שאלון על החדר שלכם

galush forever

New member
עונה! ../images/Emo124.gif

יש לכם חדר פרטי? כן! איזה כיף?
אם לא-עם מי אתם חולקים את החדר? לא חולקת! איזה צבע החדר שלכם? לבן ותכלת אוהבים/שונאים ת'צבע? הוא כבר די מאוס כן
אם הצבע של החדר שלכם לא היה כזה,איזה צבע הייתם רוצים שהוא יהיה? אני קצת מחכה עד סוף ההתנתקות בשביל לצבוע לכתום
(אני לא נגד ההתנתקות - אין לי דעה פוליטית, פשוט אני לא רוצה שיגידו דברים וזה) - זה צבע מאוד חי! איך החדר מעוצב? אממ תראו לא הכי טרנדי
אבל אני בטוח אחליף אותו... מה הפריט בחדר שאתה הכי אוהב ולא היית מוכן לוותר עליו? אני מאוד אוהבת את המחשב - והצג של המחשב שלי ורוד שטוח שקוף מאוסטרליה זה חבל על הזמן
ואני גם חולה על הגיטרה שלי כמובן!
מה הוא הפריט שהיית מוותר עליו בשמחה? הוילון הקשיש הזה שנראה של סבתא של סבתא... וגם אני צריכה סט מצעים חדש דחוווף. יש לכם שלט על הדלת של החדר? כן! אחד שהכנתי כשהייתי ממש פיצית. אם כן-מה כתוב? 'החדר של גלוש' אוהבים להדביק סטיקרים וכד' על הקירות/ארון/דלת/חלון? ברור! יש לי יותר סטיקרים מפוסטרים - בעיקר של שלום וזה, אבל אני בכלל לא מזוהה עם אף זרם. אני רק רוצה שלום!
אתם שמים מסגרות עם תמונות שלכם ושל קרובים? יש לי תמונה ממוסגרת של כל המשפחה על השולחן. יש לכם פוסטרים? יש לי טונה במגירה אבל אני מחכה שאני אחליף עיצוב. אם כן-של מי/מה? זמרות, זמרים, כרזות של סרטים ועוד... אם לא-למה? יש לי
רוב הזמן,החדר שלכם מסודר או מבולגן? מסודר מאוד ואני מקפידה על זה! מי מסדר? אתם/אמא/מנקה? אני! למי יש ת'חדר הכי יפה שאתה מכיר? לתמיר, אח שלי! יש לו חדר מדהים! הוא השתלט עליו בחופש וצבע וכו'... יש לך חדר גדול או קטן? בינוני כזה...

mishmash2

New member
../images/Emo175.gif עונה

יש לכם חדר פרטי? יאא איזה צבע החדר שלכם? יש לי שניים כי ההורים שלי גרושים.. אחד צהוב בהיר ואחד לבן אוהבים/שונאים ת'צבע? אוהבתת!!
אם הצבע של החדר שלכם לא היה כזה,איזה צבע הייתם רוצים שהוא יהיה? תכלת או כלחו או סגול או משהו כזה איך החדר מעוצב? מעוצב חביב אבל מבולגן תמידי!!
מה הפריט בחדר שאתה הכי אוהב ולא היית מוכן לוותר עליו? מיטה ופוף מה הוא הפריט שהיית מוותר עליו בשמחה?
הארון!! יש לכם שלט על הדלת של החדר? כן אם כן-מה כתוב? כתוב השםש שלי אוהבים להדביק סטיקרים וכד' על הקירות/ארון/דלת/חלון? לא אתם שמים מסגרות עם תמונות שלכם ושל קרובים? לאא!! יש לכם פוסטרים? איכככ אם לא-למה? כי זה סתם מכער לשים למשל פוסטר של המורדים או של יהודה לוי או של כל אחד אחר בעמצא החדר... לדעתי רוב הזמן,החדר שלכם מסודר או מבולגן? מבולגן מי מסדר? אתם/אמא/מנקה? אממ.. מנקה בדרכלל למי יש ת'חדר הכי יפה שאתה מכיר? לירדן הררי וירדן מלכי יש לך חדר גדול או קטן? בינוני

