שאלון סופ"ש!!!

עדידה16

New member
שלי../images/Emo192.gif

שם:עדי
גיל:12 וחצי שעה להתחלת השאלון:21:20 תיכון/צבא/יסודי/אחר:חטיבה
מגמה שנלמדה או נלמדת:תקשורת
מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית?אני אמורה לחשוב משהו חיובי
לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה?תלוי איזה מקצוע מה אתם אוהבים לעשות:לשמוע מוזקיה, להיפגש עם חברות, לקרוא וכו'
אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם?אממ.. כן
כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם?לא יודעת
החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים?כן
מה אמרו לכם?כל מיני
איזו מוסיקה אתם שומעים?מה שעיפה בעיני, לא סוג מסויים מה גורם לכם לאושר?המשפחה שלי, אהבה, חברות ודברים שעושים לי טוב בקיצור אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה?מעבר לזה
תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר:כל מיני... זה מאוד אישי לכל אחד מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? מאיפה אני צריכה לדעת??? מתנדבים במשהו?לא למה?לא יודעת בעד/נגד: עישון?נגד סמים?נגד סקס מתחת לגיל ל-18?נגד הכרויות באינטרנט?לפעמים דמוקרטיה?בעד יזיזות?
קשר פתוח?לא זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים?תלוי מתי אייפוד/דיסקמן?אייפוד עיפרון/עט?גם וגם שירה/ריקוד?אני לא משהו בשניהם אם להודות באמת אבל שרה במקלחת נחשב?
בריאות/עושר?בריאות עושר/אושר?אושר מכתב מהלב/ברכה קנויה?מכתב מהלב התנדבות/עבודה לכסף?שניהם אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות?הצבת גבולות שאלות סתם....: השמיים הם הגבול?אפש להגיד שכם
ציור מופשט עושה לכם את זה?לא ממש בדר"כ מנהיג או פועל תחת מנהיגות?מנהיג נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה?תלוי על מה הוויכוח ספורט מועדף?פינג-פונג
וטניס מתעסק בספורט כל שהוא?טניס חוסך כסף או מבזבז?לפעמים מבזבזת ולפעמים חוסכת מה תעשה בכסף במידה וחסכת?אקנה משהו גדול ששווה את הכסף חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו?אין אחת יש כמה חברות שאני מתה עליהן
חברות היא לנצח?לא סלחן?כן רגיש?כן תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים:המצב סבבה לגמרי
תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית?יש לי עוד 6 שנים ואז נדבר ושאלות סטייל יאיר לפיד.. מתי הפעם האחרונה שבכית?לא זוכרת שגרמו לך לצחוק?היום שמישהו גרם לך אושר....כל הזמן וגם היום
ושאלה אחרונה: מה השעה עכשיו?21:30

Fergie7

New member
ושוב כמו תמיד, עונה! ../images/Emo24.gif

שם: דרינה. גיל: 14 שעה להתחלת השאלון: 22:20 תיכון/צבא/יסודי/אחר: חטיבה :S מגמה שנלמדה או נלמדת: עדיי לא. מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית? לא מועיל. לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה? תחביבים!
מה אתם אוהבים לעשות: הרבה דברים
אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? כן. כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? הרבה. החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? כן
מה אמרו לכם? שאני יפה
איזו מוסיקה אתם שומעים? רוק. מה גורם לכם לאושר? אהבה. אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? הרבה מעבר לזה. תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: עזבו אתכם. מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? מעצבת אופנה. מתנדבים במשהו? לא ממש. יענו סתם בבצפר...מועצת תלמידים וכאלה. למה? כובע.
בעד/נגד: עישון? נגד. סמים? כנ"ל. סקס מתחת לגיל ל-18? נגד. הכרויות באינטרנט? נגד. דמוקרטיה? בעד. יזיזות? נגד. קשר פתוח? בעד. זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? פנים מול פנים. אייפוד/דיסקמן? אייפוד. עיפרון/עט? עט. שירה/ריקוד? ריקוד. בריאות/עושר? בריאות. עושר/אושר? אושר. מכתב מהלב/ברכה קנויה? מהלב. התנדבות/עבודה לכסף? בכסף. אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? ללא תנאים. שאלות סתם....: השמיים הם הגבול? לא. ציור מופשט עושה לכם את זה? לא. מנהיג או פועל תחת מנהיגות? מנהיגה. נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? אני עקשנית מאוד. ספורט מועדף? טניס. מתעסק בספורט כל שהוא? הרבה ספורט. חוסך כסף או מבזבז? חוסכת, חוסכת חוסכת ומבזבזת. מה תעשה בכסף במידה וחסכת? או שאני ימשיך לחסוך, או שאני יהיה טיפשה ויבזבז הכל על שטויות. חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? כן. חברות היא לנצח? יש מצב. סלחן? כן. רגיש? לא ממש. תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: מממ טוב מאוד. תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? אין לי מושג..כשנגיע נדבר. ושאלות סטייל יאיר לפיד.. מתי הפעם האחרונה שבכית? לא זוכרת. שגרמו לך לצחוק? כל דבר גורם לי לצחוק. שמישהו גרם לך אושר? מישהו
ושאלה אחרונה: מה השעה עכשיו? 22:27 יום טוב. או לילה טוב.

