שאלון על מוזיקה.. :]

...

1) מי הלהקה הכי אהובה עלייך? איפה הילד 2) מה השם של הסולן שלהם? חמי רודנר 3) איזה שיר אתה הכי מתחבר עליו? (מהשירים של הלהקה הזו..) קראתי את מכתבך. 4) איזה להקה אתה אוהב אחרייה? משינה (של פעם.. העכשויים נפל..) 5) מה השיר שאתה הכי מתחבר עליו? שלח לי מלאך. 6) איזה להקה אתה הכי שונא? בית הבובות. 7) איזה אמן אתה הכי שונא? הראל מויאל. 8) איזה שיר מתנגן לך עכשיו במחשב? פקק תנועה - אביתר בנאי. 9) כמה שירים יש לכם בוינאמפ? מעל למליון (80 GB זיכרון מתוכו 92 אחוז מלא). 10) כמה שירים יש לכם בכלל במחשב? כנ"ל 11) יש לכם שירים שאתם שונאים? היו.. נמחקו. 12) למה? למה לי להשאיר שירים שאני שונא. 13) וינאמפ או מדייה פלייר? מדייה פלייר. 14) למה? נוח יותר. 15) פופ או רוק? רוק. 16) מה אתם חושבים על שירים באנגלית? אוהב.. 17) ועל שירים בעיברית? מעדיף.. 18) אתם יותר מקשיבים לשירים באנגלית או בעיברית? עברית. 19) הלכתם להופעה של אמן אהוב עלייכם? כה 20) שימו סמל או תמונה של הלהקה האהובה עלייכם.. :] אמממ.. אז זהו שלא. עלליקה

אעע עונה:)

1) מי הלהקה הכי אהובה עלייך?גרין דייי
2) מה השם של הסולן שלהם?בילי ג'ו 3) איזה שיר אתה הכי מתחבר עליו? (מהשירים של הלהקה הזו..)-נמ..basket case 4) איזה להקה אתה אוהב אחרייה?יש כמה:בקסטריט בויז,גורילז,סימפל פלאן,מי כימיקל רומנס,והרשימה עוד ארוכה.. 5) מה השיר שאתה הכי מתחבר עליו?נמ..i want in that way-בקסטריט בויז 6) איזה להקה אתה הכי שונא?נמ..אין להקה שאני די שונאת אבל אני להקה שאני אישית לא אוהבת זה קולדפליי 7) איזה אמן אתה הכי שונא?כול הזמרים של המזרחית
8) איזה שיר מתנגן לך עכשיו במחשב?TOXIC-בריטני ספירס.. 9) כמה שירים יש לכם בוינאמפ?אין לי ווינאמפ
10) כמה שירים יש לכם בכלל במחשב?הוןןן 11) יש לכם שירים שאתם שונאים?לא 12) למה?אין
13) וינאמפ או מדייה פלייר?מדיה פלייר 14) למה?יותר טובP: 15) פופ או רוק?רוק 16) מה אתם חושבים על שירים באנגלית?הכי הכי 17) ועל שירים בעיברית?יש כמה שירים שאני אוהבת בעברית אבל אישית אני לא אוהבת ממש.. 18) אתם יותר מקשיבים לשירים באנגלית או בעיברית?באנגלית 19) הלכתם להופעה של אמן אהוב עלייכם?לא
20) שימו סמל או תמונה של הלהקה האהובה עלייכם.. :]-אין בעיה!

adi121

New member
נהנהנה../images/Emo60.gif

1) מי הלהקה הכי אהובה עלייך?מוניקה סקס 2) מה השם של הסולן שלהם?יהלי סובול 3) איזה שיר אתה הכי מתחבר עליו? (מהשירים של הלהקה הזו..)גשם חזק 4) איזה להקה אתה אוהב אחרייה?לינקין פארק 5) מה השיר שאתה הכי מתחבר עליו?somewhere i belong בכלל אני מתחברת לכל השירים של לינקין 6) איזה להקה אתה הכי שונא?אממ.. לא שונאת אף להקה 7) איזה אמן אתה הכי שונא?זהבה בן והאחיות פיק 8) איזה שיר מתנגן לך עכשיו במחשב?אהבה קטנה - שירי מיימון 9) כמה שירים יש לכם בוינאמפ?הרבה מאוד.. זה מפוזר 10) כמה שירים יש לכם בכלל במחשב?המוווון 11) יש לכם שירים שאתם שונאים?כן 12) למה?כי הם שובניסטים או דפוקים או שאין להם משעמות בכלל 13) וינאמפ או מדייה פלייר?מדיה פלייר 14) למה?יותר נוח.. התרגלתי כבר.. 15) פופ או רוק?רוק 16) מה אתם חושבים על שירים באנגלית?יש שירים טובים ויש לא 17) ועל שירים בעיברית?כנ"ל 18) אתם יותר מקשיבים לשירים באנגלית או בעיברית?אני חושבת שזה באופן שווה 19) הלכתם להופעה של אמן אהוב עלייכם?כן 20) שימו סמל או תמונה של הלהקה האהובה עלייכם.. :]בבקשה..

