שאלון צבעים...

chen010189

New member
דולזי דיווחה: "קובי זה שם של רעים"

מישהו דיבר על שמות מיוחדים
?

KiShKooSh

New member
אמ... היא מיבנה../images/Emo3.gif

אבל בניסן יש כאלה שמות מיוחדים
מוטי כי בניסן אנחנו מיוחדים...

chen010189

New member
לידיה. ../images/Emo6.gif

יזיזיה. חחחחחחח עזוב, הומצא בעקבות משהו (יניב חלפון) אבל זה היה חייב להשתרשר אליך.

nWkobi

New member
../images/Emo6.gif

מתישהו אמרתי שיש לי בעיה עם זה שאנחנו משתרשרים אחד לשניה?

chen010189

New member
קובי!

תעשה לי ילד, בבקשה (עכשיו תזכיר לי את הקריון
) קובי בתגובה: "כן, באמת מתי אנחנו נפגשים כבר?" שבוע הבא אני בחופש

nWkobi

New member
חחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

קובי בתגובה: את הנ"ל חן אמרה, אבל אין התנגדות.

דופנה19

New member
משוגעת על שאלונים...../images/Emo6.gif

אדום 1) אתה אוהב עגבניות?כן...
2) וגמבה?לא 8-} 3) ותותים? יאמי
4) מתי בפעם האחרונה ירד לך דם?לא מזמן... בשפה.. 5) מה הדבר האדום הכי קרוב אליך?נעליים
אהה ותיק..
6) מה לדעתך מסמל את הצבע האדום?אהבה.... 7) אוהב את הצבע?כן... צהוב 1) מה דעתך על לימון? חמוץ... 2) אוהב חרדל? לא
3) וגבנ"צ? ככה... 4) מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? אין... 5) מה לדעתך צהוב מסמל? צהוב מסמל תמימות.. חח... 6) אוהב את הצבע?לא כל כך... ירוק 1) אוהב אבוקדו?כן
2) ומלפפון?גם...
3) אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה,באוויר הפתוח,ולחשוב על העולם? לא יצא לי בזמן האחרון.. אבל בהחלט כן... 4) מה הדבר הירוק הכי קרוב אלייך? חולצה שאני מאוד אוהבת בצבע ירוק זית.. 5) מה לדעתך ירוק מסמל? טבע.. 6) אוהבת את הצבע הזה? כן... כחול 1) מה דעתך על הדרדסים? חמודים
2) ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? לא יודעת בחיים לא ראיתי... 3) תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? לא נסיתי
4) אוהב ללכת לים?כן... 5) אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים? יותר
6) כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? לא... 7) מה הדבר הכחול הכי קרוב אלייך? הסדין המהמם שלי..
8) מה לדעתך הצבע כחול מסמל? יופי
9) אוהב את הצבע הזה? מאוד... ורוד 1) מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? לב... 2) פקאצות - סטיגמה, או אמת?אמת... 4) זה צבע רק לבנות?זה לא רק לבנות... זה פשוט יותר יפה על בנות
5) החיים ורודים?כן..
6) מה הדבר הורוד הכי קרוב אליך?כרית מושלמת
7) מה לדעתך צבע זה מסמל?כיף... 8) אוהב את הצבע?ככה... כתום 1) אוהב תפוזים? מאוד... 2) וקלמנטינות? כנ"ל 3) וגזר? לא
4) היית בעד או נגד ההתנתקות? נגד.. 5) אורנג' חברה טובה? כן...
7) ומה עם "תפוז אנשים"? אחלה... 8) מה הדבר הכתום הכי קרוב אלייך?אני לא כל כך אוהבת כתום אז אין לי הרבה דברים כתומים...
9) מה לדעתך מסמל הצבע הזה? תפוז
10) אוהב אותו? לא... שחור 1) איך חושך משפיע עליך?סבבה... 2) האם אתה הולך לישון בחושך מוחלט או עם מידה כלשהי של אור?חושך מוחלט... אני לא נרדמת עם אור...
3) מה הצבע מסמל לדעתך?יופי.. 4) מה הדבר השחור הכי קרוב אליך?יש לי חולצות מהממות בשחור...
5) אוהב את הצבע?מאוד... לבן 1) איך אתה עם מוצרי חלב? סבבה...
2) חג השבועות - נהדר או מיותר? שיהיה נהדר... מה אכפת לי עוד יום חופש...
3) האם אתה מגדיר את עצמך מוסרי? מאמין? לא 4) מה הצבע מסמל לדעתך? כלום... 5) מה הדבר הלבן הכי קרוב אליך?הקיר
6) אוהב את הצבע? כן... הודגש באמצעות מדגישומטיק

