שאלון על העבר שלכםם

cruela devil

New member
שאלון על העבר שלכםם

איפה נולדת
(ביה"ח ארץ ועיר)?
באיזה גן היית?
באיזה ביה"ס
יסודי היית?
באיזה בי"הס תיכון היית?
שנת שירות?
מה עשית בצבא?
מה הייתה העבודה הראשונה שלך?
מה הזיכרון הראשון שלך?
חבר/ה ראשונה (שם ופרטים אחרים)-
פעם ראשונה שהלכת מכות-
פה ראשונה שיצאת מהארץ
-
מי היה גיבור הילדות שלכם?
מה הייתה הסידרה האהובה עלייכם כשהייתם
ילדים?
חיית מחמד ראשונה- אני חושבת שדיי....

../images/Emo9.gif

איפה נולדת (ביה"ח ארץ ועיר)? לניאדו ,ישראל, ונתניה באיזה גן היית?גן טלא פלא.. וגן שלהבת וגן יפית והרבה גנים
באיזה ביה"ס יסודי היית?דוד רזיאל באיזה בי"הס תיכון היית?אני עדיין.רופין שנת שירות?לא בתכנון מה עשית בצבא?עדייןלא הגעתי לשם מה הייתה העבודה הראשונה שלך?טיהי.לטייל עם הכלבים של השכן
מה הזיכרון הראשון שלך?שנסענו לכינרת כשהייתי ממש ממש קטנה וישנו באוהל חבר/ה ראשונה (שם ופרטים אחרים)- לא היה
פעם ראשונה שהלכת מכות-לאזכרת.. באח מתישו בגן פה ראשונה שיצאת מהארץ- גיל 12+.. ארה''ב
מי היה גיבור הילדות שלכם?חחח יגאל בשן
.. ואדם מ''פלאי קלעים'' מה הייתה הסידרה האהובה עלייכם כשהייתם ילדים?^הופה הופה הופה הופה היי.שיר איתנו את ההופה הוה היי חיית מחמד ראשונה-מישמיש
.כלבתי המקסימה

tuty fruty

New member
עונה

איפה נולדת (ביה"ח ארץ ועיר)?ברמת גן בקרייה באיזה גן היית?גן מרים ברמת גן באיזה ביה"ס יסודי היית?בכיתה א' במתמיד ברמת גן ואחרי זה עברתי למושב ושם למדתי באיזה בי"הס תיכון היית?אני עדיין בביצפר ע"ש דוד בן גוריון שנת שירות?רוצה לעשות ללכת לגרעין עודד מה עשית בצבא?עדיין לא הגעתי לשם אבל משהו קרבי זה בטוח מה הייתה העבודה הראשונה שלך?בייביסיטר וקייטנה מה הזיכרון הראשון שלך?ההליכה לגן כל בוקר חבר/ה ראשונה (שם ופרטים אחרים)-בכיתה ה' עם מישהו שקראו לו נדב פעם ראשונה שהלכת מכות-לא זוכרת אבל חברה שלי נשכה אותי בגן פה ראשונה שיצאת מהארץ-בחופש הגדול בין ה' לו' מי היה גיבור הילדות שלכם?כוכבי ערוץ הילדים ומוגלי(תום אבני) מה הייתה הסידרה האהובה עלייכם כשהייתם ילדים?כל הסדרות המצוירות חיית מחמד ראשונה-הכלב שעדיין אצלי ג'ימי מכיתה ב'

