galush forever
New member
עונה! ../images/Emo124.gif
יש לכם חדר פרטי? כן! איזה כיף?
אם לא-עם מי אתם חולקים את החדר? לא חולקת! איזה צבע החדר שלכם? לבן ותכלת אוהבים/שונאים ת'צבע? הוא כבר די מאוס כן
אם הצבע של החדר שלכם לא היה כזה,איזה צבע הייתם רוצים שהוא יהיה? אני קצת מחכה עד סוף ההתנתקות בשביל לצבוע לכתום
(אני לא נגד ההתנתקות - אין לי דעה פוליטית, פשוט אני לא רוצה שיגידו דברים וזה) - זה צבע מאוד חי! איך החדר מעוצב? אממ תראו לא הכי טרנדי
אבל אני בטוח אחליף אותו... מה הפריט בחדר שאתה הכי אוהב ולא היית מוכן לוותר עליו? אני מאוד אוהבת את המחשב - והצג של המחשב שלי ורוד שטוח שקוף מאוסטרליה זה חבל על הזמן
ואני גם חולה על הגיטרה שלי כמובן!
מה הוא הפריט שהיית מוותר עליו בשמחה? הוילון הקשיש הזה שנראה של סבתא של סבתא... וגם אני צריכה סט מצעים חדש דחוווף. יש לכם שלט על הדלת של החדר? כן! אחד שהכנתי כשהייתי ממש פיצית. אם כן-מה כתוב? 'החדר של גלוש' אוהבים להדביק סטיקרים וכד' על הקירות/ארון/דלת/חלון? ברור! יש לי יותר סטיקרים מפוסטרים - בעיקר של שלום וזה, אבל אני בכלל לא מזוהה עם אף זרם. אני רק רוצה שלום!
אתם שמים מסגרות עם תמונות שלכם ושל קרובים? יש לי תמונה ממוסגרת של כל המשפחה על השולחן. יש לכם פוסטרים? יש לי טונה במגירה אבל אני מחכה שאני אחליף עיצוב. אם כן-של מי/מה? זמרות, זמרים, כרזות של סרטים ועוד... אם לא-למה? יש לי
רוב הזמן,החדר שלכם מסודר או מבולגן? מסודר מאוד ואני מקפידה על זה! מי מסדר? אתם/אמא/מנקה? אני! למי יש ת'חדר הכי יפה שאתה מכיר? לתמיר, אח שלי! יש לו חדר מדהים! הוא השתלט עליו בחופש וצבע וכו'... יש לך חדר גדול או קטן? בינוני כזה...
יש לכם חדר פרטי? כן! איזה כיף?