שכטרון

New member
עונה../images/Emo70.gif../images/Emo59.gif

אדום 1) אתה אוהב עגבניות? כן 2) וגמבה? כן 3) ותותים? ברור 4) מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? מזמן 5) מה הדבר האדום הכי קרוב אליך? השלט של HOT 6) מה לדעתך מסמל את הצבע האדום? חוזק 7) אוהב את הצבע? למה לא...
צהוב 1) מה דעתך על לימון? יש דברים שהוא טעים איתם 2) אוהב חרדל? תלוי עם מה. בכללי כן 3) וגבנ"צ? כה... 4) מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? נייר טואלט 5) מה לדעתך צהוב מסמל? אם זה צהוב בהיר, אז רוגע 6) אוהב את הצבע? אוהב צהוב קרם ירוק 1) אוהב אבוקדו? מאוד! 2) ומלפפון? כן 3) אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה,באוויר הפתוח,ולחשוב על העולם? כן 4) מה הדבר הירוק הכי קרוב אלייך? קלסר 5) מה לדעתך ירוק מסמל? צמחים, עצים, ירקות. יעני טיבעיות 6) אוהבת את הצבע הזה? כן
כחול 1) מה דעתך על הדרדסים? נוסטלגיההה 2) ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? --אין תגובה-- 3) תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? לא ניסיתי
4) אוהב ללכת לים? מעדיף בריכה 5) אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים? יותר מהים 6) כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? לא ממש
7) מה הדבר הכחול הכי קרוב אלייך? המודם של המחשב 8) מה לדעתך הצבע כחול מסמל? שלווה 9) אוהב את הצבע הזה? כןן ורוד 1) מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? פאקצות! 2) פקאצות - סטיגמה, או אמת? באמת
4) זה צבע רק לבנות? אולי יש בנים שגם אוהבים. אני לא אוהב להכליל 5) החיים ורודים? לא
6) מה הדבר הורוד הכי קרוב אליך? הבושם של אחותי שאני תכף מעיף מפה! 7) מה לדעתך צבע זה מסמל? פאקצ'ות, אהבה, פאקצ'ות, אושר ופאקצ'ות
8) אוהב את הצבע? לא ממש כתום 1) אוהב תפוזים? יסס!! 2) וקלמנטינות? פחות מתפוזים, אבל גם! 3) וגזר? כן 4) היית בעד או נגד ההתנתקות? נגד
5) אורנג' חברה טובה? יש לי סלקום
7) ומה עם "תפוז אנשים"?
8) מה הדבר הכתום הכי קרוב אלייך? שמיכה 9) מה לדעתך מסמל הצבע הזה? לא 'דע... 10) אוהב אותו? בכללי כן.. שחור 1) איך חושך משפיע עליך? לא מפחד ממנו! 2) האם אתה הולך לישון בחושך מוחלט או עם מידה כלשהי של אור? בדר"כ השומר מסך עושה אור או שאני משאיר את הטלויזיה דלוקה, אבל אין לי בעיה לישון בחושך מוחלט 3) מה הצבע מסמל לדעתך? אופל (
) 4) מה הדבר השחור הכי קרוב אליך? שלט (השני
) 5) אוהב את הצבע? לא כ"כ... לבן 1) איך אתה עם מוצרי חלב? אוהב 2) חג השבועות - נהדר או מיותר? לא מיותר בכלל
3) האם אתה מגדיר את עצמך מוסרי? מאמין? לא הבנתי ת'שאלה... 4) מה הצבע מסמל לדעתך? סדר וניקיון 5) מה הדבר הלבן הכי קרוב אליך? פלאפון 6) אוהב את הצבע? כה

