שאלון צבעים...

Seas Girl

New member
שאלון צבעים... ../images/Emo188.gif

אדום
1) אתה אוהב עגבניות? 2) וגמבה? 3) ותותים? 4) מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? 5) מה הדבר האדום הכי קרוב אליך? 6) מה לדעתך מסמל את הצבע האדום? 7) אוהב את הצבע? צהוב
1) מה דעתך על לימון? 2) אוהב חרדל? 3) וגבנ"צ? 4) מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? 5) מה לדעתך צהוב מסמל? 6) אוהב את הצבע? ירוק
1) אוהב אבוקדו? 2) ומלפפון? 3) אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה,באוויר הפתוח,ולחשוב על העולם? 4) מה הדבר הירוק הכי קרוב אלייך? 5) מה לדעתך ירוק מסמל? 6) אוהבת את הצבע הזה? כחול
1) מה דעתך על הדרדסים? 2) ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? 3) תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? 4) אוהב ללכת לים? 5) אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים? 6) כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? 7) מה הדבר הכחול הכי קרוב אלייך? 8) מה לדעתך הצבע כחול מסמל? 9) אוהב את הצבע הזה? ורוד
1) מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? 2) פקאצות - סטיגמה, או אמת? 4) זה צבע רק לבנות? 5) החיים ורודים? 6) מה הדבר הורוד הכי קרוב אליך? 7) מה לדעתך צבע זה מסמל? 8) אוהב את הצבע? כתום
1) אוהב תפוזים? 2) וקלמנטינות? 3) וגזר? 4) היית בעד או נגד ההתנתקות? 5) אורנג' חברה טובה? 7) ומה עם "תפוז אנשים"? 8) מה הדבר הכתום הכי קרוב אלייך? 9) מה לדעתך מסמל הצבע הזה? 10) אוהב אותו? שחור
1) איך חושך משפיע עליך? 2) האם אתה הולך לישון בחושך מוחלט או עם מידה כלשהי של אור? 3) מה הצבע מסמל לדעתך? 4) מה הדבר השחור הכי קרוב אליך? 5) אוהב את הצבע? לבן 1) איך אתה עם מוצרי חלב? 2) חג השבועות - נהדר או מיותר? 3) האם אתה מגדיר את עצמך מוסרי? מאמין? 4) מה הצבע מסמל לדעתך? 5) מה הדבר הלבן הכי קרוב אליך? 6) אוהב את הצבע? לקוח מאיזה פורום... קצת הזוי... אבל נחמד חח..

Mersitosh

New member
עונההה ("מ"קל)

אדום 1) את אוהבת עגבניות? ברור! במיוחד שרי! 2) וגמבה? גמבה זה נחמד... 3) ותותים? ברוררר! יאמי!
יש לי אובססיה לתותים! 4) אתה נגעל מדם? תלוי... 5) מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? היום ואני לא אפרט מאיזה סיבות...|P| 6) יש לך בגדים באדום בארון? בטח! 7) מה הדבר האדום הקרוב אליך? הצבע של המספריים... 8) מה לדעתך מסמל הצבע האדום? אהבה כאב וסקסיות 9) אוהב את הצבע? כן... צהוב 1) מה דעתך על לימון? חמוץ... 2) אוהב חרדל? אם נקניקיה כן 3) וגבנ"צ? גבינה צהובה על חלה של שבת ולתוך המיקרו יאמי...
4) כשאתה מסתכל על השמש, גם אתה מסתנוור? מה, אני נראית לכם חייזר אם עניים מיוחדות? 5) באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? צהוב... 6) נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? לא הביפנוחו כתמתם 7) מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? האור של המנורה שלי... 8) מה לדעתך צהוב מסמל? אור ירוק 1) היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? כן..עיזבו סיפור עצוב וכואב...
2) אתה אלרגי לדשא? כן! ת'אמת כן! זה עושה לי פריחה על כל היידיים והרגליים אני רצינית! 3) אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? כל עוד זה לא עושה לי אלרגייה... 4) מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? התחתונים שלי ירוקות זה נחשב? 5) מה עדיף: עלה או גבעול? עלה רך ויפה 6) תן דוגמה לפרי/ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: עגבנייה/אננס 7) מה הדבר הירוק הכי קרוב אלייך? התחתונים שלי ירוקות... 8) מה לדעתך ירוק מסמל? לדעתי זה מסמל דשא וגם סקסיות אהה וגם היינס...
מה?! אני מטורפת על האדום והחום שלהם 9) אוהבת את הצבע הזה? כן! מאוד כחול (אוווו
) 1) מה דעתך על הדרדסים? א-נ-ט-י-ש-מ-י-ם וחמודים...
2) ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? איככככ... 3) תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? נכון! חשבתי שרק אני חושבת ככה! 4) אוהב ללכת לים? כן! מי לא? 5) אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים? פחות 6) כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? לא זה מגניב! 7) מה הדבר הכחול הכי קרוב אלייך? השעון שלי 8) מה לדעתך הצבע כחול מסמל? עצב, ים, ועניים כחולות עמוקות כמו הים... 9) אוהב את הצבע הזה? כן!! גרררר...
ורוד 1) מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? החולצה שלי... 2) פקאצות - סטיגמה, או אמת? אמת סטיגמתית..מי שרוצה הסבר שיודיע לי... 3) יש לך בגדים ורודים? כן! 4) זה צבע רק לבנות? לדעתי...כ-ן! 5) אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? לא אני אחשוב שהוא מוזר 6) מישהו שאתה מכיר אוהב ממש ורוד? כן...חברה שלי 7) החיים ורודים? כן!!! 8) מה הדבר הורוד הכי קורב אליך? הגופייה שלי 9) מה לדעתך צבע זה מסמל? את הליפגלוס שלי...(חוץ מהליפגלוס השקוף) כתום 1) אוהב תפוזים? ברור
2) וקלמנטינות? ברוררררר
3) וגזר? לא כ"כ (לא מאוהב...
) 4) היית בעד או נגד ההתנתקות? נמנעת... 5) הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? כן..למה מי הם שהם יקבעו לי?! גם הלכתי עם כחול! 6) אורנג' חברה טובה? לא יודעת אני בסלקום... 7) ומה עם "תפוז אנשים"? א-ל-ו-פ-י-ם 8) מה הדבר הכתום הכי קרוב אלייך? הדף מהביצפר 9) מה לדעתך מסמל הצבע הזה? את השכונה שלי... 10) אוהב אותו? כן צבע נחמד שחור 1) באמת מרזה? באמת הולך עם כל דבר? כן! אמת לאמיתה!
אני מאוהבת!!!!! 2) פריקים גותים קשוחים ואפלים - סטיגמה או אמת? אמת! 3) איך חושך משפיע עליך? לא משפיע 4) האם אתה הולך לישון בחושך מוחלט או עם מידה כלשהי של אור? חושך מוחלט מוחלט! 5) למה לדעתך לצבע השחור יש את הדימוי ממנו הוא סובל (או נהנה) כיום? לא יודעת בטח בגלל הגותים... 6) שוקולד מריר - מאז ולתמיד? אין לי ת'חשק הזה לאכול שוקולד בפיתאומיות בגדול אני אוהבת שקולד לבן/ נוטלה וזהו... 7) אפרטהייד - נחלת העבר, נחלת ההווה או אפילו כאן בישראל? --? 8) ראפ,פאנק, ג’אז או בלוז? ראפ 9) מה הצבע מסמל לדעתך? הרבה דברים... 10) אוהב את הצבע? כן! (א-נ-י מ-א-ו-ה-ב-ת!!!!!!)
לבן 1) איך אתה עם מוצרי חלב? קוטג' לשלטון! 2) האם אתה טיפוס של בגדים רפויים וארוכים? כן! 3) חג השבועות - נהדר או מיותר? נהדר אך מיותר... 4) עד כמה אתה שומר על היגיינה? שומרת כמו על תינוק! 5) האם אתה מגדיר את עצמך מוסרי? מאמין? מוסרי 6) האם דתות הן רעיון נשגב, אמונה ודרך חיים שעוזרת לאנשים או אופיום להמונים? לא יודעת... 7) בולע? מה בולע? 8) צובע? מה צובע? 9) מה הצבע מסמל לדעתך? הרבה דברים 10) אוהב את הצבע? כן צבע נחמד...

