שאלון סטייל פיור!

וופל בר

New member
שאלון סטייל פיור!

פיור, תמיד אהבתי את השאלונים שלך, ואני מרשה לעצמי להעתיק. אני מזהיר מראש, אין בין השאלות שום קשר או רמה דומה של הרת הגורל.

1. האם האנשים בסביבתכם הקרובה, משפחה, חברים, קולגות, יודעים שאתם כותבים בפורום?

2. האם כשאתם בשירותים, גם אתם קראתם את המרכיבים וארצות המוצא של חומרי ניקוי וטואלטיקה שונים ? עד הרגע שהבנתם שאפשר פשוט לקרוא עיתון או שניים שלושה עמודים בספר.

3. אם מישהו בישל משהו והזמין אתכם לסעוד איתו, ולאחר הסעודה הוא שואל, 'האם האוכל היה טעים?', תגידו לו את האמת ותציגו יתרונות וחסרונות או שתגידו פשוט טעים.

4. אם אתם ממהרים באופן כללי וכרגע אתם בסופר מרקט, לא שמתם לב עם העגלה וגרזנתם/ הפלתם מוצרים ממדף מסוים, תטרחו להחזיר למדף או שתמשיכו? אני מבקש בשאלה הזאת את כל האמת, יש לי נגיעה לעניין.

5. אם אתם מפנים את מבטכם לעבר מישהי/ מישהו ואתם מבחינים שהיא/ הוא מביטים בכם, תורידו מבט מיד? או שתחכו שהיא/ הוא יורידו קודם?

6. אם אתם מוצאים שטר ברחוב, תרימו אותו מיד? או שתסכלו ימינה ושמאלה קודם?

7. כשאתם שולחים לוטו, הממעיטים והמרבים שביניכם, רצות לכם בראש המחשבות מה תעשו עם הכסף, כמה זמן לוקח לכם להתעורר ? שניה, דקה, שעה?

8. הכוכב הבא, הכוכב הנולד, האקס פקטור, דה וויס, האח הגדול, היפה והחנון, דייט בחשכה, הרווק והרווקה, לדעתכם זה יתרבה עוד או יתמעט?

9. אם תצטרכו לרכוש סדרת מוצרים ב2000 ש'ח, תטרחו להסתובב בין חנויות שונות כדי לחסוך מ2000 כ100 שקלים? או שפשוט תרכשו הכל במקום אחד.

10. אם עובר אורח זר, ישתף אתכם בניגוד לרצונכם וזמנכם, בסיפור קשה ומטריד ברמת היקפו, מזומנים שיכולים להציל, טרמפ למקום מרוחק ובניגוד לכיוון הנסיעה או כל דבר אחר, תעזרו לו? או שתשתדלו להיות מנומסים ולהמשיך הלאה.

שבת שלום ציפורים וציפורות.

מצטער מראש על חוסר בעריכה :)

Anna begins cc

New member
עונה

נהגתי הביתה כשעיניי מאיימות להעצם,
אז הגברתי את המוזיקה, פתחתי חלון (4.5 מעלות כשהגעתי לירושלים, אם תהיתם
) ושרתי לעצמי בקולי קולות.
לחרדתי, עשיתי עבודה טובה מדי ועכשיו כשאני בביתי החמים, עם פיג'מה ובקבוק מים חמים, לא בא לי להכנס למיטה..

ולכן, שאלון

1. האם האנשים בסביבתכם הקרובה, משפחה, חברים, קולגות, יודעים שאתם כותבים בפורום? המשפחה והחברים הקרובים יודעים שאני כותבת בפורומים שונים, אבל לא באילו פורומים.

2. האם כשאתם בשירותים, גם אתם קראתם את המרכיבים וארצות המוצא של חומרי ניקוי וטואלטיקה שונים ? עד הרגע שהבנתם שאפשר פשוט לקרוא עיתון או שניים שלושה עמודים בספר. אצלי תמיד יש ספר ביד. כשאני יוצאת לעשן, כשאני מבשלת, וגם בשירותים :)

3. אם מישהו בישל משהו והזמין אתכם לסעוד איתו, ולאחר הסעודה הוא שואל, 'האם האוכל היה טעים?', תגידו לו את האמת ותציגו יתרונות וחסרונות או שתגידו פשוט טעים. "היה מצוין, תודה רבה". אין סיכוי שאענה משהו אחר.
אם היה באמת טעים אז אני גם אפרט ואפרגן.

