שאלון פלייליסטD:

One Click Hil

New member
עונה

איך העולם רואה אותי? Evan & Jaron - Crazy for this girl האם יהיו לי חיים מאושרים? Christina Vidal - Take me away מה אנשים באמת חושבים עליי? Howie Day - Collide האם אנשים חושקים בי בסתר? OAR - Love & Memories איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? Lifehouse - Storm מה אני צריך לעשות עם חיי? Good Charlotte - All black עצה טובה בשבילי: Lifehouse - Easier to be מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Paramore - That's what you get מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Paramore - Born for this איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Jesse Mccartney - Best day of my life ובהלוויה שלי? Good Charlotte - Misery איזה סוג גבר אני אוהב? Michael Buble' - Me & Mrs. Jones איך יהיה לי מחר? Good Charlotte - Keep your hands off my girl REMIX למה אני כאן? Paramore - Misery Business בתור מה אנשים יזכרו אותי? Amber Pacific - Take me from this place איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Meshell Ndegeocello - Beautiful האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Rascal Flatts - What hurts the most איך תהיה השנה הזו? Mario Vazquez - Gallery

פלייליסט.

איך העולם רואה אותי? Guns 'n' Roses- Live And Let Die... אוו... האם יהיו לי חיים מאושרים? Nirvana- The Man Who Sold The World מה אנשים באמת חושבים עליי? The Doors- Not To Touch The Earth האם אנשים חושקים בי בסתר? מוניקה סקס- פרפר איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? Genesis - Invisible Touch מה אני צריך לעשות עם חיי? המכשפות- המכשפות עצה טובה בשבילי: Oasis- Talk Tonight אני אשתדל... מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? המכשפות- shivers מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Nirvana- Dumb תודה... איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? שייגעצ- בואי ונרקוד
ובהלוויה שלי? יהלי סובול- היא נהנתה D: איזה סוג גבר אני אוהב? Eagles- New Kid In Town... איך יהיה לי מחר? המכשפות- פארנויה זמנית למה אני כאן? Alice Cooper- Sex,Death And Money >< בתור מה אנשים יזכרו אותי?Red Hot Chili Peppers- Don't Forget me XDD איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Rolling Stones- All Down The Line האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? The Beatles- Ob- La- Di- Ob- La- Da איך תהיה השנה הזו? המכשפות- עד העונג הבא ><

dinora12

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo175.gifחחחח נחמד../images/Emo6.gif

אבל הרוב לא ממש יצא מתאים XP אבל יצאו כמה מצחיקים XD

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאני מתה על כאלה ^_______^

איך העולם רואה אותי?The Best Damn Thing-Avril Lavigne
האם יהיו לי חיים מאושרים?Beautiful Place-Good Charlotte מה אנשים באמת חושבים עליי?אור הירח-אביב גפן האם אנשים חושקים בי בסתר?House Of Wolves-MCR איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?Give Me One Good Reason-Blink182 מה אני צריך לעשות עם חיי?No Worries-McFLY יענו, מ'כפת לי?
עצה טובה בשבילי:Welcome To The Black Parade-MCR מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?Falling For You-Busted חחחחחחחחחחחח עאלק מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?Ticket Outta Loserville-Son Of Dork האמנם?
איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?Star Girl-McFLY ובהלוויה שלי?No Reason-Sum41 יענו מתתי בלי סיבה XD איזה סוג גבר אני אוהב?Hypnotised-McFLY הו לאאאא איך יהיה לי מחר?יומן מסע-אביב גפן למה אני כאן?All About You-McFLY בתור מה אנשים יזכרו אותי?Thunderbirds Are Go-Busted איזה שיר יתקע לי בראש מחר?Here Comes The Sun-The Beatles
האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?Im Waiting-The All American Rejects איך תהיה השנה הזו?What Hurts The Most-Rascal Flatts

t0mi

New member
עונה

איך העולם רואה אותי? פקיד אפרורי (שייגעצ) XD האם יהיו לי חיים מאושרים? (green day) american idiot מה אנשים באמת חושבים עליי? (green day) basket case האם אנשים חושקים בי בסתר? משקאות חריפים (שייגעצ) איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? (simple plan) don't wanna think about you מה אני צריך לעשות עם חיי? (green day) welcom to paradise עצה טובה בשבילי: ניו יורק-רפיח (שייגעצ ) מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? חייל של מאה שערים (שייגעצ) מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? (blink 182) always איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? (44+) when your heart stop beating ובהלוויה שלי? how deep is your love איזה סוג גבר אני אוהב? אין לי כוח (שייגעצ) איך יהיה לי מחר? להפסיק לאכול עוגות (שייגעצ) למה אני כאן? שגר פגר (שייגעצ) בתור מה אנשים יזכרו אותי? (simple plan) everytime איזה שיר יתקע לי בראש מחר? (april sixth) you come around האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? way back into love איך תהיה השנה הזו? שזיף (שייגעצ)

