שאלון צבעים!

My self and i

New member
עונה ../images/Emo88.gif ../images/Emo135.gif

אדום: אתה אוהב עגבניות? שונאת וגמבה? לא ותותים? קצת אתה נגעל מדם? לא מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? לא מזמן יש לך בגדים בצבע אדום בארון? כה מה הדבר האדום הכי קרוב אלייך? קלסר חצי שקוף מה לדעתך מסמל הצבע האדום? אהבה וכאב אוהב את הצבע? כשהייתי קטנה זה היה הצבע האהוב עליי
צהוב: מה דעתך על לימון? זה טעים עם סלט וכאלה
אוהב חרדל? לאאאא וגבינה צהובה? רק עם טוסט כשאתה מסתכל על השמש אתה גם מסתנוור? כה באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? צהוב נכון מיץ תפוזים, האריזה שלו ירוקה והבפנוכו צהוב? כה מה הדבר הצהוב הכי קרוב אלייך? צעצוע של אחי מה לדעתך צהוב מסמל? דברים טובים אוהב את הצבע? לא זה צבע חיוור מידי ירוק: היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? חחחח מה? אתה אלרגי לדשא? לא אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח ולחשוב על העולם? שיהיה מתי בפעם האחרונה לבשת ירוק? יש לי מכנוסונים שאני יושנת איתם והם ירוקים ^^ מה עדיף: עלה או גבעול? עלה תן דוגמא לפרי\ירק שהוא לא בשל הוא ירוק? תפוזים מה הדבר הירוק הכי קרוב אלייך? מרקר מה לדעתך ירוק מסמל? אין לי מושג
אוהב את הצבע? אני אוהבת ירוק בהיר. וזהו. כחול: מה דעתך על דרדרסים? לא יודעת. נחמדים. ועל הסרטים האלה.. מה-שמם..בצבע כחול..? המ
תנסה ותגיד אם נכון: כשמסתכלים לשמיים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים זה עושה סחרחורת? נראלי אוהב ללכת לים? לא ממש אוהב את הבריכה פחות או יותר מהים? יוווותר אני חוללללה על בריכות
כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול זה מפחיד? לא, למה שזה יפחיד? מה הדבר הכחול הכי קרוב אלייך? הטייפ כחול מה לדעתך מסמל הצבע הכחול? לא יודעת אוהב את הצבע הזה? כן ורוד: מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? תאמת? פאקצותP: פקאצות- סטיגמה או אמת? אמת יש לך בגדים ורודים? קצת זה צבע רק לבנות? לא. עובדה שיש מלא בנים שמבינים שבנים שהולכים עם ורוד הם לא הומואים. אם בן הולך עם ורוד אתה תחשוב שהוא הומו? ממש לא מישהו שאתה מכיר אוהב מאוד ורוד? חחח כה החיים ורודים? כה למה לא
מה הדבר הורוד הכי קרוב אלייך? בסמיכה יש חלק שהוא ורוד מה לדעתך צבע זה מסמל? חיים טובים
אוהב את הצבע? לא. אבל ורוד בייבי זה נחמד. כתום: אוהב תפוזים? כן וקלמנטינות? כן וגזר? לא היית בעד או נגד ההתנתקות? בעד הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? לא
אורנג' חברה טובה? לא יודעת. אין לי פלאפונים של אורנג'.. ומה עם "תפוז אנשים"? הם אחלה
רק שמעצבן שמלא פעמים הם לא עובדים ויש תקלות. מה הדבר הכתום הכי קרוב אלייך? קלסר מה לדעתך מסמל צבע זה? לא יודעת אוהב את הצבע? לפעמים
שחור: באמת מרזה? באמת הולך עם כל דבר? כה
פריקים גותים קשוחים ואפלים - סטיגמה או אמת? אמת איך חושך משפיע עליך? הוהוהוהוהוXD האם אתה הולך לישון בחושך מוחלט או עם מידה כלשהי של אור? עם מנורה קטנה. לא כי אני פוחדת מחושך או משו,, פשוט ככה התרגלתי וככה יותר נוח לי. למה לדעתך לצבע השחור יש את הדימוי ממנו הוא סובל (או נהנה) כיום? האא?XD שוקולד מריר - מאז ולתמיד? בעעעע מגעיל אפרטהייד - נחלת העבר, נחלת ההווה או אפילו כאן בישראל? מזה?
מה הדבר השחור הכי קרוב אלייך? המקלדת ראפ,Fאנק, ג’אז או בלוז? למה אין פופ?P:: מה הצבע מסמל לדעתך? רוע לבן: איך אתה עם מוצרי חלב? מממממ יאמייי
האם אתה טיפוס של בגדים רפויים וארוכים? לא חג השבועות - נהדר או מיותר? נהדרררר
מלחמות מייים והכל
עד כמה אתה שומר על היגיינה? מאווווד האם אתה מגדיר את עצמך מוסרי? מאמין? לא יודעת האם דתות הן רעיון נשגב, אמונה ודרך חיים שעוזרת לאנשים או אופיום להמונים? לא יודעת בולע? מה צובע?
מה מה הדבר הלבן הכי קרוב אלייך? דפים מה הצבע מסמל לדעתך? דברים טובים כאלה.. שלום אוהב את הצבע? כה

R o t e m 1 5

New member
../images/Emo80.gifעונה../images/Emo9.gif

אדום:
אתה אוהב עגבניות?כן
וגמבה?לא
ותותים?מאוד
אתה נגעל מדם? בערך
מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? לא זוכרת
יש לך בגדים בצבע אדום בארון? כן
מה הדבר האדום הכי קרוב אלייך? אין פה שומדבר אדום
מה לדעתך מסמל הצבע האדום? אהבה
אוהב את הצבע? כן
צהוב:
מה דעתך על לימון? זה לא טעים
אוהב חרדל? לא
וגבינה צהובה?לא
כשאתה מסתכל על השמש אתה גם מסתנוור? כן
באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך?צהוב
נכון מיץ תפוזים, האריזה שלו ירוקה והבפנוכו צהוב? לא זוכרת
מה הדבר הצהוב הכי קרוב אלייך? אין גם שמודבר צהוב פה
מה לדעתך צהוב מסמל? אממ שומדבר
אוהב את הצבע? לא כל כך
ירוק:
היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע?כן.. בטח
אתה אלרגי לדשא?לא
אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח ולחשוב על העולם? לא
מתי בפעם האחרונה לבשת ירוק?אין לי בגדים ירוקים
מה עדיף: עלה או גבעול?לא זה ולא זה
תן דוגמא לפרי\ירק שהוא לא בשל הוא ירוק? בננה
?
מה הדבר הירוק הכי קרוב אלייך? גם אין
מה לדעתך ירוק מסמל? צמחייה
?
אוהב את הצבע?ממש לא
כחול:
מה דעתך על דרדרסים?הם חמודים
ועל הסרטים האלה.. מה-שמם..בצבע כחול..? לא ראיתי סרטים כאלה
תנסה ותגיד אם נכון: כשמסתכלים לשמיים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים זה עושה סחרחורת? כן
אוהב ללכת לים? לא
אוהב את הבריכה פחות או יותר מהים? יותר
כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול זה מפחיד?לא
מה הדבר הכחול הכי קרוב אלייך? עיפרון
מה לדעתך מסמל הצבע הכחול? לא יודעת
אוהב את הצבע הזה? כן
ורוד:
מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? פקצה
פקאצות- סטיגמה או אמת? אמת
יש לך בגדים ורודים? אחד
זה צבע רק לבנות? כן
אם בן הולך עם ורוד אתה תחשוב שהוא הומו? לא
מישהו שאתה מכיר אוהב מאוד ורוד? לא
החיים ורודים? לא
מה הדבר הורוד הכי קרוב אלייך? השעון שלי, אבל הוא די סגול כזה
מה לדעתך צבע זה מסמל? פקצות
אוהב את הצבע? תלוי איזה סוג של ורוד
כתום:
אוהב תפוזים? כן
וקלמנטינות? גם
וגזר?לא
היית בעד או נגד ההתנתקות? אין לי דעה
הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? כן
אורנג' חברה טובה? כן
ומה עם "תפוז אנשים"? &%$@#
מה הדבר הכתום הכי קרוב אלייך? שומדבר
מה לדעתך מסמל צבע זה? לא יודעת
אוהב את הצבע? מאוד
שחור:
באמת מרזה? באמת הולך עם כל דבר? כן
פריקים גותים קשוחים ואפלים - סטיגמה או אמת?
איך חושך משפיע עליך? לא משפיע
האם אתה הולך לישון בחושך מוחלט או עם מידה כלשהי של אור? עם קצת אור
למה לדעתך לצבע השחור יש את הדימוי ממנו הוא סובל (או נהנה) כיום? כי ככה
שוקולד מריר - מאז ולתמיד? לא הבנתי
אפרטהייד - נחלת העבר, נחלת ההווה או אפילו כאן בישראל? אה?
מה הדבר השחור הכי קרוב אלייך?המסך של המחשב
ראפ,Fאנק, ג’אז או בלוז? לא מבינה בזה
מה הצבע מסמל לדעתך? מוות
לבן:
איך אתה עם מוצרי חלב?
האם אתה טיפוס של בגדים רפויים וארוכים? כן
חג השבועות - נהדר או מיותר? נהדר, יש חופש
עד כמה אתה שומר על היגיינה? הרבה
האם אתה מגדיר את עצמך מוסרי? מאמין? אממ כן?
האם דתות הן רעיון נשגב, אמונה ודרך חיים שעוזרת לאנשים או אופיום להמונים? לא הבנתי כלום
בולע?

sukrazit

New member
עונה!!!!

