שאלון פיצוץ לכולם:

d r o r y

New member
שאלון פיצוץ לכולם:

-שאלות על המצב רוח שלך: 1.איך המצב רוח שלך בדר"כ?נסי/ה לפרט... 2.נכון להגיד שיש לך מצביי רוח שמשתנים מן הקצה אל הקצה כל הזמן? 3.מה בעיקר עושה לך מצב רוח טוב? 4.מה בעיקר עושה לך מצב רוח רע? 5.מה הן התחושות שאת/ה חש/ה כשאת/ה במצב רוח טוב? 6.מה הן התחושות שאת/ה חש/ה כשאת/ה במצב רוח רע? 7.האם אוכל טוב יכול לפעמים לשפר לך את המצב רוח? 8.האם לקחת אי פעם כדורים כלשהם לשיפור המצב רוח? -שאלות סתמיות/כלליות: 1.מה יחסך לסבים ולסבתות שלך? 2.מתרגש/ת באירועים? 3."רסמי" או "אשכרה"? 4.אוהב/ת גלידה? 5.אוהב/ת מסיבות כיתה? 6.האם היית מגדיר/ה את עצמך כשובב/ה? 7.משחק-ארץ עיר,או איקס מיקס דריקס? 8.בורקס גבינה או עוגת גבינה? 9.איך הילדות שלך? 10.את/ה מקובל/ת בכיתה? 11.בן אדם שנראה לכם כזה מוזר וטמבל,האם תפלי/ה אותו לרעה ביחסך כלפיו? 12.חלום צלול או חלום רגיל? 13.את/ה טיפוס של יום או לילה?נמק/י... 14.טוסט או פיצה? 15.מחפש/ת אהבה כיום? 16.מי הבן אדם האהוב עלייך בעולם? 17.למה אותו בן אדם הוא האהוב עלייך ביותר? 18.תכונות שאת/ה הכי שונא/ת אצל אנשים: 19.תכונות שאת/ה הכי אוהב/ת אצל אנשים? 20.ציין/י את 5 המשאלות הגדולות ביותר שלך: 21.מי יפה יותר-אליענה בקייר או יעל שרוני? 22.סדרה שהכי אהבת מהעבר הרחוק: 23.תל אביב או רמת גן? 24.צ'יפס או ספגטי? 25.משחק מחשב אהוב: זהו לבינתיים...תבלו.

baril

New member
../images/Emo80.gifעונהה =]

שאלות על המצב רוח שלך: 1.איך המצב רוח שלך בדר"כ?נסי/ה לפרט...המצב רוח שלי אחלהה.. כי אין מה שיפריע לי בחיים[[חוץ מבצפר]] 2.נכון להגיד שיש לך מצביי רוח שמשתנים מן הקצה אל הקצה כל הזמן?לא 3.מה בעיקר עושה לך מצב רוח טוב?שמצחיקים אותי..או שאין שיעורים..חח סתם 4.מה בעיקר עושה לך מצב רוח רע?שמעצבנים אותי 5.מה הן התחושות שאת/ה חש/ה כשאת/ה במצב רוח טוב?הא
6.מה הן התחושות שאת/ה חש/ה כשאת/ה במצב רוח רע?הא
7.האם אוכל טוב יכול לפעמים לשפר לך את המצב רוח?לאאא 8.האם לקחת אי פעם כדורים כלשהם לשיפור המצב רוח?לאא -שאלות סתמיות/כלליות: 1.מה יחסך לסבים ולסבתות שלך?יפה מאוד 2.מתרגש/ת באירועים?תלוי באירועים של מי 3."רסמי" או "אשכרה"?אשכרה 4.אוהב/ת גלידה?דעע 5.אוהב/ת מסיבות כיתה?דעע [[אבל רק במועדונים]] 6.האם היית מגדיר/ה את עצמך כשובב/ה?חח כהה 7.משחק-ארץ עיר,או איקס מיקס דריקס?איקס מיקס דריקס 8.בורקס גבינה או עוגת גבינה?בורקס גבינה 9.איך הילדות שלך?טובה 10.את/ה מקובל/ת בכיתה?דיי 11.בן אדם שנראה לכם כזה מוזר וטמבל,האם תפלי/ה אותו לרעה ביחסך כלפיו?לא 12.חלום צלול או חלום רגיל?רגיל 13.את/ה טיפוס של יום או לילה?נמק/י...לילהה.. אני אוהבת לישון 14.טוסט או פיצה?פיצה 15.מחפש/ת אהבה כיום?לא 16.מי הבן אדם האהוב עלייך בעולם?המשפחה שלי&חברות שלי 17.למה אותו בן אדם הוא האהוב עלייך ביותר?כי הם קרובים אליי 18.תכונות שאת/ה הכי שונא/ת אצל אנשים:שקרנים,צבועים 19.תכונות שאת/ה הכי אוהב/ת אצל אנשים? מצחיקים ולא משקרים 20.ציין/י את 5 המשאלות הגדולות ביותר שלך:1.לפגוש את סימפל פלאן2.לפגוש את יודה סעדו3.שאני יהיה מפורסמת4.שיהיה שלום בעולה[[ואני לא מלכת יופי חחחחחח]]5.להיות שחקנית כדורסל 21.מי יפה יותר-אליענה בקייר או יעל שרוני?יעל שרוני!! פי 100 22.סדרה שהכי אהבת מהעבר הרחוק:משחק החיים 23.תל אביב או רמת גן?תל אביב 24.צ'יפס או ספגטי?ספגטייי 25.משחק מחשב אהוב:סימס&רולר קוסטר

מיקמיק 1

New member
עונה

שאלות על המצב רוח שלך: 1.איך המצב רוח שלך בדר"כ?נסי/ה לפרט...- המצב רוח שלי מצוייןן!! 2.נכון להגיד שיש לך מצביי רוח שמשתנים מן הקצה אל הקצה כל הזמן?לודעת. 3.מה בעיקר עושה לך מצב רוח טוב?שאני עושה דברים שאני אוהבת, שי מבחן קשה ואני מקבלת ציון מעולה. 4.מה בעיקר עושה לך מצב רוח רע?שאני רבה עם חברה . 5.מה הן התחושות שאת/ה חש/ה כשאת/ה במצב רוח טוב?אני שמחה. 6.מה הן התחושות שאת/ה חש/ה כשאת/ה במצב רוח רע?אני עצבנית. 7.האם אוכל טוב יכול לפעמים לשפר לך את המצב רוח?לודעת.. 8.האם לקחת אי פעם כדורים כלשהם לשיפור המצב רוח?לא -שאלות סתמיות/כלליות: 1.מה יחסך לסבים ולסבתות שלך?אני אוהבת אותם מאוד ואני מתייחסת אליהם בכבוד רב. 2.מתרגש/ת באירועים?כן לפעמים. 3."רסמי" או "אשכרה"?לא זה ולא זה. 4.אוהב/ת גלידה?כן 5.אוהב/ת מסיבות כיתה?כן 6.האם היית מגדיר/ה את עצמך כשובב/ה?לא 7.משחק-ארץ עיר,או איקס מיקס דריקס?ארץ עיר 8.בורקס גבינה או עוגת גבינה?גם וגם. 9.איך הילדות שלך?הילדות שלי שמחה ומאושרת. 10.את/ה מקובל/ת בכיתה?כולם מקובלים. 11.בן אדם שנראה לכם כזה מוזר וטמבל,האם תפלי/ה אותו לרעה ביחסך כלפיו?לא 12.חלום צלול או חלום רגיל?חלום רגיל. 13.את/ה טיפוס של יום או לילה?נמק/י...גם וגם. 14.טוסט או פיצה?שניהם 15.מחפש/ת אהבה כיום?לא 16.מי הבן אדם האהוב עלייך בעולם?אמא 17.למה אותו בן אדם הוא האהוב עלייך ביותר?כי היא תמיד עוזרת לי והיא הכי קרובה אליי. 18.תכונות שאת/ה הכי שונא/ת אצל אנשים:שקרנים, עצבניים 19.תכונות שאת/ה הכי אוהב/ת אצל אנשים?חברותיים,אכפתיים, כנים 20.ציין/י את 5 המשאלות הגדולות ביותר שלך:שיהיה שלום,שלכל האנשים בעניים בעולם יהיה בית וכסף,שאני יהיה שחקנית בטלויזיה,שכל המשפחה שלי תיהיה בריאה תמיד, ושאני תמיד יהיה מאושרת. 21.מי יפה יותר-אליענה בקייר או יעל שרוני?שתיהן!
22.סדרה שהכי אהבת מהעבר הרחוק:השיר שלנו
23.תל אביב או רמת גן?תל אביב 24.צ'יפס או ספגטי?ספגטי 25.משחק מחשב אהוב:סימס זהו לבינתיים...תבלו.