נעמקה19

New member
נשמע נחמד למדי ../images/Emo8.gif

אדום 1) אתה אוהב עגבניות? כן 2) וגמבה? לא 3) ותותים? כן
4) מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? היום 5) מה הדבר האדום הכי קרוב אליך?העגילים שלי, שהם פקקים של קולה
6) מה לדעתך מסמל את הצבע האדום? הרבה דברים. אהבה, כאב.. 7) אוהב את הצבע? כן צהוב 1) מה דעתך על לימון?נחמד 2) אוהב חרדל? לא 3) וגבנ"צ? לא 4) מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? העגילים הצהובים שלי
5) מה לדעתך צהוב מסמל? שימחה וצעקות 6) אוהב את הצבע?תלוי למה ואיפה ירוק 1) אוהב אבוקדו?לא 2) ומלפפון?רק בתוך סלט 3) אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה,באוויר הפתוח,ולחשוב על העולם? כן
4) מה הדבר הירוק הכי קרוב אלייך? האולסטאר שלי
5) מה לדעתך ירוק מסמל? פוריות, הצלחה, התחדשות, אהבה, בריאות, שמחה.. 6) אוהבת את הצבע הזה? כן
, הצבע האהוב עלי
כחול 1) מה דעתך על הדרדסים? חביבים 2) ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? לא יודעת
מעולם לא צפיתי באחד כזה
3) תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? לא...אבל מרגישים כאילו השמיים זזים
4) אוהב ללכת לים? לא 5) אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים? יותר (נו מה?
)
6) כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? לא, אבל זה מגעיל לעללה 7) מה הדבר הכחול הכי קרוב אלייך? העגילים הכחולים שלי
8) מה לדעתך הצבע כחול מסמל? רוגע...ואדית חצור (כי זה הצבע האהוב עליה
)
9) אוהב את הצבע הזה? כן ורוד 1) מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? כוכבים
2) פקאצות - סטיגמה, או אמת? סטיגמה...אבל לא ברוב המקרים
4) זה צבע רק לבנות? תאמת...רק בגלל שהפכו אותו לצבע של בנות. בתכלס, זה רק צבע. אם לא היו מדביקים אותו לבנות בטח גם הבנים היו הולכים איתו 5) החיים ורודים? תלוי מתי ואיפה. כרגע בשבילי הם כן
6) מה הדבר הורוד הכי קרוב אליך?העגילים שלי
7) מה לדעתך צבע זה מסמל?שמחה ומסיבות... 8) אוהב את הצבע? תלוי איפה
כתום 1) אוהב תפוזים? כן...וגם את האתר
2) וקלמנטינות? כן 3) וגזר? כן 4) היית בעד או נגד ההתנתקות? בעד 5) אורנג' חברה טובה? כן...למה לא
, האמת שיש לי פלאפון של סלקום אבל ניחא
7) ומה עם "תפוז אנשים"? הוהו שליטעעע!
8) מה הדבר הכתום הכי קרוב אלייך? קופסה כתומה כזו
9) מה לדעתך מסמל הצבע הזה? רעננות, קפיצות, צחוק.. 10) אוהב אותו? כן שחור 1) איך חושך משפיע עליך? מפחיד
2) האם אתה הולך לישון בחושך מוחלט או עם מידה כלשהי של אור? בתכלס, החדר חשוך...אבל יש קצת אור מבחוץ כי ההורים שלי עדיין ערים 3) מה הצבע מסמל לדעתך? תלוי איפה. הוא יכול להיות חגיגי ומחמיא ומיוחד, ומסיבות והכל... והוא גם יכול להיות גותי ודיכאוני.... 4) מה הדבר השחור הכי קרוב אליך? המקלדת שלי
5) אוהב את הצבע?כן לבן 1) איך אתה עם מוצרי חלב? סבבה (במיוחד כשמדובר במילקי ושוקולד
)
2) חג השבועות - נהדר או מיותר? מיותר 3) האם אתה מגדיר את עצמך מוסרי? מאמין? לא 4) מה הצבע מסמל לדעתך? תינוק, התבהרות, הבנה.. 5) מה הדבר הלבן הכי קרוב אליך?מילקי
6) אוהב את הצבע? כן זהו?

