שאלון על מוזיקה.. :]

yardenga

New member
שאלון על מוזיקה.. :]

אני יכולה לפתוח שאלון נכון?
1) מי הלהקה הכי אהובה עלייך? 2) מה השם של הסולן שלהם? 3) איזה שיר אתה הכי מתחבר עליו? (מהשירים של הלהקה הזו..) 4) איזה להקה אתה אוהב אחרייה? 5) מה השיר שאתה הכי מתחבר עליו? 6) איזה להקה אתה הכי שונא? 7) איזה אמן אתה הכי שונא? 8) איזה שיר מתנגן לך עכשיו במחשב? 9) כמה שירים יש לכם בוינאמפ? 10) כמה שירים יש לכם בכלל במחשב? 11) יש לכם שירים שאתם שונאים? 12) למה? 13) וינאמפ או מדייה פלייר? 14) למה? 15) פופ או רוק? 16) מה אתם חושבים על שירים באנגלית? 17) ועל שירים בעיברית? 18) אתם יותר מקשיבים לשירים באנגלית או בעיברית? 19) הלכתם להופעה של אמן אהוב עלייכם? 20) שימו סמל או תמונה של הלהקה האהובה עלייכם.. :] זהו.. תהנו

essit

New member
אני עונה ראשונהההההה../images/Emo48.gif

1) מי הלהקה הכי אהובה עלייך?אין להקה...שרית חדד.. 2) מה השם של הסולן שלהם?אהמ...... 3) איזה שיר אתה הכי מתחבר עליו? (מהשירים של הלהקה הזו..)"כשהלב בוכה" 4) איזה להקה אתה אוהב אחרייה?פפפפפפ........ 5) מה השיר שאתה הכי מתחבר עליו? 6) איזה להקה אתה הכי שונא?לא שונאת.. 7) איזה אמן אתה הכי שונא?לא שונאת....... 8) איזה שיר מתנגן לך עכשיו במחשב?"כל האנשים השמחים" 9) כמה שירים יש לכם בוינאמפ?הרבה........ 10) כמה שירים יש לכם בכלל במחשב?המוווןןן.. 11) יש לכם שירים שאתם שונאים?לא 12) למה?כי אם אני שונאת אז למה שהם יהיו במחשב?! 13) וינאמפ או מדייה פלייר?מדיייההה 14) למה?הכי טוב 15) פופ או רוק?פופ אנערף... 16) מה אתם חושבים על שירים באנגלית?בעעעעע חוץ מכמה... 17) ועל שירים בעיברית?דה-בסט 18) אתם יותר מקשיבים לשירים באנגלית או בעיברית?עברית~~ 19) הלכתם להופעה של אמן אהוב עלייכם?הופעה???מליון הופעות.... 20) שימו סמל או תמונה של הלהקה האהובה עלייכם.. :]

UGenius

New member
אחח שאלון על הדבר הכי אהוב עליי ../images/Emo9.gif

1) מי הלהקה הכי אהובה עלייך? היהודים 2) מה השם של הסולן שלהם? תום פטרובר, אבל היי - לא נקפח את טיטי! 3) איזה שיר אתה הכי מתחבר עליו? אין שיר ספציפי 4) איזה להקה אתה אוהב אחרייה? lifehouse 5) מה השיר שאתה הכי מתחבר עליו? גם אין... 6) איזה להקה אתה הכי שונא? אממ לא יודע 7) איזה אמן אתה הכי שונא? די נו אני לא שונא אף אחד
8) איזה שיר מתנגן לך עכשיו במחשב? The Muses Rapt - Spiritual Healing טראק אדיררר 9) כמה שירים יש לכם בוינאמפ? כרגע 30 (והאמת שככה זה תמיד) 10) כמה שירים יש לכם בכלל במחשב? 2224 (במקרה ספרתי היום) 11) יש לכם שירים שאתם שונאים? מה פתאום 12) למה? למה שיהיה לי שיר שאני שונא במחשב? 13) וינאמפ או מדייה פלייר? ווינאמפ! 14) למה? כי זה פשוט יותר טוב 15) פופ או רוק? רוק 16) מה אתם חושבים על שירים באנגלית? אחלה 17) ועל שירים בעיברית? גם אחלה 18) אתם יותר מקשיבים לשירים באנגלית או בעיברית? אנגלית 19) הלכתם להופעה של אמן אהוב עלייכם? כן, ובקרוב שוב...
20) שימו סמל או תמונה של הלהקה האהובה עלייכם.. :] אין לי