../images/Emo75.gifעונה..

-שאלות על המצב רוח שלך: 1.איך המצב רוח שלך בדר"כ?נסי/ה לפרט... טוב מאוד 2.נכון להגיד שיש לך מצביי רוח שמשתנים מן הקצה אל הקצה כל הזמן? לא 3.מה בעיקר עושה לך מצב רוח טוב? הרבה דברים 4.מה בעיקר עושה לך מצב רוח רע?לא יודעת 5.מה הן התחושות שאת/ה חש/ה כשאת/ה במצב רוח טוב? מצב רוח טוב 6.מה הן התחושות שאת/ה חש/ה כשאת/ה במצב רוח רע? רע 7.האם אוכל טוב יכול לפעמים לשפר לך את המצב רוח? אולי 8.האם לקחת אי פעם כדורים כלשהם לשיפור המצב רוח? לא איכס -שאלות סתמיות/כלליות: 1.מה יחסך לסבים ולסבתות שלך? טוב מאוד מאוד 2.מתרגש/ת באירועים? כן 3."רסמי" או "אשכרה"? כלוןם 4.אוהב/ת גלידה? כן 5.אוהב/ת מסיבות כיתה? כן 6.האם היית מגדיר/ה את עצמך כשובב/ה? אולי 7.משחק-ארץ עיר,או איקס מיקס דריקס? ראץ עיר 8.בורקס גבינה או עוגת גבינה? שניהם
9.איך הילדות שלך? מעולה 10.את/ה מקובל/ת בכיתה? כן 11.בן אדם שנראה לכם כזה מוזר וטמבל,האם תפלי/ה אותו לרעה ביחסך כלפיו? לא נראה לי 12.חלום צלול או חלום רגיל? מה זה חלום צלול? 13.את/ה טיפוס של יום או לילה?נמק/י... יום- אין נימוק 14.טוסט או פיצה? פיצה 15.מחפש/ת אהבה כיום? לא 16.מי הבן אדם האהוב עלייך בעולם? יש הרבה 17.למה אותו בן אדם הוא האהוב עלייך ביותר? ככה 18.תכונות שאת/ה הכי שונא/ת אצל אנשים: צביעות, חוסר נאמנות, קמצנות ועוד כמה ששכחתי 19.תכונות שאת/ה הכי אוהב/ת אצל אנשים? נאמנות ועוד כמה 20.ציין/י את 5 המשאלות הגדולות ביותר שלך: 1. להיות בריאה ומאושרת (כנ"ל משפחתי) 2. לחיות להרבה זמן (כנ"ל משפחתי) 3. לפגוש את הראל סקעת 4. 5. יש עוד כמה ששכחתי 21.מי יפה יותר-אליענה בקייר או יעל שרוני? יעל שרוני 22.סדרה שהכי אהבת מהעבר הרחוק: קטנטנות 23.תל אביב או רמת גן? ת"א 24.צ'יפס או ספגטי? ספגטי 25.משחק מחשב אהוב: יש כמה

light angel

New member
הללויה על מה שהיה יה...

ומה שעוד לא היה... הללויה!
-שאלות על המצב רוח שלך: 1.איך המצב רוח שלך בדר"כ?נסי/ה לפרט... מצוין, מספיק שהשמש זורחת בבוקר וזה עושה לי מצב רוח טוב
2.נכון להגיד שיש לך מצביי רוח שמשתנים מן הקצה אל הקצה כל הזמן? נכון מאוד 3.מה בעיקר עושה לך מצב רוח טוב? מחמאה, טיול נחמד, שיר טוב ברדיו, מיליון דברים קטנים 4.מה בעיקר עושה לך מצב רוח רע? אותו דבר אבל הפוך- מיליון דברים קטנים לצד השני
5.מה הן התחושות שאת/ה חש/ה כשאת/ה במצב רוח טוב? אושר ואופטימיות 6.מה הן התחושות שאת/ה חש/ה כשאת/ה במצב רוח רע? עצבנות, רחמים עצמיים ונטיה להסתגר עם עצמי 7.האם אוכל טוב יכול לפעמים לשפר לך את המצב רוח? כן 8.האם לקחת אי פעם כדורים כלשהם לשיפור המצב רוח? לא -שאלות סתמיות/כלליות: 1.מה יחסך לסבים ולסבתות שלך? המשפחה שלי מטורפת 2.מתרגש/ת באירועים? תלוי איזה 3."רסמי" או "אשכרה"? אני לא ערסית מהשכונה 4.אוהב/ת גלידה? לפעמים 5.אוהב/ת מסיבות כיתה? כן 6.האם היית מגדיר/ה את עצמך כשובב/ה? לא
7.משחק-ארץ עיר,או איקס מיקס דריקס? ארץ עיר
באיקס עיגול או שאתה מפסיד מיד, או שאתה מנצח מיד, או ששניכם לא יודעים לשחק
8.בורקס גבינה או עוגת גבינה? עוגה 9.איך הילדות שלך? זבל 10.את/ה מקובל/ת בכיתה? אין כיתה, אבל אצלנו כולם היו מקובלים (כמעט) 11.בן אדם שנראה לכם כזה מוזר וטמבל,האם תפלי/ה אותו לרעה ביחסך כלפיו? לא, אבל הוא ירתיע אותי קצת, לפחות עד שאכיר אותו טוב יותר. 12.חלום צלול או חלום רגיל? רגיל 13.את/ה טיפוס של יום או לילה?נמק/י... לילה 14.טוסט או פיצה? גם וגם 15.מחפש/ת אהבה כיום? כן 16.מי הבן אדם האהוב עלייך בעולם? אני
17.למה אותו בן אדם הוא האהוב עלייך ביותר? כי מי קרוב אלי יותר ממני? 18.תכונות שאת/ה הכי שונא/ת אצל אנשים: רוע 19.תכונות שאת/ה הכי אוהב/ת אצל אנשים? טוב לב, נחמדות 20.ציין/י את 5 המשאלות הגדולות ביותר שלך: לא מביעה משאלות 21.מי יפה יותר-אליענה בקייר או יעל שרוני? יעל שרוני 22.סדרה שהכי אהבת מהעבר הרחוק: פיטר פן 23.תל אביב או רמת גן? רמת גן 24.צ'יפס או ספגטי? צ'יפס 25.משחק מחשב אהוב? סימס

