שאלון סופ"ש!!!

54316

New member
שאלון סופ"ש!!!

שם: גיל: שעה להתחלת השאלון: תיכון/צבא/יסודי/אחר: מגמה שנלמדה או נלמדת: מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית? לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה? מה אתם אוהבים לעשות: אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? מה אמרו לכם? איזו מוסיקה אתם שומעים? מה גורם לכם לאושר? אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? מתנדבים במשהו? למה? בעד/נגד: עישון? סמים? סקס מתחת לגיל ל-18? הכרויות באינטרנט? דמוקרטיה? יזיזות? קשר פתוח? זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? אייפוד/דיסקמן? עיפרון/עט? שירה/ריקוד? בריאות/עושר? עושר/אושר? מכתב מהלב/ברכה קנויה? התנדבות/עבודה לכסף? אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? שאלות סתם....: השמיים הם הגבול? ציור מופשט עושה לכם את זה? מנהיג או פועל תחת מנהיגות? נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? ספורט מועדף? מתעסק בספורט כל שהוא? חוסך כסף או מבזבז? מה תעשה בכסף במידה וחסכת? חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? חברות היא לנצח? סלחן? רגיש? תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? ושאלות סטייל יאיר לפיד.. מתי הפעם האחרונה שבכית? שגרמו לך לצחוק? שמישהו גרם לך אושר.... ושאלה אחרונה: מה השעה עכשיו? קרדיט לפורום סקרים ושאלונים!~!~!~!

54316

New member
עונה

שם:סתיו גיל:10 שעה להתחלת השאלון19:29 תיכון/צבא/יסודי/אחר:יסודי מגמה שנלמדה או נלמדת:אין מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית?בוזז לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה?תחביבים מה אתם אוהבים לעשות:לשחות אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם?בוואדי כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם?1,000,000,000,000,000 החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים?בוואדי מה אמרו לכם?שאני חכם ויפה!! איזו מוסיקה אתם שומעים?אהבה/רוק מה גורם לכם לאושר?לנצח! אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה?אהבה תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר:מאושר זה להיות מאושר!!!חחח מה תרצו לעשות שתהיו גדולים?שחיין מתנדבים במשהו?בעד/נגד:בעד,כן,מד"צ-מדריך צעיר עישון?לא סמים?לא סקס מתחת לגיל ל-18?לא הכרויות באינטרנט?כן דמוקרטיה?כן יזיזות?כן קשר פתוח?כן זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים?פלאפון אייפוד/דיסקמן?דיסקמן עיפרון/עט?עיפרון שירה/ריקוד?שירה בריאות/עושר?בריאות עושר/אושר?אושר מכתב מהלב/ברכה קנויה?מכתב מהלב התנדבות/עבודה לכסף?שניהם אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות?הצבת גבולות שאלות סתם....: השמיים הם הגבול?כן ציור מופשט עושה לכם את זה?לא מנהיג או פועל תחת מנהיגות?מנהיג נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה?לא ספורט מועדף?כן מתעסק בספורט כל שהוא?כן,שחייה שולט!!! חוסך כסף או מבזבז?ככה ככה מה תעשה בכסף במידה וחסכת?לחסוך עד לסוני פליסטיישן חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו?כן,הכלב של אחותי(27)גור בן שבועיים וחצי וקוראים לו צ'ומפי חברות היא לנצח?לא סלחן?לא רגיש?האמת,כן תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים:טוב,טוב וטוב תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית?תותחן ושאלות סטייל יאיר לפיד.. מתי הפעם האחרונה שבכית?היום שגרמו לך לצחוק?כן שמישהו גרם לך אושר.... ושאלה אחרונה מה השעה עכשיו?19:34