O r c h i d

New member
מנשמע:$

שם: ענבל וזה. גיל: קטן:$ שעה להתחלת השאלון: 22:17 תיכון/צבא/יסודי/אחר: יסודי מגמה שנלמדה או נלמדת: יסודי מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית? שימותו;[ לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה? תלוי מה אתם אוהבים לעשות: הרבה דברים:$ אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? אולי
כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? לאיודע... יותר ממה שצריך, בכולופן:$ החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? כן
מה אמרו לכם? לאזוכר
איזו מוסיקה אתם שומעים? רוק ישראלי, הארד רוק, מטאל[בעיקר פאוור, נו ודת'
] קצת פאנק ואמ זהו בערך
וגם קצת רוק "רך" מה גורם לכם לאושר? לאיודע
אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? מעבר תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: לאיודע
מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? מתכנת מערכות, ליד גיטר בלהקה כלשהי[/גיטריסט קצב
] ואולי גם לכתוב איזה ספר
מתנדבים במשהו? כרגע לא למה? כי לא יצר
בעד/נגד: עישון? נגד
סמים? נגד
סקס מתחת לגיל ל-18? תלוי
הכרויות באינטרנט? אם זה מה שטוב להם... דמוקרטיה? ברור
יזיזות? מזה
|בורות| קשר פתוח? ? זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? ב' אייפוד/דיסקמן? א' עיפרון/עט? ב' שירה/ריקוד? א' בריאות/עושר? א' עושר/אושר? ב' מכתב מהלב/ברכה קנויה? א' התנדבות/עבודה לכסף? תלוי
אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? א' שאלות סתם....: השמיים הם הגבול? לא ציור מופשט עושה לכם את זה? תלוי של מי
מנהיג או פועל תחת מנהיגות? מנהיג נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? תלוי ספורט מועדף? כדורסל, ללא ספק. מתעסק בספורט כל שהוא? כן חוסך כסף או מבזבז? בדר"כ מבזבז, אבל אני רוצה לחסוך
זה פשוט לא הולך. מה תעשה בכסף במידה וחסכת? אקנה מחשב חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? כן חברות היא לנצח? תלוי סלחן? תלוי רגיש? לפעמים תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: פסדר, סביר, לאיודע[?] תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? גל"צ/מודיעין ושאלות סטייל יאיר לפיד.. מתי הפעם האחרונה שבכית? לא זוכר שגרמו לך לצחוק? היוםD: שמישהו גרם לך אושר.... ^ ושאלה אחרונה: מה השעה עכשיו?