יyלושקי

New member
נמ

-שאלות על המצב רוח שלך: 1.איך המצב רוח שלך בדר"כ?נסי/ה לפרט... לפעמים מלא מרץ, ולפעמים ממש ממש עייף.. סO 2.נכון להגיד שיש לך מצביי רוח שמשתנים מן הקצה אל הקצה כל הזמן? כע! 3.מה בעיקר עושה לך מצב רוח טוב? דברים טובים 4.מה בעיקר עושה לך מצב רוח רע? דברים רעים [ח] 5.מה הן התחושות שאת/ה חש/ה כשאת/ה במצב רוח טוב? שמחה.. 6.מה הן התחושות שאת/ה חש/ה כשאת/ה במצב רוח רע? עייפות.. 7.האם אוכל טוב יכול לפעמים לשפר לך את המצב רוח? כע 8.האם לקחת אי פעם כדורים כלשהם לשיפור המצב רוח? לא. -שאלות סתמיות/כלליות: 1.מה יחסך לסבים ולסבתות שלך? טובים 2.מתרגש/ת באירועים? לא 3."רסמי" או "אשכרה"? אשכרה 4.אוהב/ת גלידה? כע 5.אוהב/ת מסיבות כיתה? תלוי איך מתנהלת המסיבה.. אם היא כיפית- כע 6.האם היית מגדיר/ה את עצמך כשובב/ה? תלוי מתי
7.משחק-ארץ עיר,או איקס מיקס דריקס? כלום 8.בורקס גבינה או עוגת גבינה? עוגת גבינה 9.איך הילדות שלך? טובה+? 10.את/ה מקובל/ת בכיתה? כל אחד מגדיר "מקובלת" שונה.. וזו שאלה ^&*)#$ 11.בן אדם שנראה לכם כזה מוזר וטמבל,האם תפלי/ה אותו לרעה ביחסך כלפיו? לוידעת 12.חלום צלול או חלום רגיל? צלול 13.את/ה טיפוס של יום או לילה?נמק/י... יום וליךה ומה לנמק בדיוק? 14.טוסט או פיצה? פיצה 15.מחפש/ת אהבה כיום? לא 16.מי הבן אדם האהוב עלייך בעולם? לוידעת 17.למה אותו בן אדם הוא האהוב עלייך ביותר? 18.תכונות שאת/ה הכי שונא/ת אצל אנשים: 19.תכונות שאת/ה הכי אוהב/ת אצל אנשים? 20.ציין/י את 5 המשאלות הגדולות ביותר שלך: 21.מי יפה יותר-אליענה בקייר או יעל שרוני? יעל שרוני 22.סדרה שהכי אהבת מהעבר הרחוק: 23.תל אביב או רמת גן? 24.צ'יפס או ספגטי? ספגטי 25.משחק מחשב אהוב:

צהריים טובים../images/Emo78.gif

שאלות על המצב רוח שלך: 1.איך המצב רוח שלך בדר"כ?נסי/ה לפרט...בסדר 2.נכון להגיד שיש לך מצביי רוח שמשתנים מן הקצה אל הקצה כל הזמן?כן,זה נכון 3.מה בעיקר עושה לך מצב רוח טוב?להיות עם חברים וזה,שיגידו לי או עלייי דברים טובים 4.מה בעיקר עושה לך מצב רוח רע?כשאומרים לי דברים רעים ואני צריכה להתמודד עם זה 5.מה הן התחושות שאת/ה חש/ה כשאת/ה במצב רוח טוב?צוחקת המון,אני מניחה 6.מה הן התחושות שאת/ה חש/ה כשאת/ה במצב רוח רע?עצב,אני מניחה 7.האם אוכל טוב יכול לפעמים לשפר לך את המצב רוח?ברור!!!
פיצה 8.האם לקחת אי פעם כדורים כלשהם לשיפור המצב רוח?לאאאאאאאא -שאלות סתמיות/כלליות: 1.מה יחסך לסבים ולסבתות שלך?לא משהו 2.מתרגש/ת באירועים?לא 3."רסמי" או "אשכרה"?אשכרה 4.אוהב/ת גלידה?מאוד 5.אוהב/ת מסיבות כיתה?כן- 6.האם היית מגדיר/ה את עצמך כשובב/ה?כן חחחח 7.משחק-ארץ עיר,או איקס מיקס דריקס?ארץ-עיר 8.בורקס גבינה או עוגת גבינה?בורקס 9.איך הילדות שלך?מצחיקה חח 10.את/ה מקובל/ת בכיתה?כן אפשר לאמר שכן,אבל מי באמת שם על שטויות כאלה?! 11.בן אדם שנראה לכם כזה מוזר וטמבל,האם תפלי/ה אותו לרעה ביחסך כלפיו?ברור שלא 12.חלום צלול או חלום רגיל?צלול 13.את/ה טיפוס של יום או לילה?נמק/י...שניהם,לא יודעת 14.טוסט או פיצה?פיצה!!!
!!! 15.מחפש/ת אהבה כיום?לא 16.מי הבן אדם האהוב עלייך בעולם?אחות שלי 17.למה אותו בן אדם הוא האהוב עלייך ביותר?כי אני פשוט מתה עליה 18.תכונות שאת/ה הכי שונא/ת אצל אנשים:אממממ צביעות מניפולטיביות 19.תכונות שאת/ה הכי אוהב/ת אצל אנשים? 20.ציין/י את 5 המשאלות הגדולות ביותר שלך: 1.לטוס להוואי 2.להיות במופ של קולדפליי 3.be happy-אלוהים יודע במה זה כרוך 21.מי יפה יותר-אליענה בקייר או יעל שרוני?אליענה!ברור! 22.סדרה שהכי אהבת מהעבר הרחוק:קטנטנות 23.תל אביב או רמת גן?תל אביב 24.צ'יפס או ספגטי?שניהם 25.משחק מחשב אהוב:יסי טאוור!?

עונה../images/Emo9.gif../images/Emo185.gif../images/Emo1.gif

-שאלות על המצב רוח שלך: 1.איך המצב רוח שלך בדר"כ?נסי/ה לפרט...זה תלוי בימים..בדר"כ המצב רוח שלי מעולה..אבל כמו שאמרתי..זה תלוי בימים.. 2.נכון להגיד שיש לך מצביי רוח שמשתנים מן הקצה אל הקצה כל הזמן?אממ
3.מה בעיקר עושה לך מצב רוח טוב?שמקשיבים לי,ולא יודעת איך להסביר פשוט אמממ כל יום זה משו אחר 4.מה בעיקר עושה לך מצב רוח רע?קקה..לא אומרת 5.מה הן התחושות שאת/ה חש/ה כשאת/ה במצב רוח טוב?שמחה? 6.מה הן התחושות שאת/ה חש/ה כשאת/ה במצב רוח רע?עצב? 7.האם אוכל טוב יכול לפעמים לשפר לך את המצב רוח?אממ יכול מאוד ליהיות.. 8.האם לקחת אי פעם כדורים כלשהם לשיפור המצב רוח?לא -שאלות סתמיות/כלליות: 1.מה יחסך לסבים ולסבתות שלך?לא יודעת 2.מתרגש/ת באירועים?לפעמים 3."רסמי" או "אשכרה"?אשכרה 4.אוהב/ת גלידה?מאוד 5.אוהב/ת מסיבות כיתה?כן 6.האם היית מגדיר/ה את עצמך כשובב/ה?לא
7.משחק-ארץ עיר,או איקס מיקס דריקס?ארץ עיר
8.בורקס גבינה או עוגת גבינה?אף אחת-{(שונאת גבינה
) 9.איך הילדות שלך?טובה... 10.את/ה מקובל/ת בכיתה?בין 11.בן אדם שנראה לכם כזה מוזר וטמבל,האם תפלי/ה אותו לרעה ביחסך כלפיו?אממ חבל להגיד שזאת האמת..אבל כן
, ולא תמיד 12.חלום צלול או חלום רגיל?רגיל?
13.את/ה טיפוס של יום או לילה?נמק/י...לילה נראה לי..לישון..ולהוציא את הכל בחלומות 14.טוסט או פיצה?קשה
פיצה 15.מחפש/ת אהבה כיום?אממ מחפשת אבל לא מוצאת, כי אין ביינתים מישו=/ 16.מי הבן אדם האהוב עלייך בעולם?אמא ש'לי? 17.למה אותו בן אדם הוא האהוב עלייך ביותר?כי היא חשובה לי,אמא מה לעשות חחחח 18.תכונות שאת/ה הכי שונא/ת אצל אנשים:צביעות, התנשאות 19.תכונות שאת/ה הכי אוהב/ת אצל אנשים?נחמדות, אממ
התחשבות? 20.ציין/י את 5 המשאלות הגדולות ביותר שלך:1 שאני לא אומרת, כלב,למצוא אהבה, לטוס עוד המון פעמים לחו"ל ויש עוד הרבה..
21.מי יפה יותר-אליענה בקייר או יעל שרוני?יעל שרוני 22.סדרה שהכי אהבת מהעבר הרחוק:קטנטנות
ופינת אור 23.תל אביב או רמת גן?תל אביב 24.צ'יפס או ספגטי?צ'יפססססססססססס
25.משחק מחשב אהוב:אין

