שאלון צבעים. מהארכיון :]

שאלון צבעים. מהארכיון :]

אדום 1- מי הם 5 האנשים החשובים לך ביותר? 2- אתה אהב עגבניות? 3- וגמבה? 4- ותותים? 5- אתה נגעל מדם? 6- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? 7- יש לך בגדים באדום בארון? 8- מה הדבר האדום הקרוב אליך: 9- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? 10- אוהב את הצבע? צהוב 1- מה דעתך על לימון? 2- אוהב חרדל? 3- וגבינ"צ? 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? 9- מה לדעתך צהוב מסמל? 10- אוהב את הצבע הזה? ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? 2- אתה אלרגי לדשא? (כי יש אנשים שכן) 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? 4- מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? 5- מה עדיף: עלה או גבעול? 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: 7- נכון האיר פוטר 3 ירוק? הווא ספר מהמם? 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? 9- מה לדעתך ירוק מסמל? 10- אוהב את הצבע הזה? כחול 1- מה דעתך על הדרדסים? 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? () 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? 4- אוהב ללכת לים? 5- אוהב את הבריכה יותר טאו פחות מהים? 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? 10- אהב את הצבע הזה? ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? 4- זה צבע רק לבנות? 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? (חוץ מעצמך, אם אתה כזה) 7- החיים ורודים? 8- מה הדבר הורוד הכי קורב אליך? 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? 10- אוהב את הצבע? כתום ואחרון: 1- אוהב תפוזים? 2- וקלמנטינות? 3- וגזר? 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? 6- אורנג' חברה טובה? 7- ומה עם "תפוז אנשים"? 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? 10- אוהב אותו?

עונה [:

אדום 1- מי הם 5 האנשים החשובים לך ביותר? אבא,ספיר,מיכל,שני,ירדן. 2- אתה אהב עגבניות? כן 3- וגמבה? כן 4- ותותים? כן 5- אתה נגעל מדם? לא 6- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? יום שני 7- יש לך בגדים באדום בארון? כן 8- מה הדבר האדום הקרוב אליך: התיק 9- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? דם 10- אוהב את הצבע? כן צהוב 1- מה דעתך על לימון? חמוץ חח 2- אוהב חרדל? כן 3- וגבינ"צ? כן 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? כן 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? צהוב 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... אז לא. 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? לא 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? כרטיס 9- מה לדעתך צהוב מסמל? סמילי לא יודעת למה חח 10- אוהב את הצבע הזה? כן ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? אבוקדו אצלי רע?? אני שרופה על אבוקדו! כל יום פרוסה עם אבוקדו!! 2- אתה אלרגי לדשא? (כי יש אנשים שכן) לא. פעם עבדנו על המורה לספורט שמיכל אלרגית לדשא,היה כזה מצחיק
3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? כן 4- מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? שנה שעברה אולי 5- מה עדיף: עלה או גבעול? עלה 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: לא יודעת 7- נכון האיר פוטר 3 ירוק? הווא ספר מהמם? לא קראתי 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? כרטיס 9- מה לדעתך ירוק מסמל? דשא 10- אוהב את הצבע הזה? כן כחול 1- מה דעתך על הדרדסים? חמודים לאללה. 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? () חחחח
3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? כן 4- אוהב ללכת לים? כן 5- אוהב את הבריכה יותר טאו פחות מהים? פחות מהים 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? כן 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך?1 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? כרטיס 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? שמיים. 10- אהב את הצבע הזה? לא ממש. ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? רוני דואני בעע
2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? סטיגמה,למרות שאת רובם אני לא אוהבת. 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? כן. יש כמה בודדים. 4- זה צבע רק לבנות? לא 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? לא 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? (חוץ מעצמך, אם אתה כזה) מרב 7- החיים ורודים? לא 8- מה הדבר הורוד הכי קורב אליך? מסרק 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? פאקצות 10- אוהב את הצבע? לא כתום ואחרון: 1- אוהב תפוזים? לא 2- וקלמנטינות? לא 3- וגזר? כן 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? נגד.ממש נגד.
5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? כן 6- אורנג' חברה טובה? כן 7- ומה עם "תפוז אנשים"? כן 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? נייר טואלט חח 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? תפוז וההתנתקות. 10- אוהב אותו? לא.

עונה

אדום 1- מי הם 5 האנשים החשובים לך ביותר? יש שניים. מאי ויונתן 2- אתה אהב עגבניות? מאוד 3- וגמבה? לא, אבל לומדת לחיות איתה 4- ותותים? כן 5- אתה נגעל מדם? לא 6- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? לא זוכרת, אבל עוד מעט ירד 7- יש לך בגדים באדום בארון? כן 8- מה הדבר האדום הקרוב אליך: פס במכנסיים 9- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? לא יודעת 10- אוהב את הצבע? נחמד צהוב 1- מה דעתך על לימון? יאמי 2- אוהב חרדל? יאמי 3- וגבינ"צ? יאמי 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? כן.. 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? זהב 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... סבב 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? כן 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? פלייר לכנס ט' [צהוב מרקר] 9- מה לדעתך צהוב מסמל? לא יודעת 10- אוהב את הצבע הזה? ככה ככה ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? כן! 2- אתה אלרגי לדשא? (כי יש אנשים שכן) לא, ויש הרבה מאוד שכן 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? כן 4- מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? אממ נעליים נחשב? אם כן אתמול. אם לא אז שלשום או משהו כזה 5- מה עדיף: עלה או גבעול? עלה 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: בננה 7- נכון האיר פוטר 3 ירוק? הווא ספר מהמם? כן וכן 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? נעליים 9- מה לדעתך ירוק מסמל? טבע 10- אוהב את הצבע הזה? מאוד כחול 1- מה דעתך על הדרדסים? מגניבים 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? () אין דעה 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? כן 4- אוהב ללכת לים? נחמד 5- אוהב את הבריכה יותר טאו פחות מהים? יותר 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? לא 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? אממ מעט.. אולי 5.. 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? פלאפון 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? לא יודעת 10- אהב את הצבע הזה? נחמד ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? ורוד
2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? גם וגם 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? תחתונים, ואולי שניים 4- זה צבע רק לבנות? כן! 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? בזמן האחרון יותר ערס, אבל דיי 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? (חוץ מעצמך, אם אתה כזה) אין כזה 7- החיים ורודים? בזמן האחרון כן :) 8- מה הדבר הורוד הכי קורב אליך? תחתונים 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? לא יודעת 10- אוהב את הצבע? נחמד כתום ואחרון: 1- אוהב תפוזים? מאודדדד 2- וקלמנטינות? לא ממש 3- וגזר? כן 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? בעד. 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? לא, אבל עם כחול כן [אאל"ט] 6- אורנג' חברה טובה? בסדר 7- ומה עם "תפוז אנשים"? חבל שזה נתקע כל הזמן, ושיש את הפרסומת המזוויעה של אורביט [שיהיו 100 פרסומות בעמוד, העיקר לא מדברות שאי אפשר להשתיק] 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? שמיכה 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? לא יודעת 10- אוהב אותו? כן

