שאלון סקס...

wild orchid

New member
שיהיה

מין:נקבה. רמת החרמנות:....כבר מזמן עבר את ה10. הרגשה:חרמנית+מאושרת בקרוב:מקלחת,אוכל,לימודים,לימודים,לימודים... על הגוף:מגבת-עוד כמה דקות במקלחת. אובייקט:האחד והיחיד. סקסי:החוטיני על הטוסיק שמושלם של חבר שלי. הפעם האחרונה ש...:לפני מלא זמן,אתמול בערב מהי הפנטזיה שלך:אין כאן מספיק מקום לרשום.את חלקן הגשמתי.הבעיה שלכל אחת שהגשמתי צצות עוד כמה חדשות.יש לי דמיון פרוע. האם הגשמת אותה:ראה סעיף קודם. הפדיחה:לא משהו רציני...באמצע נזכרתי במקרה משעשע שקרה לי בעבודה והתחלתי לצחוק.מזל שאקס שלי הבין... על מה חלמתי בלילה אחרון:ישנתי פחות משעתיים,אם חלמתי אז אני לא זוכרת. מקום הכי פרוע:ביער,באוטובוס בנשיעה של 18 שעות בין עיר לעיר בדרום אמריקה. האם תפסו אותך באמצע הסקס:וואלה..כן.חבר טוב של האקס שכח לדפוק בדלת.נתפסנו במצב מאוד מעניין.החלפתי את כל צבעי הקשת כולל הגוונים שבין לבין. ושוב רמת החרמנות:ראה סעיף 1.

prodigy45

New member
חח...נראה לי שסדר השאלות מוריד לכם.

סורי...
למרות שכיך לראות שמשתפים פה פעולה... דווקא ציפיתי לסקילה

../images/Emo26.gif

תאריך: 18/6 שעה: 20:20 מין: נקבה רמת החרמנות ברגע זה (מ1 עד 10): 10+ הרגשה: (משועשע\עצבני\חרמן): משועשעת בקרוב: (אוכל \סקס\ בירה עם חבר'ה): טלויזיה על הגוף: (כלום\ גופיה ומכנסון\ מדים): סתם חולצה אובייקט: (המחשב\ החברה \המאהבת): לא ממש הבנתי את השאלה.. סקסי: (אני בטוחה שיש לכם את הדימיון לזה): הוא בלי כלום! הפעם האחרונה ש...: (אתם יודעים מה): לפני כמה ימים.. מהי הפנטזיה שלך? ארוך מדיי!
האם הגשמת אותה? לא
מה החטא הגדול שעשיתם? ומהי ההגדרה לחטא?
מה הפדיחה שקרתה לך במהלך הסקס? אני אדלג על השאלה הזו! על מה חלמת בלילה האחרון? לא זוכרת.. מה המקום הכי פרוע בו קיימת יחסים? לא הייתי קוראת לזה פרוע.. האם תפסו אותך באמצע סקס? לא ושוב, רמת החרמנות ברגע זה (מ1עוד 10) 10+

משיעמום

תאריך: רשום שעה: רשום מין: גם רמת החרמנות ברגע זה (מ1 עד 10):2 הרגשה: (משועשע\עצבני\חרמן)משועמם בקרוב: (אוכל \סקס\ בירה עם חבר'ה) בוץ עם הל וסיגריה על הגוף: (כלום\ גופיה ומכנסון\ מדים)לבוש מלא(פרט לתחתונים) אובייקט: (המחשב\ החברה \המאהבת) סקסי: (אני בטוחה שיש לכם את הדימיון לזה) שוקים וריחיות מסוימים הפעם האחרונה ש...: (אתם יודעים מה) לא זוכר די מזמן מהי הפנטזיה שלך? אין לי האם הגשמת אותה? יכול להיות שכן מה החטא הגדול שעשיתם? סקס עם החברה נסיעה של שלוש שעות כדי להיות עם האקסית מה הפדיחה שקרתה לך במהלך הסקס? פוק במהלך על מה חלמת בלילה האחרון? שכואבת לי הבטן בבוקר לא כאב מה המקום הכי פרוע בו קיימת יחסים?יש הרבה במטוס ברכב באוטובוס בסימטה צדדית בחוף הדולפינריות בלילה בזמן שאנשים עוברים בינינו וגולת הכותרת מכון ב` בקמ"ג האם תפסו אותך באמצע סקס?הרבה פעמים ושוב, רמת החרמנות ברגע זה (מ1עוד 10)אולי 3

prodigy45

New member
אואה! נראה לי שצריך לפתוח אשכול

נפרד לפנטזיות...לאנשים פה יש דימיון פרוע.. קבלו ח"ח.: )

