שאלון סטייל פיור!
פיור, תמיד אהבתי את השאלונים שלך, ואני מרשה לעצמי להעתיק. אני מזהיר מראש, אין בין השאלות שום קשר או רמה דומה של הרת הגורל.
1. האם האנשים בסביבתכם הקרובה, משפחה, חברים, קולגות, יודעים שאתם כותבים בפורום?
2. האם כשאתם בשירותים, גם אתם קראתם את המרכיבים וארצות המוצא של חומרי ניקוי וטואלטיקה שונים ? עד הרגע שהבנתם שאפשר פשוט לקרוא עיתון או שניים שלושה עמודים בספר.
3. אם מישהו בישל משהו והזמין אתכם לסעוד איתו, ולאחר הסעודה הוא שואל, 'האם האוכל היה טעים?', תגידו לו את האמת ותציגו יתרונות וחסרונות או שתגידו פשוט טעים.
4. אם אתם ממהרים באופן כללי וכרגע אתם בסופר מרקט, לא שמתם לב עם העגלה וגרזנתם/ הפלתם מוצרים ממדף מסוים, תטרחו להחזיר למדף או שתמשיכו? אני מבקש בשאלה הזאת את כל האמת, יש לי נגיעה לעניין.
5. אם אתם מפנים את מבטכם לעבר מישהי/ מישהו ואתם מבחינים שהיא/ הוא מביטים בכם, תורידו מבט מיד? או שתחכו שהיא/ הוא יורידו קודם?
6. אם אתם מוצאים שטר ברחוב, תרימו אותו מיד? או שתסכלו ימינה ושמאלה קודם?
7. כשאתם שולחים לוטו, הממעיטים והמרבים שביניכם, רצות לכם בראש המחשבות מה תעשו עם הכסף, כמה זמן לוקח לכם להתעורר ? שניה, דקה, שעה?
8. הכוכב הבא, הכוכב הנולד, האקס פקטור, דה וויס, האח הגדול, היפה והחנון, דייט בחשכה, הרווק והרווקה, לדעתכם זה יתרבה עוד או יתמעט?
9. אם תצטרכו לרכוש סדרת מוצרים ב2000 ש'ח, תטרחו להסתובב בין חנויות שונות כדי לחסוך מ2000 כ100 שקלים? או שפשוט תרכשו הכל במקום אחד.
10. אם עובר אורח זר, ישתף אתכם בניגוד לרצונכם וזמנכם, בסיפור קשה ומטריד ברמת היקפו, מזומנים שיכולים להציל, טרמפ למקום מרוחק ובניגוד לכיוון הנסיעה או כל דבר אחר, תעזרו לו? או שתשתדלו להיות מנומסים ולהמשיך הלאה.
שבת שלום ציפורים וציפורות.
מצטער מראש על חוסר בעריכה