JamicaniT

New member
../images/Emo15.gif

*איפה נולדת (ביה"ח ארץ ועיר)? אסף הרופא, ישראל, ראשון. *באיזה גן היית? אממ הגן של יפה ואיילה :) *באיזה ביה"ס יסודי היית? ויתקין. *באיזה בי"הס תיכון היית? מקיף י'. *שנת שירות? - *מה עשית בצבא? - *מה הייתה העבודה הראשונה שלך? הראשונה ובנתיים גם האחרונה - בייביסיטר. *מה הזיכרון הראשון שלך? הטיולים מאחורי הבית. *חבר/ה ראשונה (שם ופרטים אחרים)- וואי הראשון אממ לירז, כיתה ה' או ו' בערך .. *פעם ראשונה שהלכת מכות- איפשהו ביסודי. *פה ראשונה שיצאת מהארץ- אממ גיל 11\12. *מי היה גיבור הילדות שלכם? לא גיבור אבל הייתי אוהבת את ג'וליאן. *מה הייתה הסידרה האהובה עלייכם כשהייתם ילדים? החתולים הסמוראים. *חיית מחמד ראשונה- אממ אפרוחים. בגיל שנתיים ככה. אבל אני לא זוכרת זה רק מתמונות.

Crazy669

New member
יאללה בלאגן ../images/Emo4.gif../images/Emo182.gif

סקר אחרון להיום... חחח אני כבר אתמכר אם אני לא אלך... נולדתי בפ"ת, בלינסון. הייתי בגן עד-עד. למדתי ביה"ס היסודי ע"ש בןגוריון. ואני בתיכון ע"ש הרצוג. לא עשיתי ש"ש. ואת הצבא טרם התחלתי.. העבודה הראשונה שלי הייתה להכניס את הפליסטים השקופים מתחת למכסים של בקבוקים כמו בקוקה-קולה, וכם גם אני נדהמתי לגלות שלא מכונה עושה את זה (לפחות במקום שבו אני עבדתי). הזכרון הראשון.. לא יודעאם הוא הראשון או שאני מבלבל בסדר אירועים.. חברה ראשונה... איזה פרטים אתם רוצים?? מס' טלפון?? פעם ראשונה שהלכתי מכות?? וואלה לא זוכר, נדמה לי שאף פעם לא הלכתי מכות רציני. פעם ראשונה שיאצתי מהארץ הייתה שנת 96 אני חושב.. או 95. גיבור הילדות שלי? אין חיה כזאת.. או שאלו היו בי הגינג'ה.. אז הם בעצם כן בגדר חיות.. שלושה בדירה אחת!! אין על הסדרה הזאת..!! לא בעצם בוליייייייי.... איש השלג!! חיית מחמד? כלב.. חץ
רוטלווילר גזעי... פשוט מתווקקקקק

lolly1

New member
^^

איפה נולדת (ביה"ח ארץ ועיר)?המפף נראה לי שבחיפה.. רמב"ם אולי
באיזה גן היית? אממ לא זוכרת את השם אבל הגננת היתה אלה
באיזה ביה"ס יסודי היית? וייצמן באיזה בי"הס תיכון היית? דרסקי שנת שירות? לא מה עשית בצבא? אין לי מושג :| מה הייתה העבודה הראשונה שלך? קייטנה במתנ"ס מה הזיכרון הראשון שלך? הממ נו אמרתי כבר איפשהו פעם ראשונה שהלכת מכות- כן, אני זוכרת :| פה ראשונה שיצאת מהארץ- ^^ קיץ שעבר, לחודש ^^ מי היה גיבור הילדות שלכם? אממ לא יודעת מה הייתה הסידרה האהובה עלייכם כשהייתם ילדים? או יש כ"כ הרבה.. אממ גברת פלפלת, הבית של פיסטוק, בבאי, הנעלולים, אין לי כוח להמשיך :| חיית מחמד ראשונה- ביל

שדגכעיחלךף

איפה נולדת (ביה"ח ארץ ועיר)? לא זוכר את ביה"ח, קופנהאגן דנמרק. באיזה גן היית? גן עופר
באיזה ביה"ס יסודי היית? "מעיינות". באיזה בי"הס תיכון היית? עוד לא הייתי. שנת שירות? כנ"ל. מה עשית בצבא? כנ"ל. מה הייתה העבודה הראשונה שלך? שוטף כלים. מה הזיכרון הראשון שלך? אני בתוך עגלול מסתובב בקיבוץ. חבר/ה ראשונה (שם ופרטים אחרים)- לכו תנשקו עכוזים. פעם ראשונה שהלכת מכות- טו יאנג טו ריממבר. פה ראשונה שיצאת מהארץ- נולדתי בחו"ל
מי היה גיבור הילדות שלכם? בטח מישהו מצבי הנינג'ה. מה הייתה הסידרה האהובה עלייכם כשהייתם ילדים? לא ברור. חיית מחמד ראשונה- דג זהב?

