שאלון צבעים...

עדידוש

New member
עונה..../images/Emo9.gif

אדום
1) אתה אוהב עגבניות? כן
2) וגמבה? כן 3) ותותים? כן
4) מתי בפעם האחרונה ירד לך דם?היום
5) מה הדבר האדום הכי קרוב אליך?המיטה שלי
6) מה לדעתך מסמל את הצבע האדום?אהבה
7) אוהב את הצבע? כן, אבל יש צבעים שיותר צהוב 1) מה דעתך על לימון? אוהבת
2) אוהב חרדל? כן 3) וגבנ"צ? כן 4) מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? חולצה
5) מה לדעתך צהוב מסמל? קיץ, אין לי מושג למה 6) אוהב את הצבע? כן
ירוק 1) אוהב אבוקדו?לא
2) ומלפפון?כן
3) אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה,באוויר הפתוח,ולחשוב על העולם? לעיתים רחוקות כשממש משעמם
4) מה הדבר הירוק הכי קרוב אלייך? מעיל 5) מה לדעתך ירוק מסמל? מכבי חיפה
חח 6) אוהבת את הצבע הזה? לא ממש כחול 1) מה דעתך על הדרדסים? הדרדסים שליטא
2) ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? לא תודה
3) תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? מאוד 4) אוהב ללכת לים? מאוד
5) אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים? פחות מהים 6) כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? לא
7) מה הדבר הכחול הכי קרוב אלייך? נעליים והמון בגדים
שעון ויש עוד מלא
8) מה לדעתך הצבע כחול מסמל? רוגע 9) אוהב את הצבע הזה? מאוד
ורוד 1) מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? חברה שלי
2) פקאצות - סטיגמה, או אמת? לא תמיד אמת, רוב הפעמים
4) זה צבע רק לבנות? כן אני חושבת.. 5) החיים ורודים? כן
6) מה הדבר הורוד הכי קרוב אליך? קוקיה ועגילים
7) מה לדעתך צבע זה מסמל? אהבה
8) אוהב את הצבע? לא ממש
כתום 1) אוהב תפוזים? כן 2) וקלמנטינות? כן 3) וגזר? כן 4) היית בעד או נגד ההתנתקות?נגד
5) אורנג' חברה טובה? לא ידועת אין לי אורנג'..
7) ומה עם "תפוז אנשים"? מעולה
8) מה הדבר הכתום הכי קרוב אלייך? מרקר
והאתר תפוז
9) מה לדעתך מסמל הצבע הזה? ממ..אין לי שמץ 10) אוהב אותו? הוא נחמד
שחור 1) איך חושך משפיע עליך?
2) האם אתה הולך לישון בחושך מוחלט או עם מידה כלשהי של אור? עם מידה כלשהי של אור 3) מה הצבע מסמל לדעתך? דברים רעים בעיקר
4) מה הדבר השחור הכי קרוב אליך? דיסקמן 5) אוהב את הצבע? לא לבן 1) איך אתה עם מוצרי חלב? אחלה
2) חג השבועות - נהדר או מיותר? נהדר 3) האם אתה מגדיר את עצמך מוסרי? מאמין? מאמין.. 4) מה הצבע מסמל לדעתך? רוגע וחגיגיות
5) מה הדבר הלבן הכי קרוב אליך? יש הרבה..
6) אוהב את הצבע? כן