../images/Emo214.gifעונה../images/Emo214.gif

הדגש:
שם:יסמין
שעה תחלת השאלון:22:15
תיכון/צבא/יסודי/אחר:יסודי
מגמה שנלמדה או נלמדת:מה
מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית?שיעמום
לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה?לא יודעת, לימודים זה חשוב אבל אני יותר אוהבת תחביבים
מה אתם אוהבים לעשות:הרבה דברים אפשר לכתוב על זה מגילה.
אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם?מה זה
כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם?בוא נספור, 1,2,3, נו באמת אני סופרת
החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים?כן
מה אמרו לכם?לא זוכרת
איזו מוסיקה אתם שומעים?פופ
מה גורם לכם לאושר?הרבה דברים
אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה?מה
תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר:אנשים טובים מסביבך, כיף ודברים שאתה אוהב.
מה תרצו לעשות שתהיו גדולים?זמרת, עיתונאית, שחקנית. ניראה.
מתנדבים במשהו?לא אני בת 9 וחצי
למה? בעד/נגד:
עישון?נגד
סמים?נגד
סקס מתחת לגיל ל-18?אין דעה
הכרויות באינטרנט?תלוי
דמוקרטיה?אין דעה
יזיזות?מה זה
קשר פתוח?אין דעה
זה או זה:
פלאפון/שיחה פנים מול פנים?תלוי איזה סוג של שיחה
אייפוד/דיסקמן?אייפוד
עיפרון/עט?תלוי איזה עיפרון או עט
שירה/ריקוד?שנייהם
בריאות/עושר?בריאות
עושר/אושר?אושר
מכתב מהלב/ברכה קנויה?מכתב מהלב
התנדבות/עבודה לכסף?מה הקשר
אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות?אין דעה
שאלות סתם....:
השמיים הם הגבול?
ציור מופשט עושה לכם את זה?תלוי איזה ציור.
מנהיג או פועל תחת מנהיגות?מה
נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה?
ספורט מועדף?ריקוד
מתעסק בספורט כל שהוא?ריקוד
חוסך כסף או מבזבז?גם וגם
מה תעשה בכסף במידה וחסכת?לא יודעת אני יעשה משהו.
חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו?מה
חיה
חברות היא לנצח?תלוי איזה..
סלחן?תלוי למי
רגיש?כן, מאוד
תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים:מצויין, מאוד מאוד
תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית?לא יודעת יש עוד זמן. ושאלות סטייל יאיר לפיד.. מתי הפעם האחרונה שבכית?אממ..היום בשרט כימעט בכיתי שגרמו לך לצחוק?היום שמישהו גרם לך אושר....היום ושאלה אחרונה: מה השעה עכשיו?22:32 תגובה על השאלון: אממ..היו שאלות לא ברורות ושאלות לא כל כך מתאימות..

עונה..ואוי ארוך...../images/Emo131.gif../images/Emo118.gif

שם:הדר גיל:15 שעה להתחלת השאלון:22:43 תיכון/צבא/יסודי/אחר:תיכון מגמה שנלמדה או נלמדת:תאטרון מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית?שזה מלמד אבל מעצבן לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה?תחביבים! מה אתם אוהבים לעשות:לשיר אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם?מנסה..כן כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם?אממ די הרבה כיאילו משפחה וחברים החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים?אממ כן מה אמרו לכם?זה די מביך..אבל אנשים מאוד מוזרים אמרו שאני יפה-אמא חח סתם ועוד כמה..אבל אלו שאלות מעצבנות [בלי להעליב] איזו מוסיקה אתם שומעים?שירי מימון[!!!!!!!!!!!!],רוק,הראל מויאל,פבלו רונזברג ועוד מלא! מה גורם לכם לאושר?לשיר..לעשות את הדברים שאני הכי אוהבת אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה?לא הבנתי:-\
תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר:לעשות את הדברים שאתה אוהב ולהצליח בהם אפשר לקרוא לזה להגשים חלומות. מה תרצו לעשות שתהיו גדולים?לשיר! מתנדבים במשהו?כן..חייבים בלי זה אין בגרות..אבל עדין עושים מהלב! למה?כי זאת תרומה וגם כי אם לא נעשה לא תיהיה בגרות! בעד/נגד: עישון?נגד סמים?נגדדדדד סקס מתחת לגיל ל-18?למי שזה עושה טוב..למרות שלפעמים זה די מחליא לגלות שילה בת 12 עשתה סקס לא?! הכרויות באינטרנט?אמצע...יש כאלה שזה עוזר להם! דמוקרטיה?בעד יזיזות?נגד או בעד...לא יודעת עד כמה זה תורם. קשר פתוח?נגד זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים?שיחה פנים מול פנים אייפוד/דיסקמן?אממ...אין לי אייפוד אבל זה בהחלט טוב! עיפרון/עט?עיפרון שירה/ריקוד?שירה בריאות/עושר?בריאות עושר/אושר?אושר מכתב מהלב/ברכה קנויה?מכתב מהלב התנדבות/עבודה לכסף?ואוי קשה..גם וגם! אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות?הצבת גבולות...מה שהוא ילך לבגוד בי ואני אשמח?! שאלות סתם....: השמיים הם הגבול?כן ציור מופשט עושה לכם את זה?אני לא מתה על ציורים אבל אם הוא יפה אז כן[
] מנהיג או פועל תחת מנהיגות?אמממ אם הבנתי נכון אז...מנהיג נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה?אני אשתדל להוריד הילוך.. ספורט מועדף?כדור עף... מתעסק בספורט כל שהוא?כדור עף..חחח שיעור ספורט חוסך כסף או מבזבז?חוסכת בשביל מטרה ואז מבזבת הכל ושוב חוסכת! מה תעשה בכסף במידה וחסכת?אקנה את מה שרציתי אם זה גיטרה חשמלית אני אחסוך ואז אקנה..כמובן שההורים עזרו פה ושם טוב אולי את הרוב כי זה היה יום הולדת..אבל עדין אני יודעת שחסכתי ושגם קניתי מעצמי זה עושה טוב! חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו?חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מה?!כן..אבל אין לי חיה מה?!?!!??! חברות היא לנצח?לא! סלחן?כן מאוד! רגיש?כן מאוד מאוד מאוד! תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים:טוב!ראיתם באחד..[יצא 3] תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית?להקה צבאית ושאלות סטייל יאיר לפיד.. מתי הפעם האחרונה שבכית?אממ יום שני אולי?! שגרמו לך לצחוק?כל הזמן שמישהו גרם לך אושר....-ילדים קטנים...משפחה,חברים ושאלה אחרונה: מה השעה עכשיו?22:53 יההההההה לקח לי עשר דקות עלק?!??!!?!?!? טוב עכשיו כבר 11 ועד שאני אשלח בטח 12

