שאלון סקס...

prodigy45

New member
שאלון סקס...

זהו שאלון סקס נחמד...אולי לא כולם יאהבו את השאלון...אבל זה סתם להעביר את הזמן בכיף..: ) הרגישו חופשי למלא אותו מספר פעמים, אפילו כל יום... אני אתן דוגמאות כדי שתבינו את הכיוון של השאלות תאריך: שעה: מין: רמת החרמנות ברגע זה (מ1 עד 10): הרגשה: (משועשע\עצבני\חרמן) בקרוב: (אוכל \סקס\ בירה עם חבר'ה) על הגוף: (כלום\ גופיה ומכנסון\ מדים) אובייקט: (המחשב\ החברה \המאהבת) סקסי: (אני בטוחה שיש לכם את הדימיון לזה) הפעם האחרונה ש...: (אתם יודעים מה) מהי הפנטזיה שלך? האם הגשמת אותה? מה החטא הגדול שעשיתם? מה הפדיחה שקרתה לך במהלך הסקס? על מה חלמת בלילה האחרון? מה המקום הכי פרוע בו קיימת יחסים? האם תפסו אותך באמצע סקס? ושוב, רמת החרמנות ברגע זה (מ1עוד 10)

prodigy45

New member
מכייון שחיברתי אני אעשנה ראשונה

תאריך: 18.06.06 אני זוכרת כי יש יומולדת לבת דודה שעה:17:37 מין:רוצה...אין עכשיו..: | רמת החרמנות ברגע זה (מ1 עד 10): אואה!...כמעט 10 הרגשה: משועשעת ++ בקרוב: ספרייה ואז אולי עוד שיחות מעניינות על הגוף: גופיה ושרוואל אובייקט: האי סי קיו והמסרים... סקסי: שיחות הפעם האחרונה ש...: יום שבת או יום חמישי..לא זוכרת...: \ מהי הפנטזיה שלך?סקס בבקטה בצפון האם הגשמת אותה?עוד לא מה החטא הגדול שעשיתם?לא עשיתי מה הפדיחה שקרתה לך במהלך הסקס?אמא של החבר נכנסה בסיטואציה לא נעימה במיוחד על מה חלמת בלילה האחרון?לא זוכרת מה המקום הכי פרוע בו קיימת יחסים?שירותים של מועדונים ופאבים ליד הבר האם תפסו אותך באמצע סקס?למזלי לא ושוב, רמת החרמנות ברגע זה (מ1עוד 10): עדיין כמעט 10

prodigy45

New member
האמת שלא בדיוק הזדיינתי..אלא

עשיתי לו ביד ליד הבר..פעמיים במקומות שונים...ובאחד הפעמים אני זוכרת שקלטו... ועוד מישהו שהוא מכיר...

prodigy45

New member
באסה שכל המוזה וסקרנות שלי נעלמו

מזמן...ואני כבר לא מסוגלת לעשות דברים כאלה..: \

prodigy45

New member
מממ...קצת עצוב

אבל כבר פחות מרתק אותי לעשות את זה בשירותים מגעלים של איזה מועדון... מיציתי את זה...איכשהו כבר לא בא לי... ואני כבר לא מצפצפת על אנשים כמו פעם...עכשיו איכפת לי

coffeewriter

New member
בקיצור - נהיית פולניה

זה קורה לכל אשה כאשר היא נמצאת זמן מה עם אותו בן זוג.

coffeewriter

New member
תשובות

מין:רמת החרמנות ברגע זה (מ1 עד 10): 9 הרגשה: ח ר מ ן בקרוב: הביתה למשפחה על הגוף: בגדים מחוייטים (ככה חייבים לבוא לעבודה) אובייקט: יש לי כלכך הרבה... סקסי: כנ"ל הפעם האחרונה ש...: לפני יומיים מהי הפנטזיה שלך? שלישיה עם 2 נשים, כמובן האם הגשמת אותה? לא מה החטא הגדול שעשיתם? תלוי מה זה חטא.. מה הפדיחה הקרתה לך בהמלך הסקס? על מה חלמת בלילה האחרון? בקושי ישנתי - הילדה בכתה, הכלבה הקיאה.. מה המקום הכי פרוע בו קיימת יחסים? הבית של המאהבת הנשואה האם תפסו אותך באמצע סקס? כן, באוטו ושוב, רמת החרמנות ברגע זה (מ1עוד 10) 10

