שאלון? על טלפונים.

אושר מ

New member
בתור ילדים

אבא הכריח אותנו לענות XXX (שם המשפחה) שלום, מדברת אושר. עד היום יש לנו סיוטים
.

ידיד שלי שעבר בקבלה של מלון

היה עונה: "הולידיי-אין קראון פלאזה ירושלים שלום, מדבר איציק". נראה אותך אומרת את זה בלי להתבלבל. כשאני עובדת, אני תמיד עונה "שלום, מדברת שלי".

renjintso

New member
xxx טלפון בקבלה...

1. האם אתם אוהבים לדבר בטלפון? ממש לא 2. איך אתם עונים לטלפון (לא כזה עם שיחה מזוהה)? wei או הלו (אבל כשגרתי בארץ עניתי שלום) 3. ואיך אתם עונים לטלפון עם שיחה מזוהה? אין לי כזה 4. ואיך אתם עונים לטלפון עם שיחה מזוהה כשהמספר לא מזוהה? 5. איך אתם פותחים שיחה כשאתם התקשרתם (לא למקום שאתם מתקשרים כל יום כזה)? שלום, מדברת רנג'ין ושאר אינפורמציה בסיסית. 6. איך אתם נשמעים בטלפון? בטוחים? מהוססים? שונים מאיך שאתם בחיים? וואלה, לא יודעת. צריך לשאול אנשים שמדברים איתי 7. האם אתם מהסוג המשאיר הודעה במשיבון גם כשאין מה לאמר? לא 8. ואם אתם לא מתכוונים להשאיר הודעה- אתם בכל זאת מקשיבים להודעה עד הסוף? לא, בשביל מה? 9. אם אתם שומעים צליל של ממתינה- אתם מנתקים ישר או מחכים? מנתקת 10. אחרי שניתקתם את הממתינה- אתם מנסים שוב אחרי כמה זמן? כן 11. מערכת ניתוב שיחות- פתרון נפלא או מטרד מיותר? פתרון טוב כשמתכננים אותה כמו שצריך. לרוב לא מתכננים אותה כמו שצריך ואז היא מטרד מיותר. 12. כשיש אופציה "למענה אנושי חייג 710"- כמה מהר תלחצו 710? רק אם לא אמצא את השלוחה שאני צריכה 13. ואם שמעתם על השלוחה הראשונה שזו זו שאתם רוצים, תחכו לשמוע את כל השלוחות או תלחצו ישר? (שלוש עשרה זה מספר טוב לעצור בו) אלחץ ישר, כאילו דא?

shellyland

New member
הזכרת לי שכשאני בחו"ל אני עונה

בוקר/ערב טוב, בהתאם לשעה, כי בשפה זרה ובבית לא שלי זה נראה לי הרבה יותר הולם.

מעיין©

New member
../images/Emo33.gifזה נושא טוב

1. האם אתם אוהבים לדבר בטלפון? מאוד אוהבת 2. איך אתם עונים לטלפון (לא כזה עם שיחה מזוהה)? שלום 3. ואיך אתם עונים לטלפון עם שיחה מזוהה? "היי _______" (שמו של האדם) 4. ואיך אתם עונים לטלפון עם שיחה מזוהה כשהמספר לא מזוהה? שלום , עם קצת רשמיות בקול (אולי זה הרמטכ"ל?
) 5. איך אתם פותחים שיחה כשאתם התקשרתם (לא למקום שאתם מתקשרים כל יום כזה)? "שלום, מדברת מעיין, אפשר לדבר עם....." 6. איך אתם נשמעים בטלפון? בטוחים? מהוססים? שונים מאיך שאתם בחיים? תלוי עם מי אני מדברת 7. האם אתם מהסוג המשאיר הודעה במשיבון גם כשאין מה לאמר? לא. 8. ואם אתם לא מתכוונים להשאיר הודעה- אתם בכל זאת מקשיבים להודעה עד הסוף? כן. 9. אם אתם שומעים צליל של ממתינה- אתם מנתקים ישר או מחכים? מחכה 2 צלצולים. 10. אחרי שניתקתם את הממתינה- אתם מנסים שוב אחרי כמה זמן? כן. 11. מערכת ניתוב שיחות- פתרון נפלא או מטרד מיותר? מטרד מיותר ומעצבן 12. כשיש אופציה "למענה אנושי חייג 710"- כמה מהר תלחצו 710? מיד. 13. ואם שמעתם על השלוחה הראשונה שזו זו שאתם רוצים, תחכו לשמוע את כל השלוחות או תלחצו ישר? אלחץ ישר

