שאלון צבעים

אפ7ת

New member
שאלון צבעים ../images/Emo80.gif

אדום: 1- אתה אוהב עגבניות? 2- וגמבה? 3- ותותים? 4- אתה נגעל מדם? 5- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? 6- יש לך בגדים באדום בארון? 7- מה הדבר האדום הקרוב אליך? 8- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? 9- אוהב את הצבע? צהוב 1- מה דעתך על לימון? 2- אוהב חרדל? 3- וגבינ"צ? 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... בייט מי! 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? 9- מה לדעתך צהוב מסמל? 10- אוהב את הצבע הזה? ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? 2- אתה אלרגי לדשא? 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? 4-מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? 5- מה עדיף: עלה או גבעול? 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: 7- נכון הארי פוטר 3 ירוק? 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? 9- מה לדעתך ירוק מסמל? 10- אוהב את הצבע הזה? כחול 1- מה דעתך על הדרדסים? 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? 4- אוהב ללכת לים? 5- אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים? 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? 10- אהב את הצבע הזה? ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? 4- זה צבע רק לבנות? 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? 7- החיים ורודים? 8- מה הדבר הורוד הכי קרוב אליך? 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? 10- אוהב את הצבע? כתום 1- אוהב תפוזים? 2- וקלמנטינות? 3- וגזר? 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? 6- אורנג' חברה טובה? 7- ומה עם "תפוז אנשים"? 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? 10- אוהב אותו?

מסוממי

New member
בינתיים את רק מאיימת

שני כבר היו לה תיכנונים לזרוק אותי מהגג (מזל שהוא היה סגור) ככה שממנה אני מפחד יותר...

אפ7ת

New member
אממ..

אדום: 1- אתה אוהב עגבניות? כה 2- וגמבה? כה 3- ותותים? כה 4- אתה נגעל מדם? לא 5- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? לא זוכרת 6- יש לך בגדים באדום בארון? כה 7- מה הדבר האדום הקרוב אליך? אודם 8- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? חושניות 9- אוהב את הצבע? כה צהוב 1- מה דעתך על לימון? חמצמץ טעים
2- אוהב חרדל? על שניצל כה 3- וגבינ"צ? בעע משמין 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? כמו כולם.. לא? 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? צהוב.. מה חשבתם, כחול?! 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... בייט מי! היית חולה פעם בצהבת? 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? אממ כה 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? לימון 9- מה לדעתך צהוב מסמל? אור 10- אוהב את הצבע הזה? מ-א-ו-ד ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? חח הרבה פעמים 2- אתה אלרגי לדשא? לא 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? כה.. אבל עם שמיכה מתחתי 4-מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? שבוע שעבר 5- מה עדיף: עלה או גבעול? עלה 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: לימון?! 7- נכון הארי פוטר 3 ירוק? כההה 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? חולצה 9- מה לדעתך ירוק מסמל? צמיחה 10- אוהב את הצבע הזה? כהה כחול 1- מה דעתך על הדרדסים? חמודים 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? רואה אותם כל היום.. [חח לא באמת] 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? כה 4- אוהב ללכת לים? כהה 5- אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים? יותר 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? כה.. שונאת.. 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? בכלל לא 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? אין 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? רוגע 10- אהב את הצבע הזה? כה ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? לא יודעת 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? אמת 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? כה.. לא הרבה 4- זה צבע רק לבנות? לא!! 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? לא.. אוהבת בנים עם וורד
6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? לא 7- החיים ורודים? לא :/ 8- מה הדבר הורוד הכי קרוב אליך? לק 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? אמ.. 10- אוהב את הצבע? כה כתום 1- אוהב תפוזים? לא 2- וקלמנטינות? לא 3- וגזר? כה 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? נגד 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? לא 6- אורנג' חברה טובה? כה 7- ומה עם "תפוז אנשים"? מצויןן 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? השיער שלי
9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? לא יודעת 10- אוהב אותו? קצת..

