שאלון על העבר שלכםם

../images/Emo13.gif

איפה נולדת (ביה"ח ארץ ועיר)? מממ רמב"ם-חיפה באיזה גן היית?מממ ויצו באיזה ביה"ס יסודי היית? מממ"הבונים" באיזה בי"הס תיכון היית? מממ אני עכשיו בחטיבת ביינים "דפנה" שנת שירות?עדיין לא.. מה עשית בצבא? לא הייתי בצבא
מה הייתה העבודה הראשונה שלך? ביביסטר .. מה הזיכרון הראשון שלך? מממ לא זוכרת.. חבר/ה ראשונה (שם ופרטים אחרים)- ערן יוסב.. פעם ראשונה שהלכת מכות-מממ בכיתה ו'.. פה ראשונה שיצאת מהארץ-מממ בכיתה ג' מי היה גיבור הילדות שלכם? מממ קטנטנות
מה הייתה הסידרה האהובה עלייכם כשהייתם ילדים? "פרפר נחמט" חיית מחמד ראשונה- מיקי הדג

Jinx007

New member
עבר? סה"כ עברו 16 שנים...

איפה נולדת (ביה"ח ארץ ועיר)?
אוקראינה, ג'דנוב, בי"ח לא זוכרת.
באיזה גן היית? לא זוכרת.
באיזה ביה"ס יסודי היית? נחשונים.
באיזה בי"הס תיכון היית? מקיף אריאל. עדיין שם..
שנת שירות? אין חיה כזאת.
מה עשית בצבא? עדיין לא הגעתי לשם.
מה הייתה העבודה הראשונה שלך? המזכירה של אמא שלי. כן, שילמו לי.
מה הזיכרון הראשון שלך? כשהייתי בת 3 אני זוכרת שרופא חבש לי כוויה ממש מגעילה ביד שמאל...(אח שלי החליט להשתעשע עם המגהץ).
חבר/ה ראשונה (שם ופרטים אחרים)- אלירן, היה אז בן 17 נראה לי...לא אפרט יותר..
פעם ראשונה שהלכת מכות- בכיתה ג' אולי..
פה ראשונה שיצאת מהארץ- לפני שנה וחצי..חופשה בטורקיה.
מי היה גיבור הילדות שלכם? לא היה..
מה הייתה הסידרה האהובה עלייכם כשהייתם ילדים? האופנוברים ממאדים, המומינים, רן וסטימפי, החיים המודרניים של רוקו, הדרדסים...היו הרבה טוב!
חיית מחמד ראשונה- חתולה..עדיין חייה תודה לאל..

ווינגז

New member
../images/Emo57.gifעונה../images/Emo26.gif

איפה נולדת (ביה"ח ארץ ועיר)? כרמל, ישראל, חיפה. באיזה גן היית? בהמוווון. אני כבר לא זוכרת את כולם
באיזה ביה"ס יסודי היית? אינשטיין באיזה ביה"ס תיכון היית? ריאלי. שנת שירות? לא רלוונטי עדיין
מה עשית בצבא? לא רלוונטי עדיין
מה הייתה העבודה הראשונה שלך? בייביסיטר
, או אם באמת אז במשרד שאבא שלי ניהל ודוד שלי מנהל
. מה הזיכרון הראשון שלך? ההורים שלי נסעו לחברים ולקחו את האחים שלי ואותי איתם. עשינו מין החלפת בתים כזו לכמה ימים, ואני זוכרת שכשהגענו הייתה על השולחן קערה עם ממתקים
. חבר/ה ראשונה (שם ופרטים אחרים)- אבישי, בכיתה ג'
. פעם ראשונה שהלכת מכות- שנה שעברה
. פעם ראשונה שיצאת מהארץ- גיל שנה בערך(?) מי היה גיבור הילדות שלכם? מיכל ינאי אני חושבת
. או חני נחמיאס. מה הייתה הסידרה האהובה עלייכם כשהייתם ילדים? מרקו, נילס
חיית מחמד ראשונה- מאז שנולדתי בעצם יש לי כלבים... בגיל חצי שנה בערך שלי נגנב הכלב הראשון שהיה בבית הזה
.