Mנטה

New member
איזה כייף לענות על שאלון חדש ../images/Emo13.gif

1. האם אתם אוהבים לדבר בטלפון? לא. 2. איך אתם עונים לטלפון (לא כזה עם שיחה מזוהה)? הלו? 3. ואיך אתם עונים לטלפון עם שיחה מזוהה? אותו דבר. לפעמים הי. 4. ואיך אתם עונים לטלפון עם שיחה מזוהה כשהמספר לא מזוהה? הלו? 5. איך אתם פותחים שיחה כשאתם התקשרתם (לא למקום שאתם מתקשרים כל יום כזה)? הי מאיה.. 6. איך אתם נשמעים בטלפון? בטוחים? מהוססים? שונים מאיך שאתם בחיים? את זה צריך לשאול את מי שמדבר אתי. 7. האם אתם מהסוג המשאיר הודעה במשיבון גם כשאין מה לאמר? לא. 8. ואם אתם לא מתכוונים להשאיר הודעה- אתם בכל זאת מקשיבים להודעה עד הסוף? לא. 9. אם אתם שומעים צליל של ממתינה- אתם מנתקים ישר או מחכים? אא"כ יש משו דחוף, מנתקת. 10. אחרי שניתקתם את הממתינה- אתם מנסים שוב אחרי כמה זמן? תלוי כמה דחוף. אם לא דחוף, שוכחת לפעמים לנסות שוב. 11. מערכת ניתוב שיחות- פתרון נפלא או מטרד מיותר? מטרד יקר. 12. כשיש אופציה "למענה אנושי חייג 710"- כמה מהר תלחצו 710? מייד. 13. ואם שמעתם על השלוחה הראשונה שזו זו שאתם רוצים, תחכו לשמוע את כל השלוחות או תלחצו ישר? מייד.

dance of life

New member
אהה להפיג את הטרדות...

1. האם אתם אוהבים לדבר בטלפון? תלוי עם מי 2. איך אתם עונים לטלפון (לא כזה עם שיחה מזוהה)? זה יישמע פלצני אם אגיד שאני לא עונה בלי מזוהה? אם זה חסוי (ויש לי גם מזוהה בבית) אני פשוט לא עונה. גם לרוב המזוהות אני לא... אני מסננת סדרתית. אם בכ"ז אני עונה כי אני מעריכה שמדובר במשהו חשוב, זה "הלו" רגיל 3. ואיך אתם עונים לטלפון עם שיחה מזוהה? במשרד - "כן.." חסר סבלנות בד"כ, חחח בפלאפון/בית - "הלו" מאולץ 4. ואיך אתם עונים לטלפון עם שיחה מזוהה כשהמספר לא מזוהה? כבר סיכמנו שאני לא
5. איך אתם פותחים שיחה כשאתם התקשרתם (לא למקום שאתם מתקשרים כל יום כזה)? "שלום..." בנחמדות מאולצת 6. איך אתם נשמעים בטלפון? בטוחים? מהוססים? שונים מאיך שאתם בחיים? שונה לגמרי - אני נשמעת כמו ילדה בת 8... ואני נשמעת הרבה יותר בטוחה בעצמי 7. האם אתם מהסוג המשאיר הודעה במשיבון גם כשאין מה לאמר? אם חיפשתי מישהו סימן שיש מה לומר, לא? אני משאירה הודעת "תחזור אלי" 8. ואם אתם לא מתכוונים להשאיר הודעה- אתם בכל זאת מקשיבים להודעה עד הסוף? ממש לא 9. אם אתם שומעים צליל של ממתינה- אתם מנתקים ישר או מחכים? מנתקים ישר 10. אחרי שניתקתם את הממתינה- אתם מנסים שוב אחרי כמה זמן? תלוי... אם זאת שיחה שרציתי לעשות, כן. אם זאת שיחה מאולצת כדי לצאת ידיד חובה, לא 11. מערכת ניתוב שיחות- פתרון נפלא או מטרד מיותר? מציק לגמרי 12. כשיש אופציה "למענה אנושי חייג 710"- כמה מהר תלחצו 710? תמיד 13. ואם שמעתם על השלוחה הראשונה שזו זו שאתם רוצים, תחכו לשמוע את כל השלוחות או תלחצו ישר? ישר אלחץ