../images/Emo41.gifעונה../images/Emo41.gif

אדום
1)אתה אוהב עגבניות
לא..
רק בפיצה..
2)וגמבה
לא.
3)ותותים
כן
4)מתי בפעם האחרונה ירד לך דם
בלילה של אתמול בחלום, ירד לי דם.
5)מה הדבר האדום הכי קרוב אליך
העכבר של המחשב
6)מה לדעתך מסמל את הצבע האדום
אהבה
7)אוהב את הצבע
כן, זה צבע נורא יפה לדעתי. צהוב
1)מה דעתך על לימון
נחמד
2)אוהב חרדל?לא (
)
3)וגבנ"צ? כן
מאוד
4)מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? הטוש הצהוב שלי
5)מה לדעתך צהוב מסמל? אמממ....שימחה, רעש.
6)אוהב את הצבע?כן..
ירוק
1)אוהב אבוקדו?לא..
2)ומלפפון?כן
3)אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה,באוויר הפתוח,ולחשוב על העולם? כן (אבל לבד
)
4)מה הדבר הירוק הכי קרוב אלייך? הטוש הירוק שלי..
5)מה לדעתך ירוק מסמל? שימחה..(דשא?)
6)אוהבת את הצבע הזה? כן כחול
1)מה דעתך על הדרדסים?הם חמודים
2) ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול?לא יודעת
3)תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? אף פעם לא ניסיתי
4)אוהב ללכת לים?כן...
5)אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים? יותר כיף לשחות בבריכה.
6)כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? לא מפחיד, זה נראה דבילי
7)מה הדבר הכחול הכי קרוב אלייך? הכונן של המחשב.
8)מה לדעתך הצבע כחול מסמל? אף פעם לא חשבתי על זה..
9)אוהב את הצבע הזה? כן, (תכלת זה הצבע האהוב עלי..) ורוד
1) מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? הכוכב ששם
2) פקאצות - סטיגמה, או אמת?סטיגמה אבל יש מיקרים..שדווקא יש פאקצות
4) זה צבע רק לבנות?לא
5) החיים ורודים?תלוי למי
6) מה הדבר הורוד הכי קרוב אליך?הכיסא שקיבלתי מחברה ליומולדת 7
7) מה לדעתך צבע זה מסמל?כיף
8) אוהב את הצבע?כן, הוא חמוד
כתום
1) אוהב תפוזים? כן
2) וקלמנטינות? כן
3) וגזר? לא
4) היית בעד או נגד ההתנתקות? לא נגד ולא בעד.
5) אורנג' חברה טובה? לא יודעת אני בסלקום.
7) ומה עם "תפוז אנשים"? האתר שאני נכנסת אלוי הכי הרבה
8) מה הדבר הכתום הכי קרוב אלייך?האוזניות של הדיסקמן
9) מה לדעתך מסמל הצבע הזה? את תפוז אנשים
10) אוהב אותו? כן. שחור
1) איך חושך משפיע עליך?וולדמורט
2) האם אתה הולך לישון בחושך מוחלט או עם מידה כלשהי של אור?בחושך מוחלט
3) מה הצבע מסמל לדעתך?וולדמורט
4) מה הדבר השחור הכי קרוב אליך?האוזניות של הדיסקמן שהם גם כתומות וגם שחורות
5) אוהב את הצבע?כן, די לבן
1) איך אתה עם מוצרי חלב? טעים לי
2) חג השבועות - נהדר או מיותר? אם יש חופש-התקבל
3) האם אתה מגדיר את עצמך מוסרי? מאמין? מה
4) מה הצבע מסמל לדעתך? שלום(
)
5) מה הדבר הלבן הכי קרוב אליך?המיקלדת
6) אוהב את הצבע? כן..
הודגש באמצעות מדגישומטיק
ארררר
אתם חייבים כל הזמן להשויץ
שאלון נחמד
אהבתי..

