שאלון עצמאי

Taina12

New member
קופסא שבה יש כלי עזר לבניית פעולות../images/Emo79.gif

לפי מערכים וחגים וכד':)

foofi

New member
האמת זאת שאלה טובה,

אז עשו לי ק' על הקופסא הכחולה במדמ"ים, אבל אני עדיין לא הבנתי מה מיוחד בה, ומה עולה בה כל כך שהיא כזאת יקרה?! ממ..... מישהו?

Taina12

New member
כתבתי לפניך,עשו לנו ק' במדצים.לא שהוא עזר../images/Emo79.gif

אני יודעת מה היא מתוך ניסיון ב"שימוש" בה בהכנת פעולות..

foofi

New member
ממ אני.

יצא לי להכיר, לא ממש בפרטנות, לא השתמשתי בה אף פעם, למה? כי אין במושב, ואין לי במקום קרוב. אז אמ לא...

מממ...

אני מכירה את הקופסא, אפילו יש לנו אחת כזאת בסניף [מיותר לדעתי, המון כסף ואף אחד לא משתמש בזה באמת]. אני לא אוהבת אותה, נראה לי שהשתמשתי בה כמה פעמים שנה שעברה... והיא לא עזרה יותר מדי. ושנה שעברה הדרכתי עם הגרעינרית שלי והמד"ב היה מכריח אותנו למלא דף כחול, אז עשינו את זה אבל לא ממש השתמשנו בו באמת
למרות שזה נכון ,לדעתי, לעשות תיכנון חודשי של הפעולות.

shaked katz

New member
עונה ../images/Emo15.gif

האם יצא לך להכיר את קופסה הכחולה של התנועה? יאפ האם השתמשת בה? לא אם כן - במה מהעזרים שנמצאים שם השתמשת הכי הכרבה? - אם לא - מה גרם לך לא להשתמש? בעיקר העצלנות שהיא נמצאת בסניף השני ושאנחנו מתכננים פעולה אז זה בסניף אחר ולמי יש כוח ללכת עד לשם?!
במהלך השימוש בקופסה, האם נעזרת ב"דף הכחול"? לא אם כן - מה הכי עזר בו? מה החלקים הכי חשובים בו לדעתך? אני חושבת שזה דף טוב אבל למה לא השתמשתי בו אני יפשט עוד שניה... אם לא - מה גרם לך לא להשתמש בו? האם אתה משתמש ב"עזר תכנון" חודשי אחר? לא היו לנו פעולות רצופות ככה שלא היה צריך לוח תכנון חודשי. אני מקווה ששנה הבאה אני ישתמש בו כי בק' קופסא כחולה הוא היה נראה מאוד שימושי
אני רוצה לבדוק משהו בשביל עצמי, אני ממש אשמח לתגובות ותשובות תודה!

Abaadi

New member
עונה

האם יצא לך להכיר את קופסה הכחולה של התנועה? כן, הביאו לנו לראות במד"צים. האם השתמשת בה? לא. אם כן - במה מהעזרים שנמצאים שם השתמשת הכי הכרבה?
אם לא - מה גרם לך לא להשתמש? המושב קמצן ולא מסכים לקנות. במהלך השימוש בקופסה, האם נעזרת ב"דף הכחול"? הייתי רוצה אם כן - מה הכי עזר בו? מה החלקים הכי חשובים בו לדעתך?
אם לא - מה גרם לך לא להשתמש בו? האם אתה משתמש ב"עזר תכנון" חודשי אחר? (יושב עם המש"צ ומדברים על מה הפעולות הבאות, כותב סתם על דף, כל דבר שאתם חושבים עליו שעוזר לכם - כולל סתם לתכנן בראש יותר מפעולה אחת קדימה) תכנון חודשי זה משהו שדורש עקביות ושיתוף פעולה בין מדריכים ומד"בים. אצלנו - לא היה ולא נברא.

למעלה