ננסה לענות
האם יצא לך להכיר את קופסה הכחולה של התנועה? אכן האם השתמשת בה? מעט מאוד אם כן - במה מהעזרים שנמצאים שם השתמשת הכי הכרבה? בלוח שנה(!!) ובחוברות של "יחיד בקבוצה" ו"סובלנות" אם לא - מה גרם לך לא להשתמש? שהיא יושבת בד"כ סגורה באיזה ארון הדרכה ולא "מזמינה" ונראית "מבאסת" כזו... לא עושה לי חשק לפתוח אותה ולהשתמש בה במהלך השימוש בקופסה, האם נעזרת ב"דף הכחול"? ממש לא. (חוץ מהפעם שניסיתי להיות צבוע וללמד מד"צית שלי להשתמש בו, אפילו שהוא לא נראה לי כזה עוזר) אם כן - מה הכי עזר בו? מה החלקים הכי חשובים בו לדעתך? אם לא - מה גרם לך לא להשתמש בו? האם אתה משתמש ב"עזר תכנון" חודשי אחר? בערך אותן סיבות למה לא השתמשתי בקופסה. כי הוא גם נראה קצת מסורבל והוא לא כ"כ מזמין, ואם צריכים לתכנן משהו אפשר לעשות בדיוק אותו דבר על דף פוליו רגיל, בשביל מה כל ההשקעה?! סתם מיותר ומסורבל. וכיום אני לא צריך "עזר תכנון" חודשי אחר. האמת היא שברמת נגב, אולי חוץ מבשני הישובים "המפותחים" מבחינה תנועתית, בשאר הישובים בעיקר מפעילים את הילדים אחה"צ כדי שבמשך שנתיים-שלוש-ארבע תתגבש קבוצה שנהנית מהפעילות התנועתית ומגיעה קבוע לפעולות השבועיות ואח"כ יתחילו להדריך עפ"י "חודשי התנועה".