If6Was9

New member
תשובות...

1. אני לא ממש אוהב לדבר בטלפון. 2. אני עונה לטלפון: הלו? 3. עם שיחה מזוהה יש 2 דרכים: אם הרמתי בלי להקדיש מחשבה לשחה המזוהה ראו תשובתי למס' 2, אחרת: שלום יוסי\שוש\גב' זליבנסקי\אדון מועלם, מה שלומך? 4. אם המספר לא מזוהה ראה תשובתי למס' 2. 5. כשאני יוזם את השיחה: "שלום, אח שלי חמור!!!! מה שלומך?" (באם אני יודע בודאות כי אני מדבר עם מי שאני מכנה "אח שלי חמור". 6. אין לי תשובה אובייקטיבית. נקסט. 7. כשאין מה לומר לא אשאיר הודעה אם ניתקתי בטרם נשמע הביפ (אלא אם כן אני ממש ממש מסטול), ואם שמעתי את הביפ אגיד "שלום, מדבר עו"ד ישעיהו טנצר, תתקשר\י אלי בבקשה". 8. אם ההודעה משעממת לא אקשיב לה עד הסוף. 9. לפעמים אני מנתק, ולפעמים לא, ואם אני מגיע להשאיר הודעה אני אומר: "הלו!!! מה זה החארטה הזה שיחה ממתינה?". 10. לא מדדתי. 11. ניתוב שיחות זה אחלה. 12. אחייג למענה אנושי כשאמצה האופתיות האחרות, שמא אותו מענה אנושי יפנה אותי שוב לקו פנימי אחר בו אקשיב למנטרה "סליחה על ההמתנה, תודה על הסבלנות" במשך חצי שעה. 13. אם הגעתי לאופציה שבחרתי ואני בטוח בכך ב-100% לא אנסה אופציות אחרות.

If6Was9

New member
נזכרתי גם שפעם בזמן שירותי הצבאי

כפקיד, אחרי שסיימתי שיחת טלפון מזוויעה במיוחד הטלפון צלצל שוב, אז אמרתי "פיזדמטה!!!!!! די כבר עם הטלפונים המעצבנים האלה!!!!". אז הפקידה שהיתה איתי אמרה לי "תעזוב, אני אענה", הרימה את הטלפון ואמרה בנונשלנטיות "פיזדמטה".