Liraz 6q

New member
גמני

אדום:
1- אתה אוהב עגבניות? כה 2- וגמבה? כה 3- ותותים? ממ לפעמים
4- אתה נגעל מדם? כה 5- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? לא זוכרת 6- יש לך בגדים באדום בארון? כה 7- מה הדבר האדום הקרוב אליך? קולה 8- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? אהבה? חחח 9- אוהב את הצבע? כה צהוב
1- מה דעתך על לימון? חמוץ 2- אוהב חרדל? איכס 3- וגבינ"צ? מאוד
4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? כה 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? צהוב 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... בייט מי!
7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? כה. 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? מיץ תפוזים 9- מה לדעתך צהוב מסמל? קיץץץץץץ
10- אוהב את הצבע הזה? כה ירוק
1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? איכ אני שונאת 2- אתה אלרגי לדשא? לא 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? בטחחח 4-מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? אולי תחתון.. 5- מה עדיף: עלה או גבעול? עלה 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: לימון מבחוץ? חח 7- נכון הארי פוטר 3 ירוק? לאודעת אני לא אוהבת הארי פוטר 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? גומייה 9- מה לדעתך ירוק מסמל? שקט 10- אוהב את הצבע הזה? כה כחול
1- מה דעתך על הדרדסים? הם הכי חמודולים בעולםםם 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? לא בשבילי.. 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? כה חחח 4- אוהב ללכת לים? הכי בעולםםםםםםםםם!
5- אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים? פחות! אין כמו הים! 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? אני לא אוכלת ארטיקים כחולים חח 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? ממממ יש לי איזה 200 תחתונים אחרי מיון.. אז בטח שיש הרבה כחול.. 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? מין ביצת הפתעה כזאת שגנבתי מהעבודה.. 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? חופפפש 10- אהב את הצבע הזה? כה ורוד
1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה?
2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? סטיגמה לגמרי! 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? מממ יש מלא חולצות 4- זה צבע רק לבנות? לא!!! 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? הכי לא.. 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? אני 7- החיים ורודים? לפעמים.. 8- מה הדבר הורוד הכי קרוב אליך? דובון שחברות קנו לי, חזיה, פרח ואיזה פיה שאמא קנתה לי.. 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? אותי
10- אוהב את הצבע?
הכי.. כתום
1- אוהב תפוזים? מאוד 2- וקלמנטינות? כה 3- וגזר? לא בכלל לא.. בגלל זה אני עיוורת.. 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? בעד 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? לא 6- אורנג' חברה טובה? לא 7- ומה עם "תפוז אנשים"? יש להם יותר מדי תקלות לאחרונה!!!!!1
8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? מיץ תפוזים 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? חום 10- אוהב אותו?כה

Itay Simons

New member
נמנמנמנממ

אדום: 1- אתה אוהב עגבניות? יאפ 2- וגמבה? מממ ככה-ככה 3- ותותים? כן
4- אתה נגעל מדם? כן >< 5- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? נמנמנמ אתמול? 6- יש לך בגדים באדום בארון? קצת 7- מה הדבר האדום הקרוב אליך? נמנמנמנמנמנמ הלחצן של הON בשלט של המזגן? 8- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? אהבה 9- אוהב את הצבע? כע צהוב 1- מה דעתך על לימון?
2- אוהב חרדל? כן 3- וגבינ"צ? כן 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? מן הסתם 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? ורוד פוקסיה 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... בייט מי! |בייט יו| 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? בערך 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? טלפון 9- מה לדעתך צהוב מסמל? לודע... 10- אוהב את הצבע הזה? ממ הוא פסדר ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? כן |איכס| 2- אתה אלרגי לדשא? לא.. 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? הדשא המלאכותי בבצפר נחשב? 4-מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? נמנמנמנמ מזמן 5- מה עדיף: עלה או גבעול? עלה 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: עגבניה? 7- נכון הארי פוטר 3 ירוק? אני מניח 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? הסמל של המסנג'ר? 9- מה לדעתך ירוק מסמל? טבע 10- אוהב את הצבע הזה? כן כחול 1- מה דעתך על הדרדסים? שקסים אחד אחד 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? P: אני אשאיר תשובה מתחכמת לניצן 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? יש מצב 4- אוהב ללכת לים? תלוי עם מי 5- אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים? יותר 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? זה משעשע D: 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? לא זוכר.. 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? הרמקולים 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? מים? 10- אהב את הצבע הזה? כן ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? ליז XD 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? אמממ אמת P: 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? נופ P: 4- זה צבע רק לבנות? ולערסים :) 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? או הומו או ערס. 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? ליז XD 7- החיים ורודים? לא תמיד 8- מה הדבר הורוד הכי קרוב אליך? נמנמנמ 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? אופטימיות יתר 10- אוהב את הצבע? ממ כואב בעיניים כתום 1- אוהב תפוזים? כן אבל בתור מיץ ^^ 2- וקלמנטינות? כנ"ל 3- וגזר? רק כשהוא מבושל 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? בעד 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? לא 6- אורנג' חברה טובה? כן =[ 7- ומה עם "תפוז אנשים"? עד שהשרת נופל P: 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? נמנמנמ הצבע שיש כשמתקבלת הודעה במסן 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? לא יודע.. 10- אוהב אותו? ככה P:

מי מי

אדום: 1- אתה אוהב עגבניות? בהחלט! 2- וגמבה? כן, עם גבינת שמנת ובלסמי 3- ותותים? עם סוכר
4- אתה נגעל מדם? לא.. אני שותה אותו חה חה חה 5- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? היום נחתכתי מהגדר בבי"ס 6- יש לך בגדים באדום בארון? יאפ הרבה 7- מה הדבר האדום הקרוב אליך? ההיפנוטיק שלי 8- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? תשוקה 9- אוהב את הצבע? כן מאוד צהוב 1- מה דעתך על לימון? מוסיף המון?! 2- אוהב חרדל? כן 3- וגבינ"צ? לא ממש, אני לא יכולה לאכול אותה לבד, אבל היא בסדר כתוספת לדברים 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? מי לא?! 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? צהובבב 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... בייט מי! איי וויל 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? לא.. 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? הגופיה הצהובה שלי 9- מה לדעתך צהוב מסמל? לא יודעת אבל הוא צבע חיוור כזה 10- אוהב את הצבע הזה? לא ממש ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע?
2- אתה אלרגי לדשא? לא.. 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? כן, זה בערך מה שאני עושה בבי"ס 4-מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? האמת שלא נראה לי שיש לי בגד ירוק 5- מה עדיף: עלה או גבעול? עלה 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: לא בא לי, טוב נו עגבניה 7- נכון הארי פוטר 3 ירוק? לא יודעת 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? אלווורה חחח 9- מה לדעתך ירוק מסמל? לא יודעת 10- אוהב את הצבע הזה? ממ הוא בסדר כחול 1- מה דעתך על הדרדסים? חמדמדים 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? חחחחח 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? לא ניסיתי 4- אוהב ללכת לים? יאפ 5- אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים? שניהם שונים.. 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? לא 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? הרבה 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? הטישו של קלינקס שעולה טונות והוא רך כמו משי 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? חופשש 10- אהב את הצבע הזה? כן ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? פאקצות 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? חחח לא יודעת 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? כן, 4, 5 4- זה צבע רק לבנות? ממש לא, יותר יפה על בנים 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? לא, שיש לו ביטחון.. 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? 7- החיים ורודים? לא 8- מה הדבר הורוד הכי קרוב אליך? החולצה שלי מאמריקן איגל והארמאני גלמור שלי 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? מתקתקיות 10- אוהב את הצבע? כן כתום 1- אוהב תפוזים? כן 2- וקלמנטינות? כן 3- וגזר? כן 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? נגד סתם טימטום שלא עזר בשיט 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? לא 6- אורנג' חברה טובה? לא, לפני שבוע הלכתי לתקן את הפלאפון והוא שוב נדפק, עם אותו דבר 7- ומה עם "תפוז אנשים"? אחלה 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? לא יודעת אין לי כוח לחשוב 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? לא יודעת 10- אוהב אותו? כן

...