עדידה16

New member
עונה../images/Emo8.gif

אדום 1) אתה אוהב עגבניות? כן 2) וגמבה? ככה ככה 3) ותותים? כן, מאוד
4) מתי בפעם האחרונה ירד לך דם?לא יודעת
5) מה הדבר האדום הכי קרוב אליך?מספריים
6) מה לדעתך מסמל את הצבע האדום?כל מיני.. אהבה, כאב ועוד 7) אוהב את הצבע?כן
צהוב 1) מה דעתך על לימון? חמוץ?
2) אוהב חרדל? לא 3) וגבנ"צ? לפעמים 4) מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? פסל צהוב 5) מה לדעתך צהוב מסמל? לא יודעת
6) אוהב את הצבע?לא ירוק 1) אוהב אבוקדו?כן 2) ומלפפון?בסדר 3) אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה,באוויר הפתוח,ולחשוב על העולם? כן 4) מה הדבר הירוק הכי קרוב אלייך? מצלמה חד פעמית
5) מה לדעתך ירוק מסמל? התחדשות 6) אוהבת את הצבע הזה? תלוי איזה גוונים
כחול 1) מה דעתך על הדרדסים? כחולים?
סתם.. חמודים 2) ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? תרשו לי להגיד איכס
3) תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? לא יודעת
4) אוהב ללכת לים?לפעמים... ככה ככה 5) אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים? יותר אוהבת לשחות בבריכה אבל אוהבת לשבת ליד הים בלילה או בשקיעה ולצפות 6) כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? זה מוזר 7) מה הדבר הכחול הכי קרוב אלייך? הפלאפון שלי
8) מה לדעתך הצבע כחול מסמל? רוגע וזה מזכיר לי ים 9) אוהב את הצבע הזה? כן ורוד 1) מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? בלט 2) פקאצות - סטיגמה, או אמת?פקאצות-יש דבר כזה
אבל לפעמים זה רק סטיגמה 4) זה צבע רק לבנות?הדביקו אותו לבנות אז אומרים שהוא לבנות אבל זה כולה צבע אז בעיקרון זה יכול להיות גם לבנים
5) החיים ורודים?לפעמים 6) מה הדבר הורוד הכי קרוב אליך?נירות קטנים 7) מה לדעתך צבע זה מסמל?נינוחות, ושמחה 8) אוהב את הצבע?תלוי מתי
כתום 1) אוהב תפוזים? כן 2) וקלמנטינות? כן
3) וגזר? לא 4) היית בעד או נגד ההתנתקות? בעד 5) אורנג' חברה טובה? כן 7) ומה עם "תפוז אנשים"? חח.. סבבה 8) מה הדבר הכתום הכי קרוב אלייך?קופסא 9) מה לדעתך מסמל הצבע הזה? קופצניות 10) אוהב אותו? לא ממש שחור 1) איך חושך משפיע עליך?תלוי מתי 2) האם אתה הולך לישון בחושך מוחלט או עם מידה כלשהי של אור?בחדר חשוך אבל בעיקרון יש קצת אור כי הורים שלי נמצאים בסלון
3) מה הצבע מסמל לדעתך?דיכאון 4) מה הדבר השחור הכי קרוב אליך?המקלדת שלי 5) אוהב את הצבע?ככה ככה... תלוי מתי ואיפה לבן 1) איך אתה עם מוצרי חלב? סבבה
2) חג השבועות - נהדר או מיותר? לא משהו מיוחד 3) האם אתה מגדיר את עצמך מוסרי? מאמין? לא יודעת 4) מה הצבע מסמל לדעתך? רוגע, רוחניות 5) מה הדבר הלבן הכי קרוב אליך?המקלדת שלי 6) אוהב את הצבע? נחמד

