עונההה ("מ"קל)
אדום 1) את אוהבת עגבניות? ברור! במיוחד שרי! 2) וגמבה? גמבה זה נחמד... 3) ותותים? ברוררר! יאמי!
יש לי אובססיה לתותים! 4) אתה נגעל מדם? תלוי... 5) מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? היום ואני לא אפרט מאיזה סיבות...|P| 6) יש לך בגדים באדום בארון? בטח! 7) מה הדבר האדום הקרוב אליך? הצבע של המספריים... 8) מה לדעתך מסמל הצבע האדום? אהבה כאב וסקסיות 9) אוהב את הצבע? כן... צהוב 1) מה דעתך על לימון? חמוץ... 2) אוהב חרדל? אם נקניקיה כן 3) וגבנ"צ? גבינה צהובה על חלה של שבת ולתוך המיקרו יאמי...
4) כשאתה מסתכל על השמש, גם אתה מסתנוור? מה, אני נראית לכם חייזר אם עניים מיוחדות? 5) באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? צהוב... 6) נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? לא הביפנוחו כתמתם 7) מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? האור של המנורה שלי... 8) מה לדעתך צהוב מסמל? אור ירוק 1) היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? כן..עיזבו סיפור עצוב וכואב...
2) אתה אלרגי לדשא? כן! ת'אמת כן! זה עושה לי פריחה על כל היידיים והרגליים אני רצינית! 3) אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? כל עוד זה לא עושה לי אלרגייה... 4) מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? התחתונים שלי ירוקות זה נחשב? 5) מה עדיף: עלה או גבעול? עלה רך ויפה 6) תן דוגמה לפרי/ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: עגבנייה/אננס 7) מה הדבר הירוק הכי קרוב אלייך? התחתונים שלי ירוקות... 8) מה לדעתך ירוק מסמל? לדעתי זה מסמל דשא וגם סקסיות אהה וגם היינס...
מה?! אני מטורפת על האדום והחום שלהם 9) אוהבת את הצבע הזה? כן! מאוד כחול (אוווו
) 1) מה דעתך על הדרדסים? א-נ-ט-י-ש-מ-י-ם וחמודים...
2) ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? איככככ... 3) תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? נכון! חשבתי שרק אני חושבת ככה! 4) אוהב ללכת לים? כן! מי לא? 5) אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים? פחות 6) כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? לא זה מגניב! 7) מה הדבר הכחול הכי קרוב אלייך? השעון שלי 8) מה לדעתך הצבע כחול מסמל? עצב, ים, ועניים כחולות עמוקות כמו הים... 9) אוהב את הצבע הזה? כן!! גרררר...
ורוד 1) מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? החולצה שלי... 2) פקאצות - סטיגמה, או אמת? אמת סטיגמתית..מי שרוצה הסבר שיודיע לי... 3) יש לך בגדים ורודים? כן! 4) זה צבע רק לבנות? לדעתי...כ-ן! 5) אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? לא אני אחשוב שהוא מוזר 6) מישהו שאתה מכיר אוהב ממש ורוד? כן...חברה שלי 7) החיים ורודים? כן!!! 8) מה הדבר הורוד הכי קורב אליך? הגופייה שלי 9) מה לדעתך צבע זה מסמל? את הליפגלוס שלי...(חוץ מהליפגלוס השקוף) כתום 1) אוהב תפוזים? ברור
2) וקלמנטינות? ברוררררר
3) וגזר? לא כ"כ (לא מאוהב...
) 4) היית בעד או נגד ההתנתקות? נמנעת... 5) הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? כן..למה מי הם שהם יקבעו לי?! גם הלכתי עם כחול! 6) אורנג' חברה טובה? לא יודעת אני בסלקום... 7) ומה עם "תפוז אנשים"? א-ל-ו-פ-י-ם 8) מה הדבר הכתום הכי קרוב אלייך? הדף מהביצפר 9) מה לדעתך מסמל הצבע הזה? את השכונה שלי... 10) אוהב אותו? כן צבע נחמד שחור 1) באמת מרזה? באמת הולך עם כל דבר? כן! אמת לאמיתה!
אני מאוהבת!!!!! 2) פריקים גותים קשוחים ואפלים - סטיגמה או אמת? אמת! 3) איך חושך משפיע עליך? לא משפיע 4) האם אתה הולך לישון בחושך מוחלט או עם מידה כלשהי של אור? חושך מוחלט מוחלט! 5) למה לדעתך לצבע השחור יש את הדימוי ממנו הוא סובל (או נהנה) כיום? לא יודעת בטח בגלל הגותים... 6) שוקולד מריר - מאז ולתמיד? אין לי ת'חשק הזה לאכול שוקולד בפיתאומיות בגדול אני אוהבת שקולד לבן/ נוטלה וזהו... 7) אפרטהייד - נחלת העבר, נחלת ההווה או אפילו כאן בישראל? --? 8) ראפ,פאנק, ג’אז או בלוז? ראפ 9) מה הצבע מסמל לדעתך? הרבה דברים... 10) אוהב את הצבע? כן! (א-נ-י מ-א-ו-ה-ב-ת!!!!!!)
לבן 1) איך אתה עם מוצרי חלב? קוטג' לשלטון! 2) האם אתה טיפוס של בגדים רפויים וארוכים? כן! 3) חג השבועות - נהדר או מיותר? נהדר אך מיותר... 4) עד כמה אתה שומר על היגיינה? שומרת כמו על תינוק! 5) האם אתה מגדיר את עצמך מוסרי? מאמין? מוסרי 6) האם דתות הן רעיון נשגב, אמונה ודרך חיים שעוזרת לאנשים או אופיום להמונים? לא יודעת... 7) בולע? מה בולע? 8) צובע? מה צובע? 9) מה הצבע מסמל לדעתך? הרבה דברים 10) אוהב את הצבע? כן צבע נחמד...