אדום: 1- אתה אוהב עגבניות? איכ 2- וגמבה? כע:) 3- ותותים? לא 4- אתה נגעל מדם? מאוד! 5- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? המ. לפני כמה ימים מהפירס... 6- יש לך בגדים באדום בארון? יאפ. הרבה אפילו. 7- מה הדבר האדום הקרוב אליך? הסוודר שלי:) 8- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? תשוקה? 9- אוהב את הצבע? כע. מאוד צהוב 1- מה דעתך על לימון? חמוץ:) 2- אוהב חרדל? פיכ 3- וגבינ"צ? פיכ 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? גם? כע. 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? אין לנו 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... בייט מי!
7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? לא. הפנוכנו בצבע ירוק 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? הדבק פה. 9- מה לדעתך צהוב מסמל? מממ... 10- אוהב את הצבע הזה? לא כ"כ ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? כע. כל קשר:) 2- אתה אלרגי לדשא? לא
3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? כע. קר לרוב זה מגרד:S 4-מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? ממממממממממ... 5- מה עדיף: עלה או גבעול? עלה:) כיף לפורר אותו כזה 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: בננה! 7- נכון הארי פוטר 3 ירוק? לא... נראה לי החמישי או הרביעי 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? מממ... הבגד צבא של אבא 9- מה לדעתך ירוק מסמל? פריחה 10- אוהב את הצבע הזה? כע. כחול 1- מה דעתך על הדרדסים? חבורת סוטים 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? הם כחולים! 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? כע+בחילה 4- אוהב ללכת לים? כע 5- אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים? לא 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? לא. זה כיף. אבל כבר אין קרטיבים כחולים! 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? הרבה
8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? דיסק.. 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? רוגע 10- אהב את הצבע הזה? כע ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? התיק שליD: 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? אמת:) כפרעלינו! 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? לא 4- זה צבע רק לבנות? כע! תקלטו את זה! רקקק בנות! 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? סי 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? לא נראה לי 7- החיים ורודים? לא 8- מה הדבר הורוד הכי קרוב אליך? ש פה איזה עט עם פרוה ורודה.. 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? ורדיות! 10- אוהב את הצבע? לא כתום 1- אוהב תפוזים? כע 2- וקלמנטינות? כע 3- וגזר? כע 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? נגד 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? כע 6- אורנג' חברה טובה? כע 7- ומה עם "תפוז אנשים"? כע 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? המסנג'ר שמהבהב 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? פטפוטים:) וטסלר! 10- אוהב אותו? חביב

עונה...../images/Emo13.gif

אדום: 1- אתה אוהב עגבניות? לא במיוחד 2- וגמבה? כן 3- ותותים? מאוד 4- אתה נגעל מדם? לא 5- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? היום 6- יש לך בגדים באדום בארון? כן 7- מה הדבר האדום הקרוב אליך? מחדד 8- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? אהבה
9- אוהב את הצבע? ככה צהוב 1- מה דעתך על לימון?
2- אוהב חרדל? איכ 3- וגבינ"צ? איכ..בעצם, רק מותכת 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? גם אני אנושית 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? משום מה צהוב 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... בייט מי! 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? חחח כן 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? פתקים כאלו
9- מה לדעתך צהוב מסמל? 10- אוהב את הצבע הזה? יאפ ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? כן
בכיתה ג'
2- אתה אלרגי לדשא? לא 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? לא 4-מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? הממ בשבוע שעבר 5- מה עדיף: עלה או גבעול? נמנמ עלה 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: בננה 7- נכון הארי פוטר 3 ירוק? חחח אולי 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? הטלפון 9- מה לדעתך ירוק מסמל? 10- אוהב את הצבע הזה? ככה כחול 1- מה דעתך על הדרדסים? חמודיייים, אבל הם בצבע תכלת 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? ארררג
3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? לא 4- אוהב ללכת לים? ממש לא 5- אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים? לא אוהבת אף אחד, אבל נגיד שבריכה יותר 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? לא 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? הממ לא ספרתי 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? החולצה שלי
9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? 10- אהב את הצבע הזה? כן ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? אנה
2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? אמת 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? אולי אחד? 4- זה צבע רק לבנות? זה לא לאף אחד הדבר הזה 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? לא, סתם מוזר 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? כן, איכ 7- החיים ורודים? לא 8- מה הדבר הורוד הכי קרוב אליך? הלחיים שלי
חמים פה
9- מה לדעתך צבע זה מסמל? שפנפניייים
10- אוהב את הצבע? לא כתום 1- אוהב תפוזים? כןןןןן 2- וקלמנטינות? פחות 3- וגזר? יאפ 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? בעד 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? כן, כי זובי! 6- אורנג' חברה טובה? מממ לא יודעת 7- ומה עם "תפוז אנשים"? נגיד שכן
8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? איזו שקית 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? משו מגניב 10- אוהב אותו? מאוד