Invisible Eden

New member
אני בטוחה הבית נמצא../images/Emo3.gif

יש לכם חדר פרטי? כע אם לא-עם מי אתם חולקים את החדר? איזה צבע החדר שלכם? לבן אוהבים/שונאים ת'צבע? זה לא כזה משנה אם הצבע של החדר שלכם לא היה כזה,איזה צבע הייתם רוצים שהוא יהיה? לא כל כך אכפת לי איך החדר מעוצב? רגיל?? מה הפריט בחדר שאתה הכי אוהב ולא היית מוכן לוותר עליו? גיטרות מה הוא הפריט שהיית מוותר עליו בשמחה? כל העיתונים יש לכם שלט על הדלת של החדר? כע... מלפני 3 שנים. כל מיני שטויות מטומטמות שהייתי שמחה להוריד אם כן-מה כתוב? לא זוכרת אוהבים להדביק סטיקרים וכד' על הקירות/ארון/דלת/חלון? לא, אבל אוהבת לשמור כאלה אתם שמים מסגרות עם תמונות שלכם ושל קרובים? לא אצלי בחדר יש לכם פוסטרים? כע אם כן-של מי/מה? גדול של קורט קוביין זכרונו לברכה. אם לא-למה? - רוב הזמן,החדר שלכם מסודר או מבולגן? מבולגן מי מסדר? אני פעם במיליון אתם/אמא/מנקה? אני למי יש ת'חדר הכי יפה שאתה מכיר? לי ולאח שלי
יש לך חדר גדול או קטן? די גדול אני חושבת

nni8

New member
תשובות

יש לכם חדר פרטי?יאפ אם לא-עם מי אתם חולקים את החדר? איזה צבע החדר שלכם?צהוב בהיר אבל חח אוהבים/שונאים ת'צבע?אוהבת אם הצבע של החדר שלכם לא היה כזה,איזה צבע הייתם רוצים שהוא יהיה?ירוק צומי או אממ..לאדעת איך החדר מעוצב?מה זאת אומרת?חח מה הפריט בחדר שאתה הכי אוהב ולא היית מוכן לוותר עליו?אוסף בובות פורצלן יומן אישי מה הוא הפריט שהיית מוותר עליו בשמחה?ספרי לימוד?! יש לכם שלט על הדלת של החדר?כן נראה לי חח אם כן-מה כתוב?משו מוזר עזבו יש כמה שלטים.. אוהבים להדביק סטיקרים וכד' על הקירות/ארון/דלת/חלון?רק על הדלת אתם שמים מסגרות עם תמונות שלכם ושל קרובים?לא יש לכם פוסטרים?קצת אבל אני רוצה להוריד אם כן-של מי/מה?זמרים כל מיני חח אם לא-למה? רוב הזמן,החדר שלכם מסודר או מבולגן?מבולגן מי מסדר? אתם/אמא/מנקה?אני או ההורים חעח למי יש ת'חדר הכי יפה שאתה מכיר?לאדעת.. יש לך חדר גדול או קטן?יחסית גדול

coullette

New member
../images/Emo153.gif../images/Emo23.gif../images/Emo115.gif../images/Emo58.gif../images/Emo89.gif

יש לכם חדר פרטי? כן אם לא-עם מי אתם חולקים את החדר? איזה צבע החדר שלכם? הקירות-לבן.הארונות:אדום לבן אוהבים/שונאים ת'צבע? זה קצת ילדותי אם הצבע של החדר שלכם לא היה כזה,איזה צבע הייתם רוצים שהוא יהיה? שחור איך החדר מעוצב? מיטה,ארון בגדים,שולחן כתיבה,ועוד שידה גבוהה עד התקרה מה הפריט בחדר שאתה הכי אוהב ולא היית מוכן לוותר עליו? דובי
מה הוא הפריט שהיית מוותר עליו בשמחה? השולחן הזה עם המגירות הגדולות שלא נפתחות כמו שצריך יש לכם שלט על הדלת של החדר? לא אם כן-מה כתוב? אוהבים להדביק סטיקרים וכד' על הקירות/ארון/דלת/חלון? פעם אהבתי עכשיו כבר לא אתם שמים מסגרות עם תמונות שלכם ושל קרובים? לא יש לכם פוסטרים? לא אם כן-של מי/מה? אם לא-למה? לא יודעת. רוב הזמן,החדר שלכם מסודר או מבולגן? מ-ב-ו-ל-ג-ן מי מסדר? אתם/אמא/מנקה? אני אחרי שאבא מכריח
למי יש ת'חדר הכי יפה שאתה מכיר? להילה
יש לך חדר גדול או קטן? בינוני

