שאלון סופ"ש

moran916

New member
יש להכניס נושא להודעה

הדבר הכי טוב השבוע:שהתחיל החופש הדבר הכי רע השבוע: זה שבוע הבא.. ימים מרוכזים שיר השבוע:its alright-useless id זמר/ת השבוע:אמממ לויודעת להקת השבוע:p!ATD אלבום השבוע:אין קליפ השבוע:אין בילוי השבוע:חברים הבן אדם שעשה את השבוע:חבריים תוכנית(טלוויזה)השבוע:נמלטיםםם תמונת השבוע:אין אכזבת השבוע:שומדבר :) התחדשות השבוע:נעלים מצפים למשהו שבוע הבא?כן אם כן, ל-מה? מחנה פסח ולסיכום איך עבר השבוע?גוד ונייס
וקצת שאלות על פסח: יש תוכניות לפסח?:יומולדתת חיכיתם לחופש הזה?:אמממ כן.. מהיום הראשון לילמודים..
מה הדבר העיקר שתעשו בפסח?:לחגוג את היומולדת ולפגוש את כול החברים פאף. חג שמחD:

סופ"ש רגועעע

הדבר הכי טוב השבוע: חופש פסח הדבר הכי רע השבוע: אחלה שבוע, למה פסימיות? שיר השבוע: i'm gay - bfs להקת השבוע: bowling for soup אלבום השבוע: a hangover u don't desarve קליפ השבוע: בילוי השבוע: היום.. הבן אדם שעשה את השבוע: דוויק. תוכנית(טלוויזה)השבוע: סאות'פארק אכזבת השבוע: אחלה שבוע.. התחדשות השבוע: הוט בחדר מצפים למשהו שבוע הבא? כן אם כן, ל-מה? אלבום ולסיכום איך עבר השבוע? בנזונה וקצת שאלות על פסח: יש תוכניות לפסח?: כן חיכיתם לחופש הזה?: כן מה הדבר העיקר שתעשו בפסח?: לישון פאף. חג שמחD: גם לך =]

NA BoldAs Love

New member
חוייייפש

הדבר הכי טוב השבוע:93 ממוצא ביצ'זז!!! הדבר הכי רע השבוע:שרינת כתבה שאני מדברת הרבה שיר השבוע:-State Of Fear זמר/ת השבוע:רוני סופרסטאר!!! [או שלאא] להקת השבוע:לא יודעת אלבום השבוע:לא יודעת קליפ השבוע:הדפוק של אבריל לאביןןןן הפריס הילטון וואנבי הזאת. בילוי השבוע: הפעולות שלפני היםLים! הבן אדם שעשה את השבוע: ורדה תוכנית(טלוויזה)השבוע:הישראלים[חותמת?] תמונת השבוע: אכזבת השבוע:הציון בלשון [80בעע] התחדשות השבוע:בגדים לא משו מיוחד... מצפים למשהו שבוע הבא?יםLים!!!!! יא בייבייי!!! 4 ימים מטורפיםםם ומסריחיייםםםם עם פקטים של טמפונים!!! אם כן, ל-מה?כי זהה הכי סטייל בארץ!!! אללה איילון! ולסיכום איך עבר השבוע?סבבישן וקצת שאלות על פסח: יש תוכניות לפסח?:נקיונות ,סדר,ת''א,יםLים!!!!,אפטר ים אל ים ,8 עבודות[תנך,היסטורה,הבעה,מפעל,של''ח ועוד כמה שעשו לי כאבי ראש] חיכיתם לחופש הזה?:לא מה הדבר העיקר שתעשו בפסח?:נקיונותתתת יאממהה כמה ספרים יש בבית הזה

l i s H A

New member
טוב עכשיו אני בטוחה

רענן אתה מזלזל בי. נפגעתי. לגמרי אבל. תקרא שוב תהודעה שלי טוב..?