אדום: אתה אוהב עגבניות? כה וגמבה? כה ותותים?כה אתה נגעל מדם? כה מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? לא זוכרת.. יש לך בגדים בצבע אדום בארון? כה מה הדבר האדום הכי קרוב אלייך? הלייזר של העכבר מה לדעתך מסמל הצבע האדום? אהבה ומוות אוהב את הצבע? כן צהוב: מה דעתך על לימון? חמוץ אוהב חרדל? לא וגבינה צהובה? כה כשאתה מסתכל על השמש אתה גם מסתנוור? כן באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? צהוב נכון מיץ תפוזים, האריזה שלו ירוקה והבפנוכו צהוב? מה? מה הדבר הצהוב הכי קרוב אלייך? בננות מה לדעתך צהוב מסמל? אופטימיות, שמש ושמחת חיים אוהב את הצבע? כה ירוק: היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? לא אתה אלרגי לדשא? לא אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח ולחשוב על העולם? כה מתי בפעם האחרונה לבשת ירוק? לא זוכרת... מה עדיף: עלה או גבעול? עלה תן דוגמא לפרי\ירק שהוא לא בשל הוא ירוק? בננה מה הדבר הירוק הכי קרוב אלייך? דף מה לדעתך ירוק מסמל? טבע אוהב את הצבע? כה כחול: מה דעתך על דרדרסים? הם חמודים ועל הסרטים האלה.. מה-שמם..בצבע כחול..? חח לא יודעת אני לא צופה בסרטים כאלה... תנסה ותגיד אם נכון: כשמסתכלים לשמיים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים זה עושה סחרחורת? לא ניסיתי אוהב ללכת לים? כן אוהב את הבריכה פחות או יותר מהים? יותר כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול זה מפחיד? כה מה הדבר הכחול הכי קרוב אלייך? הפד של העכבר מה לדעתך מסמל הצבע הכחול? אצולה אוהב את הצבע הזה? כה ורוד: מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? שמחה פקאצות- סטיגמה או אמת? סטיגמה יש לך בגדים ורודים? כה זה צבע רק לבנות? לא אם בן הולך עם ורוד אתה תחשוב שהוא הומו? לא נראה לי מישהו שאתה מכיר אוהב מאוד ורוד? כה החיים ורודים? לא מה הדבר הורוד הכי קרוב אלייך? הסמרטוט בכיור מה לדעתך צבע זה מסמל? שמחה ,אושר אוהב את הצבע? כן כתום: אוהב תפוזים? כן וקלמנטינות? כן וגזר? כן היית בעד או נגד ההתנתקות? אני נמנעת הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? לא אורנג' חברה טובה? נראה לי ומה עם "תפוז אנשים"? חח האתר הכי שווה! מה הדבר הכתום הכי קרוב אלייך? תפוז מה לדעתך מסמל צבע זה? אינלי מושג... אוהב את הצבע? כה שחור: באמת מרזה? באמת הולך עם כל דבר? כן פריקים גותים קשוחים ואפלים - סטיגמה או אמת? אמת איך חושך משפיע עליך? הוא לא משפיע עליי האם אתה הולך לישון בחושך מוחלט או עם מידה כלשהי של אור? קצת אור למה לדעתך לצבע השחור יש את הדימוי ממנו הוא סובל (או נהנה) כיום? חח כי זה צבע שלא עושה טוב שוקולד מריר - מאז ולתמיד? יאמי!! אפרטהייד - נחלת העבר, נחלת ההווה או אפילו כאן בישראל? לא יודעת מה הדבר השחור הכי קרוב אלייך? המכנסיים שלי ראפ,Fאנק, ג’אז או בלוז? ראפ מה הצבע מסמל לדעתך? לילה לבן: איך אתה עם מוצרי חלב? סבבה האם אתה טיפוס של בגדים רפויים וארוכים? לא חג השבועות - נהדר או מיותר? נהדר עד כמה אתה שומר על היגיינה? במידה נורמלית האם אתה מגדיר את עצמך מוסרי? מאמין? מאמינה האם דתות הן רעיון נשגב, אמונה ודרך חיים שעוזרת לאנשים או אופיום להמונים? אמונה ודרך חיים בולע? אה? צובע? מה הדבר הלבן הכי קרוב אלייך? העכבר של המחשב מה הצבע מסמל לדעתך? תמימות אוהב את הצבע? כן

טלינקה5

New member
עונהה

אדום: אתה אוהב עגבניות? לא ממש... וגמבה? כן ותותים? כן אתה נגעל מדם? לפעמים מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? נראה לי לפני הרבה זמן יש לך בגדים בצבע אדום בארון? כן מה הדבר האדום הכי קרוב אלייך? המחזור שלי?
מה לדעתך מסמל הצבע האדום? מחזור אוהב את הצבע? לפעמים צהוב: מה דעתך על לימון? מוסיף המון אוהב חרדל? שונאת!!! וגבינה צהובה? אוהבת כשאתה מסתכל על השמש אתה גם מסתנוור? העיניים שלי נהיות אדומות באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? אפור נכון מיץ תפוזים, האריזה שלו ירוקה והבפנוכו צהוב? לא
מה הדבר הצהוב הכי קרוב אלייך? לא נראה לי שיש דבר כזה מה לדעתך צהוב מסמל? אין לי שמץ אוהב את הצבע? לא במיוחד ירוק: היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? כן... שמתי אותו במקרר והוא נהיה ממש מגעיל ורקוב כזה מבפנים... אתה אלרגי לדשא? לא אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח ולחשוב על העולם? לא.. זה עוקץ אותי מתי בפעם האחרונה לבשת ירוק? מאיפה אני זוכרת??? מה עדיף: עלה או גבעול? חחח.. נראה לי עלה תן דוגמא לפרי\ירק שהוא לא בשל הוא ירוק? לא הבנתי מה הדבר הירוק הכי קרוב אלייך? אבוקדו
מה לדעתך ירוק מסמל? ממ.. פסטורליות? אוהב את הצבע? תלוי איזה גוון כחול: מה דעתך על דרדרסים? מתוקים ועל הסרטים האלה.. מה-שמם..בצבע כחול..? אני נגעלת מזה תנסה ותגיד אם נכון: כשמסתכלים לשמיים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים זה עושה סחרחורת? אין לי כוח עכשיו לצאת החוצה אוהב ללכת לים? לא ממש אוהב את הבריכה פחות או יותר מהים? לא יודעת כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול זה מפחיד? חח לא מה הדבר הכחול הכי קרוב אלייך? אין לי מושג מה לדעתך מסמל הצבע הכחול? שלווה.. רוגע אוהב את הצבע הזה? מאוד!!!!! ורוד: מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? ילדות קטנות פקאצות- סטיגמה או אמת? אמת יש לך בגדים ורודים? כן אבל לא הרבה זה צבע רק לבנות? לא.. או שכן בעצם? אם בן הולך עם ורוד אתה תחשוב שהוא הומו? לא מישהו שאתה מכיר אוהב מאוד ורוד? לא, מישהי שהכרתי פעם החיים ורודים? לא במיוחד מה הדבר הורוד הכי קרוב אלייך? הגרביים שלי מה לדעתך צבע זה מסמל? ילדות קטנות אוהב את הצבע? לפעמים כתום: אוהב תפוזים? כן
וקלמנטינות? לא
וגזר? כן היית בעד או נגד ההתנתקות? בעד! הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? לא! (הרי הייתי בעד) אורנג' חברה טובה? אין לי מושג ומה עם "תפוז אנשים"? סבבה... מה הדבר הכתום הכי קרוב אלייך? כלום מה לדעתך מסמל צבע זה? קיץ אוהב את הצבע? לא שחור: באמת מרזה? באמת הולך עם כל דבר? הולך עם כל דבר, בקשר למרזה- לא יודעת, אבל כולם אומרים שזה נכון אז אני מניחה שכן פריקים גותים קשוחים ואפלים - סטיגמה או אמת? לא כ"כ מכירה כאלה איך חושך משפיע עליך? בד"כ לטובה האם אתה הולך לישון בחושך מוחלט או עם מידה כלשהי של אור? בחושך למה לדעתך לצבע השחור יש את הדימוי ממנו הוא סובל (או נהנה) כיום? איזה דימוי? שוקולד מריר - מאז ולתמיד? אני שונאת מריר אפרטהייד - נחלת העבר, נחלת ההווה או אפילו כאן בישראל? אין לי מושג.. אני לא מבינה בזה מספיק (אגב, מה הקשר לשחור?) מה הדבר השחור הכי קרוב אלייך? הבגדים שלי ראפ,Fאנק, ג’אז או בלוז? או... אני אוהבת הכל, בעיקר ג'אז ובלוז מה הצבע מסמל לדעתך? זה בנאלי להגיד "דכאון", וגם לא נכון לדעתי, אז אני לא יודעת. לבן: איך אתה עם מוצרי חלב? בסדר גמור, תודה האם אתה טיפוס של בגדים רפויים וארוכים? לפעמים חג השבועות - נהדר או מיותר? סבבה עד כמה אתה שומר על היגיינה? שומרת האם אתה מגדיר את עצמך מוסרי? מאמין? מוסרית- כן, מאמינה- מה ז"א? האם דתות הן רעיון נשגב, אמונה ודרך חיים שעוזרת לאנשים או אופיום להמונים? אופיום להמונים, אבל יש אנשים שזה יכול לעזור להם בולע? איכססססססססס צובע? לא הבנתי... את החדר? מה הדבר הלבן הכי קרוב אלייך? הקירות שלי מה הצבע מסמל לדעתך? כלום אוהב את הצבע? לא יודעת אני חייבת לציין, שמי שחיבר את השאלון הזה הוא ממש אינטיליגנט! (ברצינות!)

יווובל

New member
שאלון נחמד

אדום: אתה אוהב עגבניות? כן וגמבה? כן ותותים? כן אתה נגעל מדם? לא מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? ביום יש לך בגדים בצבע אדום בארון? כן, חולצה מה הדבר האדום הכי קרוב אלייך? דיסק מה לדעתך מסמל הצבע האדום? אלימות, דם וכאלה.. אוהב את הצבע? לא ממש צהוב: מה דעתך על לימון? איכס אוהב חרדל? לא וגבינה צהובה? כן כשאתה מסתכל על השמש אתה גם מסתנוור? כן באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? צהוב.. נכון מיץ תפוזים, האריזה שלו ירוקה והבפנוכו צהוב? לא..
מה הדבר הצהוב הכי קרוב אלייך? תפוח שאחותי אוכלת מה לדעתך צהוב מסמל? אין לי מושג אוהב את הצבע? איכס, לא. ירוק: היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? לא, אף פעם לא אהבתי אבוקדו.. אתה אלרגי לדשא? לא שידוע לי.. אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח ולחשוב על העולם? כן מתי בפעם האחרונה לבשת ירוק? אני בקושי זוכר מה אני לובש היום, איך אני יזכור מתי בפעם האחרונה לבשתי ירוק.. מה עדיף: עלה או גבעול? גבעול, אני חושב תן דוגמא לפרי\ירק שהוא לא בשל הוא ירוק? בננה.. מה הדבר הירוק הכי קרוב אלייך? ספר מה לדעתך ירוק מסמל? צמיחה, אני יודע.. אוהב את הצבע? כן מאד כחול: מה דעתך על דרדרסים? חחח.. נחמדים ועל הסרטים האלה.. מה-שמם..בצבע כחול..?
תנסה ותגיד אם נכון: כשמסתכלים לשמיים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים זה עושה סחרחורת? נכון.. אוהב ללכת לים? לא ממש אוהב את הבריכה פחות או יותר מהים? פחות כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול זה מפחיד? לא, סתם מעצבן. מה הדבר הכחול הכי קרוב אלייך? המודם מה לדעתך מסמל הצבע הכחול? אינסוף, מרחב... אוהב את הצבע הזה? נחמד ורוד: מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? בנות פקאצות- סטיגמה או אמת? אמת יש לך בגדים ורודים? לא זה צבע רק לבנות? כן אם בן הולך עם ורוד אתה תחשוב שהוא הומו? לא דוקא הומו, אבל נקבה קצת מישהו שאתה מכיר אוהב מאוד ורוד? אחותי בכיתה ד' החיים ורודים? תלוי במשקפיים שלך.. מה הדבר הורוד הכי קרוב אלייך? ספר מה לדעתך צבע זה מסמל? תקוות, חלומות.. אוהב את הצבע? לא כתום: אוהב תפוזים? כן וקלמנטינות? לא וגזר? כן היית בעד או נגד ההתנתקות? נגד הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? כן.. אורנג' חברה טובה? סבירה. אבל סלקום יותר טובים ומה עם "תפוז אנשים"? סבבה מה הדבר הכתום הכי קרוב אלייך? הסרט הכתום על התיק של אח שלי מה לדעתך מסמל צבע זה? אין לי מושג אוהב את הצבע? כן שחור: באמת מרזה? באמת הולך עם כל דבר? לא יודע.. פריקים גותים קשוחים ואפלים - סטיגמה או אמת? לא יודע איך חושך משפיע עליך? אפשר יותר לחשוב האם אתה הולך לישון בחושך מוחלט או עם מידה כלשהי של אור? חושך מוחלט! למה לדעתך לצבע השחור יש את הדימוי ממנו הוא סובל (או נהנה) כיום? מאיפה לי? שוקולד מריר - מאז ולתמיד? כן!! אפרטהייד - נחלת העבר, נחלת ההווה או אפילו כאן בישראל? לא יודע מה זה אפטרהייד מה הדבר השחור הכי קרוב אלייך? המקלדת ראפ,Fאנק, ג’אז או בלוז? לא משנה מה הצבע מסמל לדעתך? בדידות, מזימות, רוע.. לבן: איך אתה עם מוצרי חלב? אוהב מאד האם אתה טיפוס של בגדים רפויים וארוכים? לא ממש.. חג השבועות - נהדר או מיותר? נהדר! עד כמה אתה שומר על היגיינה? אממ... לדעתי אני בסדר. אמא שלי כל הזמן אומרת שאני עוד שניה אחלה בדיזינטריה האם אתה מגדיר את עצמך מוסרי? מאמין? כן האם דתות הן רעיון נשגב, אמונה ודרך חיים שעוזרת לאנשים או אופיום להמונים? עזבו נושא ארוך.. בולע? מה? צובע? הא? מה הדבר הלבן הכי קרוב אלייך? הקיר.. מה הצבע מסמל לדעתך? התחלה, ניקיון, זכות.. אוהב את הצבע? אממ בסדר

