שאלון פלייליסטD:

אספיר85

New member
שאלון פלייליסטD:../images/Emo54.gif

הוראות: יש להכין פלייליסט גדול בווינאמפ/מדיה פלייר/חבריםשלהם. אבל ענקי. סיימת? נהדר. עכשיו לבחור את האפשרות Shuffle (אקראי). בחרת? נהדר! על כל אחת מהשאלות הבאות התשובה היא שם של שיר (פלוס מבצע). על מנת לענות - לוחצים על החץ "קדימה" בפלייליסט והשיר שנבחר באקראי מהפלייליסט יהיה התשובה לשאלה. מתחילים. איך העולם רואה אותי? האם יהיו לי חיים מאושרים? מה אנשים באמת חושבים עליי? האם אנשים חושקים בי בסתר? איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? מה אני צריך לעשות עם חיי? עצה טובה בשבילי: מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? ובהלוויה שלי? איזה סוג גבר אני אוהב? איך יהיה לי מחר? למה אני כאן? בתור מה אנשים יזכרו אותי? איזה שיר יתקע לי בראש מחר? האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? איך תהיה השנה הזו? (לקוח מקומונת שאלונים לכל מקלדת)

2eye

New member
:) מגניב...

איך העולם רואה אותי? שרה במקלחת האם יהיו לי חיים מאושרים? את לא כמו כולן מה אנשים באמת חושבים עליי? eye of the tiger האם אנשים חושקים בי בסתר? happy endings איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? אין לי אוויר מה אני צריך לעשות עם חיי? city of angels עצה טובה בשבילי: בעצב שלה מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? the wall מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? נפלת חזק איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? can't stop ובהלוויה שלי? עולם תעצור (חזקק XD) איזה סוג גבר אני אוהב? out of space איך יהיה לי מחר? come as you are למה אני כאן? משהו קטן וטוב בתור מה אנשים יזכרו אותי? תחזור תחזור איזה שיר יתקע לי בראש מחר? lonley day האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? say somthing איך תהיה השנה הזו? around the world היו כמה שיצאו טוב, השאר לא קשורים X:

אספיר85

New member
אני עונהנהנה../images/Emo54.gif

איך העולם רואה אותי? The Verve - Lucky Man האם יהיו לי חיים מאושרים? שייגעצ - את יפה מה אנשים באמת חושבים עליי? מוניקה סקס - כל החבר'ה האם אנשים חושקים בי בסתר? Deep Purple - You Keep on Moving איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? איפה הילד - לבן שחלום שחור מה אני צריך לעשות עם חיי? שייגעצ - את דומה לכלב עצה טובה בשבילי: sum41 - open your eye מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? sum41 - intoo deep מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? איפה הילד - בתוך התחתונים איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? שייגעצ - שזיף ובהלוויה שלי? Sum 41 - Angels With Dirty Faces איזה סוג גבר אני אוהב? Guns N' Roses - Paradise City איך יהיה לי מחר? מוניקה סקס - יחסים פתוחים למה אני כאן? מוניקה סקס - מתחפר באלנבי בתור מה אנשים יזכרו אותי? איפה הילד - השדים הירוקים איזה שיר יתקע לי בראש מחר? מוניקה סקס - כביש מהיר האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? sum 41 - some day איך תהיה השנה הזו? Sum 41 - Handle This יצא נחמדP:

mafakit

New member
אף פעם לא היה לי כח לזה..אבל |אלפקה|../images/Emo218.gif

עכשיו אני משועממת ובדדה..
ואין לי משו יותר טוב לעשות..
איך העולם רואה אותי? SOAD-Lonely Day האם יהיו לי חיים מאושרים? SP-Thank You מה אנשים באמת חושבים עליי? Sum41-All She's Got האם אנשים חושקים בי בסתר?Avril-Fall To Pieces איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?SP-Meet You There מה אני צריך לעשות עם חיי?RHCP-Scar Tissue עצה טובה בשבילי:Avril-Too Much to Ask מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?AP-Don't Wonna Think About You מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?SP-I Won't Be There חחחח..לגמריי..XDDD איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?SP-Perfect ררר..
ובהלוויה שלי?Queen-Show Must Go On כל כך...
איזה סוג גבר אני אוהב?Avril-My Happy Ending איך יהיה לי מחר?Pantera-Fucking Hostile למה אני כאן?Pantera-Cowboys From Hell בתור מה אנשים יזכרו אותי?WT-Stand My Ground איזה שיר יתקע לי בראש מחר?Avril-Nobody's Home האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?MCR-I'm Not OK איך תהיה השנה הזו?JR-I'm Stil Here (לקוח מקומונת שאלונים לכל מקלדת)