אני פה

אדום 1) אתה אוהב עגבניות? לאא 2) וגמבה? כהה 3) ותותים? כהה אבל לא רכים ורטובים כאלה 4) מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? מזמן 5) מה הדבר האדום הכי קרוב אליך? צמיד 6) מה לדעתך מסמל את הצבע האדום? חום 7) אוהב את הצבע? בערך צהוב 1) מה דעתך על לימון? יאקק 2) אוהב חרדל? איכס 3) וגבנ"צ? כן 4) מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? קופסא 5) מה לדעתך צהוב מסמל? זעזוע 6) אוהב את הצבע? לאאא ירוק 1) אוהב אבוקדו?לא 2) ומלפפון?כן 3) אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה,באוויר הפתוח,ולחשוב על העולם? לראות טלוויזיה זה נחשב? 4) מה הדבר הירוק הכי קרוב אלייך? עיפרון 5) מה לדעתך ירוק מסמל? את מכבי חיפה 6) אוהבת את הצבע הזה? לא כחול 1) מה דעתך על הדרדסים? חמודיםם 2) ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? יאק 3) תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? ממתי אני מסתכלת על השמיים וזזה? 4) אוהב ללכת לים?כה 5) אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים? יותר 6) כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? לא 7) מה הדבר הכחול הכי קרוב אלייך? עט 8) מה לדעתך הצבע כחול מסמל? ים 9) אוהב את הצבע הזה? כן ורוד 1) מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? יופי 2) פקאצות - סטיגמה, או אמת? סטיגמה 4) זה צבע רק לבנות? כן 5) החיים ורודים? כן 6) מה הדבר הורוד הכי קרוב אליך? קלסר 7) מה לדעתך צבע זה מסמל?שלמות 8) אוהב את הצבע?מאודד כתום 1) אוהב תפוזים? אני כרגע אכלתי תפוז ונחנקתי לכמה שניות לא נשמתי ממש לפני כמה שניות אז זה לא ממש קל לי לענות.. 2) וקלמנטינות? כן אף פעם לא נחנקתי מזה 3) וגזר? לא 4) היית בעד או נגד ההתנתקות? נגד 5) אורנג' חברה טובה? כן אבל אני בסלקום 7) ומה עם "תפוז אנשים"? את המילה השנייה אני אוהבת הראשונה עושה לי טראומה 8) מה הדבר הכתום הכי קרוב אלייך? תפוז 9) מה לדעתך מסמל הצבע הזה? מוות וחניקות 10) אוהב אותו? כבר לאא שחור 1) איך חושך משפיע עליך? שונאת חושך 2) האם אתה הולך לישון בחושך מוחלט או עם מידה כלשהי של אור?אור קטן 3) מה הצבע מסמל לדעתך? עצב 4) מה הדבר השחור הכי קרוב אליך? אין ליידי דברים שחורים 5) אוהב את הצבע?לא לבן 1) איך אתה עם מוצרי חלב? אוהבת 2) חג השבועות - נהדר או מיותר? נהדר חופש 3) האם אתה מגדיר את עצמך מוסרי? מאמין? יעני בה'?כן 4) מה הצבע מסמל לדעתך? שלווה 5) מה הדבר הלבן הכי קרוב אליך?מגבת שתלויה עליי עכשיו 6) אוהב את הצבע? כןן