../images/Emo203.gifעונה

אדום: אתה אוהב עגבניות?לא ממשP: וגמבה?לא0.0 ותותים?קצת אתה נגעל מדם? אכן;[ מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? אתמול.. יש לך בגדים בצבע אדום בארון? כן
מה הדבר האדום הכי קרוב אלייך? הקלמר שליXPP מה לדעתך מסמל הצבע האדום? אהבה
אוהב את הצבע? כן
צהוב: מה דעתך על לימון? בע חמוץ מידי אוהב חרדל? לא
וגבינה צהובה?כן כשאתה מסתכל על השמש אתה גם מסתנוור? מי לא?>< באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך?צהובXDDDD נכון מיץ תפוזים, האריזה שלו ירוקה והבפנוכו צהוב? נממ נכון מה הדבר הצהוב הכי קרוב אלייך? שרוך לבן עם סמיילים צהובים כאלה
מה לדעתך צהוב מסמל? נממ קיץ
נראהלי אוהב את הצבע? טיפה ירוק: היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע?נממ לא
אתה אלרגי לדשא?לא.. אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח ולחשוב על העולם? כן!
מתי בפעם האחרונה לבשת ירוק?נממ לפני כמה ימים אני חושבת מה עדיף: עלה או גבעול?עלה תן דוגמא לפרי\ירק שהוא לא בשל הוא ירוק? תפוז? נו לא יודעת מה הדבר הירוק הכי קרוב אלייך? שקית מה לדעתך ירוק מסמל? נממ דשא?LOL סתםםםם..נממ קנאה אני חושבת אוהב את הצבע?אםשר להגיד כחול: מה דעתך על דרדרסים?הם חמודיםXPPP ועל הסרטים האלה.. מה-שמם..בצבע כחול..? איכס
תנסה ותגיד אם נכון: כשמסתכלים לשמיים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים זה עושה סחרחורת? וואו כן..:S אוהב ללכת לים? נממ כן אוהב את הבריכה פחות או יותר מהים? יותרP: כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול זה מפחיד? לא
מה הדבר הכחול הכי קרוב אלייך? בקבוק מים
מה לדעתך מסמל הצבע הכחול? נממ רוגע[?!] אוהב את הצבע הזה? כן
ורוד: מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? פאקצות פקאצות- סטיגמה או אמת? אני חושבת שאמת יש לך בגדים ורודים? כן
זה צבע רק לבנות? נממ כן אם בן הולך עם ורוד אתה תחשוב שהוא הומו? אולי מישהו שאתה מכיר אוהב מאוד ורוד? כן
החיים ורודים? אכןPPP: מה הדבר הורוד הכי קרוב אלייך? מסגרת של תמונה
מה לדעתך צבע זה מסמל? |בדגש|אינלי מושג אוהב את הצבע? כןP: כתום: אוהב תפוזים? לא ממש וקלמנטינות? לא וגזר?מאוד
היית בעד או נגד ההתנתקות? נממ אני חושבת שבאמצע..אינלי בדיוק דעה.. הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? לא,וגם עכשיו אני לא הולכת כי אני לא ממש אוהבת ת'צבע אורנג' חברה טובה? מאוד! ומה עם "תפוז אנשים"? גם מה הדבר הכתום הכי קרוב אלייך? נממ חצאית כתומה.. מה לדעתך מסמל צבע זה? אינלי מושג! אוהב את הצבע? לא ממש שחור: באמת מרזה? באמת הולך עם כל דבר? לא הולך עם כל דבר אבל זה מרזה פריקים גותים קשוחים ואפלים - סטיגמה או אמת? אמת איך חושך משפיע עליך? לא משפיע עליי האם אתה הולך לישון בחושך מוחלט או עם מידה כלשהי של אור? בד"כ בחושך מוחלט למה לדעתך לצבע השחור יש את הדימוי ממנו הוא סובל (או נהנה) כיום? אינלי מושג שוקולד מריר - מאז ולתמיד? ?? אפרטהייד - נחלת העבר, נחלת ההווה או אפילו כאן בישראל? WTF?? מה הדבר השחור הכי קרוב אלייך?נממ לק שחור ראפ,Fאנק, ג’אז או בלוז? . מה הצבע מסמל לדעתך? אבל לבן: איך אתה עם מוצרי חלב? בסדר? האם אתה טיפוס של בגדים רפויים וארוכים? לא חג השבועות - נהדר או מיותר? נהדר
עד כמה אתה שומר על היגיינה? נממ עד כמה שצריך? האם אתה מגדיר את עצמך מוסרי? מאמין? האם דתות הן רעיון נשגב, אמונה ודרך חיים שעוזרת לאנשים או אופיום להמונים? ????. בולע? ????. צובע?????? מה הדבר הלבן הכי קרוב אלייך?טישו מה הצבע מסמל לדעתך? לא יודעת אוהב את הצבע?כן הודגש באמצעות מדגישומטיק

Ligeiro

New member
זה מגניב ../images/Emo98.gif

אדום: אתה אוהב עגבניות? כן וגמבה? כן ותותים? כן אתה נגעל מדם? לא מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? לפני כמה ימים יש לך בגדים בצבע אדום בארון? כן מה הדבר האדום הכי קרוב אלייך? בקבוק מים מה לדעתך מסמל הצבע האדום? אוהב את הצבע? הממ כן צהוב: מה דעתך על לימון? לא אוהב אוהב חרדל? לא וגבינה צהובה? כן כשאתה מסתכל על השמש אתה גם מסתנוור? כן[?]
באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? זהב.
נכון מיץ תפוזים, האריזה שלו ירוקה והבפנוכו צהוב? כתום, לא? מה הדבר הצהוב הכי קרוב אלייך? בוקסר מה לדעתך צהוב מסמל? אין לי מושג אוהב את הצבע? כן!!
ירוק: היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? לא אתה אלרגי לדשא? לא אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח ולחשוב על העולם? כן מתי בפעם האחרונה לבשת ירוק? שבוע שעבר אני מניח מה עדיף: עלה או גבעול? עלה תן דוגמא לפרי\ירק שהוא לא בשל הוא ירוק? עגבניה מה הדבר הירוק הכי קרוב אלייך? ספר מה לדעתך ירוק מסמל? אוהב את הצבע? כן כחול: מה דעתך על דרדרסים? מפגרים ועל הסרטים האלה.. מה-שמם..בצבע כחול..? לא מפגרים
תנסה ותגיד אם נכון: כשמסתכלים לשמיים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים זה עושה סחרחורת? מה?
אוהב ללכת לים? לא אוהב את הבריכה פחות או יותר מהים? יותר כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול זה מפחיד? לא, זה מגניב :O מה הדבר הכחול הכי קרוב אלייך? קרם ידיים מה לדעתך מסמל הצבע הכחול? אוהב את הצבע הזה? כן ורוד: מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? לאדע פקאצות- סטיגמה או אמת? אמיתי האמת
יש לך בגדים ורודים? חולצה זה צבע רק לבנות? לא אם בן הולך עם ורוד אתה תחשוב שהוא הומו? לא
מישהו שאתה מכיר אוהב מאוד ורוד? כן החיים ורודים? כן למה לא מה הדבר הורוד הכי קרוב אלייך? בושם מה לדעתך צבע זה מסמל? אוהב את הצבע? כתום: אוהב תפוזים? וקלמנטינות? וגזר? היית בעד או נגד ההתנתקות? הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? אורנג' חברה טובה? ומה עם "תפוז אנשים"? מה הדבר הכתום הכי קרוב אלייך? מה לדעתך מסמל צבע זה? אוהב את הצבע? שחור: באמת מרזה? באמת הולך עם כל דבר? פריקים גותים קשוחים ואפלים - סטיגמה או אמת? איך חושך משפיע עליך? האם אתה הולך לישון בחושך מוחלט או עם מידה כלשהי של אור? למה לדעתך לצבע השחור יש את הדימוי ממנו הוא סובל (או נהנה) כיום? שוקולד מריר - מאז ולתמיד? אפרטהייד - נחלת העבר, נחלת ההווה או אפילו כאן בישראל? מה הדבר השחור הכי קרוב אלייך? ראפ,Fאנק, ג’אז או בלוז? מה הצבע מסמל לדעתך? לבן: איך אתה עם מוצרי חלב? האם אתה טיפוס של בגדים רפויים וארוכים? חג השבועות - נהדר או מיותר? עד כמה אתה שומר על היגיינה? האם אתה מגדיר את עצמך מוסרי? מאמין? האם דתות הן רעיון נשגב, אמונה ודרך חיים שעוזרת לאנשים או אופיום להמונים? בולע? צובע? מה הדבר הלבן הכי קרוב אלייך? מה הצבע מסמל לדעתך? אוהב את הצבע? כן