o m g

New member
עונה...../images/Emo27.gif../images/Emo41.gif|מתנה|

1) מי הלהקה הכי אהובה עלייך? לא יודעת...
2) מה השם של הסולן שלהם? - 3) איזה שיר אתה הכי מתחבר עליו? (מהשירים של הלהקה הזו..) אוחח 4) איזה להקה אתה אוהב אחרייה? לא יודעת, אין לי להקות מועדפות בולטות
5) מה השיר שאתה הכי מתחבר עליו? אממ לפני כמה ימים חשבתי על משהו א 6) איזה להקה אתה הכי שונא? אולי לינקין פארק... וכל מיני להקות פופ\כאילו-רוק כמו סימפל פלאן וכו'... אבל יש יוצאי דופן שמשחקים אותה רוקיסטים אבל עושים שירי פופ חביבים... אז אני לא שונאת אותם. אה וקולדפליי... אני חושבת שהשירים שלהם משעממים 7) איזה אמן אתה הכי שונא? הממ... נראה שלי שמאריה קארי! 8) איזה שיר מתנגן לך עכשיו במחשב? אני לא שומעת כרגע במחשב... אני רואה MTV Hits ויש Blazin' של שון פול 9) כמה שירים יש לכם בוינאמפ? אין לי ווינאמפ 10) כמה שירים יש לכם בכלל במחשב? כרגע קצת.. בסביבות 1000 11) יש לכם שירים שאתם שונאים? על המחשב? כרגע לא כי קודם עשיתי "ניקוי" 12) למה? אני אשנה את זה ל"למה היו לי"... כי אני לפעמים מורידה דברים שאני לא מכירה ולפעמים אני אוהבת ושומרת ולפעמים לא ומוחקת... 13) וינאמפ או מדייה פלייר? מדייה פלייר 14) למה? יותר מאורגן 15) פופ או רוק? גם וגם 16) מה אתם חושבים על שירים באנגלית? מקשיבה לרוב להם... 17) ועל שירים בעיברית? לא אוהבת לרוב... לא בגלל השפה, פשוט יוצא שרוב האמנים הישראלים אני פחות אוהבת. 18) אתם יותר מקשיבים לשירים באנגלית או בעיברית? ... 19) הלכתם להופעה של אמן אהוב עלייכם? לא :( 20) שימו סמל או תמונה של הלהקה האהובה עלייכם.. אין לי כח

N o N 123

New member
../images/Emo113.gif

1) מי הלהקה הכי אהובה עלייך? לינקין פארק 2) מה השם של הסולן שלהם? צ'סטר בנינגטון 3) איזה שיר אתה הכי מתחבר עליו? (מהשירים של הלהקה הזו..) One step closer 4) איזה להקה אתה אוהב אחרייה? SlipKnot 5) מה השיר שאתה הכי מתחבר עליו?people = shit 6) איזה להקה אתה הכי שונא? בלאק איי פיס 7) איזה אמן אתה הכי שונא? רוני סופרסטאר 8) איזה שיר מתנגן לך עכשיו במחשב? RAMMSTEIN - BENZIN 9) כמה שירים יש לכם בוינאמפ? הרבה 10) כמה שירים יש לכם בכלל במחשב? הרבה מאוד 11) יש לכם שירים שאתם שונאים?כן 12) למה? כי הורדתי כשהייתי מפגרת ואני שוכחת למחוק 13) וינאמפ או מדייה פלייר?לא יודעת אין לי וינאמפ 14) למה?ככה 15) פופ או רוק? רוק ומטאל 16) מה אתם חושבים על שירים באנגלית? הכי טוב שיש 17) ועל שירים בעיברית?חרא דבר... 18) אתם יותר מקשיבים לשירים באנגלית או בעיברית? אנגלית 19) הלכתם להופעה של אמן אהוב עלייכם?לא....): הלוואי 20) שימו סמל או תמונה של הלהקה האהובה עלייכם.. :] תמונה של צ'סטר

אין לי להקה אהוב..אבחר אחת מהאהובות

1) מי הלהקה הכי אהובה עלייך?נירוונה 2) מה השם של הסולן שלהם?קורט קוביין 3) איזה שיר אתה הכי מתחבר עליו? (מהשירים של הלהקה הזו..)לא יודעת 4) איזה להקה אתה אוהב אחרייה?לד זפלין 5) מה השיר שאתה הכי מתחבר עליו?סטיררואיי טו אבן 6) איזה להקה אתה הכי שונא?אממ...בעיקרון אני שונאת מאוד את המוזיקה של בלאק הייד פיס 7) איזה אמן אתה הכי שונא?פיפטי בנט 8) איזה שיר מתנגן לך עכשיו במחשב?רד הוט צילי פפרס-כליפורניקיישן 9) כמה שירים יש לכם בוינאמפ?אין לי 10) כמה שירים יש לכם בכלל במחשב?300 ומשהו 11) יש לכם שירים שאתם שונאים?מלאאאאא 12) למה?ככה 13) וינאמפ או מדייה פלייר?מדייה פלייר 14) למה?ככה 15) פופ או רוק?רוק 16) מה אתם חושבים על שירים באנגלית?יותר טובים 17) ועל שירים בעיברית?פחות טובים 18) אתם יותר מקשיבים לשירים באנגלית או בעיברית?אנגלית 19) הלכתם להופעה של אמן אהוב עלייכם?כן 20) שימו סמל או תמונה של הלהקה האהובה עלייכם.. :] ואני שמנה תמונה של לד זפלין כי לא מצאתי של נירוונה

Fairy Of Music

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo80.gif../images/Emo15.gifהו הו גם אני רוצה!