coullette

New member
^_^

1) מי הלהקה הכי אהובה עלייך?
MINOR THREAT,CIRCLE JERKS.. 2) מה השם של הסולן שלהם?
של מיינור-איאן מק'קיי 3) איזה שיר אתה הכי מתחבר עליו? (מהשירים של הלהקה הזו..)
STRAIGHT EDGE 4) איזה להקה אתה אוהב אחרייה?
CIRCLE JERKS 5) מה השיר שאתה הכי מתחבר עליו?
LIVE FAST DIE YOUNG 6) איזה להקה אתה הכי שונא?
גרין דיי חח סתם 7) איזה אמן אתה הכי שונא?
אני לא שונאת אף אחד 8) איזה שיר מתנגן לך עכשיו במחשב?
עכשיו כלום 4 בבוקר 9) כמה שירים יש לכם בוינאמפ?
אין לי 10) כמה שירים יש לכם בכלל במחשב?
הרבה 11) יש לכם שירים שאתם שונאים?
כן של ANAL CUNT נאצים בני זונות 12) למה?
כי הם נאצים 13) וינאמפ או מדייה פלייר?
מה ההבדל? 14) למה?
לא מעניין אותי 15) פופ או רוק?
Pאנק! 16) מה אתם חושבים על שירים באנגלית?
אחלה 17) ועל שירים בעיברית?
תלוי 18) אתם יותר מקשיבים לשירים באנגלית או בעיברית?
באנגלית 19) הלכתם להופעה של אמן אהוב עלייכם?
כן 20) שימו סמל או תמונה של הלהקה האהובה עלייכם.. :]

yardenga

New member
עכשיו אני אענה...

1) מי הלהקה הכי אהובה עלייך? גאנס אן רוזז 2) מה השם של הסולן שלהם? אקסל רוז 3) איזה שיר אתה הכי מתחבר עליו? (מהשירים של הלהקה הזו..) אממ דונט קריי 4) איזה להקה אתה אוהב אחרייה? מממ דה ראסמוס ומגהדת'
5) מה השיר שאתה הכי מתחבר עליו? ממממ יש כמה של דה ראסמוס 6) איזה להקה אתה הכי שונא? אממ בלו 7) איזה אמן אתה הכי שונא?בריטני ספירס... 8) איזה שיר מתנגן לך עכשיו במחשב? אירון מיידן invaders 9) כמה שירים יש לכם בוינאמפ? 319 10) כמה שירים יש לכם בכלל במחשב? הרבההה 11) יש לכם שירים שאתם שונאים? כן 12) למה? אחותי... 13) וינאמפ או מדייה פלייר? וינאמפ 14) למה?לא יודעת.. יותר נוח 15) פופ או רוק? רוק 16) מה אתם חושבים על שירים באנגלית? הכי טובים... 17) ועל שירים בעיברית? פסדר.. לא אוהבת כ"כ שירים בעיברית 18) אתם יותר מקשיבים לשירים באנגלית או בעיברית? באנגלית 19) הלכתם להופעה של אמן אהוב עלייכם? כן.. של מגהדת' D:D:D: 20) שימו סמל או תמונה של הלהקה האהובה עלייכם.. :]

d r o r y

New member
אני עונה:

1) מי הלהקה הכי אהובה עלייך?יש כ"כ הרבה להקות ישראליות שאני מת על המוזיקה שלהן,אבל בסכ"ה זו שהכי גדלתי עליה וזו שיש לה מבחינה כמותית את מספר השירים הגדול ביותר שאני אוהב,זו אתניקס.לכן אבחר בה. 2) מה השם של הסולן שלהם?זאב נחמה 3) איזה שיר אתה הכי מתחבר עליו? (מהשירים של הלהקה הזו..)יש כ"כ הרבה.אין אחד.הרשימה ארוכה מידי 4) איזה להקה אתה אוהב אחרייה?כמו שכבר אמרתי,יש הרבה.אני מת גם על משינה,כוורת,גזוז,החלונות הגבוהים,ועוד... המוזיקה של הלהקות הנ"ל לא פחות טובה משל אתניקס,אבל כפי שאמרתי,לאתניקס יש פשוט כמות גדולה יותר(מבחינה מספרית) של שירים שאני אוהב,ועל אתניקס הכי גדלתי.הם גם הלהקה שאני הכי מעריך את העבודה והמקצוענות שלה,ולכן אותם אני הכי אוהב.אבל הלהקות שציינתי כעת בהחלט להקות אגדיות גם כן. 5) מה השיר שאתה הכי מתחבר עליו?שוב פעם,יש אינספור. 6) איזה להקה אתה הכי שונא?חחח...גם כן יש המון.מהארץ אני שונא הרבה להקות שדווקא מצליחות בשנים האחרונות,כגון:הפרוייקט של רייכל,סאבלימינאל,היהודים,ועוד הרבה.לדעתי,מדובר בלהקות תת-רמה כמעט מכל הבחינות.זו דעתי. פשוט המוזיקה של פעם היתה הרבה יותר איכותית,טובה וכייפית לשמיעה מאשר המוזיקה של היום.אבל שוב פעם,זה עניין של טעם. 7) איזה אמן אתה הכי שונא?גם כן,יש הרבה מאוד כאלה.יותר מידי הרבה בשביל שאתחיל לציין אותם כאן. 8) איזה שיר מתנגן לך עכשיו במחשב?שום שיר לא מתנגן לי אף פעם במחשב 9) כמה שירים יש לכם בוינאמפ?לא יודע 10) כמה שירים יש לכם בכלל במחשב?במחשב אין לי בכלל.בדיסקים וקלטות יש לי מאות של שירים. 11) יש לכם שירים שאתם שונאים?כן...ואני פשוט לא שומע אותם אף פעם. 12) למה?למה אני שונא או למה יש לי אותם?אם זה למה יש לי אותם,אז פשוט ככה.לא את כל הדיסקים/קלטות אני קניתי לעצמי,ואפילו שמדובר באלבומים של אמנים אהובים אז אי אפשר לאהוב את כל השירים.זה טיבעי לגמריי אני חושב.אני דיי בטוח שלכל אחד יש איזה שיר שהוא לא אוהב. 13) וינאמפ או מדייה פלייר?לא מכיר ולא מבין 14) למה?עיינו בשאלה למעלה 15) פופ או רוק?בדר"כ פופ. 16) מה אתם חושבים על שירים באנגלית?יש כמה שירים מדהימים,מתקופות שונות,של אמנים שונים.בהחלט יש כמה שירים לועזיים שהם מהשירים האהובים עלי בעולם.אבל יש מעטים כאלו.מוזיקה ישראלית היא המוזיקה האהובה עלי ביותר,בפער גדול מכל השאר. 17) ועל שירים בעיברית?אחחחח...ה-מוזיקה בשבילי,ב ה' הידיעה.מבחינתי,זו המוזיקה הטובה ביותר,היפה ביותר והנעימה ביותר בעולם.אני מגדיר את המוזיקה הישראלית כמוזיקה שהיא ברמה משלה,ושום מוזיקה בעולם לא מתקרבת אליה.יש מאות(ואני מתכוון למאות!!) שירים ישראליים שאני פשוט מטורף עליהם,ויכול לשמוע אותם יום-יום.כבר מכאן אתם יכולים לראות איזה יחס מיוחד יש לי לשירה העיברית. 18) אתם יותר מקשיבים לשירים באנגלית או בעיברית?חחח...ברור שעיברית.פי איזה מיליון בערך.לועזית אני כמעט ולא שמעתי בכלל בחודשים האחרונים.עיברית אני שומע יום-יום,והרבה. 19) הלכתם להופעה של אמן אהוב עלייכם?כן.הייתי בשתי הופעות מדהימות של להקת אתניקס האגדית.במקרה יצא לי גם להיות בהופעה של גלי עטרי הגדולה. 20) שימו סמל או תמונה של הלהקה האהובה עלייכם.. :]אמממ...סמל של אתניקס?איך בדיוק אני אשים לכם?חחח...