בוקר אור ../images/Emo140.gif

אדום: אתה אוהב עגבניות?מאווד וגמבה?כן ותותים?כן אתה נגעל מדם?לא.. מתי בפעם האחרונה ירד לך דם?שבוע יש לך בגדים בצבע אדום בארון? אכן מה הדבר האדום הכי קרוב אלייך? עט אדום מה לדעתך מסמל הצבע האדום? אהבה, שנאה,דם.. אוהב את הצבע? כן צהוב: מה דעתך על לימון?חמוץ.. אוהב חרדל? לא! וגבינה צהובה?כן, רק בטוסט ובפיצה כשאתה מסתכל על השמש אתה גם מסתנוור? כמו כולם, לא?! באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך?צהוב?! מה זה השאלה המפגרת הזאת?! נכון מיץ תפוזים, האריזה שלו ירוקה והבפנוכו צהוב? הא אה מה הדבר הצהוב הכי קרוב אלייך? ספר של יאיר לפיד עומדים בטור מה לדעתך צהוב מסמל? שמש, חום,בוקר אוהב את הצבע? כן ירוק: היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע?חח..לא אתה אלרגי לדשא?ממש לא אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח ולחשוב על העולם?גם, לא רק מתי בפעם האחרונה לבשת ירוק?הממ...נראה לי שאין לי בגדים ירוקים מה עדיף: עלה או גבעול?עלה תן דוגמא לפרי\ירק שהוא לא בשל הוא ירוק?בננה?! מה הדבר הירוק הכי קרוב אלייך? קרם לחות של נטורל מה לדעתך ירוק מסמל? חידוש, דבר שצומח, התחלה אוהב את הצבע?כן כחול: מה דעתך על דרדרסים?מתוקים :) ועל הסרטים האלה.. מה-שמם..בצבע כחול..?הממ..אין לי בעיה איתם כל עוד אני לא צופה בהם :) תנסה ותגיד אם נכון: כשמסתכלים לשמיים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים זה עושה סחרחורת? נכון אוהב ללכת לים? כן אוהב את הבריכה פחות או יותר מהים?כן כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול זה מפחיד?לא..סתומה מה הדבר הכחול הכי קרוב אלייך? ספר של הקורס דיני עונשין מה לדעתך מסמל הצבע הכחול? דיכאון, חרדה וכו' אוהב את הצבע הזה? מאווד ורוד: מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה?זונה מתל כביר, אופטימיות, הפנתר הוורוד.. פקאצות- סטיגמה או אמת? אמת!! חח יש לך בגדים ורודים? חולצה אחת זה צבע רק לבנות? לדעתי , כן! אם בן הולך עם ורוד אתה תחשוב שהוא הומו?אולי מישהו שאתה מכיר אוהב מאוד ורוד? כן החיים ורודים? לא תמיד מה הדבר הורוד הכי קרוב אלייך?דאודוראנט של נטורל..הפקק שלו מה לדעתך צבע זה מסמל? אופטימיות אוהב את הצבע? לא ממש כתום: אוהב תפוזים? מאווד וקלמנטינות? כן וגזר?כן היית בעד או נגד ההתנתקות?בעד הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? לא..כחול אורנג' חברה טובה? חרא של חברה ומה עם "תפוז אנשים"? אחלה מקום מה הדבר הכתום הכי קרוב אלייך? מחברת בחינה בתורת המשפט מה לדעתך מסמל צבע זה? שקיעה אוהב את הצבע? כן שחור: באמת מרזה? באמת הולך עם כל דבר?הולך עם כל דבר ויוצר אשליה של מרזה פריקים גותים קשוחים ואפלים - סטיגמה או אמת? סטיגמה איך חושך משפיע עליך? לטובה..סוף סוף הולכים לישון :) האם אתה הולך לישון בחושך מוחלט או עם מידה כלשהי של אור? חושך עם אור בפינה למה לדעתך לצבע השחור יש את הדימוי ממנו הוא סובל (או נהנה) כיום?ככה שוקולד מריר - מאז ולתמיד? לא אפרטהייד - נחלת העבר, נחלת ההווה או אפילו כאן בישראל? נחלת ההווה מה הדבר השחור הכי קרוב אלייך?החולצה שאני לובשת ראפ,Fאנק, ג’אז או בלוז? ג'אז ובלוז מה הצבע מסמל לדעתך? עצב,אלגנטיות,אבל ,רישמיות וכו' לבן: איך אתה עם מוצרי חלב? אוהבת האם אתה טיפוס של בגדים רפויים וארוכים?לפעמים כן:) חג השבועות - נהדר או מיותר? נהדר עד כמה אתה שומר על היגיינה? מאווד האם אתה מגדיר את עצמך מוסרי? מאמין?כן..מוסרית ומאווד מאמינה האם דתות הן רעיון נשגב, אמונה ודרך חיים שעוזרת לאנשים או אופיום להמונים? אמונה ודרך חיים שעוזרת לאנשים בולע? גם צובע?וגם מה הדבר הלבן הכי קרוב אלייך?המקלדת?! מה הצבע מסמל לדעתך? טוהר, שלמות,שמחה, שלווה , חג , מלאכים וכו' אוהב את הצבע?כן

pacific ocean

New member
יאללה כי התעוררתי מוקדם ואין מה

לעשות.... אדום: אתה אוהב עגבניות? לאאאאאאאאא וגמבה? כן ותותים? כן יאמי יאמייי אתה נגעל מדם? לפעמים מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? שקיבלתי נעל מברזל בעצם של הרגל אבל בקטנה... יש לך בגדים בצבע אדום בארון? יש לי פול חולצות... מה הדבר האדום הכי קרוב אלייך? העט שלי מה לדעתך מסמל הצבע האדום? קומוניזם חחח:)..סתם סתם...אממ...העזה....חוצפה...אפילו תחכום אוהב את הצבע? כן צהוב: מה דעתך על לימון? נחמד אוהב חרדל? כשצריך וגבינה צהובה? כןן כשאתה מסתכל על השמש אתה גם מסתנוור? חעחע כן באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך?צהוב.....דהההה נכון מיץ תפוזים, האריזה שלו ירוקה והבפנוכו צהוב?חחחח כןן מה הדבר הצהוב הכי קרוב אלייך? מבשם אוויר בריח לימון מה לדעתך צהוב מסמל? קיץ, קרנבל .... אוהב את הצבע? מאוד ירוק: היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? כן...שכמעט הקאתי ת'נשמה שניסיתי לטעום אותו לפי חודש אתה אלרגי לדשא? לא אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח ולחשוב על העולם?כן זה הכי שווה מתי בפעם האחרונה לבשת ירוק? יום ראשון..גופייה ירוקה...הצבע הכי אהוב עליי מה עדיף: עלה או גבעול? עלה תן דוגמא לפרי\ירק שהוא לא בשל הוא ירוק? בננה...עגבנייה מה הדבר הירוק הכי קרוב אלייך? הארנק שלי מה לדעתך ירוק מסמל? טבע....חופש.... אוהב את הצבע?הכי הכי! כחול: מה דעתך על דרדרסים? אין דיעה.... ועל הסרטים האלה.. מה-שמם..בצבע כחול..? וואט דה? תנסה ותגיד אם נכון: כשמסתכלים לשמיים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים זה עושה סחרחורת? ניסיתי..וכן אוהב ללכת לים? כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן אוהב את הבריכה פחות או יותר מהים? פחות כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול זה מפחיד? חחח לא מה הדבר הכחול הכי קרוב אלייך? מגבוני פנים-האריזה מה לדעתך מסמל הצבע הכחול? אין גבולות....רוגע... אוהב את הצבע הזה? מאוד ורוד: מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? פאקצה! פקאצות- סטיגמה או אמת? אמתת אמתת אמתתת ויש הוכחותת לרוע המזל יש לך בגדים ורודים? אממ חולצה אחת....אבל ורוד כתום כזה.. זה צבע רק לבנות? לא.... אם בן הולך עם ורוד אתה תחשוב שהוא הומו? ממש לא..זה צבע יפה לבנים מישהו שאתה מכיר אוהב מאוד ורוד? כן חחח חברה טובה שליי חולההה על הצבע החיים ורודים? לפעמים....(הם לא כמו בסיטואציה הזו שניסיתי לכתוב "לפעמים" כבר שעה וכל פעם התבלבלו לי האותיות חחחח) מה הדבר הורוד הכי קרוב אלייך? חתיכת נייר עם טלפון... מה לדעתך צבע זה מסמל? נראה לי שכיסינו את העניין הזה... (רמז עבה..פ-א-ק-צ-ה) אוהב את הצבע? אין לי בעיה איתו....וגם אני לא מתה עליו... כתום: אוהב תפוזים? לא וקלמנטינות? כן וגזר?לא היית בעד או נגד ההתנתקות? בעד הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? לא.... אורנג' חברה טובה? מצויננת....הפלא שלי משם.. ומה עם "תפוז אנשים"? מצויןןן !!!!!!! מה הדבר הכתום הכי קרוב אלייך? המגבת אמבטיה שלי מה לדעתך מסמל צבע זה? שמחת חיים.... אוהב את הצבע? מאוד שחור: באמת מרזה? באמת הולך עם כל דבר? כן....אבל תשמעו..אם אתם באמת שמנים אז זה לא יעזור לכם פריקים גותים קשוחים ואפלים - סטיגמה או אמת? אמת (אני באה מבצפר שנחשב כאגודת הפריקים בע"מ....) אבל אני לא אחת! איך חושך משפיע עליך? אני מפחדת מחושך... האם אתה הולך לישון בחושך מוחלט או עם מידה כלשהי של אור? חושך מוחלט...אבל יש טלוויזיה... למה לדעתך לצבע השחור יש את הדימוי ממנו הוא סובל (או נהנה) כיום? וואלה...לא יודעת....מצד אחד הוא תורם מצד שני הוא מרתיע אנשים שוקולד מריר - מאז ולתמיד? הכיי שולט אפרטהייד - נחלת העבר, נחלת ההווה או אפילו כאן בישראל? ??????? מה הדבר השחור הכי קרוב אלייך? הטלפון שלי...בבית.. ראפ,Fאנק, ג’אז או בלוז? ראפ ופאנק... מה הצבע מסמל לדעתך? אני חושבת ש....פשטות....(אני ציירת...זה ה"סוויטצ'" שיש לי במוח..) לבן: איך אתה עם מוצרי חלב? הכל בסדר בנתיים... האם אתה טיפוס של בגדים רפויים וארוכים? לא חג השבועות - נהדר או מיותר? נהדרררררר עד כמה אתה שומר על היגיינה? מאוד! האם אתה מגדיר את עצמך מוסרי? מאמין? כן.... האם דתות הן רעיון נשגב, אמונה ודרך חיים שעוזרת לאנשים או אופיום להמונים? רעיון נשגב בולע? ?!?@!?!?@!?וואט דהה שיטט !???@ . צובע? לא..... מה הדבר הלבן הכי קרוב אלייך? דפים.... מה הצבע מסמל לדעתך? טוהרה אוהב את הצבע?מאוד