דנטל

New member
פליי ליסט

איך העולם רואה אותי? Pitbull - Ay chico האם יהיו לי חיים מאושרים? Dead Prez - Hip Hop מה אנשים באמת חושבים עליי? DMX - Party up in here האם אנשים חושקים בי בסתר? Pharoah Monch - Simon says איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? Nelly - E.I מה אני צריך לעשות עם חיי? כוכב המדבר עצה טובה בשבילי: Juelz Santana - Mr. postman מהו שיר הנושא שלי, לדעתי? Jay Z - Can I get a what מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Kim Wilde - Loved איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Ludacris - Get back ובהלוויה שלי? Khia - My neck my back איזה סוג גבר אני אוהב? Nikis Teodorakis - Theme from Grek Zorba איך יהיה לי מחר? Lil Jon & ESB, Pitbull & Daddy Yankee - What U gon do למה אני כאן? Fat Joe ft. Nelly - Get it Poppin בתור מה אנשים יזכרו אותי? Rihanna - Pon de replay איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Q-Tip - Vivrant thing האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Akon & Kardinal Offishall - Kill tha dance איך תהיה השנה הזו? Teairra Mari - No daddy

shaharrr53

New member
עונה.

מתחילים. איך העולם רואה אותי?Guns n Roses - Welcome to the Jungle האם יהיו לי חיים מאושרים?Red Hot Chili Peppers-American Ghost Dance מה אנשים באמת חושבים עליי?Green Day - St. Jimmy האם אנשים חושקים בי בסתר?Metallica - Nothing Else Metters איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?Deep Purple-Hard Road מה אני צריך לעשות עם חיי?Pink Floyd - Have A Cigar עצה טובה בשבילי:Nickelback-Figured You Out מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?Queen - Killer Queen מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?REM - Man on The Moon איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?Velvet Revolver-Superhuman ובהלוויה שלי?Red Hot Chili Peppers-I Could Die For You איזה סוג גבר אני אוהב?Oasis-Live Forever איך יהיה לי מחר?Alice Cooper - Shoe Salesman למה אני כאן?The Rocky Horror Picture Show - Over At The Frankenstein Place בתור מה אנשים יזכרו אותי?Queen - My Melancholy Blues איזה שיר יתקע לי בראש מחר?Nickelback-Animals האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?Red Hot Chili Peppers - Slow Cheetah איך תהיה השנה הזו?Maroon 5-This Love