../images/Emo55.gifעונה../images/Emo55.gif

שם: סתיו גיל: 13 שעה להתחלת השאלון: 8 ורבע תיכון/צבא/יסודי/אחר: חטיבה מגמה שנלמדה או נלמדת:
מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית? שזה דבר מפגר ברמות שמבזבז אז זמננו היקר
לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה? מה אתם אוהבים לעשות: לראות טלויזיה: השמיניה, פלוריסיינטה ורבלדה, לגלוש באינטרנט, לשיר,, לרקוד אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? נראה לי... כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? הרבה אני לא סופרת חח החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? כן מה אמרו לכם? מזה החקירה הזאת
אתם מזכירים לי ילדה מהכיתה
(רובינ- את יודעת את מי
חחחח) איזו מוסיקה אתם שומעים? שירים של רבלדה, בלינדה, פלורי ובקיצור- ספרדית מה גורם לכם לאושר? לא יודעת אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? לא יודעת תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: שאני ומשפחתי נהיה בריאים, הרבה כסף- הרבה מאוד כסף
חחחח מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? משו שמרויחים שם הרבה כסף- כמו אשת עסקים וכאלה.. מתנדבים במשהו? לא למה? כי לא בא לי- יש לי מספיק עיסוקים בעד/נגד: עישון?
סמים?
סקס מתחת לגיל ל-18?
הכרויות באינטרנט?
דמוקרטיה?
יזיזות? מזה יזיזות? קשר פתוח?
זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? תלוי באיזה מצב... אייפוד/דיסקמן? עיפרון/עט? עט שירה/ריקוד? שניהם
בריאות/עושר? בריאות עושר/אושר? נראה לי עושר- אל תגידו שאני משוגעת
מכתב מהלב/ברכה קנויה? לודעת התנדבות/עבודה לכסף? עבודה לכסף אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? שאלות סתם....: השמיים הם הגבול? לא ציור מופשט עושה לכם את זה? לא מנהיג או פועל תחת מנהיגות? מנהיגג
נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? אגיד את המילה האחרונה ספורט מועדף? שום דבר- אבל אם ריקוד נחשב לספורט אז ריקוד מתעסק בספורט כל שהוא? לא בעעעעעעעעעעעעע חוסך כסף או מבזבז? גם וגם מה תעשה בכסף במידה וחסכת? אקנה משו שאני מאוד רוצה או שאמשיך לחסוך חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? כן
{רובינ אהממ.. אהמ...} חברות היא לנצח? כן סלחן? תלוי למי רגיש? לפעמים תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: מזתומרת? תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? משו שלא מתאמצים בו ושאלות סטייל יאיר לפיד.. מתי הפעם האחרונה שבכית? אתמול, אני בוכה כמעט כל יום שגרמו לך לצחוק? אתמול שמישהו גרם לך אושר.... לא יודעת ושאלה אחרונה: מה השעה עכשיו? 8: 25 בערך
יוו לקח לי 10 דקות לענות..........