4. אם אתם ממהרים באופן כללי וכרגע אתם בסופר מרקט, לא שמתם לב עם העגלה וגרזנתם/ הפלתם מוצרים ממדף מסוים, תטרחו להחזיר למדף או שתמשיכו? אני מבקש בשאלה הזאת את כל האמת, יש לי נגיעה לעניין. תמיד מרימה. נראה לי הזוי להפיל משהו ולא להרים אותו.

5. אם אתם מפנים את מבטכם לעבר מישהי/ מישהו ואתם מבחינים שהיא/ הוא מביטים בכם, תורידו מבט מיד? או שתחכו שהיא/ הוא יורידו קודם?
תלוי סיטואציה. אם הבטתי כי יש משהו חריג או לא נעים, אשפיל מבט מיד (וגם קצת אתבייש בעצמי), אם הבטתי כי האדם מוצא חן בעיני ואראה שהוא או היא מביטים בחזרה, אז אחייך :)

6. אם אתם מוצאים שטר ברחוב, תרימו אותו מיד? או שתסכלו ימינה ושמאלה קודם? ארים מיד, אסתכל אחר כך

7. כשאתם שולחים לוטו, הממעיטים והמרבים שביניכם, רצות לכם בראש המחשבות מה תעשו עם הכסף, כמה זמן לוקח לכם להתעורר ? שניה, דקה, שעה? זו המחשבה השנייה הכי נפוצה אצלי. אני מכלה שעות בלדמיין מה אעשה כשאהיה עשירה (עד לרזולוציות מאד נמוכות.)
זה כיף לי לדמיין וזה לא מזיק לאף אחד :)

8. הכוכב הבא, הכוכב הנולד, האקס פקטור, דה וויס, האח הגדול, היפה והחנון, דייט בחשכה, הרווק והרווקה, לדעתכם זה יתרבה עוד או יתמעט?
לדעתי בשנים הקרובות (נגיד 5) זה ילך ויתרבה, ואז אנשים פשוט ימצו את כל הז'אנר וישארו רק כמה בודדות

9. אם תצטרכו לרכוש סדרת מוצרים ב2000 ש'ח, תטרחו להסתובב בין חנויות שונות כדי לחסוך מ2000 כ100 שקלים? או שפשוט תרכשו הכל במקום אחד.
מאד תלוי בסיטואציה. אני בטח לא אסע מרחק בו מחיר הדלק משתווה לכסף שהייתי חוסכת.. ברוב המקרים ארכוש הכל באותה חנות, אלא אם כן ההפרשים מאד משמעותיים.

10. אם עובר אורח זר, ישתף אתכם בניגוד לרצונכם וזמנכם, בסיפור קשה ומטריד ברמת היקפו, מזומנים שיכולים להציל, טרמפ למקום מרוחק ובניגוד לכיוון הנסיעה או כל דבר אחר, תעזרו לו? או שתשתדלו להיות מנומסים ולהמשיך הלאה. שוב, מאד תלוי בסיטואציה. באם אני מרגישה בטוח עם האדם (נדיר שאקח גבר זר לבד במכונית איתי, לא משנה מה הסיפור) בכמה כסף הוא מבקש.
לרוב אני עוצרת לכל מי שפונה אליי ומקשיבה בקשב רב. אני אף פעם לא ממהרת מדי בשביל להקשיב לאדם ולעזור במה שאוכל.

בוקר טווווווובבב אנושקה

ראיתי את התשובות שלך רק אחרי שעניתי על שלי, ושוב אני מוצאת כמה אנחנו דומות גם בשאלון אקראי ביותר...

עונה

1. זה לא ממש מענין אותם 2. אני אוכל בשר 3. שקרים לבנים משמנים את הגלגלים 4. תמיד אני מרים, אבל עוד לא קרה שנתקלתי בערימה 5. מאבקי כוח על הבקר - תמיד תלוי מי נמצא מולי 6. מרים 7. לא שולח לוטו 8. לא יודע ולא מעניין 9. מחוץ לניסיוני 10. מחוץ לניסיוני

ניטפוק - הרוּת גורל

Aronsona

New member
בוקר טוב. והנה תשובותי

1. האם האנשים בסביבתכם הקרובה, משפחה, חברים, קולגות, יודעים שאתם כותבים בפורום? - כן

2. האם כשאתם בשירותים, גם אתם קראתם את המרכיבים וארצות המוצא של חומרי ניקוי וטואלטיקה שונים ? עד הרגע שהבנתם שאפשר פשוט לקרוא עיתון או שניים שלושה עמודים בספר.- לא קורא בשירותים

3. אם מישהו בישל משהו והזמין אתכם לסעוד איתו, ולאחר הסעודה הוא שואל, 'האם האוכל היה טעים?', תגידו לו את האמת ותציגו יתרונות וחסרונות או שתגידו פשוט טעים. - אגיד את האמת

4. אם אתם ממהרים באופן כללי וכרגע אתם בסופר מרקט, לא שמתם לב עם העגלה וגרזנתם/ הפלתם מוצרים ממדף מסוים, תטרחו להחזיר למדף או שתמשיכו? אני מבקש בשאלה הזאת את כל האמת, יש לי נגיעה לעניין.- תמיד אחזיר למדף גם אם אחר הפיל והמשיך הלאה.

