שאלון עצמאי

spraizler

New member
לא יודע מאיפה הפלצת את זה פתאום..

חוץ מז השאני שונא את כל השופטים האלה.. ואתה יודע מה אתה מזכיר לי? את הקוסם מרלין משרק 3 שלמרות שהוא נודה מהבית ספר ושהוא לא הולך עם מכנסיים הוא ממשיך לצאת החוצה וכולם רואים את זה וזה עדיין לא עוזר לו לבצע את הקסמים שלו כי הוא שכח אותם. נ.ב אם אתה הולך להתלונן על זה שקישרתי אותך למרלין הקוסם או לא טוב לך שאני משווה אותך לאדם בלי מכנסיים, אל תקח את זה אישי אתה לא חייב לקרוא.

דורד

New member
עשית לי חשק לראות שרק השלישי

רק כדי לדעת מי זה המרלין הזה

foofi

New member
מה אתה מדבר?!

היא שרה מדהים! אחרי מרינה היא שרה הכי יפה שם!! אז שתוק
(אוח ההתמכרות ההתמכרות...
)

d a f n a s

New member
תשובות.....

האם יצא לך להכיר את קופסה הכחולה של התנועה? כן האם השתמשת בה? מעט מאד אם כן - במה מהעזרים שנמצאים שם השתמשת הכי הכרבה? בלוח שנה וקצת בחוברות של החגים אם לא - מה גרם לך לא להשתמש? אני השתמשתי ממש מעט כי אין לנו במושב תקופסא בגלל המחיר במהלך השימוש בקופסה, האם נעזרת ב"דף הכחול"? קצת מה הכי עזר בו? הוא לא ממש עזר, השתמשתי בו פעם או פעמיים לנסות וזה לא היה לי נוח. אם לא - מה גרם לך לא להשתמש בו? הוא לא נוח, ולי אישית גם לא נוח לתכנן פעולה לעוד חודש. האם אתה משתמש ב"עזר תכנון" חודשי אחר? כשעוד הדרכתי קבוע אז הייתה לי מחברת עם כל הפעולות

דורד

New member
ננסה לענות

האם יצא לך להכיר את קופסה הכחולה של התנועה? אכן האם השתמשת בה? מעט מאוד אם כן - במה מהעזרים שנמצאים שם השתמשת הכי הכרבה? בלוח שנה(!!) ובחוברות של "יחיד בקבוצה" ו"סובלנות" אם לא - מה גרם לך לא להשתמש? שהיא יושבת בד"כ סגורה באיזה ארון הדרכה ולא "מזמינה" ונראית "מבאסת" כזו... לא עושה לי חשק לפתוח אותה ולהשתמש בה במהלך השימוש בקופסה, האם נעזרת ב"דף הכחול"? ממש לא. (חוץ מהפעם שניסיתי להיות צבוע וללמד מד"צית שלי להשתמש בו, אפילו שהוא לא נראה לי כזה עוזר) אם כן - מה הכי עזר בו? מה החלקים הכי חשובים בו לדעתך? אם לא - מה גרם לך לא להשתמש בו? האם אתה משתמש ב"עזר תכנון" חודשי אחר? בערך אותן סיבות למה לא השתמשתי בקופסה. כי הוא גם נראה קצת מסורבל והוא לא כ"כ מזמין, ואם צריכים לתכנן משהו אפשר לעשות בדיוק אותו דבר על דף פוליו רגיל, בשביל מה כל ההשקעה?! סתם מיותר ומסורבל. וכיום אני לא צריך "עזר תכנון" חודשי אחר. האמת היא שברמת נגב, אולי חוץ מבשני הישובים "המפותחים" מבחינה תנועתית, בשאר הישובים בעיקר מפעילים את הילדים אחה"צ כדי שבמשך שנתיים-שלוש-ארבע תתגבש קבוצה שנהנית מהפעילות התנועתית ומגיעה קבוע לפעולות השבועיות ואח"כ יתחילו להדריך עפ"י "חודשי התנועה".

יבח

New member
האמממ../images/Emo181.gif

האם יצא לך להכיר את קופסה הכחולה של התנועה? לא
פשוווט...יצא שהייתי בק' של מוח...ואז חזרתי וגלשה וסאפיר צחקו עלי שזה הק' הכי טוב שהיה..
טוב בטח כי לא היה למי להציק