גלי36

New member
אז ככה סתם בשביל הכייף ../images/Emo8.gif

תאריך:18/06/06 שעה:21.35 מין:נ רמת החרמנות ברגע זה (מ1 עד 10): אמממ, לא נעים לפרט אך בכל זאת 8 הרגשה: (משועשע\עצבני\חרמן) משועשעת לחלוטין בקרוב: (אוכל \סקס\ בירה עם חבר'ה) אוכל על הגוף: (כלום\ גופיה ומכנסון\ מדים) גופיה ומכנסון אובייקט: (המחשב\ החברה \המאהבת) המחשב (לעת עתה) סקסי: (אני בטוחה שיש לכם את הדימיון לזה) סקס על החוף הפעם האחרונה ש...: (אתם יודעים מה) 8 חודשים מהי הפנטזיה שלך? קרח על כל הגוף ולשון חמה מרגיעה האם הגשמת אותה? ממש לא מה החטא הגדול שעשיתם? שוחחתי בנייד עם גבר זר מה הפדיחה שקרתה לך במהלך הסקס? בכנות לא זכורה לי על מה חלמת בלילה האחרון? על טיול בחיק הטבע (והשאר פתוח לכל דמיון) מה המקום הכי פרוע בו קיימת יחסים? חדר שינה האם תפסו אותך באמצע סקס? לא ושוב, רמת החרמנות ברגע זה (מ1עוד 10) 10

עכשיו תורי ../images/Emo27.gif

שעה - 21:51
מין - נקבה
רמת החרמנות - 5
הרגשה - משועשעת
בקרוב - מילקי טופ
על הגוף - שמלת טריקו קצרה
אובייקט - האחד והיחיד
סקסי - האחד והיחיד במצ'תונים
פעם אחרונה - אתמול
פנטזיה- להצטרף למועדון ה-20,000
האם הגשמתי אותה - טרם, חלקית בעצם
החטא הכי גדול - מה זה משנה כבר? תם ונשלם
פדיחה - לא זכור לי
חלום ליל אמש - לא זוכרת, הייתי מעולפת
מקום הכי פרוע - שירותים של מועדון
האם נפתסתי - אף פעם
רמת החרמנות כרגע - 5

דם הבן

New member
אני.

מין:בטח, תמיד. (טוב, די להעתיק בדיחות של אוסטין פאוארס)... זכר. רמת החרמנות ברגע זה (מ1 עד 10): בערך 7. הרגשה: (משועשע\עצבני\חרמן) חצי משועשע, חצי עייף. משועשע. בקרוב: (אוכל \סקס\ בירה עם חבר'ה) בירה, אין ספק. על הגוף: (כלום\ גופיה ומכנסון\ מדים) עכשיו מכנסיים, מחר מדים (והנה אני עצבני שוב.) אובייקט: (המחשב\ החברה \המאהבת) 7 זה כשאני ממש לא חרמן. אין לי כוח לחשוב על זה. שיהיה מחשב, מחוסר ברירה. סקסי: (אני בטוחה שיש לכם את הדימיון לזה) האקסית (אני חייב להפסיק לחשוב עליה!) הפעם האחרונה ש...: (אתם יודעים מה) לפני שבוע וחצי. מהי הפנטזיה שלך? לצלפ אורגיה של בנות, ולהצטרף אח"כ... האם הגשמת אותה? בקרוב, אינשאללה. מה החטא הגדול שעשיתם? אין ספק, סקס בחצר של מנזר. בהררית בגליל. מה הפדיחה שקרתה לך במהלך הסקס? |
| פעם קרה ששכבנו בטעות על קקה של חתולים. זה היה ממש מגעיל. על מה חלמת בלילה האחרון? דמט, אני בטוח שחלמתי על משהו. שכחתי. מה המקום הכי פרוע בו קיימת יחסים? אני באמת חושב שהמנזר לוקח. האם תפסו אותך באמצע סקס?לא בדיוק. כלומר, אחותי הקטנה הסתכלה דרך התריסים בדלת, אבל היא היתה קטנה מדי בשביל להבין משהו (אני מקווה!) ושוב, רמת החרמנות ברגע זה (מ1עוד 10) עדיין 7. טוב, 8...

me82

New member
מה?! אפילו לא התכוננתי אתמול בלילה

18.6.06, 00:05, זכר אמת חרמנות ברגע זה:2 הרגשה: עייף בקרוב: שיינה על הגוף: מכנסיים אובייקט: אה?! הפעם האחרונה לפני אממ... אולי חודש פנטזיה: כמה באנלי מצידי... שתי בחורות. ולא היה. חטא: הכי גדול... צעקתי על אחותי הקטנה. זה באמת הדבר שאני הכי מתבייש בו. חלמתי על ידידה שלי שהיא בוגדת בארוס שלה. מקום הכי פרוע, סקס לא מלא על רחבת ריקודים של מועדון. ולא, זה מאוד לא מקובל במועדון כזה. אם תפסו אותי... שאלה יותר טובה היא: כמה אנשים תפסו אותי? ולא, אני לא יודע לספור למספר כזה גבוה. רמת החרמנות ברגע זה: 3. יש שיפור!...

למעלה