hilasapir

New member
עונה

שם:הילה גיל:14 שעה להתחלת השאלון:תסתכלו בצד וחסרו 5 דקות תיכון/צבא/יסודי/אחר: אחר מגמה שנלמדה או נלמדת: איין מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית? תלוי לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה? תחביבים...להזכיר שתחביבים יכולים להיות לימודים מה אתם אוהבים לעשות: כול מיני אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? אולי כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? איין לי מושג החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? אולי מה אמרו לכם?לא זוכרת איזו מוסיקה אתם שומעים? כול מיני מה גורם לכם לאושר? mp3 אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? חסרת דעה תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: סיפוק מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? חסרת דעה מתנדבים במשהו? לא למה? חוסר זמן בעד/נגד: עישון?נגד סמים?נגד סקס מתחת לגיל ל-18?נגד הכרויות באינטרנט?חסרת דעה דמוקרטיה? האידיולוגיה נחמדה אבל בפועל לא קיים דבר כזה יזיזות?חסרת דעה קשר פתוח?חסרת דעה זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? שיחה של פנים או צ'אט.... אייפוד/דיסקמן? אייפוד עיפרון/עט? עיפרון שירה/ריקוד? שניהם בריאות/עושר? בריאות עושר/אושר? אושר מכתב מהלב/ברכה קנויה? תלוי... התנדבות/עבודה לכסף? תלוי... אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? חסרת דעה.. שאלות סתם....: השמיים הם הגבול? תלוי ציור מופשט עושה לכם את זה? אולי מנהיג או פועל תחת מנהיגות? כול מנהיג פועל תחת מנהיגות חוץ מהשם נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? שניהם ביחד ספורט מועדף? יש הרבה מתעסק בספורט כל שהוא? כן חוסך כסף או מבזבז? לא זה ולא זה מה תעשה בכסף במידה וחסכת? יביא להורים לשמור עליו חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? לא חברות היא לנצח? תלוי סלחן?כן רגיש?אולי תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: מוזר והזוי ביותר תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? חסרת דעה ושאלות סטייל יאיר לפיד.. מתי הפעם האחרונה שבכית? איין לי מושג שגרמו לך לצחוק? כנ'ל שמישהו גרם לך אושר.... שאלה מסובכת... ושאלה אחרונה: מה השעה עכשיו? תסתכלו בצד

עונה../images/Emo70.gif

שם:אביב(ואני בת...) גיל:12 וחודש. שעה להתחלת השאלון:10:50 תיכון/צבא/יסודי/אחר:יסודי... מגמה שנלמדה או נלמדת:אין מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית?איכס...
לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה?תחביבים
מה אתם אוהבים לעשות:לשמוע מוזיקה
אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם?כן. כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם?הרבה
החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים?אממ כן. מה אמרו לכם?שאני יפה
איזו מוסיקה אתם שומעים?רוק
מה גורם לכם לאושר?לשמוע מוזיקה,בעיקר את הראסמוס
אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה?אהבה תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר:אמממ לשמוע מוזיקה,חחח. מה תרצו לעשות שתהיו גדולים?אמממ אולי נגנית רוק או זמרת רוק,לא יודעת עדיין... מתנדבים במשהו?לא. למה?כי אין לי זמן... בעד/נגד: עישון?לא סמים?לא סקס מתחת לגיל ל-18?לא הכרויות באינטרנט?לא דמוקרטיה?שיהיה... יזיזות?כן קשר פתוח?כן זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים?פלאפון אייפוד/דיסקמן?אייפוד עיפרון/עט?עט שירה/ריקוד?שירה בריאות/עושר?בריאות עושר/אושר?אושר מכתב מהלב/ברכה קנויה?מכתב מהלב...
התנדבות/עבודה לכסף?אממ התנדבות. אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות?אהבה ללא תנאים
שאלות סתם....: השמיים הם הגבול?כן ציור מופשט עושה לכם את זה?לא... מנהיג או פועל תחת מנהיגות?מנהיג נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה?אוריד הילוך. ספורט מועדף?אין... מתעסק בספורט כל שהוא?לא חוסך כסף או מבזבז?מבזבזת מה תעשה בכסף במידה וחסכת?אקנה דיסק של הראסמוס
חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו?יש ועוד איך
חברות היא לנצח?אממ לא ממש לנצח אבל יש חברויות כאלה... סלחן?כן רגיש?כן תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים:טוב מאוד כפול. תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית?לא יודעת... ושאלות סטייל יאיר לפיד.. מתי הפעם האחרונה שבכית?כשלא שמעתי את הראסמוס... שגרמו לך לצחוק?שיר של הראסמוס. שמישהו גרם לך אושר.... ושאלה אחרונה: מה השעה עכשיו?11:00