../images/Emo55.gifעונה

אדום 1) אתה אוהב עגבניות? כן 2) וגמבה? לא 3) ותותים? כן 4) מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? לא זוכרת 5) מה הדבר האדום הכי קרוב אליך?המכנס שבת דודה שלי לובשת 6) מה לדעתך מסמל את הצבע האדום?דם ואמור 7) אוהב את הצבע? כן צהוב 1) מה דעתך על לימון?חמוץ 2) אוהב חרדל? לא 3) וגבנ"צ? ככה ככה 4) מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? כדור 5) מה לדעתך צהוב מסמל? בית"ר ירושליים 6) אוהב את הצבע? כן ירוק 1) אוהב אבוקדו? לא 2) ומלפפון? כן 3) אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה,באוויר הפתוח,ולחשוב על העולם? ככה ככה 4) מה הדבר הירוק הכי קרוב אלייך?מלפפון 5) מה לדעתך ירוק מסמל? פריחה וטבע 6) אוהבת את הצבע הזה? כן כחול 1) מה דעתך על הדרדסים? חמןדים 2) ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? מפגרים 3) תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? לא יודעת לא ניסיתי 4) אוהב ללכת לים? כן 5) אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים? יותר 6) כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? לא מפחיד.. 7) מה הדבר הכחול הכי קרוב אלייך? המנורה לייד החמחשב 8) מה לדעתך הצבע כחול מסמל? רוגע 9) אוהב את הצבע הזה? כן ורוד 1) מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? אהבה וצבע מדהים 2) פקאצות - סטיגמה, או אמת? לנגיד תאמת.. אני לא יודעת מה זה פקאצות.. 4) זה צבע רק לבנות? כן 5) החיים ורודים? לפעמים 6) מה הדבר הורוד הכי קרוב אליך? החולצה שלי 7) מה לדעתך צבע זה מסמל?אהבה 8) אוהב את הצבע? מאודדדד כתום 1) אוהב תפוזים? כן 2) וקלמנטינות? כן 3) וגזר? כן 4) היית בעד או נגד ההתנתקות? אין דעה 5) אורנג' חברה טובה? כן 7) ומה עם "תפוז אנשים"? מדהימיםםםםם 8) מה הדבר הכתום הכי קרוב אלייך? תפוז 9) מה לדעתך מסמל הצבע הזה? חיים 10) אוהב אותו? כן שחור 1) איך חושך משפיע עליך? אני לא סובלת חושך 2) האם אתה הולך לישון בחושך מוחלט או עם מידה כלשהי של אור?טיפונת אור 3) מה הצבע מסמל לדעתך? פחדדדד 4) מה הדבר השחור הכי קרוב אליך?החולצות שלי.. רוב החולצות שלי שחורות 5) אוהב את הצבע? רק בבגדים לבן 1) איך אתה עם מוצרי חלב? בסדר 2) חג השבועות - נהדר או מיותר? נהדר 3) האם אתה מגדיר את עצמך מוסרי? מאמין? ????????? 4) מה הצבע מסמל לדעתך? טהירות 5) מה הדבר הלבן הכי קרוב אליך? המקלדת 6) אוהב את הצבע? כן

עונהנהנהנה

אדום 1) אתה אוהב עגבניות? כן 2) וגמבה? כן 3) ותותים? כן 4) מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? אני לא אפרט.. 5) מה הדבר האדום הכי קרוב אליך? הקלמר שלי 6) מה לדעתך מסמל את הצבע האדום?אהבה 7) אוהב את הצבע? לא ממש צהוב 1) מה דעתך על לימון? טעים 2) אוהב חרדל? לאאאאא 3) וגבנ"צ? ברור 4) מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? הפוטר שלי 5) מה לדעתך צהוב מסמל? זריחה 6) אוהב את הצבע? אין לי התנגדות ירוק 1) אוהב אבוקדו? ברור 2) ומלפפון? לפעמים 3) אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה,באוויר הפתוח,ולחשוב על העולם? כן אם אין עליו ג'וקים למניהם 4) מה הדבר הירוק הכי קרוב אלייך? העניים שלי.. 5) מה לדעתך ירוק מסמל? צמיחה 6) אוהבת את הצבע הזה? אממ... כחול 1) מה דעתך על הדרדסים? אממ... 2) ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? אייייייכסה 3) תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? כן 4) אוהב ללכת לים?כן 5) אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים? באותה מידה 6) כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? לא זה נחמד ומצחיק 7) מה הדבר הכחול הכי קרוב אלייך? אממ.. העניים שלי.. ואם אתם בשוק שכתבתי את זה גם בירוק זה כי יש לי חצי חצי בעניים חח 8) מה לדעתך הצבע כחול מסמל? משהו רוחני... 9) אוהב את הצבע הזה? מאוד מאוד מאוד ורוד 1) מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? פאקצה 2) פקאצות - סטיגמה, או אמת? חח קשה לומר 4) זה צבע רק לבנות? כן 5) החיים ורודים? תלוי בנקודת מבט לדעתי כן 6) מה הדבר הורוד הכי קרוב אליך? אממ... יש לי סוודר ורוד וחצאית ורודה.. 7) מה לדעתך צבע זה מסמל? חח פאקצות (למרות שאני לא כזו..) 8) אוהב את הצבע? לפעמים תלוי בגוון כתום 1) אוהב תפוזים? כן 2) וקלמנטינות? כן 3) וגזר? לא תמיד תלוי במצב צבירה שלו.. 4) היית בעד או נגד ההתנתקות? נגד אבל לא קיצונית.. 5) אורנג' חברה טובה? סבבה לי איתה 7) ומה עם "תפוז אנשים"? לפעמים הוא תפוזבל.. 8) מה הדבר הכתום הכי קרוב אלייך? הקופסא הקטלוגית שלי.. 9) מה לדעתך מסמל הצבע הזה? שימחה 10) אוהב אותו? כן שחור 1) איך חושך משפיע עליך? אני לא רואה כלום.. 2) האם אתה הולך לישון בחושך מוחלט או עם מידה כלשהי של אור? חושך.. 3) מה הצבע מסמל לדעתך? העדר אור חח 4) מה הדבר השחור הכי קרוב אליך? רוב הבגדים והנעליים שלי.. 5) אוהב את הצבע? כןן לבן 1) איך אתה עם מוצרי חלב? סבבה אני בעדם.. 2) חג השבועות - נהדר או מיותר? נהדרר 3) האם אתה מגדיר את עצמך מוסרי? מאמין? כן אני דתיה.. 4) מה הצבע מסמל לדעתך? טוהר 5) מה הדבר הלבן הכי קרוב אליך? בעונה זו? הטישו שלי 6) אוהב את הצבע? כן למה לא?