רק כי משעמם לי../images/Emo68.gif

רמת החרמנות ברגע זה (מ1 עד 10): 4 הרגשה: (משועשע\עצבני\חרמן) משועשעת בקרוב: (אוכל \סקס\ בירה עם חבר'ה) בירה על הגוף: (כלום\ גופיה ומכנסון\ מדים) מכנסון ... וזהו אובייקט: (המחשב\ החברה \המאהבת) בראד פיט
סקסי: (אני בטוחה שיש לכם את הדימיון לזה) הX שלי
הפעם האחרונה ש...: (אתם יודעים מה) 13 בפברואר ,חחחחח מהי הפנטזיה שלך? גנג באנג בגטו
האם הגשמת אותה?
ממש מה החטא הגדול שעשיתם? 20 ס"מ?
מה הפדיחה שקרתה לך במהלך הסקס? נפער חור גול באמצע המיטה וצנחנו מטה על מה חלמת בלילה האחרון? לא זוכרת מה המקום הכי פרוע בו קיימת יחסים? גן ציבורי האם תפסו אותך באמצע סקס? כן, בעעע ושוב, רמת החרמנות ברגע זה (מ1עוד 10) צנחה ל-2

../images/Emo41.gif

תאריך:היום שעה:עכשיו מין:רגע בודק...זכר ברגע זה. רמת החרמנות ברגע זה (מ1 עד 10):7 הרגשה: (משועשע\עצבני\חרמן) משועמם בקרוב: (אוכל \סקס\ בירה עם חבר'ה) בירה עם ברזיל והחבר'ה על הגוף: (כלום\ גופיה ומכנסון\ מדים) בגדי יום יום אובייקט: (המחשב\ החברה \המאהבת) המאהבת הטרייה סקסי: (אני בטוחה שיש לכם את הדימיון לזה) שמלה ארוכה וחוטיני מתחת הפעם האחרונה ש...: (אתם יודעים מה) המממממ...לא מזמן. מהי הפנטזיה שלך? סקס עם מישהי מיוחדת במקום מיוחד. האם הגשמת אותה? הגשמתי את כל הפנטזיות שלי. מה החטא הגדול שעשיתם? חטא ? אני עשיתי חטא ?! מתי ? מה הפדיחה שקרתה לך במהלך הסקס? הסתבכתי עם הפוך והרגליים על מה חלמת בלילה האחרון? שגונבים לי את הבמבה. מה המקום הכי פרוע בו קיימת יחסים? הרבה מקומות.החל ממעלית,רכבות,תא הלבשה,חניון ציבורי וכל מיני. האם תפסו אותך באמצע סקס? כן. ושוב, רמת החרמנות ברגע זה (מ1עוד 10) 5

גם לי משעמם..

מין: נקבה רמת החרמנות ברגע זה (מ1 עד 10): 2 הרגשה: עייפה בקרוב: חבר'ה על הגוף: גופיה ומכנסון אובייקט: --- סקסי: --- הפעם האחרונה ש...: לא זוכרת מהי הפנטזיה שלך? האם הגשמת אותה? נשארת בגדר פנטזיה מה החטא הגדול שעשיתם?לא עשיתי מה הפדיחה שקרתה לך במהלך הסקס? נשכתי אותו במקום כואב..בכוונה..הפאדיחה הייתה שהוא כמעט בכה. על מה חלמת בלילה האחרון? שאני כמעט טובעת מה המקום הכי פרוע בו קיימת יחסים? בבסיס..איפשהו האם תפסו אותך באמצע סקס?כמעט ושוב, רמת החרמנות ברגע זה (מ1עוד 10) 0

דרדקן

New member
עכשיו אני

זהו שאלון סקס נחמד...אולי לא כולם יאהבו את השאלון...אבל זה סתם להעביר את הזמן בכיף..: ) הרגישו חופשי למלא אותו מספר פעמים, אפילו כל יום... אני אתן דוגמאות כדי שתבינו את הכיוון של השאלות תאריך: 18.6 שעה: 18:11 מין: כל הזמן רמת החרמנות ברגע זה (מ1 עד 10): 6 הרגשה: (משועשע\עצבני\חרמן) משועשע (בארי שיעשע אותי בתשובותיו) בקרוב: (אוכל \סקס\ בירה עם חבר'ה) לעוף מהעבודה על הגוף: (כלום\ גופיה ומכנסון\ מדים) בעבודה בגדים (לפעמים מוריד... נעליים אובייקט: (המחשב\ החברה \המאהבת) אשתי סקסי: (אני בטוחה שיש לכם את הדימיון לזה) מכנסי שיפון לבנים חצי שקופים וחוטיני הפעם האחרונה ש...: (אתם יודעים מה) כמעט אתמול, כמעט שלשום, כמעט יום לפני, אולי היום. מהי הפנטזיה שלך? להכניע פורצת שפרצה לביתי האם הגשמת אותה? ברור, השוס זה שאלה היו שתי פורצות והן לא ממש התנגדו מה החטא הגדול שעשיתם? גנבתי מסטיק בזוקה מחנות ממתקים. מה הפדיחה שקרתה לך במהלך הסקס? החליק לי הקונדום ונשאר בגופה של בת הזוג ולקח לא מעט זמן להוציאו על מה חלמת בלילה האחרון? שאני נלחם בשבט ערפדים בעלי צלעות חזקות במיוחד שלא ניתן לחדור בחרב רגילה מה המקום הכי פרוע בו קיימת יחסים? נחל המשושים, חוף הים, בית עץ שבנוי בין ענפי באובב, בחדר מגורים משותף בהוסטל במנילה, במועדון צלילה, חצי מ' מהאחות הישנה, באוהל במדבר, ביער גשם וכו' האם תפסו אותך באמצע סקס? אני מקוה שלא ושוב, רמת החרמנות ברגע זה (מ1עוד 10) 3