אני../images/Emo70.gif

אדום 1) אתה אוהב עגבניות?לא... 2) וגמבה?לא 3) ותותים?כן
4) מתי בפעם האחרונה ירד לך דם?אמממ אתמול 5) מה הדבר האדום הכי קרוב אליך?הדם שלי... 6) מה לדעתך מסמל את הצבע האדום?דם 7) אוהב את הצבע?כן צהוב 1) מה דעתך על לימון?חמוץ 2) אוהב חרדל?לא 3) וגבנ"צ?כן 4) מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך?אמממ כלום... 5) מה לדעתך צהוב מסמל?את השמש... 6) אוהב את הצבע?לא ירוק 1) אוהב אבוקדו?חח לא 2) ומלפפון?כן 3) אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה,באוויר הפתוח,ולחשוב על העולם?כן 4) מה הדבר הירוק הכי קרוב אלייך?אמממ הצבע העיניים של לאורי הסולן של הראסמוס 5) מה לדעתך ירוק מסמל?טבע 6) אוהבת את הצבע הזה?כן כחול 1) מה דעתך על הדרדסים?חחחח
2) ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול?חחח נחמד 3) תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת?אמממ לא ניסיתי אז אני לא יודעת... 4) אוהב ללכת לים?לא 5) אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים?הרבה יותר 6) כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד?חחח לא 7) מה הדבר הכחול הכי קרוב אלייך?השמיים 8) מה לדעתך הצבע כחול מסמל?את השמיים 9) אוהב את הצבע הזה?לא ורוד 1) מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה?שמחה 2) פקאצות - סטיגמה, או אמת?לצערי אמת... 4) זה צבע רק לבנות?לאא 5) החיים ורודים?חחח ממש לא לדעתי 6) מה הדבר הורוד הכי קרוב אליך? 7) מה לדעתך צבע זה מסמל?אמממ שמחה ואושר 8) אוהב את הצבע?לא כתום 1) אוהב תפוזים?כן 2) וקלמנטינות?כן 3) וגזר?לא 4) היית בעד או נגד ההתנתקות?בעד 5) אורנג' חברה טובה?כן 7) ומה עם "תפוז אנשים"?חחח תפוז עולה! 8) מה הדבר הכתום הכי קרוב אלייך?אממממ לא יודעת... 9) מה לדעתך מסמל הצבע הזה?כתום... 10) אוהב אותו?לא שחור
1) איך חושך משפיע עליך?הווו אני מתה על חושך!| 2) האם אתה הולך לישון בחושך מוחלט או עם מידה כלשהי של אור?עם חושך
3) מה הצבע מסמל לדעתך?גות'ים אפלה כל מה שאני אוהבת 4) מה הדבר השחור הכי קרוב אליך?אממ העיפרון איפור והלק השחור שלי. 5) אוהב את הצבע?מאודדדדד אני הכי אוהבת שחור
לבן 1) איך אתה עם מוצרי חלב?לא משו 2) חג השבועות - נהדר או מיותר?נהדר 3) האם אתה מגדיר את עצמך מוסרי? מאמין?לא יודעת... 4) מה הצבע מסמל לדעתך?חופשיות 5) מה הדבר הלבן הכי קרוב אליך?לא יודעת... 6) אוהב את הצבע?לא

