שאלון על החדר שלכם

שאלון על החדר שלכם

יש לכם חדר פרטי? אם לא-עם מי אתם חולקים את החדר? איזה צבע החדר שלכם? אוהבים/שונאים ת'צבע? אם הצבע של החדר שלכם לא היה כזה,איזה צבע הייתם רוצים שהוא יהיה? איך החדר מעוצב? מה הפריט בחדר שאתה הכי אוהב ולא היית מוכן לוותר עליו? מה הוא הפריט שהיית מוותר עליו בשמחה? יש לכם שלט על הדלת של החדר? אם כן-מה כתוב? אוהבים להדביק סטיקרים וכד' על הקירות/ארון/דלת/חלון? אתם שמים מסגרות עם תמונות שלכם ושל קרובים? יש לכם פוסטרים? אם כן-של מי/מה? אם לא-למה? רוב הזמן,החדר שלכם מסודר או מבולגן? מי מסדר? אתם/אמא/מנקה? למי יש ת'חדר הכי יפה שאתה מכיר? יש לך חדר גדול או קטן?

בלבוש1

New member
עונה!!!../images/Emo3.gif

יש לכם חדר פרטי? כן אם לא-עם מי אתם חולקים את החדר?-- איזה צבע החדר שלכם?לבן אוהבים/שונאים ת'צבע? אוהבת
אם הצבע של החדר שלכם לא היה כזה,איזה צבע הייתם רוצים שהוא יהיה?כחול..
איך החדר מעוצב? אממ.. בסדר מה הפריט בחדר שאתה הכי אוהב ולא היית מוכן לוותר עליו? הארון בגדים שלי.. מה הוא הפריט שהיית מוותר עליו בשמחה? הארון שליי יש לכם שלט על הדלת של החדר?כן
אם כן-מה כתוב?welcome to my room! אוהבים להדביק סטיקרים וכד' על הקירות/ארון/דלת/חלון? לא
אתם שמים מסגרות עם תמונות שלכם ושל קרובים?לא יש לכם פוסטרים? עוד מעט יקנו לי..
אם כן-של מי/מה? לא יודעת אם לא-למה? -- רוב הזמן,החדר שלכם מסודר או מבולגן? מסודר
מי מסדר? אתם/אמא/מנקה? אני ואמא למי יש ת'חדר הכי יפה שאתה מכיר? לכמה חברות שלי..
יש לך חדר גדול או קטן? בינוני וחמוד
אז... בה בי! שאלון כיפי!! ענבל!

ady18

Well-known member
תשובות

יש לכם חדר פרטי?כן אם לא-עם מי אתם חולקים את החדר?- איזה צבע החדר שלכם?שמנת כזה אוהבים/שונאים ת'צבע?לא אם הצבע של החדר שלכם לא היה כזה,איזה צבע הייתם רוצים שהוא יהיה?חדשתי אותו איך החדר מעוצב?ספריה לא גדולה שולחן מחשב טלויזה מיטה תמונה ושני ארונות מה הפריט בחדר שאתה הכי אוהב ולא היית מוכן לוותר עליו?מיטה טלויזה ומחשב מה הוא הפריט שהיית מוותר עליו בשמחה?אמממ לא יודעת יש לכם שלט על הדלת של החדר?לא אם כן-מה כתוב? אוהבים להדביק סטיקרים וכד' על הקירות/ארון/דלת/חלון?פעם אתם שמים מסגרות עם תמונות שלכם ושל קרובים?שלי איזה שתים יש לכם פוסטרים?לא אם כן-של מי/מה?תמונה צבעונית כזאת ועוד שתים כאלה של חיות אם לא-למה? רוב הזמן,החדר שלכם מסודר או מבולגן?מבולגן מי מסדר? אתם/אמא/מנקה?אמא למי יש ת'חדר הכי יפה שאתה מכיר?תלוי יש לך חדר גדול או קטן?גדול