MissNusha

New member
נממנממ

יש לכם חדר פרטי? כן אם לא-עם מי אתם חולקים את החדר? איזה צבע החדר שלכם? אוסטרליה - לבן, ישראל -תכלת. אוהבים/שונאים ת'צבע? אוהבת.. אם הצבע של החדר שלכם לא היה כזה,איזה צבע הייתם רוצים שהוא יהיה? סגול בהיר (לילך) איך החדר מעוצב? ריק מה הפריט בחדר שאתה הכי אוהב ולא היית מוכן לוותר עליו? לא יודעת. מה הוא הפריט שהיית מוותר עליו בשמחה? לא יודעת.. יש לכם שלט על הדלת של החדר? ישראל -כן, אוסטרליה - לא. אם כן-מה כתוב? NOA אמ.. ועל אחד "החדר של נועה, הזכויות שמורות לסמדר". אוהבים להדביק סטיקרים וכד' על הקירות/ארון/דלת/חלון? כן אתם שמים מסגרות עם תמונות שלכם ושל קרובים? כן יש לכם פוסטרים? לא אם כן-של מי/מה? אם לא-למה? ככה. רוב הזמן,החדר שלכם מסודר או מבולגן? מבולגן מי מסדר? אתם/אמא/מנקה? אני.. למי יש ת'חדר הכי יפה שאתה מכיר? אנה...!!!! איזה חדר מדהיםםםםםםםםםםם!! יש לך חדר גדול או קטן? ישראל - קטן ומפוצץ, אוסטרליה - גדול וריק.

babytears

New member
תגובי מגנובי

יש לכם חדר פרטי? יאפ אם לא-עם מי אתם חולקים את החדר? איזה צבע החדר שלכם? לבן לבן אוהבים/שונאים ת'צבע? רגשות מעורבים אם הצבע של החדר שלכם לא היה כזה,איזה צבע הייתם רוצים שהוא יהיה? תכלץ איך החדר מעוצב? יפה סיגנון מודרני מה הפריט בחדר שאתה הכי אוהב ולא היית מוכן לוותר עליו? הכינור שלי? מה הוא הפריט שהיית מוותר עליו בשמחה? הבובות חרסינה של הורי יש לכם שלט על הדלת של החדר?לא אם כן-מה כתוב? אוהבים להדביק סטיקרים וכד' על הקירות/ארון/דלת/חלון? לא !!! אתם שמים מסגרות עם תמונות שלכם ושל קרובים? לא יש לכם פוסטרים? נן כן אם כן-של מי/מה? של דברים גותים ועוד תמונות מצוירות ביד אם לא-למה? רוב הזמן,החדר שלכם מסודר או מבולגן? חצי חצי מי מסדר? אתם/אמא/מנקה? אני ואמא בעיקר למי יש ת'חדר הכי יפה שאתה מכיר? לחברה שלי סטפי יש לך חדר גדול או קטן? גדול

ffiendd

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo54.gif

יש לכם חדר פרטי? כן. אם לא-עם מי אתם חולקים את החדר? איתי. איזה צבע החדר שלכם? צהוב-מכוער שהיה אמור להיות כתומ בכלל. אוהבים/שונאים ת'צבע? שונאת. אם הצבע של החדר שלכם לא היה כזה,איזה צבע הייתם רוצים שהוא יהיה? ירוק מיוחד, עם כבשה לבנה על הקיר עם החלון הגדול. איך החדר מעוצב? איום ונורא. מה הפריט בחדר שאתה הכי אוהב ולא היית מוכן לוותר עליו? הממ, החלונות. מה הוא הפריט שהיית מוותר עליו בשמחה? השולחן, המגרות שלידו, חצי מהארון. יש לכם שלט על הדלת של החדר? יש לי הרבה. אם כן-מה כתוב? נבחר אחד. "נהג\ת חדש\ה". אוהבים להדביק סטיקרים וכד' על הקירות/ארון/דלת/חלון? יש לי הרבה סטיקרים על הארון בעיקר, אבל גם קצת על הדלת. אני לא אוהבת להדביק אותם, אבל הם זכרונות. אתם שמים מסגרות עם תמונות שלכם ושל קרובים? לא. יש לי תמונות שלי מודבקות. יש לכם פוסטרים? לא. אם כן-של מי/מה? - אם לא-למה? כי זה מציף ולא מתאים לחדר, זה גורם לו להראות מוצף. רוב הזמן,החדר שלכם מסודר או מבולגן? מבולגן. בזמן האחרון יש לי התקפי סדר אז אני משתדלת קצת יותר. מי מסדר? אתם/אמא/מנקה? אמא. אם זה דברים ממש קטנים ויש לי צורך מוזר לסדר אותם, אז אני. אני שונאת כשהמנקה נוגע לי בחדר, אבל הוא עושה את זה בכ"ז. למי יש את החדר הכי יפה שאתה מכיר? לאחות של חברה שלי מהצפון. הוא סגול וענקי ומסודר ויפיפה, ויש לה ארון מסודר ומגניב לגמרי שהוא עוד חדר צמוד, ושירותים צמודים, ובכלל, הוא מקסים. יש לך חדר גדול או קטן? בינוני יחסית. אני רוצה גדול יותר, או להעיף את השולחן ולהזיז דברים ואז יהיה יותר מקום.