I R i T 94

New member
../images/Emo220.gif צבעים

אדום 1- מי הם 5 האנשים החשובים לך ביותר? אי אפשר לבחור. 2- אתה אהב עגבניות? רק שרי 3- וגמבה? איכס 4- ותותים?איכס 5- אתה נגעל מדם? לא 6- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? אתמול נראלי 7- יש לך בגדים באדום בארון? כן 8- מה הדבר האדום הקרוב אליך: עט 9- מה לדעתך מסמל הצבע האדום?נוכחות O: 10- אוהב את הצבע? כן צהוב 1- מה דעתך על לימון? חמוץ /: 2- אוהב חרדל?לא 3- וגבינ"צ?ברור 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? לא תמיד 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? צהוב D:: 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... לא רוצה לחלות בזה למרות שיש לי סיכויים כי לרוב המשפחה הייתה >< 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? כן 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? אני! XD 9- מה לדעתך צהוב מסמל? כיף, אושר, שמחה. ואם שואלים סתם אנשים אז אומרים שאני XD" (נכון?) 10- אוהב את הצבע הזה? הכי הכי שבעולם
(איפה אמאיה שתעיד?
) ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? לא 2- אתה אלרגי לדשא? (כי יש אנשים שכן) לא 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? מאוד 4- מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? היום 5- מה עדיף: עלה או גבעול? ביחד 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: בננהD: 7- נכון האיר פוטר 3 ירוק? הווא ספר מהמם?6 ירוק, לא 3 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? חלון שיחה של מסנג'ר XD 9- מה לדעתך ירוק מסמל? צומח 10- אוהב את הצבע הזה? כן כחול 1- מה דעתך על הדרדסים? חמודים D:: 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? () איכ 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? כן, אבל זה כיף 4- אוהב ללכת לים?מאוד 5- אוהב את הבריכה יותר טאו פחות מהים? פחות 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? לא, זה מגעיל XD 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? לא נראלי שיש 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? שדכן 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? שלווה? 10- אהב את הצבע הזה? כן ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה?שכבה 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? סטיגמה שקשה להפסיק להגיד 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? כן, לא יודעת איפשהוא בארון 4- זה צבע רק לבנות? לרוב 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? לא.. זה לא תלוי במראה זה תלוי באישיות 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? (חוץ מעצמך, אם אתה כזה) כן
7- החיים ורודים? ממש לא 8- מה הדבר הורוד הכי קורב אליך? פתק 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? שקר 10- אוהב את הצבע? לא ממש כתום ואחרון: 1- אוהב תפוזים?לא 2- וקלמנטינות?רק מהעץ בגינה
3- וגזר? רק במרק עוף 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? הייתי כחולהXD 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? כן D: אפילו קניתי בגד ים כתום ושאלתי את אמא אם זה לא מסוכן
6- אורנג' חברה טובה? כן D: 7- ומה עם "תפוז אנשים"?
8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? פלאפון 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? חיוביות 10- אוהב אותו? כן

Superboi

New member
‏צבעים../images/Emo59.gif

אדום 1- מי הם 5 האנשים החשובים לך ביותר? עזבו 2- אתה אהב עגבניות? כן 3- וגמבה? כן 4- ותותים? כןןןןןןןןן 5- אתה נגעל מדם? לא 6- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? לא זוכר 7- יש לך בגדים באדום בארון? לא נראה לי 8- מה הדבר האדום הקרוב אליך: עט 9- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? עומק או משו כזה 10- אוהב את הצבע? כן צהוב 1- מה דעתך על לימון? אוהב אותו עם הרבה דברים 2- אוהב חרדל? כן 3- וגבינ"צ? כן 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? כן 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? רגיל כמו של כולם 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה...
7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? כן (בפנוכו?XD) 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? קלמר 9- מה לדעתך צהוב מסמל? לא יודע 10- אוהב את הצבע הזה? כן ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? לא 2- אתה אלרגי לדשא? (כי יש אנשים שכן) לא 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? כן ולא 4- מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? לא זוכר, בטח מזמן 5- מה עדיף: עלה או גבעול? P: 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: בננה 7- נכון האיר פוטר 3 ירוק? הווא ספר מהמם? לא 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? המצעים שלי 9- מה לדעתך ירוק מסמל? לא יודע 10- אוהב את הצבע הזה? כן [URL='http://']כחול[/URL] 1- מה דעתך על הדרדסים? ראיתי את כל הפקים! 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע [URL='http://']כחול[/URL]? ()
3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? נכון (ניסיתי פעם) 4- אוהב ללכת לים? לא תמיד 5- אוהב את הבריכה יותר טאו פחות מהים? יותר 6- כשאוכלים ארטיק כזה [URL='http://']כחול[/URL], וכל הפה נהיה [URL='http://']כחול[/URL], זה מפחיד? לא, ובא לי ארטיק 7- כמה תחתונים עם [URL='http://']כחול[/URL] יש לך? לא יודע, אולי 1-2 8- מה הדבר ה[URL='http://']כחול[/URL] הכי קרוב אליך? המכסה של הסורק 9- מה לדעתך הצבע [URL='http://']כחול[/URL] מסמל? כמו השמיים, פתיחות או משו 10- אהב את הצבע הזה? האהוב עליי ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? אממ ורוד 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? אמת (?) 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? לא 4- זה צבע רק לבנות? לא 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? לא
6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? (חוץ מעצמך, אם אתה כזה) אחותי 7- החיים ורודים? כן, ממש :| 8- מה הדבר הורוד הכי קורב אליך? נייר טואלט 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? אמממממ 10- אוהב את הצבע? לא כתום ואחרון: 1- אוהב תפוזים? כן 2- וקלמנטינות? כן 3- וגזר? כן 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? לא מעניין אותי 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? לא 6- אורנג' חברה טובה? לא ניסיתי 7- ומה עם "תפוז אנשים"? כפרעעעליהם333> 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? קלסר שיש בו כתום :p 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? לא יודע 10- אוהב אותו? לא

../images/Emo15.gifקר ליי!

