- שאלון סקעתי -

../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

זהו
אני נפגעתי
ידעתי שאתה לא אוהב אותי
הייתי צריכה לתת לך לאנוס את תומי
כולם עושים לי את זה
אף אחד לא אוהב אותי
הייה שלום עולם אכזר
אני פשוט, אתאמן לי בקפיצות מעל המעקה של המרפסת

זה ממש סאדו מאזו נפשי מה שאתה עושה

לי! מה זה הדבר הזה? קודם מאיים עלי באלימות, אחר כך נותן לי למות, ואז מחבק אותי ואוהב אותי?! זה לא הולך ככה
אתה תצטרך לעבוד הרבה כדי שאני אסלח לך
תנסה עם שוקולד, זה עוזר
זרוק תאריך

עונה על חלק.

שיר שהכי מרגש אותכם : בתוך בכמה הופעת ואירועים של הראל הייתם ? 1 ההופעה שהכי נהנתם בה : הפסטיגל לעוף \ עודני ילד ? לעוף הראל עם כובע או בלי ? לא משנה לי האם פגשתם את הראל כבר ? לא אם כן - כמה פעמים ? 0 אם לא - מה תרצו להגיד לו בפעם הראשונה שתפגשו אותו? כלום האם אי פעם בכית בגלל הראל ? כן אם איי פעם הבאתם לו מתנה ? לא האם איי פעם שלחתם לו מכתב ? כן, והוא לא קיבל נראלי שמכירה אותך, תגידי את.

../images/Emo182.gif../images/Emo23.gifאנייי../images/Emo9.gif

כללי - שם:
קרן גיל:
16 כיתה:
י'
אוהב אהוב:
מה? שתיה אהובה:
פאנטה זמר\זמרת\להקה אהובים (תחשבו פעמים לפני שאתם עונים
):
הראלי דהההה יש חבר\ה?
לא אם כן - כמה זמן ?--- טלפון אחרון שעשית:
לא זכור לי
הבן אדם האחרון שחיבקתם:
אמא הראליייי שיר שהכי מרגש אתכם:
הכללללללל בכמה הופעת ואירועים של הראל הייתם?
אמממ פסטיגל, ההופעה של כ"נ ברעננה, קניון ערים כ"ס (האירוע של המשמר האזרחי), פסטיבל YES, פסטיבלHOT,וכרגע יש לי בלק אאוט ואני לא זוכרת במה עוד
ההופעה שהכי נהנתם בה:
כל הופעה! לעוף \ עודני ילד?
קשה, קשה. הראל עם כובע או בלי?
עם
כבר שכחתי איך הוא נראה עם כובע האם פגשתם את הראל כבר?
אם כן - כמה פעמים?
אם לא - מה תרצו להגיד לו בפעם הראשונה שתפגשו אותו?
"אני לא מאמינה" האם אי פעם בכית בגלל הראל?
כן, בכיתי בגללו ואבכה בגללו. אם איי פעם הבאתם לו מתנה?
לא, אבל אני חושבת על לשלוח לו מתנה לכתובת מעריצים... האם איי פעם שלחתם לו מכתב?
לא שלחתי, אבל המכתב כתוב כבר על טיוטה, אני צריכה להעביר לנורמלי. כללי מהיר מסנג'ר\איי סי קיו?
אי סי פיצה \ המבורגר?
קולה \ פפסי?
קולה, איכס פפסי. טלוויזיה\מחשב?
מחשב חתול\כלב?
חתול, החיה הראשונה שהייתה לי. חזיר יבלות צעיר\חמור?
לא הבנתי
מצלמה ידגיטלית או רגילה?
כל מצלמה והייתרונות שלה. אלבומים - אחד גדול או מלא קטנים?
אחד גדול, אבל אם יש נושא כמו המורדים או הראל אז כמה קטנים. ישן עם דובי?
לא. דיסקים - צריבה או קניה?
צריבה, יש רק חלק שאני ממש מעריכה ומעדיפה לקנות. יש לך סקייפ?
לא עט\עיפרון?
עט, אבל סוג מסוים ה-0.4 זה שעולה 11 ש"ח... ושאלה לסיום: האם את\ה מכיר\ה אותי?
יאפ