שלי ../images/Emo13.gif

אדום
1) אתה אוהב עגבניות?: כן 2) וגמבה?: כן 3) ותותים?: מאודדד
4) מתי בפעם האחרונה ירד לך דם?: ממ.. כשנחתכתי מסכין לפני חצי שנה.. 5) מה הדבר האדום הכי קרוב אליך?: בובה של דוב 6) מה לדעתך מסמל את הצבע האדום?: אהבה!
7) אוהב את הצבע?: מאוד
צהוב
1) מה דעתך על לימון?: לא כל כך אוהבת 2) אוהב חרדל?: ממש לא! 3) וגבנ"צ?: כן 4) מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? מפית צהובה 5) מה לדעתך צהוב מסמל?: ממ.. קיץ! 6) אוהב את הצבע?: ככה ככה ירוק
1) אוהב אבוקדו?: לא 2) ומלפפון?: כן 3) אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה,באוויר הפתוח,ולחשוב על העולם?: כן 4) מה הדבר הירוק הכי קרוב אלייך?: מלפפון בסלט שלידי 5) מה לדעתך ירוק מסמל?: פריחה 6) אוהבת את הצבע הזה?: נחמד כחול
1) מה דעתך על הדרדסים?: חמודים וקורעים
2) ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול?: ממ.. נחמד למי שאוהב.. אני לא 3) תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת?: טיפההה 4) אוהב ללכת לים?: מאודדד 5) אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים?: קצת פחות כי בבריכה שוחים ועושים ספורט והים הוא משהו טבעי ומדהים 6) כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד?: לא.. זה מגניב 7) מה הדבר הכחול הכי קרוב אלייך?: עט 8) מה לדעתך הצבע כחול מסמל?: חופש 9) אוהב את הצבע הזה?: מאוד ורוד
1) מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה?: צבע חמוד 2) פקאצות - סטיגמה, או אמת?: א-מ-ת-!
4) זה צבע רק לבנות?: ממש לא 5) החיים ורודים?: חלק מהם.. 6) מה הדבר הורוד הכי קרוב אליך?: החולצה שלי
7) מה לדעתך צבע זה מסמל?: ממ.. משהו נחמד 8) אוהב את הצבע?: כן כתום
1) אוהב תפוזים?: כןן 2) וקלמנטינות?: כןן 3) וגזר?: ממ לא ממש 4) היית בעד או נגד ההתנתקות?: בעד 5) אורנג' חברה טובה?: ב-ר-ו-ר-! 7) ומה עם "תפוז אנשים"?: הכי טובה!! 8) מה הדבר הכתום הכי קרוב אלייך?: אין 9) מה לדעתך מסמל הצבע הזה?: משהו קיטשי 10) אוהב אותו?: צבע נחמד שחור
1) איך חושך משפיע עליך?: כשאני ישנה אז סבבה כשאני ערה או נמצאת בחושך.. זה די מלחיץ 2) האם אתה הולך לישון בחושך מוחלט או עם מידה כלשהי של אור?: חושך מוחלט 3) מה הצבע מסמל לדעתך?: משהו אפל 4) מה הדבר השחור הכי קרוב אליך?: השמיכי שלי
5) אוהב את הצבע?: כן לבן 1) איך אתה עם מוצרי חלב?: רק שוקו ומילקי ובולגרית 2) חג השבועות - נהדר או מיותר?: בין לבין 3) האם אתה מגדיר את עצמך מוסרי? מאמין?: כן 4) מה הצבע מסמל לדעתך?: בריאות וחופש 5) מה הדבר הלבן הכי קרוב אליך?: הכיסא 6) אוהב את הצבע?: כןן

o r t a l13

New member
../images/Emo19.gif עונה...!

