שאלון סטייל פיור!

wish2

New member
זה קרוב למה שיחפה כתבה

אבל לא קשור ביופי.
יותר במי שאני.
ולפעמים אני שונה ומורכבת יותר ממה שנראה.
ויש גברים שמעדיפים נשים פשוטות ופחות מסובכות.
כתבתי על זה בפורום השני,על מה שאני מרגישה.
מה שבטוח יעבור עוד הרבה זמן עד שאני אתן למישהו שוב להכיר אותי.

אני דווקא חושבת שאת טועה

אני לא חושבת שזה נכון למנוע מעצמך להיות מה שהינך וזאת רק בכדי למנוע את הפגיעה הבאה.
את מראש צופה פגיעה כי את יודעת שאופייך הוא שונה ומורכב יותר ממה שנראה לעין, לכן את מנסה כבר מראש לבנות סביבך חומות הגנה כדי שלא יכירו וכדי שלא יפגעו בך שנית.
אצלך זה בבחינת "מצדה לא תיפול שנית". וזאת טעות.
בן אדם צריך לחיות את החיים שלו ולחוות אותם כמו שהוא רוצה , כל רגע וכל יום, כאילו והוא לא נפגע מעולם. כאילו והוא לא נבגד מעולם, כאילו והוא לא נשרף מעולם, וכאילו הוא לא שתת דם מעולם.
רק ככה בן אדם שלם עם עצמו. מי שיקבל אותך וירצה אותך עם כל המורכבות שבך, הוא רק ירוויח ולא ישעמם לו לעולם.
תראי, אם אני הייתי מספרת כאן, או רק לך בשיחה בארבע עיניים, את מה שאני עברתי בחיי, הרי את לא היית מאמינה שאני עדיין שפויה, עדיין עומדת על שתי רגליי, מחזיקה משפחה ובעל, ועוד מוצאת זמן וכוח לחרטט באינטרנט

אז נכון שהרבה גברים מעדיפים נשים יפות ופשוטות ולא כל כך מורכבות,
אבל תאמיני לי, אין לך מושג כמה גברים שווים יש שמוכנים לתת הכל בשביל אישה מיוחדת ומורכבת שתמשיך לעניין אותם גם אחרי שנים.

wish2

New member
יחפה שלי

אני בטוחה שעברת המון.
אני גם יודעת קצת ממה שסיפרת לי.
החיים שלך הם הכל-רק לא פשוטים.
אבל אני יודעת אזו הצגה אני מציגה.
גברים מאוד אוהבים את הקלילות שלי ואת הצחוק.
ואז כשבאמת אני נותנת להכיר גם את הכאבים שלי אז קשה להכיל אותם.את יודעת אני לא רק ניק שקוראים לו וויש2.
לפעמים אני מתעייפת מלהיות הצגה.זה הכל.

Aronsona

New member
אבל התחלת הפוך וושוס

הבנתי בהתחלה שאת גילית משהו על בן זוגך שלא ידעת מלכתחילה.

בכל מקרה אני מסכים לגמרי עם יחפונת.
מורכבת יותר מעניינת ומושכת ללא ספק.

וופל בר

New member
וויש, ואולי רק נדמה לך

אם את מדברת על היסטוריה, מן הסתם ברור לך שנפגעת במידה וכך. אם מדובר על ההווה, אולי זה רק נדמה לך.

וופל בר

New member
החומה שלך בלבד.

הרימי אותה, הורידי אותה, עשי בה כרצונך.
נוכחותה משרה ביטחון. נסיגתה משליטה פחד.
נוכחותה חוצצת חוויות וריגושים, נסיגתה פותחת צוהר לעולמות מרתקים.

שרוני68

New member
גם אני עונה:

"1. האם האנשים בסביבתכם הקרובה, משפחה, חברים, קולגות, יודעים שאתם כותבים בפורום?"
ברור! יודעים אבל לא ממש מתעניינים. מדי פעם אני שואלת את דעתם
על דיון כלשהו שצץ בפורום. חוץ מהקטנה שלי, לא רק שהיא מתעניינת,
היא גם שמה לב שהניק שלי הוא "שרוני", ואמרה לי שגם היא רוצה לכתוב.
אז אם יום אחד תראו תגובה שלי, מלאה בשגיאות ולא קשורה לכלום (אה..גם ככה התגובות שלי לא קשורות לכלום
)
אז רק שתדעו: לי אין שום קשר לזה!