KiShKooSh

New member
עונה../images/Emo9.gifמוטי והמשודרג|../images/Emo9.gifמוטי יפני|

שם:ביקי
שעה להתחלת השאלון:19:45
תיכון/צבא/יסודי/אחר:תיכון
מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית?התעללות?
לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה?תלוי איזה מקצוע
מה אתם אוהבים לעשות: פאוזינג?
אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם?חחח
כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם?|סדגשלא יודעת
החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים?כן
מה אמרו לכם? בין "איזה יפה את היום" עד לעובדה משישהו נתקל באופנוע שחנה על המרכה שהוא הסתכל עלי
(זה היה מחמיא
מוטי)
איזו מוסיקה אתם שומעים?ישראלית
מה גורם לכם לאושר?אהבה
אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה?הרבה מעבר
תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר:למצוא את עצמי ולמצוא את האהבה שלי
מה תרצו לעשות שתהיו גדולים?בינתיים הכיוון הוא משחק, אבל אלוהים גדול...(דה ז'ה וו
, נראה לי עניתי עלך השאלון הזה פעם...)
מתנדבים במשהו?נכון לעכשיו לא
בעד/נגד:
עישון? חייו של אדם
סמים?נגד
סקס מתחת לגיל ל-18?
הכרויות באינטרנט?תלוי איזה
דמוקרטיה?
יזיזות?בעד
קשר פתוח?נגד
זה או זה:
פלאפון/שיחה פנים מול פנים?שיחה
אייפוד/דיסקמן?אייפוד(או ה MP4 של בן
)
עיפרון/עט?עט עיפרון(עיפרון מכני)
שירה/ריקוד?ריקוד(אני מזייפת פחד:-S)
בריאות/עושר?בריאות|אחות|
עושר/אושר?אושר
מכתב מהלב/ברכה קנויה?גם ברכה קנויה עם הקדשה מיוחדת יכולה להיות מהלב
התנדבות/עבודה לכסף?גם וגם
אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות?כל מקרה לגופו
שאלות סתם....:
השמיים הם הגבול?לא
ציור מופשט עושה לכם את זה?כן
מנהיג או פועל תחת מנהיגות?תלוי
נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה?בד"כ את המילה האחרונה, וזה בעייתי:-S
ספורט מועדף?פאוזינג
מתעסק בספורט כל שהוא?כן
חוסך כסף או מבזבז?חוסך
מה תעשה בכסף במידה וחסכת? לונדון
חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו?לא
חברות היא לנצח?לא
סלחן?כן
רגיש?יותר מידי
תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית?לא יודעת
ושאלות סטייל יאיר לפיד..
מתי הפעם האחרונה שבכית?אתמול
שגרמו לך לצחוק?היום
שמישהו גרם לך אושר....אילת
ושאלה אחרונה:
מה השעה עכשיו?19:53

Morysan

New member
ייאלה

שם: מור גיל: 15 שעה להתחלת השאלון: 19:49 תיכון/צבא/יסודי/אחר: תיכון מגמה שנלמדה או נלמדת: אני אלמד השנה קולנוע מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית? בלעט
לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה? לימודים מה אתם אוהבים לעשות: לשמוע מוסיקה,לטייל,לדבר,לצייר,לרקוד,לשיר,לצחוק אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? נראה לי שכן חח לא יודעת
כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? לא ספרתי..(לא אומר המון לא אומר קצת
) החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? כן
מה אמרו לכם? יפה (משום מה..
) איזו מוסיקה אתם שומעים? הכל מה גורם לכם לאושר? לעזור לאנשים אחרים, שאני אוהבת
. אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? מעבר לזה
תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: לעזור לאנשים, לצחוק, למצוא אהבה מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? אשת עסקים או מורה מתנדבים במשהו? הנדבות חובה
למה? משום מה "חובה"
בעד/נגד: עישון? נגד סמים? נגד סקס מתחת לגיל ל-18? נגד הכרויות באינטרנט? בעד..(יש הרבה חחח..) דמוקרטיה? בעד
יזיזות? מה מה מה ? קשר פתוח? סגור? זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? שיחה פנים מול פנים אייפוד/דיסקמן? דיסקמן עיפרון/עט? עיפרון שירה/ריקוד? ריקוד ושירה
בריאות/עושר? בריאות עושר/אושר? אושר
מכתב מהלב/ברכה קנויה? מכתב מהלב
התנדבות/עבודה לכסף? התנדבות
אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? אהבה ללא תנאים
שאלות סתם....: השמיים הם הגבול? לא ציור מופשט עושה לכם את זה? לא מנהיג או פועל תחת מנהיגות? מנהיג נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? להגיד את המילה האחרונה ולהוריד את ההילוך. ספורט מועדף? ריקוד נקרא? אם לא כדורגל מתעסק בספורט כל שהוא? כן. ריקוד,כדורגל,כדורסל,כדורעף..(לפעמים) חוסך כסף או מבזבז? חוסך כסף ואז מבזבזת DDDDDD: מה תעשה בכסף במידה וחסכת? אקנה משו.. חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? חתול חברות היא לנצח? כן סלחן? כן רגיש? כן תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: כיף, ספונטני, והרבה תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? רגיל פקידה ושאלות סטייל יאיר לפיד.. מתי הפעם האחרונה שבכית? תחילת שנה אם זה לא שמחה חח
שגרמו לך לצחוק? היום שמישהו גרם לך אושר....היום ושאלה אחרונה: מה השעה עכשיו? 20:00