../images/Emo42.gif../images/Emo189.gifאני../images/Emo29.gif

שם:מתן גיל:12 שעה להתחלת השאלון:8:59 תיכון/צבא/יסודי/אחר:חתיבת בניים מגמה שנלמדה או נלמדת:אין לי מגמה מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית?עונש לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה?לימודים מה אתם אוהבים לעשות:מכשו טליוזיה אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם?בטח כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם?הרבה החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים?כו מה אמרו לכם?עזבו איזו מוסיקה אתם שומעים?יפנית מה גורם לכם לאושר?כלום אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה?תגובה כימית תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר:להית במכשו מה תרצו לעשות שתהיו גדולים?כימאי או חוקר ימי מתנדבים במשהו?לא למה?ככה בעד/נגד: עישון?נגד סמים?נגד סקס מתחת לגיל ל-18?בעד הכרויות באינטרנט?בעד דמוקרטיה?בעד יזיזות?אה? קשר פתוח?אה? זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים?פנים מול פנים אייפוד/דיסקמן?דיסקמן עיפרון/עט?עט שירה/ריקוד?אף אחד מהם בריאות/עושר?שנהם עושר/אושר?שנהם מכתב מהלב/ברכה קנויה?מכתב מהלב התנדבות/עבודה לכסף?התנדבות אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות?אהבה ללא תנאים שאלות סתם....: השמיים הם הגבול?כן ציור מופשט עושה לכם את זה?כן מנהיג או פועל תחת מנהיגות?אה? נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה?תגיד תמילה האחרונה ספורט מועדף?ריצה וכדור סל מתעסק בספורט כל שהוא?לא לצערי חוסך כסף או מבזבז?חוסף ומבזבז מה תעשה בכסף במידה וחסכת?לא יודע חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו?כע חברות היא לנצח?לע סלחן?ליפעמצים רגיש?לא תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים:אני חסר חיים תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית?להיות צוללן ושאלות סטייל יאיר לפיד.. מתי הפעם האחרונה שבכית?לא זוכר שגרמו לך לצחוק?אף אחד שמישהו גרם לך אושר....אף אחד ושאלה אחרונה: מה השעה עכשיו?9:17

t a l 1992

New member
עונה=]

שם:טל גיל: 13 וחצי שעה להתחלת השאלון: 9 ו24 דק' תיכון/צבא/יסודי/אחר: חטיבת ביינים מגמה שנלמדה או נלמדת: אומנות מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית? שטויות שצריכים לעשות=\ לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה? תחביבים! מה אתם אוהבים לעשות: ללכת לצופים, להיפגש עם חברות, טלוויזיה, מחשב אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? אממ לא יודעת! כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? לא יודעת החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? כן מה אמרו לכם? לא זוכרת בדיוק! איזו מוסיקה אתם שומעים? פופ מה גורם לכם לאושר? תעודה טובה,החברים תמיד משמחים אותי כנ"ל לגבי המשפחה אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? מעבר לזה, זה הדבר הכי יפה שקורה לנו בחיים! תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: שיהיה שלום, ופשוט להנות מהחיים ושלא יהיו כ"כ הרבה דאגות! מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? נירא לי עו"ד מתנדבים במשהו? לא למה? לא יודעת, לא יוצא לי בעד/נגד: בעד, אין לי זמן אז אני לא עושה את זה, אבל ממה שהבנתי זה סיפוק ענק! עישון? לא סמים? לא סקס מתחלת לגיל ל-18? לא הכרויות באינטרנט? לא דמוקרטיה? כןן יזיזות? כן קשר פתוח? לא זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? שיחה פנים מול פנים אייפוד/דיסקמן? אייפוד עיפרון/עט? עט שירה/ריקוד? שירה בריאות/עושר? בריאות עושר/אושר? שניהם חחחח מכתב מהלב/ברכה קנויה? מכתב מהלב התנדבות/עבודה לכסף? עבודה לכסף אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? אהבה ללא תנאים שאלות סתם....: השמיים הם הגבול? לא, הם רק תחנה בדרך!=] חחח ציור מופשט עושה לכם את זה? כן מנהיג או פועל תחת מנהיגות? מנהיג נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? אני אוריד הילוך ספורט מועדף? משחקי כדור נחשבים לספורט? מתעסק בספורט כל שהוא? לא חוסך כסף או מבזבז? בזבזנית
מה תעשה בכסף במידה וחסכת? אקנה בגדיםם=] חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? לא, יש חברות הכי טובות, אחת אין לי חברות היא לנצח? ברור! סלחן? כן רגיש?כן תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: אממ,הוא תלוי במה אחרים חושבים עליי ואת זה אי אפשר לדעת תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? אני רק בת 13 וחצי יש לי עוד זמן לא? ושאלות סטייל יאיר לפיד.. מתי הפעם האחרונה שבכית? אממ, לא זוכרת שגרמו לך לצחוק? אתמול, אבל חתיכת צחוק! במסיבה של חברה=] שמישהו גרם לך אושר.... אתמול=] צחוק זה אושר!

Cindy Campbell

New member
../images/Emo207.gifבקשר למילים של השיר../images/Emo135.gif

החדש- אני יודעת שכבר שמו את זה פה, אבל מישהו יכול לשים כאן את המילים שוב? כי אני לא יודעת איפה זה בפורום... תודה רבה מראש!
מוטי

../images/Emo214.gifאני יודעת אבל היא כתבה מוטי

ושמה את האייקון ביחד כמו שביקי עושה.

