאוד ורוד: מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? פקאצות
פקאצות- סטיגמה או אמת? ממ אני חושבת שאמת.. יש לך בגדים ורודים? כן זה צבע רק לבנות? אני חושבת שכן אם בן הולך עם ורוד אתה תחשוב שהוא הומו?ממ אולי.. מישהו שאתה מכיר אוהב מאוד ורוד? כן החיים ורודים? תלוי מה הדבר הורוד הכי קרוב אלייך?כרית מה לדעתך צבע זה מסמל? באמת שאין לי מושג.. אולי תמימות.. אוהב את הצבע? כתום: אוהב תפוזים? כן וקלמנטינות? כן וגזר?לא היית בעד או נגד ההתנתקות?נגד הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? לא אורנג' חברה טובה? כן ומה עם "תפוז אנשים"?גם מה הדבר הכתום הכי קרוב אלייך?אינלי בחדר שומדבר כתום
מה לדעתך מסמל צבע זה? אין לי מושג.. אוהב את הצבע? כן שחור: באמת מרזה? באמת הולך עם כל דבר?לא הולך עם כל דבר אבל גורם לך להיראות רזה יותר פריקים גותים קשוחים ואפלים - סטיגמה או אמת?אמת איך חושך משפיע עליך? לאיודעת.. אני לא אוהבת חושך האם אתה הולך לישון בחושך מוחלט או עם מידה כלשהי של אור?מידה כלשהי של אור למה לדעתך לצבע השחור יש את הדימוי ממנו הוא סובל (או נהנה) כיום?לאיודעת.. כי הוא כהה כזה.. שוקולד מריר - מאז ולתמיד? ? אפרטהייד - נחלת העבר, נחלת ההווה או אפילו כאן בישראל?מה? מה הדבר השחור הכי קרוב אלייך?המדפסת ראפ,Fאנק, ג’אז או בלוז? אפחד מהם מה הצבע מסמל לדעתך? עצב,אבל לבן: איך אתה עם מוצרי חלב? סבבה לגמרי האם אתה טיפוס של בגדים רפויים וארוכים?לא חג השבועות - נהדר או מיותר? נהדר
עד כמה אתה שומר על היגיינה? עד כמה שצריך האם אתה מגדיר את עצמך מוסרי? מאמין? ממ אני חושבת שכן האם דתות הן רעיון נשגב, אמונה ודרך חיים שעוזרת לאנשים או אופיום להמונים? מהה? בולע? ??? צובע???? מה הדבר הלבן הכי קרוב אלייך?המקלדת מה הצבע מסמל לדעתך? אושר,שלווה,רוגע אוהב את הצבע?כן

