שאלון על קרוקסD:

My self and i

New member
שאלון על קרוקסD:../images/Emo54.gif

מי שלא יודע מזה קרוקס, זה הנעליים המגושמות עם חורים כמו בגבינה שוויצרית
יש לכם קרוקס? נכון הן נוחות?
באיזה צבע הקרוקס שלכם? מה אתם חושבים על המראה של הקרוקס? למה לדעתכם, הקרוקס נהיו טרנד?

My self and i

New member
חחחח ואני עונה../images/Emo54.gif

יש לכם קרוקס? כן D: נכון הן נוחות? מאווווווווווד. באיזה צבע הקרוקס שלכם? אדום, ולאמה יש טורקיז ורוב הפעמים אני לובשת את שלה. מה אתם חושבים על המראה של הקרוקס? מכוערות לאלה, אבל נוחות.:) למה לדעתכם, הקרוקס נהיו טרנד? בגלל הנוחות וזהו. תכלס, קשה לי להאמין שמישו קנה אותן לא בגלל הנוחות. אבל אלה שקונים זיופים זה די דפוק, כי הזיוף לא נח, אז מה המניע? הן מכוערות XDD -_-

sukrazit

New member
עונה

יש לכם קרוקס? לא נכון הן נוחות?--- באיזה צבע הקרוקס שלכם?--- מה אתם חושבים על המראה של הקרוקס? נחמד אני לא ממש אוהבת. למה לדעתכם, הקרוקס נהיו טרנד? אינלי מושג חחח

מ א מ י2

New member
אני :] ../images/Emo219.gif

יש לכם קרוקס?כן נכון הן נוחות?כן באיזה צבע הקרוקס שלכם?אדום מה אתם חושבים על המראה של הקרוקס?גועל נפש למה לדעתכם, הקרוקס נהיו טרנד?האמ :|

D o o S h a

New member
אני [[=

יש לכם קרוקס? יאפ נכון הן נוחות? ממשששש באיזה צבע הקרוקס שלכם? זהב
מה אתם חושבים על המראה של הקרוקס? זה ממש יפה! נראלי אני בין היחיידם שבאמת חושבים שזה יפה. למה לדעתכם, הקרוקס נהיו טרנד? כי זה נוח, קל, עם מלאאא צבעים... יש בכל המידות, גם כפכף גם סנדל וזה
יש לזה מלא יתרונות... ואפשר ללכת איתן באויר, בים וביבשה!

נושבו

New member
עונה

יש לכם קרוקס
לא נכון הן נוחות
מאודדדדדדדד!!!!!!!!!! באיזה צבע הקרוקס שלכם
אין לי מה אתם חושבים על המראה של הקרוקס
מכוער למה לדעתכם, הקרוקס נהיו טרנד
כי זאת הנעל הכי נוחה שאי פעם המציאו!

moruush

New member
עונה ../images/Emo6.gif

יש לכם קרוקס? לא נכון הן נוחות? יאס :) באיזה צבע הקרוקס שלכם? אין לי מה אתם חושבים על המראה של הקרוקס? מגושםםם.. למה לדעתכם, הקרוקס נהיו טרנד? כן.. אבל אני מוכנה להתערב איתכם שעוד מעט זה יעלם.

n o o o a m

New member
../images/Emo210.gif עונה =]

יש לכם קרוקס? לא.. נכון הן נוחות?מאד... באיזה צבע הקרוקס שלכם? [אין לי
] מה אתם חושבים על המראה של הקרוקס?
[הגדרה טובה?!] למה לדעתכם, הקרוקס נהיו טרנד? כי הן נוכחות לא יותר מזה =\

../images/Emo3.gifחח אני

יש לכם קרוקס? האמת שלא,לאחותי יש..אז נגיד
נכון הן נוחות?לא משהו מיוחד באיזה צבע הקרוקס שלכם? ורוד (שלה) מה אתם חושבים על המראה של הקרוקס? לא משהו,אבל חפיף..מתרגלים. למה לדעתכם, הקרוקס נהיו טרנד? כי אמ..זה משהו שונה כזה? ואומרים שזה נוח.

baril

New member
../images/Emo119.gifעונה :)

יש לכם קרוקס?ניראלכםםםם
נכון הן נוחות?לאיודעת ואני גם לא אדע באיזה צבע הקרוקס שלכם?איןליייייייייייי מה אתם חושבים על המראה של הקרוקס?פשוט מכוער רצחחחח 35^$&$%^@%$#5 למה לדעתכם, הקרוקס נהיו טרנד?כי אומרים שזה נעל אורטופדית מ'כפת לי !? זה מכוער רצחחחחחחחחחחחח

.

