שאלון? על טלפונים.

שאלון? על טלפונים.

1. האם אתם אוהבים לדבר בטלפון? 2. איך אתם עונים לטלפון (לא כזה עם שיחה מזוהה)? 3. ואיך אתם עונים לטלפון עם שיחה מזוהה? 4. ואיך אתם עונים לטלפון עם שיחה מזוהה כשהמספר לא מזוהה? 5. איך אתם פותחים שיחה כשאתם התקשרתם (לא למקום שאתם מתקשרים כל יום כזה)? 6. איך אתם נשמעים בטלפון? בטוחים? מהוססים? שונים מאיך שאתם בחיים? 7. האם אתם מהסוג המשאיר הודעה במשיבון גם כשאין מה לאמר? 8. ואם אתם לא מתכוונים להשאיר הודעה- אתם בכל זאת מקשיבים להודעה עד הסוף? 9. אם אתם שומעים צליל של ממתינה- אתם מנתקים ישר או מחכים? 10. אחרי שניתקתם את הממתינה- אתם מנסים שוב אחרי כמה זמן? 11. מערכת ניתוב שיחות- פתרון נפלא או מטרד מיותר? 12. כשיש אופציה "למענה אנושי חייג 710"- כמה מהר תלחצו 710? 13. ואם שמעתם על השלוחה הראשונה שזו זו שאתם רוצים, תחכו לשמוע את כל השלוחות או תלחצו ישר? (שלוש עשרה זה מספר טוב לעצור בו)

../images/Emo33.gif

. האם אתם אוהבים לדבר בטלפון? לא כל כך. 2. איך אתם עונים לטלפון (לא כזה עם שיחה מזוהה)? הלו (במלעיל). 3. ואיך אתם עונים לטלפון עם שיחה מזוהה? הלו (במלרע). 4. ואיך אתם עונים לטלפון עם שיחה מזוהה כשהמספר לא מזוהה? הלו. 5. איך אתם פותחים שיחה כשאתם התקשרתם (לא למקום שאתם מתקשרים כל יום כזה)? שלום. 6. איך אתם נשמעים בטלפון? בטוחים? מהוססים? שונים מאיך שאתם בחיים? תשאלי אותם. 7. האם אתם מהסוג המשאיר הודעה במשיבון גם כשאין מה לאמר? בטח ובטח. משאירה הודעות באורך הגלות. 8. ואם אתם לא מתכוונים להשאיר הודעה- אתם בכל זאת מקשיבים להודעה עד הסוף? לא. 9. אם אתם שומעים צליל של ממתינה- אתם מנתקים ישר או מחכים? מנתקת ישר, אלא אם כן זה לבעלי, ואז אני ממתינה, ממתינה, והוא לא עונה. 10. אחרי שניתקתם את הממתינה- אתם מנסים שוב אחרי כמה זמן? בד"כ כן, אלא אם אני יודעת שלצד השני יש שיחה מזוהה, ויש לי יסוד להאמין שהוא יחזור אלי. 11. מערכת ניתוב שיחות- פתרון נפלא או מטרד מיותר? מה זה? 12. כשיש אופציה "למענה אנושי חייג 710"- כמה מהר תלחצו 710? רק לאחר שאשמע את יתר האפשרויות. 13. ואם שמעתם על השלוחה הראשונה שזו זו שאתם רוצים, תחכו לשמוע את כל השלוחות או תלחצו ישר? ישר, ישר.

