My self and i
New member
עונה ../images/Emo88.gif ../images/Emo135.gif
אדום: אתה אוהב עגבניות? שונאת וגמבה? לא ותותים? קצת אתה נגעל מדם? לא מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? לא מזמן יש לך בגדים בצבע אדום בארון? כה מה הדבר האדום הכי קרוב אלייך? קלסר חצי שקוף מה לדעתך מסמל הצבע האדום? אהבה וכאב אוהב את הצבע? כשהייתי קטנה זה היה הצבע האהוב עליי
צהוב: מה דעתך על לימון? זה טעים עם סלט וכאלה
אוהב חרדל? לאאאא וגבינה צהובה? רק עם טוסט כשאתה מסתכל על השמש אתה גם מסתנוור? כה באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? צהוב נכון מיץ תפוזים, האריזה שלו ירוקה והבפנוכו צהוב? כה מה הדבר הצהוב הכי קרוב אלייך? צעצוע של אחי מה לדעתך צהוב מסמל? דברים טובים אוהב את הצבע? לא זה צבע חיוור מידי ירוק: היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? חחחח מה? אתה אלרגי לדשא? לא אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח ולחשוב על העולם? שיהיה מתי בפעם האחרונה לבשת ירוק? יש לי מכנוסונים שאני יושנת איתם והם ירוקים ^^ מה עדיף: עלה או גבעול? עלה תן דוגמא לפרי\ירק שהוא לא בשל הוא ירוק? תפוזים מה הדבר הירוק הכי קרוב אלייך? מרקר מה לדעתך ירוק מסמל? אין לי מושג
אוהב את הצבע? אני אוהבת ירוק בהיר. וזהו. כחול: מה דעתך על דרדרסים? לא יודעת. נחמדים. ועל הסרטים האלה.. מה-שמם..בצבע כחול..? המ
תנסה ותגיד אם נכון: כשמסתכלים לשמיים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים זה עושה סחרחורת? נראלי אוהב ללכת לים? לא ממש אוהב את הבריכה פחות או יותר מהים? יוווותר אני חוללללה על בריכות
כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול זה מפחיד? לא, למה שזה יפחיד? מה הדבר הכחול הכי קרוב אלייך? הטייפ כחול מה לדעתך מסמל הצבע הכחול? לא יודעת אוהב את הצבע הזה? כן ורוד: מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? תאמת? פאקצותP: פקאצות- סטיגמה או אמת? אמת יש לך בגדים ורודים? קצת זה צבע רק לבנות? לא. עובדה שיש מלא בנים שמבינים שבנים שהולכים עם ורוד הם לא הומואים. אם בן הולך עם ורוד אתה תחשוב שהוא הומו? ממש לא מישהו שאתה מכיר אוהב מאוד ורוד? חחח כה החיים ורודים? כה למה לא
מה הדבר הורוד הכי קרוב אלייך? בסמיכה יש חלק שהוא ורוד מה לדעתך צבע זה מסמל? חיים טובים
אוהב את הצבע? לא. אבל ורוד בייבי זה נחמד. כתום: אוהב תפוזים? כן וקלמנטינות? כן וגזר? לא היית בעד או נגד ההתנתקות? בעד הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? לא
אורנג' חברה טובה? לא יודעת. אין לי פלאפונים של אורנג'.. ומה עם "תפוז אנשים"? הם אחלה
רק שמעצבן שמלא פעמים הם לא עובדים ויש תקלות. מה הדבר הכתום הכי קרוב אלייך? קלסר מה לדעתך מסמל צבע זה? לא יודעת אוהב את הצבע? לפעמים
שחור: באמת מרזה? באמת הולך עם כל דבר? כה
פריקים גותים קשוחים ואפלים - סטיגמה או אמת? אמת איך חושך משפיע עליך? הוהוהוהוהוXD האם אתה הולך לישון בחושך מוחלט או עם מידה כלשהי של אור? עם מנורה קטנה. לא כי אני פוחדת מחושך או משו,, פשוט ככה התרגלתי וככה יותר נוח לי. למה לדעתך לצבע השחור יש את הדימוי ממנו הוא סובל (או נהנה) כיום? האא?XD שוקולד מריר - מאז ולתמיד? בעעעע מגעיל אפרטהייד - נחלת העבר, נחלת ההווה או אפילו כאן בישראל? מזה?
מה הדבר השחור הכי קרוב אלייך? המקלדת ראפ,Fאנק, ג’אז או בלוז? למה אין פופ?P:: מה הצבע מסמל לדעתך? רוע לבן: איך אתה עם מוצרי חלב? מממממ יאמייי
האם אתה טיפוס של בגדים רפויים וארוכים? לא חג השבועות - נהדר או מיותר? נהדרררר
מלחמות מייים והכל
עד כמה אתה שומר על היגיינה? מאווווד האם אתה מגדיר את עצמך מוסרי? מאמין? לא יודעת האם דתות הן רעיון נשגב, אמונה ודרך חיים שעוזרת לאנשים או אופיום להמונים? לא יודעת בולע? מה צובע?
מה מה הדבר הלבן הכי קרוב אלייך? דפים מה הצבע מסמל לדעתך? דברים טובים כאלה.. שלום אוהב את הצבע? כה
אדום: אתה אוהב עגבניות? שונאת וגמבה? לא ותותים? קצת אתה נגעל מדם? לא מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? לא מזמן יש לך בגדים בצבע אדום בארון? כה מה הדבר האדום הכי קרוב אלייך? קלסר חצי שקוף מה לדעתך מסמל הצבע האדום? אהבה וכאב אוהב את הצבע? כשהייתי קטנה זה היה הצבע האהוב עליי