האגס 1

New member
עונים עונים עונים

1. האם אתם אוהבים לדבר בטלפון? כן, אבל לא מהדרך או תוך כדי עיסוק אחר, ולא כשהצד השני נמצא במצב כזה (גם אם הצד השני דווקא כן אוהב את זה) 2. איך אתם עונים לטלפון (לא כזה עם שיחה מזוהה)? מענה רגיל וקנבנציונלי - בכל מצב זיהוי של המספר 3. ואיך אתם עונים לטלפון עם שיחה מזוהה? כנ"ל 4. ואיך אתם עונים לטלפון עם שיחה מזוהה כשהמספר לא מזוהה? כנ"ל (ואני גם לא מסנן) 5. איך אתם פותחים שיחה כשאתם התקשרתם (לא למקום שאתם מתקשרים כל יום כזה)? שאול אם הגעתי לאיש שאותו חיפשתי 6. איך אתם נשמעים בטלפון? בטוחים? מהוססים? שונים מאיך שאתם בחיים? אם אני עלול לא להשמע בטוח - אני מעדיף לא להתקשר 7. האם אתם מהסוג המשאיר הודעה במשיבון גם כשאין מה לאמר? לא. רק במקרים דחופים, ומי שמכיר אותי, ושיודע שאני לא משאיר הודעות - יודע שאם אני משאיר הודעה זה חשוב 8. ואם אתם לא מתכוונים להשאיר הודעה- אתם בכל זאת מקשיבים להודעה עד הסוף? רק אם היא נשמעת מספיק אטרקטיבית כדי להקשיב. 9. אם אתם שומעים צליל של ממתינה- אתם מנתקים ישר או מחכים? מנתק 10. אחרי שניתקתם את הממתינה- אתם מנסים שוב אחרי כמה זמן? רק אם זה חשוב 11. מערכת ניתוב שיחות- פתרון נפלא או מטרד מיותר? קודם כל - מסחטת כסף, אבך לפעמים באמת חיוני 12. כשיש אופציה "למענה אנושי חייג 710"- כמה מהר תלחצו 710? מיד. 13. ואם שמעתם על השלוחה הראשונה שזו זו שאתם רוצים, תחכו לשמוע את כל השלוחות או תלחצו ישר? במקרה עכשיו אני אחרי שיחה כזו (שבמהלכה - כמובן שחשבתי על השאלון הזה) ובעקבותיה אני יודע שלא אשמע את כל הפירוט המייגע של השלוחות.

עונה לשאלון של עצמי

1. האם אתם אוהבים לדבר בטלפון? לאחרונה ממש לא. על גבול הסולדת מזה. 2. איך אתם עונים לטלפון (לא כזה עם שיחה מזוהה)? במשרד "XXX שלום". בבית לפעמים כמעט גם... בדרך כלל "שלום" אם אני חושדת שזו שעה של אמא שלי כי היא שונאת שאני אומרת "הלו". אחרת "הלו". 3. ואיך אתם עונים לטלפון עם שיחה מזוהה? תלוי מי זה. לאחי (
כשהוא היה בארץ) תמיד "אהלן"- כי זו המילה שלו. לבעל- תלוי במצב רוח. לאבא "הי". לאחרים תלוי... כל אחד ושלו. 4. ואיך אתם עונים לטלפון עם שיחה מזוהה כשהמספר לא מזוהה? זה למשל, מוציא אותי מהדעת. אם אני מנחשת מי זה אז בהתאם. אם לא- אז בהלו המופתע והחשדני שלי. 5. איך אתם פותחים שיחה כשאתם התקשרתם (לא למקום שאתם מתקשרים כל יום כזה)? תמיד מזדהה. תמיד. שונאת שלא מזדהים לי ועושים לי ניחושים ואז אני שואלת ברצינות מי זה ואם מישהו אומר "נחשי" אני יכולה להגיד לו שיתקשר כשיהיה לו פחות חוש הומור ולסגור. עד כדי כך. אז אני תמיד מזדהה. 6. איך אתם נשמעים בטלפון? בטוחים? מהוססים? שונים מאיך שאתם בחיים? אמממ... אמיתית. תמיד. לא מתנחמדת כשלא נחמד לי ולהפך. חזקה. כמו שאני החוצה בחיים. נדמה לי. 7. האם אתם מהסוג המשאיר הודעה במשיבון גם כשאין מה לאמר? כמעט תמיד לא. 8. ואם אתם לא מתכוונים להשאיר הודעה- אתם בכל זאת מקשיבים להודעה עד הסוף? כמעט תמיד לא. אלא אם זה במקרה האקס שלי שהייתה תקופה שאהבתי להאזין לקולו והייתי מתקשרת בשעות שידעתי שהוא לא יענה רק כדי לשמוע את ההודעה שלו במשיבון.
9. אם אתם שומעים צליל של ממתינה- אתם מנתקים ישר או מחכים? תלוי. לפעמים. 10. אחרי שניתקתם את הממתינה- אתם מנסים שוב אחרי כמה זמן? כן. התכוונתי אחרי כמה זמן. לא פיסקתי. אוף. אם זה לחוץ לי אחרי שניה, ושוב ושוב. מנג'סת. אם לא- אחרי עשר דקות, או שוכחת לגמרי. 11. מערכת ניתוב שיחות- פתרון נפלא או מטרד מיותר? זוועה. אוהבת לדבר עם בני אנוש. 12. כשיש אופציה "למענה אנושי חייג 710"- כמה מהר תלחצו 710? מיד. שהיא תנתב אותי לבד. 13. ואם שמעתם על השלוחה הראשונה שזו זו שאתם רוצים, תחכו לשמוע את כל השלוחות או תלחצו ישר? לפעמים. לפעמים פתאום אני מאבדת בטחון מול המערכת וחייבת לשמוע את כל האופציות כדי לדעת שבאמת התכוונתי לראשונה ששמעתי. ושלוש עשרה זה עדיין מספר טוב לעצור בו.