עִידן

New member
טוב

1. האם אתם אוהבים לדבר בטלפון? כן 2. איך אתם עונים לטלפון (לא כזה עם שיחה מזוהה)? "הלו" 3. ואיך אתם עונים לטלפון עם שיחה מזוהה? "הלו" 4. ואיך אתם עונים לטלפון עם שיחה מזוהה כשהמספר לא מזוהה? "הלו" 5. איך אתם פותחים שיחה כשאתם התקשרתם (לא למקום שאתם מתקשרים כל יום כזה)? "שלום, אפשר לדבר עם...?" 6. איך אתם נשמעים בטלפון? בטוחים? מהוססים? שונים מאיך שאתם בחיים? תלוי בסוג השיחה. 7. האם אתם מהסוג המשאיר הודעה במשיבון גם כשאין מה לאמר? לא. 8. ואם אתם לא מתכוונים להשאיר הודעה- אתם בכל זאת מקשיבים להודעה עד הסוף? לפעמים. 9. אם אתם שומעים צליל של ממתינה- אתם מנתקים ישר או מחכים? תלוי למי ומתי. 10. אחרי שניתקתם את הממתינה- אתם מנסים שוב אחרי כמה זמן? תלוי. 11. מערכת ניתוב שיחות- פתרון נפלא או מטרד מיותר? בד"כ מיותר. 12. כשיש אופציה "למענה אנושי חייג 710"- כמה מהר תלחצו 710? מיד. 13. ואם שמעתם על השלוחה הראשונה שזו זו שאתם רוצים, תחכו לשמוע את כל השלוחות או תלחצו ישר? אחכה.

אני אף פעם לא אומר לא לשאלון

1. האם אתם אוהבים לדבר בטלפון? לא אוהב ולא שונא.ץ 2. איך אתם עונים לטלפון (לא כזה עם שיחה מזוהה)? הלו? 3. ואיך אתם עונים לטלפון עם שיחה מזוהה? תלוי את מי זיהיתי - זה יכול לנוע בין "קוואק" שמח ל"כן, מה את/ה רוצה?" עצבני. 4. ואיך אתם עונים לטלפון עם שיחה מזוהה כשהמספר לא מזוהה? כמו לשיחה לא מזוהה. 5. איך אתם פותחים שיחה כשאתם התקשרתם (לא למקום שאתם מתקשרים כל יום כזה)? "שלום, מדבר זאן מישל", ואם זה למקום כמו קופ"ח, עורך דין או בנק - אז "שלום, מדבר ד"ר זאן מישל". 6. איך אתם נשמעים בטלפון? בטוחים? מהוססים? שונים מאיך שאתם בחיים? אין לי מושג, אף פעם לא דיברתי עם עצמי בטלפון. 7. האם אתם מהסוג המשאיר הודעה במשיבון גם כשאין מה לאמר? אני תמיד משאיר הודעה - עניין של נימוס אלמנטרי (לדעתי, כמובן). 8. ואם אתם לא מתכוונים להשאיר הודעה- אתם בכל זאת מקשיבים להודעה עד הסוף? ראו תשובה קודמת. 9. אם אתם שומעים צליל של ממתינה- אתם מנתקים ישר או מחכים? מנתק. 10. אחרי שניתקתם את הממתינה- אתם מנסים שוב אחרי כמה זמן? כמה דקות. 11. מערכת ניתוב שיחות- פתרון נפלא או מטרד מיותר? פתרון נפלא, אם מיישמים אותו בצורה טובה. 12. כשיש אופציה "למענה אנושי חייג 710"- כמה מהר תלחצו 710? אני אחכה לשמוע את כל האופציות. 13. ואם שמעתם על השלוחה הראשונה שזו זו שאתם רוצים, תחכו לשמוע את כל השלוחות או תלחצו ישר? אם אני יודע מה אני רוצה, אלחץ ישר.

shellyland

New member
פררר... פררר... זה טוב?