אדום 1- מי הם 5 האנשים החשובים לך ביותר? אמא, אבא, אח שלי, איתמר, יהונתן. 2- אתה אהב עגבניות?כן 3- וגמבה? כן 4- ותותים? כן 5- אתה נגעל מדם? לא 6- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? אתמול נראה לי 7- יש לך בגדים באדום בארון? כן 8- מה הדבר האדום הקרוב אליך: התיק שלי 9- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? לאדעת, אהבה 10- אוהב את הצבע? כן צהוב 1- מה דעתך על לימון? נחמד 2- אוהב חרדל? כן, חביב. 3- וגבינ"צ? כן 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? מן הסתם 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? כנראה צהוב 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... חבל. 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? לא יודעת 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? עיפרון 9- מה לדעתך צהוב מסמל? לא יודעת 10- אוהב את הצבע הזה? כן ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? לא 2- אתה אלרגי לדשא? (כי יש אנשים שכן) לא 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? כן 4- מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? מזמן 5- מה עדיף: עלה או גבעול? הוממ לא יודעת 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: בננה 7- נכון האיר פוטר 3 ירוק? הווא ספר מהמם? הכותרת ירוקה, לא הספר. וכן. 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? טוש 9- מה לדעתך ירוק מסמל? טבע 10- אוהב את הצבע הזה? כן כחול 1- מה דעתך על הדרדסים?
2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? DDDDDDD: 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? לא יודעת 4- אוהב ללכת לים? כן 5- אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים? פחות. 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? לא 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? לא יודעת 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? קופסא של נרות חנוכה 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? חופש כזה. לא יודעת. 10- אהב את הצבע הזה? מאוד ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? אבריל לאבין 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? אמת 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? כן, לא יודעת. 4- זה צבע רק לבנות? הוממ לא יודעת. 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? לא 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? (חוץ מעצמך, אם אתה כזה) כן 7- החיים ורודים? לא 8- מה הדבר הורוד הכי קורב אליך? ארנק 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? לא יודעת 10- אוהב את הצבע? הוא חביב כתום ואחרון: 1- אוהב תפוזים? כן 2- וקלמנטינות? כן 3- וגזר? כן 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? נגד 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? כן 6- אורנג' חברה טובה? לא 7- ומה עם "תפוז אנשים"? סבבה 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? מנורה 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? לא יודעת 10- אוהב אותו? כן

Nurit Girl

New member
צבעים.

אדום 1- מי הם 5 האנשים החשובים לך ביותר? המשפחה שלי, האחיינים שלי, בת שבע, אביטל ואסתי [נו, זה יותר מ5
] 2- אתה אהב עגבניות? כן 3- וגמבה? לא 4- ותותים? לא 5- אתה נגעל מדם? לא ממש 6- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? אממ.. נראה לי שבת. 7- יש לך בגדים באדום בארון? כן 8- מה הדבר האדום הקרוב אליך: המכסה של הפח 9- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? אהבה ושנאה 10- אוהב את הצבע? מאוד ^^ צהוב 1- מה דעתך על לימון? לא אוהבת במיוחד 2- אוהב חרדל? לא 3- וגבינ"צ? כן 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? ברור 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? צהוב [?] 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... : חח.. האם גם אתה חלית בצהבת כשהיית קטן? [לא] 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? אני מניחה שכן 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? כנפיים של מטוס [קטן] 9- מה לדעתך צהוב מסמל? אושר 10- אוהב את הצבע הזה? בערך ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? אף פעם לא אכלתי אבוקדו. 2- אתה אלרגי לדשא? (כי יש אנשים שכן) לא 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? כן 4- מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? לא זוכרת 5- מה עדיף: עלה או גבעול? עלה [לא לאכול!!!!] 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: עגבניה 7- נכון האיר פוטר 3 ירוק? הווא ספר מהמם? כן 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? מחק של עיפרון 9- מה לדעתך ירוק מסמל? שמחה [?] 10- אוהב את הצבע הזה? כן כחול 1- מה דעתך על הדרדסים? חמודים! הייתי מכורה אליהם בגן XD 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? () לא יודעת 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? אני בבית 4- אוהב ללכת לים? כן 5- אוהב את הבריכה יותר טאו פחות מהים? ים יותר 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? לא מפחיד 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? אממ. 1 או 2 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? מיטה 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? לא יודעת 10- אהב את הצבע הזה? הוא בסדר ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? פקאצות 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? אני אומרת אמת XD 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? יש לי, לא יודעת כמה 4- זה צבע רק לבנות? כן [ולהומואים] 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? אני מניחה שכן 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? (חוץ מעצמך, אם אתה כזה) כן 7- החיים ורודים? לפעמים 8- מה הדבר הורוד הכי קורב אליך? הפיג'מה שאני לובשת [היי! סבתא שלי קנתה לי אותה..] 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? מסטיק בזוקה 10- אוהב את הצבע? לא ממש כתום ואחרון: 1- אוהב תפוזים? לא [בגלל זה אני לוקחת כדורים של ויטמין C] 2- וקלמנטינות? לא 3- וגזר? לא 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? נגד 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? לא ממש 6- אורנג' חברה טובה? לא יודעת 7- ומה עם "תפוז אנשים"? אמ.. כן [?] 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? רמקול+מיקרופון 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? את החדר שלי 10- אוהב אותו? כן

עונה!אחרי מלא זמן שלא יצא לי ):

אדום 1- מי הם 5 האנשים החשובים לך ביותר?~ 2- אתה אהב עגבניות?כע 3- וגמבה?כע 4- ותותים?לא! 5- אתה נגעל מדם?לא 6- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם?אתמול מהחינכיים חח 7- יש לך בגדים באדום בארון?כן נראלי 8- מה הדבר האדום הקרוב אליך:העכבר 9- מה לדעתך מסמל הצבע האדום?כלום 10- אוהב את הצבע?כן צהוב 1- מה דעתך על לימון?חמוץ 2- אוהב חרדל?לא 3- וגבינ"צ?רק בטוסט 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? כן 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך?צהוב? 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה.. אח חבל. 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב?לא 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך?שלט של בוקרשוק 9- מה לדעתך צהוב מסמל?אור 10- אוהב את הצבע הזה?לא ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע?כןןןןןן 2- אתה אלרגי לדשא? (כי יש אנשים שכן)לא (גם יש אנשים שלא) 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם?כן 4- מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק?אתמול 5- מה עדיף: עלה או גבעול?עלה 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק:תפוז? 7- נכון האיר פוטר 3 ירוק? הווא ספר מהמם?חח הארי פוטר 3 לא ירוק!רק הכותרת 6 ירוק 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך?משחת שיניים חח 9- מה לדעתך ירוק מסמל?דשא 10- אוהב את הצבע הזה?כן כחול 1- מה דעתך על הדרדסים?חולה עליהם 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? ()אחלים בחלים 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת?חח אין לי כוח 4- אוהב ללכת לים?כן 5- אוהב את הבריכה יותר טאו פחות מהים?פחות 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד?חח זה לא קורה 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך?2 נראלי בוקסרים ד"א 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך?הסרט חח סתם הארנק 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל?שמיים 10- אהב את הצבע הזה?כן ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה?בנותתתת 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת?גם וגם 3- יש לך בגדים ורודים? כמה?לא 4- זה צבע רק לבנות?לא ם לפרעחים 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו?כע 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? (חוץ מעצמך, אם אתה כזה) חח לא נראלי (אני לא) 7- החיים ורודים?לא הם כחולים 8- מה הדבר הורוד הכי קורב אליך?צ'ק מאחותי 9- מה לדעתך צבע זה מסמל?שמחת חיים?חח 10- אוהב את הצבע?קצת כתום ואחרון:תפוזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז 1- אוהב תפוזים?כע 2- וקלמנטינות?כע 3- וגזר?כע 4- היית בעד או נגד ההתנתקות?נגד 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות?לע 6- אורנג' חברה טובה?כע 7- ומה עם "תפוז אנשים"?אחלה בחלה שבריבוע 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך?הקופה 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה?משו כתום 10- אוהב אותו?קצת סוף!!!!!!!

