שאלון סופ"ש

ליעתע

New member
שאלון סופ"ש

הדבר הכי טוב השבוע:
הדבר הכי רע השבוע:
שיר השבוע:
זמר/ת השבוע:
להקת השבוע:
אלבום השבוע:
קליפ השבוע:
בילוי השבוע:
הבן אדם שעשה את השבוע:
תוכנית(טלוויזה)השבוע:
תמונת השבוע:
אכזבת השבוע:
התחדשות השבוע:
מצפים למשהו שבוע הבא?
אם כן, ל-מה?
ולסיכום איך עבר השבוע? וקצת שאלות על פסח:
יש תוכניות לפסח?:
חיכיתם לחופש הזה?:
מה הדבר העיקר שתעשו בפסח?: פאף. חג שמחD:

zohar d

New member
DDD=

הדבר הכי טוב השבוע: לא הייתי בבצפר כמעט DD: הדבר הכי רע השבוע: הזריקה שהייתי צריכה לעשות.. שיר השבוע: בואי דינה- מופע הארנבות של ד"ר קספר זמר/ת השבוע: אין להקת השבוע: מופע הארנבות של ד"ר קספר, כנסיית השכל אלבום השבוע: ידיים למעלה - כנסיית השכל קליפ השבוע: אין בילוי השבוע: לא בדיוק בילוי, אבל הייתי היום עם חברות בצופים והיה כל כך מצחיקקDDD= הבן אדם שעשה את השבוע: אין בנאדם אחד..חברים שלי בעיקר. תוכנית(טלוויזה)השבוע: לא ראיתי כל כך טלוויזיה השבוע תמונת השבוע: אני ואחי הקטן, וואנבי הרצל XD אכזבת השבוע: אמ, לא נראה לי שהייתה.. התחדשות השבוע: להקה חדשה! D: מצפים למשהו שבוע הבא? כן :) אם כן, ל-מה? טיול פסח (:) ולסיכום איך עבר השבוע? שבוע ממש טוב DD: וקצת שאלות על פסח: יש תוכניות לפסח?: טיול פסח, בומבמלה, מפגשפורום, אמ ונסיעות נסיעות נסיעות, כמה שפחות להיות בבית.. חיכיתם לחופש הזה?: מי לא חיכה?! מה הדבר העיקר שתעשו בפסח?: בומבמלה אני חושבת..

animal bar

New member
../images/Emo13.gif

הדבר הכי טוב השבוע:אסמסים מאבי כמובן!!...^___^ הדבר הכי רע השבוע:אסיפת הורים...|: שיר השבוע:אחריות של יוני בלוך!!...D: זמר/ת השבוע:אפרת גוש [עם יוני בלוך...
]
להקת השבוע:שייגעצ...
אלבום השבוע:קשה...אין לי מושג...
קליפ השבוע:אחריות!!... בילוי השבוע:בילויים??... הבן אדם שעשה את השבוע:אבי!!..D: ולאיור!!...
[זה בכוונה לאיור זה כינוי...
] תוכנית(טלוויזה)השבוע:הפיג'מות... תמונת השבוע:עם אבי!!..D: אכזבת השבוע:אסיפת הורים רק עם חמישה ציונים שאין בהם נכשל...|: התחדשות השבוע:הטמטום שלי התגבר!!..
מצפים למשהו שבוע הבא?כן!!...D: אני טסה לארה''ב!..D: אם כן, ל-מה? |: ולסיכום איך עבר השבוע?סביר ++...
וקצת שאלות על פסח: יש תוכניות לפסח?:חו''ל...D: חיכיתם לחופש הזה?:מאוד!!..D: מה הדבר העיקר שתעשו בפסח?:רק טיסה...

ליעתע

New member
עונה לעצמי:]

הדבר הכי טוב השבוע: לא נראה לי שהיה משו מיוחד הדבר הכי רע השבוע: פיספסתי מועד ב' בלשון >< שיר השבוע: Lifestyles Of The Rich And Fa סתם כי התמכרתי זמר/ת השבוע: אין להקת השבוע: GC אלבום השבוע: הראשון של GC קליפ השבוע: אין בילוי השבוע: להיות בקן? חח הבן אדם שעשה את השבוע: נופר3> תוכנית(טלוויזה)השבוע: לא רואה תמונת השבוע: תיהיה מחר אכזבת השבוע: דורין לא באה התחדשות השבוע: מצית חדשה. נו אז מה אם הפסקתי לעשן? מצתים זה כיף חח מצפים למשהו שבוע הבא? מחר לנופרר, ומפגשפורום=] אם כן, ל-מה? נו עניתי יטיפשים ולסיכום איך עבר השבוע?אחלהבחלה וקצת שאלות על פסח: יש תוכניות לפסח?:כן. בארשבע+מפגשפורום+ללמוד+קן חיכיתם לחופש הזה?:לגמריי מה הדבר העיקר שתעשו בפסח?:להיות בקן. וללמוד בלע שלהללהה

crazysapir

New member
ממ אוקי..