dirty fairy

New member
עונה../images/Emo103.gif../images/Emo187.gif

אדום: אתה אוהב עגבניות? כן וגמבה? מחבבת ותותים? כן אתה נגעל מדם? לא מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? לא זוכרת..מוזר יש לך בגדים בצבע אדום בארון? כן מה הדבר האדום הכי קרוב אלייך? מסרק מה לדעתך מסמל הצבע האדום? אהבה אוהב את הצבע? כן צהוב: מה דעתך על לימון? בריא חשוב ומוסיף המון אוהב חרדל? תלוי איפה וגבינה צהובה? כן כשאתה מסתכל על השמש אתה גם מסתנוור? מן הסתם באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? נחשו נכון מיץ תפוזים, האריזה שלו ירוקה והבפנוכו צהוב? אממ לא
מה הדבר הצהוב הכי קרוב אלייך? מאוורר קטן מה לדעתך צהוב מסמל? שמחה אוהב את הצבע? כןן ירוק: היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? נראה לכם? ביני לבין האבוקדו קורים רק דברים טובים
אתה אלרגי לדשא? לא אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח ולחשוב על העולם? כןןןן מתי בפעם האחרונה לבשת ירוק? לא זוכרת מה עדיף: עלה או גבעול? עלה תן דוגמא לפרי\ירק שהוא לא בשל הוא ירוק? שעועית ירוקה מה הדבר הירוק הכי קרוב אלייך? מאוורר קטן מה לדעתך ירוק מסמל? חקלאות אוהב את הצבע? הוא בסדר כחול: מה דעתך על דרדרסים? חמודים ועל הסרטים האלה.. מה-שמם..בצבע כחול..? סרטים טובים תנסה ותגיד אם נכון: כשמסתכלים לשמיים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים זה עושה סחרחורת? אממ אם אתם אומרים.. אוהב ללכת לים? כןן אוהב את הבריכה פחות או יותר מהים? פחות כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול זה מפחיד? לא מה הדבר הכחול הכי קרוב אלייך? הסרגל כלים למטה במחשב מה לדעתך מסמל הצבע הכחול? חופש אוהב את הצבע הזה? הוא בסדר ורוד: מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? מכנס שיש לי בארון פקאצות- סטיגמה או אמת? כנראה שאמת יש לך בגדים ורודים? כן זה צבע רק לבנות? לאו דווקא אם בן הולך עם ורוד אתה תחשוב שהוא הומו? תלוי מישהו שאתה מכיר אוהב מאוד ורוד? כן החיים ורודים? לא מה הדבר הורוד הכי קרוב אלייך? תיק כזה עם פייטים בצבע זהב שקניתי בטיילת שנטי יפה כזה מה לדעתך צבע זה מסמל? בובות אוהב את הצבע? הוא בסדר כתום: אוהב תפוזים? כן וקלמנטינות? כן וגזר? כן היית בעד או נגד ההתנתקות? נגד הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? כן אורנג' חברה טובה? כנראה ומה עם "תפוז אנשים"? מקום טוב מה הדבר הכתום הכי קרוב אלייך? שקית של TNT מה לדעתך מסמל צבע זה? זוהר אוהב את הצבע? כן שחור: באמת מרזה? באמת הולך עם כל דבר? כן פריקים גותים קשוחים ואפלים - סטיגמה או אמת? סטיגמה איך חושך משפיע עליך? משפיע טוב. אין כמו לישון שהכל חשוך ונעים האם אתה הולך לישון בחושך מוחלט או עם מידה כלשהי של אור? חושך מוחלט למה לדעתך לצבע השחור יש את הדימוי ממנו הוא סובל (או נהנה) כיום? מאותה סיבה שיש לכל צבע את הדימוי שלו שוקולד מריר - מאז ולתמיד? מגעיל אפרטהייד - נחלת העבר, נחלת ההווה או אפילו כאן בישראל? מה זה? מה הדבר השחור הכי קרוב אלייך? מסרק ראפ,Fאנק, ג’אז או בלוז? Fאנק מה הצבע מסמל לדעתך? אממ..שאלה טובה לבן: איך אתה עם מוצרי חלב? מתה על מוצרי חלב האם אתה טיפוס של בגדים רפויים וארוכים? תלוי חג השבועות - נהדר או מיותר? לא נהדר ולא מיותר עד כמה אתה שומר על היגיינה? שומרת מאד האם אתה מגדיר את עצמך מוסרי? מאמין? משהו כזה האם דתות הן רעיון נשגב, אמונה ודרך חיים שעוזרת לאנשים או אופיום להמונים? אמממ..אני חושבת אמונה ודרך חיים בולע? בולע מה? צובע? צובע מה?! מה הדבר הלבן הכי קרוב אלייך? הרקע של ההודעה מה הצבע מסמל לדעתך? חופש שמחה אהבה הכל ביחד אוהב את הצבע? כן מאד

Ofek The Diva

New member
עונה

אדום: אתה אוהב עגבניות?כן וגמבה?לא ותותים?לא ממש אתה נגעל מדם?לא מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? אתמול חח יש לך בגדים בצבע אדום בארון? לא נראה לי מה הדבר האדום הכי קרוב אלייך? כרית של לב מה לדעתך מסמל הצבע האדום? אהבה ושנאה אוהב את הצבע? כן צהוב: מה דעתך על לימון? טעים ומוסיף המון חעחע אוהב חרדל? לא וגבינה צהובה?כן כשאתה מסתכל על השמש אתה גם מסתנוור? כן באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? אה? נכון מיץ תפוזים, האריזה שלו ירוקה והבפנוכו צהוב? אכן מה הדבר הצהוב הכי קרוב אלייך? פוסטר של יוג'ין חיחי מה לדעתך צהוב מסמל? לאדעת.. אוהב את הצבע? לא ממש ירוק: היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע?לא אתה אלרגי לדשא?לא אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח ולחשוב על העולם?לא מתי בפעם האחרונה לבשת ירוק?אפעם מה עדיף: עלה או גבעול?כלום תן דוגמא לפרי\ירק שהוא לא בשל הוא ירוק? בננה מה הדבר הירוק הכי קרוב אלייך? קלסר מה לדעתך ירוק מסמל? קנאה אוהב את הצבע?לא כחול: מה דעתך על דרדרסים?חמודים ועל הסרטים האלה.. מה-שמם..בצבע כחול..? חחחחחחחח תנסה ותגיד אם נכון: כשמסתכלים לשמיים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים זה עושה סחרחורת? לא אוהב ללכת לים? ברור אוהב את הבריכה פחות או יותר מהים? פחות כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול זה מפחיד? לא זה מגניב מה הדבר הכחול הכי קרוב אלייך? פסל של דולפין מה לדעתך מסמל הצבע הכחול? שקט ורוגע אוהב את הצבע הזה? כן ורוד: מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? פקאצה פקאצות- סטיגמה או אמת? אמת לאמיתה יש לך בגדים ורודים? אולי חולצה אחת וגם לא זה צבע רק לבנות? כן אם בן הולך עם ורוד אתה תחשוב שהוא הומו? כן מישהו שאתה מכיר אוהב מאוד ורוד? כן החיים ורודים? לא מה הדבר הורוד הכי קרוב אלייך? טישו חחחח אני חולה מה לדעתך צבע זה מסמל? - אוהב את הצבע? ממש לא כתום: אוהב תפוזים? כן וקלמנטינות? לא וגזר?לא היית בעד או נגד ההתנתקות? בעד הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? כן אורנג' חברה טובה? כן חח ומה עם "תפוז אנשים"? גם גם מה הדבר הכתום הכי קרוב אלייך? משו במסך חח מה לדעתך מסמל צבע זה? לאדעת אוהב את הצבע? כן שחור: באמת מרזה? באמת הולך עם כל דבר? כן פריקים גותים קשוחים ואפלים - סטיגמה או אמת? סטיגמה איך חושך משפיע עליך? מפחיד האם אתה הולך לישון בחושך מוחלט או עם מידה כלשהי של אור? קצת אור למה לדעתך לצבע השחור יש את הדימוי ממנו הוא סובל (או נהנה) כיום? - שוקולד מריר - מאז ולתמיד? לא טעים אפרטהייד - נחלת העבר, נחלת ההווה או אפילו כאן בישראל? מי מה הדבר השחור הכי קרוב אלייך?המקלדת חח ראפ,Fאנק, ג’אז או בלוז? היפ הופ מה הצבע מסמל לדעתך? פחד לבן: איך אתה עם מוצרי חלב? אממ מסתדרת האם אתה טיפוס של בגדים רפויים וארוכים? לא חג השבועות - נהדר או מיותר? יש חופש אז לא מיותר עד כמה אתה שומר על היגיינה? מאוד האם אתה מגדיר את עצמך מוסרי? מאמין? לא האם דתות הן רעיון נשגב, אמונה ודרך חיים שעוזרת לאנשים או אופיום להמונים? - בולע? - צובע?- מה הדבר הלבן הכי קרוב אלייך?שקית מה הצבע מסמל לדעתך? שלום אוהב את הצבע?לא ממש

sweetgirl3

New member
עעעוונההה :)