יש לכם קרוקס?לא נכון הן נוחות?לא!!!!!!!!! באיזה צבע הקרוקס שלכם? מה אתם חושבים על המראה של הקרוקס?מכוער ומגעיל למה לדעתכם, הקרוקס נהיו טרנד?

devilz

New member
קרוקס= זוועה! להשמיד! הצילו!! לא!!!

יש לכם קרוקס? חס וחסה! נכון הן נוחות? לא דעת ולא רוצה לדעת באיזה צבע הקרוקס שלכם?*** מה אתם חושבים על המראה של הקרוקס? ממ קיא עולה בגרוני.. למה לדעתכם, הקרוקס נהיו טרנד? כי ישראלים הם לא חכמים במיוחד?

I am Cornholio

New member
../images/Emo13.gif

יש לכם קרוקס? דה, אבל בלי חורים
נכון הן נוחות? יאפ באיזה צבע הקרוקס שלכם? לבן מה אתם חושבים על המראה של הקרוקס? לא ממש משנה לי, אבל הן סבבה. למה לדעתכם, הקרוקס נהיו טרנד? כי ככה זה.

sandor2

New member
עונהנהנ :)

יש לכם קרוקס? כן נכון הן נוחות? ממ בערך באיזה צבע הקרוקס שלכם? וורוד .. בעע
מה אתם חושבים על המראה של הקרוקס? ממ מזעזע .. \: למה לדעתכם, הקרוקס נהיו טרנד? כי זה נוח.

איכ אמא'לה }:

יש לכם קרוקס? חס וחלילה. נכון הן נוחות? לא במיוחד נראה לי. באיזה צבע הקרוקס שלכם? *קופצת מהגג* מה אתם חושבים על המראה של הקרוקס? מאוד מגעיל ומביך ללכת ככה. אני באמת לא מבינה איך דבר מכוער שכזה כרגע באופנה, אבל נו מילא... ככה זה באופנה. זה לא המראה, זה הקטע. למה לדעתכם, הקרוקס נהיו טרנד? אני באמת לא יודעת... =/

2 Mיכל

New member
חחח

יש לכם קרוקס? לא נכון הן נוחות? נראה לי באיזה צבע הקרוקס שלכם? אם היה אז אדום. וכשהוא מתלכלך הוא בכלל יותר יפה. ברצינות! מה אתם חושבים על המראה של הקרוקס? די מכוער, אין מה לעשות למה לדעתכם, הקרוקס נהיו טרנד? ברור...

ייאאאקקקקק

יש לכם קרוקס? ללאאאאאאאאאאא
נכון הן נוחות? ---------------
באיזה צבע הקרוקס שלכם? אף לא צבע מזעזע אחד!
מה אתם חושבים על המראה של הקרוקס? ממש. אבל ממש מכוער!
למה לדעתכם, הקרוקס נהיו טרנד? כי יום אחד מישו משועמם קם בבוקר עם ראש הפוך וניסה לשנות את העולם. הוא הצליח אבל זה לרעה! איכס איך שזה אופנה עכשיו! אני מבטיחה לכם שאם זה לא היה באופנה כולם היו חושבים שזה מממששש מכוער

s u s h i m i

New member
../images/Emo209.gif עונהה

יש לכם קרוקס? לא נכון הן נוחות? - באיזה צבע הקרוקס שלכם? - מה אתם חושבים על המראה של הקרוקס? שהוא קצת מכוער למה לדעתכם, הקרוקס נהיו טרנד? כי כל דבר חדש נהייה טרנד ואחרי כמה זמן משהו חדש יוצא ואז הוא נהייה הטרנד

למעלה