עונה

כללי - שם: מורן גיל: 17 כיתה: י"א אוכל אהוב: מה שטעים שתיה אהובה : קולה זמר\זמרת\להקה אהובים (תחשבו פעמים לפני שאתם עונים ) : הראל סקעת!!!!! יש חבר\ה ? לא אם כן - כמה זמן ? טלפון אחרון שעשית : לאף אחד הבן אדם האחרון שחיבקתם :אף אחד הראליייי שיר שהכי מרגש אותכם : שלכת בכמה הופעת ואירועים של הראל הייתם ? 1 ההופעה שהכי נהנתם בה : בפסטיגל... היחידה שהייתי לעוף \ עודני ילד ? עודני ילד הראל עם כובע או בלי ? גם וגם האם פגשתם את הראל כבר ? לא אם כן - כמה פעמים ? 0 אם לא - מה תרצו להגיד לו בפעם הראשונה שתפגשו אותו? אני אוהבת אותך!!! האם אי פעם בכית בגלל הראל ? כן אם איי פעם הבאתם לו מתנה ? לא האם איי פעם שלחתם לו מכתב ? כן כללי מהיר מסנג'ר\איי סי קיו ? אייסיקיו פיצה \ המבורגר ? המבורגר קולה \ פפסי ? קולה טלוויזיה\מחשב ? טלויזיה חתול\כלב ? חתול חזיר יבלות צעיר\חמור ? חמור מצלמה ידגיטלית או רגילה ? רגילה אלבומים - אחד גדול או מלא קטנים ? מלא קטנים יושן עם דובי ? ממש לא. דיסקים - צריבה או קניה ? תלוי.. אם זה של הראל אז קנייה. יש לך סקייפ ? בטח עט\עיפרון ? עט ושאלה לסיום : האם את\ה מכיר\ה אותי ? לא יודעת

aNaTi 17

New member
עכשיו אני ../images/Emo26.gif

כללי -
שם: ענת
כיתה: י"ב
אוהב אהוב: אין
שתיה אהובה: קולה
זמר\זמרת\להקה אהובים (תחשבו פעמים לפני שאתם עונים ): הראל סקעת!!
יש חבר\ה ? לא
אם כן - כמה זמן ? אין
טלפון אחרון שעשית : לחברה- מירב!
הבן אדם האחרון שחיבקתם : אמממממממ אמא שלי, חזרה ביום שישי מחו"ל...
שיר שהכי מרגש אותכם : עודני ילד
בכמה הופעת ואירועים של הראל הייתם ? 2
ההופעה שהכי נהנתם בה : נהניתי מאודדדד בשתי ההופעות שהייתי בהם, אחד בסופרלנד והשני ברידינג בת"א
לעוף \ עודני ילד ? וואוו קשה נראה לי עודני ילד
הראל עם כובע או בלי ? גם עם וגם בלי הוא מתוק אבל אני מעדיפה עם כובע
האם פגשתם את הראל כבר ? לצערי לא, מקווה שנפגש
אם כן - כמה פעמים ? -
אם לא - מה תרצו להגיד לו בפעם הראשונה שתפגשו אותו? וואי אין לי מושג קודם שזה יקרה..
האם אי פעם בכית בגלל הראל? בכיתי לא, אבל מממש ממש ריגש אותי השיר החול יזכור.
אם איי פעם הבאתם לו מתנה ? כן, קניתי לו מתנה ושלחתי את זה ילד עם המכתב בדואר
האם איי פעם שלחתם לו מכתב ? כן. כללי מהיר
מסנג'ר\איי סי קיו ? מסנגר
פיצה \ המבורגר ? המבורגר
קולה \ פפסי ? קולה
טלוויזיה\מחשב ? מחשב
חתול\כלב ? כלב
חזיר יבלות צעיר\חמור ? חזיר יבלות צעיר
מצלמה דיגיטלית או רגילה ? דיגיטלית
אלבומים - אחד גדול או מלא קטנים ? אחד גדול
יושן עם דובי ? לא
דיסקים - צריבה או קניה ? תלוי של מי הרוב קנוי
יש לך סקייפ ? כן, לא משתמשת בזה
עט\עיפרון ? עט רק 0.4
ושאלה לסיום : האם את\ה מכיר\ה אותי ? אמממממממ לא נראה לי

עונה! ../images/Emo26.gif

כללי - שם: ירדן גיל: 12 וחצי כיתה: ז' אוהב אהוב:
שתיה אהובה : קולה! זמר\זמרת\להקה אהובים (תחשבו פעמים לפני שאתם עונים ) : הראל סקעת!!!
יש חבר\ה ? לא אם כן - כמה זמן ? --- טלפון אחרון שעשית : לחברה הבן אדם האחרון שחיבקתם : אמא הראליייי שיר שהכי מרגש אותכם : בתוך!!!
בכמה הופעת ואירועים של הראל הייתם ? 2
ההופעה שהכי נהנתם בה : בסופרלנד! לעוף \ עודני ילד ? עודני ילד!
הראל עם כובע או בלי ? עם...
האם פגשתם את הראל כבר ? רק בהופעות.....
אם כן - כמה פעמים ? 2 אם לא - מה תרצו להגיד לו בפעם הראשונה שתפגשו אותו? שאני מתה עליו והוא ענק!!
האם אי פעם בכית בגלל הראל ? כן, שלא יכולתי לראות אותו! אם איי פעם הבאתם לו מתנה ? לא.. האם איי פעם שלחתם לו מכתב ? כן! כללי מהיר מסנג'ר\איי סי קיו ? ICQ פיצה \ המבורגר ?
קולה \ פפסי ? קולה! טלוויזיה\מחשב ? מחשב חתול\כלב ?
חזיר יבלות צעיר\חמור ? ---
מצלמה ידגיטלית או רגילה ? דיגיטלית אלבומים - אחד גדול או מלא קטנים ? אחד גדול יושן עם דובי ?
דיסקים - צריבה או קניה ? קנייה יש לך סקייפ ?
עט\עיפרון ? עט ושאלה לסיום : האם את\ה מכיר\ה אותי ?
מקווה להכיר...