A Radcliffe

New member
........................../images/Emo129.gif

1) מי הלהקה הכי אהובה עלייך?גרין דיי, בלאק אייד פיז 2) מה השם של הסולן שלהם?בילי ג'ו,
3) איזה שיר אתה הכי מתחבר עליו? (מהשירים של הלהקה הזו..)גרין דיי-American idiot, בלאק אייד פיז-Where is the love 4) איזה להקה אתה אוהב אחרייה?אה....... 5) מה השיר שאתה הכי מתחבר עליו?
6) איזה להקה אתה הכי שונא?אה.... 7) איזה אמן אתה הכי שונא?אבריל לאבין
8) איזה שיר מתנגן לך עכשיו במחשב?Colors of the wind 9) כמה שירים יש לכם בוינאמפ?אין לי וינאפ 10) כמה שירים יש לכם בכלל במחשב?הרבה 11) יש לכם שירים שאתם שונאים?אה......כמה וכמה.. 12) למה?ככה... 13) וינאמפ או מדייה פלייר?מדייה 14) למה?סתם... 15) פופ או רוק?רוק 16) מה אתם חושבים על שירים באנגלית?דה בסט! 17) ועל שירים בעיברית?לא משו.... 18) אתם יותר מקשיבים לשירים באנגלית או בעיברית?אנגלית... 19) הלכתם להופעה של אמן אהוב עלייכם?לא
(אין לי תמונה של הבלאק אייד פיז *מתביישתבעצמי* אז תמונה של גרין המלכים
)

עונה

1) מי הלהקה הכי אהובה עלייך? אין 2) מה השם של הסולן שלהם? - 3) איזה שיר אתה הכי מתחבר עליו? (מהשירים של הלהקה הזו..) 4) איזה להקה אתה אוהב אחרייה? 5) מה השיר שאתה הכי מתחבר עליו? 6) איזה להקה אתה הכי שונא? שייגעצ היהודים וכל המפחידים 7) איזה אמן אתה הכי שונא? 8) איזה שיר מתנגן לך עכשיו במחשב? אבי ביואני- נשבע לך לא בוגד 9) כמה שירים יש לכם בוינאמפ? הרבה 10) כמה שירים יש לכם בכלל במחשב? גם הרבה 11) יש לכם שירים שאתם שונאים? לא 12) למה? כי אני לא מורידה רק שולחים לי ואם הייתי שונאת לא הייתי מבקשת שישלחו לי 13) וינאמפ או מדייה פלייר? מזה משנה 14) למה? 15) פופ או רוק? פופ 16) מה אתם חושבים על שירים באנגלית? תלוי איזה 17) ועל שירים בעיברית? גם תלוי איזה.. אם זה מזרחית אז אחלה 18) אתם יותר מקשיבים לשירים באנגלית או בעיברית? עברית (מזרחית) 19) הלכתם להופעה של אמן אהוב עלייכם? סאבלימינל חח אבל זה היה בכיתה ו' שאהבתי אותו ממששש... עכשיו גם אבל פחות 20) שימו סמל או תמונה של הלהקה האהובה עלייכם.. :]

NiKi†a

New member
גם אני.