לקשמי

New member
תשובות

איפה נולדת (ביה"ח ארץ ועיר)? רמב"ם, ישראל, חיפה. באיזה גן היית? תת חובה וחובה. (בראשון) באיזה ביה"ס יסודי היית? שנה אחת שלמון (בראשון) ומכתה ב' עד ו' רעות. (ראשון) באיזה בי"הס תיכון היית? אורט-מינהל טכני בצריפין. שנת שירות? שנה ושבעה חודשים (אבל זה שירות מלא במושגים של אז) מה עשית בצבא? קצת מרכזנית ורוב הזמן פקידה במחסן. (מפ"טית). מה הייתה העבודה הראשונה שלך? משתלה, אני חושבת. מה הזיכרון הראשון שלך? שאיבדתי את המוצץ בגיל 4 וככה נגמלתי ממנו. חבר/ה ראשונה (שם ופרטים אחרים)- - פעם ראשונה שהלכת מכות- בגן, אני חושבת. פה ראשונה שיצאת מהארץ- לא יצאתי מהארץ. מי היה גיבור הילדות שלכם? אי.טי. (היו עוד הרבה, אבל אותו אני זוכרת) מה הייתה הסידרה האהובה עלייכם כשהייתם ילדים? דובי 'כפת לי. חיית מחמד ראשונה- תוכים.

English Muffin

New member
עונה !!

איפה נולדת (ביה"ח ארץ ועיר)?בית חולים בכרמל בחיפה באיזה גן היית?גן צאלון וגן אלה באיזה ביה"ס יסודי היית?בית ספא ארזים ברמת ישי באיזה בי"הס תיכון היית?בית ספר יפעת שנת שירות?לא מה עשית בצבא?לא עשיתי עדיין מה הייתה העבודה הראשונה שלך?ביביסיטר מה הזיכרון הראשון שלך?שאח שלי הקטן נולד חבר/ה ראשונה (שם ופרטים אחרים)-גרייג כשהייתי באנגליה פעם ראשונה שהלכת מכות-כשהייתי בת 15 או 16 פה ראשונה שיצאת מהארץ-כשהייתי בת 5 מי היה גיבור הילדות שלכם?עוזי חיטמן מה הייתה הסידרה האהובה עלייכם כשהייתם ילדים? מומינים חיית מחמד ראשונה-כלב לאבי

dandusha1

New member
תשובות

איפה נולדת (ביה"ח ארץ ועיר)? בקפלן ,ישראל ,רחובות :) באיזה גן היית? גן הגולשים
באיזה ביה"ס יסודי היית? ארזים
באיזה בי"הס תיכון היית? עדיין , מקיף ג' :) שנת שירות? 8 מה עשית בצבא? עוד לא הגעתי לשם :) מה הייתה העבודה הראשונה שלך? כנ"ל מה הזיכרון הראשון שלך?לא זוכרת את הראשון חבר/ה ראשונה (שם ופרטים אחרים)- חחח בכיתה ג' אלמוג :) מילה אחת עליו : בעע ומה יש לי להגיד עליו : הייתי קטנה :) חח פעם ראשונה שהלכת מכות- לא זוכרת פה ראשונה שיצאת מהארץ- בגיל 5 -ארה"ב :) מי היה גיבור הילדות שלכם ? גיבור גיבור לא היה :) אולי אחי :) מה הייתה הסידרה האהובה עלייכם כשהייתם ילדים? נילס ! חיית מחמד ראשונה: כלב :)

שונאת לדבר על העבר..