מתוקה777

New member
עונההה

יש לכם חדר פרטי?כן אם לא-עם מי אתם חולקים את החדר? איזה צבע החדר שלכם?לבן אוהבים/שונאים ת'צבע?שונאת את הצבע אם הצבע של החדר שלכם לא היה כזה,איזה צבע הייתם רוצים שהוא יהיה?כחול איך החדר מעוצב?בסדר רגיל מה הפריט בחדר שאתה הכי אוהב ולא היית מוכן לוותר עליו?המיטה
מה הוא הפריט שהיית מוותר עליו בשמחה?המערכת סטריאו יש לכם שלט על הדלת של החדר?כן אם כן-מה כתוב?מור אוהבים להדביק סטיקרים וכד' על הקירות/ארון/דלת/חלון?כן אתם שמים מסגרות עם תמונות שלכם ושל קרובים?לא יש לכם פוסטרים?לא אם כן-של מי/מה? אם לא-למה?כי ככה חחח רוב הזמן,החדר שלכם מסודר או מבולגן?מבולגן מי מסדר? אתם/אמא/מנקה?אני למי יש ת'חדר הכי יפה שאתה מכיר?אממ לחברה שלי ענת יש לך חדר גדול או קטן?בינוני

Smashed Tear

New member
עונה ../images/Emo23.gif

יש לכם חדר פרטי? כן. איזה צבע החדר שלכם? לבן, ומשעמם. אוהבים\שונאים את הצבע? הוא בסדר.. רגיל... העיקר לא וורוד. איזה צבע הייתם רוצים שיהיה? שחור..
הפריט הכי יקר בחדר: האק' שלי... אמ.. והאוגרת שלי.. שהכלוב שלה נמצא אצלי בחדר... ואיזה סירחון יש מזה
הפריט שהיית מוותר עליו בשמחה? אממ.. הספרים המיותרים. יש לכם שלט על החדר של הדלת? לא. אוהבים להדביק סטיקרים\פוסטרים וכ'ו..? אמ.. כן אבל לא מדביקה... לא יודעת למה.. =\ לא אין לי תמונות... יש לכם פוסטרים? כן.. של בעלי חיים... אבל שוב, הם לא תלויים. רוב הזמן החדר שלי נראה כמו מזבלה. מי מסדר? סבתא חח.. אני לא מכירה שום חדרים אחרים... החדר הוא קטן כזה.. לא צריך גדול...

Fairy Of Music

New member
../images/Emo79.gifפרה|../images/Emo15.gifלחדר שלי 3 פינות..../images/Emo3.gif

יש לכם חדר פרטי?יאפ אם לא-עם מי אתם חולקים את החדר?- איזה צבע החדר שלכם?אפרסק
אוהבים/שונאים ת'צבע?הוא בסדר.. אם הצבע של החדר שלכם לא היה כזה,איזה צבע הייתם רוצים שהוא יהיה?המ..שחור/אדום איך החדר מעוצב?אין לי כוח לפרט
מה הפריט בחדר שאתה הכי אוהב ולא היית מוכן לוותר עליו?מיי מחשבי [טוב נו הוא יותר של אחי
] מה הוא הפריט שהיית מוותר עליו בשמחה?המ..הארון מחשב P: יש לכם שלט על הדלת של החדר?לא ממש שלט
כתוב על הדלת X: אם כן-מה כתוב?"החדש של שני" X: אוהבים להדביק סטיקרים וכד' על הקירות/ארון/דלת/חלון?יא
אתם שמים מסגרות עם תמונות שלכם ושל קרובים?אבא שלי שם לי בלי רשות
חוצף ]; יש לכם פוסטרים?לע אם כן-של מי/מה? אם לא-למה?ככה P: רוב הזמן,החדר שלכם מסודר או מבולגן?הכי מבולגן שאתם יכולים לחשוב עליו X: מי מסדר? אתם/אמא/מנקה?אבא מסדר אמא מנקה
למי יש ת'חדר הכי יפה שאתה מכיר?לודעת
יש לך חדר גדול או קטן?