shminia com

New member
עונה

אדום 1) אתה אוהב עגבניות? אפשר לומר.. 2) וגמבה? כה 3) ותותים?
ברור!!! 4) מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? לא זוכרת.. 5) מה הדבר האדום הכי קרוב אליך? כרגע? הכסא שאני יושבת עליו! 6) מה לדעתך מסמל את הצבע האדום?לב 7) אוהב את הצבע?לא הכי בעולם אבל דיי.. צהוב 1) מה דעתך על לימון? חמוץ לאללה.. 2) אוהב חרדל? לא 3) וגבנ"צ? כה 4) מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? קלמר שקיבלתי פעם מתנה בגן רשות, וקופסא של הדיסק של ג'וליה וילדי הפרחים 5) מה לדעתך צהוב מסמל? שמש 6) אוהב את הצבע? בערך ירוק 1) אוהב אבוקדו?לא ממש 2) ומלפפון?גם לא ממש 3) אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה,באוויר הפתוח,ולחשוב על העולם?הפעם האחרונה שכמעט נרדמתי על הדשא הייתה ביום ספורט 4) מה הדבר הירוק הכי קרוב אלייך? מדגיש 5) מה לדעתך ירוק מסמל? דשא 6) אוהבת את הצבע הזה? כן! כחול 1) מה דעתך על הדרדסים? יש להם ראש כחול.. 2) ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? לא יודעת -אני לא צופה בהם (ולחשוב שרוצים להראות לנו אותם בשיעור מדעים!!) 3) תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? לא יודעת כרגע השמיים שחורים 4) אוהב ללכת לים?כן 5) אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים? קצת פחות 6) כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד?לא זה כיף!! 7) מה הדבר הכחול הכי קרוב אלייך? העיניים שלי, מחברת 8) מה לדעתך הצבע כחול מסמל? שלווה, רוגע, יופי 9) אוהב את הצבע הזה? ברור!!!!!!!!!!!!! ורוד 1) מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? עדין 2) פקאצות - סטיגמה, או אמת?אמת,אבל זה לא צבע |הגדש|רק של פאקצות גם אחרים אוהבים את זה 4) זה צבע רק לבנות?לא. לבנות והומואים.. (לא שיש לי משהו נגדם,כן?) 5) החיים ורודים?כן 6) מה הדבר הורוד הכי קרוב אליך?אני מזהירה מראש -אני לא פאקצה!!! התיק שלי, המיטה, הספרייה, והארון (הם לא הכל ורוד-חס וחלילה !!הם לבנים עם נגיעות של ורוד) והשעון קיר 7) מה לדעתך צבע זה מסמל?פאקצה 8) אוהב את הצבע? לא ממש ,תלוי במה..בגדים,נעליים וכו'... וגם תלוי איזה גוון כתום 1) אוהב תפוזים? כן 2) וקלמנטינות? לא 3) וגזר? לא 4) היית בעד או נגד ההתנתקות? הייתי נטרלית בגלל שאם לא רואים את כל התמונה ויודעים את כל הצדדים אי אפשר להחליט- זה לא פייר.. 5) אורנג' חברה טובה? לא יודעת. 7) ומה עם "תפוז אנשים"? סבבה 8) מה הדבר הכתום הכי קרוב אלייך?טוש. 9) מה לדעתך מסמל הצבע הזה? ג'ינג'י 10) אוהב אותו? כן שחור 1) איך חושך משפיע עליך?לא משפיע אבל אני מעדיפה אור 2) האם אתה הולך לישון בחושך מוחלט או עם מידה כלשהי של אור?מנורת לילה 3) מה הצבע מסמל לדעתך?אירועים רשמיים, אבל, חסר אור,חסר צבע.. 4) מה הדבר השחור הכי קרוב אליך?אוזניות, חגורה 5) אוהב את הצבע? לא לבן 1) איך אתה עם מוצרי חלב? אוהבת 2) חג השבועות - נהדר או מיותר? נהדר-בעיקר יום המים 3) האם אתה מגדיר את עצמך מוסרי? מאמין? אפשר להגיד.. 4) מה הצבע מסמל לדעתך? נקי,זך, 5) מה הדבר הלבן הכי קרוב אליך?השולחן של המחשב,דפים 6) אוהב את הצבע? כן

L0VE T0M

New member
עונה:)

אדום 1) אתה אוהב עגבניות? כן במצב מוצק 2) וגמבה? כן 3) ותותים? כן 4) מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? לא זוכרת... 5) מה הדבר האדום הכי קרוב אליך? מעיל אדום שילי=] 6) מה לדעתך מסמל את הצבע האדום? תשוקה,אנאערף 7) אוהב את הצבע?כןן צהוב 1) מה דעתך על לימון? פיכס 2) אוהב חרדל? לאאאא 3) וגבנ"צ? לאאאא 4) מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? במבה:) 5) מה לדעתך צהוב מסמל? אין לי שמץ 6) אוהב את הצבע? לאאא ירוק 1) אוהב אבוקדו? קצת 2) ומלפפון? לא 3) אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה,באוויר הפתוח,ולחשוב על העולם? חחח איפה??? בגן הציבורי..חחח אין כאן הרבה שטחים כאלה... 4) מה הדבר הירוק הכי קרוב אלייך? שמיכת פליזי ירוקה-כחולה שלי 5) מה לדעתך ירוק מסמל? לא יודעת 6) אוהבת את הצבע הזה? לא כחול 1) מה דעתך על הדרדסים? חמודיםםםם 2) ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? לא ראיתי,לא יודעת... 3) תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? כן... 4) אוהב ללכת לים? בטח 5) אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים? תלוי את שניהם,לכל אחד יתרונות וחסרונות 6) כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? לא 7) מה הדבר הכחול הכי קרוב אלייך? שמיכת פליז כחולה-ירוקה שלי חחח 8) מה לדעתך הצבע כחול מסמל? רוגע? 9) אוהב את הצבע הזה? קצת ורוד 1) מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? פאקצה...חחח 2) פקאצות - סטיגמה, או אמת? סטיגמה... 4) זה צבע רק לבנות? לאאא 5) החיים ורודים? בטח 6) מה הדבר הורוד הכי קרוב אליך? הכרית לב הענקית הוורודה שלי 7) מה לדעתך צבע זה מסמל? לא יודעת.. 8) אוהב את הצבע?כןןןן ואנלא פאקצה.. כתום 1) אוהב תפוזים? לא 2) וקלמנטינות?לא 3) וגזר? לא 4) היית בעד או נגד ההתנתקות? בעד 5) אורנג' חברה טובה? לא יודעת אני פלאפון 7) ומה עם "תפוז אנשים"? סבבה:) 8) מה הדבר הכתום הכי קרוב אלייך?אין 9) מה לדעתך מסמל הצבע הזה? לא יודעת 10) אוהב אותו? לא שחור 1) איך חושך משפיע עליך? כלום,אני אוהבת חושך 2) האם אתה הולך לישון בחושך מוחלט או עם מידה כלשהי של אור?חושך מוחלט! 3) מה הצבע מסמל לדעתך? פסימיות וחוסר תקווה:/ 4) מה הדבר השחור הכי קרוב אליך? המיקי מאוס שלי 5) אוהב את הצבע? ככה ככה,רק בבגדים לבן 1) איך אתה עם מוצרי חלב? סבבה 2) חג השבועות - נהדר או מיותר? מיותר 3) האם אתה מגדיר את עצמך מוסרי? מאמין?לאאאא 4) מה הצבע מסמל לדעתך? שלווה? 5) מה הדבר הלבן הכי קרוב אליך? שמיכה לבנה חחח 6) אוהב את הצבע? קצת