chen010189

New member
אני חורשת על הביטלס כבר שעה../images/Emo3.gif

שם:חן גיל:17 שעה להתחלת השאלון:19:50 תיכון/צבא/יסודי/אחר:תיכון מגמה שנלמדה או נלמדת:ביסודי: משחק ובתיכון: עיתונאות-תקשורת מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית?אני מעדיפה לא לחשוב לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה?תחביבים מה אתם אוהבים לעשות:לשחק ולכתוב אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם?כן כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם?הרבה החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים?כן מה אמרו לכם?שיש לי אף מתוק ופנים יפות
איזו מוסיקה אתם שומעים?רוק בעיקר מה גורם לכם לאושר?תיאטרון, כתיבה, חברים ואהבה אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה?אממ תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר:לעשות רק מה שעושה טוב מה תרצו לעשות שתהיו גדולים?לשחק ולכתוב(בעיתון) מתנדבים במשהו?לא למה?כובע בעד/נגד: עישון?לא אכפת לי, אני אישית לא מעשנת סמים?נגד סקס מתחת לגיל ל-18?לא-אחרי החתונה, מה נראה לכם
הכרויות באינטרנט?אני לא בקטע דמוקרטיה?דיי היה לי היום שעתיים אזרחות, הספיק לי
יזיזות?תלוי.... קשר פתוח?לא
זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים?4 עיניים אייפוד/דיסקמן?MP3 הכי שווה
עיפרון/עט?עט-עיפרון
שירה/ריקוד?ריקוד בריאות/עושר?בריאות עושר/אושר?אושר מכתב מהלב/ברכה קנויה?מכתב מהלב תמיד, אבל אצלי הוא נכתב על גלויה התנדבות/עבודה לכסף?עבודה אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות?תגדירו ואני אדע לענות שאלות סתם....: השמיים הם הגבול?לא, יש ת'גלקסיה
ציור מופשט עושה לכם את זה?ציור רגיל לא עושה לי את זה, אז מופשט? מנהיג או פועל תחת מנהיגות?לא נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה?אני בדרך כלל אומרת ת'מילה האחרונה גם בלי להתכוון
ספורט מועדף?כדורסל, מכון כושר וסתם הליכה עם הMP3 שהתלהבתי ממנו יותר מדיי
נו, מה הוא חדש
מתעסק בספורט כל שהוא?מכון כושר זה נחשב? וגם יצא לי לשחק הרבה הוקי בזמן האחרון
חוסך כסף או מבזבז?מבזבזת וחוסכת מה תעשה בכסף במידה וחסכת?אשמור.. תמיד צריך חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו?כן חברות היא לנצח?לפעמים סלחן?כן רגיש?כן תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים:תנו אפשרויות דירוג(הנה כתבתי ב3 מילים.....
)
תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית?תיאטרון צה"ל\עיתון צה"ל\גל"צ.....שהתיאטרון זה העדיפות הראשונה ושאלות סטייל יאיר לפיד.. מתי הפעם האחרונה שבכית?בסצינה מרגשת, לפני כמה ימים, נכנסתי בטירוף לדמות ולמצב שהדמות שלי הייתה בו והתחלתי לבכות שגרמו לך לצחוק?כשאני ושיר החלטנו לעשות גם סרטון קטעים מצחיקים ונזכרנו ברובי
שמישהו גרם לך אושר....המורה שלי לתקשורת, שלשום ושאלה אחרונה: מה השעה עכשיו?20:02

hilasapir

New member
חוחוחוחו XD

*מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית?אני מעדיפה לא לחשוב *למה?כובע