) מי הלהקה הכי אהובה עלייך? מיוז, דרים ת'יאטר 2) מה השם של הסולן שלהם? מת'יו בלאמי, ג'יימס לאברי. 3) איזה שיר אתה הכי מתחבר עליו? (מהשירים של הלהקה הזו..)...של מיוז- Hate This & I'll Love You, של דרים יש יותר מידי..אבל לאחרונה- Misunderstood 4) איזה להקה אתה אוהב אחרייה? מגהדת', פלאסיבו. 5) מה השיר שאתה הכי מתחבר עליו? אממ של פלאסיבו יש יותר מידי, של מגהדת' זה Tears in A Vial\ Trust 6) איזה להקה אתה הכי שונא? להקות פופ. 7) איזה אמן אתה הכי שונא? בריטני וכל אלה, ראפרים למינהם. 8) איזה שיר מתנגן לך עכשיו במחשב? Zonata - In the Chamber 9) כמה שירים יש לכם בוינאמפ? 1093 10) כמה שירים יש לכם בכלל במחשב? הרבה, לא יודעת בדיוק. 11) יש לכם שירים שאתם שונאים? כן 12) למה? כי הם של אבא, ואני לא אוהבת האוסים
13) וינאמפ או מדייה פלייר? וינאמפ. 14) למה? יותר נוח. 15) פופ או רוק? רוק 16) מה אתם חושבים על שירים באנגלית? בסדר ואתה? 17) ועל שירים בעיברית? בסדר והילדים? 18) אתם יותר מקשיבים לשירים באנגלית או בעיברית? אנגלית. 19) הלכתם להופעה של אמן אהוב עלייכם? כן 20) שימו סמל או תמונה של הלהקה האהובה עלייכם.. :]..אין לי כח

baril

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo187.gifעונהנהנה :]

1) מי הלהקה הכי אהובה עלייך?סימפל פלאן
2) מה השם של הסולן שלהם?פייר בוביה המושלם
3) איזה שיר אתה הכי מתחבר עליו? (מהשירים של הלהקה הזו..)perfect 4) איזה להקה אתה אוהב אחרייה?מממ..אין נראה לי 5) מה השיר שאתה הכי מתחבר עליו?תלוי.. 6) איזה להקה אתה הכי שונא?גירלז אלאווד 7) איזה אמן אתה הכי שונא?כל המזרחים 8) איזה שיר מתנגן לך עכשיו במחשב?זבל-פרח 9) כמה שירים יש לכם בוינאמפ?224 10) כמה שירים יש לכם בכלל במחשב?איפפ.. הרבה.. הרבה מאוד 11) יש לכם שירים שאתם שונאים?לא 12) למה?כובע 13) וינאמפ או מדייה פלייר?וינאמפ 14) למה?כובע 15) פופ או רוק?רוקק 16) מה אתם חושבים על שירים באנגלית?סבבה :] 17) ועל שירים בעיברית?סבבה :] 18) אתם יותר מקשיבים לשירים באנגלית או בעיברית?גם וגם 19) הלכתם להופעה של אמן אהוב עלייכם?ב-ט-ח 20) שימו סמל או תמונה של הלהקה האהובה עלייכם.. :]

sapi1212

New member
עונה

1) מי הלהקה הכי אהובה עלייך? גרין דיי 2) מה השם של הסולן שלהם? בילי ג'ו 3) איזה שיר אתה הכי מתחבר עליו? (מהשירים של הלהקה הזו..)? wake me up when september ends 4) איזה להקה אתה אוהב אחרייה?בלאק אייד פיז 5) מה השיר שאתה הכי מתחבר עליו? dont lie 6) איזה להקה אתה הכי שונא? היהודים 7) איזה אמן אתה הכי שונא? יהודה סעדו 8) איזה שיר מתנגן לך עכשיו במחשב? אל תשחק איתי 9) כמה שירים יש לכם בוינאמפ? אין לי וינאמפ 10) כמה שירים יש לכם בכלל במחשב? שניה אני אבדוק... 382 11) יש לכם שירים שאתם שונאים? לא 12) למה? ככה 13) וינאמפ או מדייה פלייר? מדיה 14) למה? ככה 15) פופ או רוק? שאלה קשה... גם וגם 16) מה אתם חושבים על שירים באנגלית? טובים מאוד! 17) ועל שירים בעיברית? גם.. 18) אתם יותר מקשיבים לשירים באנגלית או בעיברית? אני שומעת את שניהם 19) הלכתם להופעה של אמן אהוב עלייכם? כן 20) שימו סמל או תמונה של הלהקה האהובה עלייכם.. :]