"2.האם כשאתם בשירותים, גם אתם קראתם את המרכיבים וארצות המוצא של חומרי ניקוי וטואלטיקה שונים ? עד הרגע שהבנתם שאפשר פשוט לקרוא עיתון או שניים שלושה עמודים בספר."
לא. לא קוראת בשירותים. נקודה.

"3. אם מישהו בישל משהו והזמין אתכם לסעוד איתו, ולאחר הסעודה הוא שואל, 'האם האוכל היה טעים?', תגידו לו את האמת ותציגו יתרונות וחסרונות או שתגידו פשוט טעים."
האוכל תמיד היה טעים, תמיד!

"4. אם אתם ממהרים באופן כללי וכרגע אתם בסופר מרקט, לא שמתם לב עם העגלה וגרזנתם/ הפלתם מוצרים ממדף מסוים, תטרחו להחזיר למדף או שתמשיכו? אני מבקש בשאלה הזאת את כל האמת, יש לי נגיעה לעניין."
מרימה תמיד. לא תמיד למדף הנכון, אבל אין מצב שהמוצר יישאר על הרצפה.

"5.אם אתם מפנים את מבטכם לעבר מישהי/ מישהו ואתם מבחינים שהיא/ הוא מביטים בכם, תורידו מבט מיד? או שתחכו שהיא/ הוא יורידו קודם?"
ישר משפילה מבט. פאדיחה.

"6. אם אתם מוצאים שטר ברחוב, תרימו אותו מיד? או שתסכלו ימינה ושמאלה קודם?"
אף פעם לא נתקלתי בשטר ברחוב, ארים ואשאל למי הוא שייך. נראה לי.

"7. כשאתם שולחים לוטו, הממעיטים והמרבים שביניכם, רצות לכם בראש המחשבות מה תעשו עם הכסף, כמה זמן לוקח לכם להתעורר ? שניה, דקה, שעה?"
כן. אני מפנטזת מספר דקות וממשיכה הלאה.

"8. הכוכב הבא, הכוכב הנולד, האקס פקטור, דה וויס, האח הגדול, היפה והחנון, דייט בחשכה, הרווק והרווקה, לדעתכם זה יתרבה עוד או יתמעט?
לדעתי זה יתמעט. נמאס. (או שזה Wishful Thinking).

"9. אם תצטרכו לרכוש סדרת מוצרים ב2000 ש'ח, תטרחו להסתובב בין חנויות שונות כדי לחסוך מ2000 כ100 שקלים? או שפשוט תרכשו הכל במקום אחד. "
אני עצלנית, אקנה במקום אחד. חבל לי על הזמן.

"10. אם עובר אורח זר, ישתף אתכם בניגוד לרצונכם וזמנכם, בסיפור קשה ומטריד ברמת היקפו, מזומנים שיכולים להציל, טרמפ למקום מרוחק ובניגוד לכיוון הנסיעה או כל דבר אחר, תעזרו לו? או שתשתדלו להיות מנומסים ולהמשיך הלאה."
אף אורח זר לא ביקש ממני עזרה כספית, אבל להסיע ממקום למקום יצא גם יצא. אם זה מתאפשר לי, עושה את זה בשמחה.

שבת שלום גם לך. :)

טוב, אז מה היה לנו כאן?

קודם כל, זאת הזדמנות לשאול בשלומה של פיורי או דובשי כפי שאני קוראת לה, ואני מאוד מקווה שהיא בסביבה

עכשיו אפשר להתייחס לשאלון ונראה על מה אפשר לענות ועל מה לא

1. האם האנשים בסביבתכם הקרובה, משפחה, חברים, קולגות, יודעים שאתם כותבים בפורום?
- כן בוודאי. אני גם סוג של סלבס בקטע הזה. כולם מתפארים בעובדה שאני (אמא, דודה, סבתא, חברה) פעילה מאוד בפורומים, ולפעמים צוחקים עליי בקטע הזה ולפעמים מתייחסים ברצינות ושואלים שאלות ענייניות ואף מבקשים את עזרתי בפרסום בעיה כלשהי.

