שאלון סקס...

Domostroy

New member
התשובות שלי.

1.אישה שרוצה - ולוקחת את מה שהיא רוצה. 2. בקומה שניה של פאב. (היה שם זוג נוסף, שברח כשהמזמוזים נהיו רציניים. נשארנו לבד אבל אז המלצרית עלתה לראות אם הכל בסדר) 3.אני חושב ש 4. שנינו היינו מסטולים בטירוף, וקשה להיות בטוח. 4. הייתי במיטה עם מישהי שגרה עם שותף. היתה לו כלבה ענקית ומסריחה. הכלבה פשוט נכנסה באמצע, וניסתה לעלות על המיטה. כשהתחלנו לצעוק עליה שתלך, הגיע השותף, ופשוט נעמד בדלת וצחק במקום לעזור לנו ולקחת את היצור שלו. (לא, אני לא שונא כלבים בדרך כלל) 5. הממ..מאחור, אבל לא בדיוק דוגי, אלא כשהיא שוכבת על הבטן, הישבן מעט מורם, והיד שלי עוזרת מקדימה. 6. כשעה. 7. להיאנס על ידי זרה מסתורית ויפהפיה...

מילימטר

New member
תשובות סקס...

1. הכי סקסי: חזה פרופורציוני לגוף ועיניים חכמות. 2. הכי נועז: על חוף הים. 3. כמה פעמים: 2, לוקח לי המון זמן לגמור. 4. הכי מביך: הפרטנרית פלטה נפיחה עסיסית ורעשנית כשאני בתוכה. 5. תנוחה: משתנה כל הזמן, לאחרונה דוגי. 6. זמן: שעה ברוטו. 7. מושלם: סקס שמעלה לי חיוך על הפנים בכל פעם שאני נזכר בו.

fireman

New member
רגע זה איום?

1. מבט של "לאכול אותך" 2. במכונית באמצע שום מקום 3. לא זוכר, המרתון האחרון היה ממש מזמן. 4. שני מצבים (כאילו רק אליי בא הנאחס): א. סקס על כסא מנהלים כזה עם גלגלים הסתיים בהתהפכות. ב. באותה פעם במכונית...דפק לי שוטר על השמשה של האוטו
5. כל תנוחה שהיא לא על כסא עם גלגלים ולא במכונית
6. נטו או ברוטו? 7. כשיהיה כזה....אני ארוץ לספר לכם.

חיבוקון

New member
יאללה, הנה התשובות שלי

1. מהו הדבר הכי סקסי בעינייך? היא 2. היכן המקום הכי נועז שעשית שם סקס? על אוניית נופש, ב 03:30 בלילה, כשהירח היה גבוה בעננים,על הסיפון, מול היציאה מהדיסקוטק 3. כמה פעמים הספקת לגמור בערב אחד? ארבע פעמים, אבל מי סופר :) 4. מה המצב הכי מביך שנתקלת בשעת הסקס? מישהו הציע לי להגיע איתו לתא, כן מישהו, היה מביך להגיד לו לא!:)) מעבר לזה לא ניתקלתי כי אני דוגל בתקשורת פתוחה. 5. מהי התנוחה המעודפת עליכם? זה כמו שתשאלי מה אני הכי אוהב לאכול 6. כמה זמן לדעתך הסקס האידאלי צריך להימשך? קשה לתת זמן, במיוחד ממי שחובב את המשחק המקדים, אז הינה הערכה: ארוך 7. מהו בעינייך סקס מושלם? מחובקים בתנוחת הכפית, נחים, אוזרים עוד כוח לעוד סיבוב, מתגפפים, מתעוררים, כשחיוך קל של סיפוק נח על השפתיים של שנינו

נ1נה

New member
---תשובות---

1. מהו הדבר הכי סקסי בעינייך? גבר רומנטי 2. היכן המקום הכי נועז שעשית שם סקס? אוטו, במיטה של ההורים, מטבח, ספה, חוף הים.. 3. כמה פעמים הספקת לגמור בערב אחד? 1 אולי 2 4. מה המצב הכי מביך שנתקלת בשעת הסקס? שחברה ישנה אצלי ואני וחבר שלי עשינו מה שעשינו וחודש אחרי היא אמרה שיש לה וידוי קל וסיפרה לי שהיא הייתה ערה ושמעה הכל. 5. מהי התנוחה המעודפת עליכם? לפי המצב רוח.. 6. כמה זמן לדעתך הסקס האידאלי צריך להימשך? *ראה תשובה 5 7. מהו בעינייך סקס מושלם? אחרי מקלחת, 3 נרות, קטורת והרבה אהבה!!!

חופ שיה

New member
תשובות ...........

1. מהו הדבר הכי סקסי בעינייך?- שכל 2. היכן המקום הכי נועז שעשית שם סקס?- במרפסת פתוחה של מלון הנסיכה עם הפנים לנוף המדהים הזה, אני בטוחה שהיה יותר נועז מזה (סנילית) 3. כמה פעמים הספקת לגמור בערב אחד? 5 - אני חושבת 4. מה המצב הכי מביך שנתקלת בשעת הסקס? לא זוכרת משהו מיוחד 5. מהי התנוחה המעודפת עליכם? מיסיונרית, תנוחת כפית על כל הואריציות שלה. 6. כמה זמן לדעתך הסקס האידאלי צריך להימשך? מספיק בשביל ששנינו נהנה. 7. מהו בעינייך סקס מושלם? כזה שאני רוצה ממנו עוד בטרוף

Johnn

New member
גם אני יכול?

1. חיוך משגע + עיניים נוצצות. 2. שירותים של מועדון. 3. 3. 4. אמא נכנסה לחדר 5. דוגי (נראה שזו התשובה המועדפת על יושבי הפורום) 6. סקס לא נמדד בזמן 7. כשאני אתקל בו, אני לא אשכח לעדכן אתכם.

../images/Emo107.gif../images/Emo107.gif../images/Emo107.gif../images/Emo107.gif יש !!!!

אוףףףףףףףף ומה איתנו מה אנחנו לא חיות???????. (תגידו יש תנוחת סוס?) spirit

נשואה 1

New member
דיו סוסתי

אנחנו קוראים לזה "דוגי" הסוסים קוראים לזה" "הורסי"
ANYHOW זו אותה התנוחה, אל נא תתפסי בקטנות....

מתוקתי הנשואה

חן חן על ההשקעה והמאמץ אכן הרבה יותר טוף עכשיו.... זה בדיוק מה שחיפשתי....
spirit

תשובות

1. מהו הדבר הכי סקסי בעינייך?
שכל,חוש הומור וריח טוב 2. היכן המקום הכי נועז שעשית שם סקס?
בבית של הוריי כשהם יושנים מעבר לקיר 3. כמה פעמים הספקת לגמור בערב אחד?
מממממלללללאאאאאאא 4. מה המצב הכי מביך שנתקלת בשעת הסקס?
לא ניתקלתי במצב מביך? 5. מהי התנוחה המעודפת עליכם?
כשאני למעלה 6. כמה זמן לדעתך הסקס האידאלי צריך להימשך?
הסקס האידיאלי לא צריך להגמר 7. מהו בעינייך סקס מושלם?
כשאותו אדם מביא אותי לשיא פיזי ומנטאלי בזיון אחד ...וכשאחארי השיא הזה עוד בא לי שהוא ישאר לישון איתי

למעלה