סינטטית

New member
../images/Emo66.gif החדר שלי ../images/Emo3.gif

יש לכם חדר פרטי? כן אם לא-עם מי אתם חולקים את החדר? ^ איזה צבע החדר שלכם? סגול, וכחול-סגול אוהבים/שונאים ת'צבע? אוהבת אם הצבע של החדר שלכם לא היה כזה,איזה צבע הייתם רוצים שהוא יהיה? ככה איך החדר מעוצב? יפה מה הפריט בחדר שאתה הכי אוהב ולא היית מוכן לוותר עליו? מחשב.. מה הוא הפריט שהיית מוותר עליו בשמחה? הממ יש לכם שלט על הדלת של החדר? לא אם כן-מה כתוב? ^ אוהבים להדביק סטיקרים וכד' על הקירות/ארון/דלת/חלון? כן!!! אתם שמים מסגרות עם תמונות שלכם ושל קרובים? לא יש לכם פוסטרים? כן אם כן-של מי/מה? אחד של גפן אהובי
(וזה גם חתום!!) והשני של הדיסק של סינרגיה אם לא-למה? ^ רוב הזמן,החדר שלכם מסודר או מבולגן? מבולגן לגמריי מי מסדר? אתם/אמא/מנקה? מנקה למי יש ת'חדר הכי יפה שאתה מכיר? המ.. יש לך חדר גדול או קטן? בינוני

jaqui

New member
יעי

יש לכם חדר פרטי? כן אם לא-עם מי אתם חולקים את החדר? איזה צבע החדר שלכם? לבן עם חלון ודלת כתומים אוהבים/שונאים ת'צבע? בערך אם הצבע של החדר שלכם לא היה כזה,איזה צבע הייתם רוצים שהוא יהיה? סגול בהיר איך החדר מעוצב? פשוט מה הפריט בחדר שאתה הכי אוהב ולא היית מוכן לוותר עליו? המחשב.. מה הוא הפריט שהיית מוותר עליו בשמחה? הפסל הענק שלי יש לכם שלט על הדלת של החדר? לא אבל היה אם כן-מה כתוב? אוהבים להדביק סטיקרים וכד' על הקירות/ארון/דלת/חלון? כן אתם שמים מסגרות עם תמונות שלכם ושל קרובים? כן יש לכם פוסטרים? לא אם כן-של מי/מה? אם לא-למה? היה אבל זה הרס את הצבע רוב הזמן,החדר שלכם מסודר או מבולגן? מסולגן מי מסדר? אתם/אמא/מנקה? לפעמים אני לפעמים אמא למי יש ת'חדר הכי יפה שאתה מכיר? חברה. יש לך חדר גדול או קטן? בינוני

השיעמום

יש לכם חדר פרטי? במקרה אם לא-עם מי אתם חולקים את החדר? אני עצמי ואנוכי איזה צבע החדר שלכם? תכלת:| אבל יהיה כתום אוהבים/שונאים ת'צבע? שונאים אם הצבע של החדר שלכם לא היה כזה,איזה צבע הייתם רוצים שהוא יהיה? כתום איך החדר מעוצב? מדהים מה הפריט בחדר שאתה הכי אוהב ולא היית מוכן לוותר עליו? מיטה מה הוא הפריט שהיית מוותר עליו בשמחה? ארון בגדים חח יש לכם שלט על הדלת של החדר? כן אם כן-מה כתוב? החדר של ניצן אוהבים להדביק סטיקרים וכד' על הקירות/ארון/דלת/חלון? נשארו לי עוד כמה משהייתי קטנה אתם שמים מסגרות עם תמונות שלכם ושל קרובים? של סוסים יש לכם פוסטרים? לא אם כן-של מי/מה? לא אם לא-למה? כי ככה רוב הזמן,החדר שלכם מסודר או מבולגן? מסודר בזמן האחרון מי מסדר? אתם/אמא/מנקה? המנקה מנקה, אני מסדרת למי יש ת'חדר הכי יפה שאתה מכיר? לויודעת יש לך חדר גדול או קטן? בינוני אויי..השיעמום

../images/Emo181.gif..