ShirUsh22

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo36.gifעונהההה../images/Emo26.gif../images/Emo20.gif

שם: שיר גיל: 14 שעה להתחלת השאלון: 11:11 [חעחע] תיכון/צבא/יסודי/אחר: חטיבת ביינים [ט'] מגמה שנלמדה או נלמדת: שנה הבאה מתחילה מגמות.. מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית? בעעעע
לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה? תחביבים ברור
מה אתם אוהבים לעשות: לרקוד
אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? אני חושבת שאת רובו כן כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? במשך כל החיים? איך אני אמורה לזכור?
החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? כן
מה אמרו לכם? שיש לי גוף יפה, עיינים יפות, שאני יפה.. [בעע אני נשמעת מה זה חשה
] איזו מוסיקה אתם שומעים? ישראלית
מה גורם לכם לאושר? לרקוד, חיבוק ממישו שאני אוהבת, לצחוק עם חברים אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? הרבה מעבר תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: לא יודעת איך להגדיר את זה.. מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? לא יודעת מתנדבים במשהו? כן למה? נבחר"ת בבצפר שלי- נוער בונה חברה אחרת בעד/נגד: עישון? נגד!
סמים? נגד!
סקס מתחת לגיל ל-18? מכפת לי
הכרויות באינטרנט? ממ.. לא יודעת.. לפעמים יוצא מזה משו טוב ולפעמים.. דמוקרטיה? בעד!
יזיזות? מה זה? קשר פתוח? לוידעת זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? תלוי מתי.. בד"כ שיחה פנים מול פנים אייפוד/דיסקמן? אייפוד עיפרון/עט? עט
שירה/ריקוד? ריקוד
בריאות/עושר? בריאות עושר/אושר? אושר
מכתב מהלב/ברכה קנויה? מכתב מהלב
התנדבות/עבודה לכסף? גם וגם אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? אהבה ללא תנאים
שאלות סתם....: השמיים הם הגבול? כן ציור מופשט עושה לכם את זה? ממ.. לוידעת מנהיג או פועל תחת מנהיגות? לוידעת נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? חחח אני אגיד את המילה האחרונה
ספורט מועדף? ריקוד
מתעסק בספורט כל שהוא? ריקוד
חוסך כסף או מבזבז? חחח מבזבזת
מה תעשה בכסף במידה וחסכת? לימודים, חו"ל.. חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? אולי חברות היא לנצח? כן
סלחן? לא רגיש? כן תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: אממ לוידעת [
] תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? מורה חיילת נראלי ושאלות סטייל יאיר לפיד.. מתי הפעם האחרונה שבכית? לא זוכרת שגרמו לך לצחוק? אתמול [בעצם היום.. כי זה היה אחרי 12
] שמישהו גרם לך אושר? כנ"ל^^ ושאלה אחרונה: מה השעה עכשיו? 11:20

עוווווווונה =]

שם:אורטל גיל:15 וחודש ו8 ימים
שעה להתחלת השאלון:12:8 תיכון/צבא/יסודי/אחר:חטיבה[?] מגמה שנלמדה או נלמדת:עדיין שום דבר.. מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית?חרא חרא ושוב חרא
לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה?ברור שתחביבים מה אתם אוהבים לעשות:לרקוד,לשחק וליראות טלוויזיה
אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם?בקטנה של הקטנה כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם?המוון החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים?חחח כן מה אמרו לכם?הרבה דברים..לא זוכרת איזו מוסיקה אתם שומעים?היפ-הופ ופופ מה גורם לכם לאושר?וואי יש המון.. אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה?אע? תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר:לעשות ולהשיג את הדבר שאתה הכי רוצה בעולם מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? להיות שחקנית
מתנדבים במשהו?יאפ.. למה?לאקי"ם ולבית חבד..[מחוייבות אישית של כיתות ט'
] בעד/נגד: עישון?גם וגם
סמים?ברור שנגד! סקס מתחת לגיל ל-18?חחחח אממ...לא יודעת הכרויות באינטרנט?לא יודעת
דמוקרטיה?בעד יזיזות?מזה?
קשר פתוח?נגד. זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים?שיחה פנים מול פנים אייפוד/דיסקמן?דיסקמן עיפרון/עט?עט שירה/ריקוד?גם וגם
בריאות/עושר?בריאות עושר/אושר?אושר מכתב מהלב/ברכה קנויה?מכתב מהלב התנדבות/עבודה לכסף?לא יודעת.. אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות?ניראה לי גם וגם[?] שאלות סתם....: השמיים הם הגבול?לא
ציור מופשט עושה לכם את זה?אממ בקטנה מנהיג או פועל תחת מנהיגות?מנהיג נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה?תלוי באיזה מצב ספורט מועדף?אין
מתעסק בספורט כל שהוא?לא חוסך כסף או מבזבז?גם וגם מה תעשה בכסף במידה וחסכת?אקנה דברים שאני אוהבת חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו?בטח! חברות היא לנצח?קשה לי להגיד את זה כי בדיוק עכשיו רבתי עם חברה דיי טובה שלי חחחח אבל... בדר"כ חברות היא לנצח! סלחן?תלוי באיזה מקרים.. אבל לרוב כן רגיש?מאווד תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים:מאיפה לי
תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית?לא יודעת..
יש לי עוד כמה שנים טובות חחחחח ושאלות סטייל יאיר לפיד.. מתי הפעם האחרונה שבכית?לפני יומיים שגרמו לך לצחוק?היום שמישהו גרם לך אושר....חברה שלי.. ושאלה אחרונה: מה השעה עכשיו?12:18