צ ש ט ש

New member
טוב אני שמה את כל השירים שיש לי במחשב, 90%

מהם אני ממש לא שומעת. מתחילים. כולם רוקדים עכשיו - הייפייב
איך העולם רואה אותי? משהו ממני - הראל סקעת הא?! האם יהיו לי חיים מאושרים? הפסקה - פאניקה! בדיסקו מה זה אומר?! מה אנשים באמת חושבים עליי? שבת - תיפול החוצה ילד כנ"ל האם אנשים חושקים בי בסתר? אני נגד העולם - תוכנית פשוטה זה אומר שאני צריכה להילחם בכולם?? איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? פיאסטה - מים (אקוה) אז כדי להיות מאושרת אני צריכה לעשות מסיבה. בכיף D: מה אני צריך לעשות עם חיי? סטודנט שנה שניה נפל או קאמבק של - תיפול החוצה ילד היעוד שלי הוא ליפול כל השנה השניה. יופי. עצה טובה בשבילי: תודה על הזיכרונות - תיפול החוצה ילד להגיד לאנשים תודה?? מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? עולם מושלם - תוכנית פשוטה הממ.. העולם שלי לא כזה מושלם.. מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? נשמה יפה - ג'סי מקרטני ייאי D: איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? יש סיבה טובה שהשולחנות האלה ממוספרים מותק, את פשוט לא חשבת עליה עדיין - פאניקה! בדיסקו זה אומר שאני לא אבין למה השולחנות בחתונה ממוספרים? וואטף ובהלוויה שלי? סוכריה - מיקה מה לעזאזל Oם איזה סוג גבר אני אוהב? צועקים על אהבה - סינרגיה אני אוהבת גברים שצועקים על האהבה? Oם איך יהיה לי מחר? אין כותרת - תוכנית פשוטה וואלה, אפילו השירים לא יודעים איך יהיה. למה אני כאן? אין הבטחות - שיין ווארד וזה אומר שהשירים יכולים להגיד לי אבל הם לא מבטיחים כלום? שייקחו אחריות על מה שהם אומרים
בתור מה אנשים יזכרו אותי? תרקדו תרקדו - תיפול החוצה ילד וואלה, אז אני אזכר כרקדנית?דווקא אני הכי גרועה בקבוצה.... איזה שיר יתקע לי בראש מחר? מותק אנחנו יורדים למטה - תיפול החוצה ילד בכיף D:: האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? אבל זה טוב יותר אם אתה עושה - פאניקה! בדיסקואז עדיף שאני אעשה משהו מאשר שיבואו לקחת אותי?? טוב איך תהיה השנה הזו? מעבר לכתף שלי (דמו) - מיקה מה, כאילו אני כל הזמן אסתכל לעבר השנה הקודמת? אוף נו

SILVER LADY

New member
בטח ייצא מעפן חחח

מתחילים. איך העולם רואה אותי?say it right האם יהיו לי חיים מאושרים?im lost withou you baby
מה אנשים באמת חושבים עליי?umbrella O_0 האם אנשים חושקים בי בסתר?the joker ^^ איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?monsoon
מה אני צריך לעשות עם חיי?seven second away..?! עצה טובה בשבילי:שמועות..?! מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?לאב בוי חחחחח מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?דניאל..אלון דה לוקו
איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?מאיה אברהם-למה..אהא
ובהלוויה שלי?את יפה של עידן יניב חחחח
איזה סוג גבר אני אוהבת?שווים -של רן דנקר
שווה שווה :] איך יהיה לי מחר?זה ששומר עליי >< למה אני כאן?makes me wonder
בתור מה אנשים יזכרו אותי?take me wawy
איזה שיר יתקע לי בראש מחר?anything האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?im still loving you
איך תהיה השנה הזו?הרוח תשנה את כיוונה..אוהו
נחמד נחמד

קרציבל

New member
../images/Emo23.gif

איך העולם רואה אותי? Alexisonfire - water wings ._. האם יהיו לי חיים מאושרים? saliva - always. מוזר. יש לי היסטוריה לא נעימה עם השיר הזה X: מה אנשים באמת חושבים עליי? Incubus - i miss you הא? האם אנשים חושקים בי בסתר? RHCP - under the bridge מה זה אמור להביע? Oם איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? TRJA - your guardian angel
מה אני צריך לעשות עם חיי? sway. לול. עצה טובה בשבילי: nirvana - smells like teen spirit. הא? O_ם מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? the killers - mr. brightside. פחח מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? kill hannah - race the dream
איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? bullet - tears don't fall.
ובהלוויה שלי? 3dg - time of dying
איזה סוג גבר אני אוהב? I'm not a perfrct person
איך יהיה לי מחר? שוב לא שקט - רוקפור. ~_~ למה אני כאן? american hi-fi - another perfect day בתור מה אנשים יזכרו אותי? 3dg - painמההההההה? איזה שיר יתקע לי בראש מחר? innocence ._. האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? paramore - here we go again לול. איך תהיה השנה הזו? story of the year - anthem of our dying day

איזה חארטה

מתחילים. איך העולם רואה אותי? Ks Choice - Im Not An Addict האם יהיו לי חיים מאושרים? Fergie - Glamouros מה אנשים באמת חושבים עליי? יציאת חירום - נהדרת האם אנשים חושקים בי בסתר? \Nelly Furtado-Say It Right איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? Marilyn Manson - Tainted Love. מה אני צריך לעשות עם חיי? היהודים - ככה אני עצה טובה בשבילי: Incubus - love hurts מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Pete Murray - So Beautiful מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Radiohead - Talk Show Host איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Coldplay - Talk ובהלוויה שלי? העברית - רציתי לבכות איזה סוג גבר אני אוהב? אומיגאד השיר של אורטל. Enigma - Return To Innocence איך יהיה לי מחר? Cranberries - Zombie למה אני כאן? James Blunt - Wisemen בתור מה אנשים יזכרו אותי? \The Wreckers - The Good Kind איזה שיר יתקע לי בראש מחר? death cab for cutie - blacking out the friction-brand new love (live) האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? בועז שרעבי - אם את עדיין אוהבת אותי o_O איך תהיה השנה הזו? \Travis - Happy

Miss Menta

New member
../images/Emo115.gif עשיתי פלייליסט רק של קווין.