עונהה../images/Emo9.gif

יש לכם חדר פרטי
כן... איזה צבע החדר שלכם
לבן... אוהבים/שונאים ת'צבע
מסתדרים
אם הצבע של החדר שלכם לא היה כזה,איזה צבע הייתם רוצים שהוא יהיה
שיהיה בו קיר בתכלת... איך החדר מעוצב
לונג... ספריה מיטה ארון... וזהו... מה הפריט בחדר שאתה הכי אוהב ולא היית מוכן לוותר עליו? המיטה
מה הוא הפריט שהיית מוותר עליו בשמחה?כל השאר
יש לכם שלט על הדלת של החדר? לא... אוהבים להדביק סטיקרים וכד' על הקירות/ארון/דלת/חלון? פעם יותר אהבתי.. אתם שמים מסגרות עם תמונות שלכם ושל קרובים? שלי... יש לכם פוסטרים? לא... אם לא-למה? יש לי אבל לא תלויים... רוב הזמן,החדר שלכם מסודר או מבולגן
מבולגן... וזה בלשון המעטה... מי מסדר? אתם/אמא/מנקה
אמא... למי יש ת'חדר הכי יפה שאתה מכיר? יש לך חדר גדול או קטן?

טחעןא53ב42פ

יש לכם חדר פרטי? כע איסה כיף שיואו P: אם לא-עם מי אתם חולקים את החדר? עם הבובות שלי |: איזה צבע החדר שלכם? ורוד כזה של פקאצות... עם פיות ושטויות... מנוגד לחלוטין מהאופי שלי בוא נגיד ככה P: אוהבים/שונאים ת'צבע? שונאת. מאוד שונאת XD אם הצבע של החדר שלכם לא היה כזה,איזה צבע הייתם רוצים שהוא יהיה? שחור אדום מעוצב בסגנון סיני O: אני אוהבת. איך החדר מעוצב? בסגנון פקאצי-פייתי-חלומי שכזה. מה הפריט בחדר שאתה הכי אוהב ולא היית מוכן לוותר עליו? אממ לא נראה לי שיש כזה... מה הוא הפריט שהיית מוותר עליו בשמחה? הצבע של החדר D: יש לכם שלט על הדלת של החדר? נמ.. לא אם כן-מה כתוב? :} אוהבים להדביק סטיקרים וכד' על הקירות/ארון/דלת/חלון? נה. לא ממש... אתם שמים מסגרות עם תמונות שלכם ושל קרובים? לא S: יש לכם פוסטרים? ניאט אם כן-של מי/מה? אם לא-למה? לא כיף להדביק פוסטרים P: זה לא בריא. נו לא יודעת למה לא רוב הזמן,החדר שלכם מסודר או מבולגן? תמיד מסודר. אמ... אני חולת נקיון X: מי מסדר? אתם/אמא/מנקה? אני למי יש ת'חדר הכי יפה שאתה מכיר? אמממ אני לא ממש יודעת S: יש לך חדר גדול או קטן? סטנדרטי... רגיל :}

Eti No Name

New member
נההההההההההההה ../images/Emo14.gif

יש לכם חדר פרטי? כן אם לא-עם מי אתם חולקים את החדר? איזה צבע החדר שלכם? כתום וורוד
אוהבים/שונאים ת'צבע? אוהבת!
אם הצבע של החדר שלכם לא היה כזה,איזה צבע הייתם רוצים שהוא יהיה? ירוק
איך החדר מעוצב? אממ..פשוט אבל יפה מה הפריט בחדר שאתה הכי אוהב ולא היית מוכן לוותר עליו? המיטה שלי
מה הוא הפריט שהיית מוותר עליו בשמחה? ההדום הלא קשור שצבע אדום
יש לכם שלט על הדלת של החדר? כן אם כן-מה כתוב? Eti אוהבים להדביק סטיקרים וכד' על הקירות/ארון/דלת/חלון?לאא.. אתם שמים מסגרות עם תמונות שלכם ושל קרובים? כן
יש לכם פוסטרים? יאפ אם כן-של מי/מה? של הבקסטריט
אם לא-למה? רוב הזמן,החדר שלכם מסודר או מבולגן? חצי חצי חח
מי מסדר? אתם/אמא/מנקה? כולם חח
למי יש ת'חדר הכי יפה שאתה מכיר? לי
יש לך חדר גדול או קטן? באמצע