DoRiNuS sMiNiA

New member
שלי...../images/Emo192.gif

שם: דורין
שעה להתחלת השאלון: 12:30
תיכון/צבא/יסודי/אחר: יסודי (שנה אחרונה!)
מגמה שנלמדה או נלמדת: תיאטרון,במה משחק (לנצח)
מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית? מיותרים
לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה? תחביבים,החיים.
מה אתם אוהבים לעשות: המון דברים!
אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? ברור!
כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? הרבה,כי כשעושים משהו מהלב מקבלים מחמאות.
החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? לפעמים,על השיער שלי (מסתבר ששיער ארוך מאוד זה דבר שמאוד עושה את זה לאנשים)
מה אמרו לכם? פעם אחת מישהו מבוגר אמר לי "כשהתכופפת השיער שלך היה ממש יפה!"
איזו מוסיקה אתם שומעים? כל מיני סוגים,מטרופולין שליטה!
מה גורם לכם לאושר? כל דבר טוב!
אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? מסת'ומרת?
תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: לחייך,לדעת שיש סיבה לחיים,לקום בבוקר ולהיות שמח ולדעת שכל יום בשבילך זה שיעור לחיים.
מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? שחקנית! (נדוש לא?!)
מתנדבים במשהו? עוד לא הגעתי לגיל של התנדבות.
למה? ראה סיבה למעלה. בעד/נגד:
עישון?
סמים?
סקס מתחת לגיל ל-18? מסרבת להגיב!
הכרויות באינטרנט? אויש,כשהייתי בת 10 היו מנסים להתחיל איתי ומאז הפסקתי לגלוש בצ'אטים וזה הפורום היחידי שאני נמצאת בו (בעצם הדבר היחיד שאני גולשת בו באינטרנט)
דמוקרטיה? נמממ...כל עוד אין שחיתויות.
יזיזות? ממש לא!
קשר פתוח? דבר מטומטם. זה או זה:
פלאפון/שיחה פנים מול פנים? שיחה פנים מול פנים.
אייפוד/דיסקמן? אני סתם מיושנת...דיסקמן.
עיפרון/עט? עט.
שירה/ריקוד? שירה!
בריאות/עושר? להיות אובייקטיבית,שניהם.
עושר/אושר? דוגרי,שניהם!
מכתב מהלב/ברכה קנויה? מכתב מהלב.
התנדבות/עבודה לכסף? עבודה לכסף והתנדבות בשעות הפנאי.
אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? הצבת גבולות. שאלות סתם....:
השמיים הם הגבול? לא,השמש היא הגבול!
ציור מופשט עושה לכם את זה? לא עושה,אבל הם די טובים!
מנהיג או פועל תחת מנהיגות? מנהיג
נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? יש לי מחלה כזאת להגיד את המילה האחרונה,אז כנראה ש...
ספורט מועדף? גלגיליות (אני מתאמנת 3 שנים! ועוד כמה שנים טפו טפו טפו להקה ואז נבחרת)
מתעסק בספורט כל שהוא? ברור!
חוסך כסף או מבזבז? משהו באמצע
מה תעשה בכסף במידה וחסכת? אני אקנה משהו ואתרום חלק.
חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? אין חיה כזאת.
חברות היא לנצח? יכול להיות...
סלחן? אני? מאוד! לפעמים פוגעים בי בצורות מאוד מעליבות ואני תמיד סולחת אחר כך.
רגיש? לפעמים.
תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: בחבורה של כולם...
תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? תיאטרון צה"ל (יחי הג'ובניקים!) ושאלות סטייל יאיר לפיד..
מתי הפעם האחרונה שבכית? אתמול נאלצתי לעשות סצנות לשמור בכניסה לנאפיס,אירגנו יציאה במשך שבוע וספרנו את הימים והשעות עד שיגיע יום שישי בערב,שעה 7. יש לימ ילדים בכיתה שלא כל כך אינטילגנטים,ועשו בלאגן,חיכינו שעה למקום שלנו ובסוף גירשו אותנו,קילנו אותם,צרחנו ועשינו בלאגן בחוץ,תכננו כבר ללכת ואז כמה ילדים אופטימיים החליטו לנסות שוב,אני התחלתי להפעיל את כישורי המשחק שלי והתחלתי לבכות לשומר ולהמציא לו סיפורים זה לא עזר! וכולם התחילו לבכות לו שיכניס אותנו,בסוף ברחנו לו ונכנסנו,דיברנו שיחה רצינית עם המנהל ועוד כמה ילדים מהשכבה שעזרו ובסוף נכנסנו על תנאי.
שגרמו לך לצחוק? אני צוחקת מכל דבר אבל מכל דבר! אז כנראה שלפני שנייה.
שמישהו גרם לך אושר....אני גורמת לעצמי. שוב אני מזכירה את המשחק אני כל כך אוהבת. בסוף לא התקבלתי להצגה למרות שהאודישן היה ממש מוצלח,הייתי מועמדת אני ועוד ילדה אחת. בסוף כשלא בחרו אותי ילדים ממש התבאסו והתחילו לנחם אותי וחלק גם התווכחו עם המורה (בטח אתם חושבים שאני מלכת הכיתה או משהו,ואני ממש לא) בחזרות השניות,הייתי ממש מבואסת אבל בסוף החזרות המורה פנתה אליי ונתנה לי תפקיד שעוד יותר טוב מהתפקיד על הבמה! אני משחקת ומדריכה תוך כדי את האורחים (ראש העיר וכל הפמליה שלו) ושאלה אחרונה:
מה השעה עכשיו? 12:49