The Chicken

New member
נו שוין...

ה-18.6.06, עכשיו 18:30. רמת החרמנות ברגע זה: 5 (סוג של קו מינימום אצלי) הרגשה: עייפה ומעוכה בקרוב: ספינינג על הגוף: בוקסר כתום עם ציורים של פרות, חולצה גזורה. אובייקט: אני ועשר אצבעותיי סקסי: טנדר שטח. הפעם האחרונה: הו, השם ישמור. קורי עכביש. אתם תזרקו אותי מהפורום אם אגלה לכם. זה פורום סקס בכל זאת... פנטזיה: לרדת לבחור ביישן. (כמה שתכננתי את זה עליו, אבל נפרדנו לפני שהספקתי
הפסד שלו) האם הגשמת אותה: ראה סעיף קודם. מה החטא הגדול שעשיתי: המממ... סקס בזמן נידה?
מה הכוונה חטא? אני שה תמים... פדיחה: היו כל מיני עם הראשון שלי, הרי זה מועד לפורענות. היתה פעם שהתחלנו לצחוק באמצע (אני כבר לא זוכרת למה), או כל מיני קטעים מביכים עם התופעה שנכנס אויר לכוס ויוצא בצורת פלוץ-כוס חינני ומנומס, לקח לי קצת זמן להבין למה ואיך. (למזלי הוא ידע קצת יותר ממני
) על מה חלמתי בלילה האחרון: ואללה, לא זוכרת. המקום הכי פרוע: היו שניים שאני זוכרת כנועזים במיוחד, אחד הוא שירותים של פאב, שהם תא אחד בודד לכל הפאב שגם ממוקם בצורה שאי אפשר לפספס אותו, תדמיינו את זה ועכשיו תוסיפו מכות על הדלת- אבל מבפנים. בום, בום, בום... (אם תרצו ממש חזק אפשר לדמיין גם את יושבי הפאב המסכנים מתים להשתין את הבירה ודופקים על הדלת בנימוס מבחוץ). המקום השני היה באוטו, בחניה של מועדון. כולם עוברים, אבל היינו בראש מספיק טוב בשביל להעלים את המחשבה הזו... וגם לא נראה לי שמישהו שם לב. האם תפסו אותי באמצע: לא. לא אם לא מחשיבים את הסיפור שלמעלה עם השירותים, שזה לא בדיוק "תפסו באמצע", זה יותר נכפה עליהם... רמת החרמנות: יציבה על אותו הקו.

עונה

תאריך: 18.06 שעה:18:33 מין:נקבה.. רמת החרמנות ברגע זה (מ1 עד 10): בתקופה האחרונה כל הזמן 10...
הרגשה: (משועשע\עצבני\חרמן) משועשעת+התשובה הנ"ל בקרוב: (אוכל \סקס\ בירה עם חבר'ה) הממ.....סקס ואז אוכל? הסיכוי לאוכל גבוה יותר..... על הגוף: (כלום\ גופיה ומכנסון\ מדים): מכנסיים וגופיה אובייקט: (המחשב\ החברה \המאהבת) מה הכוונה? סקסי: (אני בטוחה שיש לכם את הדימיון לזה): הממ... לא עולה לי משהו ספציפי הפעם האחרונה ש...: (אתם יודעים מה): לא מזמן מהי הפנטזיה שלך? קשירות
האם הגשמת אותה? לא...
מה החטא הגדול שעשיתם? חטא......וואלה לא יודעת מה הפדיחה שקרתה לך במהלך הסקס? דוד של אקס תפס אותנו באמצע. דווקא באותו יום לא נעלנו את הדלת.... על מה חלמת בלילה האחרון? לא זוכרת מה המקום הכי פרוע בו קיימת יחסים? ממש..אני כזו פרועה... באיזור תעשיה חשוך האם תפסו אותך באמצע סקס? ראו תשובה הנ"ל ושוב, רמת החרמנות ברגע זה (מ1עוד 10) נשארה אותו דבר..

למעלה