שאלון סקס

חחחחחחחחח

אתמול אמרו שאני גם הלוונית של הצ'אט,וגם בני מלך הסטלנים,מה נישמעע,ערן קעקועים היום אני שדרן צפון,חחחח.סקסית, אם אין לך הוחכה מוצקת לגבי דברייך, אנא ממך שימרי אותם לעצמך,אגב עליתי כבר במצלמה, וראו אותי,ואני לא חייב לך או כל אחד אחר כאן דין וחשבון תמשיכו לנחש, מעניין מחר מי אני אהיה

ברוור שאני עונה!!! (אנג'ל)

1.אנאלי? ניסיתי, לא אוהבת, הלאה... 2.תנוחה מועדפת? דוגי או שאני למטה עם הרגליים מעל הראש
3.לבלוע\לירוק\לשחק בפה.למה? לפי החשק... 4.ציצי\תחת[בנות,גם אתן]? אממ.. תחת לגברים מן הסתם... 5.נשיכות? YES PLEASE:) 6.ספנקינג? OH YESSS 7.קשירות? GIVE IT TO ME 8.פרפר? כמובן, חייבת לרצות את דין 9.אוראלי? ברווווווווווור 10.למצוץ\לרדת? (מה ההבדל??) 11.חלק\שעיר? חלק!!! 12.להיות עם בן אותו המין? מתישהו.. 13.מקום ציבורי? אממ, מאחורי מסך הקולנוע בזמן סרט, באוטו במגרש חניה, במועדון, באוהל אצל גאידמק כש40 אנשים ישנים (או לא ישנים) סביבנו 14.לצלם את האקט? חפשו "זוג מהחלומות" באימיול 15.להצטלם בעירום? כמובן, כולכם כבר ראיתם 16.שלישייה? עשיתי, לא רוצה לדבר על זה 17.בן הזוג רואה מהצד[כל דבר,לא משנה מה]? בטח 18.צפייה בפורנו ביחד? ברור 19.אוראלי בזמן נהיגה? לא ניסיתי, זה מפחיד אותי... 20.תנוחה שנואה? אממ.... יש כזאת?

אני עונה (דין)

1.אנאלי? רק באופן אקטיבי (נכון אנג'ל?) 2.תנוחה מועדפת? זרוק מספר מ-1 עד ש... 3.לבלוע\לירוק\לשחק בפה.למה? ברורררר שלא 4.ציצי\תחת[בנות,גם אתן]? ציצי, שדיים, boobs, tits, berast מה שתרצו 5.נשיכות? איה כואב לי.. אבל כן 6.ספנקינג? מממ נו בסדר 7.קשירות? ניסיתי, אהבתי, אנג'ל מתי שוב? 8.פרפר? כמובן, 9.אוראלי? ברווווווווווור 10.למצוץ\לרדת? רק לרדתתתתת 11.חלק\שעיר? חלק!!! 12.להיות עם בן אותו המין? לא 13.מקום ציבורי? באוהל אצל גאידמק כש40 אנשים ישנים (או לא ישנים) סביבנו, באמצע הופעה של אביב גפן בתוך הקהל (ליל האהבה בצמח) עם מישהי שהכרתי 10 דקות לפני 14.לצלם את האקט? חפשו "זוג מהחלומות" באימיול 15.להצטלם בעירום? כמובן, כולכם כבר ראיתם 16.שלישייה? עשיתי, משעמם כבר לא? 17.בן הזוג רואה מהצד[כל דבר,לא משנה מה]? בטח 18.צפייה בפורנו ביחד? ברור 19.אוראלי בזמן נהיגה? רק זכרונות נעימים 20.תנוחה שנואה? אין חיה כזאת

למעלה