- שאלון סקעתי -

vered pop

New member
- שאלון סקעתי -

סתם כי בא לי .. שאלוןןןןןןן
כללי - שם: גיל: כיתה: אוהב אהוב: שתיה אהובה : זמר\זמרת\להקה אהובים (תחשבו פעמים לפני שאתם עונים
) : יש חבר\ה ? אם כן - כמה זמן ? טלפון אחרון שעשית : הבן אדם האחרון שחיבקתם : הראליייי
שיר שהכי מרגש אותכם : בכמה הופעת ואירועים של הראל הייתם ? ההופעה שהכי נהנתם בה : לעוף \ עודני ילד ? הראל עם כובע או בלי ? האם פגשתם את הראל כבר ? אם כן - כמה פעמים ? אם לא - מה תרצו להגיד לו בפעם הראשונה שתפגשו אותו? האם אי פעם בכית בגלל הראל ? אם איי פעם הבאתם לו מתנה ? האם איי פעם שלחתם לו מכתב ? כללי מהיר
מסנג'ר\איי סי קיו ? פיצה \ המבורגר ? קולה \ פפסי ? טלוויזיה\מחשב ? חתול\כלב ? חזיר יבלות צעיר\חמור ? מצלמה ידגיטלית או רגילה ? אלבומים - אחד גדול או מלא קטנים ? יושן עם דובי ? דיסקים - צריבה או קניה ? יש לך סקייפ ? עט\עיפרון ? ושאלה לסיום : האם את\ה מכיר\ה אותי ?

vered pop

New member
אני עונה כי אף אחד לא עונה ../images/Emo10.gif

כללי - שם: ורד גיל: 18+ כיתה: י"ב אוהב אהוב: אין שתיה אהובה : קולה זמר\זמרת\להקה אהובים : הראלללללללל סקעתתתת !!!!!!! יש חבר\ה ? לא טלפון אחרון שעשית : ללידורררר הבן אדם האחרון שחיבקתם : אבא שלי חח הראליייי שיר שהכי מרגש אותכם : בתוך,שולחנות ריקים
בכמה הופעת ואירועים של הראל הייתם ? כולל הכל - 16 ההופעה שהכי נהנתם בה : אשדוד,ארנה 1 פסטיבל יס .. יש הרבה לעוף \ עודני ילד ? עודני ילד הראל עם כובע או בלי ? בליייי האם פגשתם את הראל כבר ? כן אם כן - כמה פעמים ? 5 האם אי פעם בכית בגלל הראל ? כן אם איי פעם הבאתם לו מתנה ? בתהליכים
האם איי פעם שלחתם לו מכתב ? כן כללי מהיר מסנג'ר\איי סי קיו ? מסנג'ר פיצה \ המבורגר ? המבורגר קולה \ פפסי ? קולה טלוויזיה\מחשב ? מחשב חתול\כלב ? חתול חזיר יבלות צעיר\חמור ? חמור מצלמה ידגיטלית או רגילה ? רגילה לאיכות דיגיטלית לכמות אלבומים - אחד גדול או מלא קטנים ? גם וגם חח יושן עם דובי ? לא אבל יש ליד המיטה חח דיסקים - צריבה או קניה ?צריבה , קניה תלוי של מי יש לך סקייפ ? כן עט\עיפרון ? עט7 ושאלה לסיום : האם את\ה מכיר\ה אותי ? לא

i love skat

New member
אניי../images/Emo127.gif

כללי - שם: אביב גיל: 14+ כיתה: ח אוהב אהוב: לא הבנתי.. שתיה אהובה : מיים זמר\זמרת\להקה אהובים : הראלוושש(סקעת) יש חבר\ה ? לא טלפון אחרון שעשית :לאמא הבן אדם האחרון שחיבקתם : אבא.. הראליייי שיר שהכי מרגש אותכם : בתוך בכמה הופעת ואירועים של הראל הייתם ? 2..
אני יודעת שזה עלוב!) ההופעה שהכי נהנתם בה : ניצנים. לעוף \ עודני ילד ? עודני ילד הראל עם כובע או בלי ? בלי האם פגשתם את הראל כבר ? לא אם כן - כמה פעמים ? 0 האם אי פעם בכית בגלל הראל ? כן אם איי פעם הבאתם לו מתנה ? עוד לא האם איי פעם שלחתם לו מכתב ? בדרך.. כללי מהיר מסנג'ר\איי סי קיו ? מסנג'ר פיצה \ המבורגר ? המבורגר קולה \ פפסי ? קולה טלוויזיה\מחשב ? מחשב חתול\כלב ? כלב חזיר יבלות צעיר\חמור ? חמור מצלמה ידגיטלית או רגילה ? דיגיטלית..אבל לי יש רגילה אלבומים - אחד גדול או מלא קטנים ? גם וגם חח יושן עם דובי ? לא..אבל יש לי..
דיסקים - צריבה או קניה ?גם וגם.. יש לך סקייפ ? לא עט\עיפרון ? עט ושאלה לסיום : האם את\ה מכיר\ה אותי ? לא