איפה נולדת (ביה"ח ארץ ועיר)? זה משנה? באיזה גן היית? לא זוכרת באיזה ביה"ס יסודי היית? קוראים לו על שם היישוב - לא אגיד. באיזה בי"הס תיכון היית? לא הגעתי לשם שנת שירות? לא הגעתי לשם מה עשית בצבא? לא הגעתי לשם. מה הייתה העבודה הראשונה שלך ? בייביסיטר! =] מה הזיכרון הראשון שלך? לא יודעת חבר/ה ראשונה (שם ופרטים אחרים)- זה משנה? פעם ראשונה שהלכת מכות- לא הלכתי מכות פה ראשונה שיצאת מהארץ- כיתה ג' מי היה גיבור הילדות שלכם? לא זוכרת מה הייתה הסידרה האהובה עלייכם כשהייתם ילדים? "קטנטנות" חיית מחמד ראשונה- חתול

chriscrossed

New member
נחמד!

איפה נולדת (ביה"ח ארץ ועיר)?נולדתי באוסטרליה, מלבורן בית חולים מריה הקדושה באיזה גן היית?אני לא זוכר את השם באיזה ביה"ס יסודי היית? כנ"ל באיזה בי"הס תיכון היית? איטון ועכשיו בבית ספר האמריקאי בכפר שמריהו שנת שירות? אני לא אהיה בצבא מה עשית בצבא? " " " מה הייתה העבודה הראשונה שלך? אני לא עובד ולא עבדתי מה הזיכרון הראשון שלך? הרכיבה הראשונה שלי על סוס בגיל 4 חבר/ה ראשונה (שם ופרטים אחרים)- לא זוכר את השם שלה אבל היא בת 17 פעם ראשונה שהלכת מכות- בגיל 11 פה ראשונה שיצאת מהארץ- הגעתי לפה רק לפני חצי שנה בערך מי היה גיבור הילדות שלכם? הנסיכה דיאנה מה הייתה הסידרה האהובה עלייכם כשהייתם ילדים? צבי הנינג'ה חיית מחמד ראשונה- כלב בשם בלו

ה מ ש י ח

New member
תשובות

איפה נולדת (ביה"ח ארץ ועיר)? ביה"ח רמב"ם בחיפה. באיזה גן היית? גן רונית וגן סופי. באיזה ביה"ס יסודי היית? "עליה" באיזה בי"הס תיכון היית? בית הספר הדמוקרטי "כנף" שנת שירות? של התנועה הקיבוצית המאוחדת. מה עשית בצבא? אני בקורס חובשות. מה הייתה העבודה הראשונה שלך? בגיל 16- במשרד של אבא. מה הזיכרון הראשון שלך? סבתא שלי. חבר/ה ראשונה (שם ופרטים אחרים)- הממש ראשון היה בגן- תומר, הרציני ראשון היה בגיל 13- מיכאל. פעם ראשונה שהלכת מכות- יש שמועה שכשהייתי בת שנתיים הבאתי סטירה לאיזה דודה. פה ראשונה שיצאת מהארץ- יולי- אירלנד. מי היה גיבור הילדות שלכם? אבא. מה הייתה הסידרה האהובה עלייכם כשהייתם ילדים? בולי איש השלג. חיית מחמד ראשונה- זאב שחור שקראו לו אולסי.

אני...

איפה נולדת (ביה"ח ארץ ועיר)? בי"ח מאיר בכפר סבא. ישראל. =] באיזה גן היית? חנה,דנה,אילת וגן של בצפר אמריקאי ברומניה. באיזה ביה"ס יסודי היית? לב רן. באיזה בי"הס תיכון היית? קריית חינוך ע"ש רבין. אני עדיין.
שנת שירות? וודאי,וודאי,וודאי!!! בקהילה היהודית בארה"ב! אח חלום..
מה עשית בצבא? מה אני אעשה... מקווה להיות מכי"ת או מדני"ת בסיס. מה הייתה העבודה הראשונה שלך? בייביסיטר?! קייטרינג בפרוטקציה.
מה הזיכרון הראשון שלך? גן חנה. חבר/ה ראשונה (שם ופרטים אחרים)- חבר חבר או חבר ילדות?! חבר ילדות-ינון, חבר חבר-גל. פעם ראשונה שהלכת מכות- מממ...לא זוכרת..
פה ראשונה שיצאת מהארץ- גיל שנתיים. מי היה גיבור הילדות שלכם? אני חושבת שפוני קטן. חחח..
מה הייתה הסידרה האהובה עלייכם כשהייתם ילדים? פוני קטן, צעירי בוורלי הילס, זמן דיסני... יש המון... חיית מחמד ראשונה- פווודיייי... הפודל שהיה לי בהרצליה וכל יום היה חוזר מרוח בחרא הביתה..

