שאלון סקס

שאלון סקס../images/Emo226.gif

אוהבים או לא?מה כבר הספקתם לעשות?מה רוצים לנסות ולא יצא לכם? 1.אנאלי? 2.תנוחה מועדפת? 3.לבלוע\לירוק\לשחק בפה.למה? 4.ציצי\תחת[בנות,גם אתן]? 5.נשיכות? 6.ספנקינג? 7.קשירות? 8.פרפר? 9.אוראלי? 10.למצוץ\לרדת? 11.חלק\שעיר? 12.להיות עם בן אותו המין? 13.מקום ציבורי? 14.לצלם את האקט? 15.להצטלם בעירום? 16.שלישייה? 17.בן הזוג רואה מהצד[כל דבר,לא משנה מה]? 18.צפייה בפורנו ביחד? 19.אוראלי בזמן נהיגה? 20.תנוחה שנואה? מי מתנדב לענות?

soofgania

New member
../images/Emo224.gifמתנדבת לענות

אוהבים או לא?מה כבר הספקתם לעשות?מה רוצים לנסות ולא יצא לכם? 1.אנאלי?קצת כואב בהתחלה אבל מחרמן לאללה ואפשר לגמור מזה 2.תנוחה מועדפת?דוגי,כשהפין מוכנס לאיבר מין הנשי 3.לבלוע\לירוק\לשחק בפה.למה?לירוק כמה שיותר מהר 4.ציצי\תחת[בנות,גם אתן]?מה השאלה
5.נשיכות?לא אוהבת 6.ספנקינג?חיפשתי בגוגל מה זה,אני מבינה שזה קשור לסאדו...ממש לא בשבילי
7.קשירות?לא ניסיתי ולא רוצה לנסות 8.פרפר?מה זה
-אני מכירה רק את הפרפר שהאשה קושרת אליה ומפעילה את הרטט בכדי לגמור<עדיין אין כזה>אבל בטח התכוונת למשהו אחר 9.אוראלי?אפשר בלי זה?
10.למצוץ\לרדת?נו...זה כל הכיף במשחק המקדים 11.חלק\שעיר?חלק 12.להיות עם בן אותו המין?חס וחצילים 13.מקום ציבורי?עשיתי בעבר במקומות ציבוריים,מוכנה שוב.. 14.לצלם את האקט?צילמנו בפון 15.להצטלם בעירום?לא אוהבת כי לא אוהבת את הגוף שלי 16.שלישייה?ניסיתי והיה סבבה 17.בן הזוג רואה מהצד[כל דבר,לא משנה מה]?לא בן זוג קבוע ורציני...כן זה קרה אבל גם הוא השתתף אח"כ 18.צפייה בפורנו ביחד?ל-2 דקות בלבד,אין זמן לצפות באמת...
19.אוראלי בזמן נהיגה?כן...יצא לי 20.תנוחה שנואה?שאני מעליו<עובדת יותר קשה
ערס אחלה סקר אבל לא נראה לי שחוץ ממני וממך<תענה מיד!
>מישהו יענה...<שפנים>

AאביA

New member
סופגי בטח שאני יענה ( מעונה )../images/Emo226.gif

עונה עונה 1.אנאלי? לעשות לה? מממממ חלומי. לעשות לו לא. 2.תנוחה מועדפת? ביבי תרכבי . 3.לבלוע\לירוק\לשחק בפה.למה? כמה שיותר הרי זה משובח 4.ציצי\תחת[בנות,גם אתן]? גם וגם וגם וגם 5.נשיכות? לפעמים 6.ספנקינג? לפעמים 7.קשירות? לא 8.פרפר? מעניק כשיי ( לסופגי ) 9.אוראלי? יאמי יש לזה טעם גן עדן 10.למצוץ\לרדת? בבבבטחחח 11.חלק\שעיר? חלק. 12.להיות עם בן אותו המין? חס וחסה 13.מקום ציבורי? בטח 14.לצלם את האקט? צולם מקצועית ואף שודר חחחחח 15.להצטלם בעירום? חחח למה לא 16.שלישייה? כייף אך מעייף 17.בן הזוג רואה מהצד[כל דבר,לא משנה מה]? היה וחטפה קריזה 18.צפייה בפורנו ביחד? עד גיל 30 זה היה רגיל ואחר כך כבר לא היה מעניין 19.אוראלי בזמן נהיגה? רק בכביש 1 עד 443 20.תנוחה שנואה? בעמידה

soofgania

New member
קצר וקולע...ועכשיו הסברים..

מה התנוחה הזו בייבי תרכבי?
ואיפה שודר האקט,בבלוג? ותודה על ה
אגב 8 זה מס' המזל שלי זה מנבא שיהיה לי מזל ואקבל כזה