I R i T 94

New member
../images/Emo220.gif אעאע אני לא היחידה שלא אוהבת תותים D:

תותים זה רע

anna the best

New member
צבעים ../images/Emo105.gif

אדום 1- מי הם 5 האנשים החשובים לך ביותר? 2- אתה אהב עגבניות? לא
איכס..... 3- וגמבה? כנ"ל. 4- ותותים? יאמי!!!!
5- אתה נגעל מדם? לא 6- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? לפני 3 ימים בערך 7- יש לך בגדים באדום בארון? לא 8- מה הדבר האדום הקרוב אליך: חוט נחושת 9- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? תשוקה? 10- אוהב את הצבע? ככה ככה צהוב 1- מה דעתך על לימון? שהוא חמוץ 2- אוהב חרדל? לא
3- וגבינ"צ? לא, כנ"ל
4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? כשאני מסתכלת הרבה זמן אז כן 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? צהוב!!! 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה...
חבל. 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? נכון 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? סמרטוט 9- מה לדעתך צהוב מסמל? חום 10- אוהב את הצבע הזה? די, יותר מהאדום. ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? כן
2- אתה אלרגי לדשא? (כי יש אנשים שכן) לא 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? כן
4- מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? עכשו, וכשהלכתי לקניון 5- מה עדיף: עלה או גבעול? גבעול 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: בננה
7- נכון האיר פוטר 3 ירוק? הווא ספר מהמם? נכון
כל ספר הארי פוטר מהמם! 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? עטוש 9- מה לדעתך ירוק מסמל? קנאה? 10- אוהב את הצבע הזה? כן! כחול 1- מה דעתך על הדרדסים? אחחחח נוסטליה. 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? () אה.... לא רואה 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? טיפה 4- אוהב ללכת לים? כן 5- אוהב את הבריכה יותר טאו פחות מהים? קצת פחות. 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? לא. גם כי אני לא אוכלת ארטיקים. 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? המון 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? כוס 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? תקווה 10- אהב את הצבע הזה? מאוד מאוד! ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? פאקצה. 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? גם וגם 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? כן.... די הרבה האמת... 4- זה צבע רק לבנות? לא 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? ממש לא 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? (חוץ מעצמך, אם אתה כזה) כן... 7- החיים ורודים? די 8- מה הדבר הורוד הכי קורב אליך? הג'קט שלי 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? משהו מתוק 10- אוהב את הצבע? כן כתום ואחרון: 1- אוהב תפוזים? כן!
2- וקלמנטינות? גם! 3- וגזר? מאוד מאוד! במיוחד המיץ שלו וכשהוא במרק! 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? הייתי נייטרלית 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? לא 6- אורנג' חברה טובה? די 7- ומה עם "תפוז אנשים"? גם 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? מצית לכיריים 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? מרץ 10- אוהב אותו? כן!

צבעים ../images/Emo108.gif../images/Emo120.gif

אדום 1- מי הם 5 האנשים החשובים לך ביותר? אממ לאדעת זה קשה.. יש יותר מ-5... משפחה קרובה וחברים קרובים... 2- אתה אהב עגבניות? אמ כן 3- וגמבה? זה בסדר... 4- ותותים? כן 5- אתה נגעל מדם? לא 6- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? לא זוכרת.. נראה לי אתמול 7- יש לך בגדים באדום בארון? כן 8- מה הדבר האדום הקרוב אליך: כסא 9- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? אהבה? חחח 10- אוהב את הצבע? אממ הוא בסדר.. צהוב 1- מה דעתך על לימון? אחלה תבלין 2- אוהב חרדל? לא 3- וגבינ"צ? כן 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? כמובן 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? צהוב חח 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... באסה 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? לא.. הוא ירקרק כזה 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? חח בובה שקניתי בחו"ל, כמו שיש את הפו הדובים הקטנים שכולם שמים על הפלאפון, אז היו שם כאלה ענקיים אז יש לי כזה בצורת ברווז. 9- מה לדעתך צהוב מסמל? תקווה 10- אוהב את הצבע הזה? כן ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? חח כשהייתי קטנה, עכשיו אני מחבבת אבוקדו 2- אתה אלרגי לדשא? (כי יש אנשים שכן) לא 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? אממ כן, זה תלוי בהשפעת מה אני 4- מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? אממ לא זוכרת... לבשתי לא מזמן סוודר בגוון ירוק אבל עם שילוב של כמה צבעים חח 5- מה עדיף: עלה או גבעול? עלה 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: עגבנייה? 7- נכון האיר פוטר 3 ירוק? הווא ספר מהמם? לא קראתי הארי פוטר 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? שקית של סטימצקי חח 9- מה לדעתך ירוק מסמל? גראס חח 10- אוהב את הצבע הזה? כן כחול 1- מה דעתך על הדרדסים? חמדמדים 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? () לא ראיתי מעולם 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? איך אני אנסה? המחשב בבית לא בחוץ. 4- אוהב ללכת לים? כן 5- אוהב את הבריכה יותר טאו פחות מהים? פחות.. ים שולט 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? חח לא, זה כיף 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? חח לאדעת.. לא ספרתי 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? מחזיק מפתחות בצורת סקייטבורד כחול 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? רגיעה 10- אהב את הצבע הזה? כן ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? השיער שלי 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? חח אמת 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? כן יש לי, למרות שפעם לא הייתי מסוגלת לחשוב על ורוד אבל מאז השיער הורוד קניתי המון בגדים ורודים 4- זה צבע רק לבנות? ממש לא 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? לא 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? (חוץ מעצמך, אם אתה כזה) חחח חוץ מעצמי? אממ לאדעת... 7- החיים ורודים? זה תלוי בהשפעת מה אתה- "עולם ורוד רואים רק דרך עיניים אדומות!" 8- מה הדבר הורוד הכי קורב אליך? עט עפרון 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? גאווה חחחח 10- אוהב את הצבע? מאוד =] כתום ואחרון: 1- אוהב תפוזים? לפעמים 2- וקלמנטינות? לפעמים 3- וגזר? לפעמים 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? בעד 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? ממש לא 6- אורנג' חברה טובה? כן 7- ומה עם "תפוז אנשים"? סבבה 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? מלא פסלים ונרות ודליים ותחפושות של הלוואין 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? הלוואין =] 10- אוהב אותו? כן