devilz

New member
נמנמנמימ

אדום: 1- אתה אוהב עגבניות?
2- וגמבה?
3- ותותים? די נגעלת מתותים תאמת... 4- אתה נגעל מדם? לא ממש... 5- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? לא זוכרת... 6- יש לך בגדים באדום בארון? די הרבה תאמת... 7- מה הדבר האדום הקרוב אליך? הפקק של נביעות... 8- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? עזבו... 9- אוהב את הצבע? מאוד!!!! די הצבע החביב עלי צהוב 1- מה דעתך על לימון? חמוץ 2- אוהב חרדל?
3- וגבינ"צ? בטוסט
4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור?
מזאת השאלה הזאת 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? צהוב? 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... בייט מי! - בכיף!!!! 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? נמנמ ו? 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? חרוזים צהובים בקופסא מלאת חרוזים 9- מה לדעתך צהוב מסמל? עליזות ושמחה 10- אוהב את הצבע הזה? לא משו... ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע?
אני ואבוקדי מסתדרים מעולה 2- אתה אלרגי לדשא? לא... 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? לא... 4-מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? נמנמ בקיץ איי גס... 5- מה עדיף: עלה או גבעול? עלה 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: בננה? 7- נכון הארי פוטר 3 ירוק? מה?!
מה לי ולהארי פוטר... 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? גומייה ירוקה שזרוקה על השולחן... 9- מה לדעתך ירוק מסמל? צמיחה? 10- אוהב את הצבע הזה? תאמת... נחמד נחמד... כחול 1- מה דעתך על הדרדסים?
בר כוח תעשה לי כוח קטן!!!! 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? ניצן נורא אותם 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? ומה הקקשר? 4- אוהב ללכת לים? כה
5- אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים? ים שליטע! 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? זה מוזר... 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? מאיפה לי
8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? החולצה שעלי... 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? רוגע... 10- אהב את הצבע הזה? נמנמ סבבי
ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה?
נמנמ קיא? 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? אמת 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? יש
חצאית אוורירית וכמה גופיות שמזמן לא עולות עלי
שום דבר מזה לא נלבש על ידי... 4- זה צבע רק לבנות? זה צבע לאף אחד... 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? נמנמ אני אחשוב שצריך לכלוא אותו... 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? כה.. לצערי גמני מכירה פקאצות... 7- החיים ורודים? כה.. מגעילים בדיוק כמו הצבע... 8- מה הדבר הורוד הכי קרוב אליך? אבני רוז קווארץ בקופסת חרוזים.. 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? פרחיאדה
10- אוהב את הצבע? טייק אי ווילד גס... כתום 1- אוהב תפוזים? כה
2- וקלמנטינות?
3- וגזר? נמנמ... תלוי 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? בעד 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? נמנמנ אני אף פעם לא הולכת עם הרבה כתום... לא צבע שהולם אותי.. 6- אורנג' חברה טובה? לא תאמת ... היא חברה מציקה.. עם חברים כאלה מי צריך אויבים 7- ומה עם "תפוז אנשים"? נמנמ
כשהם עוובדים.... 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? נמנמ חרוזים כתומים שפזורים לי על כל רחבי השולחן... 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? שימחה... 10- אוהב אותו? כה חמוד

תשובות

צבע האדום 1.כן 2.כן 3.כן 4.זה לא שאני נגעל אני נגד צילומים שמראים את זה . 6 כן 8.צבע מחאה צבע אנטי מכבי תל אביב מסמל עבורי את מכבי פ''ת להמרות שמכבי פ''ת כחולים צבע צהוב 1.פרי בריא וטעים 2.ממש לא 3.כנ''ל לגבי 2 4.לצערי כן 9.צהוב מסמל בעיניי את הקבוצה השנואה עליי מכבי ת''א (כדורגל וכדורסל) את הממסד המושחט את שמעון מזרחי המושחט 10.ממש לא אני לא לובש צהוב ושונא מכבי ת''א צבע ירוק 9.מה שהממסד הזבל ובעלי ההון הזבלים הורסים לנו את הטבע את האויר הנקי 10.כן למעט סירפדים ולמעט מכבי חיפה צבע כחול 2.צריך להכניס לכלא מי שיוצר את הערוצים האלה לסגור חניות לאביזרי זימה להחרים סרטים ותמונות שכאלה לאסור על ערוץ פליי בוי לפעול בארץ בפרט ובעולם ככלל אלה סרטים מאובטים שפוגעים בזכיות אדם ככלל ונשים בפרט 4.מי רוצה להכנס לתוך הביוב הימי הזה 5.לא זה ולא זה הים מזוהם בביוב והבריכה בכלור 7.הרבה אני שרוף על הקבוצה בתמונה

קובי221

New member
אני עייף. מתמט' כל היום זה לא טוב.

