שאלון סקס...

מר טיב

New member
להלן תשובותי

1. מנוע של בואינג 747 2. בפשיטה על ביירות - אחת הפשיטות הנועזות ביותר. 3. מי סופר בכלל 4. שכשגמרתי ורציתי לצרוח את השם שלה נזכרתי שאני בכלל לא יודע איך קוראים לה. 5. כשהיא רוכבת עלי וזוג שדיים רוקד לי מעל הפרצוף. 6. עד שכל הפרטנרים מגיעים לסיפוקם. 7. סקס מושלם ? זה חלק מהתוכנית ההיא "כללית מושלם" של קופת חולים.. לא ?

אופיר35

New member
אם מוכרחים אז עונים ../images/Emo13.gif

1. באשה? עיניה 2. נועז? בקולנוע . מעניין? על גג מגדל גבוה ביותר בת"א 3. 4 4. שהזעיקו אותי לעבודה באמצע זיון 5. שהיא מתפתלת על קצה לשוני 6. כמה שיותר 7. סקס מושלם, הזיון הבא...

היכונו....סוסה נחשפת...חד פעמי...8-

טוףףףף פסדר...... הכי סקסי.... עיניים/ פה/ כתפיים/כפות ידיים. מיקום נועז.....יש מלא כאלה.... כמה פעמים.... הנני מולטי אורגזמתית, איני סופרת. זה גם לא מעניין אותי כמה העיקר שהם קורים. מצב מביך..... לא נבוכה מסקס ובסקס ולא נותנת לפרטנר שלי סיבות להיות נבוך.... תנוחה..... האו האו (קצת מיאו גם הולך) כמה זמן....זה יכול להתחיל ב "תסתובבי" אופס גמרנו, נגמר. או באיטיות מופלאה כשלא מפספסים שום נקודה ! סקס מושלם.... תשובה קודמת עונה גם לשאלה זו + אני עם עצמי (אחחח זה נפלא) או שניים שמענגים אותי או כשמצרפים אשה אחרת או כשאני לבד עם אשה אחרת או או או ועוד כהנה וכהנה..... (הרשימה ארוכה) ואווווו זה היה ארוך ועשה לי חשק "להסתובב" אבל אני לבדי....ננטשתי לערב זה
spirit

Crazy50

New member
אני מתחיל להתאמן

בשפת הסוסים. מתאים לי הרודאו איתך. רק שאני לא אשבור את התואר

התשובות שלי :

1. הכי סקס-עיניים + חיוך + מוח. 2. אני לא נועזת. 3. מקסימום 6/7 ( לא נוהגת לספור), לאו דווקא עם בן זוג. 4. לא מביך- סתם מגעיל : בלעתי זרע בטעות והקאתי על השטיח. 5.מיסיונרית מנצחת! 6. כמה שיותר למעט החדירה, חדירה שלא תהיה ארוכה מידי! 7. סקס מושלם- שבו כל צד נהנה מכך שהצד השני נהנה .

Birk0ff

New member
../images/Emo187.gif

1. מותניים ותחת 2. מיטה. לא, בעצם רצפה 3. פעמיים 4. אימא שלה נכנסה, אמרה משהו תוך העמדת פנים שהיא לא מבינה מה הולך, ויצאה 5. היא למעלה במאוזן / מיסיונרית 6. כשעה 7. בזמן ובמקום מחוץ לשיגרה

tokit

New member
תשובותיי הקיטשיות..

1. העיניים של חבר שלי כשהוא מביט בי. 2. שדה אנטנות. 3. 2-3, לא ממש זוכרת. 4. היו לא מעט.. 5. מיסיונרית ודוגי. 6. סקס אידיאלי לא תלוי בזמן. 7. עם מישהו שאוהבים.

רוני קל

New member
לשואלת

אישתי כשהכרנו חמש על כימיקלים במיטה של חמותי היתה לי חברה ששרה שירי ארץ ישראל כל פעם שההינו שוכבים והבאסה זה שהיא זיפנית משתנה , וגם לפי הפרטנרית עד שכואב כולנו ביחד

emh

Member
התשובות שלי....