../images/Emo26.gif

סתם כי בא לי .. שאלוןןןןןןן כללי - שם:רעות גיל:17 כיתה:יא אוהב אהוב:אוכל יענו? חח אאממ הכל חוץ מדגים ובשר שתיה אהובה :קוללללללההה :) זמר\זמרת\להקה אהובים (תחשבו פעמים לפני שאתם עונים ) : הראל יש חבר\ה ?לא אם כן - כמה זמן ? - טלפון אחרון שעשית : לחברה הבן אדם האחרון שחיבקתם : הראללללל חח סתם אאמממ את חברה שלי אתמול הראליייי שיר שהכי מרגש אותכם :כל שיר שהוא שר, אבל הנני כאן מרגש עד דמעות בכמה הופעת ואירועים של הראל הייתם ? המוןןן..אין לי מושג אפילו כמה ההופעה שהכי נהנתם בה :גני התערוכה,ארנה,כפר סבא,נתניה לעוף \ עודני ילד ?לא יכולה לבחורר הראל עם כובע או בלי ? כנ"ל חח האם פגשתם את הראל כבר ? כן :) אם כן - כמה פעמים ? 4 אם לא - מה תרצו להגיד לו בפעם הראשונה שתפגשו אותו?כבר אמרתי לו.. אני אוהבת אותך.. זה יצא אוטומטי כזה /: האם אי פעם בכית בגלל הראל ? כןןן..אבל בכי שעוזר להתגבר על דברים ומוציא הכל אם איי פעם הבאתם לו מתנה ?כככןן..ענקיתתת האם איי פעם שלחתם לו מכתב ?כן.. כללי מהיר מסנג'ר\איי סי קיו ? מסנג'ר פיצה \ המבורגר ?פיצההה קולה \ פפסי ? קולה טלוויזיה\מחשב ?מחשב חתול\כלב ?כלב חזיר יבלות צעיר\חמור ? חח אף אחד מצלמה ידגיטלית או רגילה ?דיגיטלית אלבומים - אחד גדול או מלא קטנים ?גדול יושן עם דובי ?לא דיסקים - צריבה או קניה ?אאממ אני לא קונה דיסקים /: אבל תלוי.. אם זה מישהוש ממש חשוב לי אני כן אקנה יש לך סקייפ ?הורדתי אבל מחקתי עט\עיפרון ? עט ושאלה לסיום : האם את\ה מכיר\ה אותי ? בטחחחח

אניייייייייי../images/Emo13.gif

כללי - שם:גל גיל: עוד 4 חודשים 16
כיתה:י' אוהב אהוב:כל מי שאוהב אותי אני אוהב אותו
שתיה אהובה :מיץ זמר\זמרת\להקה אהובים (תחשבו פעמים לפני שאתם עונים ) :יש הרבה..אבל בעיקר הראל והיהודים. יש חבר\ה ? לא
...אבל יש ארוסה(יעלי
) אם כן - כמה זמן ? המממ...קצת יותר משבוע טלפון אחרון שעשית : לא זוכר:S הבן אדם האחרון שחיבקתם : חח היו כלכך הרבה
הראליייי שיר שהכי מרגש אותכם :בדידות בכמה הופעת ואירועים של הראל הייתם ?אף אחד
לא יצא לי ההופעה שהכי נהנתם בה : כנ"ל.. לעוף \ עודני ילד ?לעוף הראל עם כובע או בלי ? הממ...עם האם פגשתם את הראל כבר ? לא אבל שלחתי לו מכתב והוא הגיב לייי אם כן - כמה פעמים ? 1 אם לא - מה תרצו להגיד לו בפעם הראשונה שתפגשו אותו? הממ לא יודע..חיבוק בטוח אני ארצה(אני ניזון מחיבוקים
) האם אי פעם בכית בגלל הראל ? כשהוא שר:S אם איי פעם הבאתם לו מתנה ? לא. האם איי פעם שלחתם לו מכתב ? כן!!! כללי מהיר מסנג'ר\איי סי קיו ? גם וגם פיצה \ המבורגר ?גם וגם קולה \ פפסי ? איכס פפסי..איכס איכס איכס!!! טלוויזיה\מחשב ?הממממ גם וגם?
חתול\כלב ?חתולללל... חזיר יבלות צעיר\חמור ? איכס נו מצלמה ידגיטלית או רגילה ?דיגיטלית אלבומים - אחד גדול או מלא קטנים ? גדול
ככה זה גם נראה יותר חשוב
ישן עם דובי ? כןןן
דיסקים - צריבה או קניה ?תלוי. יש לך סקייפ ?צריך להיות
עט\עיפרון ? עט ושאלה לסיום : האם את\ה מכיר\ה אותי ? ברור!

יאי איזה הומו חמוד ../images/Emo9.gif

"אבל יש ארוסה"- חמוד "הממ לא יודע..חיבוק בטוח אני ארצה(אני ניזון מחיבוקים)"- הומו סתם נו
מה הוא כתב לך?
יאי בכית בגללו? איזה נשנששששששששששששששששששששש סתם נו

../images/Emo11.gif../images/Emo46.gif

עלי אף אחד לא מאיים
גם אני מסוגלת להיות אלימה
זה שכל השאר יותר חזקים ממני לא אומר כלום

חחח את יודעת כמה דובונים יש לי?

יש לי גם ידיד דובון..כאילו הוא רזה אבל הוא דובון כזה.. אבל אני לא ישן איתו

../images/Emo46.gif

אתה מתחיל לעצבן אותי קודם אתה מצביע להוציא את בתוך בחוליה החלשה אחר כך אתה לא מוריד סקייפ, למרות שהבטחת אחר כך אתה מאיים עלי ועכשיו אתה לא אומר לי את הקונספירציה?! לך תתחתן עם הדובי שלך
אינטגרל נשי שכמוך
אני לא לסבית, אין לי מה לחפש איתך
ויש ממך ריח של בננה

למעלה