שאלון סופ"ש

Aeroguy

New member
okay...

שיר השבוע של אירוסמית': Push Comes to Shove אלבום השבוע של אירוסמית': I've heard Get a Grip yesterday after long time - very enjoyable שיר השבוע כללי: The Black Crowes - Descending, The Black Crowes - Feathers, Neil Young - Old Man, John Hartford - Housing Project, Little Feat - Truck Stop Girl אלבום השבוע כללי:Devendra Banhart - Smokey Rolls Down Thunder Canyon, his new album סרט השבוע: Children of Men. Saw it today for the second time, one of my alltime favorites already תוכנית השבוע: Futurama, only one I got to see ספר השבוע: just textbooks... and boring ones ציטוט השבוע: nothing comes to mind הדבר הטוב של השבוע: a short trip up to Sydney for half a day - had to do some administrative stuff but finished early and had a fun afternoon in the city. משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא: just working... משהו מיוחד שאתם מחכים לו בנובמבר: Finishing my last two essays of the year... תמונת השבוע:

AeroTom

New member
אני צריך לראות את "Children of Men" שוב גם

ראינו אותו פעם ראשונה ביחד בקולנוע. סרט מעולה. ואיך החדש של דבנדרה? ויותר חשוב - איך נשמעת קליפת הארמאדילו של כריס?

white russian

New member
תורי

שיר השבוע של אירוסמית': baby please dont go אלבום השבוע של אירוסמית': שיר השבוע כללי: nicklebavk - rockstar אני אומנם לא חובב גדולל של קליפים אבל זה אחד היותר מושקעים שראיתי בזמן האחרון אלבום השבוע כללי: אוסף של מאדי ווטרס שנקרא blues legend סרט השבוע: אני לא רואה הרבה סרטים שאינם דוברי אנגלית אבל השבוע יצא לי לראות קומדיה צרפתית שנקראת "סתום את הפה"- פשוט נפלטי מהכיסא תוכנית השבוע: ספר השבוע: הצלף של לי צ'יילד ציטוט השבוע: הדבר הטוב של השבוע: לא היה שום דבר טוב במיוחד היו מילואים ארוכים ודי מעצבנים משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא: שתסתיים השביתה המטומטמת הזאת משהו מיוחד שאתם מחכים לו בנובמבר: תמונת השבוע:

בָלבָל

New member
עברתי עכשיו על כל העמודים של הפורום מהתקופה

היפה של הנסיעה... מתחיל בעמוד 240 נראה לי. או 243. בקיצור בוריס, אתה כתבת רק חלק אחד על ההופעה הראשונה ואין את ההמשך
. אולי תנסה להוסיף גם את החלק השני. אוי איזה כיף לקרוא את העמודים האלה... מומלץ. אני מרגישה כאילו עברה שנה לפחות מאז הנסיעה.. גם אתם?

AeroTom

New member
בהחלט כיף. עברתי עכשיו קצת גם

ובאמת מוזר שחודש הבא יהיה כבר חצי שנה מאז...אני האמת כבר מתחיל לחשוב חזק על טיול המוזיקה שלי של 2008. פורסם תאריך ראשון של הופעה שנה הבאה של הקרואוז, ב-24 במרץ, בפסטיבל כלשהוא באוסטרליה...והיה כתוב שיהיו שם עוד הופעות. המזל של גיא רודף אותו גם שם... אני כמובן מחכה שיפרסמו הופעות באירופה. חוץ מזה גם האלבום החדש שלהם אמור לצאת בהתחלה של 2008, נראה מה יהיה גם עם האלבום של אירוסמית' ויהיו בטח עוד כמה הוצאות ודברים חדשים לצפות להם. 2008 תהיה מעניינת בהחלט מבחינה מוזיקלית.

בָלבָל

New member
כן ראיתי שגיא כרגיל בר מזל

אין לי ספק שאירו יהיו באוסטרליה ב2008/9. ואני כבר מתכננת את טיול ההופעות הבא שלי כבר יום אחרי שחזרנו... כמו שזכור לך.... רק שלא יקח להם שנתיים להוציא אלבום חדש

למעלה