שאלון סקס...

uלוליטה 4

New member
שאלון סקס...

אז כולם/ן בלי יוצא מן הכלל עונים... 1. מהו הדבר הכי סקסי בעינייך? 2. היכן המקום הכי נועז שעשית שם סקס? 3. כמה פעמים הספקת לגמור בערב אחד? 4. מה המצב הכי מביך שנתקלת בשעת הסקס? 5. מהי התנוחה המעודפת עליכם? 6. כמה זמן לדעתך הסקס האידאלי צריך להימשך? 7. מהו בעינייך סקס מושלם? טוב קדימה לענות...

תשובות לשאלון

הדבר הכי סקסי בעיני-נשיקה צרפתית בחת מגדל האייפל... או סקס בחוף הים תחת הכוכבים... 2. המקום הכי נועז שלי-בסוכת המציל 3.תלוי בפרטנרית וברמת החרמנות באותו לילה 4.המצב הכי מביך שנתקלתי ...לא עולה לי כרגע... 5.התנוחה הכי אהובה 69 או דוגי 6.אין זמן מוגדר לסקס אידאלי אך צריכה להיות בו השקעה,רומנטיקה,פינוק וצריך להשקיע במשחק המקדים...כמה זמן זה לא יודע אף פעם לא בדקתי... 7.סקס מושלם-סקס מושלם מבחינתי זהו המצב אחרי הסקס,זה השלב של החיבוקים,הנשיקות והדגדוגים החיבור הגופני שממאן להפרד,החיוך שמסרב לרדת מהפנים...זה הסקס המושלם!

danny1232

New member
ובכן

1. שדיים מושלמים 2. על חוף הים 3. השיא (לא בערב אלא בלילה) - 5 4. שההורים שלה נכנסו כשגמרתי לה בפה... 5. דוגי 6. מתחילת המשחק ועד שגומרים. אין אידיאלי - בזיון מהיר זה צריך להיות כמה דקות. בסקס ארוך יותר - עד שעה+-. 7. ששני (או יותר) הפרטנרים נהנים.

ווואווווווווווווווווו

איזה סקר עצבני !! צריך יום עבודה לענות עליו,, חחח 1)נמשים ליד האף. 2)על גג של מגדל מקסים באיזור ירושלים. 3)שלוש פעמים. 4)בקיץ היינו בכינרת,משפחה וחברים, גיסתי ראתה את אישתי מוצצת לי על החוף לאור הירח. 5)יש כמה: בעיקר דוגי-סטייל. 6)כמה שיותר, יותר טוב . 7)סקס מושלם בעיני זה לעשות סקס עם מישהי שאני חולם עליה גם שאני ער!מישהי שגורמת לי להרגיש את הדופק בגוף.

M a x i m A

New member
הייי טוסטוס!!!!

מה נשמע? פששש שומר על גיזרה,הא? :) אתה בא מחר למפגש?

מקסימונת ,,../images/Emo8.gif

ככה אומרים שלום? טוב שלא שלחת לי מכתב מעו"ד?!? אצלי הכל טוב חומד ,,, האמת חשבתי לגיע,אבל זה מאוד קשה לי אני עובד עד שעה קצת מאוחרת 10:30 + נסיעה של שעה וחצי בערך + עייפות של 16שעות עבודה אז,,, לא נורא מסיבה הבאה אני פותח את המקום,,, מה אצלך, הכול טוב?

יש לך נמשים ? ../images/Emo12.gif

אני בכלל התכוונתי למשהי אחרת ,,,

תשובות לשאלון :)

1. הדבר הכי סקסי אצל גבר (בעניי): עצם החזה 2. המקום הכי נועז: על גבעה כלשהי, שמשקיפה לכביש ראשי וסואן... 3. 5 פעמים בערב אחד... (אם הזכרון לא מטעה..) 4. לא מביך בשבילי, אלא בשביל הבחור, שגמר אחרי 3 שניות... 5. דוגי, או כשאני למעלה. 6. בחפוז: שיהיה חפוז לא יותר מ7 עד 10 דק'. סקס מושקע: 45 דק' עד שעה ורבע 7. סקס מושלם... הממממ.... שנגמור יחד, ואני ארצה עוד :))

למעלה