אדום: אתה אוהב עגבניות?ככןן יאאמייי יש מישו שלא? וגמבה?כןן ותותים?יאפ אתה נגעל מדם?לא מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? אממ.. לא זוכרת יש לך בגדים בצבע אדום בארון?יס חולצה מה הדבר האדום הכי קרוב אלייך? אממ... לא יודעת חח מה לדעתך מסמל הצבע האדום?כוח אוהב את הצבע? ברור חח צהוב: מה דעתך על לימון?טעים :) אוהב חרדל?לאא איכססס וגבינה צהובה?ככןן כשאתה מסתכל על השמש אתה גם מסתנוור?ברור מה,רק אני? באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך?מה? נכון מיץ תפוזים, האריזה שלו ירוקה והבפנוכו צהוב? מהההה? מה הדבר הצהוב הכי קרוב אלייך?אממ.. לימון מה לדעתך צהוב מסמל?שמש אוהב את הצבע? קצת חח צבע לא משו.. ירוק: היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע?אממ..לא אבוקדו זה טעים :) אתה אלרגי לדשא?לא אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח ולחשוב על העולם? כןן בשמש:) מתי בפעם האחרונה לבשת ירוק?אמ.........לא ניראה לי שלבשתי או אולי שהייתי קטנה ניראה לי מה עדיף: עלה או גבעול?עלה תן דוגמא לפרי\ירק שהוא לא בשל הוא ירוק?אמממ...עגבניה? מה הדבר הירוק הכי קרוב אלייך? אבוקדו מה לדעתך ירוק מסמל?טבע חח אוהב את הצבע?יס כחול: מה דעתך על דרדרסים?חמודים חח ועל הסרטים האלה.. מה-שמם..בצבע כחול..? איכס תנסה ותגיד אם נכון: כשמסתכלים לשמיים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים זה עושה סחרחורת? כן חח אוהב ללכת לים? ככןןן אוהב את הבריכה פחות או יותר מהים?אני לא אוהבת בריכה כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול זה מפחיד? לא חחח למה שזה יהיה? מה הדבר הכחול הכי קרוב אלייך? לא יודעת חח מה לדעתך מסמל הצבע הכחול? שמיים אוהב את הצבע הזה? יס ורוד: מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה?פקאצה פקאצות- סטיגמה או אמת? אמת לחלוטין יש לי הוכחות :) יש לך בגדים ורודים? יאפ.. לא של פקאצות חח זה צבע רק לבנות?אמ.. אפשר להגיד.. אם בן הולך עם ורוד אתה תחשוב שהוא הומו?לא מישהו שאתה מכיר אוהב מאוד ורוד? אמ.. לא החיים ורודים? קצת מה הדבר הורוד הכי קרוב אלייך? מכנס מה לדעתך צבע זה מסמל?שמחה אוהב את הצבע?קצת חח כתום: אוהב תפוזים?יס וקלמנטינות?לאא איכסס ובמיוחד לא הריח שלהםם וגזר?כן :) היית בעד או נגד ההתנתקות? לא בעד ולא בנגד הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? לא אורנג' חברה טובה? לא ומה עם "תפוז אנשים"? ברור חח מה הדבר הכתום הכי קרוב אלייך? תפוז? מה לדעתך מסמל צבע זה?אין לי מושג אוהב את הצבע? יס שחור: באמת מרזה? באמת הולך עם כל דבר? באמת מרזה חח ולא הולך עם כל דבר.. פריקים גותים קשוחים ואפלים - סטיגמה או אמת? סטיגמה לחלוטין איך חושך משפיע עליך? מפחידדדד האם אתה הולך לישון בחושך מוחלט או עם מידה כלשהי של אור? אור מהחלון חח למה לדעתך לצבע השחור יש את הדימוי ממנו הוא סובל (או נהנה) כיום? מה??? חח אין לי מושגג שוקולד מריר - מאז ולתמיד? מהההה? אפרטהייד - נחלת העבר, נחלת ההווה או אפילו כאן בישראל? מה הדבר השחור הכי קרוב אלייך?מקלדת? ראפ,Fאנק, ג’אז או בלוז? בלוז מה הצבע מסמל לדעתך?פחד לבן: איך אתה עם מוצרי חלב? שונאתת חלבב האם אתה טיפוס של בגדים רפויים וארוכים? לאא חח חג השבועות - נהדר או מיותר? מיותררר עד כמה אתה שומר על היגיינה? אממ.. שומרת חח האם אתה מגדיר את עצמך מוסרי? מאמין?כן האם דתות הן רעיון נשגב, אמונה ודרך חיים שעוזרת לאנשים או אופיום להמונים?רעיון נשגב אמונה ודרך חיים בולע?לא צובע?לא מה הדבר הלבן הכי קרוב אלייך?אין לי מושגגג מה הצבע מסמל לדעתך? אין לי מושגגג אוהב את הצבע?כןןןןן

Jade E

New member
-

אדום: אתה אוהב עגבניות? - כן וגמבה? - כן ותותים? - כן אתה נגעל מדם? - כן מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? לא זוכרת, אבל ירד מחר. יש לך בגדים בצבע אדום בארון? - כן! מה הדבר האדום הכי קרוב אלייך? - הכד מה לדעתך מסמל הצבע האדום? - יופי. אוהב את הצבע? - האהוב עליי צהוב: מה דעתך על לימון? - חמוץ אוהב חרדל? לא וגבינה צהובה? כן כשאתה מסתכל על השמש אתה גם מסתנוור? כן באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? - צהובים...:S נכון מיץ תפוזים, האריזה שלו ירוקה והבפנוכו צהוב? כן. מה הדבר הצהוב הכי קרוב אלייך? - הדפי זהב מה לדעתך צהוב מסמל? - חום אוהב את הצבע? לא ממש, לפעמים. ירוק: היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? - כן אתה אלרגי לדשא? - לא אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח ולחשוב על העולם? - כן מתי בפעם האחרונה לבשת ירוק? - שלשום מה עדיף: עלה או גבעול? wtf? תן דוגמא לפרי\ירק שהוא לא בשל הוא ירוק? עגבניה מה הדבר הירוק הכי קרוב אלייך? ספר מה לדעתך ירוק מסמל? - טבע אוהב את הצבע? לא ממש כחול: מה דעתך על דרדרסים? בסדר ועל הסרטים האלה.. מה-שמם..בצבע כחול..? גם בסדר. תנסה ותגיד אם נכון: כשמסתכלים לשמיים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים זה עושה סחרחורת? כן קצת אוהב ללכת לים? כן אוהב את הבריכה פחות או יותר מהים? פחות מהים כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול זה מפחיד? זה מגעיל, צבעי מאכל, איכ! מה הדבר הכחול הכי קרוב אלייך? הג'ינס שלבוש עליי מה לדעתך מסמל הצבע הכחול? ים. אוהב את הצבע הזה? בסדר. ורוד: מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? פקצאות! פקאצות- סטיגמה או אמת? חחחחחחחחח. אמת. יש לך בגדים ורודים? כן. זה צבע רק לבנות? כן. אם בן הולך עם ורוד אתה תחשוב שהוא הומו? לא. שהוא סתם סטייליסט מוזר. מישהו שאתה מכיר אוהב מאוד ורוד? כן החיים ורודים? לא מה הדבר הורוד הכי קרוב אלייך? החולצה עליי. מה לדעתך צבע זה מסמל? אופטימיות אוהב את הצבע? בסדר. כתום: אוהב תפוזים? כן! וקלמנטינות? כן! וגזר? כן! היית בעד או נגד ההתנתקות? ניטרלית הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? לא אורנג' חברה טובה? בסדר. ומה עם "תפוז אנשים"? בסדר. מה הדבר הכתום הכי קרוב אלייך? העיפרון על השולחן מה לדעתך מסמל צבע זה? חום. אוהב את הצבע? לא. שחור: באמת מרזה? באמת הולך עם כל דבר? כן. פריקים גותים קשוחים ואפלים - סטיגמה או אמת? וואנבים פשוט. איך חושך משפיע עליך? מפחיד האם אתה הולך לישון בחושך מוחלט או עם מידה כלשהי של אור? האור היחיד מהחלון של הפנס הקרוב למה לדעתך לצבע השחור יש את הדימוי ממנו הוא סובל (או נהנה) כיום? מה? שוקולד מריר - מאז ולתמיד? לעולם אפרטהייד - נחלת העבר, נחלת ההווה או אפילו כאן בישראל? מה? מה הדבר השחור הכי קרוב אלייך? הפלאפון ראפ,Fאנק, ג’אז או בלוז? אה. מה הצבע מסמל לדעתך? בסדר. לבן: איך אתה עם מוצרי חלב? בסדר. האם אתה טיפוס של בגדים רפויים וארוכים? לפעמים חג השבועות - נהדר או מיותר? נע. עד כמה אתה שומר על היגיינה? שומרת. האם אתה מגדיר את עצמך מוסרי? מאמין? כה האם דתות הן רעיון נשגב, אמונה ודרך חיים שעוזרת לאנשים או אופיום להמונים? מה? בולע? מה?! צובע? מה?... מה הדבר הלבן הכי קרוב אלייך? הדף מה הצבע מסמל לדעתך? חופש. אוהב את הצבע? בסדר.

יונית21

New member
עווננהנה

אדום: אתה אוהב עגבניות?לע וגמבה?כע ותותים?בקטנה אתה נגעל מדם? ממ כע מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? לא זוכרת יש לך בגדים בצבע אדום בארון? ממ לא מה הדבר האדום הכי קרוב אלייך? עט מה לדעתך מסמל הצבע האדום? אהבה אוהב את הצבע? ממ לא ממש צהוב: מה דעתך על לימון? נחמד אוהב חרדל? לעעעעעע וגבינה צהובה?לעעעעעע כשאתה מסתכל על השמש אתה גם מסתנוור? בטח איך אפשר לעמוד מול כוסית כזאת?? באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך?צהווב נכון מיץ תפוזים, האריזה שלו ירוקה והבפנוכו צהוב? מה הדבר הצהוב הכי קרוב אלייך? דיסק מה לדעתך צהוב מסמל? פיפיי חח מאיפה ליי אוהב את הצבע? לע ירוק: היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע?מממ אתה אלרגי לדשא?לע אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח ולחשוב על העולם? כע מתי בפעם האחרונה לבשת ירוק?אפעם נראה לי מה עדיף: עלה או גבעול?עלה תן דוגמא לפרי\ירק שהוא לא בשל הוא ירוק? סליחה? מה הדבר הירוק הכי קרוב אלייך? קלסר מה לדעתך ירוק מסמל? גראסס אוהב את הצבע?לא ממש כחול: מה דעתך על דרדרסים?שאאווים ועל הסרטים האלה.. מה-שמם..בצבע כחול..? מממ תנסה ותגיד אם נכון: כשמסתכלים לשמיים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים זה עושה סחרחורת? הא?רוצים שאני אלך לבדוק?מחר. אוהב ללכת לים? לפעמים אוהב את הבריכה פחות או יותר מהים? כע כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול זה מפחיד? אם אוכלים נורמלי אין צבעע מה הדבר הכחול הכי קרוב אלייך? הפלאפון ((פנאל כחוול)) מה לדעתך מסמל הצבע הכחול? סקס?חח סתם. חופשש אוהב את הצבע הזה? יאאאפ ורוד: מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? פקאצוווות פקאצות- סטיגמה או אמת? יש לך בגדים ורודים? חח כע זה צבע רק לבנות? לאא אם בן הולך עם ורוד אתה תחשוב שהוא הומו? לאאא זה הכי יפהה שישש מישהו שאתה מכיר אוהב מאוד ורוד? כעע החיים ורודים? לפעמים מה הדבר הורוד הכי קרוב אלייך? עט מה לדעתך צבע זה מסמל? תינוקות :] ופקאצוות אוהב את הצבע? בקטנה כתום: אוהב תפוזים? ממ לא הכי וקלמנטינות? לע וגזר?בקטנה היית בעד או נגד ההתנתקות? נגד הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? לע אורנג' חברה טובה? כעע ומה עם "תפוז אנשים"? בטחח מהה מה הדבר הכתום הכי קרוב אלייך? קופסאא מה לדעתך מסמל צבע זה? חברת אורנג'..חח אוהב את הצבע? לא ממשש שחור: באמת מרזה? באמת הולך עם כל דבר? מרזה?לאדעת. הולך עם כל דבר?כעע פריקים גותים קשוחים ואפלים - סטיגמה או אמת? איך חושך משפיע עליך? האם אתה הולך לישון בחושך מוחלט או עם מידה כלשהי של אור? טיפההה אור למה לדעתך לצבע השחור יש את הדימוי ממנו הוא סובל (או נהנה) כיום? שוקולד מריר - מאז ולתמיד? אפרטהייד - נחלת העבר, נחלת ההווה או אפילו כאן בישראל? מה הדבר השחור הכי קרוב אלייך?אמפיי ראפ,Fאנק, ג’אז או בלוז? מה הצבע מסמל לדעתך? לבן: איך אתה עם מוצרי חלב? ממ לא מתה עליהם האם אתה טיפוס של בגדים רפויים וארוכים? לעע חג השבועות - נהדר או מיותר? מווווושלם עד כמה אתה שומר על היגיינה? הכי שאפשר האם אתה מגדיר את עצמך מוסרי? מאמין? אהא האם דתות הן רעיון נשגב, אמונה ודרך חיים שעוזרת לאנשים או אופיום להמונים? בולע? צובע? מה הדבר הלבן הכי קרוב אלייך?דףף מה הצבע מסמל לדעתך? שלוום אוהב את הצבע?יאאאפ