m o g b a l 5

New member
../images/Emo221.gif עונה.... ../images/Emo26.gif

אדום 1) אתה אוהב עגבניות? כןן 2) וגמבה? כןן 3) ותותים? כןן 4) מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? אתמול קצת... 5) מה הדבר האדום הכי קרוב אליך? מחשבון 6) מה לדעתך מסמל את הצבע האדום? אהבה ורוע 7) אוהב את הצבע? כןן אבל עדיף כחול
צהוב 1) מה דעתך על לימון? חמוץ 2) אוהב חרדל? קצת... 3) וגבנ"צ? כןן 4) מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? נייר טואלט 5) מה לדעתך צהוב מסמל? שמש... 6) אוהב את הצבע? כןן אבל עדיף כחול
ירוק 1) אוהב אבוקדו? כןן 2) ומלפפון? כןן 3) אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה,באוויר הפתוח,ולחשוב על העולם? כןן 4) מה הדבר הירוק הכי קרוב אלייך? איןן לי כל כך... 5) מה לדעתך ירוק מסמל? דשא... 6) אוהב את הצבע הזה? כןן אבל עדיף כחול
כחול 1) מה דעתך על הדרדסים? סבבה 2) ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? סוטים 3) תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? לא יודעע לא ניסיתי 4) אוהב ללכת לים? לאא 5) אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים? יותר
6) כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? לאא זה טעים 7) מה הדבר הכחול הכי קרוב אלייך? קלסר בצבע כחול וספר השמינייה שהוא בצבע כחול 8) מה לדעתך הצבע כחול מסמל? שמים ועדינות 9) אוהב את הצבע הזה? מאודדדדדדדד
ורוד 1) מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? בנות 2) פקאצות - סטיגמה, או אמת? אמת 4) זה צבע רק לבנות? כןן אלא אם כןן מישהו הומו והוא מתחבר לזה... 5) החיים ורודים? כןן 6) מה הדבר הורוד הכי קרוב אליך? איןן לי 7) מה לדעתך צבע זה מסמל? חיים יפים 8) אוהב את הצבע? לאא כתום 1) אוהב תפוזים? כןן 2) וקלמנטינות? כןן 3) וגזר? כןן 4) היית בעד או נגד ההתנתקות? נגד 5) אורנג' חברה טובה? לאא סלקום יותר טובה 7) ומה עם "תפוז אנשים"? עדיף שאני לא אומר מה שאני חושב עליהם פהה [[כי יש לי כל כך הרבה להגיד להם במובן הרע]] 8) מה הדבר הכתום הכי קרוב אלייך? איןן לי 9) מה לדעתך מסמל הצבע הזה? אם אתם לא יודעים אבל כתום מסמל סקס... 10) אוהב אותו? לאא שחור 1) איך חושך משפיע עליך? מפחידד..... 2) האם אתה הולך לישון בחושך מוחלט או עם מידה כלשהי של אור? מידה כלשהי של אור כאילו נמוך 3) מה הצבע מסמל לדעתך? כלום [[כאילו הוא מסמל ריקנות]] 4) מה הדבר השחור הכי קרוב אליך? הידית שאני נשען עליה של הכיסא 5) אוהב את הצבע? קצתת לבן 1) איך אתה עם מוצרי חלב? מסתדר איתם יופי... 2) חג השבועות - נהדר או מיותר? נהדר... 3) האם אתה מגדיר את עצמך מוסרי? מאמין? כןן 4) מה הצבע מסמל לדעתך? איןן לי מושג 5) מה הדבר הלבן הכי קרוב אליך? כוס קולה מבורגרקינג [[פרסומת סמויה]] 6) אוהב את הצבע? לאא

