שאלון צבעים. מהארכיון :]

צבעים../images/Emo3.gif

אדום 1- מי הם 5 האנשים החשובים לך ביותר? אי אפשר 3 .. המשפחה שלי מאוד חשובים לי וגם החברים 2- אתה אהב עגבניות? כע לפעמים 3- וגמבה? כנ"ל 4- ותותים? כע ^_^ 5- אתה נגעל מדם? תלוי כמה דם 6- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? היות נראה לי .. לא סגורה על זה .. כאילו נשרטתי ולא הרגשתי .. ואז אח"כ ראיתי כאילו ירד או משו קיצור .. לא יודעת .. 7- יש לך בגדים באדום בארון? קצת 8- מה הדבר האדום הקרוב אליך: שקית 9- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? אהבה .. תשוקה .. דם .. 10- אוהב את הצבע? לא הכי .. צהוב 1- מה דעתך על לימון? חמוץ 2- אוהב חרדל? לפעמים 3- וגבינ"צ? כנ"ל 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? מן הסתם 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? צהוב 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... היית שואלת אם היה לי צהבת והאמת אין לי מושג אבל אני יודעת שהתחסנתי נגד זה 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? כע 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? דף 9- מה לדעתך צהוב מסמל? לא יודעת .. 10- אוהב את הצבע הזה? תלוי במה .. בבגדים נגיד ממש לא ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? הומ כע שהוא היה קצת מקולקל .. 2- אתה אלרגי לדשא? (כי יש אנשים שכן) לא 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? לא ממש כי הדשא לא הכי נקי 4- מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? היום ^_____^ אני אוהבת בגדים ירוקים זה מתאים לי 5- מה עדיף: עלה או גבעול? עלה 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: עגבניה 7- נכון האיר פוטר 3 ירוק? הווא ספר מהמם? זה הארי .. וכע
8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? דף 9- מה לדעתך ירוק מסמל? אפשרויות .. לא יודעת פעם לא סבתי ת'צבע הזה והיום אני ממש אוהבת אותו 10- אוהב את הצבע הזה? כע כחול 1- מה דעתך על הדרדסים? חמודים חח 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? () קורע .. קורע .. 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? כע 4- אוהב ללכת לים? לפעמים 5- אוהב את הבריכה יותר טאו פחות מהים? פעם יותר .. היום לא יודעת .. אני לא הלכתי לשתיהם הרבה זמן 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? כעXB 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? מאיפה לי 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? עט 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? שמים, מים, שקט, שלווה 10- אהב את הצבע הזה? כע ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? פאקצות ^_^ חח סתם הומ סתם שזה צבע חמוד 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? אמת
חח אבל לא כל מי שאוהבת וורוד היא פאקצה .. 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? כע .. מלא 4- זה צבע רק לבנות? לא .. אבל זה מתאים יותר לבנות 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? תלוי סוג החולצה .. אבל אני בכללי לא מתה על זה שבנים לובשים וורוד .. זה פשוט לא מתאים גם לגוון עור .. 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? (חוץ מעצמך, אם אתה כזה) חח חברה שלי חולה על וורוד
7- החיים ורודים? לפעמים ^_^ 8- מה הדבר הורוד הכי קורב אליך? קופסא של בושם
9- מה לדעתך צבע זה מסמל? שובבות .. כיפיות .. סקסיות משו
.. ילדותיות .. 10- אוהב את הצבע? מאוד ^_^ כתום ואחרון: 1- אוהב תפוזים? לפעמים 2- וקלמנטינות? כע 3- וגזר? לא 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? נגד 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? כע 6- אורנג' חברה טובה? כע אבל אני לא בה לצערי 7- ומה עם "תפוז אנשים"? הכי טוב ^_^ 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? השולחן שלי הוא שילוב של כתום צהוב כזה .. יותר כתום .. 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? לע דעת .. אורנג' חח 10- אוהב אותו? לא ממש

Blue Emptiness

New member
עונה :>

אדום 1- מי הם 5 האנשים החשובים לך ביותר?ת,א,י,נ, ולא יודעת מי החמישי/ת >< 2- אתה אהב עגבניות?לא ממש 3- וגמבה?כה 4- ותותים?כה 5- אתה נגעל מדם?לא 6- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם?אמ... לא זוכרת, נראה לי בבדיקת דם 7- יש לך בגדים באדום בארון?כן 8- מה הדבר האדום הקרוב אליך:השיער שלי XDDD 9- מה לדעתך מסמל הצבע האדום?כעס/אהבה/חום 10- אוהב את הצבע?כה צהוב 1- מה דעתך על לימון?מה איתם? 2- אוהב חרדל?ככה 3- וגבינ"צ?כה 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? האמת שלא ממש 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך?צהוב?-.- 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב?ו...? 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך?לק 9- מה לדעתך צהוב מסמל?אמממ לא יודעת 10- אוהב את הצבע הזה?תלוי ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע?כה הוא היה בשל מדיי 2- אתה אלרגי לדשא? (כי יש אנשים שכן)לא 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם?כה 4- מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק?לפני כמה ימים 5- מה עדיף: עלה או גבעול?עלה 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק:פלפל [איכ פלפל ירוק] 7- נכון האיר פוטר 3 ירוק? הווא ספר מהמם?לא קראתי 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך?חולצה אה לא פלסטיק כלשהוא 9- מה לדעתך ירוק מסמל?קנאה(?) 10- אוהב את הצבע הזה?כה כחול 1- מה דעתך על הדרדסים?מה איתם? 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? אה... 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת?לא יודעת לא ניסיתי 4- אוהב ללכת לים?לא 5- אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים?יותר 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד?לא 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך?לא יודעת 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך?פלאפון 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל?חופש 10- אהב את הצבע הזה?כה ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה?פרח 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת?אמת מרה, סתם לא יודעת 3- יש לך בגדים ורודים? כמה?יש לי סווצ'רט פסים ורוד שחור Oם 4- זה צבע רק לבנות?כה 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו?כה סתם לא 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? (חוץ מעצמך, אם אתה כזה)אמ... לא נראה לי 7- החיים ורודים?לא 8- מה הדבר הורוד הכי קורב אליך?לק/קופסת מסטיקים 9- מה לדעתך צבע זה מסמל?לא יודעת 10- אוהב את הצבע?תלוי כתום ואחרון: 1- אוהב תפוזים?כהכהכה 2- וקלמנטינות?רק בתחילת העונה, אח"כ הן מגעילות 3- וגזר?כה 4- היית בעד או נגד ההתנתקות?נמנעת 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות?לא 6- אורנג' חברה טובה?לא יודעת 7- ומה עם "תפוז אנשים"?:> 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך?חתיכת בד קטיפה 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה?לא יודעת 10- אוהב אותו?תלוי

למעלה