k e l l y 1 8 1

New member
עניתי

אדום: אתה אוהב עגבניות?כן
וגמבה?בערך
ותותים?
יאמי... אתה נגעל מדם? כן
מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? היום אבל לא רציני... יש לך בגדים בצבע אדום בארון? כן מה הדבר האדום הכי קרוב אלייך? כרית לב
מה לדעתך מסמל הצבע האדום? דם..
אוהב את הצבע? כן למרות מה שהוא מסמל צהוב: מה דעתך על לימון? מוסיף אוהב חרדל? לא איכס חרא דל..
וגבינה צהובה?לא כ"כ כשאתה מסתכל על השמש אתה גם מסתנוור?מי לא? ?
באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך?תנחחשו... נכון מיץ תפוזים, האריזה שלו ירוקה והבפנוכו צהוב?לא האריזה כתומה מה הדבר הצהוב הכי קרוב אלייך? תוש מה לדעתך צהוב מסמל? אמממ קיץ? אוהב את הצבע? לא כ"כ ירוק: היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע?חח כן אתה אלרגי לדשא?לא אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח ולחשוב על העולם?כן מתי בפעם האחרונה לבשת ירוק?אממ חאקי נקרא? אז עכשיו מה עדיף: עלה או גבעול?חחחח חסה... תן דוגמא לפרי\ירק שהוא לא בשל הוא ירוק?בננה מה הדבר הירוק הכי קרוב אלייך? אממ הדשא בגינה?חחח ונחולצה אבל זה חאקי מה לדעתך ירוק מסמל? אביב? אוהב את הצבע?תלוי כחול: מה דעתך על דרדרסים?חחחח ועל הסרטים האלה.. מה-שמם..בצבע כחול..?לא רואה... תנסה ותגיד אם נכון: כשמסתכלים לשמיים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים זה עושה סחרחורת? אולי.. אוהב ללכת לים? יאפ אוהב את הבריכה פחות או יותר מהים?פחות כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול זה מפחיד?לא מה הדבר הכחול הכי קרוב אלייך? הטלפון מה לדעתך מסמל הצבע הכחול? שמיים?חחח אוהב את הצבע הזה? יאפ ורוד: מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה?אמממ פרחים? פקאצות- סטיגמה או אמת? אין לי מושג לא בדקתי יש לך בגדים ורודים? כן זה צבע רק לבנות? לדעתי די... אם בן הולך עם ורוד אתה תחשוב שהוא הומו?אממ אולי..תלוי... מישהו שאתה מכיר אוהב מאוד ורוד? חח כן החיים ורודים? מאוד מה הדבר הורוד הכי קרוב אלייך?כרית שעל המיטה מה לדעתך צבע זה מסמל? בנות? אוהב את הצבע? כן כתום: אוהב תפוזים? כן וקלמנטינות? כן וגזר?כן היית בעד או נגד ההתנתקות?הייתי מאוד כתומה חחחח נגד הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? כן אורנג' חברה טובה? אולי ומה עם "תפוז אנשים"? מה איתם? מה הדבר הכתום הכי קרוב אלייך?שמיכה מה לדעתך מסמל צבע זה? את הגירוש? אוהב את הצבע? תלוי... שחור: באמת מרזה? באמת הולך עם כל דבר?כן פריקים גותים קשוחים ואפלים - סטיגמה או אמת?לא בדקתי איך חושך משפיע עליך? טוב מאוד...חחח אני נירדמת בקלות האם אתה הולך לישון בחושך מוחלט או עם מידה כלשהי של אור?חושך מיצרים למה לדעתך לצבע השחור יש את הדימוי ממנו הוא סובל (או נהנה) כיום? שווו??? שוקולד מריר - מאז ולתמיד? טעים אפרטהייד - נחלת העבר, נחלת ההווה או אפילו כאן בישראל? אהה? מה הדבר השחור הכי קרוב אלייך?המיקלדת ראפ,Fאנק, ג’אז או בלוז? ראפ וFאנק מה הצבע מסמל לדעתך? חושך.. לבן: איך אתה עם מוצרי חלב? סבבה האם אתה טיפוס של בגדים רפויים וארוכים?תלוי חג השבועות - נהדר או מיותר? למה מיותר? עד כמה אתה שומר על היגיינה? מקלחת פעמיים ביום.. האם אתה מגדיר את עצמך מוסרי? מאמין? כן האם דתות הן רעיון נשגב, אמונה ודרך חיים שעוזרת לאנשים או אופיום להמונים? שו? בולע?אה?? צובע?דה? מה הדבר הלבן הכי קרוב אלייך? הקיר מה הצבע מסמל לדעתך? ניקיון אוהב את הצבע?כן

green rebel

New member
עונהנהנה! ../images/Emo189.gif

אדום:
אתה אוהב עגבניות? כן
וגמבה? לא
ותותים? כן
אתה נגעל מדם? תלוי
מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? היום
יש לך בגדים בצבע אדום בארון? כן
מה הדבר האדום הכי קרוב אלייך?
מה לדעתך מסמל הצבע האדום? אממ....
אוהב את הצבע? אין לי שום בעיה איתו...
צהוב: |זהירת|מה דעתך על לימון? לימונדה, והוספת טעם למאכלים....
אוהב חרדל? טיפה...
וגבינה צהובה?כן
כשאתה מסתכל על השמש אתה גם מסתנוור? כן
באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? צהוב
נכון מיץ תפוזים, האריזה שלו ירוקה והבפנוכו צהוב? לא
מה הדבר הצהוב הכי קרוב אלייך? החדר שלי
מה לדעתך צהוב מסמל? שמש?
אוהב את הצבע? כן
ירוק:
היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? לא
אתה אלרגי לדשא?לא
אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח ולחשוב על העולם?כן
מתי בפעם האחרונה לבשת ירוק? אף פעם
מה עדיף: עלה או גבעול? עלה
תן דוגמא לפרי\ירק שהוא לא בשל הוא ירוק? בננה
מה הדבר הירוק הכי קרוב אלייך? גרין דיי והתיק של ביה"ס שלי...
מה לדעתך ירוק מסמל? דשא צמחים וכאלה
אוהב את הצבע? כן
כחול:
מה דעתך על דרדרסים? בסדר....
ועל הסרטים האלה.. מה-שמם..בצבע כחול..? לא לגילי!
תנסה ותגיד אם נכון: כשמסתכלים לשמיים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים זה עושה סחרחורת? כן!!1
אוהב ללכת לים? כן
אוהב את הבריכה פחות או יותר מהים? יותר
כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול זה מפחיד? לא
מה הדבר הכחול הכי קרוב אלייך?
מה לדעתך מסמל הצבע הכחול? שמיים ומים
אוהב את הצבע הזה? כן
ורוד:
מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? פאקצה..
פקאצות- סטיגמה או אמת? אמת אבל לא תמיד ורוד...
יש לך בגדים ורודים? כן קצת
זה צבע רק לבנות? כן לפי דעתי
אם בן הולך עם ורוד אתה תחשוב שהוא הומו? לא
מישהו שאתה מכיר אוהב מאוד ורוד? לא
החיים ורודים? לא
מה הדבר הורוד הכי קרוב אלייך?
מה לדעתך צבע זה מסמל?
אוהב את הצבע? בערך
כתום:
אוהב תפוזים? כן
וקלמנטינות? לא
וגזר? לא
היית בעד או נגד ההתנתקות? נטרלית
הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? לא
אורנג' חברה טובה? כן
ומה עם "תפוז אנשים"? כן
מה הדבר הכתום הכי קרוב אלייך?
מה לדעתך מסמל צבע זה? |
אוהב את הצבע? כן!!! שחור: באמת מרזה? באמת הולך עם כל דבר? לא פריקים גותים קשוחים ואפלים - סטיגמה או אמת? אמת אף על פי שאתמול ראיתי פריקית עם גרביונים ורודים.... איך חושך משפיע עליך? אני לא סובלת חושך האם אתה הולך לישון בחושך מוחלט או עם מידה כלשהי של אור? מידה כלשהי של אור למה לדעתך לצבע השחור יש את הדימוי ממנו הוא סובל (או נהנה) כיום? שוקולד מריר - מאז ולתמיד? ??? אפרטהייד - נחלת העבר, נחלת ההווה או אפילו כאן בישראל? מה הדבר השחור הכי קרוב אלייך? ראפ,Fאנק, ג’אז או בלוז? ראפ פאנק מה הצבע מסמל לדעתך? אופל! לבן: איך אתה עם מוצרי חלב? ממ. טעעים האם אתה טיפוס של בגדים רפויים וארוכים? לא חג השבועות - נהדר או מיותר? רק בשביל החופש... עד כמה אתה שומר על היגיינה? מה הקשר? האם אתה מגדיר את עצמך מוסרי? מאמין? לפעמים האם דתות הן רעיון נשגב, אמונה ודרך חיים שעוזרת לאנשים או אופיום להמונים? בולע? לא צובע? כנ"ל מה הדבר הלבן הכי קרוב אלייך? מה הצבע מסמל לדעתך? צחיחות? אוהב את הצבע? כן