אדום 1) אתה אוהב עגבניות? כן 2) וגמבה? כן 3) ותותים? כן 4) מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? היום 5) מה הדבר האדום הכי קרוב אליך? מנורה 6) מה לדעתך מסמל את הצבע האדום? שטן
7) אוהב את הצבע? כןן צהוב 1) מה דעתך על לימון? חמוץ 2) אוהב חרדל? לאא 3) וגבנ"צ? כןן 4) מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? בובה 5) מה לדעתך צהוב מסמל? שמש/חום 6) אוהב את הצבע? כןן ירוק 1) אוהב אבוקדו? לאאאא 2) ומלפפון? כןן 3) אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה,באוויר הפתוח,ולחשוב על העולם? כןן.. (לא שעשיתי אתזה מתישהוא) 4) מה הדבר הירוק הכי קרוב אלייך? פסל 5) מה לדעתך ירוק מסמל? דשא 6) אוהבת את הצבע הזה? כןן כחול 1) מה דעתך על הדרדסים? חמודים!!! 2) ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? חחחחח אין דעה 3) תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? לא ניסיתי 4) אוהב ללכת לים? מאוד! 5) אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים? אממ.. 6) כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? אם זה תלוי בי, לא 7) מה הדבר הכחול הכי קרוב אלייך? ארנק 8) מה לדעתך הצבע כחול מסמל? שמיים 9) אוהב את הצבע הזה? כןן ורוד 1) מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? הכלב נקניק הוורוד הזה.. עם השיער תלתלים הזה.. נוו זה שעל הכרית של חן 2) פקאצות - סטיגמה, או אמת? אמת 4) זה צבע רק לבנות? כן, אבל לאכפת לי אם בנים אוהבים- שיהיה להם בכיף. 5) החיים ורודים? כן 6) מה הדבר הורוד הכי קרוב אליך? הכלב הזה חח.. 7) מה לדעתך צבע זה מסמל? חיים טובים 8) אוהב את הצבע? כןן כתום 1) אוהב תפוזים? כן! 2) וקלמנטינות? כן! 3) וגזר? כןן 4) היית בעד או נגד ההתנתקות? בעד... 5) אורנג' חברה טובה? כן! 7) ומה עם "תפוז אנשים"? ברור! 8) מה הדבר הכתום הכי קרוב אלייך? שסק 9) מה לדעתך מסמל הצבע הזה? תפוזים 10) אוהב אותו? מאוד!!! שחור 1) איך חושך משפיע עליך? לא מפריע 2) האם אתה הולך לישון בחושך מוחלט או עם מידה כלשהי של אור? מוחלט 3) מה הצבע מסמל לדעתך? רוע 4) מה הדבר השחור הכי קרוב אליך? מחשבון 5) אוהב את הצבע? כןן לבן 1) איך אתה עם מוצרי חלב? בכיף 2) חג השבועות - נהדר או מיותר? נהדר! 3) האם אתה מגדיר את עצמך מוסרי? מאמין? מאמין 4) מה הצבע מסמל לדעתך? שלום 5) מה הדבר הלבן הכי קרוב אליך? מחברת 6) אוהב את הצבע? כן!