../images/Emo205.gif../images/Emo187.gifצבעים .. :)

אדום 1- מי הם 5 האנשים החשובים לך ביותר? מה קשור-_____-" 2- אתה אהב עגבניות? כן XD 3- וגמבה? כן XD 4- ותותים? כן XD 5- אתה נגעל מדם? מי לא? X: 6- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? מזמן 7- יש לך בגדים באדום בארון? כן, קצת 8- מה הדבר האדום הקרוב אליך: דף אדום 9- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? מצד אחד גיהנום, מצד שני אהבה 10- אוהב את הצבע? ככה צהוב 1- מה דעתך על לימון? חמוץ.. 2- אוהב חרדל? ככה 3- וגבינ"צ? כןןD: 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? כולנו
5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? צהוב! D: 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? אין לי מושג
8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? עיפרון 9- מה לדעתך צהוב מסמל? אור, שמחה 10- אוהב את הצבע הזה? לא ממש ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? כן S: 2- אתה אלרגי לדשא? (כי יש אנשים שכן) לא.. 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? ברור! [לא בציניות] 4- מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? ממ.. סווצ'ר.. יום שישי 5- מה עדיף: עלה או גבעול? עלה ^____^ 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: לא יודעת :| בננה? 7- נכון האיר פוטר 3 ירוק? הווא ספר מהמם? הארי פוטר 4! 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? טוש 9- מה לדעתך ירוק מסמל? זה, אין לי מושג 10- אוהב את הצבע הזה? כן D: כחול 1- מה דעתך על הדרדסים? חמודיםD: 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? ()
3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? לא ניסיתי.. אבל זה הגיוני כי העולם מסתובב. 4- אוהב ללכת לים? כןן
5- אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים? פחות. ים
6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? כן ;; 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? אחד
8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? גם טוש 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? מים, זרימה. |: 10- אהב את הצבע הזה? כןכןכןכן ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? משקפיים. כאילו, תמיד אומרים ש'רואים את העולם בוורוד', שהייתי קטנה חשבתי שפשוט מדובר במישהו שחובש משקפיים ורודים. 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? סטיגמה אבל יש בזה קצת אמת. 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? כן, מעט 4- זה צבע רק לבנות? כן! בנים, ורוד ל-א מחמיא לכם. 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? כן.
6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? (חוץ מעצמך, אם אתה כזה) ממ... לא 7- החיים ורודים? תלוי איזה ורוד. P: 8- מה הדבר הורוד הכי קורב אליך? כוס! [לא טוש, לא נייר, לא עט. כוס!] 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? טוב 10- אוהב את הצבע? ככה כתום ואחרון: 1- אוהב תפוזים ? כשהם סחוטים במיץ 2- וקלמנטינות? לא 3- וגזר? לא 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? בעד 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? אני לא הולכת עם כתום בד"כ 6- אורנג' חברה טובה? כן! אבל אמא לא רוצה לעבור ): 7- ומה עם "תפוז אנשים"? ברור. D: 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? עטיפה של טיפקס? :) 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? ממ. אין לי מושג 10- אוהב אותו? ככה

עדן גפן

New member
ohhhh well well to dododotoo..../images/Emo190.gif|פיס|

אדום 1- מי הם 5 האנשים החשובים לך ביותר? אמא, אביב, סבתא, מיקי, וג'וני. 2- אתה אהב עגבניות? כןן 3- וגמבה?כןן! 4- ותותים? כןן 5- אתה נגעל מדם? ממש לא 6- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם?אתמול בלילה 7- יש לך בגדים באדום בארון? הרוב!:] 8- מה הדבר האדום הקרוב אליך: החולצה שלי, הצעיף שלי, הכובע שלי:] [הם עליי חח] 9- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? אהבה, שנאה. מוות, חיים. תווקה, אבדון. שלום, מלחמה.. 10- אוהב את הצבע? ברור.. הוא הכי מדהים בעולם. צהוב 1- מה דעתך על לימון? אוהבת! 2- אוהב חרדל? לא ממש 3- וגבינ"צ? כן!:] 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? אכן 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? צהוב חח 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... חח 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב?אממ אוקי חח לא יודעת. שונאת את זה 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך?אין לידי 9- מה לדעתך צהוב מסמל? פיפי!:] חח 10- אוהב את הצבע הזה? לא ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? לא! כפרעל אבוקדו!:] 2- אתה אלרגי לדשא? (כי יש אנשים שכן) לא:| 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? כן:]] 4- מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? אמ לא זוכרת.. אבל אני לובשת ירוק!:] 5- מה עדיף: עלה או גבעול? גבעול. 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: בננה, קלמנטינה 7- נכון האיר פוטר 3 ירוק? הווא ספר מהמם? כןןןןןןןןן:]]]] שם מכירים את סיריוסוש לראשונה:] 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך?הנעליים שלי.. 9- מה לדעתך ירוק מסמל? סמים!:]
10- אוהב את הצבע הזה? כן כחול 1- מה דעתך על הדרדסים? נאצים 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? שיהנו 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? אין לי כח 4- אוהב ללכת לים? מאוד 5- אוהב את הבריכה יותר טאו פחות מהים? הרבה פחות.. לא אוהבת בכלל! 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? לא:] 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? לא יודעת.. כמה.. 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך?הפד של המחשב 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? well, חופש. 10- אהב את הצבע הזה? לא ממש ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? הגופיה הקרועה שלי 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? סטיגמה 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? יש לי טרייניג ורוד וגופיה ורודה 4- זה צבע רק לבנות? לא יודעת>< כל אחד ומה שהוא אוהב 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? אולי>< חח סתם לא 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? (חוץ מעצמך, אם אתה כזה) אני לא, ואני לא מכירה 7- החיים ורודים? ממש לא 8- מה הדבר הורוד הכי קורב אליך? הגופיה הקרועה שלי מתחת לחולצה 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? צביעות 10- אוהב את הצבע?לא כתום ואחרון: 1- אוהב תפוזים? כן 2- וקלמנטינות? כן 3- וגזר? לא! 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? בעד! 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? ממש לא 6- אורנג' חברה טובה? לא!^%& 7- ומה עם "תפוז אנשים"? בסדר.. 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? אין.. 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? איגוד השפנים הרעבים 10- אוהב אותו? לא