1. האם אתם אוהבים לדבר בטלפון? כן. מאוד. הכי אני אוהבת שיחות נפש עם חברים אלתוך הלילה. 2. איך אתם עונים לטלפון (לא כזה עם שיחה מזוהה)? נדיר שאני עונה לטלפונים לא מזוהים. 3. ואיך אתם עונים לטלפון עם שיחה מזוהה? תלוי מי מתקשר. 5. איך אתם פותחים שיחה כשאתם התקשרתם (לא למקום שאתם מתקשרים כל יום כזה)? "שלום, מדברת..." 6. איך אתם נשמעים בטלפון? בטוחים? מהוססים? שונים מאיך שאתם בחיים? נדמה לי שאותו דבר, רק קצת יותר סקסית (כך אומרים לי). 7. האם אתם מהסוג המשאיר הודעה במשיבון גם כשאין מה לאמר? כן. אני אומרת שהתקשרתי סתם לקשקש ושזה לא משהו חשוב, כדי שלא ירגישו צורך לחזור אלי בדחיפות. 8. ואם אתם לא מתכוונים להשאיר הודעה- אתם בכל זאת מקשיבים להודעה עד הסוף? לא. 9. אם אתם שומעים צליל של ממתינה- אתם מנתקים ישר או מחכים? מנתקת מייד, אלא אם זה נורא דחוף לי. 10. אחרי שניתקתם את הממתינה- אתם מנסים שוב אחרי כמה זמן? כן. 11. מערכת ניתוב שיחות- פתרון נפלא או מטרד מיותר? פתרון נפלא רק אם יודעים לתכנן אותה כמו שצריך. זאת של תפוז אנשים, למשל, היא סיוט! 12. כשיש אופציה "למענה אנושי חייג 710"- כמה מהר תלחצו 710? הכי מהר שאפשר. 13. ואם שמעתם על השלוחה הראשונה שזו זו שאתם רוצים, תחכו לשמוע את כל השלוחות או תלחצו ישר? למה לחכות? ברור שאני אלחץ ישר.

תשובון:

1. האם אתם אוהבים לדבר בטלפון? תלוי עם מי. יש כאלה שתוך כדי שיחה עושות עוד 7 דברים במקביל, כמו לרחוץ את הילדים, לתלות כביסה, לנזוף בחתול, לכרכש בסירים, וגם מדווחות לי על המהלכים האלה. אז עם אלה לא. 2. איך אתם עונים לטלפון (לא כזה עם שיחה מזוהה)? שלום. ומי שלא מכיר אותי עוצר ומחכה להמשך ההודעה המוקלטת. 3. ואיך אתם עונים לטלפון עם שיחה מזוהה? אין לי. 4. ואיך אתם עונים לטלפון עם שיחה מזוהה כשהמספר לא מזוהה? 5. איך אתם פותחים שיחה כשאתם התקשרתם (לא למקום שאתם מתקשרים כל יום כזה)? שלום, מדברת... 6. איך אתם נשמעים בטלפון? בטוחים? מהוססים? שונים מאיך שאתם בחיים? גם וגם וגם. תלוי בנסיבות. 7. האם אתם מהסוג המשאיר הודעה במשיבון גם כשאין מה לאמר? לא. 8. ואם אתם לא מתכוונים להשאיר הודעה- אתם בכל זאת מקשיבים להודעה עד הסוף? לא. 9. אם אתם שומעים צליל של ממתינה- אתם מנתקים ישר או מחכים? מנתקת. 10. אחרי שניתקתם את הממתינה- אתם מנסים שוב אחרי כמה זמן? אם זה ממש חשוב אני מייד עושה *41. 11. מערכת ניתוב שיחות- פתרון נפלא או מטרד מיותר? פתרון טוב. 12. כשיש אופציה "למענה אנושי חייג 710"- כמה מהר תלחצו 710? מהר. 13. ואם שמעתם על השלוחה הראשונה שזו זו שאתם רוצים, תחכו לשמוע את כל השלוחות או תלחצו ישר? ישר.

tali_le

New member
הו נילס *מזמזמת את שיר הרינגטון שלי

1. האם אתם אוהבים לדבר בטלפון? כן, עד שלב הכאב ראש וחימום האזניים 2. איך אתם עונים לטלפון (לא כזה עם שיחה מזוהה)? שלום 3. ואיך אתם עונים לטלפון עם שיחה מזוהה? לפי האדם, היי נלהב או שלום קר 4. ואיך אתם עונים לטלפון עם שיחה מזוהה כשהמספר לא מזוהה? שלום 5. איך אתם פותחים שיחה כשאתם התקשרתם (לא למקום שאתם מתקשרים כל יום כזה)? שלום. אפשר לדבר עם ____? 6. איך אתם נשמעים בטלפון? בטוחים? מהוססים? שונים מאיך שאתם בחיים? תלוי מול מי. מול אנשים זרים אני הרבה פחות סמכותית. 7. האם אתם מהסוג המשאיר הודעה במשיבון גם כשאין מה לאמר? לא. גם כשיש מה לומר אני בדר"כ לא משאירה הודעה 8. ואם אתם לא מתכוונים להשאיר הודעה- אתם בכל זאת מקשיבים להודעה עד הסוף? רק אם היא מרתקת אותי בצליל הראשון 9. אם אתם שומעים צליל של ממתינה- אתם מנתקים ישר או מחכים? מחכה בדר"כ. אלא אם כן זה לא חשוב 10. אחרי שניתקתם את הממתינה- אתם מנסים שוב אחרי כמה זמן? אם בכלל, אחרי המון 11. מערכת ניתוב שיחות- פתרון נפלא או מטרד מיותר? תלוי כמה מעודכנת היא. אבל בעלת פוטנציאל אדיר ומימוש גרוע לרוב 12. כשיש אופציה "למענה אנושי חייג 710"- כמה מהר תלחצו 710? רק בסוף כל האפשרויות במענה הקולי 13. ואם שמעתם על השלוחה הראשונה שזו זו שאתם רוצים, תחכו לשמוע את כל השלוחות או תלחצו ישר? אלחץ ישר. אני חסרת סבלנות.