nadav1232

New member
עונה../images/Emo70.gif../images/Emo15.gif [=

שם: נדב בן ברוך גיל: 13 וחצי שעה להתחלת השאלון: 19:37 תיכון/צבא/יסודי/אחר: כלום מגמה שנלמדה או נלמדת: מה זאת אומרת? מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית? לא, רק אם הם דחופים.. לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה? תחביבים מה אתם אוהבים לעשות: לראות טלוויזיה ולגלוש באינטרנט אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? אממ.. לא ממש כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? 5-6 החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? אולי רק פעם 1 מה אמרו לכם? שאני חמוד ולא יותר מזה איזו מוסיקה אתם שומעים? יפנית וספרדית מה גורם לכם לאושר? מתנות (-: אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? עזבו אותי מהשאלה תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: מאושר זה להיות שמח חח.. נראה לי מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? לצייר או משהו במחשבים מתנדבים במשהו? לא למה? כי אני לא אוהב להתנדב בעד/נגד: עישון? נגד סמים? נגד סקס מתחת לגיל ל-18? נגד הכרויות באינטרנט? תלוי איזה הכרויות דמוקרטיה? כן יזיזות? מה זה? קשר פתוח? מה זאת אומרת? זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? שיחה פנים מול פנים אייפוד/דיסקמן? לא יודע עיפרון/עט? גם וגם שירה/ריקוד? כלום מהם בריאות/עושר? בריאות עושר/אושר? אושר מכתב מהלב/ברכה קנויה? מכתב מהלב התנדבות/עבודה לכסף? עבודה לכסף אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? אהבה ללא תנאים שאלות סתם....: השמיים הם הגבול? הגבול ציור מופשט עושה לכם את זה? מה זה מופשט?.. שמעתי על המילה אבל אני לא ממש זוכר מה זה מנהיג או פועל תחת מנהיגות? פועל תחת מנהיג נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? תגיד את המילה האחרונה ספורט מועדף? ממש ממש אבל ממש לאאאאאאאאאאאאאאא מתעסק בספורט כל שהוא? לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא חוסך כסף או מבזבז? חוסך מה תעשה בכסף במידה וחסכת? אשמור אותו לשנים הבאות אולי חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? בטח חברות היא לנצח? יכול להיות סלחן? די.. רגיש? לא ממש חח.. תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: עם החבר מכיתה ב' אני חצי בקשר איתו עכשיו למרות שהוא בבית ספר שלי והוא בא אליי לפעמים. עם החבר שמכיתה ג', אני יותר בקשר בגלל שאני מתכתב איתו כל יום במחשב תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? לא יודע ושאלות סטייל יאיר לפיד.. מתי הפעם האחרונה שבכית? לא זוכר שגרמו לך לצחוק? לפני כמה זמן שמישהו גרם לך אושר.... אממ.. לא זוכר ושאלה אחרונה: מה השעה עכשיו? 20:02

עונה

שם:ליהי גיל: 13 שעה להתחלת השאלון:20.5 תיכון/צבא/יסודי/אחר: מגמה שנלמדה או נלמדת: מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית? שצריך אבל לא יותר מדי לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה? שניהם אבל כרגע יותר לימודים אנחנו שבועיים לתעודות ושנה הבאה לתיכון-אצלנו מתחיל מט אין חטיבה מה אתם אוהבים לעשות: לשחק, לשיר לגלוש בתפוז בפורום אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? לפעמים יותר ולפעמים פחות כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? מחמיאים לי הרבה על הציורים שלי החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? כן מה אמרו לכם? אני לא הולכת הרבה עם שיער פזור והיום נקרעה לי הקוקיה וכולם אמרו לי שממש יפה לי פזור... חח.. איזו מוסיקה אתם שומעים? כל מיני סוגים מה גורם לכם לאושר?השמינייה, להופיע, סוף לימודים אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה?אהבה זה החיים תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: לעשות מה שאני אוהבת ולהיות עם האנשים שאני אוהבת מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? להיות שחקנית זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? לפעמים ככה ולפעמים ככה וגם תלוי עם מי אייפוד/דיסקמן? mp3 עיפרון/עט? עיפרון מכני שירה/ריקוד? אני אוהבת את שניהם בריאות/עושר? בריאוץ עושר/אושר? אושר מכתב מהלב/ברכה קנויה? מכתב התנדבות/עבודה לכסף? לא הבנתי... אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? תלוי שאלות סתם....: השמיים הם הגבול? בדיוק ציור מופשט עושה לכם את זה? זה מביע יותר מנהיג או פועל תחת מנהיגות? תלוי באיזה הקשר נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? תלוי עד כמה הנושא חשוב לי ספורט מועדף? ריקוד מתעסק בספורט כל שהוא? ריקוד חוסך כסף או מבזבז? מה תעשה בכסף במידה וחסכת? חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? אולי חברות היא לנצח? תלוי איזו חברות ועד כמה היא חזקה סלחן? לפעמים רגיש? כן תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: מצב חברתי טוב תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית?הייתי רוצה להיות בתאטרון צה"ל ושאלות סטייל יאיר לפיד.. מתי הפעם האחרונה שבכית? אתמול שגרמו לך לצחוק? אתמול שמישהו גרם לך אושר....אתמול ושאלה אחרונה: מה השעה עכשיו?20.13 ליהי לאב הילי