יש לכם חדר פרטי?כן אם לא-עם מי אתם חולקים את החדר? איזה צבע החדר שלכם?סגול בהיר אוהבים/שונאים ת'צבע?שונאת אם הצבע של החדר שלכם לא היה כזה,איזה צבע הייתם רוצים שהוא יהיה?טורקיז כהה כזה איך החדר מעוצב?בסדר
מה הפריט בחדר שאתה הכי אוהב ולא היית מוכן לוותר עליו?טלוויזיה מה הוא הפריט שהיית מוותר עליו בשמחה?מממממ אין.. יש לכם שלט על הדלת של החדר?היה אם כן-מה כתוב? אוהבים להדביק סטיקרים וכד' על הקירות/ארון/דלת/חלון?כן אתם שמים מסגרות עם תמונות שלכם ושל קרובים?פעם שמתי.. יש לכם פוסטרים?כן אם כן-של מי/מה?נייטוויש..מכבי
כמובן..ואינויאשה
אה ומטאליקה אם לא-למה? רוב הזמן,החדר שלכם מסודר או מבולגן?עכשיו מסודר.. מי מסדר? אתם/אמא/מנקה?פעם אמא עכשיו אני
למי יש ת'חדר הכי יפה שאתה מכיר?לאלונה
יש לך חדר גדול או קטן?מממ

Thade

New member
תשובות

יש לכם חדר פרטי? כן. אם לא-עם מי אתם חולקים את החדר? איזה צבע החדר שלכם? תכלת וצהוב. אוהבים/שונאים ת'צבע? אוהבת. אם הצבע של החדר שלכם לא היה כזה,איזה צבע הייתם רוצים שהוא יהיה? סגול. איך החדר מעוצב? מיטה,ארון,ספריה,ארון ספרים,פוסטרים (הרבה,והם גדולים מאוד), תמונות,ועוד... מה הפריט בחדר שאתה הכי אוהב ולא היית מוכן לוותר עליו? הפוסטרים. מה הוא הפריט שהיית מוותר עליו בשמחה? אין. יש לכם שלט על הדלת של החדר? לא. אם כן-מה כתוב? אוהבים להדביק סטיקרים וכד' על הקירות/ארון/דלת/חלון? לא. אתם שמים מסגרות עם תמונות שלכם ושל קרובים? כן. יש לכם פוסטרים? כן. אם כן-של מי/מה? של הסרטים "בחזרה לעתיד" ו-"המספריים של אדוארד". אם לא-למה? למה שלא יהיו לי פוסטרים? רוב הזמן,החדר שלכם מסודר או מבולגן? מסודר. מי מסדר? אתם/אמא/מנקה? אמא. למי יש ת'חדר הכי יפה שאתה מכיר? לי. יש לך חדר גדול או קטן? סביר.

Ice Cream Girl

New member
עונה

יש לכם חדר פרטי?כן אם לא-עם מי אתם חולקים את החדר? איזה צבע החדר שלכם?ורוד-סגול אוהבים/שונאים ת'צבע?אני הולכת לשנות אותו אם הצבע של החדר שלכם לא היה כזה,איזה צבע הייתם רוצים שהוא יהיה?תכלת עדין מאוד משולב עם סגול עדין מאוד איך החדר מעוצב? נחמד מה הפריט בחדר שאתה הכי אוהב ולא היית מוכן לוותר עליו?הכיסא מה הוא הפריט שהיית מוותר עליו בשמחה?השידה(?) יש לכם שלט על הדלת של החדר?כן אם כן-מה כתוב?חפירות מטומטמות אוהבים להדביק סטיקרים וכד' על הקירות/ארון/דלת/חלון?לא אתם שמים מסגרות עם תמונות שלכם ושל קרובים?לפעמים יש לכם פוסטרים?כן אם כן-של מי/מה?המורדים
אם לא-למה? רוב הזמן,החדר שלכם מסודר או מבולגן? מבולגן מי מסדר? אתם/אמא/מנקה? אני למי יש ת'חדר הכי יפה שאתה מכיר? לאחותי יש לך חדר גדול או קטן? בינוני