sapi1212

New member
עונה ../images/Emo44.gif../images/Emo95.gif

שאלות על המצב רוח שלך: 1.איך המצב רוח שלך בדר"כ?נסי/ה לפרט... אחלה.. 2.נכון להגיד שיש לך מצביי רוח שמשתנים מן הקצה אל הקצה כל הזמן? לא 3.מה בעיקר עושה לך מצב רוח טוב? הרבה דברים 4.מה בעיקר עושה לך מצב רוח רע? המון דברים 5.מה הן התחושות שאת/ה חש/ה כשאת/ה במצב רוח טוב? -- 6.מה הן התחושות שאת/ה חש/ה כשאת/ה במצב רוח רע?-- 7.האם אוכל טוב יכול לפעמים לשפר לך את המצב רוח? כן 8.האם לקחת אי פעם כדורים כלשהם לשיפור המצב רוח? לא -שאלות סתמיות/כלליות: 1.מה יחסך לסבים ולסבתות שלך? אמממ לא משו 2.מתרגש/ת באירועים? לא 3."רסמי" או "אשכרה"? אשכרה 4.אוהב/ת גלידה? לא 5.אוהב/ת מסיבות כיתה? ככה 6.האם היית מגדיר/ה את עצמך כשובב/ה? לא 7.משחק-ארץ עיר,או איקס מיקס דריקס? ארץ עיר 8.בורקס גבינה או עוגת גבינה? בורקס 9.איך הילדות שלך? בסדר 10.את/ה מקובל/ת בכיתה? אפשר להגיד 11.בן אדם שנראה לכם כזה מוזר וטמבל,האם תפלי/ה אותו לרעה ביחסך כלפיו? לא 12.חלום צלול או חלום רגיל? רגיל 13.את/ה טיפוס של יום או לילה?נמק/י... יום 14.טוסט או פיצה? פיצה 15.מחפש/ת אהבה כיום? לא 16.מי הבן אדם האהוב עלייך בעולם? המשפחה.. 17.למה אותו בן אדם הוא האהוב עלייך ביותר? -- 18.תכונות שאת/ה הכי שונא/ת אצל אנשים: צביעות 19.תכונות שאת/ה הכי אוהב/ת אצל אנשים? נאמנות 20.ציין/י את 5 המשאלות הגדולות ביותר שלך: -- 21.מי יפה יותר-אליענה בקייר או יעל שרוני? לא יודעת 22.סדרה שהכי אהבת מהעבר הרחוק: המומינים 23.תל אביב או רמת גן? ת"א 24.צ'יפס או ספגטי? ספגטי 25.משחק מחשב אהוב: סימס

oneheart1

New member
עונה

שאלות על המצב רוח שלך: 1.איך המצב רוח שלך בדר"כ?טוב מאוד 2.נכון להגיד שיש לך מצביי רוח שמשתנים מן הקצה אל הקצה כל הזמן?לא 3.מה בעיקר עושה לך מצב רוח טוב?מוזיקה 4.מה בעיקר עושה לך מצב רוח רע? רוע לב,חדשות 5.מה הן התחושות שאת/ה חש/ה כשאת/ה במצב רוח טוב?שמחה 6.מה הן התחושות שאת/ה חש/ה כשאת/ה במצב רוח רע? יאוש 7.האם אוכל טוב יכול לפעמים לשפר לך את המצב רוח?כן 8.האם לקחת אי פעם כדורים כלשהם לשיפור המצב רוח? לא -שאלות סתמיות/כלליות: 1.מה יחסך לסבים ולסבתות שלך? נשאר לי סבא אחד מצד האבא לצערי. היחס טוב,פעם זה היה יותר מורגש,היום פעם ב..נפגשים. 2.מתרגש/ת באירועים?כן 3."ראסמי" או "אשכרה"? אני לא אומרת את המילים האלה בדרך כלל 4.אוהב/ת גלידה? כן וניל 5.אוהב/ת מסיבות כיתה? 6.האם היית מגדיר/ה את עצמך כשובב/ה? לא 7.משחק-ארץ עיר,או איקס מיקס דריקס? ארץ עיר 8.בורקס גבינה או עוגת גבינה? בורקס 9.איך הילדות שלך? היתה יפה 10.את/ה מקובל/ת בכיתה? 11.בן אדם שנראה לכם כזה מוזר וטמבל,האם תפלי/ה אותו לרעה ביחסך כלפיו?לא 12.חלום צלול או חלום רגיל? צלול 13.את/ה טיפוס של יום או לילה?יום 14.טוסט או פיצה? טוסט 15.מחפש/ת אהבה כיום?לא 16.מי הבן אדם האהוב עלייך בעולם? אמא 17.למה אותו בן אדם הוא האהוב עלייך ביותר?כי היא הכי מבינה אותי 18.תכונות שאת/ה הכי שונא/ת אצל אנשים: רוע לב,שחצנות,שתלטנות,חוצפה 19.תכונות שאת/ה הכי אוהב/ת אצל אנשים?טוב לב,חוש הומור,צניעות 20.ציין/י את 5 המשאלות הגדולות ביותר שלך: בריאות,עבודה,אהבה,אושר 21.מי יפה יותר-אליענה בקייר או יעל שרוני? יעל 22.סדרה שהכי אהבת מהעבר הרחוק: מרקו 23.תל אביב או רמת גן? תל אביב 24.צ'יפס או ספגטי? צ'יפס 25.משחק מחשב אהוב: אין

adi121

New member
נהנה../images/Emo60.gif

-שאלות על המצב רוח שלך: 1.איך המצב רוח שלך בדר"כ?נסי/ה לפרט...בדרך כלל מצב רוח טוב אבל יש לי הרבה פעמים מצב רוח דיכאוני 2.נכון להגיד שיש לך מצביי רוח שמשתנים מן הקצה אל הקצה כל הזמן?לא כל כך 3.מה בעיקר עושה לך מצב רוח טוב?צחוקים.. חברים.. שירים טובים תוכנית טלוויזיה 4.מה בעיקר עושה לך מצב רוח רע?שמתעלמים ממני.. שלא מצליח לי כלום.. ששוכחים אותי 7.האם אוכל טוב יכול לפעמים לשפר לך את המצב רוח?כן 8.האם לקחת אי פעם כדורים כלשהם לשיפור המצב רוח?כן -שאלות סתמיות/כלליות: 1.מה יחסך לסבים ולסבתות שלך?אוהבת אותם מאוד.. אבל רואה אותם רק בחגים ואירועים משפחתיים 2.מתרגש/ת באירועים?תלוי איזה.. בחתונה של דודה שלי מאוד התרגשתי כי זה היה חתונה מיוחדת 3."רסמי" או "אשכרה"?אשכרה 4.אוהב/ת גלידה?כן 5.אוהב/ת מסיבות כיתה?אנחנו כיתה שאין לה מסיבות 6.האם היית מגדיר/ה את עצמך כשובב/ה?לא 7.משחק-ארץ עיר,או איקס מיקס דריקס?לא יוצא.. 8.בורקס גבינה או עוגת גבינה?בורקס גבינה 9.איך הילדות שלך?נחמדה 10.את/ה מקובל/ת בכיתה?נראה לי שכן 11.בן אדם שנראה לכם כזה מוזר וטמבל,האם תפלי/ה אותו לרעה ביחסך כלפיו?לא 12.חלום צלול או חלום רגיל?רגיל 13.את/ה טיפוס של יום או לילה?נמק/י...לילה בהחלט! אני ישנה רוב היום וערה עד שעות מאוחרות מאוד 14.טוסט או פיצה?פיצה 15.מחפש/ת אהבה כיום?לא.. יש לי טראומה מאהבה 16.מי הבן אדם האהוב עלייך בעולם?חברה שלי ענבר 17.למה אותו בן אדם הוא האהוב עלייך ביותר?אפשר להגיד שהיא הצילה את החיים שלי 18.תכונות שאת/ה הכי שונא/ת אצל אנשים:סנובים, מתלהבים וטיפשים 19.תכונות שאת/ה הכי אוהב/ת אצל אנשים?הקשבה, חוש הומור אכפתיות 21.מי יפה יותר-אליענה בקייר או יעל שרוני?אליענה 22.סדרה שהכי אהבת מהעבר הרחוק:צער גידול בנות 23.תל אביב או רמת גן?תל אביב 24.צ'יפס או ספגטי?צ'יפס 25.משחק מחשב אהוב:סימס

