שאלון סופ"ש

AeroFan

New member
שאלון סופ"ש

שם: גיל: עיר: ולשאלון... שיר השבוע [לא של אירוסמית']: שיר השבוע של אירוסמית': אלבום השבוע: סרט השבוע: תוכנית השבוע: ספר השבוע: משהו מיוחד שקרה השבוע: משהו מיוחד שיקרה שבוע בא: תמונת השבוע

AeroFan

New member
../images/Emo23.gif

שם: אלדד גיל: 19 וחצי עיר: נתניה ולשאלון... שיר השבוע [לא של אירוסמית']: Incubus- Are You In שיר השבוע של אירוסמית': No More No More אלבום השבוע: Aerosmith- Rockin' The Joint סרט השבוע: "קומה נסתרת", סרט אימה קוריאני חדש תוכנית השבוע: אין ספר השבוע: אין משהו מיוחד שקרה השבוע: ראיתי 7 סרטים (חדשים)
משהו מיוחד שיקרה שבוע בא: לקנות כרטיס ל- Incubus! תמונת השבוע: לא רק אירוסמית, גם אינקובוס הופיעו מתישהו עם בריטני ספירס... תמונה של הסולן וספירס (בימיה הטובים
)

גיל מ

New member
אני

שם: גיל גיל: 19 עיר: ראשון ולשאלון... שיר השבוע [לא של אירוסמית']: אהוד בנאי - סטארטר שיר השבוע של אירוסמית': לא כ"כ שמעתי אלבום השבוע: אין סרט השבוע: מישהו לרוץ איתו תוכנית השבוע: סיינפלד ספר השבוע: אין משהו מיוחד שקרה השבוע: חזרתי הביתה מוקדם מהצבא משהו מיוחד שיקרה שבוע הבא: אין כלום תמונת השבוע

SaintJohn

New member
עוד שבת...

שם: נועם גיל: 26 עיר: באר-שבע ולשאלון... שיר השבוע [לא של אירוסמית']: Misty Mountain Hop של לד זפלין שיר השבוע של אירוסמית': Train Kept a Rollin אלבום השבוע: Led Zeppelin IV סרט השבוע: סקופ תוכנית השבוע: סיינפלד ספר השבוע: אין משהו מיוחד שקרה השבוע: ערב נפלא ביום שני משהו מיוחד שיקרה שבוע בא: ערב נפלא ביום שני, ואני מקווה שגם דברים נוספים תמונת השבוע: אין שיהיה לכולם שבת שלום וסופ"ש משעשע

AeroTom

New member
עונה

שם: תומר
עיר: גבעת שמואל City at night
שיר השבוע [לא של אירוסמית']: Lynyrd Skynyrd - Simple Man
שיר השבוע של אירוסמית': No More No More (אתמול היה 5 שנים להופעה בג'וינט. צריך לשמוע).
אלבום השבוע: Lynyrd Skynyrd - One More From The Road (Deluxe Edition
סרט השבוע: Jay & Silent Bob Strike Back. מצאתי ביד שניה לאוסף ב-29 ש"ח בלבד.
תוכנית השבוע: The Simpsons (ציינתי כבר ש-2007 זו "שנת הסימפסונס"? שאני קבעתי זאת...והשיא מגיע כמובן ביולי עם הסרט שכ"כ מחכים לו...)
ספר השבוע: The Final Detail. השבוע היה לי עוד קצת זמן לחזור לקרוא.
משהו מיוחד שקרה השבוע: קניתי גיים-בוי
+ משחקים מאי ביי, כולל סופר מריו
. אבל האירוע הבאמת מיוחד של השבוע יהיה היום בלילה, כשאני וגיא נערוך את ה-Shenanigans Friday האחרון שלנו לפני שהוא טס
משהו מיוחד שיקרה שבוע בא: לאבא שלי יש יום-הולדת, שבוע מלא אחרון של גיא בארץ, יש לי פעמיים קורס (ראשון+שני), מקווה לראות את ה-Prestige כבר, וזה יהיה עוד שבוע פחות לקראת הסרט של הסימפסונס...
תמונת השבוע
קטע מתוך הסרט, שנמצא ב-DVD של העונה התשיעית.
הודגש באמצעות מדגישומטיק

בָלבָל

New member
תתחדש על הגייםבוי!!

