- שאלון סקעתי -

../images/Emo113.gifעונה

כללי - שם: מור גיל: 14 כיתה: ט אוהב אהוב:כעע
שתיה אהובה : קולה זמר\זמרת\להקה אהובים (תחשבו פעמים לפני שאתם עונים ) :סקעת
יש חבר\ה ? עוד לא אם כן - כמה זמן ? עוד לא טלפון אחרון שעשית : אחותי הבן אדם האחרון שחיבקתם : אחי הראליייי שיר שהכי מרגש אותכם : בתוך בכמה הופעת ואירועים של הראל הייתם ? בנתיים כלום חח (מעריצה מזוייפת) ההופעה שהכי נהנתם בה : ^^^^^ לעוף \ עודני ילד ? עודני ילד הראל עם כובע או בלי ? עםם האם פגשתם את הראל כבר ? לא אם כן - כמה פעמים ? ^^ אם לא - מה תרצו להגיד לו בפעם הראשונה שתפגשו אותו? אני אוהבת אותך... האם אי פעם בכית בגלל הראל ? כעע אם איי פעם הבאתם לו מתנה ? לעע האם איי פעם שלחתם לו מכתב ? בדרך כללי מהיר מסנג'ר\איי סי קיו ? מסנג'ר פיצה \ המבורגר ? פיצה קולה \ פפסי ? קולה טלוויזיה\מחשב ? מחשב חתול\כלב ? כלב חזיר יבלות צעיר\חמור ? חמור מצלמה דיגיטלית או רגילה ? דיגיטלית אלבומים - אחד גדול או מלא קטנים ? אחד גדול יושן עם דובי ? עםם דיסקים - צריבה או קניה ? צריבה יש לך סקייפ ?כעע דבר דפוק עט\עיפרון ? עט ושאלה לסיום : האם את\ה מכיר\ה אותי ? בערך... אבל השמח להכיר

עונה על כל השאר-

שם: יעל גיל: 14 ומלאמלאמלא חודשים כיתה: ט אוהב אהוב: לוידעת, אני מניחה שלא מדובר פה על המשפחה שלי
חברות שלי, ידידים שלי לוידעת... כל מי שאוהב אותי אני אוהבת אותו
שתיה אהובה : קולה זמר\זמרת\להקה אהובים (תחשבו פעמים לפני שאתם עונים ) : חוץ מהראל, עדי, עידן רייכל, בית הבובות, מירי מסיקה, כלמיני... יש חבר\ה ? לא, אבל יש ארוס
אם כן - כמה זמן ? שבוע? אולי יום יותר... טלפון אחרון שעשית : אמא שלי הבן אדם האחרון שחיבקתם : אבא שלי כללי מהיר מסנג'ר\איי סי קיו ? סקייפ
פיצה \ המבורגר ? פיצה קולה \ פפסי ? קולה טלוויזיה\מחשב ? מחשב חתול\כלב ? חתוללללללללללללללללללללללללל חזיר יבלות צעיר\חמור ? חמור מצלמה ידגיטלית או רגילה ? דיגיטלית אלבומים - אחד גדול או מלא קטנים ? לוידעת יושן עם דובי ? לא, אבל עם כלבה קטנטנה שקניתי בהאמליס באנגליה לפני מלאמלא שנים והיא איתי כבר שנתיים
דיסקים - צריבה או קניה ? אמ... צריבה.....
תלוי בזמר. את הדיסק של הראלי אני קונההההה יש לך סקייפ ? לא!
ברור שכן
עט\עיפרון ? עט

מלא זמן(שבוע) לא הייתי כאן!!! געגתי

כללי - שם:קרן גיל:עוד שבוע פחות יום 14 כיתה:ח'1 אוהב אהוב:אין
שתיה אהובה :מיץ פפוזים. זמר\זמרת\להקה אהובים (תחשבו פעמים לפני שאתם עונים ) : בלי לחשוב:סקעת!!!! יש חבר\ה ? :לא. אם כן - כמה זמן ? טלפון אחרון שעשית : לאימא. הבן אדם האחרון שחיבקתם : חברה ניראהלי הראליייי שיר שהכי מרגש אותכם :הכווול! בכמה הופעת ואירועים של הראל הייתם ?:המון... ההופעה שהכי נהנתם בה :הכול! לעוף \ עודני ילד ?:עודני ילד. הראל עם כובע או בלי ? עם ובלי הוא פשושון.. עם! האם פגשתם את הראל כבר ? לצערי לא ... אם כן - כמה פעמים ? אם לא - מה תרצו להגיד לו בפעם הראשונה שתפגשו אותו? שאני חולה עליו . האם אי פעם בכית בגלל הראל ? כן. אם איי פעם הבאתם לו מתנה ?לא. האם איי פעם שלחתם לו מכתב ?לא. הוא שולח לי!!! כללי מהיר מסנג'ר\איי סי קיו ? שנייהם פיצה \ המבורגר ?פיצה קולה \ פפסי ? קולה. טלוויזיה\מחשב ?מחשב. חתול\כלב ?כלב. חזיר יבלות צעיר\חמור ? יאק! מצלמה ידגיטלית או רגילה ?דיגיטלית. אלבומים - אחד גדול או מלא קטנים ?גדול יושן עם דובי ?לא. עם סקעת! דיסקים - צריבה או קניה ?צריבה. יש לך סקייפ ?לא. עט\עיפרון ? עט. ושאלה לסיום : האם את\ה מכיר\ה אותי ? לא... לצערי. -קרן-

עונה...!

כללי - שם:נוי גיל:14 וקצת... כיתה:ח אוהב אהוב: שתיה אהובה :פנטה זמר\זמרת\להקה אהובים (תחשבו פעמים לפני שאתם עונים ) :זה לא ברור
יש חבר\ה ? לא.... אם כן - כמה זמן ? טלפון אחרון שעשית :בבוקר, לחברה שלי, לקבוע לבית ספר הבן אדם האחרון שחיבקתם : אמא שלי...
הראליייי שיר שהכי מרגש אותכם :הנני כאן בכמה הופעת ואירועים של הראל הייתם ? בפסטיגל ובעוד 3 הופעות ההופעה שהכי נהנתם בה : בכולם
לעוף \ עודני ילד ? עודני ילד הראל עם כובע או בלי ? בלי האם פגשתם את הראל כבר ? לא...
אם כן - כמה פעמים ? אם לא - מה תרצו להגיד לו בפעם הראשונה שתפגשו אותו? אני מתה עליך!!!!! האם אי פעם בכית בגלל הראל ? כןן אם איי פעם הבאתם לו מתנה ? לא.... האם איי פעם שלחתם לו מכתב ? עדיין לא, אבל הוא יהיה מוכן עוד מעט... כללי מהיר מסנג'ר\איי סי קיו ? מסנג'ר!!! פיצה \ המבורגר ? פיצה קולה \ פפסי ? קולה טלוויזיה\מחשב ? מחשב חתול\כלב ? כלב
חזיר בלות צעיר\חמור ? חמור מצלמה ידגיטלית או רגילה ? ברור שדיגיטלית!!! אלבומים - אחד גדול או מלא קטנים ? מלא קטנים יושן עם דובי ? לא, עם הכרית של הראל
דיסקים - צריבה או קניה ? עדיף לקנות! יש לך סקייפ ? סליחה על הבורות(חחח, מילה גבוהה!!) אבל מה זה? עט\עיפרון ? עט ושאלה לסיום : האם את\ה מכיר\ה אותי ? כןןןן, מהפורום, לא באופן אישי...

למעלה