../images/Emo110.gif

יש לכם חדר פרטי
כע
אם לא-עם מי אתם חולקים את החדר
^ איזה צבע החדר שלכם
לבןן אבל ביום שישי הבא אנחנו צובעיםם.. אני צובעת לכחול/ תכלת
אוהבים/שונאים ת'צבע
אני אוהבת לבן אבל כחול יהיה יותר יפה
אם הצבע של החדר שלכם לא היה כזה, איזה צבע הייתם רוצים שהוא יהיה
חיחיחיחיחי^^^^^ איך החדר מעוצב
סבבה
מה הפריט בחדר שאתה הכי אוהב ולא היית מוכן לוותר עליו
מיטה חחחח מה הוא הפריט שהיית מוותר עליו בשמחה
אין כזה
יש לכם שלט על הדלת של החדר
כעעע חחחח אבל מלפניי שנתיים
אם כן-מה כתוב
החדר של מיכל (מה חשבתם שיהיה כתוב
) אוהבים להדביק סטיקרים וכד' על הקירות/ארון/דלת/חלון
כעעעע
אתם שמים מסגרות עם תמונות שלכם ושל קרובים
לא
רק 2 חחחחח יש לכם פוסטרים
כעע אם כן-של מי/מה
1 של אהבבה מעבר לפינה וכמה של אגם רודברג וכמה שם סקעת
אם לא-למה
^ רוב הזמן,החדר שלכם מסודר או מבולגן
מבולגן חחחחח מי מסדר
אתם/אמא/מנקה
כל פעם משו אחר חחחח למי יש ת'חדר הכי יפה שאתה מכיר
לי
יש לך חדר גדול או קטן
חיחי בינוני

NiKi†a

New member
=]

יש לכם חדר פרטי? כן אם לא-עם מי אתם חולקים את החדר? איזה צבע החדר שלכם? כחול ולבן אוהבים/שונאים ת'צבע? אוהבת אם הצבע של החדר שלכם לא היה כזה,איזה צבע הייתם רוצים שהוא יהיה? סגול בהיר איך החדר מעוצב? יפה מה הפריט בחדר שאתה הכי אוהב ולא היית מוכן לוותר עליו? המערכת, המחשב מה הוא הפריט שהיית מוותר עליו בשמחה? שומדבר יש לכם שלט על הדלת של החדר? לא אם כן-מה כתוב? אוהבים להדביק סטיקרים וכד' על הקירות/ארון/דלת/חלון? לא אתם שמים מסגרות עם תמונות שלכם ושל קרובים? לא בדיוק :S יש לכם פוסטרים? נכון אם כן-של מי/מה? פאפא רואץ', היהודים ואורפנד לנד אם לא-למה? רוב הזמן,החדר שלכם מסודר או מבולגן? מבולגן מי מסדר? אתם/אמא/מנקה? המנקה למי יש ת'חדר הכי יפה שאתה מכיר? גל יש לך חדר גדול או קטן? יחסית גדול אני משערת..

מסטולית

New member
אני וחדרי ../images/Emo9.gif

יש לכם חדר פרטי? לא אם לא-עם מי אתם חולקים את החדר? איזה צבע החדר שלכם? תכלת אבל בקרוב אני אצבע לכתום
אוהבים/שונאים ת'צבע? אוהבים!!!! אבל צריך שינוי קצת :) אם הצבע של החדר שלכם לא היה כזה,איזה צבע הייתם רוצים שהוא יהיה? כתום! איך החדר מעוצב? יפהההההה מה הפריט בחדר שאתה הכי אוהב ולא היית מוכן לוותר עליו? פיס גדול שתלוי על הקיר מה הוא הפריט שהיית מוותר עליו בשמחה? מממ.. הארונית אולי? לאדעת יש לכם שלט על הדלת של החדר? כן.. אם כן-מה כתוב? peace now! אוהבים להדביק סטיקרים וכד' על הקירות/ארון/דלת/חלון? לא סטיקרים, מודעות אתם שמים מסגרות עם תמונות שלכם ושל קרובים? לא יש לכם פוסטרים? כה אם כן-של מי/מה? של הופעות אם לא-למה? :) רוב הזמן,החדר שלכם מסודר או מבולגן? מבולגן מי מסדר? אתם/אמא/מנקה? אני - בגלל זה הוא בבלאגן :) למי יש ת'חדר הכי יפה שאתה מכיר? לי!!!! יש לך חדר גדול או קטן? קטן, אבל זה נחמד לי ככה