Helen77

New member
אחד השאלונים היותר טובים ../images/Emo45.gif

אדום מי הם 5 האנשים החשובים לך ביותר? אמא ואבא, שתי החברות הטובות ואח שלי אתה אהב עגבניות? כן וגמבה? כן ותותים? כן אתה נגעל מדם? לא מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? אתמול יש לך בגדים באדום בארון? כן ! מה הדבר האדום הקרוב אליך: סווטשרט אדום לחורף :) וגם גריפינדור !!! והתיק שלי מה לדעתך מסמל הצבע האדום? זה צבע חם... האנשים שאני אוהבת מזכירים לי לפעמים את הצבע האדום... אוהב את הצבע? מאוד צהוב מה דעתך על לימון? נחמד אוהב חרדל? לא וגבינ"צ? כן גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? כן באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? צהוב ! נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? חחח כן... די מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? קוקיה צהובה P: מה לדעתך צהוב מסמל? שאלה קשה... צהוב מזכיר לי שמש, קיץ אוהב את הצבע הזה? די ירוק היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? חחח ברור אתה אלרגי לדשא? (כי יש אנשים שכן) לא נראה לי אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? כן מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? אתמול מה עדיף: עלה או גבעול? עלה תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: בננה :S נכון הארי פוטר 3 ירוק? כןכן הווא ספר מהמם? כן ! מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? העץ שבחצר שלי מה לדעתך ירוק מסמל? התחדשות אוהב את הצבע הזה? כן כחול מה דעתך על הדרדסים? לא משהו ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? דוחים, מעוררי רחמים, מפגרים תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? כן.... אוהב ללכת לים? כן אוהב את הבריכה יותר טאו פחות מהים? פחות כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? כן, די כמה תחתונים עם כחול יש לך? הא? מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? ג'ינס P: מה לדעתך הצבע כחול מסמל? רוגע אהב את הצבע הזה? כן ורוד מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? איכ.. פקאצות- סטיגמה, או אמת? אמת יש לך בגדים ורודים? כן... אבל ממש קצת (!) כמה? הממ.. שנים שלושה זה צבע רק לבנות? לא אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? לא בהכרח מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? (חוץ מעצמך, אם אתה כזה) לא ממש- לא אוהב אוהב... סתם חושב שזה נחמד החיים ורודים? לא מה הדבר הורוד הכי קורב אליך? אין כזה... מה לדעתך צבע זה מסמל? מסטיק אוהב את הצבע? לא כתום ואחרון: אוהב תפוזים? כן וקלמנטינות? כן וגזר? כן היית בעד או נגד ההתנתקות? הייתי האמצע הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? לא זוכרת אורנג' חברה טובה? כן ומה עם "תפוז אנשים"? גם מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? אולי הארי פוטר 7 P: יש לו קצת כתום בכריכה מה דעתך מסמל הצבע הזה? אני לא יודעת... כמו אדום זה צבע חם שאני אוהבת. מזכיר לי קופצנות P: אוהב אותו? כן

Rain must fall

New member
צבעימ

אדום 1- מי הם 5 האנשים החשובים לך ביותר? מה הזה קשור לצבעים? 2- אתה אהב עגבניות? לא, איכ. 3- וגמבה? לא. 4- ותותים? לפעמים. 5- אתה נגעל מדם? לא. 6- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? אתמול. 7- יש לך בגדים באדום בארון? כן. 8- מה הדבר האדום הקרוב אליך: בושם. 9- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? תשוקה. 10- אוהב את הצבע? כן. צהוב 1- מה דעתך על לימון? חמוץ? 2- אוהב חרדל? לא. 3- וגבינ"צ? לא. רק בטוסט. 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? להה. 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? צהוב. 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? כן. 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? סמרטוט. 9- מה לדעתך צהוב מסמל? דברים טובים וחיוביים. 10- אוהב את הצבע הזה? כן. ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? לדנה היה אני בטוחה P: 2- אתה אלרגי לדשא? (כי יש אנשים שכן) לא. 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? למה לא.
4- מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? שלשום. [איך אני זוכרת O:] 5- מה עדיף: עלה או גבעול? עלה. 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: בננה. 7- נכון האיר פוטר 3 ירוק? הווא ספר מהמם? לא. 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? אמפי4 ועטיפת סנופי ירוקה של ספר. 9- מה לדעתך ירוק מסמל? המממ, לא יודעת. גם, דברים טובים כזה. טבע. 10- אוהב את הצבע הזה? כן. כחול 1- מה דעתך על הדרדסים? הם ססבה.
2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? () חעעחעחוש. 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? לא יודעת אין לי כח לנסות. 4- אוהב ללכת לים? למה לא. 5- אוהב את הבריכה יותר טאו פחות מהים? יותר. 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? לא. 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? אין לי כח לבדוק |חבול" 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? אריזה של קורנפלקס כריות. 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? אוויר, שמיים. 10- אהב את הצבע הזה? כן. ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? תאמת? פאקצות, חחחח. 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? אמת! 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? חולצה אחת של האפי טרי פריינדס. 4- זה צבע רק לבנות? לא. 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? לא. 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? (חוץ מעצמך, אם אתה כזה) חברה שלי. 7- החיים ורודים? תלוי באיזה גוון. P: 8- מה הדבר הורוד הכי קורב אליך? קופסא קטנה. 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? פאקצות! מוחעח.
10- אוהב את הצבע? לא. כתום ואחרון: 1- אוהב תפוזים? כן. 2- וקלמנטינות? כן. 3- וגזר? כן. 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? בעד. 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? לא. 6- אורנג' חברה טובה? לא ניסיתי. 7- ומה עם "תפוז אנשים"?
8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? כל החדר שלי כתום. 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? המ. חיים. 10- אוהב אותו? כן, הצבע האהוב עליי.