Punkitty

New member
עונה ../images/Emo203.gif

אדום 1) אתה אוהב עגבניות? כן 2) וגמבה? כן 3) ותותים? כן 4) מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? שלשום 5) מה הדבר האדום הכי קרוב אליך? סרט אדום לבן שקשור לי לתיקשבתכלס היה מחובר לפעמון כזה שקניתי במפגש של הפורום (ליהי לאב הילי, דורין נעם אופיר עדי ומי שהיתה שם בטח זוכרת
) 6) מה לדעתך מסמל את הצבע האדום? אהבה, חושניות, נשיות... 7) אוהב את הצבע? כן צהוב 1) מה דעתך על לימון? חמוץ? אבל טעים עם סוכר. פעם הייתי פשוט חותכת לימון באמצע, שמה טונה סוכר ומלקקת
2) אוהב חרדל? כן 3) וגבנ"צ? לא 4) מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? אני שונאת צהוב אז הדבר היחיד שאפשר להגיד שהוא קרוב אלי (לא) היא מחברת צרפתית. 5) מה לדעתך צהוב מסמל? שנאה, לחץ, פחד. 6) אוהב את הצבע? לא ירוק 1) אוהב אבוקדו? כן 2) ומלפפון? כן 3) אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה,באוויר הפתוח,ולחשוב על העולם? כן 4) מה הדבר הירוק הכי קרוב אלייך? החולצה החדשה שלי, ירוקה עם פסים. חמודה כזו
5) מה לדעתך ירוק מסמל? שמחת חיים, צבעוניות, וזה גם צ'קרת הלב אז אהבה
6) אוהבת את הצבע הזה? מאוד כחול 1) מה דעתך על הדרדסים? כחולים? 2) ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? פשוט דוחה 3) תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? לי לא
4) אוהב ללכת לים? לא, אני מעדיפה את הבריכה 5) אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים? יותר 6) כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? לא, ואז כולם מתחילים להתחרפן "הפה שלי כחול?!" "הלשון שלי כחולה?" זה די משעשע. 7) מה הדבר הכחול הכי קרוב אלייך? התיק שלי. כחול כהה כזה 8) מה לדעתך הצבע כחול מסמל? אופטימיות 9) אוהב את הצבע הזה? כן ורוד 1) מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? כרית וורודה שבמקרה גם יושבת לי מול הפנים
2) פקאצות - סטיגמה, או אמת? רוב בפעמים זה סטיגמה. הרבה ילדות שגילית שהן חמודות חשבתי בהתחלה שהן די פקאצות למען האמת. 4) זה צבע רק לבנות? עכשיו כבר לא. 5) החיים ורודים? כן
6) מה הדבר הורוד הכי קרוב אליך? כיסא ורדרד כזה 7) מה לדעתך צבע זה מסמל? שימחה, אופטימיות, קופצניות. 8) אוהב את הצבע? זה לא הצבע האהוב עלי אבל אני גם לא נמנעת ממנו. כתום 1) אוהב תפוזים? לא 2) וקלמנטינות? לא 3) וגזר? כן 4) היית בעד או נגד ההתנתקות? כן 5) אורנג' חברה טובה? לא יודעת אני בסלקום
7) ומה עם "תפוז אנשים"? מה איתם? 8) מה הדבר הכתום הכי קרוב אלייך? אין לי דברים כתומים 9) מה לדעתך מסמל הצבע הזה? שאני חושבת על זה הדבר הראשון שעולה לי בראש זה מתנחלים
10) אוהב אותו? פעם מאוד, עכשיו אני מעדיפה כחול (והקשר להתנתקות מיקרי בהחלט
) שחור 1) איך חושך משפיע עליך? לא משפיע 2) האם אתה הולך לישון בחושך מוחלט או עם מידה כלשהי של אור? קצת אור 3) מה הצבע מסמל לדעתך? מוות, דיכאון עצב. 4) מה הדבר השחור הכי קרוב אליך? אולסטאר? 5) אוהב את הצבע? תלוי בדר"ך אני אוהבת גופיות ונעליים שחורים אבל אני יש פעמים שאני מעדיפה צבעים קצת יותר חיים. לבן 1) איך אתה עם מוצרי חלב? לא משהו למען האמת 2) חג השבועות - נהדר או מיותר? מיותר 3) האם אתה מגדיר את עצמך מוסרי? מאמין? לא 4) מה הצבע מסמל לדעתך? חופש, תיקוות וטוהר 5) מה הדבר הלבן הכי קרוב אליך? כרגע המחשב. 6) אוהב את הצבע? כן

Punkitty

New member
* בעד ההתנתקות

חשבתי ששאלו אם הייתי בעד ולא ראיתי שהיו שתי אופציות.

Rioter

New member
אני רציתי לעשות את זה ../images/Emo10.gif!