הדבר הכי טוב השבוע:הבת דודה (המאגניבה) שלי בארץ הדבר הכי רע השבוע:החחים יפים:)) שיר השבוע: : its not over יוו התמכרתי..שיר חדש של איזה רוקיסט אתם חייבות לשמוע זמר/ת השבוע:כריס זה ששר ת'שיר למעלה...אה ו..מקס (הוא בכוכב נולד הגרמני הוא שר באנגלית והוא חיתך בלי עיו הרע:)) להקת השבוע: טוקיו הוטל אלבום השבוע: חדר 483 קליפ השבוע: spring nicht ותצעק בילוי השבוע: הרזתי למביה של חברה:)) הבן אדם שעשה את השבוע: נופי תוכנית(טלוויזה)השבוע: אמ טי וי תמונת השבוע: ממ אין.. אכזבת השבוע: אין אכזבות בלי עין הרע:)) התחדשות השבוע: שמתי ת'לק השחור(בצורה מזעזעת) מצפים למשהו שבוע הבא? האלבום: חומרים רטובים ב-ר-רו-ר ושיהיה מעולה אם כן, ל-מה? אה..כבר שאלתם ..לא? ולסיכום איך עבר השבוע?מעולה וקצת שאלות על פסח: יש תוכניות לפסח?:יאפ...בת מצווה לבת דודה להשתגע איתה מקווה טיול משפחתי:(( ולהיות במחשב טלוויזי חיכיתם לחופש הזה?:לכ"כ מה הדבר העיקר שתעשו בפסח?:אטחן מצות:))ולביבות של אמא ..אה ופטוט.(מקווה) ..טבו קלטתם שאני שמנהXDD..ח סתם ט