shellyland

New member
יש לך רינגטון של נילס? ../images/Emo99.gif

זה הרינגטון היחיד שהצלחתי למצוא עם שיר של יגאל, ובגלל שהוא כה יקר ללבי, עוד לא החלטתי למי אני מקצה אותו. פעם נעשה שירשור רינגטונים, טוב?

tali_le

New member
מתי שרק תרצי

אני מחליפה אותם הרבה כי כאן במשרד משתגעים מהרעש

אטיוד5

Active member
והרי תשובות צוות ההפקה שלי

1. האם אתם אוהבים לדבר בטלפון? תלוי עם מי. 2. איך אתם עונים לטלפון (לא כזה עם שיחה מזוהה)? אם אני מצפה לטלפון מבחורה שלא מכירה אותי, כאילו? הבעיה אז שאני לא מספיק לעשות אההמ שמנקה את הגרון ומוציא לי קול באוקטבה יותר נמוכה. 3. ואיך אתם עונים לטלפון עם שיחה מזוהה? אותו דבר, אני לא בודק אם מזוהה או לא מזוהה. אני לא מהמאפיה. 4. ואיך אתם עונים לטלפון עם שיחה מזוהה כשהמספר לא מזוהה? מה? 5. איך אתם פותחים שיחה כשאתם התקשרתם (לא למקום שאתם מתקשרים כל יום כזה)? - כאו בזק מדברת אושרת. - איזה שם יפה. 6. איך אתם נשמעים בטלפון? בטוחים? מהוססים? שונים מאיך שאתם בחיים? לא יודע איך אני בחיים, אז גם לא יודע לענות. 7. האם אתם מהסוג המשאיר הודעה במשיבון גם כשאין מה לאמר? לרוב לא. 8. ואם אתם לא מתכוונים להשאיר הודעה- אתם בכל זאת מקשיבים להודעה עד הסוף? כן, אולי היא תבוא בריצה בהולה. 9. אם אתם שומעים צליל של ממתינה- אתם מנתקים ישר או מחכים? מנתקים. אבל יש לי חברה אחת שרוצה שאמתין, כדי שתוכל לומר לי מתי להתקשר שוב, אז אצלה אני ממתין. 10. אחרי שניתקתם את הממתינה- אתם מנסים שוב אחרי כמה זמן? כן. או שהתכוונת - כמה ממש? אם אני לא שוכח - 5- 10 דקות. 11. מערכת ניתוב שיחות- פתרון נפלא או מטרד מיותר? דבר נורא. 12. כשיש אופציה "למענה אנושי חייג 710"- כמה מהר תלחצו 710? מיד. 13. ואם שמעתם על השלוחה הראשונה שזו זו שאתם רוצים, תחכו לשמוע את כל השלוחות או תלחצו ישר? (שלוש עשרה זה מספר טוב לעצור בו) ישר. אני חייב להוסיף פה שאלה: 14. מה אתם עונים כשהצד ממול שואל "מי זה?" (התשובה שלי : אלהים)

