שאלון על קרוקסD:

../images/Emo9.gif

יש לנו יחד ירוק ואדום כל פעם מחליפות. הם נוחות לי,לנו אך לא להליכה מומשכת לקח לי הרבה זמן להתרגל אליהם והם קצת מסוכנות עכשיו למעלית ומדרגות למינהם. הם חמות לי על ריצפה בימים חמים בקיצור לא להליכה מומשכת. תודה למה השאלה?

עונה../images/Emo9.gif

יש לכם קרוקס?לא נכון הן נוחות?מזהה לאאאא באיזה צבע הקרוקס שלכם?אין לי מה אתם חושבים על המראה של הקרוקס?מכוער=\\ למה לדעתכם, הקרוקס נהיו טרנד?בגלל שהם "נוחות"..לדעתי ממש לא..משהו בהם מפריע לי..

IפרנקI

New member
../images/Emo41.gif עונה D:

יש לכם קרוקס?לאמא..אז גניד שיש לי. נכון הן נוחות?הן חביבות. באיזה צבע הקרוקס שלכם?מןם ירקרק מה אתם חושבים על המראה של הקרוקס?מכוער למה לדעתכם, הקרוקס נהיו טרנד?כי זה נוח להרבה אנשים..

רקפת89

New member
קרוקס..

יש לכם קרוקס?לא. נכון הן נוחות? כן. באיזה צבע הקרוקס שלכם? אין לי קרוקס ולא יהיו בעז"ה. מה אתם חושבים על המראה של הקרוקס? מכוערות נורא. למה לדעתכם, הקרוקס נהיו טרנד? כי הן נוחות וכי המוכרים שלהן הכניסו אותן לאופנה ומסתבר שלאנשים נחמד ללבוש נעליים מכוערות.

חחחחחחח עונה עונה

יש לכם קרוקס? כן!! נכון הן נוחות? כן חחח באיזה צבע הקרוקס שלכם? ורוד מזעזע כזה וכולם צוחקים עליי חחחח!! מה אתם חושבים על המראה של הקרוקס? מגניב אבל תלוי איזה צבע! למה לדעתכם, הקרוקס נהיו טרנד?האמת-אין לי מושג!!!

Black Mariah

New member
עונה באיחור...

יש לכם קרוקס?לא,וטוב שכך. נכון הן נוחות?לא אכפת לי,הן מכוערות. באיזה צבע הקרוקס שלכם?אין לי ולא יהיה ,גם אם יקנו אני אשרוף אותן ואכחיש קשר מה אתם חושבים על המראה של הקרוקס?כמו של סירת הצלה מגומי,רק לא שימושי במיוחד. למה לדעתכם, הקרוקס נהיו טרנד?כי ישראלים הם מטומטמים?מילא לעשות איתם ספונג'ה בבית,אבל לשים את זה עם ג'ינס וחולצת תחרה???כאילו מה הקטע?לכו סתכלו במראה!זה מכוער ומגושם ונראה כאילו אין לכם כסף לנעליים.

../images/Emo194.gifעונה../images/Emo99.gif

יש לכם קרוקס? כן, היום קניתי. נכון הן נוחות? כןןןןןן
באיזה צבע הקרוקס שלכם? שחור. מה אתם חושבים על המראה של הקרוקס? מראה מגוחך, אבל חמוד
למה לדעתכם, הקרוקס נהיו טרנד? לא יודעת. ת'אמת...

הן לא מגושמות ! :/

ובכל זאת עונה : אז ..
כן, יש לי קרוקס (אחרת לא היה לי טעם לענות על השאלון הזה...)
הן ממש נוחות ! אני הולכת איתן כמעט עם כל דבר ..
הקרוקס שלי סגולות
מראה די תניני הייתי אומרת ;)
נו, יש הרבה הסברים ... תסתכלו על המודעות שלהם בכניסה לחנויות נעליים :]

אספיר85

New member
אהעה../images/Emo54.gif

יש לכם קרוקס? לא:S נכון הן נוחות? אולי באיזה צבע הקרוקס שלכם? אין לי מה אתם חושבים על המראה של הקרוקס? נוראי למה לדעתכם, הקרוקס נהיו טרנד? כי בישראל גם שק עם חול יכול להפוך לטרנד.

למעלה