la nana 2004

New member
עונהההה

יש לכם חדר פרטי? כן אם לא-עם מי אתם חולקים את החדר? איזה צבע החדר שלכם? לבן אוהבים/שונאים ת'צבע? ממש לא! בעעע אם הצבע של החדר שלכם לא היה כזה,איזה צבע הייתם רוצים שהוא יהיה?סגול בהיר איך החדר מעוצב? מכוער... מה הפריט בחדר שאתה הכי אוהב ולא היית מוכן לוותר עליו? מערכת סיטראו מה הוא הפריט שהיית מוותר עליו בשמחה? מדפים שיש לי על הקיר יש לכם שלט על הדלת של החדר? כן, הרבה אם כן-מה כתוב? החדר של הנסיכה אוהבים להדביק סטיקרים וכד' על הקירות/ארון/דלת/חלון? לא אתם שמים מסגרות עם תמונות שלכם ושל קרובים? לא יש לכם פוסטרים? כן! אם כן-של מי/מה? המורדים, קטנטנות, פלוריסיינטה, אורלנדו בלום, מקפליי וחיות. אם לא-למה? רוב הזמן,החדר שלכם מסודר או מבולגן? מבולגן מי מסדר? אני אתם/אמא/מנקה? אמא\אבא למי יש ת'חדר הכי יפה שאתה מכיר? לילדה מהכיתה שלי יש לך חדר גדול או קטן? די קטן

YoUr AnGeL gIrL

New member
../images/Emo3.gif

יש לכם חדר פרטי? כן אם לא-עם מי אתם חולקים את החדר? אף אחד! איזה צבע החדר שלכם? ורוד אוהבים/שונאים ת'צבע? אוהבת אם הצבע של החדר שלכם לא היה כזה,איזה צבע הייתם רוצים שהוא יהיה? תכלת איך החדר מעוצב? סבבה
מה הפריט בחדר שאתה הכי אוהב ולא היית מוכן לוותר עליו? מיטה P: והבגדים :} מה הוא הפריט שהיית מוותר עליו בשמחה? אמ כלום.. יש לכם שלט על הדלת של החדר? כן אם כן-מה כתוב? החדר של אלונה
אוהבים להדביק סטיקרים וכד' על הקירות/ארון/דלת/חלון? לא אתם שמים מסגרות עם תמונות שלכם ושל קרובים? לא יש לכם פוסטרים? לא אם כן-של מי/מה? - אם לא-למה? סתם הורס :\ וגם אין של מי לשים P: רוב הזמן, החדר שלכם מסודר או מבולגן? די מסודר.. מי מסדר? אתם/אמא/מנקה? אני למי יש ת'חדר הכי יפה שאתה מכיר? אמ לאחותי.. גם לי יש P: יש לך חדר גדול או קטן? בינוני..

Swid666

New member
מעי

יש לכם חדר פרטי? יאפ אם לא-עם מי אתם חולקים את החדר? - איזה צבע החדר שלכם? לבן משעמם אוהבים/שונאים ת'צבע? לא אוהבת אם הצבע של החדר שלכם לא היה כזה,איזה צבע הייתם רוצים שהוא יהיה? משהו עם גוונים של כחול איך החדר מעוצב? הוא לא מעוצב. מה הפריט בחדר שאתה הכי אוהב ולא היית מוכן לוותר עליו? כל מיני מה הוא הפריט שהיית מוותר עליו בשמחה? טלויזיה! יש לכם שלט על הדלת של החדר? לא, יש לי סטיקרים אם כן-מה כתוב? "בשר זה רצח", "לבעלי חיים יש זכויות", "צמחונות מצילה חיים" אוהבים להדביק סטיקרים וכד' על הקירות/ארון/דלת/חלון? הו, כן ^&^ אתם שמים מסגרות עם תמונות שלכם ושל קרובים? לא, אימא שלי שמה לי =/ יש לכם פוסטרים? כן אם כן-של מי/מה? של ואלו מ-HIM אם לא-למה? - רוב הזמן,החדר שלכם מסודר או מבולגן? מבולגן מי מסדר? אתם/אמא/מנקה? אף אחד
אבל חברות שלי היו פה לפני כמה ימים וסידרו אותו. למי יש ת'חדר הכי יפה שאתה מכיר? המממ... יש לך חדר גדול או קטן? בינוני