giulietta

New member
ואיך לא אמרת

שבהולנד מרימים את השפורפרת ואומרים: "עם איקס" (איקס= שם המדבר). ככה, בלי "הלו", בלי "שלום", מייד מזדהים. ניסיתי להסביר למורה שלי שאצלנו מסיבות בטחוניות וחשדנות יהודית בסיסית אנחנו לא מזדהים מייד לפני שברור לנו מי מחפש אותנו. ולכן לשאלה : "מי זה?" אני תמיד עונה, בתוקפנות מסוימת: "את מי אתה רוצה??"
. 1. האם אתם אוהבים לדבר בטלפון? לא. 2. איך אתם עונים לטלפון (לא כזה עם שיחה מזוהה)? "שלום". 3. ואיך אתם עונים לטלפון עם שיחה מזוהה? "שלום x". 4. ואיך אתם עונים לטלפון עם שיחה מזוהה כשהמספר לא מזוהה? "שלום" וזהו. 5. איך אתם פותחים שיחה כשאתם התקשרתם (לא למקום שאתם מתקשרים כל יום כזה)? "שלום, מדברת x, אני כך וכך וכך...אפשר לדבר עם...?" מכסימום אינפורמציה במינימום זמן. 6. איך אתם נשמעים בטלפון? בטוחים? מהוססים? שונים מאיך שאתם בחיים? בטוחה. בין הגילאים 12-18 הייתי מצטרדת בקלות בטלפון... 7. האם אתם מהסוג המשאיר הודעה במשיבון גם כשאין מה לאמר? רק שזו אני והתקשרתי ואתקשר שוב. 8. ואם אתם לא מתכוונים להשאיר הודעה- אתם בכל זאת מקשיבים להודעה עד הסוף? לא. 9. אם אתם שומעים צליל של ממתינה- אתם מנתקים ישר או מחכים? תלוי בדחיפות. בדרך כלל מנתקת. אין הרבה דברים דחופים. 10. אחרי שניתקתם את הממתינה- אתם מנסים שוב אחרי כמה זמן? תלוי בחשיבות. 11. מערכת ניתוב שיחות- פתרון נפלא או מטרד מיותר? מערכת ניתוב שיחות בשפה שאתה לא מבין ובה גם מנחים אותך על מה ללחוץ כדי לקבל שפה שאתה כן מבין - זה לא מטרד, זו השפלה
12. כשיש אופציה "למענה אנושי חייג 710"- כמה מהר תלחצו 710? מייד. 13. ואם שמעתם על השלוחה הראשונה שזו זו שאתם רוצים, תחכו לשמוע את כל השלוחות או תלחצו ישר? ישר.

shellyland

New member
ובברזיל יש כאלה שעונים פשוט Fala

שזה "דבר/י!" והם לא מצליחים להבין למה אני חושבת שזאת גסות-רוח מחפירה. איך אמרת עונים בהולנד? אני צריכה להתחיל להתרגל לענין הזה...

giulietta

New member
עונים: "Met Sheliyland"

כלומר: (אתה מדבר...) עם שלילנד.
ולמה את צריכה להתחיל להתרגל לזה?

האמת שזה מאד נחמד כשמי שעונה

מזדהה בשמו. זה פופולרי במקומות עבודה מסוימים (לא רק בבזק), ויש בזה משהו מקצר תהליכים, כאשר צריכים להגיע למישהו מסוים. אבל הכי אני שונאת כשמישהו מתקשר אלי ובטוח שאני מזהה את קולו, ומתחיל לדבר מבלי להזדהות. איזו חשיבות עצמית!

ומצד שני,

יש את המצבים האלה שאני מתקשרת למישהו ואני לא יודעת עד כמה צריך להזדהות, האם מכירים כבר את קולי או שצריך להגיד "מדברת X אמא של Y...". לפעמים זה קצת מטופש.

צימעס

New member
התקשרתי לחברה נורא טובה,

לא הספקתי לחשוב אם אני צריכה להזדהות, וישר פתחנו בשיחה מצוינת. עד שהיא שאלה אותי איך יצאה המג'אדרה, וכשלא הבנתי מה היא שואלת בררה אם לא התכונתי לעשות מג'אדרה עם סבתא. נחשף הסוד: אני נשמעת כמו אחותה (כלומר - זו שנשמעת כמוה
), והיאלא גילתה לי את זה עד היום...

למעלה