o r t a l13

New member
../images/Emo19.gif עונה! ../images/Emo19.gif

שם: אורטל גיל: 13 שעה להתחלת השאלון: 12:45 תיכון/צבא/יסודי/אחר: יסודי מגמה שנלמדה או נלמדת: אין.. מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית? צריך.. אבל זה מעצבן לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה? אממממממ... לימודים הכי חשוב אבל עדיף תחביבים מה אתם אוהבים לעשות: לראות טלווזיה, לצאת, להיות על המחשב אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? אמ.. לא בדיוק כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? הרבה החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? כן.. חח מה אמרו לכם? לא יודעת.. שאני יפה.. חמודה אני יודעת.. איזו מוסיקה אתם שומעים? היפ הופ.. רוק מה גורם לכם לאושר? כל דבר שמח אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? לא הבנתי תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: אמ.. כל מיני.. מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? לא יודעת.. שחקנית.. מתנדבים במשהו? כה.. יש לנו משהו בכיתה שאנחנו מתנדבים ועוזרים לילדים למה? כי זה טוב בעד/נגד: עישון? לאא סמים? לאא סקס מתחת לגיל ל-18? ?.. הכרויות באינטרנט? לאדעת דמוקרטיה? כה.. יזיזות? מזה? קשר פתוח? כה.. זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? פנים אייפוד/דיסקמן?אייפוד ודיסקמן עיפרון/עט? עט שירה/ריקוד? ריקוד בריאות/עושר? בריאות עושר/אושר? אושר מכתב מהלב/ברכה קנויה? מהלב התנדבות/עבודה לכסף? התנדבות אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? הא? שאלות סתם....: השמיים הם הגבול? כן.. ציור מופשט עושה לכם את זה? כן.. מנהיג או פועל תחת מנהיגות? מנהיג.. נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? אגיד את המילה האחרונה ספורט מועדף? ריצה מתעסק בספורט כל שהוא? לא.. בדיוק.. חוסך כסף או מבזבז? מבזבזת מה תעשה בכסף במידה וחסכת? אקנה לי בית עם בריכה וחצר חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? כן חברות היא לנצח? לא סלחן? כן רגיש?כן תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: מצב חברתי מצויין
תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? אממ.. ושאלות סטייל יאיר לפיד.. מתי הפעם האחרונה שבכית? ממזמן שגרמו לך לצחוק? היום שמישהו גרם לך אושר.... אתמול ושאלה אחרונה: מה השעה עכשיו? 12:55

למעלה