(בדיוק הכנתי את השאלון צבעים. >> טוב, לאנורא.) אדום
1) אתה אוהב עגבניות? בטח. 2) וגמבה? לא. 3) ותותים? כן! מאוד!
4) מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? ממ.. כשאני מצחצחת שיניים בלי להסתכל. :X 5) מה הדבר האדום הכי קרוב אליך? החולצה שאני לובשת כרגע.
6) מה לדעתך מסמל את הצבע האדום? דם ויין. 7) אוהב את הצבע? מאוד. :) צהוב
1) מה דעתך על לימון? הוא מוסיף המון. 2) אוהב חרדל? לא. 3) וגבנ"צ? יאפ. 4) מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? העיצוב (חלק) של החדר שלי. 5) מה לדעתך צהוב מסמל? זוהר. 6) אוהב את הצבע? אין לי כל בעיה איתו. :) (מלבד כשדני לשמן לובש אותו, אבל זה סיפור אחר...) ירוק
1) אוהב אבוקדו? כן, זה סגידה. 2) ומלפפון? מי לא? 3) אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה,באוויר הפתוח,ולחשוב על העולם? כן, והכלבה שלי מכורבלת איתי. זה כיף. 4) מה הדבר הירוק הכי קרוב אלייך? השמיכה שלי.
5) מה לדעתך ירוק מסמל? טבע. 6) אוהבת את הצבע הזה? כה. מכבי חיפה רולז! כחול
1) מה דעתך על הדרדסים? הם סקסיים, ו.. יש להם ראש כחול. 2) ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? שזה דוחה. 3) תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? כן. 4) אוהב ללכת לים? דה. 5) אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים? מדובר בדברים שונים לגמרי. 6) כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? לא, זה משעשע. 7) מה הדבר הכחול הכי קרוב אלייך? הפלאפון שלי. 8) מה לדעתך הצבע כחול מסמל? פורנו. סתם. את הים.
9) אוהב את הצבע הזה? מאוד :) ורוד
1) מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? פקאצות. 2) פקאצות - סטיגמה, או אמת? סטיגמה אמיתית. 4) זה צבע רק לבנות? לא בהכרח. 5) החיים ורודים? כשרוצים שהם יהיו - אז כן. 6) מה הדבר הורוד הכי קרוב אליך? הממ.. הסדין של המיטה שלי. אבל זה ורוד מגניב כזה, נו, שתקו :X 7) מה לדעתך צבע זה מסמל? פקאצות. 8) אוהב את הצבע? לא ממש. כתום
1) אוהב תפוזים? מאוד! 2) וקלמנטינות? מאודמאוד! 3) וגזר? כן!#@ 4) היית בעד או נגד ההתנתקות? בעד. 5) אורנג' חברה טובה? לא. יחי סלקום! 7) ומה עם "תפוז אנשים"? אין לי בעיה איתו. 8) מה הדבר הכתום הכי קרוב אלייך? הכתב שלי במסנג'ר. אה.. והמספריים שעל השולחן.
9) מה לדעתך מסמל הצבע הזה? אופטימיות. לדעתי. 10) אוהב אותו? כה. שחור
1) איך חושך משפיע עליך? כשאני ישנה הוא לא מפריע. 2) האם אתה הולך לישון בחושך מוחלט או עם מידה כלשהי של אור? חושך. לא מסוגלת עם אור. 3) מה הצבע מסמל לדעתך? יש שיגידו רוע, אבל בעיניי זה צבע רגיל. 4) מה הדבר השחור הכי קרוב אליך? הנייד שלי. 5) אוהב את הצבע? כה. לבן
1) איך אתה עם מוצרי חלב? סבבה. O: 2) חג השבועות - נהדר או מיותר? יש בו חופש, אז הוא נהדר. 3) האם אתה מגדיר את עצמך מוסרי? מאמין? מוסרית כן, ומאמינה? בעצמי. 4) מה הצבע מסמל לדעתך? שלווה. 5) מה הדבר הלבן הכי קרוב אליך? הכרית שלי והשמכה שלי. (אני ישנה עם שתי שמיכות פוך, כן) 6) אוהב את הצבע? מאוד.

למעלה