שאלון פיצוץ לכולם:

KillER SmiLEY

New member
עונה!

-שאלות על המצב רוח שלך: 1.איך המצב רוח שלך בדר"כ?נסי/ה לפרט...עצבנית/משועממת 2.נכון להגיד שיש לך מצביי רוח שמשתנים מן הקצה אל הקצה כל הזמן? כע 3.מה בעיקר עושה לך מצב רוח טוב? חבריי שמצחיקים אותי 4.מה בעיקר עושה לך מצב רוח רע? חבריי שעושים לי דווקא ומעצבנים אותי 5.מה הן התחושות שאת/ה חש/ה כשאת/ה במצב רוח טוב? אני שמחה קשה למצוא דברים שיעצבנו אותי 6.מה הן התחושות שאת/ה חש/ה כשאת/ה במצב רוח רע? ממש ירוד.. אני מרגישה חרא ועצבנית על כל העולם 7.האם אוכל טוב יכול לפעמים לשפר לך את המצב רוח? בד"כ לא..חו. מאיזה גלידת וניל עוגיות ממש טעים...!! 8.האם לקחת אי פעם כדורים כלשהם לשיפור המצב רוח? לא... -שאלות סתמיות/כלליות: 1.מה יחסך לסבים ולסבתות שלך? יחס רגיל... 2.מתרגש/ת באירועים? לא 3."רסמי" או "אשכרה"? לא זה ולא זה. מילים ערסיות למדי [מהמילה "ערס"] 4.אוהב/ת גלידה? בטח! 5.אוהב/ת מסיבות כיתה? בטח! מה זה? 6.האם היית מגדיר/ה את עצמך כשובב/ה? אפשר להגיד... 7.משחק-ארץ עיר,או איקס מיקס דריקס? ארץ עיר! 8.בורקס גבינה או עוגת גבינה? עוגת גבינה 9.איך הילדות שלך? נחמטת 10.את/ה מקובל/ת בכיתה? לא מאמינה במקובלים לא מקובלים. 11.בן אדם שנראה לכם כזה מוזר וטמבל,האם תפלי/ה אותו לרעה ביחסך כלפיו? אולי 12.חלום צלול או חלום רגיל? רגיל 13.את/ה טיפוס של יום או לילה?נמק/י...לילה.. יותר כיף בלילה. 14.טוסט או פיצה? פיצה 15.מחפש/ת אהבה כיום? משתדלת להתאבק בזה 16.מי הבן אדם האהוב עלייך בעולם? אין 17.למה אותו בן אדם הוא האהוב עלייך ביותר? אבל אין 18.תכונות שאת/ה הכי שונא/ת אצל אנשים: שקרנים, צבועים, אדישים יותר מדיי, מניאקים, עושים דווקא.... 19.תכונות שאת/ה הכי אוהב/ת אצל אנשים? מצחיקים, נחמדים, לא עושים דווקא, מתחשבים, אומרים ת'אמת.. 20.ציין/י את 5 המשאלות הגדולות ביותר שלך: אין לי 21.מי יפה יותר-אליענה בקייר או יעל שרוני? שתיהן מכוערות 22.סדרה שהכי אהבת מהעבר הרחוק: לא זוכרת 23.תל אביב או רמת גן? תל אביב 24.צ'יפס או ספגטי? צ'יפס 25.משחק מחשב אהוב: סימס

NiKi†a

New member
נממ..

-שאלות על המצב רוח שלך: 1.איך המצב רוח שלך בדר"כ?נסי/ה לפרט... בד"כ הוא חביב, לא רוצה לפרט, מה תעשו? 2.נכון להגיד שיש לך מצביי רוח שמשתנים מן הקצה אל הקצה כל הזמן? לא 3.מה בעיקר עושה לך מצב רוח טוב? 4.מה בעיקר עושה לך מצב רוח רע? 5.מה הן התחושות שאת/ה חש/ה כשאת/ה במצב רוח טוב? 6.מה הן התחושות שאת/ה חש/ה כשאת/ה במצב רוח רע? 7.האם אוכל טוב יכול לפעמים לשפר לך את המצב רוח? יאפ [= 8.האם לקחת אי פעם כדורים כלשהם לשיפור המצב רוח? לא -שאלות סתמיות/כלליות: 1.מה יחסך לסבים ולסבתות שלך? ח'מודים 2.מתרגש/ת באירועים? תלוי 3."רסמי" או "אשכרה"? אשכרה 4.אוהב/ת גלידה? מאוד :) 5.אוהב/ת מסיבות כיתה? חח כבר שכחתי מה זה. 6.האם היית מגדיר/ה את עצמך כשובב/ה?
7.משחק-ארץ עיר,או איקס מיקס דריקס? ארץ עיר 8.בורקס גבינה או עוגת גבינה? עוגת גבינה! 9.איך הילדות שלך? אחלה ושלך? 10.את/ה מקובל/ת בכיתה? אויי-נו XD 11.בן אדם שנראה לכם כזה מוזר וטמבל,האם תפלי/ה אותו לרעה ביחסך כלפיו? יכוליות. 12.חלום צלול או חלום רגיל? רגיל 13.את/ה טיפוס של יום או לילה?נמק/י... יום, בלילה אני ישנה, מה יש לנמק? 14.טוסט או פיצה? פיצה 15.מחפש/ת אהבה כיום? לא 16.מי הבן אדם האהוב עלייך בעולם? עופר 17.למה אותו בן אדם הוא האהוב עלייך ביותר? תחשבו לבד. 18.תכונות שאת/ה הכי שונא/ת אצל אנשים: יש הרבה, אין לי כח לכתוב את כולן. 19.תכונות שאת/ה הכי אוהב/ת אצל אנשים? 20.ציין/י את 5 המשאלות הגדולות ביותר שלך: ברור שניה. 21.מי יפה יותר-אליענה בקייר או יעל שרוני? אפחת? 22.סדרה שהכי אהבת מהעבר הרחוק: רוזוול, הממלכה 23.תל אביב או רמת גן? ת"א 24.צ'יפס או ספגטי? ספגטי 25.משחק מחשב אהוב: טומבריידר, גטא =]

למעלה