אדום: 1- אתה אוהב עגבניות? כן 2- וגמבה? כן 3- ותותים? כן 4- אתה נגעל מדם? לא 5- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? לא זוכר 6- יש לך בגדים באדום בארון? לא 7- מה הדבר האדום הקרוב אליך? הפקק של הבקבוק שתיה 8- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? מרדנות 9- אוהב את הצבע? אין לי בעיה איתו צהוב 1- מה דעתך על לימון? נחמד 2- אוהב חרדל? ממש לא. איכססססססססס 3- וגבינ"צ? כן 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? כן 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? אה?
6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... בייט מי! 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? לא יודע. מיץ תפוזים= להקיא 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? הנייר טואלט 9- מה לדעתך צהוב מסמל? שמחה 10- אוהב את הצבע הזה? אין לי בעיה איתו ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? כן. יש בחלק מהאבוקדו כאלו חוטים ואני לא סובל... 2- אתה אלרגי לדשא? לא 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? כן 4-מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? יום שישי 5- מה עדיף: עלה או גבעול? עלה 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: עגבניה 7- נכון הארי פוטר 3 ירוק? כנראה 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? תיק 9- מה לדעתך ירוק מסמל? ביטחון 10- אוהב את הצבע הזה? כן כחול 1- מה דעתך על הדרדסים? נחמדים 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול?
3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? כנראה 4- אוהב ללכת לים? לא 5- אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים? יותר 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? לא 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? 2 נראה לי 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? קלמר וספר מתמט' 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? קביעות 10- אהב את הצבע הזה? אין לי בעיה איתו ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? פקאצה 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? לא יודע 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? 0 4- זה צבע רק לבנות? כנראה 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? לא 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? לא 7- החיים ורודים? לא 8- מה הדבר הורוד הכי קרוב אליך? הניירות הקטנות המשרדיים האלה- אז זה בצבע וורוד וקרוב. 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? התלהבות 10- אוהב את הצבע? לא מפריע לי כתום 1- אוהב תפוזים? לא 2- וקלמנטינות? לפעמים 3- וגזר? לא 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? נגד 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? לא 6- אורנג' חברה טובה? לא יודע 7- ומה עם "תפוז אנשים"? נחמד 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? קלסר 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? כאב ראש 10- אוהב אותו? לא הודגש באמצעות מדגישומטיק

