שאלון צבעים

אני../images/Emo9.gif

אדום: 1- אתה אוהב עגבניות? כן 2- וגמבה? כן 3- ותותים? כן 4- אתה נגעל מדם? כן 5- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? שלשום 6- יש לך בגדים באדום בארון? כן 7- מה הדבר האדום הקרוב אליך?המנורת שולחן 8- מה לדעתך מסמל הצבע האדום?
9- אוהב את הצבע? אפשר להגיד שכן... צהוב 1- מה דעתך על לימון? איכס 2- אוהב חרדל? לא 3- וגבינ"צ? כן 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? כן 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? צהוב חחחח 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... בייט מי! 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? כן 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? קצת מהתיק 9- מה לדעתך צהוב מסמל? שמש... לימון... 10- אוהב את הצבע הזה? אממממ לא ממש.... אין לי שום דבר צהוב בארון.... ואני גם לא אלבש אף פעם... ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? לא 2- אתה אלרגי לדשא? הייתי... 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם?
4-מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? לא זוכרת... אבל לפני המון זמן... 5- מה עדיף: עלה או גבעול? עלה 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: קלמנטינה 7- נכון הארי פוטר 3 ירוק? לא יודעת 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? ה "התחל" במחשב 9- מה לדעתך ירוק מסמל? פריחה 10- אוהב את הצבע הזה? לא ממש כחול 1- מה דעתך על הדרדסים? אוהבת אותם 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? שיהיה בכיף למי שצופה
3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? כן 4- אוהב ללכת לים? מאוד 5- אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים? פחות 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? לא 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? המון 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? הבגדים עלי חחחחחח הכל כחול 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? חופש 10- אהב את הצבע הזה? מאוווד.... הצבע הכי אהוב עלי... ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? פאקצות 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? אמת 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? כן.. לא מעט 4- זה צבע רק לבנות? כן 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? סטייליסט... לא הומו... 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? כן 7- החיים ורודים? לא ממש 8- מה הדבר הורוד הכי קרוב אליך? חלק מהתיק 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? טוב 10- אוהב את הצבע? יחסית כן... כתום 1- אוהב תפוזים? כן 2- וקלמנטינות? כן 3- וגזר? לא 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? בעד 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? לא 6- אורנג' חברה טובה? לא ניראה לי 7- ומה עם "תפוז אנשים"?
8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך?התמונה 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? שקיעה 10- אוהב אותו? מאוד...

Street Spirit 0

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| אווו... נראה כייף ^^

אדום: 1- אתה אוהב עגבניות? כה 2- וגמבה? כה 3- ותותים? תותים זה הדבר הכי טעים בעולם
תותים עם קצפת
או עם סוכר
או בעוגה שאימא מכינה
או פרישייק תות
וגם סתם תותים לבד
4- אתה נגעל מדם? לא 5- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? היום :X נשרטתי מדף ;[ זה הכי כואב ;[ 6- יש לך בגדים באדום בארון? בטח P: אני אוהבת אדום ^^ 7- מה הדבר האדום הקרוב אליך? הלק על האצבעות שלי :X 8- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? אהבה בין היתר P: 9- אוהב את הצבע? בטח ^^ אחד מהצבעים האהובים עליי :) הבייבי שלי [הגיטרה החשמלית שלי] אדומה [עם לבן
] ובקיץ עשיתי קצוות אדומים בשיער וזה היה כה יפה ^^ בקיץ הקרוב אעשה שוב :X. צהוב 1- מה דעתך על לימון? יאמי ^^ לימונדה
תה עם לימון
2- אוהב חרדל? לא :X 3- וגבינ"צ? כה 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? כה 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? צהוב P: 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... בייט מי! תהיו בריאים :X 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? חחחחחחחחחחחחחחח אין לו צבע מוגדר
8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? הנורית הקטנה ברמקולים שמסמלת שהם דולקים P: 9- מה לדעתך צהוב מסמל? שמש ^^ 10- אוהב את הצבע הזה? כה :) ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? לא אוהבת אבוקדו :X 2- אתה אלרגי לדשא? לא P: 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? כה ^^ 4-מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? אין לי בגדים ירוקים
למרות שיש לי כמה בגדים בצבע ירוק-זית P: 5- מה עדיף: עלה או גבעול? חלה 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: בננה P: 7- נכון הארי פוטר 3 ירוק? לא זוכרת P: כנראה. 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? העיניים שלי נחשבות? :X למרות שהם חצי ירוקות חצי חומות P: 9- מה לדעתך ירוק מסמל? טבע ^^ 10- אוהב את הצבע הזה? מאוד אוהבת! כחול
1- מה דעתך על הדרדסים? יש להם ראש כחול P: 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? לא מתעניינת בהם P: שכל אחד יעשה מה שבא לו. 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? אני אנסה בהזדמנות אחרת P: 4- אוהב ללכת לים? לא. אבל אני אוהבת לטייל על החוף ולצלם את הים :) http://stage.co.il/Stories/492706 5- אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים? פחות. היא מסריחה P: 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? לא! זה מגניב ^^ וזה גם טעים ^^ 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? נראה לי איזה 3-4
8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? הפיג'מה שאני לובשת עכשיו ^^ 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? ים ושמיים :) 10- אהב את הצבע הזה? הצבע האהוב עליי
למרות שאני נורא אוהבת דברים אדומים משום מה :X ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? פוי P: 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? גם וגם P: 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? לא. אני שונאת את הצבע הזה P: 4- זה צבע רק לבנות? לא בהכרח. 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? לא. הומואים ידועים בטעם טוב בלבוש P: 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? אחותי הקטנה P: וגם חברה טובה שלי. 7- החיים ורודים? לא 8- מה הדבר הורוד הכי קרוב אליך? זרוק פה איזשהו דובי ורוד קטן כזה משום מה :X 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? חיוביות 10- אוהב את הצבע? לא כתום 1- אוהב תפוזים? כה
2- וקלמנטינות? כה
3- וגזר? רק אם הוא לא מבושל או מטוגן :X 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? אמממ :X הייתי באמצע נוטה לבעד. 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? לא 6- אורנג' חברה טובה? כה P: למרות שהם יקרים. 7- ומה עם "תפוז אנשים"? כה P: למרות שהם לפעמים זונות. 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? יש פה דף שכתוב בו כל מיני דברים בכתום :X 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? לא יודעת
10- אוהב אותו? הוא נחמד P:

"מלמעלה אלוקים רואה ושומע"

אדום: 1- אתה אוהב עגבניות? רק כשהם קשות 2- וגמבה? כן 3- ותותים? כן 4- אתה נגעל מדם? לא ממש 6- יש לך בגדים באדום בארון? כן 7- מה הדבר האדום הקרוב אליך? הקפוצ'ון שלי 8- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? הרג, תעוזה 9- אוהב את הצבע? תלוי במה.. צהוב 1- מה דעתך על לימון? חמוץ 2- אוהב חרדל? כן 3- וגבינ"צ? כן 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? לא.. זה נראה לי רק בעיה בך...
5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? צהוב 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... בייט מי! 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? אם אתם אומרים 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? מודעה בעיתון 9- מה לדעתך צהוב מסמל? שמחה 10- אוהב את הצבע הזה? לא ממש ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? כן 2- אתה אלרגי לדשא? לא 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? כן 4-מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? אתמול 5- מה עדיף: עלה או גבעול? עלה 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: עגבניה 7- נכון הארי פוטר 3 ירוק? לא, הארי פוטר 6 ירוק
8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? דיסק שנמצא כאן 9- מה לדעתך ירוק מסמל? פריחה 10- אוהב את הצבע הזה? כן כחול 1- מה דעתך על הדרדסים? חמדמדים 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? נכון 4- אוהב ללכת לים? כן 5- אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים? יותר 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? לא 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? העט 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? סבלנות 10- אהב את הצבע הזה? כן ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? פאקצה 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? אמת 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? כן, לא יודעת כמה 4- זה צבע רק לבנות? כן 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? תלוי איך הוא הולך/מתנהג 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? שרה 7- החיים ורודים? לא 8- מה הדבר הורוד הכי קרוב אליך? אין 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? אהבה 10- אוהב את הצבע? לא מתה עליו כתום 1- אוהב תפוזים? כן 2- וקלמנטינות? לא 3- וגזר? כן 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? נגד 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? כן 6- אורנג' חברה טובה? כן 7- ומה עם "תפוז אנשים"? בסדר.. 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? תפוז 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? לא יודעת.. 10- אוהב אותו? כן

דללה

New member
עונה ../images/Emo3.gif

אדום: 1- אתה אוהב עגבניות? כן 2- וגמבה? כן 3- ותותים? כן
4- אתה נגעל מדם? כן 5- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? אני במחזור
6- יש לך בגדים באדום בארון? כן 7- מה הדבר האדום הקרוב אליך? עט? 8- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? מוות
9- אוהב את הצבע? נחמד צהוב 1- מה דעתך על לימון? חמוץ 2- אוהב חרדל? לא 3- וגבינ"צ? כן 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? נראה לי.. 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? אין לי שמץ 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... בייט מי! אוקיי
7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? נכון 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? מרקר 9- מה לדעתך צהוב מסמל? אנערף 10- אוהב את הצבע הזה? לא ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? לא 2- אתה אלרגי לדשא? לא 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? כן 4-מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? אף פעם 5- מה עדיף: עלה או גבעול? לא משמעותי 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: הכל 7- נכון הארי פוטר 3 ירוק? יש מצב 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? הצפרדע שדודי הביא לי 9- מה לדעתך ירוק מסמל? פריחה [?] 10- אוהב את הצבע הזה? לא כחול 1- מה דעתך על הדרדסים?
2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול?
3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? אולי 4- אוהב ללכת לים? כן 5- אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים? יותר 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? לא 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? 1 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? הUSB שלי 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? שמיים 10- אהב את הצבע הזה? כן ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? נמ... לאדעת 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? אמת 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? לא 4- זה צבע רק לבנות? לא 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? לא 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? כן 7- החיים ורודים? לא 8- מה הדבר הורוד הכי קרוב אליך? החדר שלי?
9- מה לדעתך צבע זה מסמל? לאדעת 10- אוהב את הצבע? נחמד כתום 1- אוהב תפוזים? כן 2- וקלמנטינות? לא 3- וגזר? כן 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? בעד 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? לא 6- אורנג' חברה טובה? לא 7- ומה עם "תפוז אנשים"?
8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? הסווצ'ר שלי 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? תפוזים 10- אוהב אותו? כן

מסוממי

New member
|לסקול|

מה את עונה? את לא נגד פורום שאלונים? העיקר עליי את מאיימת.. בתור אחד שמתכוון לגשת לפסיכומטרי הנה לך עצה טול קורה מבין עיניך (זה בהקשר נכון?) רואה נתבץ...שלא תגיד שאני לא לומד

דללה

New member
אוי שתוק כבר! ../images/Emo3.gif

אני לא נגד שאלונים... אני נגד להפוך את הפורום לפורום שאלונים וכן, זה בהקשר

למעלה