5. אם אתם מפנים את מבטכם לעבר מישהי/ מישהו ואתם מבחינים שהיא/ הוא מביטים בכם, תורידו מבט מיד? או שתחכו שהיא/ הוא יורידו קודם? בדרך כלל אחייך ואפנה את המבט לכיוון אחר.

6. אם אתם מוצאים שטר ברחוב, תרימו אותו מיד? או שתסכלו ימינה ושמאלה קודם? - ארים אותו מיד.

7. כשאתם שולחים לוטו, הממעיטים והמרבים שביניכם, רצות לכם בראש המחשבות מה תעשו עם הכסף, כמה זמן לוקח לכם להתעורר ? שניה, דקה, שעה? יש לי תכניות ברורות, אבל מתעורר מהן מהר.

8. הכוכב הבא, הכוכב הנולד, האקס פקטור, דה וויס, האח הגדול, היפה והחנון, דייט בחשכה, הרווק והרווקה, לדעתכם זה יתרבה עוד או יתמעט? - יש לי הרגשה שזה עוד יתרבה ויקצין לפני שיתמעט.

9. אם תצטרכו לרכוש סדרת מוצרים ב2000 ש'ח, תטרחו להסתובב בין חנויות שונות כדי לחסוך מ2000 כ100 שקלים? או שפשוט תרכשו הכל במקום אחד. - אין לי כל כך סבלנות להסתובב. אקבל החלטה עקרונית באיזו חנות אקבל את הדיל היחסי הכי טוב.

10. אם עובר אורח זר, ישתף אתכם בניגוד לרצונכם וזמנכם, בסיפור קשה ומטריד ברמת היקפו, מזומנים שיכולים להציל, טרמפ למקום מרוחק ובניגוד לכיוון הנסיעה או כל דבר אחר, תעזרו לו? או שתשתדלו להיות מנומסים ולהמשיך הלאה. - לא יודע לענות. ממש תלוי בסיטואציה בה אני וזמני נמצאים באותו רגע.

wish2

New member
אביעד אם כבר שאלות.

אתה בחור חכם.
אני אוהבת תמיד את הצורה שבה אתה מתייחס לדברים.
יש לי שאלה.
נגיד שמאוד היית אוהב מישהו.
אוהב את מה שהוא,את הבפנים שלו.
ונגיד שהיית מגלה עליו דברים שלא הסתדרו לך בהתחלה עם מה שרצית.
היית מוותר עליו?
היה יורד לך ממנו?

Aronsona

New member
היי ווישוס

תודה על המחמאות.
תשובה לא כזו פשוטה. כלומר אין פה כן ולא וזהו.
לא הסתדרו כי הם משנים מה את חושבת על הבנאדם?
משהו שיכול להיות קשור בהתנהגות של לא בוגר שאולי התבגר בינתיים?
כי אם גילית משהו שהאיר באופן שונה את התכונות שאהבת זו יכולה להיות בעיה.
אם משהו שנעשה בתקופה אחרת לא בוגרת ויש סיכוי שהבגרות שינתה הייתי בהחלט נותן עוד צ'אנס.
ואם אני לא בכיוון תגידי.

wish2

New member
זה לא הכיוון

זה כמו להכיר את סינדרלה ואז לגלות שהיא בעצם לכלוכית.

wish2

New member
אז זה לא באמת מה שמעניין גברים

אבל אני מעדיפה להשאר לכלוכית.

מה שוויש רוצה להגיד

זה -
את הגברים לא ממש מעניין 'טובה וחכמה' ושאר תכונות אופי נאצלות -
ולדעתה הגברים מעוניינים יותר ביופי מאשר באופי.
כך נראה לי שהיא חושבת ולכן היא מעדיפה להישאר לכלוכית טובה ואצילה שמחכה לנסיך שלה למרות הכל...

Aronsona

New member
כך כנראה היא מתכוונת

אלא שהשאלה הראשונית היתה הפוכה:
כאילו היא גילתה על בן זוגה משהו שלא ידעה בתחילה ולא ידעה איך להתייחס לזה.
ולכן התשובה האחרונה לא מסתדרת עם ההתחלה.

למעלה