EDTH

New member
יאללה! ../images/Emo88.gif

אדום: 1- אתה אוהב עגבניות? כן! 2- וגמבה? אממ לא 3- ותותים? כן! 4- אתה נגעל מדם? לפעמים ^^ 5- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? היום
(יש לי דם כחול P: ) 6- יש לך בגדים באדום בארון? כן 7- מה הדבר האדום הקרוב אליך? |מחפש|...|עדייןמחפש|...או! מצאתי במגירה דיסק של iron maiden (מקורי!) שהעטיפה שלו אדומה.. 8- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? אהבה 9- אוהב את הצבע? אממ כן.. צהוב 1- מה דעתך על לימון? ריח טוב! 2- אוהב חרדל? כן 3- וגבינ"צ? כן 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? מן הסתם... 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? צהוב! ^^ 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... בייט מי! סטגדיש! 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? אממ.. כן. 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? קיר צהוב. 9- מה לדעתך צהוב מסמל? אור..
10- אוהב את הצבע הזה? אממ לא ממש. ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? שתלתי פעם גרעין אבוקדו ולא צמח כלום! עבדו עלי!
2- אתה אלרגי לדשא? לא 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? כן! זה כיף! במיוחד בלילה
... 4-מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? לא זוכר 5- מה עדיף: עלה או גבעול? עלה
6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: בננה? (ד"א אם מחברים "פרי" ו"ירק" יוצא "פריק"
) 7- נכון הארי פוטר 3 ירוק? כן 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? יש חלק ירוק בתמונה לידי... 9- מה לדעתך ירוק מסמל? טבע... צמיחה...
10- אוהב את הצבע הזה? כן כחול 1- מה דעתך על הדרדסים? פריקים מגניבים כאלה... /m\ 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? מה זה?
3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? אנסה מתישהו... ^^ 4- אוהב ללכת לים? כן 5- אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים? אממ נראה לי פחות מהים... 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? זה גוטי
7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? 2 נראה לי... 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? מפרט.. של ה
9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? חופש, חורף. 10- אהב את הצבע הזה? מאוד. ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? פאקצות... 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? אמת!
3- יש לך בגדים ורודים? כמה? לא... 4- זה צבע רק לבנות? או לנשנשים הומואים וכאלה...
5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? אממ כנראה ^^ 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? לא נראה לי.. 7- החיים ורודים? לא 8- מה הדבר הורוד הכי קרוב אליך? אממ כלום... 9- מה לדעתך צבע זה מסמל?
10- אוהב את הצבע? לא! כתום 1- אוהב תפוזים? כן!
2- וקלמנטינות? כן!.. בעיקר את הקליפה.. בשיעורים זה יעיל... 3- וגזר? אממ לא לאכול אותו ככה שלם... זה מגעיל. 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? בעד 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? לא 6- אורנג' חברה טובה? לא! הם עושים הופעות ועדיין לקוח שלהם צריך לשלם הרבה על הכרטיס...
7- ומה עם "תפוז אנשים"?
אחלה!
8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? חולצה.. עלי. 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? לא יודע... 10- אוהב אותו? כן

מיש שבאמת מעניין אותו שיכנס חח...

אדום: 1- אתה אוהב עגבניות? אין ארוחה בלי!! 2- וגמבה? עם גבינה לבנה 3- ותותים? מושלםם!! יכולה לאכול 100 4- אתה נגעל מדם? תלוי איזה כמות! 5- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? כל יום!!.. וכל חודש חחחח.. 6- יש לך בגדים באדום בארון? אמממ אחד או שתיים 7- מה הדבר האדום הקרוב אליך? הקרוקס שלי!! והמסגרת מחשב שלי של הלב! תודו שזה פריטי!! 8- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? נועז!! 9- אוהב את הצבע? יאפ!! צהוב 1- מה דעתך על לימון? מוסיף המון.. 2- אוהב חרדל? מתה על זה! 3- וגבינ"צ? רק בטוסט! 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? מי לא? 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? שונאת דפי זהב! יש לי רק מידעפון אילת! 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... בייט מי! 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? לא...זה חרדל כזה 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? המרקר בקלמר 9- מה לדעתך צהוב מסמל? רכלנות! 10- אוהב את הצבע הזה? לא ממש ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? לא.. אני מתה על זה 2- אתה אלרגי לדשא? יש רגעים שזה מגרד ומציק 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? הכי בעולם~! ועוד בלילה 4-מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? ואווו לא זוכרת 5- מה עדיף: עלה או גבעול? גבעול 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: כמעט כולם!, בננה, עגבניה, לימון,יש עוד מלא 7- נכון הארי פוטר 3 ירוק? יאפ 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? הקלסר של אזרחות! 9- מה לדעתך ירוק מסמל? שימחה 10- אוהב את הצבע הזה? כן!! כחול 1- מה דעתך על הדרדסים? נאצים מסריחים 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? סבבבה.. 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? כן ובחילות 4- אוהב ללכת לים? ההההכיייי!! אני אילתית ! 5- אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים? פחות! 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? לא זה מגנייבבבבבבבבב 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? תאמת שאין לי! 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? החדר שלי!! 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? שלווה! 10- אהב את הצבע הזה? אכן כן ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? פרחותת!! 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? אמת! 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? כן! רק של הצופים כי זה הצבע של השבט 4- זה צבע רק לבנות? לא! סקסי מאדר פאקר על בנים! 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? לא רק אם כולו לבוש ורוד פוקסיה! 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? יהודה לוי.?! 7- החיים ורודים? לא תמיד! 8- מה הדבר הורוד הכי קרוב אליך? התיק שלי.. והקלמר.. 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? אנשים רעשנים! 10- אוהב את הצבע? ככה ככה כתום 1- אוהב תפוזים? לאאאאאא ייאאאככסס 2- וקלמנטינות? גם לאאא אוףףף איזה ריח מסריח! עושה בחילות ונשאר שנה! 3- וגזר? יאאמייי זה טוב לעיניים!! יאוו ועוד עם סוכר!! 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? נגדדד!!!! 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? היה לי סרט כתום! 6- אורנג' חברה טובה? לאאא חוץ מההטבות שלהם! 7- ומה עם "תפוז אנשים"? פצצצות לגבות!! בואו לפורום אילת! 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? תפוז אנשים!! ודיסק קלאבב כפרה על העבודה!! 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? חדשנות! 10- אוהב אותו? בהחלט!