coullette

New member
עעעעעעעעעעעעעעע

-שאלות סתמיות/כלליות: 1.מה יחסך לסבים ולסבתות שלך?
יש לי רק סבתות...יחס טוב 2.מתרגש/ת באירועים?
לא 3."רסמי" או "אשכרה"?
אשכרה 4.אוהב/ת גלידה?
בארור! 5.אוהב/ת מסיבות כיתה?
מה? 6.האם היית מגדיר/ה את עצמך כשובב/ה?
לא 7.משחק-ארץ עיר,או איקס מיקס דריקס?
ארץ עיר 8.בורקס גבינה או עוגת גבינה?
אפשר גם וגם?
9.איך הילדות שלך?
לא משהו.. 10.את/ה מקובל/ת בכיתה?
חח 11.בן אדם שנראה לכם כזה מוזר וטמבל,האם תפלי/ה אותו לרעה ביחסך כלפיו?
לא....או שכן.. 12.חלום צלול או חלום רגיל?
מה ההבדל? 13.את/ה טיפוס של יום או לילה?נמק/י...
לילה! 14.טוסט או פיצה?
טוסט 15.מחפש/ת אהבה כיום?
הממ.. 16.מי הבן אדם האהוב עלייך בעולם?
אני! 17.למה אותו בן אדם הוא האהוב עלייך ביותר?
למה לא? 18.תכונות שאת/ה הכי שונא/ת אצל אנשים:
צרות מוח,טיפשות,סטיגמטיזציה,צביעות. 19.תכונות שאת/ה הכי אוהב/ת אצל אנשים?
ראש פתוח,כנות,חכמה. 20.ציין/י את 5 המשאלות הגדולות ביותר שלך:
1)תשובה שלילית בבדיקת איידס 2)לחיות חיים טובים ומאושרים 3)לדעת לנגן בגיטרה מעולה 4)למצוא גבר שיעריך אותי,יאהב אותי ויכבד אותי 5)למצוא עבודה. 21.מי יפה יותר-אליענה בקייר או יעל שרוני?
מה זה משנה? 22.סדרה שהכי אהבת מהעבר הרחוק:
דגראסי! 23.תל אביב או רמת גן?
ת"א 24.צ'יפס או ספגטי?
גם וגם...? 25.משחק מחשב אהוב:
אין

עונה-נה-נה-נה-נה../images/Emo3.gif../images/Emo42.gif

-שאלות על המצב רוח שלך: 1.איך המצב רוח שלך בדר"כ?נסי/ה לפרט... לפעמים ככה לפעמים ככה.. לאחרונה אני יותר
מאשר בסדר..
2.נכון להגיד שיש לך מצביי רוח שמשתנים מן הקצה אל הקצה כל הזמן? כן
שנייה אחת אני ב'היי' מאושרת וזה, אחרי רגע אני עצבנית
3.מה בעיקר עושה לך מצב רוח טוב? יעלי
רציני לגמרי!
4.מה בעיקר עושה לך מצב רוח רע? בד"כ? ההורים שלי. 5.מה הן התחושות שאת/ה חש/ה כשאת/ה במצב רוח טוב?
6.מה הן התחושות שאת/ה חש/ה כשאת/ה במצב רוח רע?
7.האם אוכל טוב יכול לפעמים לשפר לך את המצב רוח? לא 8.האם לקחת אי פעם כדורים כלשהם לשיפור המצב רוח? עדיין לא.. -שאלות סתמיות/כלליות: 1.מה יחסך לסבים ולסבתות שלך? סבא שלי קמצן
וזהו. אין לי יותר סבים\סבתות..
2.מתרגש/ת באירועים? תלוי איזה.. 3."רסמי" או "אשכרה"? אשכרה 4.אוהב/ת גלידה? רק וניל 5.אוהב/ת מסיבות כיתה? לפעמים.. 6.האם היית מגדיר/ה את עצמך כשובב/ה? שובבה? יותר בכיוון של חוצפנית, אני חושבת.. 7.משחק-ארץ עיר,או איקס מיקס דריקס? ארץ עיר 8.בורקס גבינה או עוגת גבינה? שונאת גבינה
|סגדש| 9.איך הילדות שלך? לא משהו 10.את/ה מקובל/ת בכיתה? לא.. וגם לא שואפת לזה. 11.בן אדם שנראה לכם כזה מוזר וטמבל,האם תפלי/ה אותו לרעה ביחסך כלפיו?
12.חלום צלול או חלום רגיל? מה?? 13.את/ה טיפוס של יום או לילה?נמק/י... לילה, ולא מה שאתם חושבים
סוטים
לא, סתם.. אני פשוט לא מתעוררת בבוקר. בלילה כן
14.טוסט או פיצה? פיצה
15.מחפש/ת אהבה כיום? לא 16.מי הבן אדם האהוב עלייך בעולם? יעלי
17.למה אותו בן אדם הוא האהוב עלייך ביותר? ככה
18.תכונות שאת/ה הכי שונא/ת אצל אנשים: צביעות, שקרים.. 19.תכונות שאת/ה הכי אוהב/ת אצל אנשים? ליברליות וחברותיות 20.ציין/י את 5 המשאלות הגדולות ביותר שלך: 1.לפגוש את יעל שרוני
כבר המון המון זמן!! 2. לפגוש את יעל שרוני
3.לפגוש את יעל שרוני
4. להיות שחקנית
5. לשחק לצד יעל שרוני
21.מי יפה יותר-אליענה בקייר או יעל שרוני? ברור שיעל
היא הכי יפה בעולם
22.סדרה שהכי אהבת מהעבר הרחוק: הרחוק? רחוק זה לפני שנתיים וחצי? כי אם כן אז משחק החיים
23.תל אביב או רמת גן? סביון
יעל
24.צ'יפס או ספגטי? ספגטי 25.משחק מחשב אהוב: ניראה לי סימס, אבל אני כבר המון זמן לא משחקת. אין לי זמן.. וזיכרון במחשב

עונה..