אילנייש

New member
צבעים

אדום 1- מי הם 5 האנשים החשובים לך ביותר?מה הקשר לאדום? 2- אתה אהב עגבניות?כן 3- וגמבה?לא 4- ותותים?כן 5- אתה נגעל מדם?כן 6- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם?לפני כמה ימים 7- יש לך בגדים באדום בארון?כן 8- מה הדבר האדום הקרוב אליך:שדחן 9- מה לדעתך מסמל הצבע האדום?חוזק 10- אוהב את הצבע?כן צהוב 1- מה דעתך על לימון?בסדר 2- אוהב חרדל?תלוי עם מה 3- וגבינ"צ?כן 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור?כן 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך?צהוב מן הסתם 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה...חבל 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב?כן,סוג של D: 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך?גופיה 9- מה לדעתך צהוב מסמל?אושר 10- אוהב את הצבע הזה?כן ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע?לא 2- אתה אלרגי לדשא? (כי יש אנשים שכן)לא 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם?כן 4- מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק?עכשיו 5- מה עדיף: עלה או גבעול?אנערף 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק:בננה 7- נכון האיר פוטר 3 ירוק? הווא ספר מהמם?לא 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך?הבגדים שלי 9- מה לדעתך ירוק מסמל?דשא:S 10- אוהב את הצבע הזה?כן נחמד כחול 1- מה דעתך על הדרדסים?נחמדיםD: 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? Oo 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת?לא יודעת,לא ניסיתיD: 4- אוהב ללכת לים?זה שקרוב לבית לא,אבל כל השאר כן 5- אוהב את הבריכה יותר טאו פחות מהים?באותה מידה 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד?לא 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך?2 נראלי 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך?עט 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל?רוגע 10- אהב את הצבע הזה?כן ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה?קשתות 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת?אמת 3- יש לך בגדים ורודים? כמה?כן,מעט 4- זה צבע רק לבנות?לא 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו?לא,אבל זה לא יפה להם לפי דעתי 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? (חוץ מעצמך, אם אתה כזה)כן 7- החיים ורודים?לא 8- מה הדבר הורוד הכי קורב אליך?קלסר 9- מה לדעתך צבע זה מסמל?-- 10- אוהב את הצבע?ככה ככה כתום ואחרון: 1- אוהב תפוזים?כן 2- וקלמנטינות?כן 3- וגזר?בקטנה 4- היית בעד או נגד ההתנתקות?נגד 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות?לא 6- אורנג' חברה טובה?כן 7- ומה עם "תפוז אנשים"?כן חח 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך?שעון 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה?גזרים 10- אוהב אותו?כן

Beyond Perfect

New member
:)

אדום 1- מי הם 5 האנשים החשובים לך ביותר? אמא, אבא, אחיות שלי, אח שלי.. מממ לי, אנטון, חברות וחברים.. והילדים בבצפר :) 3 יחידות מתמטיקה חחח... 2- אתה אהב עגבניות? לא 3- וגמבה? לא 4- ותותים? אלרגית 5- אתה נגעל מדם? לא 6- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? אתמול 7- יש לך בגדים באדום בארון? לא נראה לי 8- מה הדבר האדום הקרוב אליך: טוש 9- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? אהבה 10- אוהב את הצבע? לא ממש צהוב 1- מה דעתך על לימון? בע 2- אוהב חרדל? לא 3- וגבינ"צ? לא 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? אני עם משקפי שמש כמעט תמיד.. ולא ממש 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? אין לי 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... סבבה.. 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? כן 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? שמן עיסוי 9- מה לדעתך צהוב מסמל? רוגע 10- אוהב את הצבע הזה? כן ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? לגמרי... כל יום קורה לי 2- אתה אלרגי לדשא? (כי יש אנשים שכן) לא, אבל הכלבה שלי רגישה ל-4 סוגים 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? כן 4- מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? אתמול, גופיה 5- מה עדיף: עלה או גבעול? עלה 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: בננה 7- נכון האיר פוטר 3 ירוק? הווא ספר מהמם? לא יודעת 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? סבון שמן זית 9- מה לדעתך ירוק מסמל? קנאה 10- אוהב את הצבע הזה? כן כחול 1- מה דעתך על הדרדסים? סבבה 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? () מעולים, בד"כ לפחות 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? כן 4- אוהב ללכת לים? כן 5- אוהב את הבריכה יותר טאו פחות מהים? פחות 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? לא 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? ממממ יש לי מיליונים בלי קשר.. אז לא ספרתי כמה מהם עם כחול 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? מסטיק אורביט 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? שלווה, חום 10- אהב את הצבע הזה? לא ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? מסטיק 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? אמת 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? כן, המון 4- זה צבע רק לבנות? לא 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? תלוי מי זה... ואיזה ורוד.. אם זה יהיה צעיף, או סוודר אז אני לא חושבת.. אני בטוחה חחח 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? (חוץ מעצמך, אם אתה כזה) חברה הכי טובה שלי 7- החיים ורודים? כן 8- מה הדבר הורוד הכי קורב אליך? מחברת של פו הדוב 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? שמחה 10- אוהב את הצבע? כן כתום ואחרון: 1- אוהב תפוזים? כן 2- וקלמנטינות? כן, רק לא את הריח 3- וגזר? לא 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? בעד 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? לא 6- אורנג' חברה טובה? סבבה 7- ומה עם "תפוז אנשים"? אחלה 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? נר 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? לא יודעת 10- אוהב אותו? כן

Mr KokoLoko

New member
../images/Emo203.gif

אדום 1- מי הם 5 האנשים החשובים לך ביותר? איך זה קשור לאדום? שיהיה: אמא, אבא, 2 אחיות, אממ ידידה טובה. 2- אתה אהב עגבניות? כן. 3- וגמבה? כן. 4- ותותים? כן. 5- אתה נגעל מדם? לא ממש. 6- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? לא זוכר, נראה לי מזמן. 7- יש לך בגדים באדום בארון? לאXD 8- מה הדבר האדום הקרוב אליך: ספר גיאומטריה. 9- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? אהבה. 10- אוהב את הצבע? לא ממש. צהוב 1- מה דעתך על לימון? חמוץ. 2- אוהב חרדל? לא. 3- וגבינ"צ? כן. 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? כן. 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? צהוב
6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... באסה. 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? לא. 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? מחברת 9- מה לדעתך צהוב מסמל? ממ לא יודעXD 10- אוהב את הצבע הזה? קצת. ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? מה? 2- אתה אלרגי לדשא? (כי יש אנשים שכן) לא. 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? לא. 4- מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? חורף שעבר. 5- מה עדיף: עלה או גבעול? עלה. 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: תפוז, בננה. 7- נכון האיר פוטר 3 ירוק? הווא ספר מהמם? מאיפה אני יודעXD 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? אלגברה של בני גורן. 9- מה לדעתך ירוק מסמל? דשא. 10- אוהב את הצבע הזה? קצת. כחול 1- מה דעתך על הדרדסים? כפרה עליהםXD 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? () חחחXD 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת?נכוןXD 4- אוהב ללכת לים? לא ממש. 5- אוהב את הבריכה יותר טאו פחות מהים? יותר. 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? לא, זה מגעיל. 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? 2-3. 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? מחברת. 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? שמים. 10- אהב את הצבע הזה? כן. ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? פרחים. 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? אמת. 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? לא, אבל בשמחה הייתי קונה. 4- זה צבע רק לבנות? לא. 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? לא. 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? (חוץ מעצמך, אם אתה כזה) אמ אחותי. 7- החיים ורודים? לא. 8- מה הדבר הורוד הכי קורב אליך? כלום. 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? פרחים. 10- אוהב את הצבע? קצת. כתום ואחרון: 1- אוהב תפוזים? כן. 2- וקלמנטינות? כן. 3- וגזר? כן 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? בעד. 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? לא. 6- אורנג' חברה טובה? לא. 7- ומה עם "תפוז אנשים"? כפרה על תפוזאנשים. 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? מחברת. 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? את החדר שלי. 10- אוהב אותו? מאוד.