Rioter

New member
עונה. ../images/Emo6.gif

שם:שיר. גיל: 13. שעה להתחלת השאלון: 20:03 תיכון/צבא/יסודי/אחר: חט"ב. מגמה שנלמדה או נלמדת: ? O: מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית? אין לי בעיה איתם, בעיקר כי אני אף פעם לא עושה אותם.
לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה? תלוי במצב, אם יש מבחן קרוב או משהו.. אבל בתכל'ס, לימודים. מה אתם אוהבים לעשות: מה לא? אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם?
אני מניחה. כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? אהה.. מה? החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? רק אנשים שאוהבים אותי. מה אמרו לכם? "את נראית טוב!" ... ? איזו מוסיקה אתם שומעים? רוק, קלאסית, אופרה, אופרה קלאסית, אופרת רוק. מה גורם לכם לאושר? הדברים הקטנים האלה, האנשים הקטנים האלה, החיוכים הקטנים האלה, העובדה שאני אופטימית. תמיד. אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? מעבר, כמובן. תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: לאהוב ולהיות נאהבת בחזרה. מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? פסיכולוגיה/סוציולוגיה/משפטים. מתנדבים במשהו? כה, צער-בעלי-חיים ברמת גן.
למה? כי אני אוהבת בעלי חיים, כבר חצי שנה שאני שם. |בעד/נגד:סדגש| עישון? נגד. (לא מסוגלת לסבול ריח של סיגריות!
) סמים? נגד. סקס מתחת לגיל ל-18? תלוי במצב.
הכרויות באינטרנט? כן, בד"כ כן. דמוקרטיה? קומוניזם שליטה! אההה..אבל כן, גם דמוקרטיה זה אחלה. יזיזות? לא. לא ממש. קשר פתוח? תלוי במצב... בעיקרון לא. אם הולכים על זה, אז עד הסוף. זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? פנים מול פנים. אייפוד/דיסקמן? אמפי. עיפרון/עט? עיפרון. שירה/ריקוד? nothing. בריאות/עושר? בריאות. עושר/אושר? אושר. מכתב מהלב/ברכה קנויה? מכתב מהלב, כמובן! התנדבות/עבודה לכסף? שילוב של שניהם. אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? מז"א? O_O שאלות סתם....: השמיים הם הגבול? לא, הם רק נקודת הזינוק. ציור מופשט עושה לכם את זה? אהה.. לא.. לא במיוחד.. מנהיג או פועל תחת מנהיגות? תמיד זה ייצא שמנהיג יפעל תחת מנהיגות אחרת, אז אני לא מוצאת לנכון לענות על זה. נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? תלוי בנסיבות, בד"כ אני אסביר את הטענה שלי בצורה שקטה ורגועה, ולא בתוך וויכוח. ספורט מועדף? לישון. :X מתעסק בספורט כל שהוא? לא. חוסך כסף או מבזבז? כשצריך. מה תעשה בכסף במידה וחסכת? את הפעולה שבשבילה חסכתי?
חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? יש שתיים כאלה. כפרעליהן. חברות היא לנצח? אם תרצו, אין זו אגדה. סלחן? בהתחשב בנסיבות. רגיש? אני מניחה? תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: מוקפת באנשים אהובים. תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? מודיעין, או חיל החינוך. ושאלות סטייל יאיר לפיד.. (XD) מתי הפעם האחרונה שבכית? השבוע, מתישהו.. אני חושבת. תמיד יש את רגעי-הלבד האלה. שגרמו לך לצחוק? אני כל הזמן צוחקת.
שמישהו גרם לך אושר.... אתמול בערב, ידיד היקר, גיא.
ושאלה אחרונה: מה השעה עכשיו? 20:14
!