עונה ../images/Emo9.gif

אדום
1) אתה אוהב עגבניות? כן 2) וגמבה? כן 3) ותותים? כן 4) מתי בפעם האחרונה ירד לך דם?לא זוכרת 5) מה הדבר האדום הכי קרוב אליך?תיק 6) מה לדעתך מסמל את הצבע האדום?כלניות 7) אוהב את הצבע?בערך צהוב
1) מה דעתך על לימון? חמוץ 2) אוהב חרדל? לא 3) וגבנ"צ?כן 4) מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? טוש זוהר 5) מה לדעתך צהוב מסמל? שמש 6) אוהב את הצבע?כן ירוק
1) אוהב אבוקדו?כן 2) ומלפפון?כן 3) אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה,באוויר הפתוח,ולחשוב על העולם? ביום של שמש 4) מה הדבר הירוק הכי קרוב אלייך? אין לי משו ירוק 5) מה לדעתך ירוק מסמל? דשא 6) אוהבת את הצבע הזה? בערךך כחול
1) מה דעתך על הדרדסים? חמודים 2) ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? עוד לא צפיתי 3) תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? לא ניסיתי 4) אוהב ללכת לים?כןן 5) אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים? פחות 6) כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד?לאא זה מכוער 7) מה הדבר הכחול הכי קרוב אלייך? ילקוט בי"ס 8) מה לדעתך הצבע כחול מסמל? ים,שמיים 9) אוהב את הצבע הזה? כןן ורוד
1) מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? פאקצות 2) פקאצות - סטיגמה, או אמת?סטיגמה שהפכה לאמת 4) זה צבע רק לבנות?לא תמיד יש גוונים שמתאימים לבנים 5) החיים ורודים?לפעמים 6) מה הדבר הורוד הכי קרוב אליך? 7) מה לדעתך צבע זה מסמל?מסטיק
8) אוהב את הצבע?תלוי בגוון כתום
1) אוהב תפוזים?כן 2) וקלמנטינות? כן 3) וגזר? כן 4) היית בעד או נגד ההתנתקות? נגד 5) אורנג' חברה טובה? ניראה לי 7) ומה עם "תפוז אנשים"? כן 8) מה הדבר הכתום הכי קרוב אלייך? 9) מה לדעתך מסמל הצבע הזה?תפוז,קלמנטינה 10) אוהב אותו? לא ממש שחור
1) איך חושך משפיע עליך?לא יודעת 2) האם אתה הולך לישון בחושך מוחלט או עם מידה כלשהי של אור?חושך מוחלט 3) מה הצבע מסמל לדעתך?חושך 4) מה הדבר השחור הכי קרוב אליך?מישקפי שמש,מעיל 5) אוהב את הצבע?כן לבן
1) איך אתה עם מוצרי חלב? אוהבת,אבל תלוי מה 2) חג השבועות - נהדר או מיותר? נהדר 3) האם אתה מגדיר את עצמך מוסרי? מאמין? מאמין 4) מה הצבע מסמל לדעתך? שלג 5) מה הדבר הלבן הכי קרוב אליך? טרנניג 6) אוהב את הצבע?כן

למעלה