זה לא שאין לי יותר להקות על המחשב >< אני לא רושמת של מי זה כי הכל של קווין.. איך העולם רואה אותי? Cool cat
האם יהיו לי חיים מאושרים? It's a Beautiful day. מה אנשים באמת חושבים עליי? A kind of magic. האם אנשים חושקים בי בסתר? One year of love. איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? The mirical. מה אני צריך לעשות עם חיי? Don't try suicide. אהה מאגניב D: עצה טובה בשבילי: Tie your mother down. יווו מאגניב XDDDDD מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Killer queen. לאאאאאאאא XD מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Somebody to love. איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Bohemiam raphsody. הו כן! ובהלוויה שלי? Nevermore. יואו איזה מתאים
איזה סוג גבר אני אוהב? Great king rat. איך יהיה לי מחר? Another one bites the dust XD למה אני כאן? My fairy king. בתור מה אנשים יזכרו אותי? Crazy little thing called love. איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Brighton rock. מה מחר? הוא כבר תקוע
האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Radio Ga Ga. אז מה זה אומר?
איך תהיה השנה הזו? Don't try so hard. יוו אוקיי. אז לא ללמוד וכאלה?

Retama

New member
לא יצא קשור לכלום

איך העולם רואה אותי? הרמח"ל - אביתר בנאי ^^ האם יהיו לי חיים מאושרים? שלוש דק'- ד"ר קספר מה אנשים באמת חושבים עליי? Touch me - The doors אוי ואבוי, גם ככה אני מרגישה קצת סלאט. האם אנשים חושקים בי בסתר?somewhere over the rainbow... איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? clocks- coldplay מה אני צריך לעשות עם חיי?כמעיין המתגבר - ברי סחרוף עצה טובה בשבילי: חחח, קוקוריקו - התקווה6 מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? אריק ברמן - בפאב השכונתי מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? דידי ארז - כל מבט איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? ברי סחרוף - ניצוצות ובהלוויה שלי? שוטי הנבואה - פאנאן
איזה סוג גבר אני אוהב? אביתר בנאי - המון אנשים :p איך יהיה לי מחר? אריק ברמן - כולם הרי יודעים למה אני כאן? נטאשה- אני אוהב אותך בתור מה אנשים יזכרו אותי?בית הבובות- שיר בעיפרון איזה שיר יתקע לי בראש מחר? קצב החיים האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?עוד חוזר הניגון- סחרוף איך תהיה השנה הזו?אדום- ד"ר קספר

עדן גפן

New member
אני רוצה לעשות שוב.../images/Emo190.gif|פיס|

איך העולם רואה אותי? אוהב להיות עצוב- אביב גפן האם יהיו לי חיים מאושרים? I Me Mine- The Beatles מה אנשים באמת חושבים עליי? את אובדת לי-אביב גפן האם אנשים חושקים בי בסתר? I Will- The Beatles איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? השיר על התוכי יוסי- אריק אינשטיין מה אני צריך לעשות עם חיי? עטור מצחך-אריק אינשטיין עצה טובה בשבילי: Scattered- Green Day מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? חצר המלך- אביב גפן מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?You Tell Me- Paul McCartney איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Light Me Fire- The Doors ובהלוויה שלי? A Taste Of Hony- The Beatles איזה סוג גבר אני אוהב? Cocaine- Eric Clapton איך יהיה לי מחר? Feel So Low- Blackfield למה אני כאן? Only You- Elvis Presley בתור מה אנשים יזכרו אותי? נצמדנו-שלמה ארצי איזה שיר יתקע לי בראש מחר? ירח- שלמה ארצי האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Your Song- Elton John איך תהיה השנה הזו? I Don't Wonna Miss A Thing- Aerosmith

למעלה