שכטרון

New member
עונה../images/Emo59.gif

שם: עדן גיל: 16 שעה להתחלת השאלון: 20:04 תיכון/צבא/יסודי/אחר: חטיבה מגמה שנלמדה או נלמדת: NEXT מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית? אררררררגגגגג!!! לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה? תחביבים! שונא בצפר
מה אתם אוהבים לעשות: לגלוש באינטרנט, לכתוב, לצייר... אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? פוטנציאל למה?
כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? כל החיים?... החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? כן מה אמרו לכם? לא זוכר איזו מוסיקה אתם שומעים? בעיקר ישראלית. פופ, היפ הופ... מה גורם לכם לאושר? אממ... לא עולה לי אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? מעבר לזה.. תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: להרגיש בעננים מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? תסריטאי או שחקן. מתנדבים במשהו? לא למה? ככה... בעד/נגד: עישון?
סמים?
סקס מתחת לגיל ל-18?
הכרויות באינטרנט? זה תלוי... דמוקרטיה?
יזיזות?
קשר פתוח?
עדיף שלא יהיה קשר! זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? תלוי עם מי ועל מה אייפוד/דיסקמן? אייפוד עיפרון/עט? עט שירה/ריקוד? לא טוב בזה, ולא בזה... בריאות/עושר? בריאות עושר/אושר? אושר מכתב מהלב/ברכה קנויה? מכתב מהלב התנדבות/עבודה לכסף? גם וגם אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? ללא תנאים שאלות סתם....: השמיים הם הגבול? לא! כבר עברו אותם... ציור מופשט עושה לכם את זה? לא
מנהיג או פועל תחת מנהיגות?אם הכוונה אליי, אז מנהיג
נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? תלוי אם אני באמת צודק ספורט מועדף? לא אוהב ספורט מתעסק בספורט כל שהוא? לא חוסך כסף או מבזבז? חוסך כדי לבזבז מה תעשה בכסף במידה וחסכת? לא חסר דברים שאני רוצה חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? כה... חברות היא לנצח? אם אין צביעות/שקרים סלחן? כן רגיש? כן תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: מגובשים. כולם אותודבר (חיברתי
) תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? אין כרגע... ושאלות סטייל יאיר לפיד.. מתי הפעם האחרונה שבכית? לא זוכר... שגרמו לך לצחוק? מקודם, שראיתי טלויזיה שמישהו גרם לך אושר.... לא זוכר... ושאלה אחרונה: מה השעה עכשיו? 20:17

Punkitty

New member
עונה ../images/Emo163.gif

שם: תום גיל: עוד חודש 13
שעה להתחלת השאלון: 20:20 שעה מגניבה תיכון/צבא/יסודי/אחר: חטיבת ביניים מגמה שנלמדה או נלמדת: תאטרון מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית? עינוי לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה? תחביבים מה אתם אוהבים לעשות: לשמוע מוסיקה לשחק במחשב להפגש עם חברות לקרוא וכו' אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? אני עוד לא יודעת איזה פוטנציאל בדיוק יש בי, כאשר אני אגלה, אני בוודאי אנצל אותו או משהו כזה
כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? הרבה
החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? כן מה אמרו לכם? שאני יפה, שיש לי עיניים יפות וכאלה. איזו מוסיקה אתם שומעים? בעיקר רוק. נירוונה, פינק פלויד וכד' מה גורם לכם לאושר? הדברים הכי קטנים אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? מעבר תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: להיות מאושר זה לקבל את עצמך מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? ללמוד פסיכולוגיה מתנדבים במשהו? לא למה? פעם רציתי להתנדב בצער בעלי חיים וכאלה פשוט לא יצא בעד/נגד: עישון? נגד סמים? נגד סקס מתחת לגיל ל-18? כל אחד יעשה מה שטוב לו הכרויות באינטרנט? לפעמים דמוקרטיה? כן יזיזות? כן קשר פתוח? לא זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? שיחה מול הפנים אייפוד/דיסקמן? אייפוד עיפרון/עט? עיפרון שירה/ריקוד? ריקוד בריאות/עושר? בריאות עושר/אושר? אושר מכתב מהלב/ברכה קנויה? מכתב מהלב התנדבות/עבודה לכסף? שניהם אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? הצבת גבולות שאלות סתם....: השמיים הם הגבול? לא ציור מופשט עושה לכם את זה? ציורים לא עושים לי כלום. (גאד אני שיטחית) מנהיג או פועל תחת מנהיגות? מנהיג נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? אם אבין שכלום לא יוצא לי מהריב אני בוודאי הוריד הילוך. ספורט מועדף? אין כזה מתעסק בספורט כל שהוא? לא חוסך כסף או מבזבז? מבזבזבת
מה תעשה בכסף במידה וחסכת? אני בדרך כלל מבזבזת על סרטים עם חברות וכד' חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? לא חברות היא לנצח? לא סלחן? כן רגיש? כן תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: המצב בסדר גמור
תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? להקה צבאית או משו נחמד שכזה ושאלות סטייל יאיר לפיד.. מתי הפעם האחרונה שבכית? היום
שגרמו לך לצחוק? היום
שמישהו גרם לך אושר.... היום
ושאלה אחרונה: מה השעה עכשיו? 20:29 נחמד ביותר