שלזינגר

New member
תשובות

איפה נולדת (ביה"ח ארץ ועיר)?ישראל, חופית, לא יודע באיזה גן היית?צבר באיזה ביה"ס יסודי היית?גדרות באיזה בי"הס תיכון היית?- שנת שירות?- מה עשית בצבא?- מה הייתה העבודה הראשונה שלך?- מה הזיכרון הראשון שלך?לא זוכר חבר/ה ראשונה (שם ופרטים אחרים)-שיר - פעם ראשונה שהלכת מכות-- פה ראשונה שיצאת מהארץ-- מי היה גיבור הילדות שלכם?ספידרמן מה הייתה הסידרה האהובה עלייכם כשהייתם ילדים?לא זוכר חיית מחמד ראשונה-כלב

chompi2

New member
^_^

איפה נולדת: ישראל, כפ"ס באיזה גן היית? אין לו שם באיזה ביה"ס יסודי היית? הב"ס היסודי כוכב יאיר אין תיכון>< אין צבא>< אין עבודה>< זיכרון ראשון לא זוכרת חבר ראשון נעם.. בלעעעעע פעם ראשונה שהלכתי מכות בגן?! יצאתי מהארץ בכיתה ה' גיבור ילדות אממממ פלפלת סדרה אהובה פלפלת חיית מחמד כלבה

כי אני טיפשי :[

איפה נולדת (ביה"ח ארץ ועיר)? רומנייה,צאו מזה באיזה גן היית? אילנה באיזה ביה"ס יסודי היית? שמעוני באיזה בי"הס תיכון היית? ברנר שנת שירות? 1989 מה עשית בצבא? לפני 5 שנים מה הייתה העבודה הראשונה שלך? לא עובדת מה הזיכרון הראשון שלך? שבאתי לארץ חבר/ה ראשונה (שם ופרטים אחרים)- אור,לוזוכרת עליו כלום פעם ראשונה שהלכת מכות- לפני שנה וחצי עם איזו ערסית פה ראשונה שיצאת מהארץ- גיל שנתיים וחצי מי היה גיבור הילדות שלכם? פינוקיו מה הייתה הסידרה האהובה עלייכם כשהייתם ילדים? נילס הולגרסון חיית מחמד ראשונה- אין

Dancing mad

New member
==============

איפה נולדת (ביה"ח ארץ ועיר)? הלל יפה, חדרה, ישראל. באיזה גן היית? גן עמית בקיסריה. באיזה בי"ס יסודי היית? "הגורן" בחדרה. באיזה בי"ס תיכון היית? עדיין שם, לא אומר (שלא תבואו לאנוס אותי!) שנת שירות?מינוס 2. מה עשית בצבא? לא עשיתי, מקווה להיות בחמ"ן. מה הייתה העבודה הראשונה שלך? בבנק, לענות לטלפונים ולתייק. מה הזיכרון הראשון שלך? יום הולדת 3. חבר/ה ראשונה (שם ופרטים אחרים)-לא היה. פעם ראשונה שהלכת מכות- אף פעם. פעם ראשונה שיצאת מהארץ-אוגוסט 2000 לאנגליה. מי היה גיבור הילדות שלכם? רוג מאקס-מן. מה הייתה הסידרה האהובה עלייכם כשהייתם ילדים? אקס מן. חיית מחמד ראשונה- מקס הפוינטר ת.נ.צ.ב.ה ע"ה ז"ל ואמרו אמן.

../images/Emo142.gifעונה

איפה נולדת?הקריה ישראל תל אביב
באיזה גן היית:גן תבור וגם כלנית
באיזה בית ספר יסודי היית?ביאליק
באיזה תיכון היית?גינסבורג האלון
שנת שירות?נראה לכם?אני רק בט'
מה עשית בצבא?אממ אני אענה על השאלה הזאת כשאני אתחיל צבא בכלל
מה היית העבודה הראשונה שלך?אמממ לא עבדתי מעולם
מה הזיכרון הראשון שלך?לא יודעת מה הראשון אבל אמממ יום הולדת 3 בגן אני חושבת..
חבר/ה ראשונ/ה(שם ופרטים אחרים)-לא היה ולא נברא עוד אחד כזה
פעם ראשונה שהלכת מכות-יסודי כיתה ד'
פעם ראשונה שיצאת מהארץ-אממ בגיל...10 לרודוס
גיבור ילדות?הא?לא נראה לי שהיה אחד כזה
סדרה אהובה?יש הרבה....המומינים,פרפר נחמד,בימבה,פילפלת,עיפרון הקסמים,התחנה הקטנה,נקודות בצבעים,ועוד המוןןןןן|מתגעגעת|
חיית מחמד ראשונה-כלב!