../images/Emo216.gif../images/Emo71.gifצבעים.../images/Emo98.gif

אדום 1- מי הם 5 האנשים החשובים לך ביותר? 2- אתה אהב עגבניות? לא 3- וגמבה? כן 4- ותותים? כן @##% 5- אתה נגעל מדם? קצת 6- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? אתמול
אבל לא משו רציני.. 7- יש לך בגדים באדום בארון? ברור :) 8- מה הדבר האדום הקרוב אליך: מחברת גיאומטריה 9- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? את היופי שבעולם 10- אוהב את הצבע? כן, מאוד
צהוב 1- מה דעתך על לימון? הוא..לימוני שכזה 2- אוהב חרדל? לא 3- וגבינ"צ? לפעמים.. בעיקר על פיצה 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? כן 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? צהוב
6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... אוקידוק 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? כן O: 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? הכוס הזאת ששמים בה עטים.. 9- מה לדעתך צהוב מסמל? קיץץ :) 10- אוהב את הצבע הזה? הוא חביב שכזה. ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? לא 2- אתה אלרגי לדשא? (כי יש אנשים שכן) לא 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? חחח לא יוצא הרבה XD" 4- מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? מזמן.. 5- מה עדיף: עלה או גבעול? לא יודעת ... 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: בננה O: 7- נכון האיר פוטר 3 ירוק? הווא ספר מהמם?
8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? וואו. עכשיו כשאני מסתכלת על זה, אין שומדבר ירוק בחדר שלי. לא מפתיע במיוחד XD" 9- מה לדעתך ירוק מסמל? מרחבים פתוחים. 10- אוהב את הצבע הזה? ככה. כחול 1- מה דעתך על הדרדסים? יש להם ראש כחול $%&@!! 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? ()
3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? אין לי כוח לנסות. סורי 4- אוהב ללכת לים? ככה 5- אוהב את הבריכה יותר טאו פחות מהים? יותר, נראלי 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? לא XD" 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? לא יודעת ואין לי כוח לספור 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? הקופסא של הסימפסונים.
9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? ים. רוגע. שלווה. 10- אהב את הצבע הזה? ככה. ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? אמא XD" 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? בעיקר אמת.. אבל יש מלא פאקצות שגם לא הולכות עם וורוד. 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? לא ממש.. XD" 4- זה צבע רק לבנות? לא.. אבל זה מוזר לראות בן עם וורוד 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? לא. הוא יודה לוי.
6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? (חוץ מעצמך, אם אתה כזה) מיכי XD 7- החיים ורודים? לפעמים 8- מה הדבר הורוד הכי קורב אליך? הטאמגוצ'י של אחותי. היא ביקשה שאני אשמור לה עליו בזמן שהיא אצל חברה XDD 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? תמימות וזנות בעיקר. (זה לא הולך ביחד בדר"כ, אני יודעת.. XD") 10- אוהב את הצבע? לא ממש. כתום ואחרון: 1- אוהב תפוזים? כן 2- וקלמנטינות?כן 3- וגזר?כן 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? לא בעד ולא נגד 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? לא 6- אורנג' חברה טובה? כן 7- ומה עם "תפוז אנשים"? גם, כשזה לא תפוזונה/תפוזדוני/תפוזבל 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? מחברת מעבדה של ביולוגיה XD" 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? פירות, בעיקר 10- אוהב אותו? הוא חביב כזה. תלוי באיזה גוון של כתום מדובר.

MispIaced

New member
~עיוורון צבעים שליתה~

אדום 1- מי הם 5 האנשים החשובים לך ביותר? לא יודע 2- אתה אהב עגבניות? בערך 3- וגמבה? כן 4- ותותים? נמנמ, לא ממש 5- אתה נגעל מדם? לא 6- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? שבוע שעבר נראה לי 7- יש לך בגדים באדום בארון? לא נראה לי, יש לי חולצה שהיא חצי אפורה חצי אדומה, נחשב? 8- מה הדבר האדום הקרוב אליך: ספל. (כאילו, לא ספל, אבל זה לא יישמע טוב.) 9- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? מוות 10- אוהב את הצבע? תלוי באיזה גוון צהוב 1- מה דעתך על לימון? חמוץ מדי 2- אוהב חרדל? בערך 3- וגבינ"צ? כן 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? לא 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? תנחשו 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... מדהים. 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? לא 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? לא יודע 9- מה לדעתך צהוב מסמל? שמחה 10- אוהב את הצבע הזה? לא ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? לא 2- אתה אלרגי לדשא? (כי יש אנשים שכן) לא, אבל הוא חותך אותי. 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? לא, מה יש לחשוב על העולם? יותר מדי מלחמות. 4- מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? עכשיו 5- מה עדיף: עלה או גבעול? עלה 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: נו באמת 7- נכון האיר פוטר 3 ירוק? הווא ספר מהמם? לא 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? חולצה שלי 9- מה לדעתך ירוק מסמל? צמיחה 10- אוהב את הצבע הזה? לא כחול 1- מה דעתך על הדרדסים? שיעשו לי ילד 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? מגניבים, היה אחד לאמא שלי על התיק בהתנתקות. 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? לא 4- אוהב ללכת לים? לא 5- אוהב את הבריכה יותר טאו פחות מהים? לשחות בפיפי של ילדים קטנים?~ יאאאא, איזה כיף! 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? לא. 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? |: 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? לא יודע 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? לא יודע, חופשיות או משהו 10- אהב את הצבע הזה? בערך ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? איכ 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? אמת 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? אני בן. 4- זה צבע רק לבנות? כן. 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? לא, אני אדע. 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? (חוץ מעצמך, אם אתה כזה) לא. 7- החיים ורודים? hell no 8- מה הדבר הורוד הכי קורב אליך? אין לי דברים וורודים שקרובים אלי. 9- מה לדעתך צבע זה מסמל?פקאצהץ 10- אוהב את הצבע? לא. כתום ואחרון: 1- אוהב תפוזים? כן 2- וקלמנטינות? כן 3- וגזר? כן 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? בעד. 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? לא 6- אורנג' חברה טובה? לא ממש 7- ומה עם "תפוז אנשים"? אני חייב להגיד שכן. 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? לא יודע 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? לא יודע. 10- אוהב אותו? לא

למעלה