שאלון פורומים

שאלון פורומים

שם: גיל: מין: שם הפורום: אתה מתחבר לנושא הפורום? אם כן, מדוע? באיזו מידה אתה פעיל בפורום זה? אתה בקשר עם כל חברי הפורום? יצא לך לפגוש באופן אישי אנשים מהפורום? אנשי הפורום הם חבריך גם בלי קשר לנושא הפורום? מי הם החברים הכי טובים שלך בפורום? כמה זמן אתה פעיל בפורום זה? כמה זמן אתה פעיל בתפוז אנשים? מהאנשים המוכרים לך בפורום מי הכי נחמד? מהאנשים המוכרים לך בפורום מי הכי יפה? אתה פעיל בעוד פורומים? באילו פורומים אתה קורא? באילו פורומים אתה פעיל/כותב? האם אתה פעיל בכל הפורומים בהם אתה קורא? האם אתה פעיל בקומונות תפוז? אם כן, באילו? האם אתה פעיל בפורומים שאינם בתפוז אנשים?

יאי צ'אלון! ../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

שם: דניאל
גיל: עוד מעט 14..עוד..3 חודש.. מין: נקבה. שם הפורום: צופים. אתה מתחבר לנושא הפורום? כן. ברור! אחרת לא הייתי בפורום^^ אם כן, מדוע? כי זה מעניין אותי. וזה ממש כיף! באיזו מידה אתה פעיל בפורום זה? לא יודעת.. אני פעילה. אתה בקשר עם כל חברי הפורום? לא ממש.. כאילו, בערך.. יצא לך לפגוש באופן אישי אנשים מהפורום? לא. אנשי הפורום הם חבריך גם בלי קשר לנושא הפורום? כן. מי הם החברים הכי טובים שלך בפורום? אממ..הדר?.. כמה זמן אתה פעיל בפורום זה? בערך שנה..או שנתיים. כמה זמן אתה פעיל בתפוז אנשים? הרבה.. מהאנשים המוכרים לך בפורום מי הכי נחמד? כולם נחמדים..אין הכי נחמד
מהאנשים המוכרים לך בפורום מי הכי יפה? אני!.. סתם
אתה פעיל בעוד פורומים? כן. באילו פורומים אתה קורא? אני לא רק קוראת. באילו פורומים אתה פעיל/כותב? צופי, מיי כמיכל רומנס ונירוונה. האם אתה פעיל בכל הפורומים בהם אתה קורא? ברור. האם אתה פעיל בקומונות תפוז? לא. אני מעדיפה פורומים. אם כן, באילו? האם אתה פעיל בפורומים שאינם בתפוז אנשים? לא. יומטוב

hadarinke

New member
.

שם:הדר גיל:14 מין:נ שם הפורום:צופים אתה מתחבר לנושא הפורום?כן אם כן, מדוע?כי כולם בצופים וזה מכנה משותף באיזו מידה אתה פעיל בפורום זה?8 מתוך 10 אתה בקשר עם כל חברי הפורום?רובם יצא לך לפגוש באופן אישי אנשים מהפורום?כן... אנשי הפורום הם חבריך גם בלי קשר לנושא הפורום?חלק קטן מי הם החברים הכי טובים שלך בפורום?ג'ו...(טיייינקרבל, דניאל ...)...ואנשים שאני מדברת איתם במסנג'ר...יוגב ושיר כמה זמן אתה פעיל בפורום זה?שנה וחודש ככה כמה זמן אתה פעיל בתפוז אנשים?4 שנים מהאנשים המוכרים לך בפורום מי הכי נחמד?דניל!! מהאנשים המוכרים לך בפורום מי הכי יפה?-"- אתה פעיל בעוד פורומים?קצת באילו פורומים אתה קורא?נירוונה ו באילו פורומים אתה פעיל/כותב?נירוונה האם אתה פעיל בכל הפורומים בהם אתה קורא?לא האם אתה פעיל בקומונות תפוז?לא אם כן, באילו?בעעעעעעע האם אתה פעיל בפורומים שאינם בתפוז אנשים?הע?נייט