wonders

New member
עונה :)

יש לכם חדר פרטי? אכן אם לא-עם מי אתם חולקים את החדר?- איזה צבע החדר שלכם?סגול אוהבים/שונאים ת'צבע?אוהבת אם הצבע של החדר שלכם לא היה כזה,איזה צבע הייתם רוצים שהוא יהיה? איך החדר מעוצב?הוא די חדש.. אז לא יודעת. מה הפריט בחדר שאתה הכי אוהב ולא היית מוכן לוותר עליו? מיטה? מה הוא הפריט שהיית מוותר עליו בשמחה? לא מוותרת על כלום יש לכם שלט על הדלת של החדר?לא אם כן-מה כתוב?- אוהבים להדביק סטיקרים וכד' על הקירות/ארון/דלת/חלון?כן.. לא נותנים לי אבל אתם שמים מסגרות עם תמונות שלכם ושל קרובים? כן יש לכם פוסטרים? לא אם כן-של מי/מה?- אם לא-למה? לא מרשים לי, החדר חדש וזה יהרוס ת'קירות רוב הזמן,החדר שלכם מסודר או מבולגן? מבולגן מי מסדר? אתם/אמא/מנקה? מכריחים אותי לנקות למי יש ת'חדר הכי יפה שאתה מכיר? לי D: יש לך חדר גדול או קטן?קטן יחסית

G i N g N i T

New member
../images/Emo54.gif

יש לכם חדר פרטי? כע אם לא-עם מי אתם חולקים את החדר?- איזה צבע החדר שלכם? ורוד-סגול בלעכס אוהבים/שונאים ת'צבע? שונאים אם הצבע של החדר שלכם לא היה כזה,איזה צבע הייתם רוצים שהוא יהיה? ממ אני לא יודעת.. צריכה להחליט.. איך החדר מעוצב? ממ מעוצב... מה הפריט בחדר שאתה הכי אוהב ולא היית מוכן לוותר עליו? מחשב
מה הוא הפריט שהיית מוותר עליו בשמחה? כלמיני יש לכם שלט על הדלת של החדר? נופ אם כן-מה כתוב?- אוהבים להדביק סטיקרים וכד' על הקירות/ארון/דלת/חלון? מממ פוסטרים כע אתם שמים מסגרות עם תמונות שלכם ושל קרובים? ממ יש קצת יש לכם פוסטרים? כע אם כן-של מי/מה? גוד שארלוט, סימפל פלאן וגרין דיי אם לא-למה? רוב הזמן,החדר שלכם מסודר או מבולגן? חצי חצי
מי מסדר? אתם/אמא/מנקה? אני..:-S למי יש ת'חדר הכי יפה שאתה מכיר? ממ לאדעת יש לך חדר גדול או קטן? לאדעת