2. האם כשאתם בשירותים, גם אתם קראתם את המרכיבים וארצות המוצא של חומרי ניקוי וטואלטיקה שונים ? עד הרגע שהבנתם שאפשר פשוט לקרוא עיתון או שניים שלושה עמודים בספר.
- אני חושבת שכל אחד עבר את השלב הזה מתישהו בחייו.

3. אם מישהו בישל משהו והזמין אתכם לסעוד איתו, ולאחר הסעודה הוא שואל, 'האם האוכל היה טעים?', תגידו לו את האמת ותציגו יתרונות וחסרונות או שתגידו פשוט טעים.
- אני אגיד שהיה טעים. ואם זה היה ממש ממש ממש טוב, אני אבקש את המתכון והוראות הכנה.

4. אם אתם ממהרים באופן כללי וכרגע אתם בסופר מרקט, לא שמתם לב עם העגלה וגרזנתם/ הפלתם מוצרים ממדף מסוים, תטרחו להחזיר למדף או שתמשיכו? אני מבקש בשאלה הזאת את כל האמת, יש לי נגיעה לעניין.
- אני תמיד אחזיר למדף.

5. אם אתם מפנים את מבטכם לעבר מישהי/ מישהו ואתם מבחינים שהיא/ הוא מביטים בכם, תורידו מבט מיד? או שתחכו שהיא/ הוא יורידו קודם?
- אני מסיטה את המבט קודם ודי מתביישת שנתפסתי בקלקלתי.

6. אם אתם מוצאים שטר ברחוב, תרימו אותו מיד? או שתסכלו ימינה ושמאלה קודם?
- אני ארים מיד ורק אחר כך אסתכל לראות אם זה שייך למישהו.

7. כשאתם שולחים לוטו, הממעיטים והמרבים שביניכם, רצות לכם בראש המחשבות מה תעשו עם הכסף, כמה זמן לוקח לכם להתעורר ? שניה, דקה, שעה?
- אני לא שולחת לוטו, וגם אם קרה המקרה ובכל זאת שלחתי לוטו אחת לשנה, אז אני אף פעם לא חושבת מה אעשה עם הכסף. דיה לצרה בשעתה

8. הכוכב הבא, הכוכב הנולד, האקס פקטור, דה וויס, האח הגדול, היפה והחנון, דייט בחשכה, הרווק והרווקה, לדעתכם זה יתרבה עוד או יתמעט?
- זה יתרבה מן הסתם. אי אפשר להילחם בהיצע וביקוש. זאת דמוקרטיה.

9. אם תצטרכו לרכוש סדרת מוצרים ב2000 ש'ח, תטרחו להסתובב בין חנויות שונות כדי לחסוך מ2000 כ100 שקלים? או שפשוט תרכשו הכל במקום אחד.
- הכל במקום אחד. לא שוברת את הרגליים בשביל לחסוך עוד כמה גרושים.

10. אם עובר אורח זר, ישתף אתכם בניגוד לרצונכם וזמנכם, בסיפור קשה ומטריד ברמת היקפו, מזומנים שיכולים להציל, טרמפ למקום מרוחק ובניגוד לכיוון הנסיעה או כל דבר אחר, תעזרו לו? או שתשתדלו להיות מנומסים ולהמשיך הלאה.
- לצערי, אני לא פילנתרופית גדולה. אני מוכנה לתרום רק סכום מועט, להיות מנומסת ולהמשיך הלאה, אלא אם כן מדובר בהצלת נפשות ואז אעשה כמיטב יכולתי לעזור ולהפעיל את מי שיכול באמת לעזור.