Super Chuly

New member
המממ

שם: ליהי גיל: 17 שעה להתחלת השאלון: 20:57 תיכון/צבא/יסודי/אחר: כרגע תיכון, צבא בעוד פחות משנה מגמה שנלמדה או נלמדת: קולנוע וספרות מורחב מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית? לא נחוצים ודי מעיקים לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה? תחביבים ופיתוח עצמי, ללא ספק מה אתם אוהבים לעשות: לשחק, לערוך סרטים... אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? לא לחלוטין, אבל כן כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? אני לא סופרת דברים כאלה החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? כן מה אמרו לכם? שאני יפה? מה זאת השאלה הזאת? איזו מוסיקה אתם שומעים? מוסיקה שחורה ורוק מה גורם לכם לאושר? לעשות דברים שאני אוהבת אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? הרבה מעבר לתגובה כימית תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: קשה להגדיר במילים מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? להיות שחקנית, עד כמה נדוש שזה מתנדבים במשהו? כרגע לא למה? כי אין לי זמן בעד/נגד: עישון? נגד! סמים? עוד יותר נגד! סקס מתחת לגיל ל-18? אם שני בני הזוג מרגישים שזה הזמן הנכון בשביל שניהם, אז בסבבה להם. הכרויות באינטרנט? למה לא? דמוקרטיה? ואף משטר אחר! יזיזות? תלוי בנסיבות קשר פתוח? כנ"ל זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? פנים מול פנים אייפוד/דיסקמן? אם היה לי אייפוד... נסתפק באמפי 3 עיפרון/עט? עט שירה/ריקוד? בשניהם אני גרועה בריאות/עושר? בריאות עושר/אושר? אושר מכתב מהלב/ברכה קנויה? מכתב מהלב מן הסתם התנדבות/עבודה לכסף? אני לא רואה למה הם מתנגשים אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? מבחינתי אין דבר כזה אהבה ללא שום תנאים באשר הם. לכולנו יש גבולות שאנחנו לא מוכנים שיעברו, ובצדק. שאלות סתם....: השמיים הם הגבול? ככה אומרים ציור מופשט עושה לכם את זה? לא... מנהיג או פועל תחת מנהיגות? מנהיג נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? אם זה וויכוח על נושא שחשוב לי, כנראה שאני אלחם על המילה האחרונה ספורט מועדף? הוקי רולר, סייף, כדורסל מתעסק בספורט כל שהוא? כבר לא (שיעורי ספורט לא נחשבים) חוסך כסף או מבזבז? חוסכת ואז מבזבזת מה תעשה בכסף במידה וחסכת? אקנה דברים שאני רוצה וצריכה חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? כן, אבל זה לא בנאדם יחיד, אני מאמינה בכמה חברים הכי טובים חברות היא לנצח? ממש לא סלחן? מאוד, לפעמים יותר מדי רגיש? אפשר לומר תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: אין לי תלונות תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? הייתי רוצה להיות שדרנית בגלי צה"ל, אבל זה כבר אבוד, גל"צ לא רוצים אותי... ושאלות סטייל יאיר לפיד.. מתי הפעם האחרונה שבכית? היום שגרמו לך לצחוק? אמריקן איידול 5, אתמול בלילה שמישהו גרם לך אושר.... וואו, לא עולה לי בראש ושאלה אחרונה: מה השעה עכשיו? 21:06 ליהי :)

chen010189

New member
מה עושים בבחינות לגל"צ?

ואני עוד לא שמעתי אותך משדרת בפעם הבאה שאת משדרת תגידי לי מה-זה רשת א' ברדיו, שעה ויום

Super Chuly

New member
אני לא יודעת, לא הזמינו אותי להבחן

ב-20 לפברואר יש לי תוכנית (אם אני אמצא נושא) בשעה שלוש. אני ממליצה לחפש את רשת א' בנגן הרדיו בממיר "הוט", כי כל אחד מוצא את התחנה באפיק שונה כשמחפשים ברדיו. ליהי :)

shminia net

New member
יווואוו ליהי חחחח

כאילו את הולכת לשדר בגל"צ? אני בעוד שלוש שנים גם רוצה להתקבל או לגל"צ או לגלגל"צ
תגידי איך שמה ותספרי חוויות

Super Chuly

New member
ושוב

אני לא הולכת להיות בגל"צ, כי אני לא מתאימה מבחינתם... ליהי :)

למעלה