עונה

אדום: אתה אוהב עגבניות? לא וגמבה? כן ותותים? כן אתה נגעל מדם? פעם כן,היום לא ממש מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? מזמן יש לך בגדים בצבע אדום בארון? יש כמה כן מה הדבר האדום הכי קרוב אלייך? דיסק עם מדבקה אדומה מה לדעתך מסמל הצבע האדום? אהבה אוהב את הצבע? מחבבת צהוב: מה דעתך על לימון? טעיםם אוהב חרדל? לא בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע וגבינה צהובה? כן כשאתה מסתכל על השמש אתה גם מסתנוור? כל אחד,לא? באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? צהוב נכון מיץ תפוזים, האריזה שלו ירוקה והבפנוכו צהוב? מש לא..זה כתום מה הדבר הצהוב הכי קרוב אלייך? עיתון מה לדעתך צהוב מסמל? אור אוהב את הצבע? מחבבת ירוק: היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? חחחח..לא אתה אלרגי לדשא? לא אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח ולחשוב על העולם? פעם אהבתי,היום אין לי זמן מתי בפעם האחרונה לבשת ירוק? אווו..מזמן.. מה עדיף: עלה או גבעול? עלה תן דוגמא לפרי\ירק שהוא לא בשל הוא ירוק? עגבניה נראה לי מה הדבר הירוק הכי קרוב אלייך? הפד של החשב (*קולות הקאה*) מה לדעתך ירוק מסמל? טבע אוהב את הצבע? מחבבת כחול: מה דעתך על דרדרסים? חמודים.דרדסבא שולט!! ועל הסרטים האלה.. מה-שמם..בצבע כחול..? מי שאוהב שיהנה תנסה ותגיד אם נכון: כשמסתכלים לשמיים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים זה עושה סחרחורת? לא ניסיתי אבל זה נכון אוהב ללכת לים? מאודדדדדדדדדדדד אוהב את הבריכה פחות או יותר מהים? פחות כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול זה מפחיד? לא מה הדבר הכחול הכי קרוב אלייך? המכנס שלי מה לדעתך מסמל הצבע הכחול? ים אוהב את הצבע הזה? מאוד ורוד: מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? בזוקה? פקאצות- סטיגמה או אמת? אמת יש לך בגדים ורודים? יש חולצה אחת ורודה זה צבע רק לבנות? לא אם בן הולך עם ורוד אתה תחשוב שהוא הומו? לא מישהו שאתה מכיר אוהב מאוד ורוד? כן החיים ורודים? לברי מזל כן מה הדבר הורוד הכי קרוב אלייך? אין באזור משו ורוד.. מה לדעתך צבע זה מסמל? מסטיק אוהב את הצבע? מחבבת כתום: אוהב תפוזים? כן וקלמנטינות? כן וגזר? לפעמים היית בעד או נגד ההתנתקות? הייתי נטרלית הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? לא זוכרת..נראה לי שכן אורנג' חברה טובה? כן ומה עם "תפוז אנשים"? מעולים!!!!לפעמים עושים בעיות אבל הם פסדר מה הדבר הכתום הכי קרוב אלייך? בריסטול (?) מה לדעתך מסמל צבע זה? תפוז? אוהב את הצבע? מחבבת שחור: באמת מרזה? באמת הולך עם כל דבר? מרזה לא,הולך עם כל דבר כן פריקים גותים קשוחים ואפלים - סטיגמה או אמת? אמתתת איך חושך משפיע עליך? לא משפיע האם אתה הולך לישון בחושך מוחלט או עם מידה כלשהי של אור? חושך מוחלט...רק אור קטן שיוצא מהאמבטיה אבל הוא לא מגיע אלי לחדר למה לדעתך לצבע השחור יש את הדימוי ממנו הוא סובל (או נהנה) כיום? כי הוא אפלולי משהו..נוצר דימוי של צבע עצוב כזה..קודר.. שוקולד מריר - מאז ולתמיד? כן אפרטהייד - נחלת העבר, נחלת ההווה או אפילו כאן בישראל? (?) מה הדבר השחור הכי קרוב אלייך? הכיסא ראפ,Fאנק, ג’אז או בלוז? מביניהם..ממ..מ..מ.מ.מ...ג'אז מה הצבע מסמל לדעתך? אפלוליות לא שאלתם אם אני אוהבת אותו!!!! לבן: איך אתה עם מוצרי חלב? יאמממ האם אתה טיפוס של בגדים רפויים וארוכים? כפיג'מות כן חג השבועות - נהדר או מיותר? נהדר!! עד כמה אתה שומר על היגיינה? שומרת האם אתה מגדיר את עצמך מוסרי? מאמין? מאמינה כן..מוסרית..כן האם דתות הן רעיון נשגב, אמונה ודרך חיים שעוזרת לאנשים או אופיום להמונים? לא יודעת..לא מתעסקת בזה בולע? (?) צובע? (?) מה הדבר הלבן הכי קרוב אלייך? המקלדת?למרות שהיא אפורה גיחיגיח מה הצבע מסמל לדעתך? טוהר אוהב את הצבע? כן

למעלה