שאלון סופ"ש

Coral T

New member
הוא חמודדד!!!

הוא לא יפה אבל הוא מצחיק לגמריי!!! הוא היה ענקק בפרק של יום חמישיי

Aerosmith2006

New member
אהה!!! לכו ממני מצורעים!!../images/Emo191.gif../images/Emo2.gif|

גם לי יש סוד אפל, הייתי מכורה למורדים, הייתי בהופעה שלהם והיה לי הכל אבל אבל אבל השיר שלנו!!!!!! אני מסתכלת ואני מתביישת!!!!!! OMG שמישהו ידפוק לנינט הזו בקבוק וודקה לראש וכן, רצוי יותר זמן מסך לאושרי

Coral T

New member
../images/Emo6.gif

יאוו המורדים?? אני לא חושבת ולמעשה אני די בטוחה שלא הערצתי אףףףףףףףףףףףף אחדדדד כמו שהערצתי אותם [עד שראיתי את אנג'ל והתאהבתי בסטיבן] היה לי גם את כללל השטויות שלהם [מחזיקי מפתחות, חולצות, הדפסים על כריות, דיסקים של שתי העונות, הלכתי לשתי ההופעות, דוד שלי השיג לי חתימה כי החבר הכי טוב שלו היה הטייס שהביא אותם ובקיצור כל דבר שאפשר לתאר...] נינט באמת די מציקה ואכןןןןןןןןןןןןןןןןן צריך יותר זמן מסך לאושרייייי

AeroTom

New member
ברגעים כאלה אני שמח שאין לי יס...

אם היה לי אז בטוח הייתי זורק משהו על הטלוויזיה...דוחפים את הפרסומת הזאת גם בקולנוע כל הזמן, אני אחסוך את הקללות שיוצאות לי מהפה כל פעם שזה מופיע. פרסומת לדבר הזה מראים ו-טיזר לסימפסונס לא. באיזה עולם מעוות אנו חיים

בָלבָל

New member
לי אין אפילו חצי מושג על מה מדובר

חוץ מזה שהשיר שלנו זו עוד טלנובלה ישראלית......

Coral T

New member
../images/Emo6.gif

לא אהבתי את הסדרה עד לפרק של יום חמישי, או ליתר דיוק עד לפרסומת שהייתה ישר לאחר הפרק של יום חמישי...

Aeroguy

New member
אם לא אהבת את הסדרה...

...אז למה ראית את "הפרק של יום חמישי"??

Coral T

New member
זה סוג של התמכרות...

אני אומרת לעצמי "יאוו איזה מפגר זה נהיה" אבל מצד שני אני לא מפסיקה לראות את זה... כן זה אידיוטי לחלוטים אבל...זה ממכר...

למעלה