gargamich

New member
חשבת לא נכון ../images/Emo7.gif

איפה נולדת (ביה"ח ארץ ועיר)? ישראל, ראשון, אסף הרופא באיזה גן היית? טובה, חגית וענת
באיזה ביה"ס יסודי היית? ארנון והלל באיזה בי"הס תיכון היית? אתה- "אהל שם" שנת שירות?
מה עשית בצבא? עתודאי ב"ה מה הייתה העבודה הראשונה שלך? לא הייתה
מה הזיכרון הראשון שלך? לא זוכר
חבר/ה ראשונה (שם ופרטים אחרים)- חח ממש
פעם ראשונה שהלכת מכות- לא זוכר
פה ראשונה שיצאת מהארץ- חודש לפני בר המצווה מי היה גיבור הילדות שלכם? אמאבא מה הייתה הסידרה האהובה עלייכם כשהייתם ילדים? תלוי מתי חיית מחמד ראשונה- הדגים שלי

shakush

New member
תשובות

איפה נולדת (ביה"ח ארץ ועיר)? איפהשהו באנגליה /= באיזה גן היית?גן שקד.... (זה כבר היה בישראל..) באיזה ביה"ס יסודי היית? "רביבים" באיזה בי"הס תיכון היית? "גלעדי.." שנת שירות?לא מה עשית בצבא? לא הייתי באחד כזה מה הייתה העבודה הראשונה שלך? מלצרית מה הזיכרון הראשון שלך?שדודה אסתר הוציאה לי את הלחיים מהמקום.. חבר/ה ראשונה (שם ופרטים אחרים)-דני,כיתה א'... פעם ראשונה שהלכת מכות-כיתה ד' פה ראשונה שיצאת מהארץ-בגן... וגם נולדתי בחוצלארץ מי היה גיבור הילדות שלכם? נטליה אוריירו (מתפדחת...) מה הייתה הסידרה האהובה עלייכם כשהייתם ילדים?ראגרטס.. אני עדיין אוהבת.. .(מתפדחת בשניתת....) חיית מחמד ראשונה- חתולים!...

...

איפה נולדת (ביה"ח ארץ ועיר)? תל השומר, ת"א. באיזה גן היית? גן נירה. באיזה ביה"ס יסודי היית? שביישוב. באיזה בי"הס תיכון היית? אני עדיין.
מה הייתה העבודה הראשונה שלך? בייביסיטינג ? מה הזיכרון הראשון שלך? גי'מבורי. חבר/ה ראשונה (שם ופרטים אחרים)- נתי, כיתה ה'. היינו חברים יום.P: פעם ראשונה שהלכת מכות- כאלה שאני ממש זוכרת היו בכיתה ח'. פה ראשונה שיצאת מהארץ- סוף ו'. מי היה גיבור הילדות שלכם? סנופקין
מה הייתה הסידרה האהובה עלייכם כשהייתם ילדים? המומינים. חיית מחמד ראשונה- כלבה בשם לידי, כשהייתי בת 6. היא הייתה איתי 6 שנים..

Atza

New member
שאלון שווה ../images/Emo3.gif יאללה עונים

איפה נולדת (ביה"ח ארץ ועיר)? בואו ולא נספר את זה
באיזה גן היית?
באותה עיר בנולדתי באיזה ביה"ס יסודי היית?לא באותה עיר
באיזה בי"הס תיכון היית?עוד לא . שנת שירות? עוד לא מה עשית בצבא?עוד לא מה הייתה העבודה הראשונה שלך? בייביסיטר מה הזיכרון הראשון שלך?כל מיני שטויות מגיל שנתיים
חבר/ה ראשונה (שם ופרטים אחרים)-*מכחישה את הקשר הזה* פעם ראשונה שהלכת מכות-
מזמממממןןןןןןןןן! פה ראשונה שיצאת מהארץ-גיל שנתיים
מי היה גיבור הילדות שלכם?כל המצויירים האלה
מה הייתה הסידרה האהובה עלייכם כשהייתם ילדים?דרדסים יער המשאלות וכל מה שבאמצע .. ואוטובוס הקסמים וכו' חיית מחמד ראשונה-אוגר