R o t e m G

New member
עונה

שם: רותם גיל: 16 וחצי מין: נקבה שם הפורום: צופים אתה מתחבר לנושא הפורום? מן הסתם... אם כן, מדוע? כי אני בצופים. באיזו מידה אתה פעיל בפורום זה? נכנסת בערך כל יום, כשאני על המחשב. אתה בקשר עם כל חברי הפורום? לא יצא לך לפגוש באופן אישי אנשים מהפורום? כן. אנשי הפורום הם חבריך גם בלי קשר לנושא הפורום? כמה מהם. מי הם החברים הכי טובים שלך בפורום? יעל, ענת ושקד. כמה זמן אתה פעיל בפורום זה? לא זוכרת כמה זמן אתה פעיל בתפוז אנשים? שניה, אני אבדוק... כמעט שנתיים. מהאנשים המוכרים לך בפורום מי הכי נחמד? מממ... למי אני אתחנף? סתם, סתם. מהאנשים המוכרים לך בפורום מי הכי יפה? אני. אתה פעיל בעוד פורומים? לא ממש. באילו פורומים אתה קורא? לפעמים מארון 5 וקלי קלארקסון. באילו פורומים אתה פעיל/כותב? זה. האם אתה פעיל בכל הפורומים בהם אתה קורא? לא. האם אתה פעיל בקומונות תפוז? כן אם כן, באילו? שלי ושל חברים [ראו חתימה], ושל הגדוד שלי בג'מבורי. האם אתה פעיל בפורומים שאינם בתפוז אנשים? כן, באתר הצופים.

yaeltyl

New member
עונה..

שם:יעל גיל:16 מין:נ' שם הפורום:צופים? אתה מתחבר לנושא הפורום?אני מאמינה ש..כן אם כן, מדוע?אם אני אגיד לך שהייתי מאתמול בשבט וחזרתי רק היום לפני כמה דקות..זה יספק תשובה? באיזו מידה אתה פעיל בפורום זה?רגילה? אתה בקשר עם כל חברי הפורום?לא יצא לך לפגוש באופן אישי אנשים מהפורום?אממ..כן אנשי הפורום הם חבריך גם בלי קשר לנושא הפורום?חלק מי הם החברים הכי טובים שלך בפורום?חפירות! כמה זמן אתה פעיל בפורום זה?שנה..?שנה וחצי..? כמה זמן אתה פעיל בתפוז אנשים?לאדעת מהאנשים המוכרים לך בפורום מי הכי נחמד?אני מהאנשים המוכרים לך בפורום מי הכי יפה?אני אתה פעיל בעוד פורומים?פורום שבטי נחשב? באילו פורומים אתה קורא?כנ"ל באילו פורומים אתה פעיל/כותב?כנ"ל האם אתה פעיל בכל הפורומים בהם אתה קורא?כנ"ל האם אתה פעיל בקומונות תפוז?לא אם כן, באילו?לא האם אתה פעיל בפורומים שאינם בתפוז אנשים?כן

lupeta

New member
עונה.. סליחה על ההקפצה

שם: אני גיל:16 וחצי מין:נקבה שם הפורום: צופים אתה מתחבר לנושא הפורום? כן... אם כן, מדוע? אני חברה ומדריכה בתנועה באיזו מידה אתה פעיל בפורום זה? הצטרפתי לא מזמן אתה בקשר עם כל חברי הפורום? לא יצא לי לדבר עדיין עם מישהו יצא לך לפגוש באופן אישי אנשים מהפורום? את שרון משבט ג'.. בביה"ס שלי אנשי הפורום הם חבריך גם בלי קשר לנושא הפורום? עוד לא יצא להתחבר איתם מי הם החברים הכי טובים שלך בפורום? - - כמה זמן אתה פעיל בפורום זה? שבוע? כמה זמן אתה פעיל בתפוז אנשים? חצי שנה מהאנשים המוכרים לך בפורום מי הכי נחמד? לא מכירה עדיין אנשים מהאנשים המוכרים לך בפורום מי הכי יפה? לא ראיתי עדיין את האנשים אתה פעיל בעוד פורומים? כן באילו פורומים אתה קורא? סנדות הייתי קוראת פה פעם באילו פורומים אתה פעיל/כותב? סנדות (פורום הנהגתי של ת"א), ה"פ קומיונטי (הארי פוטר) האם אתה פעיל בכל הפורומים בהם אתה קורא? כרגע כן האם אתה פעיל בקומונות תפוז? לא אם כן, באילו? האם אתה פעיל בפורומים שאינם בתפוז אנשים? כן

למעלה