שלי ../images/Emo13.gif
אדום
1) אתה אוהב עגבניות?: כן 2) וגמבה?: כן 3) ותותים?: מאודדד
4) מתי בפעם האחרונה ירד לך דם?: ממ.. כשנחתכתי מסכין לפני חצי שנה.. 5) מה הדבר האדום הכי קרוב אליך?: בובה של דוב 6) מה לדעתך מסמל את הצבע האדום?: אהבה!
7) אוהב את הצבע?: מאוד
צהוב
1) מה דעתך על לימון?: לא כל כך אוהבת 2) אוהב חרדל?: ממש לא! 3) וגבנ"צ?: כן 4) מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? מפית צהובה 5) מה לדעתך צהוב מסמל?: ממ.. קיץ! 6) אוהב את הצבע?: ככה ככה ירוק
1) אוהב אבוקדו?: לא 2) ומלפפון?: כן 3) אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה,באוויר הפתוח,ולחשוב על העולם?: כן 4) מה הדבר הירוק הכי קרוב אלייך?: מלפפון בסלט שלידי 5) מה לדעתך ירוק מסמל?: פריחה 6) אוהבת את הצבע הזה?: נחמד כחול
1) מה דעתך על הדרדסים?: חמודים וקורעים
2) ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול?: ממ.. נחמד למי שאוהב.. אני לא 3) תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת?: טיפההה 4) אוהב ללכת לים?: מאודדד 5) אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים?: קצת פחות כי בבריכה שוחים ועושים ספורט והים הוא משהו טבעי ומדהים 6) כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד?: לא.. זה מגניב 7) מה הדבר הכחול הכי קרוב אלייך?: עט 8) מה לדעתך הצבע כחול מסמל?: חופש 9) אוהב את הצבע הזה?: מאוד ורוד
1) מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה?: צבע חמוד 2) פקאצות - סטיגמה, או אמת?: א-מ-ת-!
4) זה צבע רק לבנות?: ממש לא 5) החיים ורודים?: חלק מהם.. 6) מה הדבר הורוד הכי קרוב אליך?: החולצה שלי
7) מה לדעתך צבע זה מסמל?: ממ.. משהו נחמד 8) אוהב את הצבע?: כן כתום
1) אוהב תפוזים?: כןן 2) וקלמנטינות?: כןן 3) וגזר?: ממ לא ממש 4) היית בעד או נגד ההתנתקות?: בעד 5) אורנג' חברה טובה?: ב-ר-ו-ר-! 7) ומה עם "תפוז אנשים"?: הכי טובה!! 8) מה הדבר הכתום הכי קרוב אלייך?: אין 9) מה לדעתך מסמל הצבע הזה?: משהו קיטשי 10) אוהב אותו?: צבע נחמד שחור
1) איך חושך משפיע עליך?: כשאני ישנה אז סבבה כשאני ערה או נמצאת בחושך.. זה די מלחיץ 2) האם אתה הולך לישון בחושך מוחלט או עם מידה כלשהי של אור?: חושך מוחלט 3) מה הצבע מסמל לדעתך?: משהו אפל 4) מה הדבר השחור הכי קרוב אליך?: השמיכי שלי
5) אוהב את הצבע?: כן לבן 1) איך אתה עם מוצרי חלב?: רק שוקו ומילקי ובולגרית 2) חג השבועות - נהדר או מיותר?: בין לבין 3) האם אתה מגדיר את עצמך מוסרי? מאמין?: כן 4) מה הצבע מסמל לדעתך?: בריאות וחופש 5) מה הדבר הלבן הכי קרוב אליך?: הכיסא 6) אוהב את הצבע?: כןן