I L O V E MCR

New member
ME../images/Emo129.gif

מתחילים. איך העולם רואה אותי? [מיי כימיקל רומנס]My Way Home Is Through You האם יהיו לי חיים מאושרים? Vampires Will Never Hurt You[מכ"ר] מה אנשים באמת חושבים עליי?[מכ"ר]-Cemetary Drive האם אנשים חושקים בי בסתר? Kill All Your Friends[מכ"ר] איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? 93 Million Miles [שלושים שניות למאדים חחחח] מה אני צריך לעשות עם חיי? Demolition Lovers[מכ"ר] עצה טובה בשבילי:im not okay (i promise)[מכ"ר] ]מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Give Em Hell Kid [מכ"ר שיר סקסייי] מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?I Never Told You What I Do Living אויי כל כך נכון-מכ"ר איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?This Is How I Disappear יאאייי יש!!!=]] [מכ"ר] ובהלוויה שלי?mama אויי זה יהיה פאקינג מגניב!-[מכ"ר] איזה סוג גבר אני אוהב?the end איך יהיה לי מחר?Through The Monsoon טוקיו הוטל למה אני כאן? My Way Home Is Through You[מכ"ר] בתור מה אנשים יזכרו אותי? The Sharpest Lives[מכ"ר] איזה שיר יתקע לי בראש מחר?Scream טוקיו הוטל. האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?-Dead! [מכ"ר] איך תהיה השנה הזו? You know what they do to guys like us in prison אוהווו חחחחחחח[מכ"ר] יוו הכל של מכ"ר!!!!!!!!! אני לא מתפלאה=|

נוגעע

New member
../images/Emo222.gifפלייליסט

איך העולם רואה אותי? ששת הימים-שייגעצ. :| האם יהיו לי חיים מאושרים? מכונת השירים הגדולה-חמי רודנר מה אנשים באמת חושבים עליי? i´m not ok מכ"ר
האם אנשים חושקים בי בסתר? מכיר אותו-יוני בלוך איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? רק אל תלכי-זקני צפת מה אני צריך לעשות עם חיי? shut up בלינק 182 :[ עצה טובה בשבילי: בחתונה של גרי-יוני בלוך :S מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? זה לא אותו דבר-עברי לידר מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? כשאת איתי-יוני בלוך איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? YESTERDAY -ביטלס ובהלוויה שלי? משקאות חריפים-שייגעצ :0 איזה סוג גבר אני אוהב? נפוליאון-יוני בלוך XD איך יהיה לי מחר? מסיבת התה של עליזה-איפה הילד למה אני כאן? תראו אותי- ד"ר קספר בתור מה אנשים יזכרו אותי? לבן בחלום שחור-איפה הילד איזה שיר יתקע לי בראש מחר? פיימוס לאסט וורדס-מכ"ר האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? השיר ששרת לה- עברי לידר :S איך תהיה השנה הזו? דווקא כשרצית-שיייגעצ אוקיי. השאלון הזה לא מנבא לי טובות.

נעה 124

New member
עונה

איך העולם רואה אותי? פסק זמן- קרן פלס האם יהיו לי חיים מאושרים? התיקון של חיי- מאיה רוטמן מה אנשים באמת חושבים עליי? Rembrants - I'll be there for you האם אנשים חושקים בי בסתר? שמעון השכן- קרן פלס איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? ידיים למעלה- כנסיית השכל מה אני צריך לעשות עם חיי? מבול- קרן פלס עצה טובה בשבילי: ברכת המלך- מירי מסיקה מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? ג'וני- אריק ברמן מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? יותר מדי- קרן פלס איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? נגמר בחזרה- יפתי ובהלוויה שלי? מחר- אביב גפן איזה סוג גבר אני אוהב? smelly cat- Phoebe Buffay (מתוך חברים
) איך יהיה לי מחר? נובמבר- מירי מסיקה למה אני כאן? greas kelly- mika בתור מה אנשים יזכרו אותי? זאת שבמקומי- קרן פלס איזה שיר יתקע לי בראש מחר? לרוץ לרוץ- קרן פלס האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? תראי עכשיו- שרון חזיז איך תהיה השנה הזו? לא מכירים אותך- הראל מויאל

../images/Emo203.gifלהלה.