fate spinner

New member
אחלה

האם יצא לך להכיר את קופסה הכחולה של התנועה? כן האם השתמשת בה? לא (אוליי פעם אחת בקורס מד"מים אבל אני לא בטוח) אם כן - במה מהעזרים שנמצאים שם השתמשת הכי הכרבה? (אוליי בלוח שנה?!?!?!) אם לא - מה גרם לך לא להשתמש? אין אותה בקיבוץ כי היא עולה יותר מדי. וגם כשהגרעינרית שלי הביאה משם חומרים תמיד הם לא התאימו לאופי של הקבוצה ופשוט בנינו משהו אחר במהלך השימוש בקופסה, האם נעזרת ב"דף הכחול"? לא אם כן - מה הכי עזר בו? מה החלקים הכי חשובים בו לדעתך? אם לא - מה גרם לך לא להשתמש בו? האם אתה משתמש ב"עזר תכנון" חודשי אחר? (יושב עם המש"צ ומדברים על מה הפעולות הבאות, כותב סתם על דף, כל דבר שאתם חושבים עליו שעוזר לכם - כולל סתם לתכנן בראש יותר מפעולה אחת קדימה). אני לא משתמש בו כי הוא לא נוח. נדיר מאוד שאני תכנון חודשי לפעולות שלי. אני ומי שמדריכה איתי יודעים ומסכמים לאן אנחנו רוצים להגיע עם הקבוצה ואחרי כל פעולה אנחנו "מתקדמים" הלאה לפי מה שהשגנו בפעולה האחרונה. אנחנו לא מדריכים לפי חודשי התנועה. זה נראה לנו מיותר ולא משיג את המטרה שלו. השנה גם בגלל שאני מדריך עם גרעינרית ושנינו די קצרים בזמן יוצא לנו הרבה יותר ממה שהיינו רוצים שרק אחד מאיתנו בפעולה או שאנחנו בונים את הפעולה באותו יום

אממ.. ../images/Emo6.gif

האם יצא לך להכיר את קופסה הכחולה של התנועה? כן בקורס מדצים... האם השתמשת בה? פעם אחת אז הייתי אומרת שלא.. אם כן - במה מהעזרים שנמצאים שם השתמשת הכי הכרבה? אם לא - מה גרם לך לא להשתמש? אין במושב.. יש רק במועצה וזה בישוב אחר
במהלך השימוש בקופסה, האם נעזרת ב"דף הכחול"? לא... אם כן - מה הכי עזר בו? מה החלקים הכי חשובים בו לדעתך? אם לא - מה גרם לך לא להשתמש בו? האם אתה משתמש ב"עזר תכנון" חודשי אחר? אני נעזרת במדבית שלי במנחה שלי שהיא מדמית ובגרעינרים שלי משנה שעברה

Taina12

New member
אוקע../images/Emo79.gif

האם יצא לך להכיר את קופסה הכחולה של התנועה? אכן כן
האם השתמשת בה?הממ בערך אם כן - במה מהעזרים שנמצאים שם השתמשת הכי הרבה?במחברות של החודשים נראה לי אם לא - מה גרם לך לא להשתמש?קודם כל זה שאני לא יודעת בדיוק מה התוכן שיש שם. ממה שכן ראיתי לא ראיתי משהו שיכול לעזור לי. במהלך השימוש בקופסה, האם נעזרת ב"דף הכחול"?לא אם כן - מה הכי עזר בו? מה החלקים הכי חשובים בו לדעתך? אם לא - מה גרם לך לא להשתמש בו? האם אתה משתמש ב"עזר תכנון" חודשי אחר?זה פשוט לא התאים להתנהלות שלי. אם יש משהו עתידי אז כן מתכננים דברים מראש אבל אם לא עובדים שבוע שבוע

יעל! אני לא מאמינה כמה שהתנועה הזאת מעצבנת!!!

בשבוע אחד יותר מידיי דבים מעצבנים. החוסר תיאום הזה בין המועצה לתנועה מחרפן אותי. אז יופי, אז התנועה קובעת משו, גזר מכבדים את זה, ברנר [ועוד מועצות] עושים מה בראש שלהם. אחלה שיוויון זה יוצר
כלכך התעצבנתי היום.

לא! בגלל שהם קבעו משו..

וחלק מהאנשים יכולים לכבד אתזה, חלק לא, וזה בכלל לא משנה. זה המעצבן! ועוד המון דברים. ופאק. כלכך מעצבנת התנועה הזאת

ררר.../images/Emo46.gif

אני לאט לאט מגלה על עוד אנשים שהם לא מדבים שהיו בביקור! וזה דווקא פחות מעצבן אותי, וגם העיקרון כבר פחות מעצבן אותי. העניין הזה שמודיעים לך לילה לפני, כששבוע מראש אומרים לך שזה בסדר, ואז החברה שלך ממעלה יוסף שהייתה אמורה לחזור מהביקור עם ההסעה של מעלה יוסף סוגשל תקועה אצלך בבית בגלל תנועה מעצבנת. יופי!

FlootzicK

New member
הייתי פעמיים-שלוש במרכז הדרכה..

את לומדת בהרצוג אז זה יותר קל לך יא גאונה...

למעלה