1) מי הלהקה הכי אהובה עלייך? בון ג'ובי.
2) מה השם של הסולן שלהם? ג'ון בון ג'ובי. 3) איזה שיר אתה הכי מתחבר עליו? (מהשירים של הלהקה הזו..)הרבה מה... 4) איזה להקה אתה אוהב אחרייה?הרבה... 5) מה השיר שאתה הכי מתחבר עליו? 6) איזה להקה אתה הכי שונא?ואיי המ..יש הרבה.כרגע את הפוסיקט דולז. 7) איזה אמן אתה הכי שונא?בריטני,זמרי היפ הופ למיניהם,שרית חדד ושאר זמרי מזרחית ודיכאון,רוני ועוד. 8) איזה שיר מתנגן לך עכשיו במחשב? HIM - Join Me 9) כמה שירים יש לכם בוינאמפ? אינלי כוח לספור. 10) כמה שירים יש לכם בכלל במחשב?^ 11) יש לכם שירים שאתם שונאים?לא ממש 12) למה?כי למה לי לשים שירים שאני שונאת? 13) וינאמפ או מדייה פלייר? וינאמפ
14) למה?כי ככה |: 15) פופ או רוק? רוק שליטע
16) מה אתם חושבים על שירים באנגלית? יש ויש. 17) ועל שירים בעיברית?גם.אבל פחות אוהבת... 18) אתם יותר מקשיבים לשירים באנגלית או בעיברית?אנגלית. 19) הלכתם להופעה של אמן אהוב עלייכם? לא.
20) שימו סמל או תמונה של הלהקה האהובה עלייכם.. :]

חוי

) מי הלהקה הכי אהובה עלייך? אפיקה כרגע. 2) מה השם של הסולן שלהם?סולנית, סימון. 3) איזה שיר אתה הכי מתחבר עליו? (מהשירים של הלהקה הזו..) Solitary Ground 4) איזה להקה אתה אוהב אחרייה? סונטה ארטיקה. 5) מה השיר שאתה הכי מתחבר עליו? shy 6) איזה להקה אתה הכי שונא? לא שונאתX_X 7) איזה אמן אתה הכי שונא? לא שונאתX_X 8) איזה שיר מתנגן לך עכשיו במחשב?Quietus-epica 9) כמה שירים יש לכם בוינאמפ? אין לי וינאמפ. 10) כמה שירים יש לכם בכלל במחשב? 604 11) יש לכם שירים שאתם שונאים? ממ לא. 12) למה? כי אני לא מורידה שירים שאני שונאת. 13) וינאמפ או מדייה פלייר? מדייה פלייר. 14) למה? כי זה הרבה יותר מסודר. 15) פופ או רוק? רוק. 16) מה אתם חושבים על שירים באנגלית? הכי טוב. 17) ועל שירים בעיברית? בעע 18) אתם יותר מקשיבים לשירים באנגלית או בעיברית? אנגלית. 19) הלכתם להופעה של אמן אהוב עלייכם? הלוואי:( 20) שימו סמל או תמונה של הלהקה האהובה עלייכם.. :]

shemesh16

New member
גרין דיי רולז :)

1) מי הלהקה הכי אהובה עלייך? GREEN DAY =) 2) מה השם של הסולן שלהם? אינלי מושג :0 3) איזה שיר אתה הכי מתחבר עליו? (מהשירים של הלהקה הזו..) לא יודעת אם מתחברת אבל אני הכי אוהבת את wake me up when september ends 4) איזה להקה אתה אוהב אחרייה? good charlotte 5) מה השיר שאתה הכי מתחבר עליו? חח שוב..? 6) איזה להקה אתה הכי שונא? אמ.. אין 7) איזה אמן אתה הכי שונא? מיקה קרני או משו 8) איזה שיר מתנגן לך עכשיו במחשב? coldplay-fix you (שיר מהמם!) 9) כמה שירים יש לכם בוינאמפ? המווון 10) כמה שירים יש לכם בכלל במחשב? עוד יותר המון 11) יש לכם שירים שאתם שונאים? כן.. 12) למה? ככה 13) וינאמפ או מדייה פלייר? וינאמפ 14) למה? ככה 15) פופ או רוק? פופ 16) מה אתם חושבים על שירים באנגלית? דה בסט :) 17) ועל שירים בעיברית? חלקם.. 18) אתם יותר מקשיבים לשירים באנגלית או בעיברית? אנגלית.. 19) הלכתם להופעה של אמן אהוב עלייכם? לא:( 20) שימו סמל או תמונה של הלהקה האהובה עלייכם.. :]

למעלה