../images/Emo220.gif../images/Emo156.gif
הדבר הכי טוב השבוע:ממ קניתי שני דיסקים...תעודה 75!!ו85 במתמטיקה!!ממ..המורה שלי המחנכת והמורה לאנגלית התעלפה יום ראשון..4 שעות אנגלית לא היה ובזכות זה התבטל מבחן[=
הדבר הכי רע השבוע:ממ שהמורה התעלפה..למה?כי כניראה יש לה משהו במוח וזה אומר שאולי גם אחרי פסח היא לא תחזור ואם היא לא תחזור זה אומר שתפארה הזונה של שתי פאקצות תחזור!!!
שיר השבוע:ממ..ידיים למעלה ניראה לי..
זמר/ת השבוע:ממ...חמי רודנר...ו/או יוני בלוך...
להקת השבוע:ממ סימפל פלאן ו/או כנסיית השכל ו/או איפה הילד ו/או מופע הארנבות...ו/או רד הוט ויש עוד רשימה ארוכה..
אלבום השבוע:ממ כנסיית השכל אוטוביוגרפיה..ואיפה הילד מסעותי עם עצמי..כן..וגם שדים..של איפה הילד..
קליפ השבוע:מממ החדש בערך של פאניק!אט דה דיסקו ו/או החדש ישן של FOB
בילוי השבוע:ממ..בשבת הלכתי עם שתי חברות לקניון רחובות לראות סרטP:והשבוע..אתמול הייתי עם מוריס(3>)בתל אביב..וממ היום בבילו סנטר וברחובות..והייתי אמורה לסוע היום לתל אביב..או להופעה של שייגעצ או לתל אביב לפארק הירקון חברים שלי(וגם ה"אני"היה אמור להיות שם אבל בסוף אני לא הולכת כי אין איך..)עושים על האשP:ויהיו כל כך הרבה אנשים שלא ראיתי כל כך הרבה זמן=[
הבן אדם שעשה את השבוע:ממ..ידיד טוב שלי..חבל שהוא גר רחוק=/ואולי שני ידידים..וחברה..אהמליאתאהמ..וגם מוריס הכוסית!!3>ויש עוד רשימה ארוכה..
תוכנית(טלוויזה)השבוע:לא יודעת:O
תמונת השבועמממ
אכזבת השבוע:יש מלא..=/אתמול שהייתי בתל אביב עם מוריס היינו אמורות לפגוש כמה אנשים אבל בסוף היה להם משהו והם לא יכלו לבוא..בגלל בצפר!!!/=כוסאימאשלהבצפרהמזדייןשלהם...
התחדשות השבוע:ממ שני דיסקים[=
מצפים למשהו שבוע הבא?ממ..כן
אם כן, ל-מה?מפגשפורום
ולסיכום איך עבר השבוע?ממ נחמד ביותר
וקצת שאלות על פסח:לכי על זה..
יש תוכניות לפסח?:הרבה..ככה.. שבת-ממ כניראה שבערב אנחנו נוסעים לראות משהו ברחובות או משהו כזה לא ידוע עדין.. ראשון-אני ואמא הולכות לבחור דברים לפסח..השנה השולחן כתום ירוק..בחירה שלי ושל אחותי..זה היה אמור להיות אדום כחול אבל לא מצאנו משהו לאמצע באדום או כחול..זה גם היה אמור להיות צהוב ירוק אבל גם לא מצאנו משהו לזה.. ליאת קלטי אדום כחול זה כניראה יהיה אם ביום ראשון נמצא את מה שרצינו!!שולחן תנועתי ובת דודה שלי צופיפניקיתXD שני-ממ שיעור גיטרה ומפגש עם חברות מיבנה..ומתחילה להתארגן לטיול פסח
שלישי-שיעור פרטי במתמטיקה
ביום שלישי..ואחר הצהריים עליה לקבר שלה=/...שוב הבכי יחזור... רביעי-מפגשפורום!!!#$#%@ חמישי-ראשון טיול[== ומאז נכתוב בזה של שבוע הבא..[=
חיכיתם לחופש הזה?:ממ כן..
מה הדבר העיקר שתעשו בפסח?:ממ מפגשים וטיול..[=
פאף. חג שמחD: התמונה.. אוי.. יש לה המשך.. זה בפורימון(2007)שניה לפני שאני נכנסת למבוך.. מסורת של הקן כל שנה.. שיכבה ח'... נכננסת לתוך המבוך רק שהוא לא כמו המבוך של החניכים.. הוא מבוך יותר מגעיל!! בפנים היה הרבה מים עם פטל ונקניקיות!!!(כי התנועה הביאה לנו הספקה של 300 כמו כל שנה ולא גמרו הכל..) וממ..הרבה דברים דוחים בהמשך.. וזה אחרי פעמיים שברחתי משם במשך ריצה של כמה דקות..זה היה כזה.. בהתחלה עוד לפני שהלכנו לשם..רק שהורדתי את החולצת תנועה כי מה שנכנס לשם לא יוצא משם(בבגדים)ופשוט דפקתי ריצה שלוש דקות תפסו אותי=/שני מדריכים מי'XDDDDDDD זנות.. ואחרי זה... גררו אותי לשם בכוח!!והייתי עם האולסטאר ולא רציתי להכנס איתם.. אז הורידו לי אותם גם כדי שאני לא יברחXDתפסו אותי ואז אח"ם נתנו הרצאה על זה ששנה שעברה הם עברו את זה ובלה בלה בלה..ובאמצע כזה נתתי ריצה...הייתי יחפה והריצפה לוהטת!!והצופים היו ביום עבודה ולא הבינו מה עובר עלי.XD וממ..רצתי גם כן כמה דקות.. רק שהפעם לא שני מדריכים הלכנו עלי.. אלא 10!!!! פאקינג 10 מדריכים!!! ממ כמה שניים מיב'.. אחד יא'.. ואיזה 8 מי...XD היה מצחיק.. ובגלל שאני ברחתי אז הכריחו אותי להכנס ראשונה ולא את יהב(זנות) אז.. שם זה שניה לפני שאינ נכנסת ובנסיונות רבים לברוח בסוף הכניסו אותי בכוחXD