עונה

אדום 1) אתה אוהב עגבניות? לא במיוחד 2) וגמבה? כן 3) ותותים? כן 4) מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? לפני כמה ימים 5) מה הדבר האדום הכי קרוב אליך?עכשיו? האור שיוצא מהעכבר של המחשב... 6) מה לדעתך מסמל את הצבע האדום? אהבה 7) אוהב את הצבע? ממ..כן.. צהוב 1) מה דעתך על לימון? אוהבת 2) אוהב חרדל? לא ביכס... 3) וגבנ"צ? כן 4) מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? בריסטול צהוב שמונח פה השד יודע למה 5) מה לדעתך צהוב מסמל? בננה? 6) אוהב את הצבע? מחבבת ירוק 1) אוהב אבוקדו? לא 2) ומלפפון? כן 3) אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה,באוויר הפתוח,ולחשוב על העולם? כן 4) מה הדבר הירוק הכי קרוב אלייך? אין פה בסביבה משהו ירוק.. 5) מה לדעתך ירוק מסמל? טבע 6) אוהבת את הצבע הזה? מחבבת כחול 1) מה דעתך על הדרדסים? חמודים 2) ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? חח 3) תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? לא יודעת!!באמת!! 4) אוהב ללכת לים? כן 5) אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים? פחות 6) כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? חח..לא 7) מה הדבר הכחול הכי קרוב אלייך? המכנס שלי 8) מה לדעתך הצבע כחול מסמל? ים 9) אוהב את הצבע הזה? כן ורוד 1) מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? הקלמר של חברה שלי 2) פקאצות - סטיגמה, או אמת? אמת 4) זה צבע רק לבנות? ממש לא 5) החיים ורודים? תלוי של מי 6) מה הדבר הורוד הכי קרוב אליך? אין בסביבה משהו ורוד... 7) מה לדעתך צבע זה מסמל? את הקלמר של חברה שלי.הוא פשוט כל כך ורוד!! 8) אוהב את הצבע? אממ..אממ..אמ..לא ממש כתום 1) אוהב תפוזים? כן 2) וקלמנטינות? כן 3) וגזר? כן 4) היית בעד או נגד ההתנתקות? נמנעתי 5) אורנג' חברה טובה? כן 7) ומה עם "תפוז אנשים"? כן!! 8) מה הדבר הכתום הכי קרוב אלייך? הסמל של תפוז 9) מה לדעתך מסמל הצבע הזה? תפוז!! 10) אוהב אותו? למה לא..כן שחור 1) איך חושך משפיע עליך? הוא לא משפיע.אין לי בעיה איתו 2) האם אתה הולך לישון בחושך מוחלט או עם מידה כלשהי של אור? חושך בחדר+אור קטן מהאמבטיה חח 3) מה הצבע מסמל לדעתך? חושך? 4) מה הדבר השחור הכי קרוב אליך? אוזניות 5) אוהב את הצבע? לא ממש לבן 1) איך אתה עם מוצרי חלב? סבבה 2) חג השבועות - נהדר או מיותר? נהדרררר 3) האם אתה מגדיר את עצמך מוסרי? מאמין? מוסרי?רק טל מוסרי!איזה הומור מוזר...בקשר למאמין..ממ..כן 4) מה הצבע מסמל לדעתך? שאנטי 5) מה הדבר הלבן הכי קרוב אליך? המקלדת 6) אוהב את הצבע? כן

chen010189

New member
אהבתי :)

אדום 1)אתה אוהב עגבניות?כן 2)וגמבה?לא 3)ותותים?אני מכורה 4)מתי בפעם האחרונה ירד לך דם?לא זוכרת 5)מה הדבר האדום הכי קרוב אליך?טוש אדום 6)מה לדעתך מסמל את הצבע האדום?אהבה 7)אוהב את הצבע?כן צהוב 1) מה דעתך על לימון?טעים 2) אוהב חרדל?לא 3) וגבנ"צ?כן 4) מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך?פרח צהוב פסל 5) מה לדעתך צהוב מסמל?אור 6) אוהב את הצבע?כן ירוק 1) אוהב אבוקדו?את הירק, לא הממרח 2) ומלפפון?כן 3) אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה,באוויר הפתוח,ולחשוב על העולם?כשחם מאוד 4) מה הדבר הירוק הכי קרוב אלייך?העלים של הפרח הצהוב בפסח 5) מה לדעתך ירוק מסמל?טבע 6) אוהבת את הצבע הזה?לא מתה עליו כחול 1) מה דעתך על הדרדסים?חחחח 2) ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול?אחרי שראיתי סרט כחול שהבנים מהכיתה שלי שמו כשהמורה למחשבים הלכה, אני מרגישה שמיציתי 3) תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת?כבר קרה לי, נכון 4) אוהב ללכת לים?כן 5) אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים?יותר 6) כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד?חחחחחחחחח לא 7) מה הדבר הכחול הכי קרוב אלייך?קלטת של נטליה אוריירו(יש לי אותה כבר 4 שנים, מהתקופה שאהבתי אותה, ועוד לא שמעתי את חלק ב') 8) מה לדעתך הצבע כחול מסמל?הוא מעלה לי לראש ים... 9) אוהב את הצבע הזה?את הגוון הבהיר יותר ורוד 1) מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה?רקפת 2) פקאצות - סטיגמה, או אמת?אמת, אבל יש אנשים שסתם מדביקים להם את זה כסטיגמה... 4) זה צבע רק לבנות?תלוי בגוון 5) החיים ורודים?לא תמיד 6) מה הדבר הורוד הכי קרוב אליך?כרית של פודל 7) מה לדעתך צבע זה מסמל?מזכיר לי פרחים, ובגוון הזועק מזכיר פאקציזם 8) אוהב את הצבע?את הגוון העדין כתום 1) אוהב תפוזים?כן 2) וקלמנטינות?בלי גרעינים 3) וגזר?לא ממש 4) היית בעד או נגד ההתנתקות?אני משאירה את דעותיי הפוליטיות לעצמי... 5) אורנג' חברה טובה?כן 7) ומה עם "תפוז אנשים"?חחחח ברור 8) מה הדבר הכתום הכי קרוב אלייך?ספר של 300 חוקי מרפי 9) מה לדעתך מסמל הצבע הזה? אתר האתר של תפוז
10) אוהב אותו? כן שחור 1) איך חושך משפיע עליך?רע 2) האם אתה הולך לישון בחושך מוחלט או עם מידה כלשהי של אור?פעם הייתי הולכת לישון עם מנורת לילה, אבל הרגשתי שזה ילדותי מדיי אז מאותו הרגע שהעפתי אותה לפח עד עכשיו, אני סובלת... 3) מה הצבע מסמל לדעתך?מסתוריות 4) מה הדבר השחור הכי קרוב אליך?החושך שמשתקף מהחלון, נחשב? 5) אוהב את הצבע?רק בבגדים לבן 1) איך אתה עם מוצרי חלב?יש לי ברירה? אבל קוטג' זה טעים... 2) חג השבועות - נהדר או מיותר? כל עוד יש בו חופש, רצוי ונהדר! 3) האם אתה מגדיר את עצמך מוסרי? מאמין?מאמינה כן, מוסרית לא 4) מה הצבע מסמל לדעתך? רוחניות 5) מה הדבר הלבן הכי קרוב אליך?מקלדת 6) אוהב את הצבע?לא ממש

Super Chuly

New member
רעיון חביב ביותר!