ל א ק י

New member
מ

איפה נולדת (ביה"ח ארץ ועיר)? רוסיה, סנט פטרבורג, בית חולים מספר 13 :X באיזה גן היית? גן אורנית נראה לי
משו כזה :X באיזה ביה"ס יסודי היית? נופים :X ואחרי זה לאיודעת איך קראו לו]: באיזה בי"הס תיכון היית? רוגוזין:| שנת שירות? עוד לא מה מה עשית בצבא? ;< מה הייתה העבודה הראשונה שלך? לא היתה:$ מה הזיכרון הראשון שלך? בום חבר/ה ראשונה (שם ופרטים אחרים)- מה אכפת לכם :$ פעם ראשונה שהלכת מכות- בגן:$ הייתי כולי בדם ובאו לקחת אותי
פה ראשונה שיצאת מהארץ- מ גיל 7[?] מי היה גיבור הילדות שלכם? ארתור!!! ]: מה הייתה הסידרה האהובה עלייכם כשהייתם ילדים ? ארתור
חיית מחמד ראשונה- שוקי
[היו דגים לפני זה.. אבל איכס דגים מה.] אני חושבת שדיי.... זה לא בריא לחשוב

flowers girl

New member
יא../images/Emo9.gif

איפה נולדת (ביה"ח ארץ ועיר)? ביה"ח
אסף הרופא, ארץ
ישראל, עיר
לא זוכרת איזה עיר זה
עפולה
באיזה גן היית? הגנים שלי היו לפי מספרים.. הייתי בגן 1 ובגן 3
באיזה ביה"ס יסודי היית? טבע
באיזה בי"הס תיכון היית? אני עוד לא בתיכון. אני בחטיבה. גם בטבע.
שנת שירות? מה
מה עשית בצבא? לא היה לי צבא
מה הייתה העבודה הראשונה שלך? אף פעם לא עבדתי
מה הזיכרון הראשון שלך? אני לומדת ללכת
חבר/ה ראשונה (שם ופרטים אחרים)- הוא לא היה אפילו חבר שלי.. אז האעלק רציני הראשון
בכתה ה', קוראים לו מטר, הוא עד היום בכתה איתי. אז הוא היה "מקובל". הוא כאאאזה חנאג' עכשיו. אלוהים ישמור. איכ.
פעם ראשונה שהלכת מכות- לא יודעת
המכות שאני הכי זוכרת היו שנה שעברה עם החברה הכי טובה שלי שעברתי מלא איתה.. היא הרביצה לי ממש חזק ואני ניסיתי לקרוע לה את החולצה החדשה
והיא ממש בנאדם חזק וכ'ו.. והיא בעטה לי בשיא החוזק בבטן. כמעט הקאתי ולא הפסקתי לבכות אח"כ שלוש שעות בערך
פה ראשונה שיצאת מהארץ- גיל חודשיים.. אורלנדו נראה לי
מי היה גיבור הילדות שלכם? הפאוור ריינג'ר הורודה והצהובה לסירוגין
מה הייתה הסידרה האהובה עלייכם כשהייתם ילדים? פאוור ריינג'רס, המומינים, פיטר פן ועוד ועוד
חיית מחמד ראשונה- שרקנים חמודייייייים