איך העולם רואה אותי? מאיה- שלום חנוך. (?) האם יהיו לי חיים מאושרים? מטוסים- אביב. מה אנשים באמת חושבים עליי? רוצה לשכב איתך- אביב. חחח אוקי. האם אנשים חושקים בי בסתר? נגיעה אחת רכה (בביצוע של א). איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? חצר המלך. מה אני צריך לעשות עם חיי? כפיים- יהודה פוליקר.... עצה טובה בשבילי: ימי ראשית הקיץ בביצוע של בר בלפר. מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? אור הירח. מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? משוגע. איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? טורנדו של יהודה פוליקר. ובהלוויה שלי? אני פרפר. חח דווקא מתאים אם חושבים על זה. איזה סוג גבר אני אוהב? עטור מצחך. דווקא מתאים כי זה כזה שיר אהבה ענק. איך יהיה לי מחר? ואולי של עברי לידר. למה אני כאן? יש לך אותי. יעני, כדאי לתת לאשנשים מעצמי? P: בתור מה אנשים יזכרו אותי? עכשיו מעונן. איזה שיר יתקע לי בראש מחר? מקסיקו. האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? רכבת העמק. איך תהיה השנה הזו? זאת אהבה. הלוואי.
להלה חלק אפשר למצוא קשר אם מתאמצים.

עדן גפן

New member
יאיי אני אוהבת:]]]../images/Emo190.gif|פיס|

איך העולם רואה אותי? The saints are coming
[יו2 וגרין דיי] האם יהיו לי חיים מאושרים? אופק ילדותי [אביב..] מה אנשים באמת חושבים עליי? You Tell me [פול מקארטני] האם אנשים חושקים בי בסתר? Don't leave me now [פינק פלויד] איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? Praying For Time [ג'ורג' מייקל] מה אני צריך לעשות עם חיי? Mony can't buy me love [ביטלס] עצה טובה בשבילי: Church on sunday [גרין דיי] מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Lithium [נירוונה] מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Only You [אלביס פרסלי] איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Love don't love nobody [אריק קלפטון] ובהלוויה שלי? תחזור תחזור [משינה] איזה סוג גבר אני אוהב? A hard days night [ביטלס] איך יהיה לי מחר? Yesterday.. למה אני כאן? אמא תראי [אביב] בתור מה אנשים יזכרו אותי? פעם בחיים [אפרת גוש] איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Falling out of love [שון לנון] האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Spectacle איך תהיה השנה הזו? All together now [ביטלס]

../images/Emo79.gifאבל בתוכו אקדחים שלופים...../images/Emo79.gif

איך העולם רואה אותי? למיואשים יש רק גורל-אביב. (הגיוני?) האם יהיו לי חיים מאושרים? כשאתה לבד-עברי. יכול להיות הגיוני... מה אנשים באמת חושבים עליי? שחק את המשחק-שייגעצ. האם אנשים חושקים בי בסתר? עונות-אביב. איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? קנאה-אביב. הגיוני... רק שזה לא יעשה אותי מאושרת.. מה אני צריך לעשות עם חיי? הפוך בשמש-מוניקה סקס. חח מה? עצה טובה בשבילי: פלרמו-עברי. מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? אין לי כוח-שייגעצ. מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? help-betales איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? פלוגת הצער-אביב. אוי
ובהלוויה שלי? הכי קרוב לבד-אביב. אמ... הגיוני. איזה סוג גבר אני אוהב? מרלין מונרו-שייגעצ. XD איך יהיה לי מחר? אלוהים שיכור-אביב. אמ... למה אני כאן? אני רואה דם-היהודים. בתור מה אנשים יזכרו אותי? מלאך-אביב. א-הא... איזה שיר יתקע לי בראש מחר? איש קש-מוניקה סקס. האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? עורי עור-אביב. איך תהיה השנה הזו? הכל נהיה לא רגיל-אביב. :/

MushrooMush

New member
אני=]]

איך העולם רואה אותי?היא היתוכחה איתו שעות-משניה האם יהיו לי חיים מאושרים?משינה הכוכבים דולקים על אש קטנה מה אנשים באמת חושבים עליי?Martin Solveig - Rejection האם אנשים חושקים בי בסתר?חלליות ברי סחרוף איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?blur song 2 מה אני צריך לעשות עם חיי?משינה אהובתי עצה טובה בשבילי:muse starlight מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?travis_ft_bob_geldof-i_dont_like_monday מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?Nelly Furtado Promiscuous איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?משינה אכזבה...XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD די נוווו ובהלוויה שלי?משינה -אנה איזה סוג גבר אני אוהב?משינה אז למה לי פוליטקה עכשיו איך יהיה לי מחר? Everybody'S Gotta Learn Sometime-beck למה אני כאן?\Blondie - Heart of Glass בתור מה אנשים יזכרו אותי?Cold play-Amsterdam איזה שיר יתקע לי בראש מחר?Hang Me Up To Dry-cold war kids האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?Coldplay - Beautiful World איך תהיה השנה הזו?coldplay - clocks (acoustic)

