אני עונה:
1) מי הלהקה הכי אהובה עלייך?יש כ"כ הרבה להקות ישראליות שאני מת על המוזיקה שלהן,אבל בסכ"ה זו שהכי גדלתי עליה וזו שיש לה מבחינה כמותית את מספר השירים הגדול ביותר שאני אוהב,זו אתניקס.לכן אבחר בה. 2) מה השם של הסולן שלהם?זאב נחמה 3) איזה שיר אתה הכי מתחבר עליו? (מהשירים של הלהקה הזו..)יש כ"כ הרבה.אין אחד.הרשימה ארוכה מידי 4) איזה להקה אתה אוהב אחרייה?כמו שכבר אמרתי,יש הרבה.אני מת גם על משינה,כוורת,גזוז,החלונות הגבוהים,ועוד... המוזיקה של הלהקות הנ"ל לא פחות טובה משל אתניקס,אבל כפי שאמרתי,לאתניקס יש פשוט כמות גדולה יותר(מבחינה מספרית) של שירים שאני אוהב,ועל אתניקס הכי גדלתי.הם גם הלהקה שאני הכי מעריך את העבודה והמקצוענות שלה,ולכן אותם אני הכי אוהב.אבל הלהקות שציינתי כעת בהחלט להקות אגדיות גם כן. 5) מה השיר שאתה הכי מתחבר עליו?שוב פעם,יש אינספור. 6) איזה להקה אתה הכי שונא?חחח...גם כן יש המון.מהארץ אני שונא הרבה להקות שדווקא מצליחות בשנים האחרונות,כגון:הפרוייקט של רייכל,סאבלימינאל,היהודים,ועוד הרבה.לדעתי,מדובר בלהקות תת-רמה כמעט מכל הבחינות.זו דעתי. פשוט המוזיקה של פעם היתה הרבה יותר איכותית,טובה וכייפית לשמיעה מאשר המוזיקה של היום.אבל שוב פעם,זה עניין של טעם. 7) איזה אמן אתה הכי שונא?גם כן,יש הרבה מאוד כאלה.יותר מידי הרבה בשביל שאתחיל לציין אותם כאן. 8) איזה שיר מתנגן לך עכשיו במחשב?שום שיר לא מתנגן לי אף פעם במחשב 9) כמה שירים יש לכם בוינאמפ?לא יודע 10) כמה שירים יש לכם בכלל במחשב?במחשב אין לי בכלל.בדיסקים וקלטות יש לי מאות של שירים. 11) יש לכם שירים שאתם שונאים?כן...ואני פשוט לא שומע אותם אף פעם. 12) למה?למה אני שונא או למה יש לי אותם?אם זה למה יש לי אותם,אז פשוט ככה.לא את כל הדיסקים/קלטות אני קניתי לעצמי,ואפילו שמדובר באלבומים של אמנים אהובים אז אי אפשר לאהוב את כל השירים.זה טיבעי לגמריי אני חושב.אני דיי בטוח שלכל אחד יש איזה שיר שהוא לא אוהב. 13) וינאמפ או מדייה פלייר?לא מכיר ולא מבין 14) למה?עיינו בשאלה למעלה 15) פופ או רוק?בדר"כ פופ. 16) מה אתם חושבים על שירים באנגלית?יש כמה שירים מדהימים,מתקופות שונות,של אמנים שונים.בהחלט יש כמה שירים לועזיים שהם מהשירים האהובים עלי בעולם.אבל יש מעטים כאלו.מוזיקה ישראלית היא המוזיקה האהובה עלי ביותר,בפער גדול מכל השאר. 17) ועל שירים בעיברית?אחחחח...ה-מוזיקה בשבילי,ב ה' הידיעה.מבחינתי,זו המוזיקה הטובה ביותר,היפה ביותר והנעימה ביותר בעולם.אני מגדיר את המוזיקה הישראלית כמוזיקה שהיא ברמה משלה,ושום מוזיקה בעולם לא מתקרבת אליה.יש מאות(ואני מתכוון למאות!!) שירים ישראליים שאני פשוט מטורף עליהם,ויכול לשמוע אותם יום-יום.כבר מכאן אתם יכולים לראות איזה יחס מיוחד יש לי לשירה העיברית. 18) אתם יותר מקשיבים לשירים באנגלית או בעיברית?חחח...ברור שעיברית.פי איזה מיליון בערך.לועזית אני כמעט ולא שמעתי בכלל בחודשים האחרונים.עיברית אני שומע יום-יום,והרבה. 19) הלכתם להופעה של אמן אהוב עלייכם?כן.הייתי בשתי הופעות מדהימות של להקת אתניקס האגדית.במקרה יצא לי גם להיות בהופעה של גלי עטרי הגדולה. 20) שימו סמל או תמונה של הלהקה האהובה עלייכם.. :]אמממ...סמל של אתניקס?איך בדיוק אני אשים לכם?חחח...