Liraz 6q

New member
אעעעע

עוד יש לך את הלב הזה על המחשב?!!? ואני לא רעשנית ולא פרחה בכלל!!!!!

חחח כן זה נדדייר!!!

רעשנית כן פרחה חס וחלילה!!.. חחחחחחחחחחחח כפרררררעעעעעע עליךך!! יאללה אני זזה לתגבור... מפתיע לא??

rasmus girl1

New member
../images/Emo187.gif

אדום: 1- אתה אוהב עגבניות? כן 2- וגמבה?קצת 3- ותותים?כן 4- אתה נגעל מדם?לא 5- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם?אממ..לפני כמה ימים >< 6- יש לך בגדים באדום בארון?כן,אדום מאוד מתאים לי. 7- מה הדבר האדום הקרוב אליך?הא? 8- מה לדעתך מסמל הצבע האדום?מוות ,שטן..חח 9- אוהב את הצבע?כשהוא על הבגדים שלי. צהוב 1- מה דעתך על לימון? -אין דעה- 2- אוהב חרדל?לא 3- וגבינ"צ? :eek: חשבתי רק אני מודעת למילה גבינ"צ 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור?דווקא לא D: 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? צהוב מן הסתם. 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... בייט מי! רררר 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב?דווקא לא,המיץ שלך היה מקולקל :/ 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך?אין >< 9- מה לדעתך צהוב מסמל?שמש? 10- אוהב את הצבע הזה?אין לי בעיה איתו ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע?לא,אבוקדואים שליטה ^^ 2- אתה אלרגי לדשא?LOL 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? 4-מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק?היה לי סוודר ירוק כשהייתי בת 4 o_O 5- מה עדיף: עלה או גבעול?גבעול 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק:בננה 7- נכון הארי פוטר 3 ירוק? לאדעת 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך?האבוקדו שבקיבה שלי 9- מה לדעתך ירוק מסמל?>< 10- אוהב את הצבע הזה?-- כחול 1- מה דעתך על הדרדסים?תמיד רציתי שגרגמל יתפוס אותם >< 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול?לא רואה. 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? כןן חח.. 4- אוהב ללכת לים? יאפ 5- אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים?פחות 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד?לא,זה איכסה 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? 2 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? הראש שלי,משום מה כל מילה מתפרשת אצלי כמילה כחולה >< 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל?סקס 10- אהב את הצבע הזה?לא ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? פאקצה 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת?אמת לאמיתה 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? אינלי 4- זה צבע רק לבנות?כן 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? לא,סתם מוזר 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? חברה שלי 7- החיים ורודים? לא תמיד 8- מה הדבר הורוד הכי קרוב אליך?אמ.. 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? פאקצות ושמחה לפעמים 10- אוהב את הצבע? כתום 1- אוהב תפוזים? כן 2- וקלמנטינות? כן 3- וגזר? כן 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? בעד 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות?פעם אחת שמתי כתום בלי קשר לזה וזה הציק..אז כל ההתנתקות לא לבשתי את הבגדים הכתומים האלו >< 6- אורנג' חברה טובה?לאדעת 7- ומה עם "תפוז אנשים"?כן 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך?תפוז אנשים ^^ 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה?תשאל את הסינים,מאיפה לי.. 10- אוהב אותו?כן

למעלה