ואתמול בדרך חזרה לת"א שמעתי את light inside מהג'וינט! כאילו הרנדום שלי ידע

Aerosmith2006

New member
../images/Emo97.gif....... ../images/Emo3.gif

שם: תמרה
עיר: תל אביב ולשאלון...
שיר השבוע [לא של אירוסמית']: Black Dog - Led Zeppelin
שיר השבוע של אירוסמית': Ain't That A Bitch
אלבום השבוע: כרגיל - Nine lives
סרט השבוע: היום אני הולכת לבושם
תוכנית השבוע: מגרש ביתי
ספר השבוע: המכשפות
משהו מיוחד שקרה השבוע: גיליתי סודות משפחה אפלים.
משהו מיוחד שיקרה שבוע בא: טיול שנתי!
תמונת השבוע

AeroTom

New member
ה-Untitled של זפלין אני רואה השפיע

גם עלייך וגם על נועם השבוע...

SaintJohn

New member
אצלי Misty Mountain Hop הושמע הרבה

וגרם לי לרצות לשמוע את האלבום כולו, שאני די מחובר אליו לאחרונה, יותר מבעבר.

AeroTom

New member
ובהזדמנות זו אני בהחלט צריך להשמיע

לך את הגרסה של ה-Crowes עם ג'ימי ב-Greek היפני. ועוד יותר מזה - את הגרסה שם של In The Light...מהשירים היותר טובים שהם עשו ביחד לדעתי. ענק.

Coral T

New member
מישהו ראה את מצעד הרוק בVH1?

וואיי היו שירים נורא יפים!!!!!!! היה את מטאליקה, גאנז אנד רוזס, מוטאלי קרו, פינק פלוייד, נירוונה ועוד רבים מדהימים אחרים!! וסליחה שלא פתחתי את השרשור פשוט אני לא הייתי כאן כל השישבת...הייתי אצל חברה.... שם:קורל גיל:14 ו7 חודשים
עיר:חולון ולשאלון... שיר השבוע [לא של אירוסמית']:Dont Cry-GNR שיר השבוע של אירוסמית':קרייזי אלבום השבוע: סרט השבוע:הנשים של סטיב תוכנית השבוע: השיר שלנו-נהיה נורא יפה, במיוחד אחרי הפרסומת שעשו לזה אחרי הפרק האחרון של יום חמישי.. ספר השבוע:לא קראתי כלום... משהו מיוחד שקרה השבוע:קיבלתי 90 באנגלית אני כל כך לא מאמינה שזה קרההה
|דגש|משהו מיוחד שיקרה שבוע בא:מקבלים תעודות יום חמישיייי
תמונת השבוע
הוא כל כך יפהה!

Coral T

New member
***מקבלים תעודות יום שישי

אווף כל ההדגש הזה התפקשש לי לגמריי

Aerosmith2006

New member
השיר שלנו?! שערוריה!../images/Emo2.gif (../images/Emo8.gif)

התוכנית הזו כל כך מעצבנת אותי דזה לא יאומן.... אני רק פותחת Yes5 ואני רואה את הפרצוף של נינט ובא לי לזרוק עליה משהו. פרט לעובדה שלשחקנית הכמעט ראשית קוראים תמרה וכל היום אנשים נאים ומחוטבים הולכים וקוראים בשמי.... שזה דיי נחמד

lollapalooza

New member
לא, אל! ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אני מתה ממך *בפעם השניה תוך יומיים* מהאמירה הזו. כן, כן, נועם מכור לשיר שלנו!!! טוב הוא לא זו אני אבל לא נורא

למעלה