MK respect

New member
=]

1) מי הלהקה הכי אהובה עלייך?כל מיני...אבל הכי הכי-שוטי הנבואה,בית הבובות וסינרגיה 3) איזה שיר אתה הכי מתחבר עליו? (מהשירים של הלהקה הזו..)שוטי הנבוה-אין אני בית הבובות-סינגפו,סינרגיה-צועקים על אהבה זה השירים שאני הכי אוהבת שלהם... 4) איזה להקה אתה אוהב אחריה?שייגעצ 5) מה השיר שאתה הכי מתחבר עליו?ניו יורק רפיח 6) איזה להקה אתה הכי שונא?לאידעת..כל הלועזי והמזרחי והראפ.. 7) איזה אמן אתה הכי שונא?אממ..לאידעת.. 8) איזה שיר מתנגן לך עכשיו במחשב?זכיתי לאהוב של עברי לידר 9) כמה שירים יש לכם בוינאמפ?מה זה?? 10) כמה שירים יש לכם בכלל במחשב?150 בערך.. 11) יש לכם שירים שאתם שונאים?אולי 2... 12) למה?כי הם חרושיםם!! 13) וינאמפ או מדייה פלייר?מדייה פלייר 14) למה?כי זה מה שיש לי.. 15) פופ או רוק?רוק 16) מה אתם חושבים על שירים באנגלית?לא אוהבת.. 17) ועל שירים בעיברית?אוהבת.. 18) אתם יותר מקשיבים לשירים באנגלית או בעיברית?עברית 19) הלכתם להופעה של אמן אהוב עלייכם?כע..של שוטי הנבואה והיהודים

yardenga

New member
יוו גם אחותי שומעת בית הבובות..

כמהנ אפשר לחרוש עלייהם...

irashady

New member
אנייייי

1) מי הלהקה הכי אהובה עלייך? משינה 2) מה השם של הסולן שלהם? יובל בנאי
(כפרה עליו!!! ראה תמונה בפרטים) 3) איזה שיר אתה הכי מתחבר עליו? (מהשירים של הלהקה הזו..) 4) איזה להקה אתה אוהב אחרייה? בון ג'ובי
5) מה השיר שאתה הכי מתחבר עליו? Runaway 6) איזה להקה אתה הכי שונא? אמממ לא זכור ספציפית 7) איזה אמן אתה הכי שונא? כנ"ל 8) איזה שיר מתנגן לך עכשיו במחשב? בית הבובות-סיגפו 9) כמה שירים יש לכם בוינאמפ? ברשימה הזאת 91 10) כמה שירים יש לכם בכלל במחשב? 3,211 חולת מוזיקה... מה לעשות? 11) יש לכם שירים שאתם שונאים? אממ לא 12) למה? 13) וינאמפ או מדייה פלייר? גם וגם אבל שומעת רק בוינאמפ 14) למה? כי זה הרגל... 15) פופ או רוק? רוק 16) מה אתם חושבים על שירים באנגלית? החיים 17) ועל שירים בעיברית? כנ"ל 18) אתם יותר מקשיבים לשירים באנגלית או בעיברית? אמממ שומעת באנגלית יותר זמן... אבל המון בעברית גם 19) הלכתם להופעה של אמן אהוב עלייכם? כן.... 6 הופעות של משינה 20) שימו סמל או תמונה של הלהקה האהובה עלייכם.. :]

למעלה