עונה
שיר השבוע של אירוסמית':
אלבום השבוע של אירוסמית':
שיר השבוע כללי: Neil Young - No Hidden Patch. 14 דקות וחצי גדולות ביותר. Neil Young - My My, Hey Hey (Out Of The Blue Bob Dylan - Workingman's Blues #2 Gov't Mule - 30 Days In The Hole The Black Crowes - One Mirror Too Many
אלבום השבוע כללי: Bob Dylan - Modern Times Neil Young - Chrome Dreams II מהאלבומים הכי טובים שיצאו בשנות ה-2000 וגם אחורה מזה. נפלא. Gov't Mule - Live With A Little Help From Our Friends Neil Young - Live Rust Chuck Berry - Berry Is On Top
סרט השבוע: "האמיצה". לא סרט שכולם יתחברו אליו. אני בהחלט חיבבתי. וגם "Runnin Down A Dream" החדש על טום פטי וה-Heartbreakers.
תוכנית השבוע: לא יצא לי לראות הרבה האמת השבוע.
ספר השבוע: לצערי גם זה לא יצא כ"כ. אני שוקל להפסיק את הספר שהתחלתי שבוע שעבר ולקרוא אחד מהעבודה שלקחתי שאמור לצאת רשמית בקרוב שייתכן ואני יאהב.
ציטוט השבוע: 2 ציטוטים הפעם, כי היה קשה לי לבחור. שניהם מתור Ever After של יאנג מהאלבום החדש:
"I love the sound of laughter And music in the air And in the Ever After I know it's always there". "I love to see you smilin' And hear your voice so fair And in the Ever After I know you're always there..."
הדבר הטוב של השבוע: ימים די מהירים בעבודה. עוד מישהי הביאה לי מתנה, את האחרון של דילן. ואתמול שהיה נחמד לצאת ולצחוק קצת.ואני יותר ויותר מרגיש בנוח עם זה שלא ראיתי את 2 המשחקים הראשונים של מכבי ביורוליג. מה נסגר...אה, וגם מה ש-Gov't Mule עשו ב-Halloween שהביא לי חיוך נחמד על הבוקר השבוע.
משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא: לא חושב יש משהו מיוחד.
משהו מיוחד שאתם מחכים לו בנובמבר: גם לא חושב יש משהו בולט. באוקטובר היו המון
תמונת השבוע:
כי מגיע לו.
הודגש באמצעות מדגישומטיק