אדום 1) אתה אוהב עגבניות? רק כשהן בסלט או בטוסט (בקיצור, לא לבד) 2) וגמבה? לא בעעע 3) ותותים? מאוד!!! 4) מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? לפני כמה ימים 5) מה הדבר האדום הכי קרוב אליך? תיק 6) מה לדעתך מסמל את הצבע האדום? לא יודעת 7) אוהב את הצבע? כן צהוב 1) מה דעתך על לימון? לא בדיוק הפרי המועדף עלי 2) אוהב חרדל? לא איכס 3) וגבנ"צ? כן 4) מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? ספר 5) מה לדעתך צהוב מסמל? צבע של קנאה 6) אוהב את הצבע? לא ממש ירוק 1) אוהב אבוקדו? לא 2) ומלפפון? כן, אבל לא חמוץ 3) אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה,באוויר הפתוח,ולחשוב על העולם? בוודאי, ולחפש עננים עם צורות 4) מה הדבר הירוק הכי קרוב אלייך? איזה דף ירוק שמונח פה 5) מה לדעתך ירוק מסמל? טבע 6) אוהבת את הצבע הזה? כן כחול 1) מה דעתך על הדרדסים? חמודי על 2) ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? לא בדיוק מה שהייתי קוראת סרטים איכותיים 3) תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? זה נכון, הייתי עושה את זה המון כשהייתי קטנה 4) אוהב ללכת לים? נורא, אבל מעדיפה לשבת על החוף ולחשוב מאשר אשכרה להכנס למים 5) אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים? פחות מהים 6) כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? לא, זה סתם נראה אידיוטי 7) מה הדבר הכחול הכי קרוב אלייך? השורה של הווינדאוס למטה נחשבת? 8) מה לדעתך הצבע כחול מסמל? רוגע, שלווה 9) אוהב את הצבע הזה? מאוד! ורוד 1) מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? בעע צביעות, זיוף 2) פקאצות - סטיגמה, או אמת? בוודאי שאמת, הן קיימות 4) זה צבע רק לבנות? גם לבנות לא מגיע לטעמי 5) החיים ורודים? לרוב לא 6) מה הדבר הורוד הכי קרוב אליך? שקית שמונחת איפשהו בצד 7) מה לדעתך צבע זה מסמל? אנא אערף 8) אוהב את הצבע? לא ממש, ואפילו בכלל לא כתום 1) אוהב תפוזים? כשהם במיץ אז סבבה 2) וקלמנטינות? לא ממש 3) וגזר? בעע לא 4) היית בעד או נגד ההתנתקות? בעד 5) אורנג' חברה טובה? לא יודעת,אני בסלקום 7) ומה עם "תפוז אנשים"? תפוז שליטה!!! 8) מה הדבר הכתום הכי קרוב אלייך? שקית כתומה שמונחת ליד השקית הורודה (נשבעת) 9) מה לדעתך מסמל הצבע הזה? אושר, אופטימיות, קיצוניות 10) אוהב אותו? למה לא? שחור 1) איך חושך משפיע עליך? לרוב אין לי בעיה 2) האם אתה הולך לישון בחושך מוחלט או עם מידה כלשהי של אור? מההרגל אנחנו משאירים אור במסדרון 3) מה הצבע מסמל לדעתך? אין לי מושג 4) מה הדבר השחור הכי קרוב אליך? הצג של המחשב (הוא בשחור שקסי) 5) אוהב את הצבע? כן לבן 1) איך אתה עם מוצרי חלב? איך אני צריכה להיות איתם? 2) חג השבועות - נהדר או מיותר? אין התנגדות מיוחדת 3) האם אתה מגדיר את עצמך מוסרי? מאמין? מוסרית אני מאוד, מאמינה- תלוי במי ובמה 4) מה הצבע מסמל לדעתך? טוהר, נקיון 5) מה הדבר הלבן הכי קרוב אליך? העכבר של המחשב 6) אוהב את הצבע? כן ליהי :)

עונה! --איפה סגול??! (השקעתי מלא!)