1. אין משהו שהוא הכי סקסי בעיני, כשאני מרגיש שמישהי סקסית זה יכול להיות בגלל כל מיני דברים - מבט, לבוש, התנהגות... 2. לא היה מקום נועז. 3. שלוש או ארבע. 4. אני משתדל להימנע מראש ממצבים מביכים. 5. דרוש בדיקה נוספת 6. כמה שיותר 7. קשה לענות מה יהיה הסקס המושלם, אולי כזה שישאיר אותי מסופק עד הסוף ואז אני לא צריך לדאוג לכל ההתעסקות בניקוי שאחרי ופשוט להרגיש ליטופים ומגע עד שנרדמים, רק חבל שזה לא ככה במציאות.

מפ33יצה

New member
ש א ל ו ן היפהיפ !!

1. עיניים 2. תחת 3. תחת 4. עזבו, סיפור מהתחת 5.
6. שבוע 7. 2-6

דנטל

New member
כולםםםםםם, גם אני

1. מהו הדבר הכי סקסי בעינייך? שכל 2. היכן המקום הכי נועז שעשית שם סקס? ים מול אנשים בחמש בצהרים 3. כמה פעמים הספקת לגמור בערב אחד? לא מוכנה להודות שספרתי 4. מה המצב הכי מביך שנתקלת בשעת הסקס? לא זוכרת, כנראה הדחקתי (או שזו שוב הסניליות שלי) 5. מהי התנוחה המועדפת עליכם? מסיונרית ודוגי - דווקא לא רוצה לבחור רק אחת 6. כמה זמן לדעתך הסקס האידאלי צריך להמשך? 45 דקות. 7. מהו בעינייך סקס מושלם? כזה שכבר היה לי ואני רוצה עוד ממנו, לשמחתי היו כמה וכמה כאלה

אופיר35

New member
לגבי סעיף 6 ??

45 דקות? יש מערכי שיעור? מדוד על השעון? מה זה ? מודדים עם שעון? עברו 45 דקות הופה גומרים...
{לא להתייחס יותר מדי הרטיבות בחוץ משפיעה}

uלוליטה 4

New member
התשובות שלי..

1. הדבר הכי סקסי - עיניים. 2. המקום הכי נועז - בפינה קטנה במוסך . 3. הספקתי לגמור בערב - 6-5. 4. המצב המביך - ששכבתי עם בתול שלא ידע כלום. 5. התנוחה המעודפת - לשבת מעל הגבר ולהיות השולטת . 6. זמן סקס אידאלי - 45 דקות. 7. סקס מושלם - לעשות סקס פראי ונועז ואח"כ לשכב לישון יחד מחובקים וערומים.

yaron1968

New member
../images/Emo88.gif../images/Emo43.gif

1. מהו הדבר הכי סקסי בעינייך? עיניים, חזה, תחת. 2. היכן המקום הכי נועז שעשית שם סקס? שירותים של מטוס טופולוב בדרך חזרה מהונגריה ולא עם אישתי... 3. כמה פעמים הספקת לגמור בערב אחד? בגיל 18-20 השיא היה 7 פעמים ב 5 שעות, היום הממוצע 3 פעמים בשעתיים\שלוש. 4. מה המצב הכי מביך שנתקלת בשעת הסקס? ריח רע... (של בת הזוג) 5. מהי התנוחה המעודפת עליכם? רודיאו, דוגי, בישיבה, על השיש במטבח, באמבטיה... 6. כמה זמן לדעתך הסקס האידיאלי צריך להימשך? 20 דקות רצוף, מנוחה 3 עד 4 פעמים............. ביום
7. מהו בעינייך סקס מושלם? הנאה של בת הזוג (רטיבות וגניחות אמיתיות לא זיופים!!!)-למשך 3 שעות...

למעלה