תודה רבה על השאלון לסופשבוע, ושתהיה לך שבת נהדרת ונפלאה

וזה בשבילך
http://www.youtube.com/watch?v=HDLLXUaqZxg

עונה

1. האם האנשים בסביבתכם הקרובה, משפחה, חברים, קולגות, יודעים שאתם כותבים בפורום?
-חלק כן וחלק לא.

2. האם כשאתם בשירותים, גם אתם קראתם את המרכיבים וארצות המוצא של חומרי ניקוי וטואלטיקה שונים ? עד הרגע שהבנתם שאפשר פשוט לקרוא עיתון או שניים שלושה עמודים בספר.
-אני כל הזמן קוראת את התוויות ומעדיפה להמשיך לקרוא זה מרתק.

3. אם מישהו בישל משהו והזמין אתכם לסעוד איתו, ולאחר הסעודה הוא שואל, 'האם האוכל היה טעים?', תגידו לו את האמת ותציגו יתרונות וחסרונות או שתגידו פשוט טעים.
תלוי מי זה.

4. אם אתם ממהרים באופן כללי וכרגע אתם בסופר מרקט, לא שמתם לב עם העגלה וגרזנתם/ הפלתם מוצרים ממדף מסוים, תטרחו להחזיר למדף או שתמשיכו? אני מבקש בשאלה הזאת את כל האמת, יש לי נגיעה לעניין.
אם מישהו מסתכל אני ארים אם לא לא.

5. אם אתם מפנים את מבטכם לעבר מישהי/ מישהו ואתם מבחינים שהיא/ הוא מביטים בכם, תורידו מבט מיד? או שתחכו שהיא/ הוא יורידו קודם?
תלוי מי זה.

6. אם אתם מוצאים שטר ברחוב, תרימו אותו מיד? או שתסכלו ימינה ושמאלה קודם?
אסתכל ימינה ושמאלה כי אולי זה שהפיל מחפש אותו. כשאני רואה שאפחד לא מחפש אותו ארים.

7. כשאתם שולחים לוטו, הממעיטים והמרבים שביניכם, רצות לכם בראש המחשבות מה תעשו עם הכסף, כמה זמן לוקח לכם להתעורר ? שניה, דקה, שעה?
5 דקות.

8. הכוכב הבא, הכוכב הנולד, האקס פקטור, דה וויס, האח הגדול, היפה והחנון, דייט בחשכה, הרווק והרווקה, לדעתכם זה יתרבה עוד או יתמעט?
שמעתי שמצמצמים את השעות של הריאליטי נראה לי שיתמעט אבל לא ייעלם.

9. אם תצטרכו לרכוש סדרת מוצרים ב2000 ש'ח, תטרחו להסתובב בין חנויות שונות כדי לחסוך מ2000 כ100 שקלים? או שפשוט תרכשו הכל במקום אחד.
אני אסתובב כי בדרך כלל אין את הכל במקום אחד אבל אם אלה אותם דברים בדיוק אז אקנה במקום אחד.

10. אם עובר אורח זר, ישתף אתכם בניגוד לרצונכם וזמנכם, בסיפור קשה ומטריד ברמת היקפו, מזומנים שיכולים להציל, טרמפ למקום מרוחק ובניגוד לכיוון הנסיעה או כל דבר אחר, תעזרו לו? או שתשתדלו להיות מנומסים ולהמשיך הלאה.
בדרך כלל מתעלמת ממי שמשתף אותי בניגוד לרצוני וזמני.

תשובות ואיפה פיור באמת ?

1.חלק כן חלק לא...רוב האנשים שאני מכיר בחיים האמיתיים שונאים אינטרנט בכלל במיוחד פייס.
2.בשרותים לא קורא כלום.
3.תמיד להגיד רק את האמת.
4.תמיד מחזיר .. מה הבעיה להרים ולהחזיר.
5.תלוי מי הנמצאת ממול... אגב זה קורה הרבה עם נשים פילפיניות אין לי מושג מדוע.
6.מריד מיד בלי להסתכל לצדדים.
7.לא שולח אף פעם לוטו.
8.יתרבה.
9.ארכוש הכל במקום אחד.
10.לא הבנתי בדיוק את השאלה.. ניסוח מפותל משהו.