אדום
1) אתה אוהב עגבניות? לא ממש
2) וגמבה? לא ממש..
3) ותותים?
ברור
|
4) מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? לפני כמה ימים
5) מה הדבר האדום הכי קרוב אליך?האותיות האדומות על המקלדת
6) מה לדעתך מסמל את הצבע האדום? אהבה
7) אוהב את הצבע? כן
צהוב
1) מה דעתך על לימון? חמוץ
2) אוהב חרדל? אוי ממש לא
3) וגבנ"צ? בערך..
4) מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? התיקיה של הציורים
5) מה לדעתך צהוב מסמל? קנאה
6) אוהב את הצבע? כן
ירוק
1) אוהב אבוקדו? לא
2) ומלפפון?לפעמים
3) אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה,באוויר הפתוח,ולחשוב על העולם? כן
4) מה הדבר הירוק הכי קרוב אלייך? עלה של פרח..(אל תשאלו איפה אני נמצאת..
5) מה לדעתך ירוק מסמל? גדילה, צמיחה, התחדשות
6) אוהבת את הצבע הזה? כן
כחול
1) מה דעתך על הדרדסים? חמודים
2) ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול?
3) תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? לא
4) אוהב ללכת לים? כן
5) אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים? אותה מידה
6) כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? לא אוכלת ארטיקים כחולים..
7) מה הדבר הכחול הכי קרוב אלייך? מה שמתחת לעכבר נו שכחתי איך קוראים לזה
8) מה לדעתך הצבע כחול מסמל? רוגע
9) אוהב את הצבע הזה? מאוד
ורוד
1) מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? לב
2) פקאצות - סטיגמה, או אמת?סטיגמה
4) זה צבע רק לבנות? לא
5) החיים ורודים? לפעמים ולפעמים שחורים..
6) מה הדבר הורוד הכי קרוב אליך?
7) מה לדעתך צבע זה מסמל?אהבה, חברות
8) אוהב את הצבע? כן
כתום
1) אוהב תפוזים? כן
2) וקלמנטינות? פחות
3) וגזר? עוד פחות
4) היית בעד או נגד ההתנתקות? לא הייתה לי דעה
5) אורנג' חברה טובה? כן
7) ומה עם "תפוז אנשים"?
8) מה הדבר הכתום הכי קרוב אלייך?
9) מה לדעתך מסמל הצבע הזה? שמחה, קופצניות
10) אוהב אותו? כן
שחור
1) איך חושך משפיע עליך? מרדים..
2) האם אתה הולך לישון בחושך מוחלט או עם מידה כלשהי של אור? חושך מוחלט
3) מה הצבע מסמל לדעתך?מוות, שנאה
4) מה הדבר השחור הכי קרוב אליך? הנעלים
5) אוהב את הצבע? כן
לבן
1) איך אתה עם מוצרי חלב? אחלה
2) חג השבועות - נהדר או מיותר? אחלה
3) האם אתה מגדיר את עצמך מוסרי? מאמין? וזה אומר?
4) מה הצבע מסמל לדעתך? טוהר
5) מה הדבר הלבן הכי קרוב אליך? המקלדת
6) אוהב את הצבע? כן ליהי לאב הילי

Seas Girl

New member
עונה לעצמי...../images/Emo183.gif

אדום
1) אתה אוהב עגבניות? לא... 2) וגמבה? כן... 3) ותותים? מי לא אוהב תותים?!
4) מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? היום... נחתכתי... 5) מה הדבר האדום הכי קרוב אליך? חולצה שאני אוהבת במיוחד
6) מה לדעתך מסמל את הצבע האדום? אהבה וגם כאב (בגלל דם)... 7) אוהב את הצבע? כןן... הצבע האהוב עליי צהוב
1) מה דעתך על לימון? חמוץ...
2) אוהב חרדל? לא לא... 3) וגבנ"צ? כן כן 4) מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? מסגרת לתמונהה שקיבלתי מחברה 5) מה לדעתך צהוב מסמל? את הבננה
6) אוהב את הצבע? לא ממש ירוק
1) אוהב אבוקדו? לא... 2) ומלפפון? כן כן 3) אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה,באוויר הפתוח,ולחשוב על העולם? אף לא ניסיתי... אבל נשמע נחמד חחח...
4) מה הדבר הירוק הכי קרוב אלייך? -אמ... מלפפון... זה נחשב?! 5) מה לדעתך ירוק מסמל? צמיחה... 6) אוהבת את הצבע הזה? קצתת כחול
1) מה דעתך על הדרדסים? יצורים מוזרים..
2) ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? אני לא רואה סרטים ישראלים! 3) תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? חחחחחחחחחח....... כן 4) אוהב ללכת לים? חחחחחחחחח.... תסתכלו על הכינוי שלי 5) אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים? חחחחחחח... 6) כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? מי אוכל ארטיק כחול?! 7) מה הדבר הכחול הכי קרוב אלייך? הטלפון שבחדר שלי... 8) מה לדעתך הצבע כחול מסמל? חיים ומים.. 9) אוהב את הצבע הזה? כן... אבל אדום יותר
ורוד
1) מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? אממ.. מסטיק חחחח... 2) פקאצות - סטיגמה, או אמת? סטיגמה 3) זה צבע רק לבנות? הפכו את זה לצבע לבנות! 4) החיים ורודים? לפעמים חח.. 5) מה הדבר הורוד הכי קרוב אליך? ה-
של תפוז 6) מה לדעתך צבע זה מסמל? מתיקות 7) אוהב את הצבע? לא ממש כתום
1) אוהב תפוזים? כן 2) וקלמנטינות? כן 3) וגזר? לא ממש 4) היית בעד או נגד ההתנתקות? בעד 5) אורנג' חברה טובה? אין לי מושג... אני בסלקום! 7) ומה עם "תפוז אנשים"? אתר שולטטטטטט
8) מה הדבר הכתום הכי קרוב אלייך? הסמל של תפוז 9) מה לדעתך מסמל הצבע הזה? את תפוז אנשים חחח.. 10) אוהב אותו? כן... שחור
1) איך חושך משפיע עליך? חושך לא משפיע עליי.. 2) האם אתה הולך לישון בחושך מוחלט או עם מידה כלשהי של אור? בלי אור 3) מה הצבע מסמל לדעתך? כאב פחד ושנאה 4) מה הדבר השחור הכי קרוב אליך? ה-
5) אוהב את הצבע? לא... לבן
1) איך אתה עם מוצרי חלב? אוהבת
2) חג השבועות - נהדר או מיותר? חג נחמד... 3) מה הצבע מסמל לדעתך? תמימות 4) האם אתה מגדיר את עצמך מוסרי? מאמין? לא ממש 5) מה הדבר הלבן הכי קרוב אליך? כרגע הטישו אני מצוננת... 6) אוהב את הצבע? כן...

למעלה