Fucking Noff

New member
"סופ"ש רגוע בגלגלצ" חח סתם

הדבר הכי טוב השבוע : חופש, אפשר לישון!מוחוחו הדבר הכי רע: אם אני לא אלך לישון שיר השבוע: עד אלייך - סינרגיה זמר השבוע: ג'סטין טימברלייק להקת השבוע : תמיד לא רק השבוע, FOB אלבום השבוע: מה שיצא לביט 69 , כמובן! קליפ השבוע: בילוי השבוע: היה לי מומו והיה בן זונהה הבן אדם שעשה לי את השבוע: הטכנאי של המחשב תוכנית : האלופה שתחזור ב"ה תמונת השבוע: אכזבת השבוע: התחדשות השבוע : יוצא לביט 69 אלבום! היייי מצפים למשו? כן אם כן? למה? לדיסק של ביט69!!!!!!! ולסיכום איך עבר השבוע? עבר נחמד...
יש תוכניות לפסח? מלאןן תוכניות חיכתם לחופש הזה? בארוווררררררררר מה הדבר העיקרי שאני יעשה? להזריק הרואין.. סתם לא לאכול מצות! סופ"ש נפלא !! http://showme.co.il/fucking_nof

ShiraBJ

New member
../images/Emo110.gif שאבס ^^

הדבר הכי טוב השבוע: לביט69 יוצא אלבוםםםםםם
הדבר הכי רע השבוע: מבחן במתמטיקה שיר השבוע: NYC Cops זמר/ת השבוע: אמממ..אמממ..אמממ.. לוידעת להקת השבוע: ביט69!!!!%@#^!^ אלבום השבוע:[נווו שיצא כבר "חומרים רטובים"!!] אמממ.. לוידעת נו D: קליפ השבוע:אין בילוי השבוע: הטיול שהיה היום היה פנאןןןןןן =) הבן אדם שעשה את השבוע: הילד הזה שהחמיא לי היום XD וגיא באארור =] תוכנית(טלוויזה)השבוע: CSI
תמונת השבוע: אממממ זאתי>> אכזבת השבוע: יום ראשון היה חרא של יום אבל אני לא ממש זוכרת למה... התחדשות השבוע: עוד מעט.. חכו =] מצפים למשהו שבוע הבא? אהא D: אם כן, ל-מה? לאלבום של ביט69!!!!!#%#$^$@ ולסיכום איך עבר השבוע? מאוזן. התחיל חרא ונגמר מעולה. וקצת שאלות על פסח: יש תוכניות לפסח?: אילת. מבחנים. לימודים. טיולים. בילויים... חיכיתם לחופש הזה?: מאוווד מה הדבר העיקר שתעשו בפסח?: חחח לחרוש XD אחלה חופש אנשיםםםםם

עונה...

שאלון סופ"ש הדבר הכי טוב השבוע: הממ שבוע די לא משהו.... אהה לא רגע פגשתי חברה שלא ראיתי שנים זה היה טוב :) אהה וגם שלי חזר הדבר הכי רע השבוע: 65 בהבעה... מורה זונה שיר השבוע: גירלפרינד של אווריל לאבין... (סתם סתם) אממ נראה לי משהו של BOWLING FOR SOUP... זמר/ת השבוע: אין לי ממש... להקת השבוע: אופספרינג... אלבום השבוע: האלבום של ביט 69 שיצא... והאלבום של יוסלס REDEMPTION נראה לי קוראים לו קליפ השבוע: אין ממש בילוי השבוע: התנחלתי אתמול אצל חברה עם עוד מלא אנשים בבית ריק.. היה כיף הבן אדם שעשה את השבוע:חברה שלי שממש עזרה לי.... תוכנית(טלוויזה)השבוע: לא ראיתי טלוויזיה תמונת השבוע: לא יודעת... אכזבת השבוע: שאני לא הולכת לבומבמלה :( התחדשות השבוע: מחשב חדש!!! או יה!!! מצפים למשהו שבוע הבא? כן כ"כ!!! אם כן, ל-מה? לטיול מים של הנוע"ל!!!! ולסיכום איך עבר השבוע? סביר + וקצת שאלות על פסח: יש תוכניות לפסח?: יש די הרבה.... חיכיתם לחופש הזה?: מאוד... מה הדבר העיקר שתעשו בפסח?: ת"א עם חברים... אח אני אוהבת את ת"א פאף. חג שמחD:

תו 69

New member
../images/Emo15.gifתשובות לשאלון :

הדבר הכי טוב השבוע: שיוצאים לח ו פ ש!! הדבר הכי רע השבוע:הברזתי משעתיים מתמטיקה על הבוקר ותפסו אותי
שיר השבוע: כמו שלך \ ביט 69 זמר/ת השבוע:אריק ברמן להקת השבוע:ביט 69 אלבום השבוע:אריק ברמק\1 קליפ השבוע:הקליפ של ביט 69 מטקס עמ''י בילוי השבוע:ערב בנות מגניב אצל חברה הבן אדם שעשה את השבוע: רננה. תוכנית(טלוויזה)השבוע: בקושי רואה טלוויזיה.. תמונת השבוע:[קובץ מצורף] אכזבת השבוע: גליתי משהו על ידיד שלי וממש היתאכזבתי ממנו.. התחדשות השבוע:קיבלתי שכל! מצפים למשהו שבוע הבא? כן :] אם כן, ל-מה? קורס העשרה! 4 ימים... ולסיכום איך עבר השבוע? נחמד =\ וקצת שאלות על פסח: יש תוכניות לפסח?: כןכןכן! חיכיתם לחופש הזה?:כןכןכןכן! מה הדבר העיקר שתעשו בפסח?:קורס העשרה... ומכביאדה... בעיקר דברים של מכבי וכו'...

R o t m a

New member
אניאניאני!!

הדבר הכי טוב השבוע: טל, הופעה של שייגעצ, לראות את ברי! הדבר הכי רע השבוע: אין. נו אולי שלא הצתלמתי עם יובל או משהו.. אבל חפיף. שיר השבוע: ניו יורק רפיח- שייגעצ זמר/ת השבוע: יובל ורענן XDD להקת השבוע: ביט! ושייגעצ! אלבום השבוע: - קליפ השבוע: - בילוי השבוע: הופעה של שייגעצ! הבן אדם שעשה את השבוע: טל תוכנית(טלוויזה)השבוע: - תמונת השבוע: אמ. זה הקטע שצריך להוסיף תמונה? טוב רגע. אכזבת השבוע: - התחדשות השבוע: יובל חמוד.. מאוד. מצפים למשהו שבוע הבא? בטח מה.. חופש! מי לא יעשה בו משהו מעניין? אם כן, ל-מה?מפגש פורום, מפגש ישרא, דיסק, לישון אצל טל. ולסיכום איך עבר השבוע? אאאחחחלללההה!!!! וקצת שאלות על פסח: נו. יש תוכניות לפסח?: מלא :) חיכיתם לחופש הזה?: הרבה זמן! מה הדבר העיקר שתעשו בפסח?: אחייך ואהנה D: זאת רק אני או שחזרתי על עצמי 8695884682 פעמים? XD סורי, מההתרגשות! P:

../images/Emo15.gif../images/Emo15.gif../images/Emo210.gif ברי מתאבדדדדדד:)

הדבר הכי טוב השבוע:
אתמול בלילה
+ טיולשנתי הדבר הכי רע השבוע:
אתמול בצהריים-ערב שיר השבוע:
אם זה טוב ואם זה רעעע אין כבר דרך חזרההה אין כבר דרך חזרהההה זמר/ת השבוע:
- להקת השבוע:
ביט
אלבום השבוע:
אין משו מיוחד.. קליפ השבוע:
- בילוי השבוע:
אתמול בלילה#$&#%^@$ הבן אדם שעשה את השבוע:
פישי שלי