גמאני עונה!../images/Emo3.gif

אדום
אתה אוהב עגבניות? כןן
וגמבה? לאS: ותותים? כןן! אתה נגעל מדם? כן..:/ מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? לא זוכרת
יש לך בגדים בצבע אדום בארון? הרבה!!
מה הדבר האדום הכי קרוב אלייך? העיפרון המוזר והאדום
מה לדעתך מסמל הצבע האדום? אין לי מושג
אוהב את הצבע? כןן
הוא אחד הצעים האהובים עליי
צהוב
מה דעתך על לימון? איכסה! אני זוכרת איך טעמתי מיץ לימון כשבן דוד שלי אמר לי שזה מיץ תפוזים מתוק
אוהב חרדל? לא
וגבינה צהובה? כן
כשאתה מסתכל על השמש אתה גם מסתנוור? כן, מי לא?
באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? צהוב!
נכון מיץ תפוזים, האריזה שלו ירוקה והבפנוכו צהוב? נכון:] מה הדבר הצהוב הכי קרוב אלייך? עיפרון חודים צהוב ומוזר
מה לדעתך צהוב מסמל? את השמש?
אוהב את הצבע? לא
ירוק
היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? אני שונאת אבוקדו
אתה אלרגי לדשא? לא
אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח ולחשוב על העולם?כן
מתי בפעם האחרונה לבשת ירוק? אין לי מושג
מה עדיף: עלה או גבעול? עלה
תן דוגמא לפרי\ירק שהוא לא בשל והוא ירוק? אממ..אממ.. מה הדבר הירוק הכי קרוב אלייך? הפסלון של הצפרדע הירוקה מעל הארון
מה לדעתך ירוק מסמל? דשא?
אוהב את הצבע? תלוי
כחול
מה דעתך על דרדרסים? דרדסים שליטהה
ועל הסרטים האלה.. מה-שמם..בצבע כחול..? איכס!!
אנחנו בדיוק לומדים על זה בחינוך מיני תנסה ותגיד אם נכון: כשמסתכלים לשמיים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים זה עושה סחרחורת? נכון!1
אוהב ללכת לים? ברור!
אוהב את הבריכה פחות או יותר מהים? יותר כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול זה מפחיד? כן
מה הדבר הכחול הכי קרוב אלייך? הספר שורשים של אחותי
מה לדעתך מסמל הצבע הכחול? שמיים? אוהב את הצבע הזה? כן
ורוד
מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? פאקצות
אבל לא כל מי שאוהבת ורוד היא פאקצה, שתדעו לכם
פקאצות- סטיגמה או אמת? סטיגמה! יש לך בגדים ורודים? יאפ זה צבע רק לבנות? אממ.. בזמן האחרון לא כל כך נראלי
אם בן הולך עם ורוד אתה תחשוב שהוא הומו? לא מישהו שאתה מכיר אוהב מאוד ורוד? כן
החיים ורודים? כן
מה הדבר הורוד הכי קרוב אלייך? הקצה של הגרביים שלי
מה לדעתך צבע זה מסמל? הפעם באמת אין לי מושג
אוהב את הצבע? לא הכי
כתום
אוהב תפוזים? יאמיי
וקלמנטינות? כןן
וגזר? לפעמים
היית בעד או נגד ההתנתקות? בעד
הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? כן, ואז חשבו שאני נגד
אורנג' חברה טובה? כן
ומה עם "תפוז אנשים"? תפוז אנשים שליטע
מה הדבר הכתום הכי קרוב אלייך? העטיפה של הדיסקים מה לדעתך מסמל צבע זה? אמ..תפוזים? אוהב את הצבע? כןןןןן
שחור
באמת מרזה? באמת הולך עם כל דבר? כן
פריקים גותים קשוחים ואפלים - סטיגמה או אמת? סטיגמה איך חושך משפיע עליך? תלוי באיזה מקום אני נמצאת בחושך
האם אתה הולך לישון בחושך מוחלט או עם מידה כלשהי של אור? חושך מוחלט למה לדעתך לצבע השחור יש את הדימוי ממנו הוא סובל (או נהנה) כיום? שוקולד מריר - מאז ולתמיד? כן
אפרטהייד - נחלת העבר, נחלת ההווה או אפילו כאן בישראל? ? מה הדבר השחור הכי קרוב אלייך? מן דבר כזה שחור מפלסטיק שיש פה חורים לשים ת'עטים
ראפ,Fאנק, ג’אז או בלוז? ראפ? מה הצבע מסמל לדעתך? צד האופל?!
לבן
איך אתה עם מוצרי חלב? בסדר
האם אתה טיפוס של בגדים רפויים וארוכים? לא חג השבועות - נהדר או מיותר? נהדר
עד כמה אתה שומר על היגיינה? הרבה
האם אתה מגדיר את עצמך מוסרי? מאמין? כן האם דתות הן רעיון נשגב, אמונה ודרך חיים שעוזרת לאנשים או אופיום להמונים? כן בולע? ? צובע?
מה הדבר הלבן הכי קרוב אלייך? הדף הלבן במדפסת מה הצבע מסמל לדעתך? אמונה? חיים? אוהב את הצבע? כן

אחאחלאחהעטולהעדרא

אדום: אתה אוהב עגבניות? כן וגמבה? כן ותותים? ככן אתה נגעל מדם? אם הוא לא שלי, כן. מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? לא זוכרת. יש לך בגדים בצבע אדום בארון? כן מה הדבר האדום הכי קרוב אלייך? חלק מהתווית של השקדי מרק. מה לדעתך מסמל הצבע האדום? תשוקה, קיצוניות אוהב את הצבע? לא ממש צהוב: מה דעתך על לימון? טעייייייים אוהב חרדל? לא :S וגבינה צהובה? לא ממש כשאתה מסתכל על השמש אתה גם מסתנוור? ברור
באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? צהוב-חרא? נכון מיץ תפוזים, האריזה שלו ירוקה והבפנוכו צהוב? מילא מה הדבר הצהוב הכי קרוב אלייך? השקדי מרק עצמם
מה לדעתך צהוב מסמל? תשומת לב. אוהב את הצבע? לא ממש ירוק: היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? לא
אתה אלרגי לדשא? לא, למזלי, דשא מיי לאב
אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח ולחשוב על העולם? ברור
מתי בפעם האחרונה לבשת ירוק? המממ. יום שני מה עדיף: עלה או גבעול? עלה תן דוגמא לפרי\ירק שהוא לא בשל הוא ירוק? עגבנייה מה הדבר הירוק הכי קרוב אלייך? רובה צעצוע מה לדעתך ירוק מסמל? חופש, התחדשות, טבע אוהב את הצבע? מאווווווווד כחול: מה דעתך על דרדרסים? חמודים ועל הסרטים האלה.. מה-שמם..בצבע כחול..? הא. בחיים לא ראיתי כאלה, אבל שיהיה. תנסה ותגיד אם נכון: כשמסתכלים לשמיים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים זה עושה סחרחורת? נכון אוהב ללכת לים? כן ;[ אוהב את הבריכה פחות או יותר מהים? פחות כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול זה מפחיד? לא מה הדבר הכחול הכי קרוב אלייך? קערה מה לדעתך מסמל הצבע הכחול? פתיחות, יחודיות. אוהב את הצבע הזה? כן ורוד: מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? פאקצה פקאצות- סטיגמה או אמת? סטיגמה יש לך בגדים ורודים? לא זה צבע רק לבנות? ולהומואים
אם בן הולך עם ורוד אתה תחשוב שהוא הומו? כן
מישהו שאתה מכיר אוהב מאוד ורוד? כן החיים ורודים? כבר לא ממש מה הדבר הורוד הכי קרוב אלייך? מחברת מה לדעתך צבע זה מסמל? אושר אוהב את הצבע? לא כתום: אוהב תפוזים? כן וקלמנטינות? כן וגזר? כן היית בעד או נגד ההתנתקות? נגד הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? כן אורנג' חברה טובה? לא יודעת ומה עם "תפוז אנשים"? אחלה חבר'ה ;] מה הדבר הכתום הכי קרוב אלייך? תפוז מה לדעתך מסמל צבע זה? קיצוניות, תשומת לב (שמתם לב, עירבוב של צהוב ואדום) אוהב את הצבע? בערך שחור: באמת מרזה? באמת הולך עם כל דבר? כן. פריקים גותים קשוחים ואפלים - סטיגמה או אמת? סטיגמה שהפכה לאמת. איך חושך משפיע עליך? תלוי אם יש רעשים
האם אתה הולך לישון בחושך מוחלט או עם מידה כלשהי של אור? חושך מוחלט למה לדעתך לצבע השחור יש את הדימוי ממנו הוא סובל (או נהנה) כיום? לא יודעת שוקולד מריר - מאז ולתמיד? כןן
אפרטהייד - נחלת העבר, נחלת ההווה או אפילו כאן בישראל? מה זה? מה הדבר השחור הכי קרוב אלייך? מקלדת ראפ,Fאנק, ג’אז או בלוז? קשה, פאנק/ג'אז/בלוז מה הצבע מסמל לדעתך? אבל, בדידות לבן: איך אתה עם מוצרי חלב? די בסדר האם אתה טיפוס של בגדים רפויים וארוכים? בטח חג השבועות - נהדר או מיותר? נהדר עד כמה אתה שומר על היגיינה? עד כמה שאפשר האם אתה מגדיר את עצמך מוסרי? מאמין? מוסרי אולי, מאמין לא. האם דתות הן רעיון נשגב, אמונה ודרך חיים שעוזרת לאנשים או אופיום להמונים? תשובה מס' 1
בולע? ? צובע? ? מה הדבר הלבן הכי קרוב אלייך? הקיר מה הצבע מסמל לדעתך? טהור, תמים, יבש, נדיר, חלק, עדין אוהב את הצבע? למה לא

D o o S h a

New member
עכשיו סופסוף- המשך.

ורוד:
מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? פקאצות חח
פקאצות- סטיגמה או אמת? אמת...
יש לך בגדים ורודים? קצת
זה צבע רק לבנות? כן
.
אם בן הולך עם ורוד אתה תחשוב שהוא הומו? חח אולי
מישהו שאתה מכיר אוהב מאוד ורוד? כן
החיים ורודים? ממ... אפשר לומר שכן
מה הדבר הורוד הכי קרוב אלייך? ה"פרוזה" בהארי פוטר 6חחח
מה לדעתך צבע זה מסמל? מסטיק
אוהב את הצבע? ככה
כתום:
אוהב תפוזים? כע
וקלמנטינות? כע
וגזר? בעע
היית בעד או נגד ההתנתקות? בעד
הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? כן
אורנג' חברה טובה? כן
ומה עם "תפוז אנשים"? ככה
מה הדבר הכתום הכי קרוב אלייך? ספר
מה לדעתך מסמל צבע זה? לא יודעת
אוהב את הצבע? כע
שחור:
באמת מרזה? באמת הולך עם כל דבר? לא כ"כ
פריקים גותים קשוחים ואפלים - סטיגמה או אמת? אמת
איך חושך משפיע עליך? סבבה
האם אתה הולך לישון בחושך מוחלט או עם מידה כלשהי של אור? טיפ טיפה אור
למה לדעתך לצבע השחור יש את הדימוי ממנו הוא סובל (או נהנה) כיום? ??
שוקולד מריר - מאז ולתמיד? בעע לא. וזה בכלל חום
אפרטהייד - נחלת העבר, נחלת ההווה או אפילו כאן בישראל? אה??
מה הדבר השחור הכי קרוב אלייך? הרמקולים של המחשב
ראפ,Fאנק, ג’אז או בלוז? ממ...
מה הצבע מסמל לדעתך? אופל
לבן:
איך אתה עם מוצרי חלב? סבבה
האם אתה טיפוס של בגדים רפויים וארוכים? לא כ"כ
חג השבועות - נהדר או מיותר? באמצע
עד כמה אתה שומר על היגיינה? נורמלי<?
האם אתה מגדיר את עצמך מוסרי? מאמין? ...
האם דתות הן רעיון נשגב, אמונה ודרך חיים שעוזרת לאנשים או אופיום להמונים? אה?
בולע? בטח
צובע? אוקיי
מה הדבר הלבן הכי קרוב אלייך? דף
מה הצבע מסמל לדעתך? טוהר
אוהב את הצבע? כן
הודגש באמצעות מדגישומטיק
פיווו זה היה הרבה עבודה

למעלה