שאלות על המצב רוח שלך: 1.איך המצב רוח שלך בדר"כ?נסי/ה לפרט...מסריח, חרא, פסימי, מגעיל, בדאון, כחול, ירוק, ורוד, צהוב, סגול...חחח..סתם, מקסים, אני אוהבת תמיד לצחוק והרבה! 2.נכון להגיד שיש לך מצביי רוח שמשתנים מן הקצה אל הקצה כל הזמן? אפשר לומר אני בחורה של שחור או לבן..אז כן, הם ממש קיצוניים. 3.מה בעיקר עושה לך מצב רוח טוב? מוסיקה טובה, סרט טוב,QUEEN, RED HOT CHILI PEPPERS,MAROON5, החבר המקסים שלי, השמש הירח והכוכבים, ובעיקר חיוך של ילדים.. 4.מה בעיקר עושה לך מצב רוח רע? אנשים שמעירים אותי בבוקר , אוטו זבל, חושך,עכברים, ג'וקים,קיווי,ביצים, טונה, בשר, המרצה שלי למשפטים השחצן הזה וכו'.. 5.מה הן התחושות שאת/ה חש/ה כשאת/ה במצב רוח טוב?פרפרים בבטן, חולמת בהקיץ,אהבה, אושר, סומק בלחיים,רוגע, נחת, שלווה,הרמוניה.. 6.מה הן התחושות שאת/ה חש/ה כשאת/ה במצב רוח רע?כאבי ראש, חבר שלי אומר" מיגרנה'לה", תחושת בחילה, מרגישה שחרב עליי העולם, אין מחר, אין פתרונות, אין תשובות שככה המצב ישאר תמיד..סתם.. זה עובר מהר מאוד..דקה בערך.. 7.האם אוכל טוב יכול לפעמים לשפר לך את המצב רוח? לא ממש, הוא רק גורם לי להבין לאחר מכן, כמה השמנתי.. 8.האם לקחת אי פעם כדורים כלשהם לשיפור המצב רוח?לא לשיפור מצב הרוח ..חחח..:) -שאלות סתמיות/כלליות: 1.מה יחסך לסבים ולסבתות שלך? הם נפטרו עוד לפני שנולדתי.. אז, אין לי שמץ..מה שכן,אני חולה על אנשים זקנים..הם מקסימים. 2.מתרגש/ת באירועים? תלוי אילו, בחתונה של אחיי דמעתי 3."רסמי" או "אשכרה"? לא זה ולא זה..הצד האשכנזי דיי דומננטי מה עם כתוב או באמת? אנחנו עדייני נפש...חחחח :) 4.אוהב/ת גלידה? מאוד..במיוחד גלידת אנדרי ביפו העתיקה 5.אוהב/ת מסיבות כיתה? עברתי את השלב הזה..עכשיו זה הפך למסיבות קמפוס..מאוד אוהבת פוגשים שם את החברה בלי לחץ של מבחנים ועבודות 6.האם היית מגדיר/ה את עצמך כשובב/ה? נראה לי שככככככככן דיי מופרעת 7.משחק-ארץ עיר,או איקס מיקס דריקס? לא ולא מה לגבי אמת או חובה? 8.בורקס גבינה או עוגת גבינה? בורקס גבינה נשמע מ..מעולה 9.איך הילדות שלך? עברה, תמה ,נגמרה אבל אני עדיין צעירה בנפשי :) 10.את/ה מקובל/ת בכיתה? בקרוב עורכת עיתון אוניברסיטת בר אילן..אם זה לא מקובל מה כן?! 11.בן אדם שנראה לכם כזה מוזר וטמבל,האם תפלי/ה אותו לרעה ביחסך כלפיו? ממש לא.. אבל אברר את המוזרות. 12.חלום צלול או חלום רגיל? שניהם נחמדים..וגם ככה אני לא זוכרת אף אחד מהם..אז, מה שבא ברוך הבא 13.את/ה טיפוס של יום או לילה?נמק/י...לילה, אני מתפקדת הרבה יותר טוב מבחינת הכל, מחשבה, דעת, לימודים, סקס ששששש..לא ילדים מתחת לגיל 18, וכו.. 14.טוסט או פיצה? שניהם.. 15.מחפש/ת אהבה כיום?מצאתי וכנראה שלא אצטרך לחפש לעולם..רק אם אהיה מספיק טיפשה לוותר על מישהו כזה מדהים 16.מי הבן אדם האהוב עלייך בעולם? הוא..והוא יודע את זה 17.למה אותו בן אדם הוא האהוב עלייך ביותר?כי הוא הבן אדם הכי מקסים שפגשתי מימיי, אופי , יופי, תוכן, שנינות, חוכמה, צחוקים, שטותניקיות, מופרעות שובבות והכל במחיר אחד 18.תכונות שאת/ה הכי שונא/ת אצל אנשים:צביעות, שחצנות, יהירות, דפיקות, טמטום,הצורך לתשומת לב, יפי נפש, אגואיסטיות,סדיסטיות וכו'.. 19.תכונות שאת/ה הכי אוהב/ת אצל אנשים?שקיים בהם הצורך לאהוב, הצורך לתת,שלווים, אמיתיים, כנים,רודפי שלום, אסרטיביים,יוזמים,ענווים,מכבדים,יודעים מה הם רוצים מעצמם, אמביציונים, כריזמתיים וכו'.. 20.ציין/י את 5 המשאלות הגדולות ביותר שלך:1-5. הלוואי ויבוא היום וכבר הגשים את כל משאלותיי? 21.מי יפה יותר-אליענה בקייר או יעל שרוני? לא הטעם שלי.. 22.סדרה שהכי אהבת מהעבר הרחוק: הופה היי! 23.תל אביב או רמת גן?תל אביב 24.צ'יפס או ספגטי? ספגטי.. 25.משחק מחשב אהוב: סיימס

ffiendd

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo54.gif

-שאלות על המצב רוח שלך: 1.איך המצב רוח שלך בדר"כ? מצוין. 2.נכון להגיד שיש לך מצביי רוח שמשתנים מן הקצה אל הקצה כל הזמן? כןכן. 3.מה בעיקר עושה לך מצב רוח טוב? אנשים טובים. 4.מה בעיקר עושה לך מצב רוח רע? אמא. 5.מה הן התחושות שאת/ה חש/ה כשאת/ה במצב רוח טוב? אושר. 6.מה הן התחושות שאת/ה חש/ה כשאת/ה במצב רוח רע? עצבנית נורא. 7.האם אוכל טוב יכול לפעמים לשפר לך את המצב רוח? כן. 8.האם לקחת אי פעם כדורים כלשהם לשיפור המצב רוח? לדיכוי. -שאלות סתמיות/כלליות: 1.מה יחסך לסבים ולסבתות שלך? הם אחלה. 2.מתרגש/ת באירועים? תלוי איזה. 3."רסמי" או "אשכרה"? סבבתה. 4.אוהב/ת גלידה? כן. 5.אוהב/ת מסיבות כיתה? מהזה?D: 6.האם היית מגדיר/ה את עצמך כשובב/ה? כן. 7.משחק-ארץ עיר,או איקס מיקס דריקס? ארץ עיר. 8.בורקס גבינה או עוגת גבינה? עוגה. 9.איך הילדות שלך? נהדרת. 10.את/ה מקובל/ת בכיתה? מה>< כן. 11.בן אדם שנראה לכם כזה מוזר וטמבל,האם תפלי/ה אותו לרעה ביחסך כלפיו? כן D: 12.חלום צלול או חלום רגיל? צלול. 13.את/ה טיפוס של יום או לילה? לילה. בלילה מעניין ויש מה לעשות. 14.טוסט או פיצה? פיצה. 15.מחפש/ת אהבה כיום? יש לי כבר. 16.מי הבן אדם האהוב עלייך בעולם? הוא 3> 17.למה אותו בן אדם הוא האהוב עלייך ביותר? כי הוא הכיטוב בעולם. 18.תכונות שאת/ה הכי שונא/ת אצל אנשים: קרצייתיות, כפיות טובה, צביעות, התנשאות, טפשות. 19.תכונות שאת/ה הכי אוהב/ת אצל אנשים? הרבה. 20.ציין/י את 5 המשאלות הגדולות ביותר שלך: כסף, בריאות, יופי, לא להיות שמנתה, שמחה(אבל שמחה כבר יש לי). 21.מי יפה יותר-אליענה בקייר או יעל שרוני? מי אלה. 22.סדרה שהכי אהבת מהעבר הרחוק: אהבתי המומינים, אבל זה עדיין משודר, אז בבאי. 23.תל אביב או רמת גן? תלאביב. 24.צ'יפס או ספגטי? צ'יפס. 25.משחק מחשב אהוב: אין.