NeT NiT

New member
../images/Emo98.gif

יש לכם חדר פרטי? כן אם לא-עם מי אתם חולקים את החדר? עם שרוליק [הבלון] איזה צבע החדר שלכם? גוונים של כחול אוהבים/שונאים ת'צבע? אני אוהבת.. שמוליק קצת פחות אם הצבע של החדר שלכם לא היה כזה,איזה צבע הייתם רוצים שהוא יהיה? צבע הזה. איך החדר מעוצב? קצת כמו המוח שלי.. מלא בדברים שלא קשורים אחד לשני.. מה הפריט בחדר שאתה הכי אוהב ולא היית מוכן לוותר עליו? מחשב!!! מה הוא הפריט שהיית מוותר עליו בשמחה? עכבישים.. ואממ.. ג'וקים! יש לכם שלט על הדלת של החדר? אהע.. סרט של המשטרה שגנבתי מזירת הפשע
אם כן-מה כתוב? משטרת ישראל אין מעבר
אוהבים להדביק סטיקרים וכד' על הקירות/ארון/דלת/חלון? כן
אתם שמים מסגרות עם תמונות שלכם ושל קרובים? יש לי תמונה אחת במסגרת של בן דוד שלי.. ותמונה אחת לא במסגרת של אחותי במטווחים יש לכם פוסטרים? על כל הארון והדלת וגם קצת על הקיר :] אם כן-של מי/מה? אוונסנס.. הממ.. וכל מיני אנשים כוסים P: אם לא-למה?...... רוב הזמן,החדר שלכם מסודר או מבולגן? שואף לסידור מי מסדר? אתם/אמא/מנקה? אני בהתקפים קלים.. למי יש ת'חדר הכי יפה שאתה מכיר? לאזוכרת XD יש לך חדר גדול או קטן? בינוני

תשובות שיליייי..../images/Emo13.gif../images/Emo26.gif

יש לכם חדר פרטי? כן אם לא-עם מי אתם חולקים את החדר? לא חולקתת.. איזה צבע החדר שלכם? כחול אוהבים/שונאים ת'צבע? אוהבת ברורר.. אם הצבע של החדר שלכם לא היה כזה,איזה צבע הייתם רוצים שהוא יהיה? ורוד איך החדר מעוצב? אע ?! מה הפריט בחדר שאתה הכי אוהב ולא היית מוכן לוותר עליו? פוף כחול מפרווה מה הוא הפריט שהיית מוותר עליו בשמחה? מראה מכוערת שאני הכנתי חיחיחי יש לכם שלט על הדלת של החדר? כן אם כן-מה כתוב? "טל" אוהבים להדביק סטיקרים וכד' על הקירות/ארון/דלת/חלון? כן, זה מאגניב אתם שמים מסגרות עם תמונות שלכם ושל קרובים? כן חיחיי יש לכם פוסטרים? כן !! אם כן-של מי/מה? של הראל מויאל ואוונסנס אם לא-למה? יש אמרתיי .. רוב הזמן,החדר שלכם מסודר או מבולגן? מבולגן חיחיחיחי מי מסדר? אתם/אמא/מנקה? לפעמים אני לפעמים אמא למי יש ת'חדר הכי יפה שאתה מכיר? ממממ לבת דודה שלי אני חושבת יש לך חדר גדול או קטן? גדול

:]