עונההההההההההה לשאלון

סתם כי בא לי .. שאלוןןןןןןן כללי - שם: אליה גיל: 15 כיתה: ט אוהב אהוב: כן שתיה אהובה : קולהההההה זמר\זמרת\להקה אהובים (תחשבו פעמים לפני שאתם עונים ) : ה=ר=א=ל ס=ק=ע=ת ((זה ברוררררררר)) יש חבר\ה ? לא אם כן - כמה זמן ? אין טלפון אחרון שעשית : לחברה שלי הבן אדם האחרון שחיבקתם : הראלייייייייייי שיר שהכי מרגש אותכם : בתוך והנני כאן של הראלייייי בכמה הופעת ואירועים של הראל הייתם ? 2 ההופעה שהכי נהנתם בה : בפסטיגללללללללל לעוף \ עודני ילד ? שניהם בייחד הראל עם כובע או בלי ? גם וגם הוא מושלם האם פגשתם את הראל כבר ? בה===רור! ואני פוגשת אותו שוב ב-25.5.2005!!! אם כן - כמה פעמים ? 2 אם לא - מה תרצו להגיד לו בפעם הראשונה שתפגשו אותו? פגשתי אותו כבר האם אי פעם בכית בגלל הראל ? כןןןןןןן אם איי פעם הבאתם לו מתנה ? בהופעה הראשונה (בפסיטגל לא הבאתי אבל בהופעה הבאה אני מביאה לווווווווו עאעאעאעא) האם איי פעם שלחתם לו מכתב ? לא..=( כללי מהיר מסנג'ר\איי סי קיו ? איסיקיו פיצה \ המבורגר ? פיצעעעעעעעע קולה \ פפסי ? קולההההההההה טלוויזיה\מחשב ? מ==ח==ש==ב חתול\כלב ? כלבלבלבלב חזיר יבלות צעיר\חמור? מההההההה? מצלמה ידגיטלית או רגילה ? דיגיטלית אלבומים - אחד גדול או מלא קטנים ? אחד גדוללללל יושן עם דובי ? לאאא דיסקים - צריבה או קניה ? ק=נ=י=י=ה יש לך סקייפ ? לר עט\עיפרון ? עטטט ושאלה לסיום : האם את\ה מכיר\ה אותי? כן

vered pop

New member
לכל מי שלא מכיר אותי..

נעים מאודדדדדדדד! אני ורד בת 18 מתל אביב,חולה על הראל סקעת, פגשתי אותו 5 פעמים (ומקווה עוד) הייתי ב16 הופעות+ אירועים שבו הראל היה (פחח אם הוא לא היה לא הייתי הולכת) .. אני אוהבת לשמוע מוזיקה,בעיקר פופ ופופ-רוק כזה חח אם תרצו לדעת עוד משהו תשאלוווו בכיף אני אכיר פה אנשים

Danielushhhh

New member
עויייייייינה../images/Emo36.gif../images/Emo9.gif

כללי - שם: שכחתי
זמר\זמרת\להקה אהובים (תחשבו פעמים לפני שאתם עונים ) : זמר: סקעתון הכוסון
להקה: ביטלס יש חבר\ה ?
אם כן - כמה זמן ?
טלפון אחרון שעשית : קרן הבן אדם האחרון שחיבקתם : עומר הראליייי שיר שהכי מרגש אותכם : בתוך
בכמה הופעת ואירועים של הראל הייתם ? הפסקתי לספור
ההופעה שהכי נהנתם בה : הכל
לעוף \ עודני ילד ? עודני ילד הראל עם כובע או בלי ? בכל מצב הוא יפה האם פגשתם את הראל כבר ?
אם כן - כמה פעמים ?
אם לא - מה תרצו להגיד לו בפעם הראשונה שתפגשו אותו? נחיה ונראה
האם אי פעם בכית בגלל הראל ? אני לא מפגרת אבל ירדו כמה דמעות בגמר
אם איי פעם הבאתם לו מתנה ?
האם איי פעם שלחתם לו מכתב ?
כללי מהיר מסנג'ר\איי סי קיו ? מסנג'ר פיצה \ המבורגר ?
קולה \ פפסי ? קולה טלוויזיה\מחשב ? מחשב חתול\כלב ?
חזיר יבלות צעיר\חמור ? דונקי מצלמה ידגיטלית או רגילה ? דיגיטלית אלבומים - אחד גדול או מלא קטנים ? אחד גדול יושן עם דובי ?
אבל עם מלא כריות
דיסקים - צריבה או קניה ? קניה יש לך סקייפ ?
עט\עיפרון ? עט ושאלה לסיום : האם את\ה מכיר\ה אותי ? לא

למעלה