etimazor

New member
עונה

איפה נולדת (ביה"ח ארץ ועיר)?ברזילי, ישראל, אשקלון באיזה גן היית?גן לאה, גן חפצי, גן גימל באיזה ביה"ס יסודי היית?ביאליק באיזה בי"הס תיכון היית?קוגל שנת שירות?עדיף צבא מה עשית בצבא?סמב"צית בחיל הים מה הייתה העבודה הראשונה שלך?מלצרית מה הזיכרון הראשון שלך?אי אפשר לדעת את זה באמת חבר/ה ראשונה (שם ופרטים אחרים)-שלומי, בגן פעם ראשונה שהלכת מכות-עם אחותי פה ראשונה שיצאת מהארץ-גיל 13. אירופה מי היה גיבור הילדות שלכם?כל חברי הופה היי מה הייתה הסידרה האהובה עלייכם כשהייתם ילדים?מרקו חיית מחמד ראשונה-דג

jaqui

New member
הנה זה

איפה נולדת (ביה"ח ארץ ועיר)? מר דל פלטה- ארגנטינה באיזה גן היית? סביון באיזה ביה"ס יסודי היית?ארזים באיזה בי"הס תיכון היית?אורט שנת שירות? מה עשית בצבא? מה הייתה העבודה הראשונה שלך? לימוד עברית מה הזיכרון הראשון שלך? חבר/ה ראשונה (שם ופרטים אחרים)- נ שכנה לשעבר פעם ראשונה שהלכת מכות- לא היה פה ראשונה שיצאת מהארץ- לפני 4 חודשים מי היה גיבור הילדות שלכם? לא היה מה הייתה הסידרה האהובה עלייכם כשהייתם ילדים?כל מיני בעיקר בערוץ הילדים חיית מחמד ראשונה- לא היה לי... עצוווב

../images/Emo163.gif

איפה נולדת (ביה"ח ארץ ועיר)? ביה"ח וולפסון-ארץ ישראל-עיר חולון באיזה גן היית? כמה גנים..שמות יעזרו? באיזה ביה"ס יסודי היית? "גולדה מאיר" באיזה בי"הס תיכון היית? אני עדיין
תיכון שז"ר
שנת שירות? המ? מה עשית בצבא? חחחחחח מה הייתה העבודה הראשונה שלך? מפעילת מתקנים בלונה פארק
מה הזיכרון הראשון שלך? לא זוכרת
חבר/ה ראשונה (שם ופרטים אחרים)-מי שיודע-יודע! פעם ראשונה שהלכת מכות-היי! לא הלכתי ולא רוצה ללכת! פה ראשונה שיצאת מהארץ- לפניי שנתיים
מי היה גיבור הילדות שלכם? לא יודעת
מה הייתה הסידרה האהובה עלייכם כשהייתם ילדים? דרדסים אני מניחה
חיית מחמד ראשונה- אלף (כמו הדמות המוזרה מהסידרה הישנה "אלף") הוא היה כלב כזה מתוק...אבל מסרנו אותו למשפחה שעד היום מטפלת בו

AndreaCorr ©

New member
~~~>

איפה נולדת (ביה"ח ארץ ועיר)? הקרייה, תל-אביב, ישראל. לא קיים יותר. באיזה גן היית? הממ כל מיני. באיזה ביה"ס יסודי היית? יוחנני. באיזה בי"הס תיכון היית? היובל [אני עדיין]. שנת שירות? אני בי"א. מה עשית בצבא? אני בי"א. מה הייתה העבודה הראשונה שלך? בייביסיטינג. מה הזיכרון הראשון שלך? אילת. חבר/ה ראשונה (שם ופרטים אחרים)- קראו לו אסף, הייתי בכיתה ז' והוא היה בכיתה ט'. הוא לא ממש הראשון כי היו לי גם ביסודי, אבל לא מחשיבה. פעם ראשונה שהלכת מכות- מזמן מזמן. פה ראשונה שיצאת מהארץ- כיתה ד', טורקיה. מי היה גיבור הילדות שלכם? אף אחד. מה הייתה הסידרה האהובה עלייכם כשהייתם ילדים? היו הרבה... חיית מחמד ראשונה? היו לי רק דגים.

למעלה