תשובבב

שאלות על המצב רוח שלך: 1.איך המצב רוח שלך בדר"כ?נסי/ה לפרט...רוב הזמן בסדר. 2.נכון להגיד שיש לך מצביי רוח שמשתנים מן הקצה אל הקצה כל הזמן? או, ברור! 3.מה בעיקר עושה לך מצב רוח טוב?מוסיקה, בישול ובת הזוג. 4.מה בעיקר עושה לך מצב רוח רע?שמפקפקים בדעה שלי. 5.מה הן התחושות שאת/ה חש/ה כשאת/ה במצב רוח טוב? התרוממות (רוח.. רוח..) 6.מה הן התחושות שאת/ה חש/ה כשאת/ה במצב רוח רע? דיכאון, עצב. 7.האם אוכל טוב יכול לפעמים לשפר לך את המצב רוח?כן, זה עשוי לקרות. 8.האם לקחת אי פעם כדורים כלשהם לשיפור המצב רוח? חלילה. -שאלות סתמיות/כלליות: 1.מה יחסך לסבים ולסבתות שלך?מכבד מאוד. 2.מתרגש/ת באירועים? כן, מתרגש מהמון דברים. 3."רסמי" או "אשכרה"?רסמי 4.אוהב/ת גלידה?כן, משתדל שלא לגעת. 5.אוהב/ת מסיבות כיתה?לא אוהב מסיבות. 6.האם היית מגדיר/ה את עצמך כשובב/ה? שובב עם לב זהב. 7.משחק-ארץ עיר,או איקס מיקס דריקס? ארץ עיר. 8.בורקס גבינה או עוגת גבינה?בורקס. 9.איך הילדות שלך? לא זוכר ממנה הרבה- איבדתי את הזיכרון. 10.את/ה מקובל/ת בכיתה? לא ממש הייתי. אבל היום.. 11.בן אדם שנראה לכם כזה מוזר וטמבל,האם תפלי/ה אותו לרעה ביחסך כלפיו?חלילה, לא אזיק לו כי אינני מכיר את עברו ואת בעיותיו- אני מכבד כל אדם באשר הוא. 12.חלום צלול או חלום רגיל? צלול. 13.את/ה טיפוס של יום או לילה?נמק/י לילה. 14.טוסט או פיצה?פיצה 15.מחפש/ת אהבה כיום?מצאתי אהבה והיא ענקית.. 16.מי הבן אדם האהוב עלייך בעולם?סבא שלי. 17.למה אותו בן אדם הוא האהוב עלייך ביותר?כי הוא איש יקר שעובר המון. 18.תכונות שאת/ה הכי שונא/ת אצל אנשים:שקרנים ולא נאמנים. 19.תכונות שאת/ה הכי אוהב/ת אצל אנשים? מצחיקים, כנים ואמינים. 20.ציין/י את 5 המשאלות הגדולות ביותר שלך:1.בריאות 2. שלום 3. אהבה אין סופית 4. אושר 5. שיעריכו אותי.. 21.מי יפה יותר-אליענה בקייר או יעל שרוני?אליענה מדהימה! 22.סדרה שהכי אהבת מהעבר הרחוק:שלוש ארבע חמש וחצי. 23.תל אביב או רמת גן? נטייה קלה לרמת גן. 24.צ'יפס או ספגטי?ספגטייי 25.משחק מחשב אהוב:העולה.

emperor28

New member
אני גם!!

שאלות על המצב רוח שלך: 1.איך המצב רוח שלך בדר"כ?נסי/ה לפרט... - אממ ככה ככה תלוי ביום/שעה חח 2.נכון להגיד שיש לך מצביי רוח שמשתנים מן הקצה אל הקצה כל הזמן? אכן כן 3.מה בעיקר עושה לך מצב רוח טוב? כדורגל,מוזיקה, אנשים שכיף לי איתם 4.מה בעיקר עושה לך מצב רוח רע? מחשבות, זמן שאי אפשר להעסיק בו תעצמי 5.מה הן התחושות שאת/ה חש/ה כשאת/ה במצב רוח טוב? מחייך קופצני חברותי 6.מה הן התחושות שאת/ה חש/ה כשאת/ה במצב רוח רע? לא יודע להגדיר חח 7.האם אוכל טוב יכול לפעמים לשפר לך את המצב רוח? פיצה תמיד ישפר במקצת(לפחות לחצי שעה) 8.האם לקחת אי פעם כדורים כלשהם לשיפור המצב רוח? כדורי הרגעה והרבה(אבל לתקופה נורא קצרה) ועכשיו לא לוקח בכלל -שאלות סתמיות/כלליות: 1.מה יחסך לסבים ולסבתות שלך? יחסים טובים :) 2.מתרגש/ת באירועים? תלוי 3."רסמי" או "אשכרה"? ראסמי! 4.אוהב/ת גלידה? בטחחחחח 5.אוהב/ת מסיבות כיתה? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בעבר זה היה מצחיק וכיף לצחוק על זה כרגע 6.האם היית מגדיר/ה את עצמך כשובב/ה? בטח 7.משחק-ארץ עיר,או איקס מיקס דריקס? ארץ עיר אבל עם קטגוריות מוזרות חחחחחחחח 8.בורקס גבינה או עוגת גבינה? בורקס 9.איך הילדות שלך? אחלה 10.את/ה מקובל/ת בכיתה? אין דבר כזה אצלנו- כולם מדברים עם כולם וזה :) 11.בן אדם שנראה לכם כזה מוזר וטמבל,האם תפלי/ה אותו לרעה ביחסך כלפיו? כה :( 12.חלום צלול או חלום רגיל? חלומות אל תזכירו איזה חלום היה לי היום לא עוזב אותי 13.את/ה טיפוס של יום או לילה?נמק/י... לילה, כיף לייותר בלילה 14.טוסט או פיצה? פיצה 15.מחפש/ת אהבה כיום? לא 16.מי הבן אדם האהוב עלייך בעולם? אמא? 17.למה אותו בן אדם הוא האהוב עלייך ביותר? כי אין כמו אמא חחחח 18.תכונות שאת/ה הכי שונא/ת אצל אנשים: אף למעלה שוויצריות וכו' 19.תכונות שאת/ה הכי אוהב/ת אצל אנשים? אממממ לא יודע 20.ציין/י את 5 המשאלות הגדולות ביותר שלך: עזבו 21.מי יפה יותר-אליענה בקייר או יעל שרוני? הכוסית מהמסנג'ר 22.סדרה שהכי אהבת מהעבר הרחוק: סנדוקן! 23.תל אביב או רמת גן? ת"א 24.צ'יפס או ספגטי? צ'יפס 25.משחק מחשב אהוב: פיפא? אבל בעבר dark age of camelot

irashady

New member
עונה

-שאלות על המצב רוח שלך: 1.איך המצב רוח שלך בדר"כ?נסי/ה לפרט... תלוי בנסיבות... בד"כ טוב מאוד 2.נכון להגיד שיש לך מצביי רוח שמשתנים מן הקצה אל הקצה כל הזמן? לא כל הזמן... כמו לכולם 3.מה בעיקר עושה לך מצב רוח טוב? חדר כושר + מוזיקה טובה 4.מה בעיקר עושה לך מצב רוח רע? אנשים מעצבנים והרגשה פיזית גרועה 5.מה הן התחושות שאת/ה חש/ה כשאת/ה במצב רוח טוב? קשה לתאר.... וזה קורה הרבה 6.מה הן התחושות שאת/ה חש/ה כשאת/ה במצב רוח רע? עצבים... 7.האם אוכל טוב יכול לפעמים לשפר לך את המצב רוח? לא... 8.האם לקחת אי פעם כדורים כלשהם לשיפור המצב רוח? לא.. אני לא צריכה... אני צריכה חדר כושר בשביל זה -שאלות סתמיות/כלליות: 1.מה יחסך לסבים ולסבתות שלך? אתמול הייתי אצל סבתא שלי.. מתה עליה! 2.מתרגש/ת באירועים? תלוי איזה 3."רסמי" או "אשכרה"? דוגרי 4.אוהב/ת גלידה? מי לא? 5.אוהב/ת מסיבות כיתה? מסיבות שכבה אם כבר... אירועים שכבתיים 6.האם היית מגדיר/ה את עצמך כשובב/ה? תלוי במצב רוח שלי 7.משחק-ארץ עיר,או איקס מיקס דריקס? ארץ עיר 8.בורקס גבינה או עוגת גבינה? בורקס 9.איך הילדות שלך? אממ טובה תודה 10.את/ה מקובל/ת בכיתה? שאלה ילדותית 11.בן אדם שנראה לכם כזה מוזר וטמבל,האם תפלי/ה אותו לרעה ביחסך כלפיו? לא 12.חלום צלול או חלום רגיל? רגיל 13.את/ה טיפוס של יום או לילה?נמק/י... יום... פשוט ככה 14.טוסט או פיצה? טוסט 15.מחפש/ת אהבה כיום? כן 16.מי הבן אדם האהוב עלייך בעולם? אני 17.למה אותו בן אדם הוא האהוב עלייך ביותר? יש הרבה סיבות 18.תכונות שאת/ה הכי שונא/ת אצל אנשים: שנדבקים יותר מדיי ולא מבינים שזה מוגזם, שקרנים וכו' 19.תכונות שאת/ה הכי אוהב/ת אצל אנשים? כוח נפשי, כנות, אין לי כוח לפרט עוד... 20.ציין/י את 5 המשאלות הגדולות ביותר שלך: - בריאות לי ולמשפחה שלי - שלא יהיו לנו יותר צרות בארץ - אהבה - חופש - לעבוד במשהו טוב ולהרוויח הרבה כסף 21.מי יפה יותר-אליענה בקייר או יעל שרוני? מי זאת השניה? 22.סדרה שהכי אהבת מהעבר הרחוק: חברים 23.תל אביב או רמת גן? ת"א 24.צ'יפס או ספגטי? ספגטי 25.משחק מחשב אהוב:

עונהההה ../images/Emo24.gif../images/Emo103.gif

-שאלות על המצב רוח שלך: 1.איך המצב רוח שלך בדר"כ?נסי/ה לפרט... מעולה... צוחקת המון!!! 2.נכון להגיד שיש לך מצביי רוח שמשתנים מן הקצה אל הקצה כל הזמן? אמממ לעיתים רחוקות 3.מה בעיקר עושה לך מצב רוח טוב? רוב הדברים הטובים 4.מה בעיקר עושה לך מצב רוח רע? רוב הדברים הרעים, ממש רעים! 5.מה הן התחושות שאת/ה חש/ה כשאת/ה במצב רוח טוב? צוחקת הרבה... נהנית לדבר, שרה אממ... זהו חחח 6.מה הן התחושות שאת/ה חש/ה כשאת/ה במצב רוח רע? עצבנית, אין לי כוח לדבר עם אפחד! 7.האם אוכל טוב יכול לפעמים לשפר לך את המצב רוח? לא ניסיתי... אני ינסה ויחזור אליך 8.האם לקחת אי פעם כדורים כלשהם לשיפור המצב רוח? לאאא -שאלות סתמיות/כלליות: 1.מה יחסך לסבים ולסבתות שלך? בסדר..!! חחחח איזה שאלה מצחיקהה 2.מתרגש/ת באירועים? בחתונות של האחים שלי התרגשתי... ובבת מצווה שלי התרגשתי (היה סרט מאד מרגש חחח) 3."רסמי" או "אשכרה"? אשכרה 4.אוהב/ת גלידה? כן 5.אוהב/ת מסיבות כיתה? מסיבות שכבה!! 6.האם היית מגדיר/ה את עצמך כשובב/ה? אמממ לא... חחח 7.משחק-ארץ עיר,או איקס מיקס דריקס? ארץ עיר 8.בורקס גבינה או עוגת גבינה? עוגת גבינה 9.איך הילדות שלך? סבבה לגמרי.... 10.את/ה מקובל/ת בכיתה? אמממ כן! 11.בן אדם שנראה לכם כזה מוזר וטמבל,האם תפלי/ה אותו לרעה ביחסך כלפיו? לא... אני צריכה להכיר את הבנאדם לעומק לפני שאני מפלה אותו לרעה ביחסים שלי כלפיו! 12.חלום צלול או חלום רגיל? רגיל 13.את/ה טיפוס של יום או לילה?נמק/י... לילה... אוהבת מסיבות... ערה עד 2 בלילה... כל לילה.. (כשיש חופש עד 4,5) 14.טוסט או פיצה? פיצה 15.מחפש/ת אהבה כיום? אמממ אני כולה בת 12.5 16.מי הבן אדם האהוב עלייך בעולם? ההורים... האחים... בקיצור, המשפוחהה 17.למה אותו בן אדם הוא האהוב עלייך ביותר? כי... הם הי קרובים אלי רוב הזמן! 18.תכונות שאת/ה הכי שונא/ת אצל אנשים: צביעות, לא אמינים... לא נאמנים! 19.תכונות שאת/ה הכי אוהב/ת אצל אנשים? אמינים, נאמנים, אפשר לסמוך עליהם... 20.ציין/י את 5 המשאלות הגדולות ביותר שלך: עוד 12 שנים או יותר להתחתן!!,3 ילדים, מפה אפשר להגשים את החלומות בגיל מוקדם יותר חחחח להיות שחקנית וזמרת אממ ו... להיות מעצבת אופנה או משהו בסגנון... 21.מי יפה יותר-אליענה בקייר או יעל שרוני? אליענה שליטעעעעע (אני יודעת שזה ב-ה' זה רק כדי להדגיש חחח) 22.סדרה שהכי אהבת מהעבר הרחוק: המומינים/ מוש השור 23.תל אביב או רמת גן? ת"א 24.צ'יפס או ספגטי? ספגטי... אוכל איטלקי שליטעעעעע
25.משחק מחשב אהוב: אמממ סימס...

uberBitca

New member
איזושטות

-שאלות על המצב רוח שלך: 1.איך המצב רוח שלך בדר"כ?נסי/ה לפרט... מרומם 2.נכון להגיד שיש לך מצביי רוח שמשתנים מן הקצה אל הקצה כל הזמן? לא 3.מה בעיקר עושה לך מצב רוח טוב? כשטוב 4.מה בעיקר עושה לך מצב רוח רע? כשאני מטומטמת 5.מה הן התחושות שאת/ה חש/ה כשאת/ה במצב רוח טוב? כיףף 6.מה הן התחושות שאת/ה חש/ה כשאת/ה במצב רוח רע? עצב 7.האם אוכל טוב יכול לפעמים לשפר לך את המצב רוח? ברור 8.האם לקחת אי פעם כדורים כלשהם לשיפור המצב רוח? לא -שאלות סתמיות/כלליות: 1.מה יחסך לסבים ולסבתות שלך? סבא. אוהבתתת 2.מתרגש/ת באירועים? תלוי? 3."רסמי" או "אשכרה"? ראסמי 4.אוהב/ת גלידה? כן 5.אוהב/ת מסיבות כיתה? חה 6.האם היית מגדיר/ה את עצמך כשובב/ה? לאיודעת 7.משחק-ארץ עיר,או איקס מיקס דריקס? ארץ עיררר 8.בורקס גבינה או עוגת גבינה? עוגה 9.איך הילדות שלך? יכלה להיות יותר טובה 10.את/ה מקובל/ת בכיתה? אין כזה דבר בכיתה שלנו. כולם שונאים את כולם :] 11.בן אדם שנראה לכם כזה מוזר וטמבל,האם תפלי/ה אותו לרעה ביחסך כלפיו? לא. אני דווקא אוהבת מוזרים וטמבלים 12.חלום צלול או חלום רגיל? אףפעם לא היה חצלול שכזה 13.את/ה טיפוס של יום או לילה?נמק/י...יום. אני יותר ערנית 14.טוסט או פיצה? טוסט 15.מחפש/ת אהבה כיום? כן 16.מי הבן אדם האהוב עלייך בעולם? באבסי 17.למה אותו בן אדם הוא האהוב עלייך ביותר? מדהימה 18.תכונות שאת/ה הכי שונא/ת אצל אנשים: עצבנות, תחמנות, נצלנות 19.תכונות שאת/ה הכי אוהב/ת אצל אנשים? רוגע, כנות, חיוך 20.ציין/י את 5 המשאלות הגדולות ביותר שלך: 1.הוא (או אולי אהבה בכללי) 2.אושר 3.הצלחה 4.בריאות 5. השלמה 21.מי יפה יותר-אליענה בקייר או יעל שרוני? לוידעת נו 22.סדרה שהכי אהבת מהעבר הרחוק: נעלולים 23.תל אביב או רמת גן? תא 24.צ'יפס או ספגטי? צ'יפס 25.משחק מחשב אהוב: לא נראה לי שיש כזה

למעלה