../images/Emo220.gif../images/Emo156.gif

הדבר הכי טוב השבוע:ממ קניתי שני דיסקים...תעודה 75!!ו85 במתמטיקה!!ממ..המורה שלי המחנכת והמורה לאנגלית התעלפה יום ראשון..4 שעות אנגלית לא היה ובזכות זה התבטל מבחן[=
הדבר הכי רע השבוע:ממ שהמורה התעלפה..למה?כי כניראה יש לה משהו במוח וזה אומר שאולי גם אחרי פסח היא לא תחזור ואם היא לא תחזור זה אומר שתפארה הזונה של שתי פאקצות תחזור!!!
שיר השבוע:ממ..ידיים למעלה ניראה לי..
זמר/ת השבוע:ממ...חמי רודנר...ו/או יוני בלוך...
להקת השבוע:ממ סימפל פלאן ו/או כנסיית השכל ו/או איפה הילד ו/או מופע הארנבות...ו/או רד הוט ויש עוד רשימה ארוכה..
אלבום השבוע:ממ כנסיית השכל אוטוביוגרפיה..ואיפה הילד מסעותי עם עצמי..כן..וגם שדים..של איפה הילד..
קליפ השבוע:מממ החדש בערך של פאניק!אט דה דיסקו ו/או החדש ישן של FOB
בילוי השבוע:ממ..בשבת הלכתי עם שתי חברות לקניון רחובות לראות סרטP:והשבוע..אתמול הייתי עם מוריס(3>)בתל אביב..וממ היום בבילו סנטר וברחובות..והייתי אמורה לסוע היום לתל אביב..או להופעה של שייגעצ או לתל אביב לפארק הירקון חברים שלי(וגם ה"אני"היה אמור להיות שם אבל בסוף אני לא הולכת כי אין איך..)עושים על האשP:ויהיו כל כך הרבה אנשים שלא ראיתי כל כך הרבה זמן=[
הבן אדם שעשה את השבוע:ממ..ידיד טוב שלי..חבל שהוא גר רחוק=/ואולי שני ידידים..וחברה..אהמליאתאהמ..וגם מוריס הכוסית!!3>ויש עוד רשימה ארוכה..
תוכנית(טלוויזה)השבוע:לא יודעת:O
תמונת השבועמממ
אכזבת השבוע:יש מלא..=/אתמול שהייתי בתל אביב עם מוריס היינו אמורות לפגוש כמה אנשים אבל בסוף היה להם משהו והם לא יכלו לבוא..בגלל בצפר!!!/=כוסאימאשלהבצפרהמזדייןשלהם...
התחדשות השבוע:ממ שני דיסקים[=
מצפים למשהו שבוע הבא?ממ..כן
אם כן, ל-מה?מפגשפורום
ולסיכום איך עבר השבוע?ממ נחמד ביותר
וקצת שאלות על פסח:לכי על זה..
יש תוכניות לפסח?:הרבה..ככה.. שבת-ממ כניראה שבערב אנחנו נוסעים לראות משהו ברחובות או משהו כזה לא ידוע עדין.. ראשון-אני ואמא הולכות לבחור דברים לפסח..השנה השולחן כתום ירוק..בחירה שלי ושל אחותי..זה היה אמור להיות אדום כחול אבל לא מצאנו משהו לאמצע באדום או כחול..זה גם היה אמור להיות צהוב ירוק אבל גם לא מצאנו משהו לזה.. ליאת קלטי אדום כחול זה כניראה יהיה אם ביום ראשון נמצא את מה שרצינו!!שולחן תנועתי ובת דודה שלי צופיפניקיתXD שני-ממ שיעור גיטרה ומפגש עם חברות מיבנה..ומתחילה להתארגן לטיול פסח
שלישי-שיעור פרטי במתמטיקה
ביום שלישי..ואחר הצהריים עליה לקבר שלה=/...שוב הבכי יחזור... רביעי-מפגשפורום!!!#$#%@ חמישי-ראשון טיול[== ומאז נכתוב בזה של שבוע הבא..[=
חיכיתם לחופש הזה?:ממ כן..
מה הדבר העיקר שתעשו בפסח?:ממ מפגשים וטיול..[=
פאף. חג שמחD: התמונה.. אוי.. יש לה המשך.. זה בפורימון(2007)שניה לפני שאני נכנסת למבוך.. מסורת של הקן כל שנה.. שיכבה ח'... נכננסת לתוך המבוך רק שהוא לא כמו המבוך של החניכים.. הוא מבוך יותר מגעיל!! בפנים היה הרבה מים עם פטל ונקניקיות!!!(כי התנועה הביאה לנו הספקה של 300 כמו כל שנה ולא גמרו הכל..) וממ..הרבה דברים דוחים בהמשך.. וזה אחרי פעמיים שברחתי משם במשך ריצה של כמה דקות..זה היה כזה.. בהתחלה עוד לפני שהלכנו לשם..רק שהורדתי את החולצת תנועה כי מה שנכנס לשם לא יוצא משם(בבגדים)ופשוט דפקתי ריצה שלוש דקות תפסו אותי=/שני מדריכים מי'XDDDDDDD זנות.. ואחרי זה... גררו אותי לשם בכוח!!והייתי עם האולסטאר ולא רציתי להכנס איתם.. אז הורידו לי אותם גם כדי שאני לא יברחXDתפסו אותי ואז אח"ם נתנו הרצאה על זה ששנה שעברה הם עברו את זה ובלה בלה בלה..ובאמצע כזה נתתי ריצה...הייתי יחפה והריצפה לוהטת!!והצופים היו ביום עבודה ולא הבינו מה עובר עלי.XD וממ..רצתי גם כן כמה דקות.. רק שהפעם לא שני מדריכים הלכנו עלי.. אלא 10!!!! פאקינג 10 מדריכים!!! ממ כמה שניים מיב'.. אחד יא'.. ואיזה 8 מי...XD היה מצחיק.. ובגלל שאני ברחתי אז הכריחו אותי להכנס ראשונה ולא את יהב(זנות) אז.. שם זה שניה לפני שאינ נכנסת ובנסיונות רבים לברוח בסוף הכניסו אותי בכוחXD

../images/Emo220.gif../images/Emo162.gif

פה זה כבר אחרי שהכניסו אותי.. אחותי הזונה שם..זאת שדומה לי... היתה זו שזרקה עלי בייצים!$@%^@ זנות...

../images/Emo220.gif../images/Emo157.gif

ואז.. הדבר האחרון מהטקס הראשון לעבור.. היה לזרוק אותנו לבריכה "הפל ת'מדריך".. שזה פשוט מים בחול..שפך להיות די בוץ... אומנם זאת לא אני בתמונה.. אני ממש ממש צללתיXD כי הפילו אותי בכוחXDDDDD זה היה מצחיק..XDDDDDDD ואחרי זה נתתי חיבוק לחצי מהקן המתוק שלי שעשה לי את כל זה..XD ואחרי זה גם זרק נו את שני הקומורנים לבריכה הזאת..מסכנים..היינו צריכים לראות את הקומונר שלנו (ההומוXD)עם מין שמלה XD

../images/Emo220.gifכי קן יבנה מגניב..