=)

וופל בר

New member
תשובותיי

אמרתי אשאל, ואולי זו תהיה דרכי לספר עוד קצת על עצמי ווופליותי.

1. לא. לא יודע למה. אולי כי זה בניגוד גמור לדמות שאני נתפס בעינם. עם הזמן גיליתי שלכתוב כאן זה משהו שאי אפשר לומר תמיד שם ולכן זה הכי בסדר שאפשר ולא משפיע כהוא זה על הדמות שלי בעיניי ובעינם. אז נפתחתי קצת.

2. עד גיל 14 בערך. זה מה שהייתי קורא בשירותים.

3. אני תמיד מסתבך עם זה בארוחות. אני אומר מה לדעתי חסר ונמאס לי מהתכונה הזאת.

4. התשובה של שרוני הייתה הכי מקצועית ומצחיקה. מקצועית כי 'לא תמיד מחזירה למדף הנכון'. מצחיקה - פשוט צחקתי כשאבחנת את אחת הבעיות המעצבנות בהשפעתן על נראות המתחם עליו אני ממונה. ובכן, אני מנהל מתחם קניות בעל טראפיק מאוד גבוה - בין 3000- ל 4000 פעולות בקופות מדי יום. 90% מהלקוחות הם חרדים. הם וילדיהם מפילים מוצרים ומעבירים אותם ממקום למקום וממבצע למבצע. חלקם מרימים וחלקם מתעלמים. מצד שני, הכי אני אוהב את אלו שמגיעים אלי עם מוצר מרוסק ושואלים בתמימות וממקום הכי אמיתי של חשש מגזל, 'הפלתי גבינה והיא נשברה והתרסקה, אני צריך לשלם?' אם הפונה הוא מבוגר ואני בקטע של להתפלסף, אני בדרך כלל אומר לו 'תשמע, אני לא מפסיד מזה כלום. זה חוזר לספק, היצרן שמזכה אותי, מפסיד'. בדרך כלל האיש פונה ללכת ולשלם ואז אני אומר לו 'תשמע, ברגע שאתה משלם על גבינה 5.80 ולא 5.40 היצרן לקח בחשבון את האפשרות שחלק מהמוצרים יוחזרו לו כי הם ייפלו מהמדף על ידי לקוחות ועובדים, ולכן אתה לא צריך לשלם כי זה מתומחר'. אם מגיע ילד, אני אומר לו 'אתה לא צריך לשלם. תניח את המרוסק בקופה הראשית'. וזה, אגב, משהו שלא תשמעו בתכנית תחקירים שעושים על חרדים. נסחפת הלכה עם נושא התמחור צעד אחד קדימה :).

5.בדרך כלל אני מחכה לתשובה של אנושקה, או שפשוט מבצע את התשובה של אנושקה

6. אף פעם לא מצאתי. ראיתי כמה שמצאו. רובם קיבלו ממני, כאילו, אישור להרים.

7. אני נהנה לדמיין את עצמי מפנק את משפחתי המורחבת. אני נהנה לדמיין כבוד מדומה שאזכה בו. כן. לפעמים אני כזה קטן. ואני שונא את זה. מוטי? למה?

8. זאת בועה שתתפוצץ

9. אקנה תמיד במקום שהכי נוח לי לאותו הרגע. יכולתי לחסוך כסף גדול, אם בעשרים שנותיי האחרונות הייתי רוכש את ביקושיי עם קצת יותר מאמץ

10. אם הוא ישכנע באמינותו, ואהיה זמין עם מזומנים או רכב, אעזור תמיד.

ולמחפשים את פיור, אני מאמין שהיא בסביבה, נוגעת, לא נוגעת.
כמו כולנו לרגעים.

יחפונת, מה לי ולרקדניות בטן?

:)

אם אתה תופס מישהו

שותה שוקו ואת השקית זורק או מחביא בין מוצרים אחרים, או אוכל לחמניה. מה אתה עושה לו?

למעלה