יש לכם חדר פרטי?
כן. אם לא-עם מי אתם חולקים את החדר?
איזה צבע החדר שלכם?
צהוב בננה. אוהבים/שונאים ת'צבע?
פעם אהבתי, עכשיו אני בדרך לשנות. אם הצבע של החדר שלכם לא היה כזה,איזה צבע הייתם רוצים שהוא יהיה?
זה סוד, כי זה מקורי. איך החדר מעוצב?
מעוצב? אנערף. יש מיטה, טלויזיה, ארון, מדפים וזהו. מה הפריט בחדר שאתה הכי אוהב ולא היית מוכן לוותר עליו?
הארון. מה הוא הפריט שהיית מוותר עליו בשמחה?
המיטה, כי השבוע אני מחליפה אותה. יש לכם שלט על הדלת של החדר?
לא. אם כן-מה כתוב?
אוהבים להדביק סטיקרים וכד' על הקירות/ארון/דלת/חלון?
לא! אתם שמים מסגרות עם תמונות שלכם ושל קרובים?
כן :) יש לכם פוסטרים?
לא, בעצם אחד קטן והוא לא תלוי על הקיר, אלא על הלוח מודעות ובקושי רואים אותו. אם כן-של מי/מה?
אהמ של להקה אהובה. אם לא-למה?
אני יכולה לענות גם על זה, אני לא אוהבת יותר מדי צבעוני ובלאגן בעיינים. רוב הזמן,החדר שלכם מסודר או מבולגן?
מבולגן, אבל יש ימים שאני חוטפת קריזה ומתחילה להבריק אותו. מי מסדר? אתם/אמא/מנקה?
אני, ומנקה כשאני לא בבית. למי יש ת'חדר הכי יפה שאתה מכיר?
לאחת מהחברות הטחונות שלי. יש לך חדר גדול או קטן?
בינוני.

../images/Emo80.gif עונההה:)

יש לכם חדר פרטי? כן אם לא-עם מי אתם חולקים את החדר? אף אחד איזה צבע החדר שלכם? לבן.. אוהבים/שונאים ת'צבע? באמצע.. אם הצבע של החדר שלכם לא היה כזה,איזה צבע הייתם רוצים שהוא יהיה? כתום אפרסק איך החדר מעוצב? רגיל.. מיטה, שידה, שולחן כתיבה מחשב ודברים כאלה.. מה הפריט בחדר שאתה הכי אוהב ולא היית מוכן לוותר עליו? המראה הפרוותית והמחשב.. מה הוא הפריט שהיית מוותר עליו בשמחה? השידה יש לכם שלט על הדלת של החדר? כן אם כן-מה כתוב? החדר של אירי אוהבים להדביק סטיקרים וכד' על הקירות/ארון/דלת/חלון? כן מאודד.. אתם שמים מסגרות עם תמונות שלכם ושל קרובים? כן יש לכם פוסטרים? היו.. אם כן-של מי/מה? של הראל סקעת ואבריל לאבין..:) אם לא-למה? רוב הזמן,החדר שלכם מסודר או מבולגן? מבולגן מי מסדר? אתם/אמא/מנקה? אני ולפעמים מנקה למי יש ת'חדר הכי יפה שאתה מכיר? אממ.. מאיה חברה שלי.. יש לך חדר גדול או קטן? די גדול

KitiKiti

New member
שחכתי תתשובות חח איזה אבלה

יש לכם חדר פרטי?כן
איזה צבע החדר שלכם?לבן
אוהבים/שונאים ת'צבע?צבע רגיל...
אם הצבע של החדר שלכם לא היה כזה,איזה צבע הייתם רוצים שהוא יהיה?תכלת
איך החדר מעוצב?בעיצוב שלי..עם הרבה כריות צעצועים ולבבות מעץ שהדבקתי
מה הפריט בחדר שאתה הכי אוהב ולא היית מוכן לוותר עליו?קופסת מכתבים
מה הוא הפריט שהיית מוותר עליו בשמחה?לא הייתי מוותרת על שום דבר הכל חשוב אצלי בחדר
יש לכם שלט על הדלת של החדר?כן..יש לי המון דברים על הדלת.. דולפים מעץ,3 פרחים מעץ,החדר של קרן(שלט בצבע סגול כמו הדלת..הצבע האהוב עליי),שלט "זהירות!חדר זה שייך לבלגניסט גדול" שחט "BE BY MY SIDE" וכמה מדבקות יפות.. אם כן-מה כתוב? אוהבים להדביק סטיקרים וכד' על הקירות/ארון/דלת/חלון?כן,אבל לא הארון הוא חדש ויפה אתם שמים מסגרות עם תמונות שלכם ושל קרובים?לא יש לכם פוסטרים?כן אם כן-של מי/מה?3 פוסטרים של 50CENT,של גרין דיי,ואחד של אשטון קוצ'ר רוב הזמן,החדר שלכם מסודר או מבולגן?מבולגן מי מסדר? אתם/אמא/מנקה?אני.אמא שלי לא משרתת ואנחנו לא עשירים למי יש ת'חדר הכי יפה שאתה מכיר?מיה מהמורדים יש לך חדר גדול או קטן?בינוני END!!

למעלה