איך זה לפעמים את מבינה,וליפעמים את בת זונה?#@

איך העולם רואה אותי?את יפה- פששש האם יהיו לי חיים מאושרים?אולי מה אנשים באמת חושבים עליי?רגעים האם אנשים חושקים בי בסתר?help איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?עוגות גבינה מה אני צריך לעשות עם חיי?אימפריות נולפות לאט עצה טובה בשבילי:pain מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?הכוס הכחולה מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?מנלכוליה- :O איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?חייל של מאה שערים-XD ובהלוויה שלי?עצוב בלעדייך איזה סוג גבר אני אוהב?מרי לנצח-אבוי איך יהיה לי מחר?מחר למה אני כאן?שתיקה בתור מה אנשים יזכרו אותי?להפסיק לאכול עוגות איזה שיר יתקע לי בראש מחר?רוצה ללכת האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?holiday איך תהיה השנה הזו?hey

fireyes

New member
../images/Emo209.gif../images/Emo48.gif../images/Emo115.gifעינייך,אל תרדפו אותי

איך העולם רואה אותי?המלכה האם יהיו לי חיים מאושרים?complicated מה אנשים באמת חושבים עליי?שער שש(??) האם אנשים חושקים בי בסתר?אין לך מקום איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? מה אני צריך לעשות עם חיי?אלף חריטות בלב עצה טובה בשבילי:אם היה לזה סיכוי מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?רואה לך בעיניים מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?לא קל
איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? wish I could fly ובהלוויה שלי? knockong on heavens door איזה סוג גבר אני אוהב?בינונימי איך יהיה לי מחר?המתוקות האחרונות למה אני כאן?לראות את הכאב בתור מה אנשים יזכרו אותי?Queen of rain איזה שיר יתקע לי בראש מחר?מחר
האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?אפשר לחשוב איך תהיה השנה הזו?חתיכה מחיי

dinora12

New member
מכירה את זה :O

לא הבנתי איך זה עובד..איפה יש את הShuffle בווינאמפ?

אניי:}

מתחילים. איך העולם רואה אותי?LoveStoned ג'סטין טימברלייק האם יהיו לי חיים מאושרים?זה לא ביחד-סינרגיה0.O מה אנשים באמת חושבים עליי?Bass Hunter - Botten Anna האם אנשים חושקים בי בסתר?P.D.A. We Just Don't Care איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?מבקש רק לשמוח- עידן יניב, חח מה אני צריך לעשות עם חיי?Maroon 5-Makes Me Wonder :p עצה טובה בשבילי:Big girl (you are beautiful) של מיקה מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?סינרגיה - צועקים על אהבה נהה ייצא לי מעפן:< מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?My Chemical Romance - Welcome To The Black Parade - איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?זה לא ביחד-סינרגיה ובהלוויה שלי?Here (In Your Arms) איזה סוג גבר אני אוהב?Candyman כריסטינה אגילרה, סוף סוף משהו יפהD: איך יהיה לי מחר?The Fray - How to save a life (Ver.2) למה אני כאן?עוגות גבינה- ביט 69
בתור מה אנשים יזכרו אותי?Hilary Duff. Dignity - 01 Stranger אוף;[ איזה שיר יתקע לי בראש מחר?רוצה בנים האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?Real Girl-מוטיה איך תהיה השנה הזו?Read My Mind אוף פעם ראשונה שיוצא לי כזה עלוב:<

I R i T 94

New member
אוהבת שאלוני פלייליסטD: ../images/Emo217.gif

איך העולם רואה אותי? wake me up when september ends - Greed Day האם יהיו לי חיים מאושרים? Everithing - Lifehouse מה אנשים באמת חושבים עליי? Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band - The Beatels האם אנשים חושקים בי בסתר? Romance - My Chemical Romance איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? 36 - System of a Down מה אני צריך לעשות עם חיי? Let it be - The Beatels עצה טובה בשבילי: Yuong Lust - Pink Floyd מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Jonny Sniper - Enter Shikari מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Fat old sun - Pink Floyd איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Interlude - My Chemical Romance ובהלוויה שלי? Love Me Do - The Beatels איזה סוג גבר אני אוהב? American Idiot - Green Day
איך יהיה לי מחר?Sweetness - Yes למה אני כאן? From Yesterday - 30 Seconds To Mars בתור מה אנשים יזכרו אותי? Not Falling Apart - Maroon5 איזה שיר יתקע לי בראש מחר?Breath - Breaking Benjamin האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?Mother Nature's Son - The Beatels איך תהיה השנה הזו?Love Like Winter - AFI אוף כמעט כלום לא יצא נחמד;;; אולי עוד כמה שעות אני אעשה שוב. נראה איך יצא שובXD

למעלה