J a M i T i

New member
../images/Emo42.gif

יש לכם חדר פרטי? כן אם לא-עם מי אתם חולקים את החדר? עם החתול, לפעמים. איזה צבע החדר שלכם? סגול אוהבים/שונאים ת'צבע? אוהבת אם הצבע של החדר שלכם לא היה כזה,איזה צבע הייתם רוצים שהוא יהיה? אדום איך החדר מעוצב? יפה
מה הפריט בחדר שאתה הכי אוהב ולא היית מוכן לוותר עליו? כולם >< מה הוא הפריט שהיית מוותר עליו בשמחה? הארון. יש לכם שלט על הדלת של החדר? כן אם כן-מה כתוב? "ימיט", ועוד אחד "ימיט" ואחד נוסף "ימיט" ואפילו עוד אחד~ "ימיט" אוהבים להדביק סטיקרים וכד' על הקירות/ארון/דלת/חלון? לא אתם שמים מסגרות עם תמונות שלכם ושל קרובים? יש לי מסגרת אחת שקבלתי ליום ההולדת עם תמונה שלי, והיה לי את של אחי אבל הוא מעפן אז שמתי שם איזו כוסית שאני מכירה יש לכם פוסטרים? כן אם כן-של מי/מה? של בעלי חיים, כי היה לי ציור מכוער על הדלת ורציתי להעלים אותו אם לא-למה? רוב הזמן,החדר שלכם מסודר או מבולגן? מבולגן מעט מי מסדר? אתם/אמא/מנקה? אני/אמא למי יש ת'חדר הכי יפה שאתה מכיר? לי, כמובן. יש לך חדר גדול או קטן? קטן, אבל בשבועות הקרובים ישברו קיר.

עונה

יש לכם חדר פרטי? כה אם לא-עם מי אתם חולקים את החדר? -- איזה צבע החדר שלכם? כתום אוהבים/שונאים ת'צבע? אוהבים אם הצבע של החדר שלכם לא היה כזה,איזה צבע הייתם רוצים שהוא יהיה? --- איך החדר מעוצב? יפה.. מה הפריט בחדר שאתה הכי אוהב ולא היית מוכן לוותר עליו? הבובות שלי מה הוא הפריט שהיית מוותר עליו בשמחה? כלום יש לכם שלט על הדלת של החדר? לא אם כן-מה כתוב? --- אוהבים להדביק סטיקרים וכד' על הקירות/ארון/דלת/חלון? ממש לא אתם שמים מסגרות עם תמונות שלכם ושל קרובים? כה יש לכם פוסטרים? לא אם כן-של מי/מה? --- אם לא-למה? לא בא לי רוב הזמן,החדר שלכם מסודר או מבולגן? מסודר מי מסדר? אתם/אמא/מנקה? אני, סבתא, אמא ומנקה:) למי יש ת'חדר הכי יפה שאתה מכיר? לבנות דודות שלי עדי ועמית יש לך חדר גדול או קטן? גדול אחלה שאלון

D o o S h a

New member
עוניההההה

יש לכם חדר פרטי? כע! אם לא-עם מי אתם חולקים את החדר? -- איזה צבע החדר שלכם? סגול אוהבים/שונאים ת'צבע? אוהבת מאוד!! אם הצבע של החדר שלכם לא היה כזה,איזה צבע הייתם רוצים שהוא יהיה? ממ... סגול ממש מתאים לרהיטים... איך החדר מעוצב? מה זה איך? מעוצב! מה הפריט בחדר שאתה הכי אוהב ולא היית מוכן לוותר עליו? שולחן לפיצ'פקס ואיפור וכמובן המיטה שלי מה הוא הפריט שהיית מוותר עליו בשמחה? ארון.. בא לי אחר.. הוא נורא מעצבן! יש לכם שלט על הדלת של החדר? לאאא בעעע אם כן-מה כתוב? -- אוהבים להדביק סטיקרים וכד' על הקירות/ארון/דלת/חלון? לא.. זה הורס אותם והצבע יתקלף עוד שנה שכאני לא ירצה ת'סטיקרים יותר ויוריד אותם אתם שמים מסגרות עם תמונות שלכם ושל קרובים? לא בחדר שלי יש לכם פוסטרים? לא אם כן-של מי/מה? אם לא-למה? כי זה לא מתאים לי לחדר... רוב הזמן,החדר שלכם מסודר או מבולגן? מאודד מבולגן מי מסדר? אתם/אמא/מנקה? מנקה.. חח למי יש ת'חדר הכי יפה שאתה מכיר? לחברה טובה שלי! יש לך חדר גדול או קטן? גדול יחסית

למעלה