זה היה אחד התחנות הטובות..זה היה ממש ממש מצחיק!! הם פשוט תפסו אותי מהרגליים והידיים וזרקו אותי!!! הייתי מלא בבוץ!!!

ליעתע

New member
חחחחחחחחחחח

אומג. זה המבוך שלכם?XD קן יבנה עלובבבב שיו ואנחנו נעשה שולחן אדום כחול! *הולכתלהגידלאמא*

../images/Emo220.gifזה חפור באדמה!!

את יודעת כמה שנים לקח לנו לעבוד על זה?! שבוע שלם לחפור הכל!!! זה היה קשה.. וכיסו את זה רק כדי שלא ניראה מה הולך שם..

איזה פורימון מגניב....

הפורימון שלנו היה חרא... התפקששו מלא דברים (אני מקן שוהם, מחוז ירושלים)

../images/Emo220.gifאבל שהם לא קן מעפן!!

הגרעין של אחותי משם אז יצא לי לראות את חלק מהי'בטניקים משהם.. XD אחד מהם עבר תאונה עם אחותיXD(מי נתן לאחותי רשיון?!) דווקא אחותי אמרה שהבני גרעין שלה אמרו שהיה אחלה פורימון.. כמה חניכים היו?:O חח עבדנו על הפורימון שלנו מלא!! אני בניתי איזה 5 תחנות די לבד!! XD היה ממש מצחיק.. אבל בדוגרי..אפשר להבין..מחוז ירושלים(לא סתם אין לי שום דבר נגדכם) 3> תוסיפי אותי למסנג'ר.. אגב?!, מי את?!

שוהם קן מאגניב!

זה לא זה, פשוט הפורימון התחנות היו ממש מגניבות (עשינו "השפל את המדריך" שילידים זרקו כדורים ואם הם פגעו אז הייתה ניאגרה של אסלה למטה והיה יורד מלא מים משם, זה היה ממש ממש מגניב) אבל לא באו אנשים.... אני לא זוכרת כמה היו אבל נראה לי 60 או משהו או אולי קצת יותר... לא עשינו מספיק גיוסים.... למרות שעל הפורימון עצמו כן עבדנו... היה לו פוטנציאל להיות מגניב אבל לא הצליח... ואני אילה 15 משוהם (מן הסתם XD) היבטיניקים מגניבים אבל... יש לנו אנשים מגניבים בקן =) וסליחה על הטמטום... אני ישמח להוסיף אותך אבל אין לי מושג איך *נבוכה*

ליעתע

New member
נו הבנתי שזה חפור! חחחחחח

אבל הכיסויים שלכם מלמעלה לא עושים ממש חשק להיכנס חחחח אנחנו עשינו פלריגים כאלו שזה היה נראה נורא תמים מבחוץ XD

l i s H A

New member
^^

הדבר הכי טוב השבוע:מממ שיחה עם ידיד שלי. הדבר הכי רע השבוע:הריב עם ידיד שלי:\\ שיר השבוע:Fall Out Boy - of all the gin joints in all the world זמר/ת השבוע:וואי ימתסבכים כמה שאלותתתתתת.אין. להקת השבוע:גם אין משהו מיוחד אלבום השבוע:ציפיה לאלבום של ביט. קליפ השבוע:perfect cure בילוי השבוע:המגדל אחה"צ והיומולדת של חברה שלי.בירות זה פאנקרוק הבן אדם שעשה את השבוע:אלנע[אותו ידיד מלמעלה חחח] תוכנית(טלוויזה)השבוע:פשע מן העבר תמונת השבוע:ממ..עוד מעט אני אעלה אין לי כוח. אכזבת השבוע:שאני כנראה לא הולכת להופעה שאני ממש רוצה=\ התחדשות השבוע:משהו שחברה קנתה מאילת אנלא דעת בדיוק מה זה חחחח מצפים למשהו שבוע הבא?מפגש, אלבום, בית ריק לחברה כל מיני:) אם כן, ל-מה?למעלה. ולסיכום איך עבר השבוע?בסדר גמור לא משהו מיוחד וקצת שאלות על פסח: יש תוכניות לפסח?:וואי יותר מדי חחח חיכיתם לחופש הזה?:כלכךךךךךךך קצת שקטטטטט ס'כיף:) מה הדבר העיקר שתעשו בפסח?:ת"א והתנחלות בבתים ריקים של אנשים;] חופששששששששש לללללללפנים:)

למעלה