שאלון ../images/Emo40.gif

1. האם אתם אוהבים לדבר בטלפון? לא!! בין השירות הצבאי שלי, שכרך (בין השאר) לענות להמלא טלפונים (ובדר"כ 4 שמצלצלים בו זמנית וצריך לתמרן בין השיחות וכל הזמן להגיד "רק רגע"), לבין העבודות שנאלצתי לעשות עד שמצאתי את הנוכחית (טלמרקטינג, סוקרת, מתרימה טלפונית) --- למדתי לשנוא את המכשיר הקטן הזה. אני יודעת שצבא/עבודה זה לא אותו דבר כמו לדבר עם חברים, אבל השנאה פשוט מושרשת בי. בדר"כ אני גם לא עונה לפלאפון - זו בהחלט דרך התקשורת הכי פחות חביבה עלי. 2. איך אתם עונים לטלפון (לא כזה עם שיחה מזוהה)? "הלו?" 3. ואיך אתם עונים לטלפון עם שיחה מזוהה? "שאאאלום!" אם זה מישהו שאני אוהבת. "שלום משה" (בטון יבושושי) אם זה מישהו שאני לא אוהבת. 4. ואיך אתם עונים לטלפון עם שיחה מזוהה כשהמספר לא מזוהה? "הלו" חשדני. 5. איך אתם פותחים שיחה כשאתם התקשרתם (לא למקום שאתם מתקשרים כל יום כזה)? "שלום,...." 6. איך אתם נשמעים בטלפון? בטוחים? מהוססים? שונים מאיך שאתם בחיים? נדמה לי שאותו דבר... אולי קצת יותר פורמלית. 7. האם אתם מהסוג המשאיר הודעה במשיבון גם כשאין מה לאמר? לא. אני מהסוג שלא משאיר הודעה במשיבון גם כשיש מה לומר. 8. ואם אתם לא מתכוונים להשאיר הודעה- אתם בכל זאת מקשיבים להודעה עד הסוף? כן. 9. אם אתם שומעים צליל של ממתינה- אתם מנתקים ישר או מחכים? בדר"כ מנתקת. 10. אחרי שניתקתם את הממתינה- אתם מנסים שוב אחרי כמה זמן? כן, אחרי דקה, אם זה עדיין בממתינה מחכה 2 דקות, 3 דקות וכו'. 11. מערכת ניתוב שיחות- פתרון נפלא או מטרד מיותר? פתרון נפלא. במקום לבלבל את השכל למישהו אחר אני מוצאת את מבוקשי בעצמי. 12. כשיש אופציה "למענה אנושי חייג 710"- כמה מהר תלחצו 710? רק אם אני חייבת. 13. ואם שמעתם על השלוחה הראשונה שזו זו שאתם רוצים, תחכו לשמוע את כל השלוחות או תלחצו ישר? אני אקשיב לעוד כמה... (שלוש עשרה זה מספר טוב לעצור בו) נכון.

למעלה