נו טוב נענה

1.אנאלי?רצוי כי זה כיף להרגיש לפעמים הזין שלך קטן מקבל המון בחור קטן 2.תנוחה מועדפת?שהיא על הגב ואני בא מלעלה 3.לבלוע\לירוק\לשחק בפה.למה?לא ,לא בולע 4.ציצי\תחת[בנות,גם אתן]?ציצי 5.נשיכות?כן 6.ספנקינג?כן 7.קשירות?תלוי מתי 8.פרפר?פרפר זה כמו סנביץ' אחד בכוס ואחד בתחת שלך 9.אוראלי?בכיף! 10.למצוץ\לרדת?יורד כמו גדול עד שדופק הלב שלה מגיע למהירות של190BPM
11.חלק\שעיר?חלקה 12.להיות עם בן אותו המין?לא 13.מקום ציבורי?עדיף, 14.לצלם את האקט?כן 15.להצטלם בעירום?עשיתי זות ממזמן עוד בגיל 17 16.שלישייה?היה גם רבעיה אבל זה סיים לי ת'כסף בחלונות האדומים 17.בן הזוג רואה מהצד[כל דבר,לא משנה מה]?ברור 18.צפייה בפורנו ביחד?כן זה כיף 19.אוראלי בזמן נהיגה?אם זה בכביש שש אז אני גומר,אם זה בכביש החוף,אני גומר בבית חולים
20.תנוחה שנואה?מסיונרית

soofgania

New member
../images/Emo6.gifבקשר ל-19

בית חולים זה עוד טוב...אפשר לגמור במקום אחר

עונה ../images/Emo111.gif עונה ../images/Emo111.gif עונה

1.אנאלי? היה גם היה 2.תנוחה מועדפת? כשאני על הגבר והפיטמות שלי בין השפתיים שלו 3.לבלוע\לירוק\לשחק בפה.למה? לבלוע... זה ממכר!!!! 4.ציצי\תחת[בנות,גם אתן]? החזה הגברי (רק אם הוא שרירי) יאםםםםםםםםםם
5.נשיכות? בפיטמה כשאני גומרת 6.ספנקינג? מי שינסה את זה עליי ישכח שיש לו יד 7.קשירות? ניסיתי ולאאאאאאא אהבתי.. אני אוהבת להשתולל
8.פרפר? כן זה ברגיל כזה 9.אוראלי? הכי טובה בלעשות את זה, שונאת שעושים לי 10.למצוץ\לרדת? (אם היית יודע מה זה אוראלי לא היית שואל את שאלה 10) 11.חלק\שעיר? קצוץ אצלו, חלק אצלי 12.להיות עם בן אותו המין? הייתי וזה כיףףף 13.מקום ציבורי? אמממ..... אורגיה המונית נחשב ציבורי? 14.לצלם את האקט? לא ניסיתי... 15.להצטלם בעירום? אממ... יס 16.שלישייה? חחח וגם יותר 17.בן הזוג רואה מהצד[כל דבר,לא משנה מה]? כן... 18.צפייה בפורנו ביחד? כן... 19.אוראלי בזמן נהיגה? חחח כן 20.תנוחה שנואה? אממ... אין כזו אבל ספציפית עם חבר שלי התנוחה השנואה זו דוגי.. אוףף יש לו גדול כואבבבב!!!!

LunasRoze

New member
כן כן לונה החסודה עונה סתמו!

.אנאלי? האמת שלאחרונה אני שוקלת את האופציה בחיוב זה נראה מעניין 2.תנוחה מועדפת? שהוא מעליי רגל אחת למטה והוא תופס את הרגל השניה למעלה ומתחכך המון לפני החדירה 3.לבלוע\לירוק\לשחק בפה.למה? עוד לא הגעתי למצב של לבלוע לא 4.ציצי\תחת[בנות,גם אתן]? תחת תחת תחת 5.נשיכות? בהחלט 6.ספנקינג? בהחלט בהחלט בהחלט (לפחות הגבר שאני איתו עכשיו קלט את התמונה מהר מאוד ) 7.קשירות? בתכנון 8.פרפר? טוב הפרפר שאני מכירה זה שהגבר שם את איבר מינו בין שדיה של האישה והיא מצמידה אותם זה לפחות מה שרונית אמרה לי חחחחחחחחחחחחח 9.אוראלי? כן 10.למצוץ\לרדת? אוהבת לקבל לא לתת 11.חלק\שעיר? איבר מין מגולח לאחרונה מאוד קוסם בעיני 12.להיות עם בן אותו המין? לא לא לא לא לא 13.מקום ציבורי? כן 14.לצלם את האקט? לא לא לא הוא עוד ישים את זה ב youtube אבוי 15.להצטלם בעירום? עוד 10 קילו דברו איתי חח 16.שלישייה? לאאאאאאאאאאאאא 17.בן הזוג רואה מהצד[כל דבר,לא משנה מה]? חחח... 18.צפייה בפורנו ביחד? כן 19.אוראלי בזמן נהיגה? לא מסוכן 20.תנוחה שנואה? המסיונרית איכס היה לי מספיק מהתנוחה המעפנה הזאת

LunasRoze

New member
חחח , את יכולה לדבר סופגי

תגידי את חושבת שסיפורי אירוטיקה יתפסו יפה בפורום הזה? לונה

soofgania

New member
ממממ לא יכולה לדבר בפה מלא../images/Emo225.gif

הסיפורים יתפסו יפה מאד בתנאי שיהיו קצרים,אין זמן וכוח לקרוא סיפורים ארוכים,זה מייאש.

לשם שינוי הערתי ת'מדבבר הזה שנקרה

פורום מבוגרים, לא שהמכתבי אהבה הדמיונים של סקסית מעניינים כן..? פשוט העם רוצה שינוי! בקרוב יעלה פה עוד שאלון סקס נו תענו אני חייב רייטינג
סופגי מתי אני בודק איתך את 19?

למעלה