EROTOMANIA

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif

איפה נולדת (ביה"ח ארץ ועיר)? הקיריה, ת"א, ישראל באיזה גן היית? גן רותם באיזה ביה"ס יסודי היית? בלפור באיזה בי"הס תיכון היית? עירוני א' + Nauset Regional High School שנת שירות? לא מה עשית בצבא? ביד מה הייתה העבודה הראשונה שלך? מנקה פיליפינית
מה הזיכרון הראשון שלך? לא יודעת חבר/ה ראשונה (שם ופרטים אחרים)- אדם, כיתה ד' פעם ראשונה שהלכת מכות- מתישהו ביסודי פעם ראשונה שיצאת מהארץ- גיל 15 מי היה גיבור הילדות שלכם? אממ.. לא יודעת מה הייתה הסידרה האהובה עלייכם כשהייתם ילדים? נילס הולגרסון חיית מחמד ראשונה- רוקיייייייי מתגעגעת

לימור1977

New member
עונה

איפה נולדת (ביה"ח ארץ ועיר)? סורוקה, ישראל, ב"ש. באיזה גן היית? הייתי בכמה גנים ואני לא זוכרת את שמם. באיזה ביה"ס יסודי היית? בר אילן. באיזה בי"הס תיכון היית? מקיף א'. שנת שירות? מה עשית בצבא? לבורנטית רפואית. מה הייתה העבודה הראשונה שלך? מוכרת בסטקייה. מה הזיכרון הראשון שלך? לא זוכרת. חבר/ה ראשונה (שם ופרטים אחרים)- פעם ראשונה שהלכת מכות- פה ראשונה שיצאת מהארץ- מי היה גיבור הילדות שלכם? מקגיוור, סופרמן. מה הייתה הסידרה האהובה עלייכם כשהייתם ילדים? מלחמת הכוכבים. חיית מחמד ראשונה- אני חושבת שדיי....

Eden McFadden

New member
שלייייייייי

איפה נולדת (ביה"ח ארץ ועיר)? בית חולים "ברזילי" אשקלון, ישראל באיזה גן היית? "גן תנין", אשדוד באיזה ביה"ס יסודי היית? "המגינים", אשדוד באיזה בי"הס תיכון היית? "מקיף א'", אשדוד שנת שירות? אוגוסט 2004 מה עשית בצבא? אני מאבטחת מתקנים בחיל הלוגיסטיקה מה הייתה העבודה הראשונה שלך? מלצרית באולם שמחות מה הזיכרון הראשון שלך? כשהייתי בת 3 בערך , הייתי ישנה בצהריים ואני זוכרת שיום אחד קמתי מהשינה וחיפשתי מישהו בבית ולא מצאתי, אז התחלתי לבכות ממש חזק, ומרוב הבכי נרדמתי שוב. אבל זה היה נורא מפחיד, תתארו לכם מה זה להיות לבד בבית בגיל כזה... חבר/ה ראשונה (שם ופרטים אחרים)- מרטין סרוור, הוא היה ארגנטינאי, וזהו.. לא רוצה להיזכר בו... פעם ראשונה שהלכת מכות- אף פעם לא הלכתי מכות פעם ראשונה שיצאת מהארץ- בשנת 1997 מי היה גיבור הילדות שלכם? סופרמן מה הייתה הסידרה האהובה עלייכם כשהייתם ילדים? בוורלי הילס 90210 חיית מחמד ראשונה- אני חושבת שדיי.... כלבת זאב בשם ג'ני

../images/Emo58.gif

איפה נולדת (ביה"ח ארץ ועיר)? בישראל ואין לי מושג איזה ביה"ח ועיר באיזה גן היית? חרוב....ניראה לי משהו כזה באיזה ביה"ס יסודי היית? רגבי באיזה בי"הס תיכון היית? אזורי שנת שירות? --- מה עשית בצבא?--- מה הייתה העבודה הראשונה שלך? בחנות של אבא שלי ובייביסיטר מה הזיכרון הראשון שלך? שנפלה עליי נדנדה חבר/ה ראשונה (שם ופרטים אחרים)- אני ממש לא זוכרת..ניראה לי איזה חנן אחד... פעם ראשונה שהלכת מכות- כיתה ו' ניראה לי פה ראשונה שיצאת מהארץ- לא יצאתי מהארץ מי היה גיבור הילדות שלכם? אף-אחד מה הייתה הסידרה האהובה עלייכם כשהייתם ילדים? המומינים חיית מחמד ראשונה- כלב

למעלה